Sziasztok!
Voltam ma dokinál, úgy tűnik mégiscsak lányunk lesz
Nici,
úgy 3havonta küldenek valamit egy darabig, de egy év után el is felejtenek, bár engem nem hatott meg sosem a dolog hiszen szerencsére nem kellett se bébiétel, se tápszer, a mi időnkben a biztosítás volt a mánia, már felállt a szőr a hátamon ha money-max-os papír jött
A liberos figurákat küldtem vissza, most is van itthon még maradék, na ha azok küldenek valamit ok, mert Janka azt a kisteknőst szerette a legjobban rágni amit kaptunk, deengem később már az sem érdekelt.
Kitöltöttem a gyólya klubbost, de nem válaszoltak...
Közben ha a címünk is megváltozik akkor meg már meg sem találnak.
Eszti,
Iván jobban van? Lassan talán a kezelés is lejár. Gondolom szegény Veronak se könnyű, legalább ne kéne átmászkálni hozzá, és a közelében lehetne! Majd ha benézel írj mit tudsz róluk. Persze nem akarunk rárontani, ha hazajönnek akkor is láthatjuk őket ha nekik így lenne a legjobb
Szonja nem lett beteg?
Reni,
szerintem Szinti sem kapja még meg egy darabig a cipőt, hiszen felesleges egy picur lábát belegyömöszölni.
Azért az a 2,5hónap is elszalad hamar és itton is lesztek!
Ági,
szép napot! Találkoztam egy régi osztálytársaddal, onnan jöttem rá, hogy mondta osztálytalálkozójuk lesz és egy Kanadában élő lány szervezi
Ez csak te lehetsz!!!!!!!!!
Egy lakással kapcsolatos kérdésem lenne, szeretitek a reluxát? Mennyire válik be ha a gyerekek szobáján is van az altatásoknál? Nekünk eddig mindig redőnyünk volt, de lehet, hogy váltunk majd. Láttam nálatok a képeken, azért kérdezem.