Új privát üzeneted érkezett!

Drága Esztikém!

Remélem ma ünnepled neved napját :D Ezúton kívánok Neked nagyon sok boldogságot :D :D :D

Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi, de most csak annyi, hogy a júni 3.-a nekünk sem biztos hogy jó!!!!

Majd még jövök!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok,

Hat akkor marad a mostani hetvege, es majd a hianyzok legkozelebb taliznak :) Remelem, hogy addig irok meg, de ha megsem, akkor bocsi, es jo bulizast mindenkinek 8)

Puszi

Kép
Kép
mica-

Sziasztok :)

Bujka :)
Igen, ma tartom a névnapom!!!!!!!!!!! Ha már Olika névnapját sosem sikerül eltalálni, legalább ez most bejött :lol: :wink:

Persze megint nincs időm, úgyhogy a lényeg: nekünk sem jó a jövőhét :(

Puszi
gigi28

Újra itt

Nagyon sajnálom, hogy ennyien nem tudtok jönni............ :( Én nagyon szívesen látom a megcsappant bandát is, de ha úgydöntötök, hogy legyen máskor akkor benne vagyok.
Ha lesz tali: arra gondoltam, hogy én csinálnám a husit meg vennék üditőt. Köretben nem vagyok valami ász :oops:

Évi :)
Sajnálom, hogy nem sikerült Tibi vizsgája. :( Új autót néztetek már?
A gyomorrontás biztosan nem ártott a bébikének, ő jó védett helyen van a pocakodban.
Vivinek sikerült barátokat szereznie??? Gondolom, hogy mennyivel nyugodtabb vagy, hogy hazaértek épségben. REmélem nemsokára újra erőre kapsz.

Saxi :)
Kár, hogy nem tudtok jönni............ Viszont az jó hír, hogy van vevő a lakásotokra. Én azt tanácsolnám nektek, hogy ne kapkodjátok el a házvásárlást, inkább menjetek egy rövid időre bérelt lakásba és akkor nyugodtan tudtok válogatni. Tudom, hogy macera kétszer pakolni, de inkább mintsem utólag megbánjátok, hogy olyan kapkodni kellett.

Mica :)
Sajnálom, hogy ti sem értek rá.........
Jó kerítés építést. Én is fűzöm Viktort, hogy bombázzuk le a kerítést. Úgy utálom ezt a nagy kőfalat. Egyre nagyobb hajlandóságot mutat rá. Esetleg erre küldhetnéd az a lovast aki bevonúlt hozzátok! :lol:

Melinda :)
Elvileg sikerült a nekem is a vonalzó. Na de mire rájöttem, hogy hogyan illesszem be az aláírásba :shock: Nekem nagyon bejön a meggyes-csokis muffin!!!!! :P
Csak, hogy ne érezd magad egyedül:
Megvették a szemközti házat. Fiatal házaspár másfél éves kislánnyal. Eddig tök jó. Viszont két hete egyfolytában éget a fazon. Ma már olyan szinten csinálta, hogy tele lett a kertünk pernyével (vagy perlye??????), minden ajtót, ablakot be kellett zárni. Ja és, hogy teljes legyen az öröm, három adag tiszta ruha száradt kint. :twisted: :twisted: :twisted:
Pocakod???? Mondj el mindent a dokinak. Marcival nem voltak ilyen fájdalmaid? Próbálj pihenni!

Olikám tegnap éjjel 11-kor még hozta a mesekönyvét, autózott. Én meg már tiszta ideg voltam. Egész nap körülötte ugrálok, legalább este legyen egy kis időm magamra meg a Viktorra. Végül velem aludt mert ordított ha meglátta az ágyát ........... :twisted:
Isteni ez az időjárás :x Tegnap majd elájúltam a melegben ma meg meglehet fagyni.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szerintem akkor maradjon a már jó előre megbeszélt szombat, jó :?:
Én viszek görög-salit, tésztasalit, üdítőt. Mást esetleg?
Ja és úgy tűnik viszem az egész családomat, igen mind a 6 tagját :roll:

Melinda,
remélem már jól vagy :?: :?:
Én általában nem eszem kaszinótojást, őszintén szólva ki nem állhatom, de én szerencsétlen kismama most úúúúgy megkívántam ott a boltban 8) , gondolhatod mikor eszek megint :x
Marci ma már jobban evett?

Gigi,
Tibim szívesen jön, sőt megpróbálja elkérni a tesója autóját, ugyanis, ha 6-an megyünk, nem férünk be hozzátok :oops:
Találtam jó kis tésztasalit, akkor azt is viszek! Martinom már alig várja! :wink:

Kata,
hogy van Raul :?: :?: :?:

Márti,
ugye ti jöttök :?: :?: :?:

Saxi,
Gigi ötlete szerintem jó, tényleg ne hamarkodjátok el, mert muszály! Puszi a lányoknak, meg anyájuknak :)

Most rohanok, mindenkinek szép estét!

Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ha nem gond, akkor én szívesen maradnék a mostani időpontban, mert mi már (értsd: Gábor és én, Marcikám még nem igen veszi az adást :lol: ) annyira beleéltük magunkat. Meg később én már lehet, hogy csak a kanapén érezném jól magam... :roll: Bocsi, hogy ennyire önző vagyok :oops:

Gigi!
Nagyon tetszik a vonalzó :D , pláne, hogy kínkeservek árán sikeredett :P Olikának milyen a napszemüvege? Az az ausztrál gyártmányú, amit interneten lehet rendelni? Csak azért, mert Gábor, már tavaly nyár óta be van rá indulva, hogy ilyet bizony venni akar Marcinak, de eddig sikerült visszafognom e téren.
Sajnálom a tüzelős szomszédot :( Nálam senki nem tudja jobban, milyen "klassz" érzés, amikor állandóan szagolgatni kell kifelé, hogy vajon melyik "kedves" szomszéd tüzel és hozhatom be a frissen mosott ruhát :twisted: Drukkolok, hogy 2 évre előre eltüzeljen mindent!!! Ja tegnap az egyik szomszéd a pöcegödrük tartalmát engedte ki a saját ablakuk alá, ami egyébként nem izgatna, ha nem szagolnám én is a kertben és még a konyhánkban és a hálószobánkban is :twisted: :twisted: :twisted:
Hú, 11-kor még virgonckodik Oli??? Azt én sem nagyon bírnám.

Évi!
A salijaid nagyon jól hangzanak :D
Marci ma evett rendesen, délben a már említett egyszerű sült krumplit, csevappal és sajtos-sonkás rolóval. Bejött Neki :D Este is bevágott egy adag főzit, meg ugye a tízórais joghurtot és az uzsis gyümit :)
De jó, hogy a nagyobb gyerkőceidet is megismerjük, már kíváncsi vagyok Rájuk nagyon! Meg ugye Tibit is csak futólag láttam.

Köszönöm a kérdéseteket, a pocak viszonylag jobban van. Ilyen szúrkálás szerintem Marcinál is volt, sőt ha jól belegondolok Ketteskénél is kb. 2-3 hete. Akkor megállapítottam, hogy biztos növekszik a Pöcök :D Majd holnap megnyugtat a dokibácsi, hogy minden oké, én valahogy érzem, hogy nem lehet semmi baj! :)
Viszont a vádlim olyan szinten fáj, hogy alig bírok lépcsőn járkálni. Tegnap reggel ébredtem iszonyú vádligörcsre, amit pár perc alatt lekezeltem, tegnap semmi baj nem volt ezután. Viszont ma nagyon fáj a lábam, feltételezem a tegnapi görcs hatására... Magnéziumot nyelem, úgyhogy többet nem nagyon tudok tenni, maximum Gábor: most este mindjárt megmasszíroz :P

Megyek!
Mindenkinek szebb napot holnapra, mert ez a mai tényleg kicsit tűl hidegre, szelesre, esősre sikeredett :(

Puszi: Melinda (27+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Ez az elhagyja magát nekem is nagyon ismerős!!!!!
Örülök, hogy többen is úgy csináltatok volna, mint én a motorkeresésben! :lol:
Ez a 11 órási mesekönyvezés, autókázás elég kiakasztó lehet! Remélem a mai estétek jobb lesz!!!!!

Évi!
Gyomorrontás :x Biztos, hogy nem ártott a picurnak, ne aggódj!!!! Mostmár biztos jobban leszel, hogy a nagyok is otthon vannak!!!!
Örülök, hogy jöttök mindannyian, kiváncsi vagyok Vivire és Martinra!

Mica!
Zolcsinak jobbulást! Remélem legközelebb találkozunk!

Kata!
Jelentkezzzzzzzzz! Mi van Raullal?????

Saxi!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni!
Kitartás a lakásprojekthez! Remélem a végén minden úgy sikerül ahogy szeretnétek!!!!!!

Melinda!
Talán nálatok pont segítségül jön Ketteske a hisztikorszak beköszönte kezdete előtt mivel Marci majd hamarabb rájön, hogy nem nagyon ér el vele semmit és nem azért mert Te keményebb tudsz majd lenni nálunk, hanem mert ott lesz Ketteske, akivel ugyanúgy foglalkoznod kell és nem Marci lesz a középpontba! Nem tudod érted-e, hogy mire gondolok, de nem igazán tudom megfogalmazni!
Ez a has-derék fájás elég rossz lehet, de nem lehet, hogy Ketteske egy újabb növekedésbe kezdett és tovább nyúlnak a méhszallagok, vagy esetleg valamit nagyon nyomott? Emlékszem Nekem hányszor volt, hogy azt hittem leszakad a vesém és közben az alhasam is fájt és azzal nyugtattak, hogy biztos a baba nyom valamit!
Holnap mentek dokihoz?

