Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg, DI_TI éppen ma jutott nekem is eszembe, hogy mi lehet vele??? Szívesen látnék Mátéról friss képeket...

Én már pl. nem is emlékszem, milyen fiúnevet írtunk be (ha egyáltalán írtunk :?: ), nem hiszem, hogy ez bármilyen lényegi szempontból mérvadó lenne. Egyébként a fiúneven sokat görcsöltünk, lánynevet sokkal egyszerűbb volt találnunk.
rkata
 
 


Naninga, Tviky, Napsugaracska!

Köszönöm a válaszokat, majd este a férjemmel kitörpöljük, mit írunk.

Naninga!

A 86. már egy jó szám, legalább nem háromjegyű :) Biztosan nagyon szép lesz a babaszoba :)

kispepe
 
 


Napsugaracska!

Köszi a kedves szavakat. Nagy ritkán szoktam ide írogatni. Eddig inkább az olvasó üzemmódot alkalmaztam. Persze a háttérben mindenkinek szurkolok, hogy mielőbb sorra kerüljön.

Én nem vagyok annyira babonás, így már aktívan gyűjtöm a babarucikat. Már begyűjtöttem egy bébihordozót is.
A vasalás közben néha tartok egy kis szünetet , épp most is. Az újonnan begyűjtött rucikat vasalgatom, és közben arra gondolok, hogy milyen jó lesz, amikor már lesz babánk, és ráadhatom őket.

A jövőhéten megcsörgetjük Nikinozsót, hogy jelenleg hol tartunk. Már nagyon várjuk, hogy mi is 100 alatti sorszámmal rendelkezzünk. Utána persze meg majd azon izgulunk, hogy mikor leszünk benne az 1. ötvenben.

Timi
latimi
 
 

 
 

Latimi-135
nikinozso
 
 


Sziasztok :)

Madri
Gratulálok a babócátokhoz!

Latimi
Minden kívánságod így teljesüljön!!

Nikinozso
Létezik telepátia?! Nem akartalak zavarni holmi telefonokkal, de annyira kíváncsi voltam már én is a sorszámunkra!
Ezek szerint, ha minden igaz, akkor mi a 137. vagyunk?

Naninga
Te már közeledsz a finishez. Izgulok ám veled együtt! :lol:
petyaanya
 
 


Sziasztok Lányok!

Most értünk haza a korházból, egy fáradt nap áll mögöttünk. Hajnalban (Fél kettő körül) csörgött a telefon, hogy menni kell :D
Reggel 3/4 6-ra megérkezett a gólya, ott voltam a lánnyal végig. Fantasztikus élmény volt, jó és rossz egyaránt :) :cry: Délután a korházi védőnéni "segítségével" aláírásra került a jegyzőkönyv, így egy nap alatt két öröm is ért. Nagy segítség és jószándék volt a XIII. kerülti Önkormányzat gyámügyise részéről, aki a kijött a korházba és ott került aláírásra a jegyzőkönyv. Bocsi a zavaros fogalmazásért, de fáradt vagyok. Köszönöm a telefonokat és az sms-eket. :) Igérek képeket, de lehet, hogy holnap sikerül elküldeni.

Szép éjszakát mindenkinek!
madri
 
 


Nikinozso!
Nagyon köszönöm ezt a jó hírt. :lol:

Petyaanya!
Ezek szerint létezik telepátia.

Timi
latimi
 
 


Madri!

Nagy-nagy gratula és pihend ki Magad (ha tudsz aludni :lol: ).

Kata
rkata
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy mostanában nem nagyon jelentkeztem, de nagyon el vagyok havazva! Sajnos nem volt időm visszaolvasni, mert épp most estem haza és megyek is vacsizni, de őszintén remélem, minden rendben mindekivel és a babócák is jól vannak. :D

Én ma kaptam meg az utolsó GnRh szurimat, most már nincs más hátra, mint előre, várhatom a menszeszt. :D Remélem jó kislány lesz és 8 hét múlva beköszönt, nem szeretnék rá 15-16 heteket várni. :wink:

