Új privát üzeneted érkezett!

juj de izgi:)

tontika hogy erted hogy lent van a mehszalyad.Egyebkent az enyem is eleg fura.A kisujjamal elerem.Aze ezt meg nem tapasztaltam.Az jo ha lent van?
Meg tok atlatszo pe-s nyakom van mar 4 napja.ez mitol lehet?

Angel probalok nem gondolni a rosszabb variaciora de....akit egyszer megharapott a kutya az fel utanna toluk.

kamilla.Neked mar gratulaltam a masik topikban,de itt is megteszem.
Gratulalok sok boldogsagot:)
talan par nap mulva masert is gartulalhatok..???
Ja ez majdnem lemaradt.17-vagy 18 ik dpo-n vagyok.
monyoka

Hű csajok. Mi van itt?

Monyó, Tonti, örülök nagyon, de én is várom köv. tesztet.
De jó!!! :)

j.
Vendég

Monyó, igazad van, megértelek!

(Hasonlóképp én is félek elég komoly dolgoktól! :( )

Tontica,
nem tudom a röntgenes dolgot, de sztem ha te nem álltál a sugár közvetlen útjába, akkor nem lehet baj!
angel37

Monyoka az enyem is nagyon lent van es zart. Remelem ez jo hir, a tojasfeherje az egyertelmuen az mert olvastam hogy terhessegnel megno a tojasfeherje mennyisege. De majd Anyapoc, Kriszti meg Beszti megmondja. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

A fiamat sugaroztak en mellette alltam. :(

KépKép
KépKép
tontica

És "máshogy" érzitek magatokat?
Én sajnos ugyanúgy, ahogy eddig mindig ciklus végén, ezért is nem nagyon reménykedek semmiben.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla sehogy sem erzem magam csak ma reggel szedultem egy kicsit de ez a melegtol is lehet. Nem faj a cicim sem.

KépKép
KépKép
tontica

tontica: no para! Úgy tudom, hogy az elején mindent vagy semmit alapon működik a dolog... tehát ha sérül akkor elmegy... de az elején ennyitől tutira nem lesz baj... (ld. fogorvosnál is röntgenezik az embert!).... ólomkötényt nem kaptál?
Vendég

Csakegy aranyos vagy hogy erdeklodsz, elhataroztam hogy nem idegesitem magam emiatt amig nem biztos a dolog. De nem adtak ram olomkotenyt, hogy lehet valaki ennyire figyelmetlen apolono letere!!! Azert aggodom am! Na jo lezarva a dolog!

KépKép
KépKép
tontica

tontika most nyulkatam,feljebb ment a mehszalyam:(
monyoka

skacok... asszem jön a hólyaghurut....

DE...

kicsit fura, hogy az előző kettő PÉnél is jött a hólyaghurut... lehet, hogy ez nem is hólyaghurut, csak tök ugyanolyan érzés?????????

Nem tudom:((((( (vagy csak az a fránya szex...)

Na megyek is teát gyártani... (medveszőlőlevél...)
Vendég

Tonti! Monyó!

Dobnátok egy-egy görbét? Csak úgy kiváncsiságból.

(Én most nem mértem ebben a hónapban. )

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Tontica+++++++++++++++++++++++++++++++++Monyoka+++++++++++++++....... és akkor babonából nem gratulálok még. :)

Hát csajszik! Remélem izomlázat kap az a gólya! :mrgreen:
Elment Tonticáékhoz, aztán Monyokához, aztán stb......

Húú de jó!!!

Csakegy valóban igaza lehet Okrisztinek. Lehet hogy most van, vagy ezután lesz péd.

Okriszti! Menj el dokihoz. Aztán kiderül hogy nálad is járt a gólya. :P

Angel! Gratulálok! :) Mindjárt itt van csütörizé!

Bee
beebeey

Kamilla en sem mertem! :( Sajnalom!
De nem is a gorbe a lenyeg!!!