Először is a taliról írnék! Ma felhívott a Márti, hogy nagyon szeretne jönni és nem akarja, hogy miatta ne tudjunk elmenni (Ő vinne kocsival), de nem 100%, hogy tudnak jönni, mert vasárnapig le kell adnia az anyagot a könyvizsgálónak és szegény totál el van csúszva, pedig rengeteget dolgozik! Szegény nagyon ki van, mondta, hogy sokszor már sír, mert úgy érzi nem bírja, issza a rengeteg kávét, hogy éjjel is bírjon dolgozni és közben szegény Gigivel sem tud annyit együtt lenni mint amennyit szeretne! Úgy sajnálom!!!!
Szóval a szombat nem száz százalék így nekünk sem, mert apával nem tudom elvitetni magunkat! szombat délelőtt döl el tutira!
Ja, ha megyünk akkor még nem tudom mit viszünk, mert hát a sütési képességem a muffinnál megállt és hát azt már visz Melinda, úgyhogy max. viszek fornettis sütiket, ücsit, ha jó!?

Más:
Ma megkaptam az "Éjszakai gondoskodás" című könyvet, amit a Kismamába rendeltem, eddig csak az előszót olvstam el belőle, de azt hiszem már most elnyerte a tetszésemet!!!

Norbi rákattant a Kisvakondos mesére, ebből is az autósra, hát már most totál unom, mert folyton azt akarja nézni, viszont olyan jó nézni közben az arcocskáját, ahogy beleéli magát a mesébe és ahogy meséli előre, hogy mi fog következni!!!!!

Lenne egy ide nem illő kérdésem:
Báttyámék jönnek haza Amcsiból és Bécsbe száll le a gép, Peti meg értük kocsival és én is mentem volna vele, de lejárt az útlevelem. Azt tudom, hogy Bécsbe elég a személyi is viszont mindenki mást mond, valaki azt mondja, hogy csak az új személyazonosító igazolvánnyal lehet átmenni, valaki szerint meg a régi személyi is jó, csak érvényes legyen! Na hát nekem még a régi van, úgyhogy nem tudom mit csináljak!
Van valaki, aki régi személyivel ment valahova EU-s országba?

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Györesz,
gyorsan megnyugtatásul: igen az én párom régi személyivel jött Bécsbe decemberben!
Ó Nagyon sajnálom Mártit! :| Remélem, hogy mégis tudnak jönni és ti is!!!!
A könyvről majd írj bővebben! Aranyos lehet Norbika a Kisvakonddal :P

Melinda,
drukkolok a dokihoz :)!!!

Kata,
úgy eltűntél, remélem nincs semmi baj!!!!

Puszi: Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Györesz :)
Nagyon sajnálom MÁrtit.......... Neki még 31-ig hajtás van :( Természetesen neked is nagyon szívesen felajánlom, hogy elhozlak titeket ha szeretnétek jönni!!!
Dvd-n nézitek a Kisvakondot??? Olika tabikat szokott nézni, de már beújítanék valamit és én is nagyon oda voltam a vakondért gyerekkoromban.
Én is azt hallottam, hogy csak az új személyivel lehet kimenni, de mintha egyszer Viktor is régivel ment volna ki. Szerintem az a leg megnyugtatóbb ha felhívod a határőrséget és ott tuti megmondják.

Ha törik ha szakad mindenképpen gyertek. Max. csak egy kis családi összeröffenés lesz :wink:
A szemüveg az az ausztrál. Az interstore-n rendeltem. Nagyon szuper!!!!! Pántos hátúl. Elöször nem tetszett neki de mikor másodjára ráadtam már nem is foglalkozott vele. Szerintem kell nekik, annyira tűz a nap. Meg a nyaralás miatt is szükség volt rá.
Azt mondd meg nekem,, hogy aki a szart az ablaka alá engedi az normális???????????? Ő nem érzi, hogy büdös???????????? Az ilyen embereket kitelepíteném valami tanyára!!
Remélem az égetős szomszéd lassan befejezi. A lány nagyon normális, átjött bemutatkozott. A férje bámúl a képembe de még köszönni sem tud :evil:
Ha megjöttél a dokitól, légyszi jelentkezz!!!!

Kata :)
Raul????????????????

Mentem reggeliztetni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, a drukkokat, aranyosak vagytok.
Teljesen igazatok van (Gigi, Évi) abban, hogy nem szabad elkapkodni.
Remélem nem is fogjuk. :) Most csak megpróbálunk egy olyan házat találni ami megfelelő, ha nem jön össze az adott időn belül akkor még itt maradunk.
De ha esetleg mégis összejönne, akkor meglépjük amit már régóta szeretnénk.
A szocpol dolog meg úgy áll, hogy olyan házat keresünk amihez lehet hozzáépíteni, és arra adnak fél szocpolt.
De ebbe nem megyek bele, mert baromi bonyolult.
Szóval most még egyenlőre nézegetjük a házakat.

Melinda!

Én is megpróbáltam ezt a lilypie-t de nem sikerült felraknom.
Pedig annyira aranyos.
Ha segítenél ebben nagyon megköszönném.

Most rohanok,szokás szerint.
:oops:

Mindenkinek sok puszit, a kismamáknak jobbulást, a betegeknek gyógypuszit. :) :)

Saxi
saxi

Sziasztok!

Gigi!
Igen dvd-n nézzük a kisvakondot! Apa vette át egy kollegájától, van 5 dvd, mindegyiken több epizód, de Norbi csak az autósat hajlandó nézni!
Szombat délelőtt beszélek Mártival legközelebb és akkor tudom meg, hogy mi lesz, de én nagyon rákészültem, hogy megyünk, úgyhogy ha Mártiékkal nem tudunk menni akkor nagyon megköszönném a fuvart, olyan jó lenne már találkozni Veletek, élőbe látni a törpéket!

Évi!
Tegnap este alig tudtam letenni a könyvet, nagyon jóóó! Ez a könyv pont arról szól, hogy egyáltalán nem egészséges sírni hagyni a gyereket és hogy igenis az egyik legjobb megoldás, ha együtt alszunk a picurral és ebből semmi hátrány nem származhat, stb...... persze ezeket eddig is tudtam, de olyan megnyugtató ezt olvasni és annyira, de annyira szeretném annak az orra alá dugni ezt a könyvet aki az ellenkezőjét állíja!!!!!!!!!, mert én sajna kaptam már negatív megjegyzést az együttalvást illetően, meg a szoptatást illetően is!

Az én drága kicsi fiam ma fél 6-kor kelt és egész délelőtt hisztizett valamiért, vagy rosszalkodott, de nagyon! Hát ha ez a hisztikorszak három éves korig fog tartani én tuti megőszülök!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Raul végre jobban van!!! :D Kedden ment Tőle kakaminta,jövő héten lesz eredmény.Szegény,egyfolytában enne,annyira lefogyott. :( Úgy aggódtam érte,totál kivoltam.
Köszönöm-köszönöm,hogy gondoltatok ránk!!!!!!! :wink: Nagyon jólesett!

Melinda!
Várom,hogy mi volt a dokinál! :)
Milyen rövid eszem van:már el is felejtettem a terhesség vége felé lévő időszakot,a vádligörcsöket...

Györesz!
Nagyon jók a képek! :D
Patrikot nem merem a kutyánkhoz nagyon közel engedni,mert nem nálunk nőtt fel,és nem bízom meg benne.
Ez a könyv nagyon jó lehet!!!!Majd írj még róla légyszi!
Megállapítottam,hogy a két gyerekem nagyon különböző:Patrik feleannyit nem hisztizik,mint Raul régen(és mostanában).Remélem,később sem kanászodik el a kicsi.

Évi!
Gyomorrontás :cry: Örülök,hogy már jobban vagy! :)
Az azért szomorú,hogy ekkora gyerekekre 10 után nem figyeltek a táborban.Jó,hogy rendben hazaértek és tetszett Nekik!
Rolcsi alvókája?

Saxi!
Remélem hamarosan megtaláljátok álmaitok házát! :)
Én örülök,hogy nem építkeztünk,igaz,így is volt és van mit csinálni a ház körül.

Gigi!
Szeretettel köszöntelek én is névnapod alkalmából :!: :D
Sokszor este,mikor már nagyon kivagyok és nem akarnak aludni,nekem is eszembe szokott jutni,hogy azért ez nem szép:egész nap Velük vagyok,igazán aludhatnának már! :?
Remélem az új szomszédok rendesek lesznek-a férj is!

Lányok!Csináljatok légyszives sok-sok képet szombaton!A nagy bulizás alatt biztosan sokszor eszembe fogtok jutni!!!

Puszi mindenkinek!

Kata
ruszlána

Nagyon örülök, hogy jobban van már a nagyfiú. Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani, hogy mi volt a baja.
Szerintem ez természetes, hogy mindannyian aggódunk egymásért és a gyerekekért. Épp ma gondoltam bele, hogy már két éve, napi szinten tartjuk a kapcsolatot egymással. És ez olyan jó.
Csinálunk majd sok képet. De tömegjelenetre ne számíts... :( Sajna megcsappant a létszám. De majd legközelebb.

Tuti jó lehet a könyv. Nagyon jó érzés amikor az ember visszajelzést kap, hogy jól csinálja a dolgát. Múltkor Évitől kaptam kölcsön egy könyvet és én majdnem elsírtam magam mert annyira örültem neki, hogy ugyan azt írták le benne amit én gondolok az egész gyerek "nevelésről". Én nem erősködöm éjszaka a gyerekkel, hogy már pedig alszol és nem bőgsz. Jön hozzám aztán alszunk is tovább :lol: És az az érdekes, hogy nem szokott rá a velem alvásra. Pedig a barátnőm azzal rémisztgetett, hogy akkor én most jól elszúrtam, mindig velem fog aludni. De nem. Az esetek többségében a helyén marad.

