Új privát üzeneted érkezett!

Candi!
Sajnos még tényleg aludnom kell addig párat.Néha rámjön egy kis rosszullét,de nem vészes,vannak jobb,és rosszabb napok.A munka jó arra,hogy elterelje kicsit a figyelmemet magamról,meg a tüneteimről. :)
Ahogy számolgattam,még kb.4-5 hetet kell dolgoznom,utána kb.augusztus végéig elég a szabim,és szeptember.1-től meg lehet,hogy kiíratom magam.
Tervezünk nyaralást,csak még nem tudjuk,hogy hova.Vagy horváto.-ba kocsival,vagy messzebb repcsivel. :D

KépKép
takido

Sziasztok!
Ti aztán termeltetek tegnap este. Ez nagyon jó.

Igen ma megyek dokihoz 17.30ra. Kicsit izgulok.
Utána nem hiszem, hogy tudok írni, mert remélem ünnepelünk egy vacsorával, s ilyenkor a párom nem hozza haza a gépét. Majd csak reggel tudok írni, de az első dolgom lesz ígérem.

Takido!
Olyan jó, hogy letudod kötni a gondolataidat munkával nekem nem megy.

Cosmo!
Hogy vagy? Mi újság veled?

Kis_plutó!
Haszált a magnézium pezsgő tabletta már nem görcsölgetek annyit.
jó időnk van Itt Zegen is.

Többieknek is szép napot!
nika04

Sziasztok!!!!Ma kicsit kedvetlenül ébredtem,igaz,hogy szép nálunk az idő,de folyton aludnék....rosszul esik mindig tel.csörgésre kelni....
Két napja volt egy fura élményem:egyik barátunk,akinek most 6 hónapos a lánya megállt mellettem kocsival.Beülök,puszi,azt mondja...olyan szép vagy(????)Most szebb vagy,mint mindig(????)Már kezdtem gyanakodni,amikor elordítja magát:TE TERHES VAGY!!!!Állítólag,amikor Valcsi terhes lett,ő azonnal látta az arcán....
Nem merem beleélni magam,de kicsit felzaklatott a dolog :oops: :oops:

Lányok,azt kívánom mindenkinek,amit Bea is:szép fotókat az albumba!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Meli: legyen igaza a látnok barátnak és vadd magad mellé Plútót is. :lol: Én halkan mondom hiszek az ilyen dolgokban :wink:
Kb 1 hét múlva okosabbak leszünk, addig szurok ezerrel nálam! :wink:
Nika: várjuk a híreket holnap és jó ünneplést este nektek! :wink: :)

Andi
candi

Köszi Andi,nagyon kedves vagy!!!!
Gabit szívesen magam mellé venném :lol: :lol: :lol:
Erről jut eszembe,Gabi,fogalmam sincs hányadán állok ebben a ciklusban :cry: Tudod,írtam,hogy beteg voltam,a hőm tehát eleve nagyon magas volt egy hétig....Nem hiszem,hogy félidőben peteértem,de nem tudtam a billings módszert sem normálisan végezni,mert igyekeztünk 2-3 naponta együtt lenni és folyt a cucc....bocs,ha intim lettem....szóval a szerencse kezében vagyok....de ahogy érzem a hangsúlyodon,Te is...nem baj,annál nagyobb lesz az öröm...remélem...
Vikike,Te ma mentél dokihoz,igaz?Remélem már ő is látja a babót!!Mindenkinek puszi

Kép Kép
meli1118

Meli,ez már jobban náéz ki ugye? Elvileg ez most a pontos nekem
Kép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Még ez se, ha 17.-én volt pé.-m már megint 1 nappal hosszabbra csináltam :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia,nem tudom..tanácstalan vagyok...nekem szerintem hosszabbak a ciklusaim,mint neked...legutóbb már 34 nap volt!!Nekem több van tesztig...még 10 nap kb.De akkor is párban leszünk!!Remény hal meg utoljára!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Helló csajok!!Csak bekukkantottam!!Lassan mennem KŐ dolgozni!! :( :(