Azért sem jöttem mostanában, mert sajnos a kedvenc mamim elég rosszul van, kórházban van most is, vasárnap megyünk meglátogatni, addig is telefonon tartom benne a lelket. :(

Pénteken megkezdődik a TEGYESZ-es tanfolyamunk is, aztán a jövő héten be is fejezzük. Így június elején be is adjuk a papírokat Gabikához, kicsit félek, remélem minden rendben lesz és kedvesen fogad. :wink:

Napsugi! Megjött a recept, köszönöm szépen, a vasárnapi vendégség a mamim miatt elmarad, de majd megsütjük legközelebb, elvégre nem fut el, nem igaz? :D

Mindenkinek szép estét!

puszi

alexa
alexa78
 
 


Sziaszok Lányok!

Nagyon jó volt visszaolvasni, boldogság tombol a topikon. :)

Madri: Megkaptam a képeket a kisfiadról. :) Gyönyörű, formás baba. Nagyon sok boldogságot Nektek! Végre ez a pillanat is eljött. :)

Ildikó: Gondolom, gőzerővel készültök, azért nem jelentkezel. :) Remélem, sikerül a szoptatás. :)

Naninga: Festésen túl lesztek, aztán jöhet a babóka. :) Ha minden készen áll, bármi is történhet. :)

Alexa: A Gólyahírnél még nem fordult elő, hogy valakit ne óriási odafigyeléssel és körültekintően, szeretettel fogadjanak. Nálatok is így lesz, ne félj! :) Mamidnak jobbulást! :)

Ma voltunk hepatitis utolsó oltásán Gergővel. Kicsi hősöm meg sem mukkant, csak a végén rántotta el a lábát, amikor már kész volt. De nevetett, nem volt ideje megijedni. :)
6 hónaposan 67 cm és 7.92 kg. Most csak 30 dekát hízott egy hónap alatt, de minden oké, hisz a súlya még mindig több, mint amennyinek "illene" lennie. :)

Képzeljétek, apa holnap itthon lesz. Egy egész nap szabit kapott! :):):)
Annyi tervünk van holnapra, kíváncsi vagyok, mire jutunk. De együtt leszünk. :) És ettől nem is kell több. :):) Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


SZIASZTOK!
JINY!
Drukkolok, hogy téves legyen a diagnózis, és a gyönyörű rózsaszínruhás lányotoknak ne legyen semmi baja. Minél előbb keressetek fel egy nagyobb empátiával és hivatástudattal rendelkező dokit!
GABSZI!
Köszi a képet! Nem mondok újat.. nagyon helyes a kis tündéretek!
MADRI!
Gratulálok!Tegnap pont gondoltam rátok, hogy a frontok hatására holnap ill. ma biztos megszületik a babótok.
SPÁNI!
Pont most hiányoltalak a Gólyahíres fóruról! Üdv a babaneten!A fórumozók képeit akkor tudod megnézni, ha te is bekerülsz a táblázatba.
NAPSUGI!
Én, mint várakozó, ha nem írok is folyamatosan olvaslak benneteket és a hsz-aitokból mindig erőt merítek a várakozáshoz. Amióta olvasom ezt a fórumot sokkal nyugodtabban és türelmesebben viselem a várakozást.
mirosz
 
 


Madri!
Köszömöm, köszönöm, köszönöm...
Hát ez a pasi nem piskóta! Az a hajszerkezet :!: És már most látszik a csibészség rajta!!!

Sugi!
Olyan jókat tudsz írni! Az embernek a legbelsőbb gondolatait!! Öröm olvasni, hogy ilyen boldog/ok vagy/tok! :D :D :D

Újaknak üdv itt!

Kép

"Régieknek" puszi

Kép
rayo
 
 


Kedves várakozók!

Koraszülöttnek számít a 2500gr. alatti súllyal született újszülött.

A Süniéknél lévő tali nagyon jó volt, és köszönöm én is a szervezést, jó volt látni a különböző helyekről örökbefogadók barátságát, és természetesen a gyönyörű gyerekeket.

