Új privát üzeneted érkezett!

Helló,

Sasha, nagyon drukkolok nektek. Te tényleg egy igazi hős vagy. Nem semmi, hogy így bevállalod a nyaralást. Mi tavaly voltunk Bibionéban Gergő még a pocakomban volt. Az olaszok pár hónapos csecsemőkkel járnak nyaralni, akkor ezt láttam, el is határoztam, minket sem fog akadályozni. De most visszakoztam. leginkább a hosszú út miatt, meg hogy nincs légkondi az autónkba. De nektek, hogy ilyen sokan mentek, biztos szuper lesz.

Mamac:
gyönyörűek a képek. Áronbaba egy helyen tiszta olyan mint egy kis dinó, nagyon édes :)

Ilba:
nagyon ügyik vagytok kaja ügyben.

Olyan brutál esténk volt tegnap. Az apukáját éjfélkor szembehányta a fiam, de szó szerint. Szegénynek hajmosás, szájmosás, fülmosás következett. Csípte a szemét. Ilyet nem is csinált a gyerek amióta megvan éjfélkor már mindig aludt. Szegénykém biztos az időjárást érezte meg. Ma már semmi baja nincsen.

Gabus:
jó ez a baba. jó nektek, nekünk nemhogy anyai, de még az én játékaim sincsenek meg. annyit költöztünk anno, hogy elkoptak.

És: Hurrá, ma újra jó idő van! tegnap olyan nyomi voltam, egész nap tömtem a hasam :evil:

További szép napot nektek
Vendég

:idea: Sziasztok! Néhány ötlet, tanács kellene, ha tudtok segíteni.

Valamilyen papás-mamás alternatív szüléselőkészítő programot ismertek-e, ahova érdemes apukát is elhurcolni, maradandó -de hasznos- élmény- és tudás megszerzése céljából?
A Szt Istvánban milyen a szüléselőkészítő? Járt ott valaki kismamatornára? Érdemes-e elmenni? Meg lehet-e nézni a szülőszobákat?

Kicsi, barátságos, napos-árnyas,sportolásra és napozásra,relaxálásra is alkalmas uszoda címe is érdekelne, ha tudtok ilyet.

Köszi! Jó babaázást/várakozást mindenkinek!
zsófid

Sziasztok!

Ilba:

Köszi,megkaptam a képeket :lol:

Beni nagyon aranyos ahogy eszi a répát!Ezek szerint ezt már szereti :lol:

Gabi:
Nehogy kicseréld a centit :!: Engem nem zavar :!:
Jól elfáradtál tegnap ahogy látom :D
Nálunk estére lett hiszti,de annyira,hogy úgy altattam el,hogy mindent lekapcsoltam,és teljes sötétségben elaludt a kisasszony.

Mamacka:
Nagyon jó volt a képeket nézegetni.Áron nagyon szép,és látszik,hogy ti is jól éreztétek magatokat :lol:

Sasha:
Drukkolok az olasz nyaraláshoz!!Én is mindig szerettem volna egy igazi nagy családos nyaralást,de nálunk a folyamatos rokoni összetűzések miatt ez lehetetlen.

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Ma nem nagyon leszek, járjuk a boltokat Zolistól, Livistől fürdőszobai cuccokat nézegetve, csak ebédőőőni jöttünk haza.

Sasha,
léccci nyaraljatok helyettünk is!
És érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat! 8)

Megvan a keresztelő időpontja, aug. 6. Lett volna hely 13-án is, én szívem szerint azt választottam volna, mert az közelebb van 16-ához, Livi 1 éves szülinapjához, de Zoli Anyukája beszélt a pappal, nem akarta 13-át babonából és azt hitte, hogy mi is így vagyunk ezzel, ezért beíratta a 6-át. Meg lehetne változtatni, de nem kavarok, annyit nem ér. Egyébként úgy tudom, hogy a hívő emberek nem lehetnek babonásak, mert az az ördög reszortja. :lol: Szóval jó kis ellentmondásban vagyunk. :lol:
Most még meg kell nyernünk a hol legyen utána az ebéd mérkőzést, mert Ő biztosan azt szeretné, ha náluk lenne, igazság szerint sokkal hangulatosabb is lenne a szép kertben náluk, de ha mán a mi gyerekünk, akkor legyen itthon.