Ujra es ujra megnezem a tesztet es egyertelmuen ketcsikos!!! :D

Monyoka ne szomorodj meg el ki tudja terhessegnel hol kell lennie, en csakazertsem nyulkalok nehogy valamit elkapjak.

Lanyok annyira nem jol latszik a kepeken de komolyan mondom eloben sokkal jobban latszik a masodik csik.

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hát igen. Ez két csík. Még ha nagyon halovány is. Én eddig akár hányszor teszteltem, még egy egészen ici-pici haloványka sem volt seholsem.

Végülis tényleg mindegy, hogy milyen a görbe.

Apa mit fog szólni?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla koszi!!! Apa szerintem merges lesz de nem erdekel en akkor is boldog vagyok es majd O is az lesz ha hozzaszokik a gondolathoz vegulis jovore akart babat ha ez tenyleg ket csik es ott is marad akkor februarban fog szuletni. Fel ev ide vagy oda! Igy is ket es fel eves lesz Rate addigra.

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla holnap tesztelsz egyet?

Anyapoc kuldtel nekem e-mailt? Nem kaptam meg.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
ez nagyonis jól kivehető! :D
Apa meg mérgelődhet! :evil: A baba már ott van! :)

Bee,
köszi! :lol: Mindjárt itt van, bizony! :roll:

Veled mizújs?
angel37

Hát szerintem holnap reggel még nem, majd csak holnap után. Most nincs tesztem, és ha kibírom, hogy hazafelé nem állok meg tesztet venni, akkor holnap amúgy se tudnék tesztelni. Jó lenne kibírni.
9-10-11 és 14 napokon voltunk együtt. Ha azt vesszük azóta már eltelt 12 nap. Ezt már kimutatná? Szerintem határeset.

Kép

Kép
kamilla306

Tonti kedves!

Ez tényleg két csík. Az elöbb csak óvatoskodtam, de ez az. Gratulálok. :)

Monyó!
De kár, hogy nem látjuk a tiédet. Rád is sokat gondolok ám.

j.
Vendég

Angyal Te egy angyal vagy!!! :D

Kamilla szerintem en ma vagyok a 13. dpo-n ugyhogy elvileg Te holnap leszel, szoval vagy holnap vagy holnaputan tesztelj!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! :) Teszted látván babona félrerakva!!! Gratula!!
Oly izgi! Beszámolsz majd apa reakciójáról? :lol:
Látod-látod! Nem koncentráltál rá, s máris lett eredménye! :)

Angel köszi kérdésed! De semmi különös sincs. Szedem a gyógyit, van mikor rosszul vagyok tőle, van mikor tök jól! :) No és természetesen tele vagyok melóval :cry:
No és esélyes sem vagyok, mert apát csak fényképen láttam a hétvégén.

Junkó! Te hol is tartasz?
Bali! Most én szkenneltem gyorsan a hsz-kat, vagy tényleg nem láttalak mostanság???-mondjuk egy hétig nem volt velem a kontaktlencsém.

Már írtam a NLC-re is, de is leírom, hogy tegnap hallottam, hogy nem lesz forró nyarunk. Hát most lenne jó kismaminak lenni! :lol:

Bee
beebeey

Bee!

Várom a menzit. 25. cn-en vagyok. Szokásos semmi érzés, de már föl sem veszem. :)
Inkább szorítok itt a csajokank. :)

Na jó egy mikronnyi esélyt azért adok magamnak. De főleg a nyaralásra készülök, és remélem eredményes lesz.

Te még a ciklus elejénél jársz, jól emlékszem?