Más!
Remélem nem értitek félre, és nem haragszanak meg a nem gólyahíresek, de az évi egyszeri Országos Családi Találkozó a mi kis gólyahíres családunk (most már közel 300 család!!!) legnagyobb közös ÜNNEPE. Itt találkoznak az ország minden szegletéből jövő "gólyahíresek". Mi főleg Őket várjuk, ez a mi ajándékunk, hogy láthatjuk a gyerekeket akiknek segítettünk megtalálni a családjukat. Természetesen a nálunk várakozókat is szívesen látjuk, hogy lássák mi vár rájuk, és ismerkedhessenek a már gólyhíresekkel.
nikinozso
 
 


Kedves Nikonozsó!
Ha már be lettek iktatva a papírjaink, meg lehetne így fórumon keresztül tudni,hogy pontosa hányadikok vagyunk.( Kőhalmi József)
A gólyahíres fórumot is olvasom. Köszönöm
mirosz
 
 


Sziasztok lányok!

Újra és újra eszembe jut a tali, nagyon sokat jelentett nekünk.

Napsugi:külön köszönet neked a biztatásért,hogy írjunk mi várakozók, csak néha nem olyan könnyű, de mindig olvaslak benneteket.

Most különösen jól vagyok, mert mint már írtam, jelentkeztünk Gabikánál hétvégén a Gólyahírhez, várjuk a levelét és hamarosan bizots lesz sorszámunk is! :D

Madri: Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jiny: Próbálj meg bizakodni, és feltétlenül keress fel más orvost!

Alexa: Mi is most kezdjük Gólyahíres várakozásunkat, és tudom,hogy nekünk egyszerűbb volt, mert személyesen találkozhattunk Gabikával, de nincs miért izgulnod, a legjobb "kezekben" lesztek innentől.
csöpke
 
 


Lányok!

Köszönöm a sok bíztatást! :D Már csak egyet nem tudok: csak személyesen adhatók le a papírok vagy postán is? Én mondjuk jobban favorizálom a személyeset, mert gondolom Gabika is akkor tud minket őszintén ajánlani ha személyesen ismer és tudja az előtörténetünket. Szóval szerintetek jobb lenne egy személyes találkozót megbeszélni vele? Hol vehetem fel vele a kapcsolatot? :roll:

Csöpke! Akkor kb. egyszerre kapunk babát? Sorstárs.... :D :wink:

Kelimoni! Gergő szuper bátor nagyfiú! :D Köszi a jókívánságot a mamimnak, nagyon szeretem őt úgyhogy féltem rendesen. Egyszerűen imádom! :D

Ildikó! Hogy álltok a babavárással? Készültök?
alexa78
 
 


jó estét lányok!
Elöször is köszönöm a jókivánságokat a nagyfiam nevében is.
A szülinapozás csak hétvégén lesz, mert akkor jönnek anyukámék.
Madri!
Ez a fiúcska csodaszép. Ez a haj nem semmi. Látod azért a végén miden rendben zajlott. Pihend ki magad, mert még eztán jön az éjszakázás.
Gabszi!
Gratulálok a kisasszony alvási szokásaihoz, csak ne szoktasd le róla. Köszönöm a képeket.
Jiny!
Szerintem a te lánykádnak semmi baj a fülével. A talin amikor beszéltem hozzá figyelt es fordította a kis fejét a hang irányába. Vidd el azért másik orvoshoz, de ne izguldd magad halálra. Te is kipróbálhatod otthon, hogy fordul e a hangok irányába, vagy feléd, ha nem lát és szólsz hozzá.
Gabika!
Én már teljesen arra készültem, hogy Szandival elmegyünk 10-én, mert azt írtad, hogy arra lehet menni, de mindegy, majd legközelebb.
Mindenkinek szép estét kívánok!
simineni
 
 


mirosz-199
nikinozso
 
 


Sziasztok!
Mirosz, hogyan kerülhetek be a táblázatba?
spáni
 
 


Sziasztok Lányok!

Drága Nikinozso!

Sajnos, mióta beszéltünk a családos taliról kiderült, hogy Árpim vidéken lép fel épp aznap... :cry:
Úgy szerettem volna ott lenni, de sajnos nem tudok autót vezetni - no meg valószínűleg egy szem kocsikánkat magával is viszi Apuci.