Na, úgy látom, megebédelt Apjuk is, úgyhogy nyargalunk tovább!

Pusssssssssssssssssssssz mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Zsófid,

van egy kellemes uszoda pálmafákkal, napzási lehetőséggel lőrincen, a bókay kertben. A határútról megy villamos oda, végig az üllői úton, onnan már csak egy ugrás...akarom mondani kartempó...
coolasa

Gabus, a profilomban be van állítva a bekapcs, de mégsem akar vonalazni ez a vonalzó..
coolasa

Sziasztok!

Mamacka,
sztem jövő héten sétálhatunk, szerda vagy péntek jó lenne nekünk. Ti mikor szoktatok kimenni, délelőtt vagy délután? Óhegy park? Mióta beszéltünk róla a múltkor, azóta egyfolytában taknyosak vagyunk:(, de úgy néz ki, most már tényleg vége lesz ezen a héten.

Léci mesélje el valaki, mi volt a sztori Bumpyval, hát megesz a kíváncsiság. :?

Coolasa,
ez a Bókay kertben csak uszoda, vagy strand is? Kisgyerekkel is lehet menni?

Zsófid,
tavaly a kismamatornát egy gyógytornász néni tartotta, sztem egész jó volt, csak olyan volt a néni, mintha videót néznék, mert szórol-szóra ugyanazt modnta minden héten. :lol:
Az Istvános szülésfelkészítőre érdemes elmenni, mert a kórházat is megismeritek, az előadások után lehet szülőszobát látogatni.
Alternatív felksézítő - hm, nem is tudom, a Jógaszülésen tavaly előtt tartott a Gáborjáni Réka, sztem az Aktív Szülésé is jó (www.aktivszules.hu), és a Kismamában olvastam erről: www.papasmamas.hu, bár sztem iszonyú az ára. :?

KépKép
connie

Sziasztok,

Majd ma este remélem küldöm a talis képeket szépen sorban nektek. Még asszem a múltkorit sem küldtem, vagy igen? Írjatok már hogy igen vagy nem.

Eszti
utólag is boldog névnapot!

Tücsökmami, Sajtine, meg akit még esetleg érdekel

Elmentem az usziba, egész jónak ítéltem.
Csak szombatonként van 8h -11h-ig, de akkor megyünk amikor akarunk, de azt kérte a csaj, hogy 10h-ig érjünk oda. 2 csajszi van, egy okítós, meg egy védőnéni. 1200/1 szülővel 1500/2 szülő egy alkalom.
El lehet menni és csak megnézni is, akkor csak papucs kell! :)
Tücsökmami, a víz gyerekuszoda is, és elég nagy a medence, viszont van tök jó kissebb része is, ahol a gyerekek szoktak úszni.
Most is voltak, és leért a lábuk.:)
Mindenféle orvosi igazolás kell:
Kell a babának a gyerekorvostól hogy mehet usziba, kell anyának apának, nagyszülőknek (ez minek!!!????) börgyógyásztól, hogy mehet usziba.
Kell úszósapka mindenkinek aki bemegy a vízbe, és az a gumipelus, vagy mi. Ez csak a gyereknek - hehe.:)
Tök aranyos volt a csajszi.
Amikor odamegyünk, először mindenkinek zuhanyozni kell, és utána be a vízbe.
Az öltözőt megnéztem, leginkább gyerekek voltak csak, és van 4 pelenkázó is, mondom nekem egész tisztának, jónak tűnt.
Na, most ennyi jutott eszembe.