Puszi

KépKép
gigi28

Györesz,
már nagyon várom, hogy találkozzunk!:)
A könyv nekem is nagyon tetszik így látatlanban, légyszi' nézd meg, hogy van-e számomra is valami használható ötlet Rolcsi babakocsiról való leszoktatására 8) ! Igen a sok jóakaró, okos ember :mrgreen: Nem kell velük foglalkozni, azt hiszem már én is többször említettem, hogy mindenféle negatív megjegyzéseket kaptam, pl. még a saját sógorom is folyton megjegyzéseket tesz(tett), hogy ilyenek, meg olyanok a gyerekek! Egyrészt nem mondom, hogy angyalok, de igenis jólneveltek, másrészt neki egy darab sincs, ezek után miről beszélünk :?: Miután azt válaszoltam, hogy lehet jönni meg mutatni mi a tuti, felhagyott az epés megjegyzésekkel :idea: :!:

Kata,
épp most írtam neked ímélt! :oops:
Örülök, hogy Raul jobban van, szörnyű lehetett ez a betegség :(
Bíztató amit a két fiadról írtál, remélem akkor az én négyeském :P is jobb gyermek lesz, mint a bátyja (atyaég de fura, hogy ez a pici ember báty lesz! :wink: :roll: )

Rolcsi alvókájáról ódákat írhatnék, reméltem majd szombaton eszmét cserélünk! :( Röviden: Mostanság de. 10-től alszik kb. 1,5-2 órát. Hogyha ebéd utánig kibírja, és akkor teszem le, vagy netalán-tán délben ébred, már nehezen alszik el este, bár egyedül alszik el (úgyhogy mellé bújok) és többnyire végigalussza az éjszakát! (azért ez is valami :) Egyébként délelőtt ráadásul még mindig kocsiban alszik, szóval erőt kellene merítenem a leszoktatáshoz, illetve valami jó kis napirendet kialakítani :idea:

Puszi
Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Gigi :)
Te nagyon jól csinálod!!!! :P :P
Borzasztóan jó anyuka vagy, nagyon szépen neveled a kicsifiad, mindig nyugodt vagy és szeretetteljes, igazán jó anyuka vagy!!!!! :P :P

Remélem senki nem gondol rosszra, hogy itt fényezem a barátnőmet, őszintén írtam le a gondolataimat, mert:
[quote="gigi28"]N írta:gigi28agyon jó érzés amikor az ember visszajelzést kap, hogy jól csinálja a dolgát.

evikismama
Budapest XVIII. kerület

Bocs a szóismétlésért :oops:
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Köszönöm! :oops:

KépKép
gigi28

Kedves Gigi,vagy Eszti! :lol: :lol: :lol: :lol:

Névnapod alkalmából Isten éltessen sokáig!
Egy kicsit ugyan megkésve, de nagyon sok szeretettel!

Puszi,Saxi

Kép kép
saxi

Most aztán egészen kétségbeestem :cry: , Gigi, tényleg névnapod volt :?: :?: :?:
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

Nehogy kétségbe ess :lol: Az Esztert szoktam tartani (vagyis nem tartani mert max. kapok egy virágot aztán annyi ) mert az Ágnes névnap két nappal a szülinapom után van. Nyugodj meg, én is csak utólag eszméltem rá a névnapomra, miután elolvastam a barántőm képeslapját :lol: :lol: Na ennyire tartom számon!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Drága Gigi!:)

Ezúton is nagyon-nagyon boldog Eszternapot kívánok neked szeretettel!
Kép

Az én nagymamám, aki egy csodálatos apukát szült nekem, ő is Eszter volt, ezért, ha négyeske kislány lesz (amit nagyon remélek), ő is Eszter lesz!:)

evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Most csak egy próba erejéig, mert hulla vagyok.
Remélem sikerül föltennem a lilypie-t.

Mindenkinek szép estét,és sok puszit.
Saxi

KépKép

KépKép
saxi

Sziasztok!!!

Kata!
Örülök, hogy Raul jobban van!!!!!!! Megértelek, hogy nagyon aggódtál, kiváncsi leszek a széklet eredményre!!!!!
Ígérem majd írok még a könyvből!!!!! Ami engem rögtön az elején megfogott, az az volt, hogy azt írja, hogy nagyon nagy mértékebe befolyásolja a baba alvókáját maga a terhesség, ha pl. idézem "Ha a várandóságot érzelmi válságok nehezítik, nagyobb a veszélye annak, hogy nyugtalan lesz az újszülött, a nyugtalan kisbaba pedig nagy valószinűséggel rossz alvó lesz." Szóval akár rögtön erre is visszavezethetem Norbi rossz alvókáját! Aztán a fiú gyermekeknél megemlíti az "apahiányt", ami szintén okozhat rossz alvást, ez alatt érti, ha sokat van távol az apa, ritkán látja, stb......
Majd kikeresek részeket, ami engem teljesen meggyőzött, hogy mindent a lehető legjobban csináltam és hogy mennyire fontos egy kisgyereknek az anya közelsége még éjjel is............. Na majd idézek még belőle!!!!

Gigi!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!!!!
Én is pont így voltam, hogy elsírtam magam amikor olyan részeket olvastam ami meggyőzött abban, hogy igenis helyesen cselekszem és nem velem, hanem a társadalmi elvárásokkal van baj!!!!! Legszívesebben mindenkinek elmondanám, hogy létezik ez a könyv........
Norbi nagyon odaszokott mellém, de mostmár egyáltalán nem bánom és kitaláltam egy új módszert! Azt fogom csinálni, hogy mikor hazajönnek a tesómék, akkor úgyis egy szobába fogunk aludni és akkor leveszem az ágy külső rácsát, Norbi ágya mellé teszek egy matracot és azon fogok aludni, így olyan mintha egymás mellett aludnánk, ha meg még így sem elég neki akkor kiveszem magam mellé és ha már nem lesznek itt a báttyámék akkor újra alszok a helyemen, de ha felkel Norbi, akkor nem Őt viszem át, hanem én fekszem be mellé és akkor így biztos szeret majd a saját szobájába is aludni és ha majd kezdődik a munka, akkor nyugodtan fogok készülődni míg Ő alszik a szobájába!

Évi!
Babakocsiról való leszoktatásról nem olvastam, viszont képzeld el, hogy még olyat is ír ez a könyv, hogy a legvégső esetbe, ha semmiképpen nem tudjuk elaltatni a gyereket (írja az álombaszoptatást, ringatást, simogatást, éneklést, mesélést), akkor vigyük el kocsikázni! Hihetetlen, hogy ez a könyv pont olyanokat ír, ami ellen más könyv szinte tiltott!!!!!
Viszont egy egész fejezet van a többemberes babákról! Régen Te írtad, hogy Rolcsi ilyen, vagy már kinőtte???

Lányok, bocsika akinek nem írtam, de megyek csiccsantani!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, úgyhogy én sem leszek rövid, már most látom!

Györgyi!
Neked legyen igazad!!! Mármint Marci hisztikorszakával kapcsolatban. Mindent értettem, amit írtál, érhető volt :D Már most próbálok valahogy úgy viszonyulni az akaratosságához, hogy nem ugrok azonnal minden szíre-szóra, mert pár hónap és már bizony nem csak Körülötte kell ugrálnom. Ilyen pl. a felkelése (ez nem akaratosság, hanem úgy általában), ahogy hallom, hogy felkel és dumcsizik, várok és amikor már esetleg pityereg, hogy nem jön hozzá senki, akkor megyek. Viszont ma délután kis pityergéssel kelt, sőt én is épp akkor ébredtem, és nagyon kellett pisilnem. Beszóltam Hozzá, hogy nyugi, mindjárt jövök, erre a WC-n hallom, hogy már bömbizik. Na ahogy végül bejutottam hozzá, megbeszéltük, hogy sajnos nem fogok tudni hozzá azonnal rohanni később, mert esetleg más dolgom lesz a Tesójával stb. Persze most még nem fogja fel, de inkább mondom Neki, mert így az én lelkiismeretem is nyugodtabb :roll:
Sajnálom szegény Mártit, hogy ennyi melója van, de most már tényleg itt van a május vége. Ha mégsem tudna Titeket hozni, akkor ez a drága Gigi megoldja ezt a problémát és legalább Ti tudtok jönni :D
Klassz, hogy ennyire tetszik és megnyugtat a könyv :D Ha valami nagyon jó, hasznos dolgot találsz, megoszthatod velünk, ki tudja mit fogunk még a jövőben hasznosítani belőle :) Ja, most olvasom, hogy fogsz majd írni belőle :oops: Nekem csak egy gyereknevelős könyvem van (szerencsére Marcinál egyéb alvós stb.-re eddig nem volt szükség :wink: ), de abban azért gyakran találok kívánni valót :roll:
Csak megnyugtatásképpen, ma Marci is hihetetlenül ördögfióka volt. Nem rosszalkodott igazán, hanem pörgött, idétlenkedett, egy pillantra nem ült meg a sejhaján. Valami lehet, hogy volt a levegőben :roll:
A személy igazolvánnyal kapcsolatban én sem tudom, hogy jó-e a régi, de szerintem is hívj fel valami hivatalos szervet, vagy lehet, hogy a neten is találsz rá választ. Most kérdeztem Gábort, szerinte nem jó a régi szig :cry:

Gigi!
Megyünk :wink: :wink: :wink:
A napszemüvegnél pont ez a pánt a dillemám, hogy mennyire viseli el a gyerkőc magán. Marcinak van pántos játékszemüvege és azt is állandóan leszedi magáról :roll: Olinak nagyon jól áll 8)
Szomszédunkat tényleg el kéne küldeni egy tanyára :twisted: Gondolhatod, hogy mitől lett tele a puttyonyom a környékkel :twisted:
Klassz, ha a szomszédcsajszi normális, legalább összejárhattok :D A férje meg tényleg furi lehet, de őt majd nem hívjátok :lol:
Csak nem az én képeslapom után eszméltél a névnapodra? :oops:

Saxi!
Bocsi, hogy a Lilypie-ben nem segítettem, de csak most jutottam ide. De látom időközben ügyeskedtél :D Édesek a Csajszik a képen. Hihetetlen, hogy Bogi már 4,5 éves is elmúlt!
Én már tényleg nem értem ezt a szocpolt, gondolom nem hiába írtad, hogy bonyolult. Mert ha használt házhoz építetek hozzá, akkor ott még a fél szocpolhoz is 3 gyerkőc kéne, nem?! :?: :?: :roll:

Kata!
Nagyon örülök, hogy Raul már jobban van :lol: Szegénykém folyamatosan enne, és engeded neki? Én is kíváncsi vagyok az eredményre.
Tudod, mi az érdekes, hogy Marcinál egyszer sem volt vádligörcsöm! Mondjuk Ketteskénél is csak ez volt a második, de nagyon durván fájt. Ja és a lábikám még mindig fáj a tegnapi masszírozás ellenére is :( De valahogy úgy vagyok, hogy ez legyen a legnagyobb bajom :D
Én is megígérhetem, hogy lesznek fotók!!! :D

Évi!
Sógorod tényleg nem semmi, hogy osztja a jótanácsokat, pedig nincs is gyermeke. Nekem eszemben nem lett volna kiokosítani más szülőket, amíg nem volt gyermekem, sőt én a mai napig nem teszem, mert valahogy nem érzem magamat feljogosítva rá, hogy bárkit felülbíráljak. Persze tanácsot szívesen ad az ember, de az mégiscsak más.
Lehet, hogy én értettem rosszul: Rolcsi van, hogy kétszer alszik? Vagy egyszer délelőtt, egyszer délután? Nem gond, ha ez Nektek jó, persze így nehezebb terveznetek egy napon belül.
Ezen már én is elmosolyodtam párszor, hogy ez a kis vakarcs Marcikám bátyus lesz 3 hónapon belül :lol: Eddig "csak" Vivid tudja a kistesót, vagy Martinnak is mondtátok már? Gondolom, ha már Ő is tudja, akkor jön Rolcsi. Mi a legelejétől mondjuk Marcinak és annyira édes, ahogy a mai napig, ahogy megemlítjük Neki a Babát, vagy Kistesót, akkor fogja a pólómat és felhúzza a hasamon és tátott szájjal elkezd fújni a pocakra. Nem puszilja, hanem így szeretgeti :) :) :)
Már annyiszor akartam kérdezni, de annyira szita vagyok cirka 6 hónapja :lol: Amikor orvosnál voltatok már a Pöttöm szívecskéjét is láttátok dobogni? Mert én erre nem emlékszem, hogy írtad volna. Mikor mész legközelebb? Vérvételed eredménye is rendben van? Mikorra is várható a Négyeske érkezése? Hú, Ő már 2007-es baba lesz. Egyéb keresztkérdésem jelen pillanatban nincs :wink:

Nekünk is van Kisvakondos DVD-nk, de még nem jutottunk el odáig, hogy berakjam Marcinak, mert max. reggel néz fél órát tv-t, meg délután felkelés után másik negyedet-felet, tovább nem köti le. Akkor is a BBC Prime-on nézi a Teletubbiekat, meg egyéb nagyon aranyos angol meséket. Nekem valahogy parám, hogy nehogy hozzászokjon a tv-hez :roll: Lehet, hogy túldimenzionálom a dolgot?

"Kedves" tanácsok gyereknevelésben: én próbálok tojni rájuk (lsd anyósom). Szerintem mindenki csinálja érzései, megérzései szerint, hogy saját magával ki legyen egyezve. Legalábbis szerintem. :wink:

Most este voltunk, fél 7-re dokinál. Sajna nagyon elcsúszott a rendelés és negyed 8 körül kerültem sorra :evil: De a lényeg, a lényeg, hogy minden rendben van!!! :D :D :D Méhszájam zárt, szívhang rendben. A szúrkálás, amit érzek, vagy a növekedés lehet, vagy nyom valamit Ketteske odabenn. Amíg nem görcsölök, nem nyílik a méhszáj, nincs semmi baj. És ugye ilyen gondok nincsenek. Két hét múlva, június 6-án megyünk a 30. heti (!!!) uh-ra. Ja és a hosszú várakozás alatt Ketteske is elvesztette a türelmét, mert olyan hatalmasokat belémrúgott, hogy rendesen összerezzentem párszor :lol: Most is kezdi, úgyhogy itt az ideje abbahagyni a Háború és Békémet!!!

Mindenkinek nagyon szép estét!
Millió puszi: Melinda (27+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Fiúk ma sem hagytak unatkozni:Patrik mindent összefirkált az aszfaltkrétával(bent is a falat),még saját magát is.
Raul olyan jól van,hogy fára mászott,de utána kiabált,hogy nem tud lejönni,azonnal hívjam a tűzoltókat!Nagy nehezen lenavigáltam. :lol:
Úgy várom a holnapot:jönnek Anyuék :!: Ruszlán nem sejt semmit a szombati buliról,a készülődés,vendégek érkezése idejérel Raul segítségével eltávolítjuk itthonról.Raul pedig megígérte,hogy a Gyereknapon,ahová az Apja kiviszi Őket,mindent 100x meg fog nézni és-de csakis a kedvemért-többször kipróbálja majd a hintákat,hogy az Apja sokáig ne legyen otthon. :lol:

Melinda!
Nagyon örülök,hogy mindent rendben talált az orvos!!! :D
Raul,ha hagynám,összeenne mindent és aztán ismét üldögélhetne naphosszat a WC-n. 8) Igyekszem könnyen emészhető dolgokat adni Neki,és egy hét után holnap próbálkozunk újra tejjel.
Lábikragörcs engem mindkétszer megtalált és maradt is sokáig vendégségben. :shock:
Pocakfújó Marcika :D :D
Néhány napja nálam járt a pocakos barátnőm,Patriknak mondtuk,hogy ott bent egy pici baba alszik.No,azt látni kellett volna,hogy míg barátnőm itt volt Patrik milyen pillantásokkal nézegette a hasát!Abban benne volt minden:hogy ezek most miket beszélnek itt nekem össze-vissza...hülyének néznek??? :lol:

Györesz!
Terhesség alatti stresszben bőven volt részem Raullal.Miután megszületett,hetekig vigasztalhatatlanul sírt,délután 2-től estig.És semmi nem használt.Mostanában hallottam,hogy ha hozzászoktak az idegességhez,azt születésük után is jelzik.Nálam általában délután jött mindig a mélypont terhesség alatt...Biztos közrejátszik a dolog abban is,hogy rendkívül zárkózott és nagyon érzékeny.Az apjához nem igazán ragaszkodik,ellenben-az Ő szavaival-én vagyok a mindene.Érdekes dolgok ezek.
Miért éppen az alvási szokásait ne befolyásolnák egy kicsinek a terhesség alatti hatások?
Érdekes,hogy sok dolog,ami Raul babakora idején "tiltott" volt,most elfogadott,sőt,kötelező. :P

Saxi!
Gratulálok a lilypie-khez,nagyon szépek lettek! :)

Évi!
Raul is jó sokáig babakocsiban aludt nappal,aztán hasonló körülményeket csináltam,mint az esti alvásnál,így leszokott róla.(Hamarosan a nappali alvásról is,teljesen :shock: ).
Rolcsi mikor ébred reggel?
Tanácsaival az egyik szomszéd borított ki nem rég(szintén gyermektelen) .Ilyesmiket mondott:na,látod,Raulnak most kéne adni két olyan pofont,hogy csillagokat lásson!Patriknak pedig mindig adjál feladatot,pl.hozd ide a labdát és akkor oda fog jönni,ha akarod!És mindezt olyan tudálékossággal... :x
Igaz az,hogy a lányok sokkal nyugodtabb babák,mint a fiúk??Ezt már több helyről hallottam.

Gigi!
Éppen egyik nap mondtam Rusznak,hogy 30.-án már két éve lesz,hogy ide írok! :) Azért milyen sok dolog történt már velünk azóta,igaz? :wink: Jó ide tartozni :!:
Várom majd nagyon a képeket a kis talis csapatról! :)

Puszi.

Kata
ruszlána

Milyen érdekes, hogy még a magzati kor is ennyire befolyásolja a gyerekeket. Persze azt eddig is tudtam, hogy ugyanúgy éreznek és fogékonyak mint a pocakon kívűl, de az eszembe sem jutott volna, hogy ez az alvásra is hat.... Nagyon érdekes. Nekem elég sok könyvem van. Még terhesség alatt olvastam. HÁt ne tudd meg.... Csak kapkodtam a fejem, hogy akkor most kinek van igaza. Én leginkább azt utáltam némelyik könyvben, hogy azt suggalta, hogy úgy kell olvasni mint a szentírást, és ha nem úgy csinálod akkor a gyereked élete végégi lelki toprony lesz stbbb.... Komolyan mondom, hogy én ebbe hülyültem bele. Mivel sokáig nem volt napirendünk meg voltam győződve (a sok idióta tanács miatt), hogy Olivér élete tiszta csőd lesz mert én ilyen kretén vagyok, hogy még egy egyszerű napirendet sem tudok bevezetni. :roll:
Biztos nem érzi magát biztonságban..... Ma viszont azt mondom, hogy majd alszik ha akar (persze normális keretek között), ha nem eszi meg az ebédjét akkor majd szól ha megéhezik. Szerintem a könyveknek azt kéne sugallniuk az amúgy is összezavarodott -főként első gyerekes - kismamáknak, hogy semmi borzasztó és visszafordíthatatlan dolog nem történik ha a gyerek egy napig nem eszik semmit, vagy bekéreckedik a nagy ágyba.
Más: holnap délelött légyszi hívj fel ha megtudsz valamit, hogy jönnek e MÁrtiék. Viktor menne be értetek mert én csak eltévednék Csepelen :oops:

Ismét hoztad Tolsztojos formádat. Bár Györeszhez intézett soraimmal próbáltalak utolérni :wink:
Napszemüveget majd kipróbáljátok. Mondjuk én is rosszúl voltam elöszőr, hogy rángatja le magáról a drága hemügét, de aztán ráparancsoltam és azóta nincs semmi gond :wink: :lol:

Hogy vagy??? Olyan furcsa olvasni, hogy négyeske :lol: :lol: Már elolvasani is fárasztó, nem hogy ennyi gyerekkel küzdeni :lol:

Látod sikerült a Lillype! Ügyes vagy!