Viki! Ti mentek? Talán esélyem lehetne mégiscsak eljutni, ha mondjuk pont mennétek Ti is, és mondjuk két kis falubéli stoppos is veletek tarthatna... :D
Persze ez pusztán csak érdeklődés - nem szeretnék rámenősnek tűnni!! :oops:

Puszi Mindenkienek! Az új babásoknak kiváltképp!! :lol:

Amneris
amneris
 
 


Bocsi lányok!
Réce most bővítettem az albumodat... Valamiért ezt kihagytam délelőtt...
Ezer bocsi, pedig sokan kíváncsiskodtak volna :P :lol:

KépKép
napsugaracska
 
 


J,a és Ida! küld el a képet újra, mert nem volt kép a 2. e-mailedben...

Puszi!
napsugaracska
 
 


Bocsi lányok, hogy túltengek, de az új képeket muszály feltennem :lol:
Kép
Kép
Kép

Szép álmokat mindenkinek!!! Kép

KépKép
napsugaracska
 
 


Madri!

Én nem kaptam képeket!! :-(

KépKép
KépKép
marci_anyu
 
 


Nikinozsó

Olyan kedves vagy, megmondanád az én sorszámomat is.

Előre is köszönöm.

Tviky
tviky
 
 


Madri

Én sem kaptam képet. :(

Kép
Kép
atan
 
 


Madri!

Óriási gratula a kis Dávidhoz, nagyon szép kisfiú!!

Gabszi!
Köszi a képeket Zsófiról, csak ismételni tudom magam, ő is tündéri gyermek!!

Alexa!
Mamidnak gyógyulást kívánok!

Napsugi!
A babakelengye listát át tudnád nekem is küldeni, ha szépen megkérlek?! :)

Naninga!
Örülök, hogy szépen halad a felújítás, legalább egy kicsit eltereled a figyelmedet, ha ez lehetséges, bár tudom, tapasztalom, hogy ez nagyon nehéz.

Mi tegnap vittük be anyut a MÁV kórházba, kap egy tíz napos kúrát gerincbajaira, így most egyedül vagyok a fiúkkal (apukám, férjem). Nálunk egyenlőre semmi különös, csendben várakozunk.
Igaz, most már kezdek készülődni a nyaralásunkra, jövőhét péntek este indulunk 8) , remélem jó időnk lesz.

Szép napot mindenkinek!
rvan
 
 


Madri!
Hozzám sem érkezett meg a kép, pedig nagyon kíváncsi vagyok ám:)
szuperboszi
 
 


Madri, én sem kaptam képet... :(

Napsugi, semmi baj :P :P :P , így is nagyon sokat dolgozol értünk, köszönjük!
Már észrevettem, hogy ez a lüke freemail (vagy a mozilla) átállítja a csatolt file-ok neveit... úgyhogy külön még elküldöm a képek címeit, ha nem gond... :P :P :P
Jól látom, hogy Norisz már egyedül áll???? Hihetelen milyen ügyes ez a kis kópé :P ! A barátnőm is ajánlotta a Fisher Price játékokat, pont ugyanolyan kisbiciklijük van nekik is, mint Norisznak.
És még egy, kérhetem én is a babakelengye listát? Tudom, hogy nekem még sokára lesz szükségem rá, de a tervezgetéssel könnyebb a várakozás :lol:
Szólj, ha már túl sok belőlem.. :roll:

Rvan, anyukádnak jobbulást! Akkor most Te "látod el" a fiúkat? :lol:

Gilice, merre vagytok? Hiányoznak a lányok is nagyon!
réce
 
 


Sziasztok:)))

Küldöm a listát legkésőbb holnap, mindne érintettnek:)))
Benne vannak a legszükségesebbek és a "jó ha van"ok is:)))
Ja és az én véleméynem zárójelben , hogy nálunk mi vált be:) Mert természetesen ahány ház, annyi szokás!!!!!!
És minden ember máshogy gondolkozik:)

Szóval holnap leglésőbb, vagy majd este...

