Új privát üzeneted érkezett!

Ó köszi Katus!Jó majd írd le hátha nekem is sikerülni fog.Köszi,de ugye nincs kész és már nem is lesz.A fürdőböl hiányzik az ajtó amit nem fogunk már 30.000-ért megvenni a kandesz sincs befejezve ami kb egy 20-as lenne nincs lerakva a laminált sem a szobába ami szintén lenne egy 30-as nincs megcsináltatva a konyhaszekrény ami szintén lenne egy 40-es meg ilyen apróságok.Nehogy az anyósnak még kényelmesebb legyen ha elköltözünk innen.Elég zsúfoltan vagyunk,de azt a hátra lévő időt már kibírom.Nem lenne gond ha maradnánk,mert akkor megcsinálnánk a felső szintet is,de hál isten nem maradunk.Addig meg jó ez is.Nem rossz,de nem ilyen az álmom.
Vendég

Hú ezzel meg kell várnom a Balázst,mert megint kavart valamit és angolul vannak a szövegek.De nekem a bal gombra nem reagál csak a jobbra ahol kicsinyíteni is tudom.
Vendég

Nicika!Én nem kaptam semmit csak amit a kórházban adtak egy kis bőröndött tele mintákkal.
Vendég

A kórházban most kétfélét is adtak! Felicitas csomagot meg Baby Service csomagot!

KépKép
nicika

Én eddig Pampers Fisher Price hűségprogram tájékoztatót + egy pelusmintát, valamint Libero pelusmintát és kérdőívet, melyet ha kitöltök és mellékelek 5 baba vagy nyuszifigurát akkor kapunk egy rághatós teknőst! Ja ezt egyébként azért mert tagja vagyok a Libero Gólyahír klubnak!
Ja meg a Milupa oldaláról rendeltem tápszer és tea mintát, meg egy matricát!

KépKép
nicika

A kórházi csomiban Hipp kupon is volt amit 6 hónaposan válthatunk be a Rossmannban egy termékminta csomagra!

KépKép
nicika

Kép

Kép

Kép
hajnus

Katus,én is a te instrukcióidat követtem,köszi!
Én is rakok majd a lakásról!

Kép

Kép
hajnus

Dm-től kaptunk szülinapi pólót ajándékba meg joghurtot, Kubut!

KépKép
nicika

Kép

Kép

Kép
hajnus

Hajnus! Milyen nagy már a fiad! :lol:

KépKép
nicika

Hanus!Oltári ez a kis kölyök!Milyen helyesek együtt!! :D :D
És te,hogy csináltad?Neketk nem angolul jönnek ki a szövegek?

Niki!Ejha jó sok minden tkaptatok.
Vendég

Gabó! Szerintem ez nem sok!

KépKép
nicika

Na van amelyiknél magyarul írja,de nekem nincs nyújtás/döntés.Rákattintok a szerkesztésre elő jön a kép és semmi.
Vendég

Én annó megkaptam a két kis csomagomat a kórházba aztán semmi.Vagyis a pampersnál regisztrálva vagyok és onnan szokott jönni néha napján valami kis apróság.
Vendég

Nekem is a Pampers az egyetlen akik önállóan küldenek valamit!

KépKép
nicika

Jaj ez az eső csak nem akar elállni lerohad az összes cseresznye a fáról.
Vendég

A Libero Gólyahír Klubba még kismamaként léptem be, akkor küldtek egy kis könyvet, meg babamasszázs pósztert, meg pelenka kedvezmény kupont.

A DM Bababónusz meg egy hihetetlen szuper dolog. Már egy halom kupont kaptunk, meg kisebb ajándékokat (cumi, Intimo, Laktoherb, Kubu, Nestlé Jogo joghurt, Póló, 2db-os pelenka)

A Milupától meg múltkor kértem tápszer meg tea mintát. Küldtek egy kis tasak tápszert, meg egy tasak barackos tea granulátumot, meg egy matricát.

