Na csak most tudok irni mert a fonok elaludt.
Eloszor is mindenkinek koszonom, tenyleg angyalok vagytok egytol egyig
de en meg nem hiszem el, nem fogom fol esszel, majd meglatjuk par nap mulva!
Anyapoc:
megkaptam a privit, nagyon koszonom hasznat fogom venni mi ott tartunk hogy ha nem kap`meg valamit azon nyomban uvolteni kezd! Nem tudom ez hiszti-e igazabol.
A teszttel kapcsolatban: nem tudom elkepzelni hogy egy negativ teszt (akar) egy ora utan hogy lesz pozitiv? Szerintem akar negativ akar pozitiv az ugy is marad, nem? Azt el tudom kepzelni hogy eloszor negativ aztan 5-10 perc mulva halvany pozitiv lesz mert annyira korai volt meg a teszt hogy kellett neki egy kis ido folismerni.
Nem?
Kamilla
akkor majd holnaputan, ne aggodj!!!
Ptnd:
Nagyon koszonom a megnyugtato hozzaszolasodat, bar majd raernek akkor aggodni ha mar eros ketcsikos lenne mert nem hiszem el!!!
Hat itt mi mindenfele gorbet felteszunk akar van rajta pe. akar nem hisz ezert vagyunk hogy tanacsokat kerjunk es osszunk. Nyugodtan tedd fel ha kivancsi vagy a velemenyunkre! Meg mi is kivancsiak vagyunk Rad!!!
Kokusz:
Talan majd most fol folmenni, ha tenyleg ilyen rosszul vagy a closty miatt azt nem kene megmondanod az orvosodnak?
Kriszti:
kuldom a meleget Ti pedig egy kis hideget legyszi! En most jobban orulnek ha huvosebb lenne, a kanikulat is meg lehet unni de nagyon!!! Apa reakcioja? Ha par napon bellul nem jelentkezem akkor kuldjetek a rendorseget, mentoket, tuzoltokat stb.
Hihetetlen milyen felelotlenek az emberek, hogy tehetnek ki rontgensugarzasnak egy terhes not!!!
Zsazsoka:
A barnazas miatt ne aggodj, sok kismama barnaz, ez nem jelent semmit csak ne jojjon meg, ha piros vert latsz az ami nem jo! Ne felj, jobb biztosat tudni mint itt idegeskedni!!!
Tucsok:
En emlekszem rad, sot lattalak a masik topikban es elcsodalkoztam hogy jeee, a Tucsok babas!!! GRATULALOK!!! Koszonom annyira aranyos vagy, nagyon nagyon megnyugtattal a szakszeru valaszoddal!!! Remelem nemsokara csatlakozhatom a teli topikhoz is! Kamillaval, Zsazsokaval, Monyokaval, Krisztivel es a Tobbiekkel!!!
Szia Melcsi!
Isten hozott!!! Igen nagyon jo kis csapat vagyunk, jo ide tartozni!!!
Tesztekrol nem tudok semmit csak azt hogy vagy ketcsikos meg egycsikos.
Regina:
KOszonom de en meg tartok attol hogy nem marad ott a baba mert holnap vagy holnaputan lesz a menzinap.
Ez a ho meg a csik folott van ugyhogy nem jelent semmit! Szexeljetek sokat!!!