Sziasztok!
Nika!
Gratulálok
És ne aggódj,nekem a 7 hetes hasi UH-on már látszódott a baba,meg a szívpulzáció is
Sajnálom,hogy róka koma meglátogatott
Hoppá!
Jó bulizást.Ha jól emlékszem,elég pörgös időszakod volt,jó is lesz egy kis kikapcsolódás
Cosmo!
Mostmár tényleg jelentkezhetnél,hogy mi van veled.Mindenki érted izgul.
Meli,Kis_Plutó!
Nagyon drukkolok,már nem sok van hátra a tesztig,és remélem mindkettőtök a zebrás sávba kerül
Candi!
Mindenkire figyelsz,mindenkit kérdezel,közben meg arról nem is beszélünk,hogy már neked sincs sok hátra a ciklusodból
Hogy érzed?Jön a gólya
Málna!
Örülök,hogy nem lett baj,persze tudom,hogy ez is elég idegesítő lehetett.Jó tanulást,és vizsgát
Bea!
Én is azt mondom,hogy azért a macskaalom takarítást hagyd másra
Muszkuru!
Egy jó kis hajókázás nekem is tetszene
A mai napom nem volt semmi.A kolléganőim közül a többség tudott a babáról,szerda,csütörtök beavattam őket,miután megtudtuk,hogy főnöknőm is terhes.Mondtam is ma egyiküknek,hogy már szinte mindenki tudja,úgyhogy inkább elmondom a főnöknek is,nehogy mástól tudja meg.Erre kint vagyok a folyosón,mikor jön az egyik anyukám(aki mellesleg a polg.mester felesége)és kérdezi,hogy hallott valamit,lehet nekem gratulálni?azt hittem,hogy ott helyben összeesek.Kérdeztem,hogy honnan tudja,hát a védőnőtől,de,hogy ő kitől hallotta passz.Ugyhogy reggeli közben vettem a bátorságot,és beszéltem a főnökkel.Gratulált,kérdezte,hogy mikor fogok szülni,és erre mondta,hogy ő meg jan.közepén,én is gartuláltam neki,aztán kicsit megkönnyebülve visszamentem elfogyasztani a reggelimet.Már csak az foglalkoztatott,hogy ki nem tartotta a száját.Tippem van.Tényleg igaz az,hogy amit már két ember tud,az már nem titok.
Nem akart senki rosszat,csak kissé érdekesen sült el a dolog.