Új privát üzeneted érkezett!

Sasha,
igen, ismerős, amit írsz, már meg sem kíséreljük lefektetni közben. Öltöztetni nem annyira gáz, ha közben mászni kell utána és mindenféle pózokat vesz fel, de a pelenka...
Ha valami tiltott dolgot adok neki közben, akkor olyan cirkuszt csinál, mikolr elveszem tőle, hogy nem éri meg.
Kiveszem előre én is a törlőt, széthajtom a tiszta pelenkát, lecsavarom a popsikrém tetejét, csak nem tudom kartávolságon belül tenni, mert meglátja és irány érte! Húúúú, szóval elég izgi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Ilba nem mi küldtük a hisztimanókat, de ha mégis akkor bocs. :oops:

Még szerencse, hogy ide írni kell és nem beszélni, ugyanis a hangom elment. Tegnap du. óta rettentően fáj a torkom, nyelni se tudok. Ált. így kezdődik a hangszálgyulladásom (kétévente egyszer) és aztán teljesen elmegy a hangom napokra. Most még tudok suttogni, de nem tudom mit fog Petra csinálni, ha nem tudok majd hozzászólni napokig. :cry: Tényleg ha beteg vagyok, attól még nyugodtan mehet a szopi ugye, hisz gyógyszernek csak egy-két torokfertőtlenítőt szopogatok el, de ha nem lesz hangom a torokfájás is elmúlik és már gyógyszer se kell, csak az időt kell kivárni. Szóval kissé izgulok Petráért.

Sasha drukkolok nektek a törzskönyvért, átérzem a helyzeteteket nagyon is. (milyen is valamit keresni, amire igazán szükség lenne)

Ma nekem is jól kezdődött a napom, ugye pocsékul vagyok és persze mikor szarja úgy igazán össze magát a gyerek, na mikor. Az egész háta olyan volt, már mosni is kellene, hogy tudjak mit adni rá.

Na azt hiszem megyek vissza a jó meleg ágyikóba és pihengetek.

Ez a fejemelgetés továbbra sem egyszerű, még a nyálam is kicsordul
Kép

De tudjátok a TV-ért továbbra is mindent
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ahoj Babanet! :lol: :lol: :lol:

Micsoda változások... még szoknom kell ezt az új társalgó-külsőt... Azt se tudom, mi micsoda... Uhhhh! :roll:
Vasárnap megjöttünk, tök jó volt Ózdon! Petike egész nap kint szinyelt az udvaron a babakocsiban, én pihiztem, meg talicskáztam őt naphosszat, amikor nyűgi volt. Nagyon jól éreztük magunkat, és bár otthon is van net, bocsi, de vhogy nem jutottam el odáig, hogy leüljek a gép elé :oops: A család végre kibabázhatta magát egy időre :) Bár szegény anyukám tegnap már mondta, hogy hiányzik Petike :cry:
A viszaolvasást meg se kísérlem, úgyhogy egyenlőre nem tudok hozzákonyítani a dolgokhoz, idővel majd újra bekapcsolódom :wink:

Most megyek, kiteregetek. Délután megyünk a dokimhoz 6 hetes kontrollra, ami már gyakorlatilag több, mint 7 hetes :lol: Visszük Törpemancsot is, hagy gyönyörködjön benne :lol:

Páááááá!
mancs

Sziasztok!
Ilba, én nagyon felnézek rád a fejés miatt! De, remélem és nagyon szurkolok, hogy hamar egyenesbe kerüljetek a kajcsival!
Gabus, szívesen megnézném a pörgő, pellus nélküli Livit. Most, hogy engem ez még nem fenyeget nagyon vidámnak hangzik :D Bocsi.
Vuka, az enyhén sós vizet gargalizálást tudnám javasolni! Sztem igen hatékony. Lehet még kicsordul a nyála az erölködéstől, de Petra nagyon ügyin tartja a fejét! És milyen kis hincut az első képen! Jobbulást neked!

Azt hiszem ma sem olvadunk el a melegben. Sebaj, nekem nem hiányzik csak nagy szél meg eső ne legye, hogy mehessünk sétálni! Tegnap kerek másfél órát voltunk kinn, de Szonja fél percre se volt hajlandó becsukni a szemét. Bezzeg itthon,...