De hallottam olyan kismamát aki hihetetlen sok mindent kapott! A Milupától kiskanalat meg mintákat, a Hipptől ajándékdobozt, melyben előke, kiskanál és bébikaják voltak. Szóval csak mi maradunk ki az ilyenekből! :lol:

KépKép
nicika

Gabó,nekem ugy volt,ahogy Katus írta :D
Nicika,nekem is a kórháziak,1-1 pelus jön meg azt hiszem a milupától kaptunk "magasságmérő"-t.Ja és a multkor betéteket kaptam,minden méretből egyet.A DM-ből milyen szülinapi? Kép

Kép

Kép
hajnus

Tényleg olyan Hipp bébikaját mi is kaptunk előkével,de ennyi.Ja meg volt egy kupon amit ki kellett tölteni a gyerek adataival,de ez a csomag azóta sem kapható a bababoltokban.Nem is tudom,hogy megvan-e még.És ebbe a DM-bababónuszba,hogy léptél be?
Vendég

Hát akkor nem tudom.Csak a milyénk ilyen szarakodós?Itt angolulvan minden ebből egyedüla kicsinyítést értem.Na majd apa mindjárt hazaér aztán letámadom.
Vendég

A bababónuszba én is benne vagyok!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus! Melyik cégtől kaptál betéteket?

Gabó! A baba mennyi idős korában kaptátok a Hippes csomit! A DM Bababónuszról olvashatsz többet a DM honlapján! De szerintem ti már nem léphettek be!

KépKép
nicika

Gabó? Milyen kupon? Hogyhogy nem lehet beváltani? Felicitasos?

KépKép
nicika

Nicika,allways,azt hiszem.A rossmann-os csomagban van valami értelmes?Tudja valaki?Ja és hol lehet olcsó előkét kapni?A rossmannban néztem ma,700-1000ft/db.Nekem ez kicsit sok.
Zsanett,3 éves korban vették ki az orrmanduláját aztán egy év múlva kb. a garat-és az ujra kinőtt orrmandulát.Addig nagyon sokat volt betg,fülszúrás stb.,utána lényeges javulás volt.És nem is nagyon viselte meg a dolog.Másnap már rendesen evett-ivott.

Kép

Kép
hajnus

Hát ha jól emlékszem akkor talán 4-hós körül volt.
Azt a papírt meg majd megkeresem,hogy pontosan mi a neve ezt a kórházi csomagban kaptuk az egyik újságban volt bent.

Katus!amit leírtál az nekünk simán a kicsinyítés ugyan az mint nektek.Az Opera nem engedi feltenni úgyhogy ha képet akarok rakni akkor az IE-el kell megnyitnom és ott engedi.Szóval apa ügyi hepi minden.
Vendég

azért nem lehetett beváltani,mert nem küldtek a Pesti boltokba.
Vendég

A Hippes Rossmannosnak én is kiváncsi lennék a tartalmára!

KépKép
nicika

Hajnus! Te lassan kiválthatod a Rossmannos csomagot, aztán informálhatsz minket hogy mi van benne! :lol:

KépKép
nicika

Rossmanos kupont, hogy lehet szerezni?Mi az pontosan?

Én is benne vagyok a dm baba bonuszba, tök jónak tartom. :)

katus78

Na most itt vagyok a másikon teszek fel képet a husiról. Kép Kép Kép Kép
Na kiváncsi leszek sikerül-e.
Vendég

Na megy ez!!!! :D :D Kép
Vendég

Na most megyek vissza az Operára!!
Vendég

Sziasztok!A Rossmannos csomagba két üveg bébi kaja van és egy innivaló.,egy nagy dobozba van bent.Ja és kecskeméti bébi kaja van bent.
kola2

Gabó!Levi nagyon aranyos.!Jó a hintaszéketek!
kola2

Köszi anyuéktól hoztuk el.Itt háromszor akkora a kép mint a másikon ahol csináltam.
Vendég

Jaj apa holnap megy megrendelni az autót remélem minden simán fog menni már olyan izgatottak vagyunk.
Vendég

SZIASZTOK!!!

GABO!

Hol lehet arra a szepsegversenyre jelentkezni es hol tudom a kepeket megnezni Alizrol?
Engem nem zavar, hogy karomkodsz add csak ki magadbol a mergedet. En is igy csinalom, hogy ha valami gond van anyossal, hogy a Dietert kerem meg, hogy szoljon az anyukajanak, de persze eddig nem is emlekszem semmi komoly dologra. Egyszer volt, hogy a gyereket nala hagytuk es mikor mentem erte üvölötött mint a sakal, mert a baratnöje kezeben volt es öt meg nem ismerte es szegenykem megijedt töle. Na de ez csak aprosag a te anyosodhoz kepest. igazabol en tökre birom anyost, nagyon sokat segit, az egesz epitkezes alatt ö fözött a munkasainkra. Meg persze ha megkerem, hogy vigyazzon Larara egyböl ugrik. Es nalam nem ül itt orakig, neha - neha befut egy par percre es mar viharzik is tovabb! :) Nagyon jok a kepek, Levi tiszta apukaja ugye?