Bali tényleg régen jelentkezett, remélem nincs gond.

j.
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Babonából még én sem gratulálok :D,de ez bizony eléggé kétcsíkosnak néz ki :wink: .És ha pár percen belül lett olyan,akkor bizony nincs mit tenni :D:D!
A tojásfehérje mennyisége ilyenkor megnő és ha fent van a méhszáj és zárt,az jó.Akkor mensinek jele sincs :)!
Most küldtem a privit,de nem a mélcímedre,hanem ide.Ha felmész a lap tetjére,akkor ott kiírja,hogy kaptál.Azért most,mert most vettem észre,hogy kell témát megjelölni és előtte ennek hiányávban nem küldte el... :oops:
Röntgen:elméletileg,ha ott voltál a fiad mellett,kapnod kellett volna kötényt :(.Elég gáz,hogy eszükbe sem jutott.Gyakorlatilag kicsi az esélye,hogy legyen baj,de lehet.Még ha nem lennél terhes,akkor is gáz.. :(Azért majd ha odakerülsz,mondd el a dokinak!!!

Angel

Szia :).Én nagyon-nagyon remélem,hogy hamarosan Te is élőben látsz kétcsíkos tesztet!!!! :):)
És lassan itt az idő.... :)

Kriszti

Persze,hogy gondoltam Rád :)!
Nagyon ügyi légy ám :)Nekem júni 6-án lesz a felvételi elbeszélgetésem :)...húúúú...izgi lesz :)!
Drukk megy ám :)!

Monyoka

Még nem írok semmit :D!

Csakegy

Hát én már olvastam itt többször is,ha jól emlékszem,akkor a "megint megjött..." topikban még régebben...
Azért írják rá a tesztre ,hogy mennyi időn belül kell leolvasni,mert pont emiatt adhat téves eredményt később.A tipikus,hogy nem lett csíkos,kidobtam,aztán 1 óra múlva kiszedem és már ott a két csík...Persze lehet jó vége is :D!
No és persze ezért nem jó a túl korai tesztelés :D!De hát ki bírja azt ki... :roll:

Na most lépek!

anyapoc

Tontica,
:lol: Mondod ezt egy ördögfej után? :evil: :lol:

Bee,
Mit szedsz? Closty?

Anyapoc,
Úgy legyen, hogy látok! Bár sztem előbb látom a yetit! :roll:
Drukk a felvételihez! :wink:

Kamilla,
miért nem tudsz holnap tesztelni? :o Ne tedd ezt velünk, asszony! :wink:

Junko,
mikronnyi??? :o
Ne felejtsd el az odébblökdösődést! :wink:
angel37

Angyal!
Yeti-t??????

Odébblöködés azért nálad is érhet, makacsul ezt gondolom :)

j.
Vendég

Angel! Tudnék tesztelni, ha vennék tesztet hazafelé, de mivel az Uram vezet, valószínűleg nem fogunk megállni, mert ő nem tesztelés párti. Azért még egy-két napot illene várni, még csak a 26. napon vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

Junko,
yeti-t biza! :lol:

Á, nálam tuti nem, ezt a témát hétfőn kiveséztük a dokinál!

Kamilla,
na jó, akkor holnapután? :wink:
angel37

Angyal!

Na jól van akkor csak a csütörtökre koncentrálok, hogy végre belevéghassatok.

j.
Vendég

sziasztok!

eddig csak olvasóként voltam jelen, de szeretnék csatlakozni hozzátok. 31 éves vagyok, még nincs gyerekünk és ez a 2. próbálkozós hónapunk, és az első, amiben mérem a hőmet. igazság szerint meg akartam várni, amíg a ciklusom végére érek, h feltehessem a teljes hőgörbémet, de tontica-nak mindenképp szeretnék megnyugtató választ adni a röntgenezéssel kapcsolatban:
A barátnőm kb. 6 hetes terhes volt, amikor tüdőszűrésre küldték. utána sokat idegeskedett, mikor kiderült, h akkor már babát várt, épp ezért felkereste a röngtenorvost, aki ráadásul nő is volt, és az megnyugtatta, h ilyen korai terhességnél nincs jelentősége, sőt ugye a röntgenes orvosok, asszisztensek nap mint nap átélik, amíg nem derül ki a terhességük. így gondolom, h Neked, aki csak a kisfiad mellett álltál, abszolút nem árthatott. :)

szvl kb. egy hét múlva érkezem a görbémmel, légyszi majd mondjátok el a véleményeteket, bár sajnos eddig úgy nézem, még pé-m sincs :evil:
mindenesetre drukkolok mindenkinek és hajrá!!! üdv. pt

üdv! pt

Kép
ptnd

Junko,
OK, oda jöhet a szurok duplán is! :lol:

SZia Ptnd!
Üdv itt! :)
Külön üdv, mint ötyének! :lol:

Nyugodtan felrakhatsz egy félig kész táblát is! :wink:
angel37

Sziasztk!