Kép
bea27

Sziasztok, csak ideértem :D
Tegnap rohangálósra sikerült a nap, a főnököm elrabolt, mentünk ide-oda, ő nem beszél magyarul, én voltam a szócsöve 8)
Viszont cserébe kaptam fini ebédet a Hotel Intercontinentalban.
Megbeszéltünk néhány irodai dolgot, meg hogy mikor megyek szabira, és jóváhagyta, úgyhogy irány Bulgária! :D :D :D
És alig, hogy visszaestem az irodába, indulhattam is a fogasokhoz. Cosmo, túl vagyok rajta, és a fogaim is megvannak még, szemlátomást fehérebben, és csak nagyon-nagyon kicsit érzékenyek. Az is igaz, hogy tegnap este adtam nekik rendesen az Elmex-ből.
Az egész beavatkozás tűrhető volt, csak attól kaptam hülyét, hogy 1 órán keresztül kellett ülnöm, kipeckelt szájjal. Hát nem volt egy leányálom, de a szépségért szenvedni kell :?
Ja, és a legrosszabb az volt, hogy beszélni sem tudtam - 1 óra szótlanság, brrrrrrrr 8)
Gabi, erre a hónapra nincs tervem, megvárom, mit mond a doki a májusi eseményekre. Az mindenesetre megnyugtat, hogy ha nagyon megdolgozunk érte, összejön a babó, csak a megkapaszkodással van gond. Én úgy gondolom ez a kisebbik rossz. Vagy tévedek? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Bea: ne már! Hol voltál eddig, megint rosszalkodik a gyomrod?
Olyan jó nézni a szalagodat! :lol:
Nem is meséltél mostanában Apa kényeztet rendesen? :wink:

Andi
candi

Muszkuru: mi volt az ebéd tegnap? És mikor utaztok és merre mentek Bulgiban? Repülő? :wink:
Több kérdés most nincs! Vagy mégis? Mikor is mész az orvoshoz? jövő héten :?:

Andi
candi

Igen!!Nagyon CUKI!!Már kezdi magát beleélni az Apaságba!!És Ő is beszél hozzá minden nap!!Eddig szarakodott a net szolgáltatás!!Viszont tényleg lépnem kell,mert még át kell mennem a szomszéd nénihez!!Én tudtam,hogy egy héttel idősebb vagyok!!Mert nekem a számolgatásnál is IDŐSEBBET néztem /számoltam!!HÚ!!!!!!!!De értelmetlen!! :? Szóval az a lényeg,hogy MOST 10.hetes vagyok!!MÉG 30 HÉT!!!!ÚR ISTEN!!!Ja!!Tegnap még aztmondta a Doki,hogy nem oldalt van,hanem középen!Reggel,ha nem felejtem el,simizve kap egy Jó reggelt üdvözlést!!Aztán a lefekvésnél meg egy Jó éjtet!Ezt másképp nemtudom leirni!! :?
Apának,meg amikor eszébe jut akkor beszél neki!!De csakis simizve!!Hogy tudja,hogy hozzá szól!! :lol: :!: Na,lépek!!Szép napot mindenkinek!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Végig olvastalak titeket.Mindenki szájmenést kapott?! :lol:
Nálunk is szép idő van-Hála az égnek, ma van a bölcsiben 3 órától a gyereknapi buli.Lesz ugrálóvár meg mindenféle program.Viszek fényképezőt aztán majd rakok fel képet.

De,hogy nem legyen ilyen felhőtlen a délelöt:

Ahelyett hogy tanulnék most értem haza.Elvittem Mátét a bölcsibe.Jöttem hazafelé,és a szemből le nem húzódó teherautó miatt szépen neki mentem a padkának a hátsó kerekemmel.
Amikor beértem Bottyánba és megálltam a postánál nem láttam semmi különöset de amikor újra elindultam tök fura hangja volt.Kiszálltam ,hát látom teljesen leeresztett a kerék.
Szerencsére megtudták csinálni 4000.- -ért. :? Még mindig jobban jártam mintha egy új kereket kellett volna vennem.

JAAAAAAAAjde még csak most ülök le tanulni.