Sajtine,
megvan már a diplomád????
Menjünk mán együtt sétálni mán kérem alássan hékás! :D:D

Gabi,
nagyon szívesen, mondtam - de ne köszöngesd mán meg minden bejelentkezéskor, jóvan????:D:D:D

Coolasa,
bemásoltad a lilypie.com-ról a linket az aláírásodba? Vagy még: amikor írod az üzit, akkor alatta van hogy "Aláírás hozzáadása (az aláírás megváltoztatható a profilban)" ez be van pipálva?

Mamacka,
csúúúúúúúúúúúúúúúúcsok a képek! Szenzációsak, komolyan mondom! Annyira cuki ez az Áronbaba. Meg olyan jól néztek ki együtt is, apával is meg veled is, meg mindenhogyan...:)

Ilba,
télleg jó vót a répa? vagy csak a pofira jutott? És mennyi répát evett meg egyszerre?

Wolga,
neked meg mindig elfelejtem írni - de most nem, jippiájé!!!!!!
szóval köszi, aaszem beváltak a bogyók, azóta is eszem őket úgy ahogy írtad, és ha nem is mindig fagyasztok, de fejni mindig tudok olyan 100-130 miliket naponta. Csak ezt este Marci általában meg is eszi. Vagy legalábbis egy részét. 80 milit kb.
Ja és tök jó a járóka. És Andris meg annyira cuki!!!! Nem is néz ki 8 és fél kilósnak. Vagyis kinéz, de nem úgy. éééééérted....
De egyébként nálunk is hasonló a helyzet, mármint a hiszti gyanánt, mivel Marci is ilyen. Nem tudom magárahagyni, sőt a játékaival kb 2-3 percnél tovább egyedül nem hajlandó játszani, egyszerűen igényli a foglalkozást. Meghát már nagyon mászna, csak még nem tud, és ez bazira idegesíti. De majd megtanulja.

Na jó most ennyi fért bele.
Megyek mert el kell mennünk halkaját venni.

Kép
----------------
B&M
bubek

Connie,

Bumpy-ról kiderült, hogy nem is az, akinek mondja magát.
A kórházban dolgozott lényleg, de aztán már nem, viszont amiket írt, hogy esetleg babát vár, meghogy kecskemétről jár fel, meghogy a Boros doktornő (Boros- jól emlékszem csajok?) az milyen hiperszuper dokinő, és kiderült hogy már máshol más fórumokon is olyanokat írt magáról amik nem nagyon voltak valósak. Szóval kiútáltuk innen, és Apával ki is szelektáltattuk az ip címét. Perszte ez csak egy gép, de azóta nem tűnt fel itt.Há'Istennek...:) Hát ez vót.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
nem semmi, egyesek azt hiszik a neten mindent lehet. :shock:

Sztem teljesen jó az a 2-3 perc egyedüli játék egy öthónaposnak. :D Mondjuk később se sokat fog javulni a helyzet, nálunk meg most kifejezetten romlott, egy ideig jól elvolt egyedül 20 percig is, de újabban mindig közös játékokat akar játszani. Pláne ha közelítek a szgéphez. :lol: Meg ugye a gatyaszáron lógás a divat, még a wc-re is jön(ne) utánam. Sztem az egész lépcsőház tudja már, mikor pisilek (bocs :oops: ) Csak hogy tudjátok, mi vár rátok. :lol:
Régebben mindig azok voltak a leggázosabb korszakok, amikor valami újat tanult épp, és ha nem segítettem neki, jól felhergelte magát.

mamacka, jaj, nem is írtam, milyen jók a képek, Gabinak is mutattam tegnap, angyon édi Áron baba, és olyan szép kiscsalád vagytok. :)

KépKép
connie

Na, itt meg kisbetűvel írtam Mamacka nevét, bocsi. :oops: Mér' nem lehet itt utólag szerkeszteni???