Ti Raul születésekor nem éltetek együtt ? Ha túl indiszkrét voltam akkor ne válszolj!
Látom Raul tényleg gyógyúl ha már a tűzoltóságot akarja riasztani :lol:

Márti :)
Tudom, hogy nagyon sokat kell dolgoznod, mindjárt itt a határidő. De mi nagyon örülnénk ha tudnál szakítani ránk egy kis időt és láthatnánk titeket Gigivel!

Ma megvettem a kolbikat, virsliket (Gábor figyelmébe ajánlom :wink: ) Tegnap eset meg már elkezdtem mondani Olivérnek, hogy jöttök. Azóta többször mondogatta, hogy Évi, Marci :lol: Remélem jó idő lesz és kint tudunk lenni a kertben.
Ja azt nem is beszéltük, hogy hágy óra körül jönnétek? Nekünk mindegy, Olikám dél körül fekszik le, aztán ha nagyon húzná a lóbőrt akkor felkeltem amikor jöttök!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mi úgy gondoltam 2 óra körül megyünk, viszem a salikat, üdítőt és magunkat :wink: !

Bocs, de most muszály lefeküdnöm, nagyon fáj a hasam :(.

Remélem mindenki jól van!

Sok puszi:

Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

sziasztok!

Kata!
Raulnak tényleg nem lehet már semmi komoly baja, ha a fa tetején köt ki és a tűzoltóság után kiált. Egy kissé elfilóztam, hogy mit csinálnék, ha a kölkec tényleg nem tud lejönni a fáról :shock:
Patrik is jó gyerek az aszfaltkrétával :lol: Lejött a falról?
Izgin hangzik ez a buliszervezés, nem is tudtam, hogy ennyire titok Ruszlán előtt :D Drukkolok, hogy Raul ügyesen manipulálja Apáját :lol:
Édes lehetett Patrikod, ahogy filózott a pocakbabán :P

Gigi!
Olikád mondja hemügének a szemüveget? :lol: Vagy csak ügyesen gépeltél??? :lol: :lol: :lol: Köszi, akkor majd rápróbáljuk Marcira, hogy lássuk mit is művel vele...
Bizony nagyon sok helyen tudják a teljes bizonytalanságba taszítani a kezdő kismamákat. Nekem nincs sok gyereknevelős könyvem, viszont a szoptatás kapcsán sok mindent olvastam, ami teljesen elbizonytalanított :roll: Ezért rossz az elsőszülött gyerekeknek, mert rajtuk kísérletezünk ki sok mindent...
Mi próbálunk legkésőbb 4 körül ott lenni, de próbálunk előbb is. Marci ma alig aludt, így korábban rakjuk le és remélem, hogy reggel ezáltal korábban kel és korábban tudjuk délben is ágyba tenni. Na ez hosszú volt, de talán érthető is :wink: Ja és mi is felébresztjük Marcit, ha túl sokáig kívánna aludni.
Kolbikról, virslikről majd tudósítom Gábort :wink: Holnap délutánra nem mond esőt, inkább csak délelőttre, de nagyon remélem, hogy ez az őrült szél sem fog fújni.

Márti!
Én is nagyon remélem, hogy tudjatok jönni! Annyira kíváncsi vagyok Rátok :)

Ma Marci a változatosság kedvéért ismét nem kért a főzimből, kóstolás nélkül. Aztán ott hagytam előtte, hátha egyedül belekóstol. Amíg én ebédeltem, Ő is evett 5-6 méretes kanálnyi mennyiséget, de többet nem. Nem tudom, mi van Vele, hogy most nem kellenek Neki a főzelékeim :( Aztán megevett két nagy almacikkelyt. Ezek után aludt kemény 1,5 órát, ami ugye a mi mértékeink szerint semmi.
Sajnálatos módon ismét jönnek elő az ekcémás foltjai a pofiján :( A szeme környéke most estére szörnyen néz ki, tiszta vörös, annyira kis betegesen néz ki. A szája és a füle környéke is vörösödik. Sajna az egész viszket, így ahogy vakarja, egyre inkább vörösödik :(

Mindenkinek szép estét!
Puszi: Melinda (28+0)

KépKép

KépKép
bujka

Évi!

Neked jobbulást!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

A lényeggel kezdeném!
Sajnos mi sem tudunk menni szombaton közbejöttt egy kis családi dolog! Apa felhozta ma vidékről Norbi dédipapáját, aki szegényke nagyon maga alatt van, mert két hete temették a feleségét, Norbi dédimamáját és Norbit egész picinek látta utoljára és nagyon szeretne velünk találkozni, viszont vasárnap reggel már utazna vissza és mivel úgyis elég létszámhiányos lesz a tali így rábólintottam! Remélem nem haragszotok, hogy én is cserben hagytalak Titeket!!!!!
Mártival váltottunk mailt és Ők sem tudnak menni, mert szegény dolgozik, Gigi pedig a mamájánáll van. Márti totál ki van, mert borzasztóan hiányzik Neki Gigi, de muszáj megcsinálnia a határidős dolgokat!
Mégegyszer bocsika, de biztos azért ilyen kis családias hangulatba is jó fog eltelni a buli!!!!!!

Évi!
Pihenj amennyit csak tudsz!!!!!!

Gigi!
Ez a könyv arról is ír, hogy nem kötelező egy gyereket szoros napirend szerint nevelni és nem döl össze a világ, ha néha nem időbe kerül az ágyba, stb. Azt hiszem ez pont egy olyan könyv ami első babás kismamáknak sok megnyugvást okoz!!!
Képzeld már annyiszor akartam írni, hogy van a játszónkon egy kisfiú akiről mindig Oli jut az eszembe, nagyon hasonlít rá, totál olyan kaliberű, Ő is kis tejföl fejű, mint Oli!

Melinda!
Mostanába Norbi is rosszúl ebédel, de aztán pótolja egész délután, este az evést! Kibújt a 14. foga is!
Újra ekcémás foltok? :cry: Már azt hittem egy darabig nem lesz semmi Marci bőrén!

Kata!
Patrik a kis Picasso!!!! :lol:
Raul nem semmi!!! Hűűűűű még tényleg mi minden vár ránk, mint pl. ez a fára mászás is!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Nagyon sajnálom ezt a talit. :(
Amikor felvetettem, mindenki olyan örömmel fogadta és mindannyian biztosítottatok róla, hogy ott lesztek! Most meg...
Persze tudom, hogy mindenkinek közbejöhet valami, amit előre nem tud, de hogy a végére hárman maradjunk :?: :?: Ez nem túl jó érzés, mert tudom, hogy Gigi is mennyire készült és várt mindenkit, minden egyes topicmamát-és babát! :(

Az Istenért, most nehogy bárki is azt gondolja, hogy kritizállak benneteket, erről szó nincs, egyszerűen a csalódottságomnak adtam hangot, nagyon vártam (és tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül), hogy láthassalak benneteket, mindenkit! Nagyon izgalmas lett volna látni mennyit fejlődtek a manócskát tavaly óta, jó lett volna egy kis eszmétcserélni, ami nem fér bele ebbe a kis kockába itt.

Őszintén remélem, hogy a következő talin már teljes lesz a létszám!!

Most megyek is salátákat gyártani, mert azért még nagyon várom ám a délutánt, jó lesz ezzel a picire csökkent, ám nagyon kedves csapattal talizni :P :P :P :P

Márti, remélem mielőbb kész leszel, és együtt lehetsz Gigikével, Györesz remélem, dédipapának sok-sok örömöt varázsol Norbi az arcára! Végül pedig mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Gigi, már nagyon várom!!!:)

Melinda, képzeld még régen egyszer meséltem a gyerekeknek, hogy Marcika talált a földön egy pókot, amit rögtön meg is kóstolt! Én már igazából el is felejtettem, de ma amikor mondtam Martinnak, hogy ti is jöttök, rögtön rákérdezett, hogy az a Marcika, aki megette a pókot :?: :oops: :lol:
Köszönöm a jókívánságot, már jobban vagyok, csak pihennem kellett!

Mindenkinek sok puszi:
Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Gigi :),
nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat (összességében még Rolcsi is :wink:) :P
Igazán klassz kis család vagytok :P! Egyedül azt sajnálom, hogy végül mégis olyan nagy rumlit hagytunk neked! :oops:

Melinda,
jó volt megint találkozni és mitagadás jó lenne kicsit sűrűbben is! Marcika tüneményes, ahogy mindenkit olyan szenvedélyesen szeret :P Nagyon csinos kismama vagy!:)

Rolcsikám hazafele még Harasztin bealudt, hiába kimerítő dolog az extrém sport :roll:
Itthon gyorsan megfürdettük és mire megitta a tejecskéjét már aludt is! :) Még Vivien és Martin is boldogan mesélték élményeiket!

Kérünk szépen képeket!