Puszi mindenkinek.Ha tudok majd benzek,ha nagyon izgulni fogok akkor csak szombaton :(

málna2162

Andi, a tegnapi ebédem spenóttal és gombával töltött csirke volt, túrós canellonival. Nyamnyam. El tudnám képzelni, hogy ilyeneket eszegessek minden nap ebédre. :wink:
Dokihoz 31-én megyek, már alig várom, egy csomó kérdésem van.
Bulgária repülővel, Aranyhomok, Augusztus 1, a Neckermannal. Velük utaztunk már korábban is, és mindig haza is hoztak minket :D :D :D

Málna, sajnálom a kerekedet, viszont szerencse, hogy ilyen gyorsan meg tudták javítani, és hogy csak a keréknek törént baja.
A teherautó vezetőkre nagyon mérges vagyok, tudják, hogy ők az erősebbek, és ki is használják.
(És most nagyon finoman fogalmaztam :evil: )
De mostmár indulás tanulni :!: 8)

Bea, Óriáska biztosan örül a reggeli köszöntőknek. :D
Olvastad a Hidas-Raffai féle Lelki köldökzsinór c. könyvet? Az alcíme: Beszélgetek a kisbabámmal - akár dumcsizhattok is Óriáskával :D

Meli, én is hiszek az ilyenekben, valamennyire babonás is vagyok. Mielőtt a pozitív tesztet csináltam, szombaton vidéken voltunk, és az út felett ahogy vezettem, átrepült egy gólya. Én ezt rögtön pozitív jelnek vettem :)
Csak valószínűleg egy gólya nem gólya, ezért nem sikerült 100%osan a májusunk
:?

Musz

KépKép
muszkuru

Bea: akkor jó munkát! Értettem amit írtál, nem volt érthetetlen! 10 hét az már több, mint 2 hónap, ha így nézed akkor pillanatok alatt elrepül az idő :wink:
Málna: délután te is ugrálj egy kicsit a gyerekekkel, elmúlik az ideg tőle. :wink: Azért ha van lelki erőd holnap vizsga után benézel?
Szerencse, hogy nem történt nagyobb baj, idióta sofőrök vannak és állítólag ők a profik, mi? :evil:
Muszkuru: Lehet, hogy találkozunk, bár nem tudom, hogy ismernélek meg, de hátha lesz addig kép fennt rólad :wink:
Menek én is ebédelni megjött az étvágyam ettől a finom kajcsitól! :)

Andi
candi

Sziasztok!

Málna látom Te sem unatkozol :shock:
Ezzel én is így vagyok.
Fél óra alatt 2-szer öltöztettem at Krisztit.
Először virágot locsolt míg én terigettem, de annyira vizes lett, hogy mindent le kellett venni róla.
Utána míg takarítottam és porszívóztam lennt maradt az udvaron(végre egyedül), és kipocsolta a kutya vizét, hát persze, hogy megint tiszta víz lett :evil:

Nem tudom megint majd szétmegy a fejem.

Muszkuru gólyák, mikor a kicsivel terhes lettem amerre a busz ment azon a részen mindíg volt egy csomó. Olyan jó volt nézni őket :lol: Idén még egyet sem láttam :( :(

Bea, tudod mi lesz még nagyon jó , és érdekes dolog?
Ezek a pocaklakók olyan okosak, mikor már mocorognak különbséget tudnak tenni még aközött is, hogy ki teszi a kezét a hasadra. Nekem kezdetben apucinak nem mozogtak, de ő kitolt velük, nem is tudom már pontosan melyik gyerkőcnél volt ez, na a fülét tette a hasamra, hogy majd ő meghallgatja, hogy lubickol a kicsikéje, aki erre jól fülön rúgta :twisted:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szisztok,Bea,jó munkát!!!!
Málna,ez nagyon bosszantó,de szerencse,hogy nem lett komolyabb gond!!!Minket 2 hete egy ittas volánbuszos leszorított az útról,szerencse volt,hogy széles az út,meg hogy Apa észnél volt,különben a 3 napos kocsival borultunk volna az árokba....idióta sofőrök vannak ám,észnél kell lenni!!