Látom van kinek gratulálni de csak úgy halkan :)

Csak elindul az a gólya szépen lassan mindenkihez ....

Azért nem nagyon jövök mert próbálok nem ezen a témán rágódni. Elég nehéz de félig meddig sikerül.
A hőmet mérem továbbra is. Viszont eldöntöttem hogy nem szedek több Clsotit. Ha most sem sikerül akkor valami más müdszer jön, mert a Clsotitól iszonyat rosszul vagyok. Hányingerem van és néha jön is a rókakoma ... és ezt már nagyon unom. Azért itt a görbém, bár még sok izgi dolog nem látszik rajta. Kép
kokusz

Tontica
Velem szemben többször is ellőték a rtg-t ,mikor Adát vártam :( Tudod,néha több rtg is volt egy nap,aztán sokszor" elfelejtettek "szólni,hogy bújjak el! :evil: Sz'al,ne izgulj!
Apa reakcióját leírni ám!Sztem a nyakadba fog ugrani! :)

Kokusz
Sztem a closty+bromo a gond!Nekem a bromosüvegtől is hányingerem van már :(

Anyapoc
Gondolok majd rád!!! :) Sok sikert!
Én 8-án megyek :x

Monyoka
Te kis hamis!Meddig akartad titkolni?????
Csendben gratulálok!

Kamilla
Kép????????Ja,bocsi,olvastam a babásban,hogy ide nem akarod felrakni :oops:
Akkor küldesz: okr28@citromail.hu -ra????????
Kíváncsiságom határtalan :oops: ez vonatkozik a tesztre is!!!!!!
Drukk,drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bee
Melyik szertől vagy rosszul?????????

Junko
Tessék bizakodni!!!drukk,drukk+++++++++++++++++++++++

Nálam még mindig pecsét. :( Lehet,hogy ez a mensi????
Csakegy nálad hogy is volt ez a múltkor????????????

KépKép

KépKép
okr

Monyóka, Tontica! :D
Drukk nektek!

És mindenkinek, akinek szükséges! :wink:

Én nem értem magam: ma is kétt csepp barna.
Reménykedhetek még szerintetek, vagy .... :?: :?:
zsazsóka73

Zsóka
Én is abban a szituban vagyok,mint te!Ki érti ezt??????
Egy tesztet csinálhatnál reggel sztem,hátha...........................nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Kriszta, Zsazsó,
rajtatok a topic szeme! Én sok szurkot küldök nektek! :wink: :)
Aztán holnap jó hírekkel tessék szolgálni! :D

Most mennem kell, kellemes estét Mindenkinek!
angel37

Angyal
Szió,jó pihit!Kösz a drukkot!

Tontica
Most jutott el az agyamig,hogy reggel Te a melegtől voltál roszzul.Figyu!Itt nekünk befagy a se...ünk.Küldjél vmi fini meleget!!! :D

KépKép

KépKép
okr

okr: én még soha életben nem barnáztam... nekem vagy megjött vagy nem...