Nicika!
Te hihetetlen, hogy mi mindennek a tagja vagy es te mindig tudod, ha valahol valamit adnak csak ugy! :)
En is most kaptam a Hipp-töl egy ajandekcsomagot. De eddig meg engem sem halmoztak el a rengeteg ajandekkal! :x
Mi ujsag az ejszakakkal? Javult a helyzet? A kiscipöcske tünderi. :D De a vedönöm azt mondta, hogy ilyen pici babaknak nem valo meg cipö, mert a labfejüket nem tudjak benne igazan mozgatni, föleg ha kemeny a talpa!

Hajnus!

A te fiaid is mar milyen nagyok! :) Es milyen szepek!

Agi!

Milyen jo Neked, hogy mesz haza! :D Nekem meg 2,5 honapot kell varnom! :( Teszel fel te is kepeket a lakasodrol?
reni76

Sziasztok!
Voltam ma dokinál, úgy tűnik mégiscsak lányunk lesz :wink:

Nici,
úgy 3havonta küldenek valamit egy darabig, de egy év után el is felejtenek, bár engem nem hatott meg sosem a dolog hiszen szerencsére nem kellett se bébiétel, se tápszer, a mi időnkben a biztosítás volt a mánia, már felállt a szőr a hátamon ha money-max-os papír jött :evil:
A liberos figurákat küldtem vissza, most is van itthon még maradék, na ha azok küldenek valamit ok, mert Janka azt a kisteknőst szerette a legjobban rágni amit kaptunk, deengem később már az sem érdekelt.
Kitöltöttem a gyólya klubbost, de nem válaszoltak...
Közben ha a címünk is megváltozik akkor meg már meg sem találnak.

Eszti,
Iván jobban van? Lassan talán a kezelés is lejár. Gondolom szegény Veronak se könnyű, legalább ne kéne átmászkálni hozzá, és a közelében lehetne! Majd ha benézel írj mit tudsz róluk. Persze nem akarunk rárontani, ha hazajönnek akkor is láthatjuk őket ha nekik így lenne a legjobb :wink:
Szonja nem lett beteg?

Reni,
szerintem Szinti sem kapja még meg egy darabig a cipőt, hiszen felesleges egy picur lábát belegyömöszölni.
Azért az a 2,5hónap is elszalad hamar és itton is lesztek! :roll:

Ági,
szép napot! Találkoztam egy régi osztálytársaddal, onnan jöttem rá, hogy mondta osztálytalálkozójuk lesz és egy Kanadában élő lány szervezi :lol: Ez csak te lehetsz!!!!!!!!! :wink:
Egy lakással kapcsolatos kérdésem lenne, szeretitek a reluxát? Mennyire válik be ha a gyerekek szobáján is van az altatásoknál? Nekünk eddig mindig redőnyünk volt, de lehet, hogy váltunk majd. Láttam nálatok a képeken, azért kérdezem.
amica

Gabó,
az oviból hazaplaccsogtunk, nem fáztunk meg, akkor szerencsére épp csak szemerkélt az eső! :P
amica

Jaj most lett vége a Győzi csak a poén kedvéért nézem,de mindíg felhúzom magam,hogy milyen mocskos önző dög ez a pali.

Reni!A Mira-béby babaszépségversenyt írd be a keresőbe és ott megtalálod a picurokat.Még holnap lehet jelentkezni és utánna kezdődik a szavazás.
Köszi,hogy téged sem zavar.Igen Levi tiszta apja ha akarnám sem tagadhatnám le annyira.Belőlem csak az orra van meg a lapát kis kezei meg a szőkés erősszálú haja.
Szerintem is ez így oké,hogy mindeki rendezze le a saját anyját.
Akkor te szerncsés vagy anyós ügyben.Az enyém is megcsinál mindent meg ugrik ha Levire kell vigyázni,de nekem elég lenne belőle csak ennyi.De ez az ő hegye és ide akkor jön amikor akar pláne,hogy most hegyszezon van.Talán ez a hétvégém nyugott lesz,mert tiszat sár minden és ilyet is mond egész hétre.Néztem a híradót és azt mondták,hogy összesen két hét jóidő lesz csak.Július vége és augusztus elej.Atöbbi esős és hűvös.Frankó mi? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Már lassan költöztök igaz?Cipője még Levinek sincs pedig ő már lassan-lassan elindul.Bár most van egy kisszandia eddig 2* volt rajta.A mezítlábazás a leg egézségesebb.Nekünk télen sem volt,mert nem tűrte meg magán helyette vastagzokni hegyek volt a kis lábán.