KépKép
connie

Connie, a bókay kertben már maga a vízmélység is családbarát, kb 130-140cm , ami persze piciknek úszógumi nélkül nyilván így is sok, de legalább a szülő stabilan áll a lábán. Van szaunája is, ill. ki is lehet feküdni nyáron a fűbe napozni, tehát ott szabad átjárás van. Mintha játszótér is rémlene hozzá csatlakoztatva, de ebben nem vagyok biztos, mivel amikor utoljára ott jártam, még nem anyai aspektusból szemléltem a világot. Pont azért szoktam el onnan igazából, mert "túl családi" volt a hely, én akkor úszni szerettem volna, de nem lehetett felhőtlenül, mert a partról bármikor a fejemen landolhatott egy derekán kacsás kiskorú...

Bubek, meg fogsz lepődni, én olyat sem látok, hogy "aláírás" a profilomban. Azért csodálkozom, mert azért szoktam boldogulni az ilyesmikkel.... A nagy fehér mező, amibe beírom az üzenetem, olyasmivel van körülvéve, hogy emotikonok (balra fenn), beállítások (balra lenn), gondolom, itt kéne lenni az aláírásnak, de csak olyan van, hogy html meg bbcode, meg emotikonok bekapcsolva, és ha a bbcode-ra, amilyen is a vonalzó tudtommal, rámegyek, akkor csak egy általános leírást kapok a bbcodek-ról. Fölül meg a betűtipust lehet állítani, ill a vonalzót be tudom illeszteni úgy, hogy a "link"-re kattintva bemásolom az url címet. De csak akkor illeszti be, ha minden egyes alkalommal külön kifejezetten beillesztem ezzel a link funkcióval. Még arra gyanakszom, hogy esetleg azért nem azt látom, mint a többiek, mert nem explorerem van, hanem mozillám, és annak a beállításai, ill a tűzfal olyan komolyra van szerkesztve, hogy ihaj, vírusvédelmi okokból...
coolasa

Coolasa a Mozillával én sem látom a vonalzót, de feltenni nem volt gond. Most átváltottam Explorerre (nálunk mindkettő van a gépen) és így már látom a vonalzókat.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, a dolgok ott kezdenek bonyolódni, hogy én látom mindenkinek a vonalzóját, kivéve az enyémet, gondolom azért, mert nincs is.
Explorert pedig nem használhatok, biztonsági okokból.... de a profilomban se itt, se az expl-ben (kipróbáltam) nem látok aláírast, a profilomban nem is szerkeszthető semmi.... na erre köss masnit.
coolasa

Coolasa!
Ne ess kétségbe én sem lelem az aláírás micsodát. Pedig keresem vagy két napja! :lol: Mindenkinek szép vonalzója van csak nekünk nem :cry: van akinek három is! :?

Pussz!!
vanília

Bubek,
KÖSZI A PÁRNÁT!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Régebben mindig azok voltak a leggázosabb korszakok, amikor valami újat tanult épp, és ha nem segítettem neki, jól felhergelte magát.

Hi-hi, ez teljesen igaz, csakhogy én úgy tapasztaltam, hogy ezek a korszakok 1 nap szünettel követik egymást. Szép kilátások lányok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

"Régebben mindig azok voltak a leggázosabb korszakok, amikor valami újat tanult épp, és ha nem segítettem neki, jól felhergelte magát."

Hi-hi, ez teljesen igaz, csakhogy én úgy tapasztaltam, hogy ezek a korszakok 1 nap szünettel követik egymást. Szép kilátások lányok!!!! :lol: :lol: :lol:[/quote]

Kép

Kép
gabuska
Budapest

"Régebben mindig azok voltak a leggázosabb korszakok, amikor valami újat tanult épp, és ha nem segítettem neki, jól felhergelte magát."

Hi-hi, ez teljesen igaz, csakhogy én úgy tapasztaltam, hogy ezek a korszakok 1 nap szünettel követik egymást. Szép kilátások lányok!!!! :lol: :lol: :lol:[/quote]

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok, rájöttem, hogy lehet utólag módosítani az üzit!
A módosítandó hsz felső sarkában van az "idézet" fülecske, abba bele kell menni, módosítani és "Elküld".