Mindenkinek szép napot!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,Candi,Muszkuru fényképét a wiwen megtalálod!!!
Gabi,ha tényleg nem láttál gólyát még az idén,akkor tessék elmenni az állatkertbe,nehogy ezen múljon ez a hónap!!!Én már láttam nagyon sokat,bee-bee!!! :D

puszi

Kép Kép
meli1118

Andi, az Iberostar Obzor Izgrev vagymicsodanevű megjegyezhetetlen és leírhatatlan hotelben leszünk :D
Ahogy Meli is mondta, van fent kép rólunk az iwiw-en, de küldök neked üziben is egy frisset magunkról :D

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: válaszoltam! Nem is tudtam, hogy lehet fényképet is küldeni, hogy miket tud ez a bnet! :wink:
Megnéztem ahova mentek, én még nem voltam arra, de jókat ír :wink:

Andi
candi

Andi, én meg válaszoltam a válaszodra :lol: 8)

Cosmo, merre vagy, mi van veled?
Voltál dokinál?
Hahó, aggódunk :(

Te Meli, ha bee-bee, akkor nem gólyát láttál! Inkább báránykát! :P :lol: :D

Musz

KépKép
muszkuru

Nem Muszkuru,az bee-bee,de gólya volt...Majd elküldöm Gabiékhoz is,meg minden kedves érdeklődőhöz!!!!
Úgy irigyellek,Bulgária,tenger,fehér homok....szerintem idén mi csak egy-két napos kiruccanásokat tudunk beiktatni...nem baj,kész lesz a ház teljesen,lesz egy babó bennem....ez is jó terv,mi????
Puszi :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli: ez a legjobb terv! :lol:
Cosmo: tényleg mi van veled, jelentkezz, ha tudsz!
És ti Sziszi, Hoppá?

Andi
candi

Igen,ennél jobb terv nem is kell senkinek....puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, persze hogy jó terv! Az a lényeg, hogy tudj pihenni, mert utána - ahogy mondják - 18 évig nem lesz rá alkalmad :D :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Nem baj,azt az "áldozatot"érdemes meghozni!!!Igaz,hogy amilyen fáradékony vagyok,átaludnám a hónapot simán...de majd élénkebb leszek én is,egyszer..talán..na mindegy,lényeg,hogy legyen baby!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Candi,most láttam,hogy raktál fel képet a wiw-re magadról :lol: ,csak sajna olyan pici,hogy alig látni valamit belőle :cry: ,de azt látom,hogy hajón készült és barna a hajad!!De jó neked,én is hajóznék most!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Hurrá, elérkezett az öt óra, megyek haza :D
Hajókázni én is szeretek. Illetve a hajó orrán lustálkodva süttetni a hasamat.
A fiúk meg matrózkodjanak. Illetve a vitorláson manschaft van, szóval azt... :wink:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Igen szeretem ringatni magamat! :wink: :lol:
Majd valahogy próbálok nagyobbat is kreálni magamról, csak nem tudom mikor :lol:
Végre én is leléphetek. Mindenkinek nagyon szép estét és további jó cseverészést
Puszika Kép

Andi
candi

Helló,most értem haza,illetve jutottam géphez és megdöbbenve tapasztalom,hogy nincs itt senki!!Holnap elfoglalt leszek,mindenkinek szép estét és szép időt holnapra!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Látom most mindenki a pihenést választotta :( , én is ezt teszem, ma jól elfáradtam, olyan szaladós-napom volt.

Jó éjszakát Kép
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló!!Sehol senki :?: :?: :?: Megint :?: :x :x :x
Na mindegy :!: :!: Akkor én is lépek :!: :!: Jó éjt :!:

Kép
bea27

Málna!!Ma aztmondtad,hogy irtál nekem privát üzenetet!!Hol van???
Bea

Kép
bea27

Megvan!!!!!
Málna!!Majd megcsináljuk a PONTOS lilypie-it,ha megvan az időpont,hogy mikorra vagyok kiirva.JÓ????
Jaj!!Sajna ma hallottam,hogy a védőnő egyből aztfogja mondani,hogy a cicáim mennek!!! :( De vajon akkor is,ha most még Anyunál lakunk??De csak addig amig fel nem újitjuk a saját lakásunkat.Bár ott már állat nem lesz!!Legalábbis Apa nemakar TÖBBET soha!!Bajban vagyok!! :( :( Mostmár tényleg lépek!!Jó éjt mindenkinek!!