N

Kép Kép
natasa1975

Ahoj Mancs!
Üdv ismét itten! Mancsbá up to date tudósított minket milyen fázisban vagytok éppen. De, nem sárgultunk nagyon, csak egy kicsit :lol:

Kép Kép
natasa1975

Aha, ha lesz ma rá időm, beújítom kicsit a profilomat, és megnézegetem ezt a Lilypie.com-ot :)
mancs

Szióka Natasa! :lol:

Minden elismerésem, hogy ilyen időben van kedved kimozdulni... Nekem semmi, de semmi... :(
mancs

Méééé nem tudok a profilomon változtatni???? :evil: :evil: :evil: :evil:
mancs

A francba elszállt az üzim. :twisted:

Mancs, ha változtatni akarsz a profilodon, akkor ne az üzid alatt menj be a profilodba, hanem az oldal tetején nyisd le a segédletet és ott válaszd ki a profilt. Legalábbis Coolasáék esetéből tanulva ezt tudom tanácsolni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nem tudok visszaaludni, na mindegy azért még visszabújok az ágyikóba, mert rám fér a pihi. Natasa köszi a tippet, majd kipróbálom ezt a gargalizálást, csak előbb még rá kell venni magam.

Tényleg nem ártana valami jobb idő, mert sétálni menni kell és nekem se tesz jót ez a szeles idő. Bár azt hiszem ma kihagyom a tornát.

Ilba képzeld reklamáltam a DM-ben, hogy nem kaptam meg a bababónuszos csomagomat, utánanéztek és tegnap telefonáltak, hogy valószínűleg elkeveredett a levél, de személyivel átvehetem az ajándékot, mert ott van náluk. Végre valami jó hír a héten, mert azt hiszem ez nem igazán a mi hetünk, kicsit kezd elegem lenni már, pedig még csak kedd van. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, mit látok...csak nem pont 4 hós ma Petra?? Ha igen, akkor ez az 1. eset, hogy észreveszek ilyesmit, hiába, remek találmány ez a vonalzó, szóval az önömlengés után: Boldog Hófordulóóóót.

(És én voltam az első, bibibeeee, ezt a többieknek mondom, akik mindig gyorsabbak mindenben.)

Kép Kép
coolasa

Coolasa, gondoltam kezet foghatunk, de mégsem. Te legalább nem csak nézed, de látod is a vonalzót. Nekem úgy látszik ez sem segít :( Így csak másodvonalból, boldog hófordulót Petruskának :lol:
Vuka, azt nem mondtam, hogy kellemes a sós víz, csak hogy hatásos :)
Mancs, megértelek, de én melegutáló vagyok :roll:

No, próbáltam tornázni. De átmentem bőrlégzésbe meg kinőttek a kopoltyúim is. Most vagy tüdősorvadásom van vagy jobb ha sakkot választok sportnak?! Basszus, nagyon gyér a kondim :cry:

Megyek, vasalok, mert a férjem lassan a szárítókötélről öltözik :oops:

Kép Kép
natasa1975

Coolasa köszönjük szépen a köszöntést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is mindig hasonló cipőben járok, nem tudom mikor vannak a hófordulok, de most már sokkal könnyebb lesz a vonalzók által.
Pont tegnap fogyott ki a mérlegből az elem, gyorsan szereznem kell másikat, hiszen ma este meztelen súlyt kell mérni a kisasszonynál, hogy a babanaplóba regisztrálni tudjam majd. Kíváncs leszek milyen hosszú már, mert egy két rugit megint kinőtt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa Neked is köszi a köszöntést.
Vasalni hozzám is jöhetsz, ma reggel az én férjem is a vasalni valók közül vette ki a nadrágját. És én most beteg is vagyok, feküdnöm kellene, nem érek rá vasalni, szóval minden segítség jól jön. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

OK Vuka, de még várnod kell, mert napokig is eltart hogy végezzek az ittoni kupaccal. Lehet áttérek a Coolasa féle vasalási elméletre?! Mondjuk ha nem sikerül elszakadnom a képernyőtől akkor soha nem végzek. Lehet be kell építeni egy spontán árammegszakítót?! No, tényleg megyek! Beszélgessetek sokat!

