Sziasztok:)))
Küldöm a listát legkésőbb holnap, mindne érintettnek:)))
Benne vannak a legszükségesebbek és a "jó ha van"ok is:)))
Ja és az én véleméynem zárójelben , hogy nálunk mi vált be:) Mert természetesen ahány ház, annyi szokás!!!!!!
És minden ember máshogy gondolkozik:)
Szóval holnap leglésőbb, vagy majd este...
Réce!
Dehogy sok belőled:)))
Küld át a címeket nyugodtan, bármikor átnevezhetem a képeket!
Igen, tényleg Fisher Price játék:)
Nagyon sok készségfejlesztőt szerzünk/vásároltunk be Norisznak, persze vannak gagyi legó-k is, de hát az is kell pár db:) Mge hát amire futja
Amit látsz a képen azt járássegítőnek hívják... alapban "motor" lábbal hajthatós és még ilyne picike mint most, akkor szét lehet hajtani, és akkor járássegítő.... Mert a motorrol még csak lábujjhegyen tudna földet érni, és erről sokat olvastam, hogy nem szabad, mert "lábujjhegyezés" lezs belőle, és az fejlesztésre szorul!
Fixen széthajthatós, és oldalt védi egy picit, ha elesne akkor meg tud kapaszkodni...
Most már kis távolságokon nem kell fogni Noriszt, sétál vele egyedül:))) Nekem meg a szívem kiugrik a helyéről, mert féltem
Rvan! Alexa!
Jobbulást a családnak!!!!!!!
Szerintme nem haragszik meg Madri ha beteszem a fotókat a képtárba, ha jön szól és kiveszem azonnal!!!
Addig mindneki megtekintheti:)
Gyönyörű baba:)))))) Madri könyvtárban vannak a képek!
Ida , Tirza!
Elküldtem a belépéshez szükséges dolgokat a képtárba!
Ildi visszaigazolta, hogy már benne vagytok ti is a tábliban, de még nem volt ideje beletenni tieteket! Mára ígérte, de mondtam, hogy eszébe se jusson, foglalkozzon nyugodtan a tesó érkezésével:)))
Ugye igazam volt??
Puszi mindnekinek, jövök még remélem...