Réce!
Dehogy sok belőled:)))
Küld át a címeket nyugodtan, bármikor átnevezhetem a képeket!
Igen, tényleg Fisher Price játék:)
Nagyon sok készségfejlesztőt szerzünk/vásároltunk be Norisznak, persze vannak gagyi legó-k is, de hát az is kell pár db:) Mge hát amire futja :P
Amit látsz a képen azt járássegítőnek hívják... alapban "motor" lábbal hajthatós és még ilyne picike mint most, akkor szét lehet hajtani, és akkor járássegítő.... Mert a motorrol még csak lábujjhegyen tudna földet érni, és erről sokat olvastam, hogy nem szabad, mert "lábujjhegyezés" lezs belőle, és az fejlesztésre szorul!
Fixen széthajthatós, és oldalt védi egy picit, ha elesne akkor meg tud kapaszkodni...
Most már kis távolságokon nem kell fogni Noriszt, sétál vele egyedül:))) Nekem meg a szívem kiugrik a helyéről, mert féltem :oops: :lol:

Rvan! Alexa!
Jobbulást a családnak!!!!!!!

Szerintme nem haragszik meg Madri ha beteszem a fotókat a képtárba, ha jön szól és kiveszem azonnal!!!
Addig mindneki megtekintheti:)
Gyönyörű baba:)))))) Madri könyvtárban vannak a képek!

Ida , Tirza!
Elküldtem a belépéshez szükséges dolgokat a képtárba!
Ildi visszaigazolta, hogy már benne vagytok ti is a tábliban, de még nem volt ideje beletenni tieteket! Mára ígérte, de mondtam, hogy eszébe se jusson, foglalkozzon nyugodtan a tesó érkezésével:)))
Ugye igazam volt?? :P

Puszi mindnekinek, jövök még remélem...

KépKép
napsugaracska
 
 


Napsi
Én is kérem szépen a kelengye listát.

Tviky
tviky
 
 


Alexa!

Én még olyanról nem hallottam, hogy Gabika (vagy bárki a Gólyahírtől) ne fogadott volna kedvesen örökbeadni, örökbefogadni szándékozót, vagy csak mezei érdeklődőt (és ezt nem azért írom, mert tudom, hogy olvassa a topikot :wink: :lol: ). Hívd fel nyugodtan, el fog mondani mindent.

A Fisher Price játékokat mi is imádjuk (el ne mondjátok Csengének, de a 2. szülinapjára már megvettük neki a Little People zenélő állatfarmot :) ), mert nagyon jó az ár/érték aránya. Nem megfizethetetlenül drága (a babaszoba.hu-n hoznak be Ausztriából újat, bár nem mindig jön ki olcsóbbra, mint itthon a hipermarketekben) és használtan is érdemes szerintem megvenni, mert szinte nyűhetetlen, annyira jó minőség (nekünk formabedobó csigánk, sütifalónk, kockafaló vizilovunk és dömperünk van, mindet nagyon szerette/szereti Csenge).

Kata
rkata
 
 


Sugi!
Eddig nem mertem kérni, de ha úgyis "bíbelődsz" a fotótárral, sorrendbe raknád Regi képeit????
Persze, csak ha nem túl bonyolult!
Ahogy elküldtem őket( megérkeztem, Regi 2napos...)
Puszillak érte!

Kép
rayo
 
 


Rayo!

Már meg is csináltam:))) De nagyon bonyolult volt :twisted:
Kellett vagy 5öt kattintani :lol:

Ne szégyenlősködjetek, szívesen csinálom:)) Nem nagy dolog:)

Puszi!

KépKép
napsugaracska
 
 


Sziasztok:)

Hol lehet a fotótárt megnézni? Nagyon kíváncsi lennék a babákra és a mamákra :)

kispepe
 
 


Kispepe!

Még nem kerülsz bele a táblába addig sajnos nem küldhetem el az elérhetőségét...
Táblázatba Ildikónál kerülhetsz:)
Most kicsit el van havazva, de ha elküldöd az adataidat neki, én már úgy is veszem, hogy benne vagy:) És megy az elérhetőség!