Kép Kép
natasa1975

Petrocselli Kisasszonynak boldog hóóóóóófordulót!

Natasa,
nekem is vicces! :lol: Nem közben persze, de ha visszagondolok vagy valakinek mesélem én is nevetek. Olyan ez, mint a szülés, az ilyen "zökkenők" közben azt hiszed, hogy meghaltál és a pokolban vagy, de mikor fél perc múlva felmászik az öledbe a kölök és belebújik az arcodba... Ugye, nem kell befejeznem a mondatot. :wink:

Mancs,
üdv újra itthon! Megértelek, hogy nem mentél a gép közelébe, bár hiányoztatok! Képeket csináltatok?

Tegnap adtam Livinek két kiskanál joghurtot. Nem mondom, hogy nem fintorgott, de megette. Délutánra viszont olyan pöttyös és vörös lett a popója, hogy ihaj! Nem is tudom, hogy attól volt-e, létezik, hogy 1-2 órával azután, hogy ette már ki is ütött rajta?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Zoli is a szárítóról öltözködik. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa sajnálattal hallom, hogy most pár napig mellőznünk kell Téged, de azért gondolunk Rád. :)
Én csak azért nem vasalok, mert a vasalóállvány Petránál van bent, ha bemegyek biztos felébredni, ezt inkább nem kockáztatom meg. Ha meg felébredt, akkor vele kell foglalkozni, nem lehet mellette vasalni. (Szóval jó kifogás, sose rossz :lol: )

Gabuska Livinek a popója lett pöttyös :?:
A tejkiütések nem az arcon jelentkeznek?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helló!

Vuka!
Én megkérdeztem a gyerekorvosunkat, mivel immár 3. hete beteg vagyok (fáj a torkom ömlik az orromból a trutyi és olyanokat köhögök fel, hogy majdnem utánadobom a taccsot), hogy mit lehet szedni? Azt mondta, hogy bármilyen köptetőt, torokfertőtlenítőt lehet, igaz rajta van, hogy orvosával konzultáljon, de ha már így elhúzódik, vagy nagyon fájdalmas, akkor lehet szedni, a tejbe csak minimális megy át belőle, és ezek nem olyan szerek (pl depi elleni nyugtató gyógyi) ami ártana a babának, tehát teljesen nyugodtan lehet szoptatni mellette...

sír a Geri mennem kell

persze a törzskönyv SEHOL :evil:

Kép
sasha

Most már a WC-re is rohangálok két üzenet között. Nem tudom mi van velem. Megyek és leápolom a lábam, ahogy a bőrgyógyász mondta a múlt héten.
Ez tényleg nem az én hetem. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sasha köszi az infót!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
mikor pici korában az anyatejtől lett pöttyös, akkor az egész felsőteste tele volt. Meg persze az arca is.
Bizonytalan vagyok, ha elmúltak, akkor adok neki megint, meglátjuk, akkor is ez lesz-e.

Bubek, Natasa,
a tickerfactory.com-on van akváriumos vonalzó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska a sok gomba között észre se vettem a babát. :o
Most már lábraállni sem tudok. :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabuska azért a joghurttal nagyon vigyázz, nálunk a védőnő eléggé nem szereti, mert allergiát okoz, amit aztán nehezen nő ki a gyerek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihóóóóóó!

Petra boldog 5. hónapba lépést!!!:D

Mancs,
üdv újra itt!!!! Én is küzdöttem egy kicsit az elején a bnettel, amíg rájöttem mimi kiki hol mennyi miért.... :D

Vuka,
ajánlom szíves figyelmedbe a hársfateát mézzel. hársfa mézzel. 2 nap alatt rendbehozza a hangszálakat, ha napi 6 -8 filtert megiszol.
A herbáriának van filteres hársfateája. Én is mindig ezt iszom, és felsőlégútra, és hangszálakra nagyon jó!!!

Sasha,
ha köhögsz, akkor szintén. Neked lehet tovább tart, de az tuti hogy segít. 100%!!!! Saját tapasztalat.