Amica!Nálunk reluxa van és nagyon jó.Bár itt csak az ajtón meg a kinti ablakon van bent a szobába sötétítő függöny van.És volt loccs-poccs haza fele?

Eszti!Veroék hogy vannak?Remélem a kis Iván már teljesen rendbe jött.

Na elmegyek elteszem magam holnapra.

Szép álmokat!! :)
Vendég

Sziasztok!

Na ma nagy izgalom volt reggel, mert a Benceek az ovival a tuzoltosagra mentek, en meg nem talaltam a kocsikulcsot. Aztan eszembe jutott, hogy tegnap a Balint az autoban jatszott vele, es nyilvan bennt maradt, a kocsi meg a bezart garazsban, a garazs kulcs meg a kulcs csomon az autoban. A Bence mar szivta magat, hogy mi lesz? Vegul hosszas kutatas utan megtalaltam a potkulcsot a garazshoz, ami egyuttal a haz kulcsa is (mind a kettot nyitja), es szerencsere a kocsi nem volt bezarva, igy hozzafertem a kulcsomhoz.

Gabi!
Tok jok a kepek! Azt a tortat te sutotted? Milyen fajta? Nagyon jol nez ki!!!!!!

Reni!
Nekem a profilomban levo albumban vannak kepek a hazrol. Majd a tietekrol is csinalj, ha mar bennt lesztek!

Amica!
Kivel talalkoztal az osztalytarsaim kozul? Egyikuk a kozeletekben lakik a Ferenczy J. u-ban, de persze ez nem jelenti azt, hogy ismered is. :) Mondtad neki, hogy te is ismersz? Marmint virtualisan? :) Egyebkent valoban valoszinu, hogy nincs mas aki Kanadabol erettsegi talalkozot szervez Sopronba, csak en. :lol:
En szeretem a redonyt, de a gyerekszobakban van sotetito fuggony is, amit meg behuzok pluszban. Ezek egyebkent fa redonyok, szoval jobban sotetitenek mint a sima reluxa. A regi hazunkban az volt, es ott meg egy rolo volt a Bence szobajaban, hogy sotet legyen (foleg a delutani alvashoz).
agi

Gabo!

Köszi az infot!
Igen lassan költözünk mar! Talan 2-3 het! A heten hozzak majd a konyhabutort annyira kivancsi vagyok mar ra.

Agi!

Megneztem a lakasotokat! Nagyon szep!
reni76

Gabo!

Es hol van a keresö ahova beirhatnak? :)
reni76

Ki tudja.,hol lehet kapni Mira baby ásványvizet?
kola2

Jó reggelt!
Nálunk már korán kezdődött a nap! :roll:
Mind a két gyerek 3/46-kor bepisilt! Már mosok, ebben a remek időben nem szárad majd semmi, este a szőnyegen alszanak!!!!!!!!!! :D :evil:
még a fülemen is lepedő meg takaró lóg majd matrachuzattal, hiszen az övék már felnőtt méret.
Szóval ez a névnapi meglepetés. A kisasszony ma ünnepli!

Zsanett, téged is Isten éltessen sokáig, bár ha jól emlékszem nehéz napotok lesz.
Kép

Ági, én is ilyen fa reluxát néztem ki a tavasszal és megláttam nálatok azért kérdeztelek, köszönöm! El tudom képzelni az oviba indulást, mindig a legjobbkor jön valami, de szerencsére nyitva volt az autótok :D

Na az elsővel végzett a mosógép, folytatom!
amica

Sziasztok!

Zsanettnak, és Amica Jankájának boldog névnapot kívánunk!!
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hú Ági izgalmas lehetett a reggeletek.Hát igen ezek a gyerekek úgy eltudnak tüntetni mindent mint a fene!! :D :D De ezért gyerekek.
A torta gyümitorta ananászos.
Vendég

[size=24][/size]Zsanett és Janka Nagyon boldog névnapot!

Reni!Vagy írd be felülre abba a hosszú csíkba vagy a www.google.co.hu-ba
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek! :)

Boldog névnapot Jankának és Zsanettnek!! :) :) :)

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?