Most is úgy volt, hogy 17 vagy 18 napos lett a 2. szakasz, aztán este alacsony lett a hőm - és utána reggel is zuhanóban volt - és felkelés után szépen meg is jött... de amíg magasan volt, esze ágában nem volt megjönni...

szóval én a helyedben lehet, hogy elmennék a dokihoz, csináltatnék egy vérvételt és ha pozitív, azonnal progipótlás... mert ez azért elég gyanús...
Vendég

sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, régebben jöttem hozzátok tanácsokat kérni.
Most én szeretnék Tonticának megnyugtató szavakat küldeni:
Először is: Gratula a teszthez.
Másodszor: nyugi a röntgen miatt. Én terhesen (még nem tudtam róla) izotópos pajzsmirigy vizsgálaton voltam, ami azért durvább, mint hogy ott álltál a röntgen mellett. Elküldtek genetikushoz, megtarthatom- e a babát, és ő mondta, hogy ilyen idős magzati korban, ha sérült, vagy meghal, és megjön, vagy sértetlenül átvészeli a dolgot, mivel ilyenkor még egyforma sejtekből áll, és ha sérül is valamelyik sejt, ugyanolyan termelődik helyette. Remélem, jól írtam le, a lényeg:
Az én leletemen ez áll: (így szerintem a tiéden is ez lenne):
" A magzati kockázat megegyezik az átlagpopuláció kockázatával".

Boldog babásodást!

Nagy drukk mindenkinek, akinek kell.
Kamilla neked is, hogy együtt Szent Imrézhessünk!

Mesi

Kép
tücsök13

Kriszti, Angyal! :lol:
Nagyon köszi a drukkokat!
Én tesztelni tuti nem fogok ( egyrészt nincs is tesztem itthon, másrészt félek ). :?

De akinek kell, drukkolok! :D
zsazsóka73

Sziasztok,

Eddig en is olvaso voltam, vegigneztem a levelezeseket 2005-ig. Nagyon erdekes volt latni, mennyire osszetarto a csapat. Mi masodik honapja probalkozunk, eddig en sem mertem a homet, matol kezdtem.
Most vettem babymark-ot is.
Szeretnem megkerdezni, mi a velemenyetek rola?

Melcsi :wink:
melcsi6

Sziasztok!

Tonticaaaaaa! De jóóóóóó nekeeeeeed!!!!

Velem ma elkeserítő dolog történt:
Lejjebb ment a hőm. Ez úgy elszomorított. A férjem próbált optimista lenni és azt mondta, hogy olyan hűvös volt éjjel, nem lehet, hogy nagyon kihültem??? Hát ez aranyos, de kétszer is megmértem.
Mérgemben elhatároztam, hogy feladom, nem is fogok hőmérőzni. Aztán rájöttem, hogy nagyon bánnám később....

Kép
regina3

A kérdést lefelejtettem.

1. Lehet-e még jó ettől a zuhanástól? Vagy a progiszint most nem megfelelő?

2. Ha a szokásostól később mérjük a hőt, akkor mennyit emelkedik? (7 óra helyett 8-kor, néha 10-kor) Egy ismerősöm lelkesen méri, de össze-vissza.
regina3

Minden oké Lányok, csak kevés az időm meg az új rendszertől sem vagyok elragadtatva....

Úúúúúúúúúúúúúúúristen! Micsoda izgalmak!

Tontica!

Ez kétcsíkabb kétcsík, mint az én elsőm volt! :O:O:O:O Annyira örülök!!!!!!!!!!! ...és két nappal peteérés előtt? ...akkor még lány is!!!!

Monyoka!

Mutasd a Tied!

....még nem volt időm mindent átolvasni, csak a sokvigyoros dolgokat futottam át, de Krisztának és zsókának én is drukkkkkkkkkkk.....

...majd jövök. itt minden ok, mostanában sokat ficánkol, most léptünk a hatodik hónapba.....
bali78

Na csak most tudok irni mert a fonok elaludt. :D

Eloszor is mindenkinek koszonom, tenyleg angyalok vagytok egytol egyig :D de en meg nem hiszem el, nem fogom fol esszel, majd meglatjuk par nap mulva!

Anyapoc: :) megkaptam a privit, nagyon koszonom hasznat fogom venni mi ott tartunk hogy ha nem kap`meg valamit azon nyomban uvolteni kezd! Nem tudom ez hiszti-e igazabol.