Tücsökmami, Ilba,
akkor legyen ehéten a tali? esteleg csüt vagy péntek? (nekem holna nem annyira jó) Ilba, egyáltalán nektek jó az ha két babicsek meg kémt mamicsek megy hozzátok? Nem lennénk sokan? Nehogy kitúrjuk Benit...:D:D:D

Na megyek mert felébredt a kis gézengúz.
Képzeljétek nekiált dumálni. Már nem csak prrget, hanem tök jól dumál! Nagyon cuki! MAjd küldök videót.Csináltam rövideket.:)

Este küldöm az elmaradt képeket, Natasa, Timi.

Na pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek köszi a tanácsot és persze a képeket is. Már pont reklamálni akartam, hogy hol maradnak a képek.
A tali miatt irigykedem, remélem összejön és jó lesz.
Marci nagyon édes lehet, amint beszélget.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
a védőnő mondta, hogy már elkezdhetem próbálgatni, meg a sajtot, túrót is. Aztán ha érzékeny rá, az úgyis kiderül, akkor hanyagoljuk.

Gyógyulj meg!!!

Te is Sasha!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska nálunk a védőnő konkréten csak a joghurtot nem díjazza, a többi tejtermék okésabb.
De már tudjuk, hogy ahány védőnő, annyi szokás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
a kispesti védőnők egy helyre járnak továbbképzésre, mert Szilvi is kóstolta már. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem és visszaolvasni sem tudtam még, csak egyszerűen nincs időm semmire.

Tegnap két barátnőmmel találkoztunk nekik már 2-2 gyerkőjük van, teszek fel képeket!
Kép
Kép
...a szopinak nagy sikere volt... azok a régi szép emlékek...

Kép
Áron kevésbé élvezte a dolgot! :) :):)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
testőrség
Kép

Kisfiam szegény este visítva ébredt úgy fájt a hasa apa sétálgatott vele úgy, hogy a karjára volt fektetve... egyszercsak iszonyat rotyizás és a lábaszárán kilövelt a kaki! :) át a peluson a rucikon... barátnőm megkérdezte, hogy elfelejtettem bepelenkázni???
Kép
Megpróbáltam lefotózni, nemtudom, hogy látszik-e a a képen... apa gatyája cipője is csurom kaka lett... :) :) :)

Öcsémmel
Kép Kép Kép

Gyereknapi sapi a nagyitól.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Ez az időjárás nem kedvez a házimunkának,mivel ilyenkor egyáltalán nincs kedvem semmihez!

Vuka:
Nagyon boldog 4 hónapos szülinapot Petrának!/Jó ez a vonalzó,most legalább nem rontom el a számokat! :D

Neked pedig jobbulást!

Gabi:
Tök jó ez a vonalzó!!!
Már akartam kérdezni,de ezeket e videókat még a fényképezővel csináltad?
A piros popsi szerintem lehet a joghurttól!

Most küldött a Liberó új pelust kipróbálni,up&go,olyan mint egy bugyi,igy állva is rá tudom húzni Szilvire! :lol:
Javaslom örökmozgó gyerekeknek!

Natasa:
Nem semmi pocija van Szonjának :lol: Még mindig sűrűrn szopizik?

Ilba:
Kérlek ne keseredj el!Nem tudok semmi hasznosat irni,pedig szeretnék segiteni,de ebben tanácstalan vagyok!Orvos ,védőnő nem tud mondani valamit?

Tegnap tartották Fanniéknál az anyák napi ünnepséget/jobb későn,mint soha/ :lol:
Szilvi egy mukkot sem szólt,úgy figyelt mindenre,pedig féltem,hogy randalirozni fog!
Ezek a kamaszok tényleg nagyon érzékenyek,több lány is sirva fakadt versmondás közben.Később Fanni mesélte,hogy egyik lánynak pont kórházba van az anyukája ,a másiknak nem jó a kapcsolata vele.Persze igy érthető a sirás.

Kép

Kép
novum

Helló,

Délelött OEP-be voltunk, gyed-ügyintézésen. Kölök nagyon cuki volt.