Rayo!
Fogalmam sincs hogyan volt sorban, hisz mikor elmentem sorba tezsi a gép nevek szerint a képeket...
Írd meg, hogy hogy van sorban, szerintem nincs most sorban, de mindenképpen jobb, mint volt...
Majd megnézem másnál is, hogy sorban legyenek a képek:))

KépKép
napsugaracska
 
 


Köszi, majd felveszem Ildikóval a kapcsolatot :)

kispepe
 
 


Kispepe!
Ez a mi védelmünk érdekében lett így alakítva... mi is benne vagyunk, és felismerhetnek minket azok, akiket nem szeretnénk...

Ezt a többi nem táblázatban lévő fórumozónak is írtam.

De már várom, hogy küldhessem a jelszót :lol: :wink:
napsugaracska
 
 


Hahó lányok!

Megérkezett a Gólyhíres jelentkezési lapunk!

Gabika ,köszönjük szépen!

Érdekes,hogy a megyei Tegyesztől is jött ma egy levél, örökbefogadós találkozóra hívnak!

Most megint kezdek türelmetlen lenni, bár tudom,hogy messze még a gólya... Azért mindig szorgalmasan olvasgatlak benneteket,így könnyebb ám! :D
csöpke
 
 


A június 10. országos találkozóra jönnek:

Matiba
Rkata
Ggabszi
Idusamoja
Napsugaracska
Kelimoni
Tölti
Di_ti (a Gólyahíres fórumon olvastam)
Tviky

Lányok, én holnap vagyok bent utoljára május 29-től június 6-ig szabin vagyok, utazunk Erdélybe. Ha addig valaki követné, hogy ki jön a talira, azt megköszönném. Én holnap még bekukucskálok, aztán csak 7-én jelentkezem itt újra.

Addig is mindenkit puszilok.

Tviky
tviky
 
 


sziasztok csajok!

Annyira rendesek vagytok, hogy izgultok értünk :):)
a szoba lassan készül mert mindent mi csinálunk és a férjem 3 műszak mellett lassan halad , bár megígérte, hogy amint lehet kifest :):)
Aztán lehet rendelni a bútort , stb .
de megmondom öszintén annyira lefoglal a készülődés hogy már nem is türelmetlenkedem . Mi meg beszéltük Gabikával hogy ha szépen haladunk is a sorban inkább csak az évvége lesz aktuális, ehhez tartva magam lenyugodtam és ha mégis hamarabb jönne az maga lesz a csoda (amiben azért nagyon reménykedem ) , de ha ebbe belegondolok lányok az a baba már tényleg valakinek csücsül a pocijában :D :D :D . És erre nagyon jó gondolni és elgondolkodni milyen lesz :):)
és már nem is fáj ilyenkor hogy összel született volna a vérszerintibabánk amit elvesztettünk, ez ugyanis mostanság ha nem is beszéltem róla sokaszor eszembe jutott:(:(:(:( talán az a tudat hogy akkortájt születik a mienk igy is ugyis ez ,mindenért kárpotol :):):) és talán nem véletlen :wink: :wink: szóval nem türelmetlenkedem , de nagggggggggyon várom a MI babánkat aki addig is valahol növögessen szépen , erősödjön és igy nagyon messziről is szeretjük már nagyon :):):):)

Hú lehet hogy zavaros vagyok de én nem tudok olyan szépeket irni mint Mosi:) el is dugulok :):):):)

Madri gratulálok a picifiúhoz :):)


Naninga
naninga
 
 


Naninga :)
Nagyon szépen írtál!

Lányok
Valaki emlékszik, hogy kb. mikor volt felsorolva a táblába kerüléshez szükséges adatok listája?
Szeretnék én is bekerülni.

Petyaanya
petyaanya
 
 


Petyaanya

Köszi :):)

kb ennyi nem tom mikor volt de ezek kb amit tudsz vagy van :):):):)

Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Küldhetünk továbbküldött e-maileket?
Honlap cím
MSN
Skype
Telefon


Naninga
naninga
 
 


Sziasztok!

Naninga!
Nincs most előttem a táblázat, skype-od is van, mert akkor tudnánk beszélgetni a "babakocsiról"! Ha nem vagyok tolakodó! :oops:

Mi is megyünk a 10.-ei talira! :lol: Milyen meglepő mi? :lol:

Madri!
Én sem kaptam képet!

