Sziasztok!
Jó sokat írtatok, úgyhogy én sem leszek rövid, már most látom!
Györgyi!
Neked legyen igazad!!! Mármint Marci hisztikorszakával kapcsolatban. Mindent értettem, amit írtál, érhető volt
Már most próbálok valahogy úgy viszonyulni az akaratosságához, hogy nem ugrok azonnal minden szíre-szóra, mert pár hónap és már bizony nem csak Körülötte kell ugrálnom. Ilyen pl. a felkelése (ez nem akaratosság, hanem úgy általában), ahogy hallom, hogy felkel és dumcsizik, várok és amikor már esetleg pityereg, hogy nem jön hozzá senki, akkor megyek. Viszont ma délután kis pityergéssel kelt, sőt én is épp akkor ébredtem, és nagyon kellett pisilnem. Beszóltam Hozzá, hogy nyugi, mindjárt jövök, erre a WC-n hallom, hogy már bömbizik. Na ahogy végül bejutottam hozzá, megbeszéltük, hogy sajnos nem fogok tudni hozzá azonnal rohanni később, mert esetleg más dolgom lesz a Tesójával stb. Persze most még nem fogja fel, de inkább mondom Neki, mert így az én lelkiismeretem is nyugodtabb
Sajnálom szegény Mártit, hogy ennyi melója van, de most már tényleg itt van a május vége. Ha mégsem tudna Titeket hozni, akkor ez a drága Gigi megoldja ezt a problémát és legalább Ti tudtok jönni
Klassz, hogy ennyire tetszik és megnyugtat a könyv
Ha valami nagyon jó, hasznos dolgot találsz, megoszthatod velünk, ki tudja mit fogunk még a jövőben hasznosítani belőle
Ja, most olvasom, hogy fogsz majd írni belőle
Nekem csak egy gyereknevelős könyvem van (szerencsére Marcinál egyéb alvós stb.-re eddig nem volt szükség
), de abban azért gyakran találok kívánni valót
Csak megnyugtatásképpen, ma Marci is hihetetlenül ördögfióka volt. Nem rosszalkodott igazán, hanem pörgött, idétlenkedett, egy pillantra nem ült meg a sejhaján. Valami lehet, hogy volt a levegőben
A személy igazolvánnyal kapcsolatban én sem tudom, hogy jó-e a régi, de szerintem is hívj fel valami hivatalos szervet, vagy lehet, hogy a neten is találsz rá választ. Most kérdeztem Gábort, szerinte nem jó a régi szig
Gigi!
Megyünk
A napszemüvegnél pont ez a pánt a dillemám, hogy mennyire viseli el a gyerkőc magán. Marcinak van pántos játékszemüvege és azt is állandóan leszedi magáról
Olinak nagyon jól áll
Szomszédunkat tényleg el kéne küldeni egy tanyára
Gondolhatod, hogy mitől lett tele a puttyonyom a környékkel
Klassz, ha a szomszédcsajszi normális, legalább összejárhattok
A férje meg tényleg furi lehet, de őt majd nem hívjátok
Csak nem az én képeslapom után eszméltél a névnapodra?
Saxi!
Bocsi, hogy a Lilypie-ben nem segítettem, de csak most jutottam ide. De látom időközben ügyeskedtél
Édesek a Csajszik a képen. Hihetetlen, hogy Bogi már 4,5 éves is elmúlt!
Én már tényleg nem értem ezt a szocpolt, gondolom nem hiába írtad, hogy bonyolult. Mert ha használt házhoz építetek hozzá, akkor ott még a fél szocpolhoz is 3 gyerkőc kéne, nem?!
Kata!
Nagyon örülök, hogy Raul már jobban van
Szegénykém folyamatosan enne, és engeded neki? Én is kíváncsi vagyok az eredményre.
Tudod, mi az érdekes, hogy Marcinál egyszer sem volt vádligörcsöm! Mondjuk Ketteskénél is csak ez volt a második, de nagyon durván fájt. Ja és a lábikám még mindig fáj a tegnapi masszírozás ellenére is
De valahogy úgy vagyok, hogy ez legyen a legnagyobb bajom
Én is megígérhetem, hogy lesznek fotók!!!
Évi!
Sógorod tényleg nem semmi, hogy osztja a jótanácsokat, pedig nincs is gyermeke. Nekem eszemben nem lett volna kiokosítani más szülőket, amíg nem volt gyermekem, sőt én a mai napig nem teszem, mert valahogy nem érzem magamat feljogosítva rá, hogy bárkit felülbíráljak. Persze tanácsot szívesen ad az ember, de az mégiscsak más.
Lehet, hogy én értettem rosszul: Rolcsi van, hogy kétszer alszik? Vagy egyszer délelőtt, egyszer délután? Nem gond, ha ez Nektek jó, persze így nehezebb terveznetek egy napon belül.
Ezen már én is elmosolyodtam párszor, hogy ez a kis vakarcs Marcikám bátyus lesz 3 hónapon belül
Eddig "csak" Vivid tudja a kistesót, vagy Martinnak is mondtátok már? Gondolom, ha már Ő is tudja, akkor jön Rolcsi. Mi a legelejétől mondjuk Marcinak és annyira édes, ahogy a mai napig, ahogy megemlítjük Neki a Babát, vagy Kistesót, akkor fogja a pólómat és felhúzza a hasamon és tátott szájjal elkezd fújni a pocakra. Nem puszilja, hanem így szeretgeti
Már annyiszor akartam kérdezni, de annyira szita vagyok cirka 6 hónapja
Amikor orvosnál voltatok már a Pöttöm szívecskéjét is láttátok dobogni? Mert én erre nem emlékszem, hogy írtad volna. Mikor mész legközelebb? Vérvételed eredménye is rendben van? Mikorra is várható a Négyeske érkezése? Hú, Ő már 2007-es baba lesz. Egyéb keresztkérdésem jelen pillanatban nincs
Nekünk is van Kisvakondos DVD-nk, de még nem jutottunk el odáig, hogy berakjam Marcinak, mert max. reggel néz fél órát tv-t, meg délután felkelés után másik negyedet-felet, tovább nem köti le. Akkor is a BBC Prime-on nézi a Teletubbiekat, meg egyéb nagyon aranyos angol meséket. Nekem valahogy parám, hogy nehogy hozzászokjon a tv-hez
Lehet, hogy túldimenzionálom a dolgot?
"Kedves" tanácsok gyereknevelésben: én próbálok tojni rájuk (lsd anyósom). Szerintem mindenki csinálja érzései, megérzései szerint, hogy saját magával ki legyen egyezve. Legalábbis szerintem.
Most este voltunk, fél 7-re dokinál. Sajna nagyon elcsúszott a rendelés és negyed 8 körül kerültem sorra
De a lényeg, a lényeg, hogy minden rendben van!!!
Méhszájam zárt, szívhang rendben. A szúrkálás, amit érzek, vagy a növekedés lehet, vagy nyom valamit Ketteske odabenn. Amíg nem görcsölök, nem nyílik a méhszáj, nincs semmi baj. És ugye ilyen gondok nincsenek. Két hét múlva, június 6-án megyünk a 30. heti (!!!) uh-ra. Ja és a hosszú várakozás alatt Ketteske is elvesztette a türelmét, mert olyan hatalmasokat belémrúgott, hogy rendesen összerezzentem párszor
Most is kezdi, úgyhogy itt az ideje abbahagyni a Háború és Békémet!!!
Mindenkinek nagyon szép estét!
Millió puszi: Melinda (27+6)