Gabus:
szerintem lehetett ennyi idő alatt a tejtől. Ha a savanyított tejtermékre is ilyen erős reakciót ad, szerintem hanyagoljátok egy ideig még, mondjuk 1 éves koráig. Gergőnek még mindig jönnek kiütései, amikor tejterméket eszem-iszom. De már nem bírtam tovább, muszáj egy kis tejet tennem a reggeli kávémba + a mozzarella sajt, és a camamber sajt nem kihagyható, már majdnem belepusztútam, hogy nem ehetek. :?
A regisztrációnál mi az zip/code vagy mi? oda mit kell írni?
Örülök, hogy teccett a Spongya Bob, egyébként megy a sorozat hétvégén a tv2-őn kora délelött, olyan jó kis részek vannak benne :)

Natasa:
jót derültem a torna dumán :P Én képzeljétek, sokkal jobb kondiban vagyok mint a terhesség előtt. Valószínűleg a gyerek emelgetésétől + a sétáktól. Én régebben sosem sétáltam mert olyan harántsüllyedésem van, hogy lúdtalpbetétben is csillagokat látok fél óra gyaloglástól. Érdekes a tornától nem fáj a lábam, pedig azt mezítláb csinálom. Szóval most összeszorítom a fogam és csak megyek, megyek..... :lol:
Szóval drukk neked, csak csináld, meglátod egyre könnyebb lesz.

Vuka:
jobbulást Neked, és boldog hófordulót Petrának. Jó kis husi lett a lányod. nagyon szépi :)

Sasha:
meggyőződésem, hogy az álnok kakaó miatt lesznek a gyerekek nem evősek. Én kb. 4 éves koromig még éjszaka is kakaót ittam, de azon kívül semmit nem ettem. Az óvodás képeken mindenhol én vagyok a legkisebb, legvéknyább. A párom Peti ugyanez volt, azzal a különbséggel, hogy ő azóta kezd normál emberi formát felvenni, amióta velem van, előtte a Samu csontvázra hasonlított. Igaz hogy az emberi forma a pocakban realizálódik, de inkább mint amilyen előtte volt. Ja és a párom nagyfia Kispeti dettó. Szóval én nagyon haragszom a kakaóra, gondold el, ha valaki azt imádja, tudsz annál finomabbat adni neki :?: :P Tisztára mint a kábszer :D Én is nagyon félek attól, hogy a gyerekünk ilyen válogatós, é nemevős lesz, nem tudom mit tehetnék, hogy megelőzzem. Vagy ez kódolva van és nem lehet semmit tenni? Nem tudom. :oops:

És egy rossz hír, legalábbis nekem: megjött....brühühű, már olyan jól elvoltam nélküle :evil: :evil: De legalább tudom, hogy újra elkezdtem működni... Persze a gyerek újra tépi a cicit...

Bubek:
Ha jó Ilbának nekem is. Csütörtökön kb. 1/2 12-től, pénteken délelött is jó. Majd Ilba nyilatkozik. Bár lehet, hogy ez a nem evéses időszak jobb nekik kettesben.

Lányok, van egy Rubint Réka kazettám örökbe akinek kell, mert rájöttem, hogy ugyanaz megvan dvd-n is. Lehet hogy mégsem tudok írni dvd-t, a műsorosat levédik igaz? Másolt filmeket szoktunk, ez meg nem ugyanaz.
A következő talin, akinek van Alexandrája, és elhozza nekem kölcsönbe, azt megköszönöm.
Vendég

Mamac:

SZENZÁCIÓSAK A KÉPEK, NAGGGGYYYYON JÓK :) :) :)
Vendég

Tücsimami
az az irányító szám, de sztem nem kell kitölteni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

szijasztok!

próbálkozom a profil izével, úgyhogy lehet, hogy egy-két fals üzenet születik tőlem (itt most kiokosodok, oszt majd otthon Manccsal véglegesítünk :)

Kép
Kép
mancsbá

na megy ez :) :)
a tikkerfaktorin egyből találtam egy mancsos izét :) yeee

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá alakul a profil, gratulálunk!

Mamacka nagyon jók a képek, nem tudom, hogy van ennyi időd minden képet lekicsinyíteni. Amúgy tapasztalatból tudom, hogy a gyerek mindig akkor kakilja össze magát rettentően, ha vendégek jönnek, vagy mi megyünk valahova.

Tücsökmami kár, hogy nem tudsz RR dvd-t másolni, arra azért beneveztem volna. Egyébként mi a kazi címe, mert megpróbálom a netről letölteni.
Amúgy az OEP-nél minden rendben volt, sikerült elintézni?