Kép
bea27

Jó reggelt,

hát tegnap megint sokat termeltetek. Alig győztem elolvasni.

Csak beköszöntem, mert ma és holnap délelőtt nem leszek. Megyünk apával céges rövid-hétvégére, Badacsonytomajba.

Málna, írd már meg, mit tanulsz!!!!

Cosmoról tudtok valamit??

Puszi

Kata
hoppá

sziasztok!

Cosmoért én is aggódom.

Bea!
a macskákkal vigyázz, mert a sógornóm imádta a macskákat s fertőzést kapott tőlük s a picinek 5mmes agykamra tágulat van, de volt ez 11 mmes s majdnem előre megszülették vele a babát. mert 12mmmnél műtenek. Nála kimutatták, hogy a macskától kapott el valamit. én nem akartalak megijeszteni csak jobb az óvatosság.

Voltam dokinál.
Sajnos nem volt hüvelyi UH, majd hétfőn 8kor, de azt mondta, hogy szerinte terhes vagyok az utolsó mensiből számítva 7 hetes.
A papával megünnepeltük gondolván régen se volt UH csak a doki vizsgálat mi hiszünk neki. Otthon el is mondjuk ma.

Eddig boldog voltam, hogy nem hánytam ma reggel az is megtörtént alig értem ide a munkahelyemre. Még jó, hogynem volt itt senki, mert akkor tuti bukta van.

Hoppá!
Jó szórakozást a hétvégére. Ott Nagyon finom borok vannak.

Kis_plutó!
Remélem kipihented magad.

A többieknek puszi
nika04

Szia Nika, örülök, hogy ezt mndta a dokibácsi. Remélem, azért alkoholt nem ittál tegnap a nagy örömre :lol:

Megyünk borkóstolóra is. Bár :lol: én nem szeretem a borokat :(

Kata
hoppá

Sziasztok!

Nika még egyszer gratulálok!!!
7 hetesen már a hasi UH is szépen mutatja a petezsákot.
Neked, amugy is elég korán kimutatta a teszt, ugye, ugyhogy Te ténylegesen ennyi idős kismami vagy.

Toxoplazmozisról, álltalában akinek gyermekkorban is volt cicája, vagy érintkezett cicákkal, annál megvan a védettség.
Ezt a fertőzést ha valaki gyerekkorban elkapja, akkor annak nincs jele, de a szervezetben védettség alakul ki.
Viszont ezt vérből meg tudják nézni.
Nekem a TORCH vizsgálaton belül nézték :)

Hoppá, örülök, hogy jelentkeztél :lol:
Kellemes hétvégét :!: Kis borkóstolástól tessék ellazulni, kikapcsolódni, és bár nem tudom most hol tartasz, azért ne hanyagoljátok el egymást sem apával :lol:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Csajok!Nekem egészen picike korom Óta vannak cicáim!!De azért félek,hogy Óriáskának nehogy valami baja legyen emiatt,hogy nekem van 3 is!!Kettőt továbbakarok adni,de a kis kedvencemet megakarom tartani!!Illetve Anyut beszélem rá,hogy tartsa meg!!Valahova az egyik ismerősömék feltették a kéüket a cicáknak,és még aznap jött is rá jelentkező,és el is vitték a cicákat!Sajna az almot is én takaritom!!Ez GÁZ???Külön lehet ilyen vizsgálatot csináltatni??/Ilyen vérvizsgálatot!/De nekem a laboreredményem TÖKÉLETES lett!!Vagy ez nem mutatná ki??Mármint a cicáT?Ha valaki ismeri azt az oldalt,segitsen nekem,mert elakarom Őket passzolni.Most mennem kell,mert még rendbe kell magam szedni,és irány a munka!!
Nika!!!GRATULÁLHATOK????
Mikor kell legközelebb menned??