Még egyszer köszönöm! :)

evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Csajszik!
Mindenki sajnálhatja, hogy nem tudott eljönni a talira, mert nagyon-nagyon jól sikerült. Mi nagyon jól éreztük magunkat :D :D :D
Mindhárom kissrác más és más szerepet töltött be: Olika nagyon kedves házigazda volt, Rolcsi bemutatta milyen kis csibész tud lenni, Marci pedig mindenkit lehengerelt szeretetözönével, ő volt a dömper :lol:

Nem hittem volna, de Rolcsi hihetlen dolgokat művelt, persze nem szánt szándékból. Először a homokozó saras tartalmát varázsolta valahogy magára, én csak a végeredményt láttam: egész Rolcsi tiszta sár volt, még a szájába is került :( De a mosakodásig egész jól viselte a dolgot. Aztán átöltözést követően 10 perc nem telt el és fejest próbált ugrani a medencébe, de Apája nem engedte :wink: Ott azért - természetesen - eltört a mécses, mert Szegényem jól megijedt :(
Olika szépen beszélt, nagyon ügyes, ahogy sorolja a kívánságait és előszeretettel válaszol németül is :lol: : ja!!! Tüneményesen motorozott, mosolygott telipofival :D
Marcikám szokásához híven próbált mindenkit megfojtani a szeretetével, ölelgetett, puszilgatott, csak éppen túl határozottan :? Egyszer Olit kapta el hátulról, de olyan jól sikerült, hogy Oli teljes erővel eltaknyolt a kövön és jól beverte a buksiját. Persze Ő ordított, Marci meg nézett, hogy most mi a baj: "hisz én csak meg akartalak ölelni és puszilni" :oops:
A lényeg, hogy nagyon jó volt minden! A csajszikkal azért tudtunk pár szót beszélni, az Apukák is dumcsiztak, bébicsőszködtek. A kajcsi is nagyon fincsi volt!

Gigi!
Még egyszer nagyon szépen köszönjük a vendéglátást és a lehetőséget a talira! A virslik nagyon fincsik voltak, Gábor is elégedett volt :wink: !!!
Olikám remélem élvezte a kocsikázást Gáborral :lol:
Kevin is egy tünemény, rég láttam ilyen türelmes kutyát :)

Évi!
Majd szeretettel várom a tésztasali receptjét :wink: Köszönöm!!!
Martin és Vivien nagyon kedves, barátságos és jól nevelt gyerkőcök! Annyira meghatódtam, ahogy jött először Martin és kereste Marcit, hogy elbúcsúzzon tőle :D Aztán Vivike is jött, nagyon édesek voltak.
Párod is nagyon kedves és nagyon örülök, hogy végre meg is ismerhettem.
Allergiára homeos bogyeszok: Pollens C15 napi 2X5, Sabadilla D12 napi 3X5. A kétféle bogyó bevétele között legalább fél óra szünetet kell tartani. Nekem kb. 1 hónap szedés után volt érezhető a javulás. Szorítok, hogy Nálatok is használjon :)

Györesz!
Remélem a dédnagypapi jobb kedvre derült Norbikát látva :) Sajnálom, hogy nem találkoztunk :(

Márti!
Neked kitartást a sok munkához, de most már tényleg itt a május vége! Puszi! :D

Többiek!
Remélem mindenkinek legalább olyan jól telt a napja, mint nekünk a talin :D :D :D

Mindenkinek sok puszi: Melinda (28+1)

ui: képek majd érkeznek!!!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Akkor az ígéretemhez híven "egy-két" fotó!!!

"Szelíd" motorosok :D
Kép

Kaszkadőr Rolcsi :wink:
Kép

Marci szeretet oszt Rolcsinak és Martinnak :D
Kép

Kivételesen együtt a csipet csapat, avagy a kis Picasso-k :D
Kép

A hihetlenül fotogén Házigazda 8)
Kép
Kép

Kukuccs, ki van otthon? :lol:
Kép

Akkor most megmásszuk a homokozót, ahonnan klasszul lecsúszunk és leugrálunk :shock:
Kép

Fenn a homkozón, igaz háttal a fényképésznek :lol: (Apropó, Marci ismét szeretget :oops: )
Kép

Fenn a homkozón kettesben :D
Kép

Remélem a képek is a jó hangulatot tükrözték :D

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Én is csatlakozom az elöttem szólokhoz. Sajnálhatjátok, hogy kihagytátok a bulit. Hihetetlenek ezek a kölykök :lol: Tényleg mind a három a törpe nagyon eltérő habitusu. Rolcsi: olyan mint a villám. Azért ahhoz már tudomány kell, hogy két felnött között bele tudjon ugrani a medencébe :lol: Ő tényleg az extrém sportok híve. Az sem volt semmi amikor kiesett a homokozóból egy kb egy kiló sár landont az arcán, száján és ruháján. Elöször ekkor öltöztette át Évi, aztán a medencés jelentnél. Nagyon sokat röhögtem. Pillanatok alatt bárhová felmászik Roli bébi, semmi félelemérzete nincs. A nagyok ők meg annyira helyesek....
Marci: egy kis szeretetgombóc :D Nagyon kedvesen ölelgetett mindenkit. És hát meg is lett az eredménye :lol: Olikám ugrott egy fejest a betonba. Ezek után ha közeledett felé Marci, elkezdett ordítani :roll: Gábor pedig egy életre lekenyerezte Olikát mert hagyta vezetni.

Remélem nem haragudtál meg, hogy kinevettem Rolcsit, de mikor láttam, hogy semmi baja, akkor nem bírtam tovább. :lol: :lol: Nagyon eleven, nem csodálom, hogy nagyon lefáraszt. Tibi meg az ősnyugalom :lol:

Dömpert pusziljuk :lol: Gábor nagyon jó képeket csinál!!! Elmehetne hivatásos fotósnak :wink: Este is kereste még Olika, nagy hatást tett rá a vezetéssel!

Mindnekit puszilok, majd én is teszek fel képeket!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nagyon tetszettek a képek, nagyon édesek a törpék!
Mégegszer bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, hogy az utolsó pillanatba mi is visszamondtuk a talit! Remélem a következőnél erre nem fog sor kerülni!
Dédipapa egész jól van, rosszabbra számítottam, de mindenesetre nagyon örült a dédunokájának!

Még tegnap délelőtt átrendeztük Norbi szobáját, így most a kiságyáról lekerült a külső rácsa, az ágya mellé matrac, tehát faltól falig fekvőfelüle van. Nagyon tetszik Norbinak és nagyon jót aludt este, mellé feküdtem és úgy aludt el, én pedig átmentem a szobámba, aztán reggel fél 6-kor kelt fel előszőr, akkor befeküdtem mellé és még aludtunk fél 8-ig! Remélem ez nem csak az újdonság varázsa és továbbra is jókat fog így aludni!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak a képeket ugrottam be megnézni,nagyon-nagyon aranyosak a gyerekek és látszik,hogy jól érezték magukat!Rólatok nem készült kép???
Kár,hogy nem lehettem ott,ha nincs a szülinap nálunk,Raul betegsége miatt sem mentem volna-székleteredmény csak jövő hétre lesz.Gondoltam Rátok is,főleg,mikor azon izgultam milyen idő lesz szombaton.
Ruszlán szülinapi bulija is jól sikerült,teljes volt a meglepetés,semmit nem sejtett.
Utolsó vendégek ma mentek el.20-an voltunk,nekiállok romeltakarítani.

Puszi mindenkinek!

Kata
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!
Klasszak lettek a Ti fényképeitek is :D Most látom csak Viviék milyen nehéz munkát végeztek pl. a kis Dömpikémmel :lol: (Évi! Ezúton is köszi a Skacoknak :D )
Örülök, hogy Oli ennyire élvezte az autókázást Gáborral, hogy még emlegette is. Este még mi is párszor felhoztuk Gáborral és olyan jót mosolyogtunk a kis Sumin :lol: Remélem ezzel azért visszaédesgettük magunkat Olika szívébe, ha már Marci úgy beletrafált a pankrációjával :roll:

Évi!
Köszönöm a receptet!
Remélem Te jól vagy és Rolcsi is angyalkát játszik ma a tegnapi nap tiszteletére :D
Képzeld Marci ma közel 4 órát aludt, negyedórája kelt fel... Tudom, nagyon szerencsés vagyok :oops:

Saxi!
Lilikének nagyon-nagyon sok puszit és minden szépet kívánunk 1,5. születésnapja alkalmából :D
Kép

Györesz!
Nagyon jó, hogy ilyen klasszul sikerült az átrendezett szoba felszentelése :) Drukkolok, hogy ne egyszeri alkalom legyen!
Dédipapa :) Hány éves a bácsi?

Kata!
Örülök, hogy jól sikerült a szülinapi buli :D Ma mentek el a vendégek? Hajnalban, vagy még a mai ebéddel is megörvendeztetted őket? A lényeg, hogy biztos jól kifáradtál. Jó és gyors romeltakarítást és valamikor pihenj is egy picit! :)

Minden gyerkőcnek kívánok nagyon klassz, vidám gyereknapot!!!
Kép

Szörnyű, hogy milyen vacak idő van ma :( Még szerencse, hogy tegnap szép időt fogtunk ki :D

Mindenkinek sok puszi: Melinda (28+2)

KépKép

KépKép
bujka

20 emberre Te főztél?? :shock: Vagy milyen kaja volt??? Kiheverted a nagy bulit? Egyszer én is úgy örülnék egy ilyen meglepetés bulinak. De hát magamnak nem szervezhetek :wink: Viktor meg nem romantikus ennyire. Képek nincsenek a szülinapról???

Jó hír, hogy dédipapa nincs olyan rossz állapotban. Nekem egy csomoszór eszembe jut, hogy mi lenne velünk ha meghalna a Viktor. Ti nem szoktatok ilyenen gondolkozni???? Lehet, hogy csak én vagyok degenerált.... :oops: De Viktor apukája 40 évesen halt meg és ez engem eléggé nyomaszt. .....