Hétvégén nem leszek net közelben, mert megyünk anyósomékhoz!
Hiányozni fogtok, de majd anyu közvetít, ha lesz valami fontos. Ugye? :lol:
Milyen öröm ért ma ezzel kapcsolatban! Én már nagyon régóta szeretnék egy esernyő alakúra összacsukható babakocsit, ami jobban befér a kocsiba. Beszélgettünk a férjemmel, hogy hogyan fognak beférni a csomagok a kocsiba, meg hogy kéne vinni a babakocsit is, mert megyünk majd valami lovas napokra. Erre mondja a párom, hogy na jó, vegyek akkor egy olyan kocsit. Gondolhatjátok, hogy örültem! :lol: Én is nagyon imádom őt!!! :P

Kép
Kép

A balett vizsga is ma volt, probálok feltenni néhány képet!
Kép
Kép
Kép
Kép

kizsó
 
 


Jajj Istenem, meg kell zabálni Kingus-t:)))))))))))))))
Azok a combok:)))) :lol:
(Bárcsak az enyém is akkora lenne :oops: :wink: )
És azok a lábacskái ahogy teszi őket ahová kell, nagyon édes!!!

Gratula neki, és küldünk puszit Norisszal, és a Zsófit sme hagyjuk ki azért :wink:

KépKép
napsugaracska
 
 


Sziasztok!

Ma megint nekiültem visszaolvasgatni a topicot és tök jó volt! :D

Napsugi: Hihetetlen, ami veletek történt azóta.(olvasgattam a hsz-idat) A hosszú várakozás után egyszer csak megérkezett hozzátok a kicsi Norisz :D :D :D
És milyen nagyfiú már!!!!!!!

Kizsó: Kingus egyszerűen tüneményes!!!!! :P :P :P

tviky:Szép élményeket kívánok az útra! És persze várjuk a beszámolót,ha megjöttél! :wink:

Honap sulirendezvény lesz nálunk, lezárjuk az egész teret és nagy bulit csapunk. Az én zenekarom is fog játszani, az osztályom meg táncol majd rá(másodikosok) Nagyon izgulunk, remélem jól sikerül :D

sünike: Mi újság veletek? Miklóska biztosan minden percét kitölti az anyukás-apukás életeteknek! :D

Rayo: Sajnálom,hogy süniéknél nem sikerült találkoznunk,remélem
hamarosan pótoljuk.

Puszi mindenkinek!
csöpke
 
 


Sziasztok!

Madri nagy gratula!!!!!!

Mellékelek pár új képet, anyáknapja stb.... Kép
Kép
Kép
[img]
Kép
Kép
steiff
 
 


NIKONOZSÓ!
Köszönöm szépen a gyors választ! Nagyon örülünk, hogy legalább 200 alatt vagyunk.

PETYAANYA!
Ha jól emlékszem egy március 17-ei hsz-ban vannak az adatok.
Ha tévedtem, bocsi. Na nem jártatok felénk?
mirosz
 
 


Kizsó

Igen van Skype -m csak most hogy átköltöztünk a másik szobába csak ugy tessék lássék (alap esetre) vagyunk összepakolva .
Ha ráérne a jövőhétig akkor addigra összeszerelkezem, holnapra nem hiszem utána te nem vagy itton szóval ha akkor is ráér akkor megdumálhatjuk :)
mondtam anyukádnak hogy részemröl OK a férjem ugyis lebeszélt a drágákról mondván ha mégsem válik be akkor mit csinálunk vele .
Meg nem is néz ki rosszul igy képen megdumcsizzuk mi van hozzá (pl télire való stb )
Legalább ezzel jön majd babaillat is :):):):):):)

Naninga
naninga
 
 


ja és zsófistól hozom már holnap , zabálni való :):)

Kinga édes volt nagyon és itt kaptak valami minősítést is vagy csak natur vizsga volt ??:):)

Steiff

Haláliak a gyerkőcök a szakállas füris a csúcs :):)

Naninga
naninga
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?