Kép
bea27

Nem akarom elkiabálni, de úgy gondolom, hogy lehet gratulálni.
Hétfőn majd okosabbak leszünk. 8-ra emgyek.
Az UH-s képet elkérem remélem oda is adják.
Azt este tudom csak feltenni.
Itt a cégnél még hétpecsétes titok.

A sógornőmnek is volt gyerekkora óta macskája:
A babázón találtam egy cikket. Van több cikkem is erről mert anno mikor kiderült én kerestem utána.

Veszélyt jelentenek-e a kismamákra és fejlődő magzatukra a négylábú kedvencek, főleg a cica?

A toxoplazmózis nevű betegség, amit elsősorban macskák közvetítésével kaphatunk meg, megbetegítheti a magzatot is, viszont a betegségen a felnőtt lakosság zöme észrevétlenül átesik, s a későbbiekben védettséget élvez vele szemben, ami azt jelenti, hogy aki egyszer már átesett ezen a betegségen az már nem kaphatja meg és magzata is védett.

Aki erre kíváncsi azoknál az ellenanyagra irányuló vizsgálatot, célszerű volna még a fogantatás előtt lebonyolítani, hiszen így kiderülne, veszélyezteti-e még egyáltalán a cica a kismamát. A vizsgálat a terhesség alatt nem kötelező, csak célzottan végzik. Ha a vizsgálat azt mutatná, hogy még nem vészelted át a betegséget, indokolt az óvatosság. Tehát a fogamzás körüli időszakban és a várandósság alatt ne szerezz be se cicát, se más, szobában tartott háziállatot. A kórokozó többféle állatot is megfertőzhet, bár végleges gazdája a macska. A cica a fertőződés utáni harmadik naptól egy-két hétig üríti a kórokozót, melyet széklete és mindazok a testrészek, tárgyak terjesztenek, amelyek a székletével kapcsolatba kerülhetnek, tehát például a szőre - vagy a szőnyeg is, amire leheveredik.

A fertőzést nyers hústól is megkaphatjuk, de a kórokozók főzés, sütés hatására elpusztulnak. Ugyancsak veszélyt jelenthet az a zöldség, gyümölcs, amit a kertben beteg állat ürüléke szennyezett, és nem mostuk meg kellőképpen fogyasztás előtt.

Nem akartalak megijeszteni. Csak segíteni.!

Kis_plutó!
Igen hamar kimutatta, 1 hét után.
Abban ahónapban nem is voltunk sokat együtt csak 4-szer ápr.17; ár20;árp24;ápr27; s az utolsó mensi első napja árp.9e volt.
Szerintem az ápr.24 a nyerő.
nika04

Hát akkor megragadom az alkalmat, és gratulálok! :D :D :D

Ma rohangálós napom lesz, nem tudom, mikor jutok gépközelbe, úgyhogy most kívánok mindenkinek nagyon kellemes babavárást / babagyártást a hétvégére!
(Mindenki válassza ki a megfelelőt 8) )

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Nagyon hétvége előtti csend van :(
Mit fog akkor Málna olvasni :?: , ugye nem akarjátok, hogy még a kikapcsolódás helyett amit mi nyujtunk Neki, a könyveit bujja? :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szisztok Kislányok!
Bocsánat, ha nem tudok ma írni, irtó sok a dolgom! :oops:
Nika: mégegyszer nagy gratula neked, hétfőn ha tudsz hozzál képet, jó?! :lol:
Bea: azt hiszem automatikusan csinálnak szűrést terhesség alatt, de kérdezz majd rá a dokinál! Az almot azért nem kellene pont neked takarítanod és a cicákat se puszilgasd. Én nekem is van 2 cicám és ha lenne baba akkor sem válnék meg tőlük, csak kerülném a bújócskázást velük. Modjuk a mieink kerti cicák és így könnyebb! :o
Málna: ha megvolt a vizsgád ugye megírod, hogy sikerült, bár biztos szuper eredményed lett! :wink:
Muszkuru: látom már nem vagy, bocsi amiért nem tudtam válaszolni, majd hétfőn beszélünk! :roll:
Hoppá: jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást a mini nyaraláson nektek! :lol:
Meli: neked is jó hétvégét! :wink:
Plútó: bocsi, ma úgy látszik inaktív a napunk, de péntek van és közeledik a nyár, mindenki meglép előbb a gép elől 8) Én most próbálok sokat írni, hogy ne legyen hiány, de nekem is mennem kell tovább! Puszi neked és jó hétvégét az egész családnak :lol:
Cosmo: mostmár tényleg jelentkezz, aggódunk mi lehet veled?! :!:
Takido, Icus, Vike, Sziszi /és mindenki akit véletlenül kihagtam attól bocsánatot kérek/ jó hétvégét nektek! :D
Kép