Gábor állandóan emlegetve van! Marci már annyira nem hiányzik neki :wink: :lol: Vivit is mindig keresi: Vivika, Vivika felszólítással.
Hemüge: én hívom, így. Rövidebb kimondani mint azt, hogy szemüveg :lol:

Tegnap nagy gyereknapozásunk annyiból állt, hogy kint tiprodtunk a kertben. Egész nap esett az eső............ :x

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi mindenkitől, de most csak magunktől írnék, mert kicsit tanácstalan vagyok és talán Ti tudtok nekem segíteni!
Totál ki vagyok! Képzeljétek tegnap délután óta nem nagyon kell Norbinak a cici, ez nem is volna olyan nagy baj, de így nem is akar aludni!!! Tegnap cicizett kb. tíz másodpercig, aztán mondta, hgy nem kell, majd rohangált a matracain (nagyon tetszek neki az új fekvőhelye, talán túlságosan is), de végül meggondolta magát és mégis elaludt a cicimen. Este ugyanez a műsor volt, pedig melléfeküdtem, énekeltem, mesét mondtam, simogattam, de Ő folyton rohangálni akart, meg játszani, de mikor már totál hulla volt, akkor mégis jött cicire. Ma ebéd után megint nem kért, úgyhogy szépen lefektettem, melléfeküdtem és próbáltam elaltatni, de hiába, már tökre sírt a fáradtságtól, de nem volt hajlandó aludni, aztán a nagy virgonckodás közepette jól megütötte magát, ettő elkezdett nagyon sírni és egyből jött cicizni, így elaludt, de nem tudom mi a francot csináljak! Talán az új hely ami megzavarja, de majd csak megszokja, visszarámolni nem fogok, mert viszont az éjszakáink meg sokkal jobbak így! Azt hiszem legközelebb hagyom a francba és nem érdekel ha nem alszik délután, talán akkor este könnyebb lesz! Majd csak lesz valahogy, de néha annyira tanácstalan vagyok!!!!!! Igazából tényleg nem bánnám, ha szépen magától hagyná el a ciczést, de azt sem akarom, hogy ez annaka rovására menjen, hogy képtelenség elaltatni este, meg napközbe!
Ti olvastok mesét a manóknak lefekvés előtt? Ha igen melyik az ami olyan altató jellegű? Én próbáltam Neki mesélni a piszén pisze kölyökmackóból amire emlékszem, de ezzel csak azt értem el, hogy minden szót ismételt utánnam és amikor a végére értem, akkor követelte, hogy mégegszer. Ha elkezdtem énekelni, akkor kiabált, hogy nem, és jelezte, hogy mesét akar, de egy pillanatig nem feküdt mellettem nyugton, hanem közben ezerszer elköszönt az összes állatkájától, stb..... Mit lehet ilyenkor tenni? Erről a könyvem sem ír!!!!!

Majd még jövök!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Györesz,
szerintem tuti az új fekhelytől pörög Norbi. Talán emlékszel írtam, hogy Rolcsi is így volt, amikor megkapta a heverőjét, nehezen tudtam csak elaltatni, amíg meg nem szokta!
Nekünk nagyon jól bevállt, hogy cici helyett cumisüveget adtam cumival (pedig már réges régen nem használtuk), ebből itta a finom langyos tejecskét, sőt most így van.
Az én nagy gyerkőceim azt szerették régen a legjobban, ha róluk meséltem, tehát olyan mesét találtam ki, aminek ők voltak a főszereplői :). Egyébként a picuroknak legjobbak az állatos mesék (igazából, ha úgy meséled mindegyik álmosít). Rolcsinak van most egy aranyos, amit Martintól orozott el :P , az Aludj szépen Alfi mackó, ez egy rövid, kedves mese, amiben a mesehősnek nem nagyon akaródzik elaludni és a Mackó mama szegény mindenfélét kitalál, hogy rávegye a kisbocsot, persze a végén sikerül is! :D
Szerintem nem biztos, hogy jó ötlet, hogy nem rakod le délután, mert akkor nagyon nyűgös lesz estére! Hidd el, rendeződik majd ez is, csak nyugi és türelem!

Apropó, ma Rolcsika is az ágyában aludt ebéd után!!! Nagyon-nagyon boldog vagyok, pedig tudod én is régóta szenvedtem vele!

Melinda,
köszi jól vagyok. Azt vettem észre, hogy amikor rendszeres időközönként eszek, eleget iszok és még pihenek is, gyakorlatilag alig van panaszom! Ma Rolcsika mellett én is pihentem kb. fél órát, ugyanis ahogy Györesznek is írtam, az én drága porontyom elaludt az ágyába :!: :D :D Kb. fél órán át duruzsoltam neki, simogattam meg hasonlók, de végül sikerült!!!
Azt hiszem még nem válaszoltam a kérdésedre, nem sikerült a picuri szívhangját látni, de jövő héten hétfőn megyek a magánrendelőbe, remélem akkor már sikerül egy jót pityeregnem, ugyanis eddig mindhárom csemeténél ezt tettem :) :oops:
Remélem te is jól vagy és a kis pankrátor is!
Jaj, még valami tényleg nagyon szép az autótok!:)

Kata,
remélem túl vagy a renováláson és pihentél is hétvégén! Szuper lehetett a meglepi buli!:):) Fiúk jól vannak?

Gigi :)
Legközelebb anyatalit szervezünk, hogy jól kidumálhassuk végre magunkat :P :wink: Az én törpéim is emlegetnek benneteket, legalábbis a beszélő részük! :)

Saxi,
Én is boldog 18 hónapos szülinapot kívánok a kicsilánynak!!!!:):) Jól vagytok?

Tegnap gyereknap alkalmából elmentünk a Ferihegy2-re. Nagyon tetszett minden törpinek és persze apának is :wink: , egy szépséghiba volt csupán. Képzeljétek, azért, hogy kimehessünk a teraszra fizetni kell és nem kevesett :evil: 270.-Ft/felnőt, 150.-Ft/gyerek. Ez azért különösen bosszantó, mert igazából onnan sem látszódik ám sok minden, tehát, ha már fizet az ember, legalább beengedhetnének a repcsibe, vagy legalább a közelébe! :idea:

Ezzel búcsúzom is!

Puszi: ÉVi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gigi!
Gábor, Vivika :lol: Marci tegnap szintén elárasztotta szeretetözönével a hozzánk látogató barátnőm kisfiát, aki most a héten lesz 1 éves. A látogatás végén viszont olyan kis agresszív lett, amit olyan rossz volt látni :( Biztos a bezártság okozta... Viszont szombaton nem agresszivitásból döntötte le Olit, bele sem merek gondolni, ha akkor is rájön az ötperc :oops:
Nem csak Te gondolkodsz ilyen butaságokon, hogy mi lenne, ha Gábor meghalna. Hidd el az én fejemben is nem egyszer megfordulnak ilyen szörnyű gondolatok. Gábor Anyukája 41 éves korában halt meg, meg állandóan úton van... De nem szabadna ilyeneken rágódnunk, amit szerintem mindkettőnk nagyon jól tud.

Györesz!
Hú, ez elég szörnyen hangzik. Hirtelenjében nem is tudom mit javasoljak... Abban tényleg nem lenne semmi katasztrófa, ha Norbikának most egyik napról a másikra nem kellene a cici, csak ne párosulna a nem alvással. Csak azt tudom ajánlani, javasolni, hogy ha nem kell Neki, Te azért próbálkozz az elaltatásával és ha végképp nem tud elaludni, akkor felhagysz vele. De szerintem még azért pár napig próbálkozz a nappali alvással is, hátha "betörik" Norbika. Persze könnyű írni, hogy altasd el, ha egyszerűen nem megy Neki. Én Marcinak nem mesélek, mert szerintem nálunk is ugyanaz lenne, hogy kellene a könyv Neki, dumálna, stb. Én éneklek Neki kb. 1-2 percet, aztán beteszem az ágyba és egy általános dumcsit (ami szintén 1-2 perc) nyomok Neki. "Sajnos" nálunk ennyire könnyen megy, úgyhogy bocsi, de innen az én tudományom is megállt. Hátha a csajszik tudnak segíteni, mert én nagyon szerencsés vagyok etéren.
Drukkolok, hogy helyreálljon a rend, ha cicivel hát úgy, ha anélkül, akkor úgy.
Már annyiszor akartam írni, de ez a cicielutasítás ismét eszembe juttatta, hogy érdekeset álmodtam Rólad: jött a kistesó :D És még álmomban is azon gondolkodtam, hogy hogy fogsz Te így visszamenni dolgozni...

Évi!
Gratulálok Rolcsi ágyban alvásához :D Bizony, pihenj is minden percben, amikor megteheted!!!
Az biztos, hogy a rendszeresség és az inkább sokszor kevés adag étel, ivás sokat segíthet. Én reggel Marcival reggelizem, inkább már tízórainak nevezném, együtt ebédelünk, uzsizunk és a vacsi is szinte egy időben van. Régen 3-szor ettem sokat, most viszont a sokszor kevés evés nagyon bejött, sőt most, hogy már útban kezd lenni a gyomrom, ez még fontosabb. Örülök, hogy Neked is rendeződnek a dolgok, és nemsokára minden panasz el fog múlni :D
Drukkolok a szívhanghoz :D Én is pityeregtem mindkétszer, egyrészt a boldogságtól, másrészt a megkönnyebbüléstől.
Jól vagyunk mindahányan :D
Köszi az autóbókot! A Stilo eladása után nem szerettem a Peugeot, de most már megbarátkoztam vele és még bele is férünk a csomagjainkkal együtt. REmélem Ketteske megérkezése után is így lesz :lol:

Remélem mindenki jól van! Mi délelőtt még kimentünk a kertbe, mert még néha a napocska is sütögetett nagyon gyengén, de a lényeg, hogy nem esett az eső. Lehet, hogy mire Marci felébred, újból szakadni fog :( Elég gázos hetünk lesz sajnos időjárásügyileg.
Tegnap egy barátnőmék voltak itt az 1 éves kisfiukkal. A skacok nagyon jól érezték magukat, Marci ismét szeretgetett (ölelgette, puszilgatta, simogatta) :D , de sajna a végén kis agresszív lett, elkezdte verni Lackót :( Tutira a lakásba zárás volt a probléma, hisz egész nap szakadt az a rohadt eső.
Ja és Marci a szombati talin a skacokat látva-hallva felbátorodhatott, mert elkezdett apucizni és kérésre szépen mondta, hogy Laci és Eta (barátnőm). Csak lestünk, hogy mi történt Vele :lol: Lehet, hogy nagy sokára, de Ő is elkezd dumcsizni.