A teszttel kapcsolatban: nem tudom elkepzelni hogy egy negativ teszt (akar) egy ora utan hogy lesz pozitiv? Szerintem akar negativ akar pozitiv az ugy is marad, nem? Azt el tudom kepzelni hogy eloszor negativ aztan 5-10 perc mulva halvany pozitiv lesz mert annyira korai volt meg a teszt hogy kellett neki egy kis ido folismerni. :lol: Nem?

Kamilla :) akkor majd holnaputan, ne aggodj!!!

Ptnd: :) Nagyon koszonom a megnyugtato hozzaszolasodat, bar majd raernek akkor aggodni ha mar eros ketcsikos lenne mert nem hiszem el!!! :idea:
Hat itt mi mindenfele gorbet felteszunk akar van rajta pe. akar nem hisz ezert vagyunk hogy tanacsokat kerjunk es osszunk. Nyugodtan tedd fel ha kivancsi vagy a velemenyunkre! Meg mi is kivancsiak vagyunk Rad!!! :D

Kokusz: :) Talan majd most fol folmenni, ha tenyleg ilyen rosszul vagy a closty miatt azt nem kene megmondanod az orvosodnak?

Kriszti: :) kuldom a meleget Ti pedig egy kis hideget legyszi! En most jobban orulnek ha huvosebb lenne, a kanikulat is meg lehet unni de nagyon!!! Apa reakcioja? Ha par napon bellul nem jelentkezem akkor kuldjetek a rendorseget, mentoket, tuzoltokat stb. :mrgreen:
Hihetetlen milyen felelotlenek az emberek, hogy tehetnek ki rontgensugarzasnak egy terhes not!!! :evil:

Zsazsoka: :) A barnazas miatt ne aggodj, sok kismama barnaz, ez nem jelent semmit csak ne jojjon meg, ha piros vert latsz az ami nem jo! Ne felj, jobb biztosat tudni mint itt idegeskedni!!!

Tucsok: :) En emlekszem rad, sot lattalak a masik topikban es elcsodalkoztam hogy jeee, a Tucsok babas!!! GRATULALOK!!! Koszonom annyira aranyos vagy, nagyon nagyon megnyugtattal a szakszeru valaszoddal!!! Remelem nemsokara csatlakozhatom a teli topikhoz is! Kamillaval, Zsazsokaval, Monyokaval, Krisztivel es a Tobbiekkel!!!

Szia Melcsi! :) Isten hozott!!! Igen nagyon jo kis csapat vagyunk, jo ide tartozni!!!
Tesztekrol nem tudok semmit csak azt hogy vagy ketcsikos meg egycsikos. :mrgreen:

Regina: :) KOszonom de en meg tartok attol hogy nem marad ott a baba mert holnap vagy holnaputan lesz a menzinap. :(
Ez a ho meg a csik folott van ugyhogy nem jelent semmit! Szexeljetek sokat!!!

KépKép
KépKép
tontica

Szia Bali!!!

Tenyleg? Neked is ilyen halovany volt? Akkor megnyugodtam. :D
En is nagyon bizok a lanyban de jo otlet ez a transzfesztita dolog is. :mrgreen: Csak egyet kerek, ne legyen ilyen nagyon aktiv mint a fiam mert akkor vegem mint a botnak!!! :lol:
De jo Neked hogy mar erzed a ficankolast, a hugom meg panaszkodik hogy O mar nem birja tovabb pedig meg van 2 honapja.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Miért nem bírja tovább? Unja vagy más baja is van?
bali78

ja igen, az enyém ettől alványabb volt.... fényképezhetetlen. Most meg már a fütyijéről is van fotóm! :D
bali78

Tontica! :wink:
Drukk, hogy a második csík csak erősödjön!

Nálam még mindig ugyanaz.
Bár a hőm két tizednyi csökkenése nem ígér jót. :?
zsazsóka73

JO Reggelt!

Nem tudok aludni. :lol:
Most mertem a homet, 37,1 es 14 dpo. :D Menzinek jele sincs!!!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?