Andi
candi

Sziasztok!

Nika!
Gratulálok :D És ne aggódj,nekem a 7 hetes hasi UH-on már látszódott a baba,meg a szívpulzáció is :)
Sajnálom,hogy róka koma meglátogatott :(

Hoppá!
Jó bulizást.Ha jól emlékszem,elég pörgös időszakod volt,jó is lesz egy kis kikapcsolódás :)

Cosmo!
Mostmár tényleg jelentkezhetnél,hogy mi van veled.Mindenki érted izgul.

Meli,Kis_Plutó!
Nagyon drukkolok,már nem sok van hátra a tesztig,és remélem mindkettőtök a zebrás sávba kerül :D

Candi!
Mindenkire figyelsz,mindenkit kérdezel,közben meg arról nem is beszélünk,hogy már neked sincs sok hátra a ciklusodból :) Hogy érzed?Jön a gólya :?: :D

Málna!
Örülök,hogy nem lett baj,persze tudom,hogy ez is elég idegesítő lehetett.Jó tanulást,és vizsgát :wink:

Bea!
Én is azt mondom,hogy azért a macskaalom takarítást hagyd másra :!:

Muszkuru!
Egy jó kis hajókázás nekem is tetszene :D

A mai napom nem volt semmi.A kolléganőim közül a többség tudott a babáról,szerda,csütörtök beavattam őket,miután megtudtuk,hogy főnöknőm is terhes.Mondtam is ma egyiküknek,hogy már szinte mindenki tudja,úgyhogy inkább elmondom a főnöknek is,nehogy mástól tudja meg.Erre kint vagyok a folyosón,mikor jön az egyik anyukám(aki mellesleg a polg.mester felesége)és kérdezi,hogy hallott valamit,lehet nekem gratulálni?azt hittem,hogy ott helyben összeesek.Kérdeztem,hogy honnan tudja,hát a védőnőtől,de,hogy ő kitől hallotta passz.Ugyhogy reggeli közben vettem a bátorságot,és beszéltem a főnökkel.Gratulált,kérdezte,hogy mikor fogok szülni,és erre mondta,hogy ő meg jan.közepén,én is gartuláltam neki,aztán kicsit megkönnyebülve visszamentem elfogyasztani a reggelimet.Már csak az foglalkoztatott,hogy ki nem tartotta a száját.Tippem van.Tényleg igaz az,hogy amit már két ember tud,az már nem titok. :? Nem akart senki rosszat,csak kissé érdekesen sült el a dolog.

KépKép
takido

Sziasztok!

Itt vagyok
Muszkuru

Logisztika és Külker ismeretek voltak.
A logisztika tutira sikerült.A külker háááááááát.Rendes volt a tanár akinél írtam .Lemásolta adogám ,oda adta és mondta hogy nézzem át .Ha úgy gondolom hogy lehetne jobb hétfőn menjek be és akkor megírgatom újra.Biztos látt a fejemen,hogy szétvagyok esve.
Nem tudom mi van velem de tegnap este olyan fejgörcsöm volt,hogy egész este nálam is itt dekkolt a róka.Tanulni semmit nem tudtam már tegnap.
A mait meg hagyjuk.
Meglátom mit mond a tanár hétfőn az eredményre .46/35 nem rossz.Görbül az már tuti.

június 2-3
Kisvállalkozás és Üzleti jog.Na jövőhéten tuti nem leszek.Lehet oda is adom apának a gépet hogy vigye el itthonról.Nehogy kísértésbe essek :( :oops:

Június 9
Marketing és Kereskedelem gazdaságtana

Június 16
Szervezeti magatartás

És még van egy házidolgozatom is.azt hiszem azt apa fogja megírni...

