Sziasztok!
Heszter!
Ez a kisfiú-ugye? sztorti ismerős. Nem tudom írtam-e korábban de egyszer gyalog sétáltunnk kb.2 hónapja a csajokkal, mindkettő szoknyásan, rózsaszín kalapban, stb. Erre jön egy nő: Jaj de édesek, egy fiú-egy lány? Én meg visszakérdeztem hogy mégis melyiket gondolja fiúnak?! Mivel nem hasonlítanak sokan csodálkoznak hogy ikrek, Csenge nagyobb is, azt hiszik csak nagyon kicsi a korkülönbség, bár azért min. 9 hónapnak lenni kellene és azért az szerintem jobban látszana) Volt egy néni aki mikor mondtam hogy ikrek, visszakérdezett hogy biztos??
Mit lehet ilyen hülyeségekre mondani??!
Emina!
Nagyon helyesek a gyerekek! Tényleg idősebbnek néznek ki, olyan nagyfiús-nagylányosok! A kertetekben van az a sok gyönyörű zöld? Nálunk sajna még csak a gyomírtózás folyik:( befejezték a kerítést, de lenne még egy szalonnasütő aminek az alját le kellenebetonozni, erre eltűntek a kőművesek. Mondjuk esik is rendesen az eső, úgysem tudnának dolgozni. Szerintem náluk csak jövőre lesz fű:(
Befejeztem a keresztszemes kiselefántot (na nem mintha nagy meló lett volna
, majd felteszem a képet de már nincs erőm ma fotózni ). Találtam a neten két magasságmérőt, azokat akarom majd megcsinálni a csajoknak. Lenne egy-két technikai kérdésem, írhatok majd privit
?
Edit!
Tök ügyik a fiúk!:)
Az Icsilya-féle úszógumit én néztem, de az van ráírva hogy 11 kg-ig, úgyhogy mi sajna már kinőttük, pedig nagyon megtetszett:( bár lehet hogy több méret is van belőle.
Lilla!
Úgy irigykedem! Az enyémek már 18 (lassan 19) hónaposak és még mindig nem mondják hogy anya
Bezzeg reggel felkelnek és első szavuk hogy papa (=apa), menni kell velük a hálószobába megnézni (ált. azt hogy nincs itthon:( )
Ha cseng a telefon, rohan mind a kettő, hogy Papa!! hiába mondom hogy most nem ő hív:( Ha telefonál, puszilgatják a telefont:) Nagyon keveset látják és gondolom hiányzik nagyon nekik:( Mostanában ha megkaparintják a mobilomat már hozzák is és tartják hogy "papa", aza hogy hívjam fel:) Ki szoktam hangosítani , látom rajtuk hogy nem igazán értik hogy hallják, de nem látják, nézik a telefont hogy hol lehet:)
Brigi!
Nálunk nincs bébiszitter, de ha itthon vagyok folyton rajtam lógnak (egy ismerős ugrott be a múltkor pár percre, persze csak nézett ,hogy hogy szaladgálok az ölemben két ekkora gyerekkel), mert persze nem ismerték és azonnal mind a kettő a nyakamban lógott, mondta is hogy olyanok mint a kullancsok:)
Ha elmegyek a nagyival vagy a hugommal maradnak, de ha látják hogy elmegyek nagy sírás van. Petra hamar megnyugszik, Csenge viszont volt hogy fél óráig bömbölt és állt az ajtónál. Ő akkor is rákezd ha már megnyugodott, eszébe jutok, megy az ajtóhoz és sír:( Így aztán egyre kevesebbet megyek el:( Most hogy suliba járok, szombatonként a férjemmel vagy a nagyival voltak, csak fél napra de utána 2 napig le sem tudtam vakarni őket, mindig a sarkamban voltak. Szerintem ez egy ilyen korszak, majd elmúlik. Ha gyakran jön a bébiszitter majd megszokják és akkor biztos nem lesz sírás. Nálunk az a baj hogy anyósomék max. havonta egyszer jönnek (őket meg sem ismerik), anyumékat is jó ha heti 1x sikerül befogni, úgyhogy inkább azért van ez a sírás mert nem szokták meg hogy mással vannak. Gyakorlatilag szinte egész héten hármasban vagyunk.
Na, elteszem magam holnapra (mára), mert már megint korán fekszem
Ditke