Mindenkinek sok pusz: Melinda (28+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy eddig nem írtam, de a szokásos rohanás az életünk. :(
Tegnap még beugrottam megnézni a képeket, de írni már nem volt időm.
Nagyon jó lehetett a tali, kicsit irigykedtem, hogy nem lehettem ott, de majd legközelebb.
Annyira aranyosak a gyerekek ahogy játszanak, na és a kis házigazda, majd meg zabáltam Őt, gyönyörű ez a kislegény. :)
Marcika is tündéri ahogy szeretgeti a többieket.
Na és Rolcsi alakításai, jókat rötyögtem, nem egy elveszett csapat az biztos.
A nagyobb gyerkőcök is nagyon szépek, úgy látom nagy segítség volt, hogy ott voltak, terelgették az aprónépet. :)

Mindenkinek köszönöm Liliána nevében a köszöntőt. :)
Nagyon aranyosak vagytok.

Most rohanok :oops: ,mert holnap van Boginak az évzáró az oviban és még ki kell vasalnom az ünneplőjét.
A holnapi napunk is baromi zsúfolt lesz,már előre félek töle. :(

Mindenkit puszilok, szép estét, jó éjszakát.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Évi!
Hát estére úgy tűnik helyreállt a rend, mert Norbi ugyanúgy kérte a cicit, mint eddig és simán el is aludt, hát erre nem számítottam, de azért örültem!
Márti is ezt ajánlotta, hogy cumisüveg cici helyett, meg már bennem is felmerült, mert jó multkor is úgy aludt el, hogy közben iszogatta, rágcsálta a csőrösét, ugyanis Norbi nem tud cumisüvegből inni, soha nem is ivott és mostmár nem is akarom meganítani rá, viszont a csőrös hiába szelepes folyton folydogál, úgyhogy multkor is vizels lett, de mindenesetre ez az egyik legjobb ötlet, ami nekem is eszembe jutott.
Ez a macis mese nagyon jó lehet!!!
Gratulálok Rolcsinak a délutáni alvásához, tényleg nagyon ügyes, egyszer remélem nálunk is minden simán fog menni!!!!

Melinda!
Jajjjjjjjj ne rémiszgess ilyen álmokkal, Márti is pont ezt kérdezte! Még jó, hogy pont most múlt el a mensim így nem parázok! Én most nagyon nem örülnék, ha terhes lennék, mert én a következőt egy saját lakásba teljes nyugalomba szeretném várni és dolgozni is nagyon vissza szeretnék menni!
Mint írta ma este újra cicinelalvás volt soron, meglátjuk holnap délután mi lesz!
Gratulálok Marcinak a beszédhez, mostmár biztos be fog indulni!!!

Kata!
Képek vannak????????
Ruszlán mit szolt mindenhez????? Raulnak hányszor kellett felülni a hintára, hogy távol tartsa az apukáját?????

Saxi!
örülök, hogy azért néha tudzs jelentkezni és hogy jól vagytok!!!!!!!

Lányok!
Hallottátok a meterológiát! Azt mondták, hogy örülhetünk ha egy-másfél hetünk lesz a nyárból ami tényleg nyár lesz, úgyhogy ne számítson seniki arra, hogy elmegy két hetet nyaralni itthon és abból két hét jó idő lesz! Én már annyira vártam ezt a nyarat Norbi miatt, hogy majd rengeteget járunk pancsolni, stb...... Remélem tévednek egy hatalmasat ezek a meterológusok!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Évihez csatlakoznék elaltatás-ügyben,de látom úgy tűnik,hogy Norbika visszatér a cicihez.
Kíváncsi vagyok hogy alakul ezután az elaltatás és az éjszakák.

Melinda!
Marcika is hamarosan duruzsol eész nap a füledbe,aranyos lehet,ahogy apucizik! :)

Évi!
Egyenlőre csak halkan örülök Veled,hogy Rolcsi nappal is elaludt az ágyában,kívánom,hogy rendszer legyen belőle! :D

Gigi!
Most csináltam először meglepi-bulit,és nagyon tetszett,szívesen ismételném!Én is örülnék ilyennek,de attól tartok biztosan megsejtenék valamit. 8)
Hülye gondolatok..vannak,bőven.Főleg Nagybátyám halála óta. :roll:

Kis beszámoló:
Mindenki tudott a buliról,kivéve Ruszlánt.Magam sem hittem,hogy ennyire nem fog semmit kiszimatolni.Szomszédasszonyom főzött(az időjárás miatt a bográcsos a gáztűzhelyen rotyogott :? ).Ruszlán,Apukám és a két fiú reggel kimentek a gyereknapi rendezvényre,Raul mindent kipróbált(persze csakis az időhúzás miatt),utána még a lovardába is bementek.
Ahogy kitették itthonról a lábukat,indult a riadólánc :P
Terítettünk,érkeztek a vendégek.Mikor minden készen állt,felhívtam Ruszlánt,hogy nyomuljon haza,mert kihűl az ebéd és Patriknak is aludnia kellene már.Morgolódott:"Először szinte kirúgsz otthonról,most meg azért piszkálsz,hogy menjek már haza?!Apukám kontrázott a háttérből:"ilyenek ezek a nők,ezt már megtanulhattad volna" :lol:
Az egyik vendég kisfiú figyelte jönnek-e,mi pedig elbújtunk.Mikor hallottuk,hogy jönnek,olyan izgalom lett...!
Beengedtem Ruszlánt a kapun,még egy csomót dumált a garázs mellett.Aztán végre megindult a ház felé-A vendégek a garázy mögött,a terített asztalnál álltak.
Leírhatatlan a hatás,Ruszlán teljesen ledöbbent,nehezen tért magához.
Nagyon-nagyon jó volt utána is minden,úgy örülök,hogy sikerült :!:

Az ünnepelt:(aki itt még nem tért teljesen magához :lol: )
Kép

Csoportkép:
Kép

Patrik ismét a Papán csüngött:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
ruszlána

Nagyon szuper lehetett a buli!! SZuper érzés lehetett amikor láttad Ruszlán döbbent képét!! Én olyan mimóza vagyok, hogy volt már olyan karáncsony, hogy annyira izgultam, hogy tetszik e a Viktornak az ajándék, hogy elsírtam magam :oops: :lol: :lol: Milyen jó fej szomszédaid vannak, hogy őt készült a kaja.
Kicsit megnyugtattatok, hogy nem csak nekem vannak hülye gondolataim.... :wink:

Látom időközben megoldódott a probléma. Nem mintha segíteni tudtam volna :lol: Megértem, hogy a következő babát már nyugalomban szeretnéd kihordani.

Ott kellett fizetni ahol látszik a fel és leszállás? Mert az elég pofátlan dolog!! Van ott egy repülő "múzeum" is. Ott egy ideig fel lehett menni a gépekre, viszont a "kedves" látogatók elhordták a fél gépet :? Már én is gondoltam, hogy egyszer kiviszem Olikát is ha megy VIktor, de mindig olyan időpontban megy mikor alvás idő van.

Látod, lassan beindúl Marci beszélőkéje. Én imádom amikor dumál Olivér, annyira helyesek. Marcika mit csinált mikor bevadúlt? :?

Megyek mert lassan megyünk zeneoviba. Talán már nincs annyi beteg gyerek.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Ez a meglepi buli nagyon klassz lehetett! Olyan jó örömet okozni annak akit szeretsz!!!!!

Gigi!
De jó nektek, zeneovi!!!!!!!! Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg olyan programokat kell kiatalálni a skacoknak mint télen, mert nem nagyon akaródzik jó idő lenni!!!

Hát ma ebéd után Norbi ismét eljátszotta azt amit tegnap! Cicit nem kért, de aludni sem nagyon akart! Előszőr úgy tűnik mintha minden gond nélkül belemenne az alvásba, szépen lefekszik és kéri a mesét, de nem hogy elálmosodna totál felébred, pedig ma még tejcsit is adtam Neki, hogy iszogassa közbe, de nem jött be, talán mert nem izlett neki a tej! Kb. egy óra kínlódás után mondtam neki, hogy jöjjön egy picit elringatom, ahogy ölbe vettem és kicsit megringattam egyből rábukott a cicire és pillanatok alatt elaludt! Komolyan nem értem!!! Fogalmam nincs, hogy mit kéne máshogy csinálnom!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Kikészülök ettől az időtől. :evil: Fiúk is meg voltak kergülve a lakásban,képzelem mi lesz télen.

Gigi!
Milyen volt a zeneovi?
Nagyon nehéz volt a héten nem kikotyogni Ruszlánnak a dolgokat.Többször kellett elharapnom a mondanivalómat,olyanokat pl.hogy szerinted ezt,vagy azt hívjuk-e szombaton?
De Raul eszméletlen volt,hogy megtartotta a titkot :!:

Györesz!
Norbika készül elválasztani magát,most közbejött a fekhely megváltoztatása is.Nehéz,új helyzet mindkettőtöknek.Túl sok okosságot nem tudok mondani.Annyit csak halkan,hogy Raul ennyi idősen szokott le a nappali alvásról-mondjuk előtte jó ideig már legtöbbször csak keveset aludt napközben.Ha mégis elpilledt,akkor képes volt este 11-ig pörögni.
Kíváncsi vagyok hogy alakul Nálatok.

Többiek???

Puszi.

Kata
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?