Bea

Mivel még nem voltál ma és nem újságoltál senkinek semmit(Hú most mindenki milyen kíváncsi lett)Nem is mondok semmit
De nagyon örültem annak amit sms-ben írtál.Legalább egy gonddal kevesebb!
Én úgy tudom de ez nem tuti,hogy akinek évek óta van macskája az valamilyen szintű védettséggel rendelkezik.De nem vagyok benne biztos.Minden esetre a vizsgálatot csináltasd meg!!!
És a macskatrutyit bízd rá valaki másra.Az fertőz a legjobban!!!

Takido

ki marad az oviban? a gyerekek?na abból lesz a nagy buli :D

Tegnap nagyon jó volt a gyereknapi buli!
Majd késöbb rakok fel képet.Olyan édesek voltak.Volt ugrálóvár mindenki kapott Micimackós sapit meg buborék fújót :D
Volt egy apuka aki gyógyszerész.megkérdeztem tőle hogy mi tévők legyünk a baba fronton.Ő is azt mondta,hogy július
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Marad még nekem addigra párom :?: :?:
Na mind1.Ez van.Jobb az óvatosság :!: :!:

málna2162

Akkor jönek a képek.
Mindenkitől BOCSI ha sok leszek!!De olyan ari volt... Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

málna2162

Sziasztok,jó reggelt!!!
Málna,nagyon tuti képek,olyan drága a fiad!!!És ez a bölcsi nagyon modern...ilyen helyen én is szívesen ott merném hagyni a gyerekem!!!

Cosmo???!!!???Remélem jól van...csak apával kiruccantak kicsit....

Mindenkinek kívánok szép és nyugdt hétvégét!!!!Nekem kicsit sűrű lesz,ma megyünk a Tiszához az unokatesómmal és a lányával egy igazi csajos kirándulásra...holnap pedig költöztetjük a nagybátyám kis 6 fős családját a VII.ker-ből Halásztelekre....szóval nem nagyon lesz időm jönni,de gondolok rátok!!!
Egyébként csak egy gyors helyzetjelentés:hő,8 napja 37fok!!!

Puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Málna,teljesen kíváncsivá tettél Beával kapcsolatban.Remélem minél előbb jön,és elmondja nekünk is.
A képekről annyit,hogy Mátéból semmi sem sok.Tényleg nagyon édi :D
Ne szomorkodj a júli miatt.Addigra legalább túl leszel a vizsgákon,és párban nem hiszem,hogy lesz hiány :)
Azért lesznek még a gyerekeken kívül mások is az oviban :D Most csak az a félő,hogy nehogy tényleg megszüntessenek egy csoportot emiatt,illetve eddig is tervezték,de így könnyebb dolguk van:cry:

Meli!
Örülök a hődnek.
Jó kirándulást,és nagyon vigyázz magadra,illetve már magatokra kell szerintem. :D

KépKép
takido

sziasztok!

Málna Mátéról a képeket nem lehet megunni, olyan szép kisfiú :lol:
Jól be vagy programozva az elkövetkező időszakra :( , azért próbálj pihenni is közben egy kicsit :) , mentek holnap a manóval valahová?

Dóri, az ilyen helyzet elég ciki, mármint ahogy főnökasszonyod megtudta a nagy hírt :) Te jól vagy?

Én a héten jól kiütöttem magamat. Már tegnap este fájt a hasam és ma is ugyhogy mondta a párom, hogy jó lenne egy kicsit takarékra venni magamat. Most altatom a kicsit, de legszívesebben én is aludnék :( Szurkál a cicim is, de nem akarom magam beleélni a dolgokba, majd meglátjuk. Amúgy most a 27. napon tartok :)

Meli, Te, hogy vagy? A hőd az jó :!: Vigyázz Te is magadra :!:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?