Novum a házimunkával és az időjárással én is így vagyok.
A Libero csak úgy magától küldött pelust?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsbá szupi a mancsos vonalzó :!: :idea:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

na jó, azért egy képet is nyomatok, igaz, nem Petikéről, csak az egyik gyermeknapi ajiról (ezt a helyi mamától kapta, mancsmamáéktól pihenőszéket kapott :)
Kép

Kép
Kép
mancsbá

[color=orange]Mamacka,
tök jók a képek! Apa lába előtt a kövön azok kakicseppek? :lol: Szegény Áron... Hát, ha ennyi gyerek simogatta volna az arcom, miközben próbálok nyugisan szopizni, én se örültem volna :lol: Amúgysem vagyok az a bújós kiscica típus, hangulat kérdése. Pici koromban állítólag az egyik roron, aki mindig gyömöszölt és gyűrt, annyira imádott, mindenáron ki akart csikarni tőlem magának egy puszit. Énmeg jól arconharaptam :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy kell neki :lol: :lol: :lol:

Vuka,
gyógyulj meg!!!!! :) Petrának boldog hófordulót! (hogy én se maradjak le :lol: :lol: :lol: )
[/color]

Mancsbá,
te "kis" piszok, lenyúltad a fotót, amit a profilomba akartam tenni! :twisted: Gyere csak haza, sodrófával várlak!!! :twisted:
mancs

Mamacka:

Ismét nagyon klasszak a képek!Áron némelyiken olyan aranyos arcot vág! :lol:

Vuka:
Igen,maguktól!Mikor Szilvi kb.4-5 hónapos volt akkor küldött először pelusmintát,meg kérdőivet,azt visszaküldtem.Ja meg 5 nyuszit a peluszacsiról.Kaptam érte játékot.És most megint küldött mintát.

Kép

Kép
novum

Én még bénázok... :oops: :oops: :oops:

Jó ez a mancsos vonalzó, csak nagy kár, hogy fekete :( Színeset akarok!!!! A sárkány vajon engem jelképez? Mancsbá, véged!!! :twisted:
mancs

Mancsbá,
sztem is jobb a mancsos vonalzó!!!
Vuk is gigaszuperjó!

Azt el is felejtettem mondani, hogy Livi már lépeget oldalazva, úgy hogy kapaszkodik valamibe. Meg folyton utánoz. ÉÉÉÉés ha zenét hall, vagy bármilyen ütemes hangot (pl. rázom a rizses palackját) elkezdi riszálni magát. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

meghunyászk, meghunyászk....
ezért írtam, hogy majd otthon véglegesítünk :) :)

ráadásul, ahogy az engedélykérőben is van: "Tudatában vagyok annak, hogy otthon ki parancsol. " :oops: :oops:

na azé ennyire nem :lol: :lol:

a vonalzók tetszenek???

Kép
Kép
mancsbá

csak nem felfedezted magad, ahogy érzelgős tekintetet vetsz magad mögé Petikére egy egyessel a hónod alatt :) :)
felém meg majd ez a tekintet jön :twisted: ?

hehehe

Kép
Kép
mancsbá

Neked is csináltam cserébe:
Kép

:roll:

Kép
Kép
mancsbá

Úgy látom újabb családi viszály van kialakulóban Mancsék háza táján. :lol:
A pihenőszékről is kérünk képeket :!:

Gabuska nem semmi már Livicsek, nagyon ügyes kislány. Hogy áltok a polcok elpakolásával :?: :D

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabi,
tök jóóóóó! Gartula Livicseknek az oldalazáshoz és a riszához! :lol:

Mancsbá,
tetszenek a vonalzók, de majd itthon "hitelesítjük" :lol: Tudd má', hogy ki az úr a háznál :lol: :lol: :lol:

Asszem sikerült képet feltennem a profilomba, ha béna lesz, előre is bocs, igyekszem kijavítani a hibákat :roll:
mancs

Macs tök jó lett a kép!
Kíváncsi leszek melyik vonalzót hitelesítitek otthon! Jó nektek, mert ketten vagytok, így többet használhattok :)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép

na milyen vagyok hozzád Mancsocskám :) :)

Kép
Kép
mancsbá

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?