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Amint látjátok, jó sokat próbálkoztam... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

vanília, ha minden igaz, az enyém már működni fog. Most gyorsan elküldöm ezt, és ha tényleg, akkor okoskodom feléd... (gondolom alig várod)

Kép Kép
coolasa

aha! Ugye-ugye...
Vanília, lehet, hogy te is ott buktál meg eddig, hogy hagytad magad becsapni a hozzászólásaid alatt lévő "profil" nevezetű billentyű által...merthogy az aláírás nem ott van természetesen, hanem ha fölmész egész a lap tetejére, ott látsz 2 gördülőmenüt: társalgás és segédletek. Ha a segédletekbe belenyitsz, megtalálod a profilt, na ez a szerkeszthető profil, a hsz-ek alatti csak a végeredményt mutatja....
szóval lányok erre én most ébredtem csak rá, megértem, ha ezek után nem szóltok hozzám, főleg, hogy a csapdlecsacsit sem láttam még soha..
arról viszont fogalmam sincs, hogy lehet mindössze 6 kb-os képet összehozni. Pixelt tudok butítani, de bájtokat nem...

Kép Kép
coolasa

Próba 1.

Kép
vanília

Coolasa:

állítsd 80*80 pixelre, azt tuti jó lesz
Vendég

Coolasa!
Tied minden elismerésem. Köszi!
Pedig én azt hittem értek a számítógéphez. A profilos téma nekem is új. Butítsz nekem pixelt ha küldök?

Üdvi!

Kép
vanília

Vanília, Tücsökmami: pixel butítás itt nem elég, mármint ahhoz, hogy föltegyek magamról fotót, mint pl Tücsökmami, mert felszólít az ördögi profil, hogy max 6 kilóbájtos lehet a kép, ami pixel-független, viszont nagyon kicsi érték egy átlag fotóhoz képest.
Vanília, eddig én is azt hittem, eligazodom a netes oldalakon, de most kissé elszégyelltem magam, megjegyzem azért nem teljesen logikus, hogy a segédletek alatt van a profilbeállítási lehetőség, és erre semmi nem hívja fel a figyelmet, de persze ez a magamfajta gyógytornások természetes védekezőreflexe... ja, Vanília, ha csak egyéb képeket akarsz közkinccsé tenni, tehát nem a profilodba kisfotót gyártani, akkor tudok butítani annyira, hogy azt elfogadja, úgyhogy küldd csak..

Kép Kép
coolasa

Vanília, merre bankárkodsz civilben? Én K&H, compliance igazgatóság

Kép Kép
coolasa

...egyszerűen nem igaz... mire végigolvastam és reagálhatnék, anyós felkiabálta Áront... :(

...de örülök, hogy így tetszenek a képek! :)

Ilba
Aranyos a répás pasi... :)

Nemtudom írtam-e de anyós tegnapra évfordulós bulit szervezett és anyukámmal közösen vettek nekünk egy varrógépet!!!
Hihetetlen!!!
Úgy örülök! :)
Lehet varrogatni! Most már megkell tanulnom szabni is! :)

Kép
Kép

Ez még az esküvői tortánk!
Egész finom volt... és még élünk! :)
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilyen volt eredeti állapotában! :)

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Coolasa, azért a vonalzódon módosíthatnád azt a négerke gyereket :)
Vendég

Az elöbb még látszott! :(

...szóval ilyen...

http://gportal.hu/picview.php?prt=56939&gid=253561&index=122

Kép
Kép
Kép
mamacka

És mi ez a Hey Kijk felkiáltás ??????
:) :)
Vendég

Eszti,
tényleg tök jó a néger kisfiú, akit Noéminek hívnak! Betojok! :lol: :lol: :lol:

Mamacka,
jól értem, hogy egy 1 éves tortát fogyasztottatok most el? Holnap felveszem a Fókuszt videóra! :lol: :lol: :lol:

Jó a férjed a pezsgőspohárral félmeztelenül! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Esztipeszti, Gabus, ajdevicces kedvükben vannak ma egyesek! De sajnos nekem nincs humorérzékem. A néger kisfiút nem engedem kigolyózni, az ő nadrágja és bőrszíne passzolt ugyanis leginkább az ámbrás cetes vonalzóhoz, ha épp tudni akarjátok :?
A hey kijk -ból a hey azt jelenti, hogy hey, a kijk meg azt, hogy nézd/nicsak, és mindez hollandul van, azért, hogy hátha így könnyebben megjegyzem, hogy mondják a hónapot, hetet, napot többesszámban... az ötlet Mamackától jött, nála vettem észre, hogy át lehet állítani a nyelvet...úgyhogy minden felelősség őt terhel..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
és Noémi mit szól a néger kisfiúhoz? :lol:

A védelem által ismertetett tényeket a bíróság nem fogadja el, az első fokú ítéletet, miszerint

r ó z s a s z í n b u g y o g ó s b a b á t N o é m i v o n a l z ó j á r a !

helybenhagyja.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[quote="gabuska"]C írta:gabuskaoolasa,
és Noémi mit szól a néger kisfiúhoz? :lol:

A védelem által ismertetett tényeket a bíróság nem fogadja el, az első fokú ítéletet, miszerint

r ó z s a s z í n_b u g y o g ó s_b a b á t_N o é m i_v o n a l z ó j á r a !

helybenhagyja.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Juj, az előbbi,

hogyan lehet utólag módosítani a hsz-eket

ismeretterjesztésemet felejtsétek el, bocsi!!!!

Bubek,
köszi a párnát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, nem diszkriminálunk, színesbőrűek is jöhetnek a babanetre!
És ahelyett, hogy Noémi küllemét analizálod, inkább megköszönnéd a párnát Bubeknek!

Kép Kép
coolasa

Gabus,
jóvan. Én meg csakazértsem nézem meg a csapdlecsacsit. Direkt. Csak mert te kösziapárnát-ozol. És holnap se fogom megnézni, és azután sem. Ha mégis, - merazér már régen egyszer láttam, és akkor asszem tetszett, annak ellenére hogy nem nagyon emlékszem - akkor azt mélyen el fogom hallgatni, és tutira azt fogom mindenkinek mondani, hogy nem is tetszik. És aztán csak kösziapárnátozhatsz, azt se bánom, és akkor majd én meg nemisjófilmacsapdlecsacsizok majd! :D

Coolasa,
te meg adod alá a lovat???!!!
Egyébként én megértem a vonalzós hozzáállásodat, én védelem fun vagyok. :)

Mamacka, télleg egyéves a torta?????!!!! eszem megáll mikre képesek nem vagytok...:D

Kép
----------------
B&M
bubek

Lányok,
ki az a Coolasa?

Milyen párna?!

És mér kell lecsapni szegény szamarat?!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Egyébként meg Bubek, már nem is vagy a barátom és a lapátomat is add vissza és az apukámnak van ám egy nagy kalapácsa!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, az án bátyám meg boxoló...

Kép Kép
coolasa

Nem baj, a kalapáccsal bárkit le lehet csapni! :twisted: (A csacsit is! :D :D :D )

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,
Eszti boldog névnapot!!!!

tényleg milyen mázlitok volt az idővel :D

Ilba,
nagyon szupi az etető széketek
Mostmár jövünk a talikra. Majdnem kimentünk csak hát a lustaságom győzött :P

Bubek,
még nincs diploma, majd jún. 14-én lesz az államvizsga :roll:
asszem erről az úszásról is megjöttünk :)

Mamacka,
olyan szuperek a képeitek, hogy nem is találok szavakat :P

Zsófi ma megkapta az új szuriját
:(
már feláll az ágyában, úgyhogy ma lejjebb is raktuk, nehogy csúnya történet legyen a vége :lol:

Coolasa, szupi a vonalzód :lol:

Mikor lesz tali megint?

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Le vagyok nyűgözve, végre sikerült bevarázsolnom a vonalzót a hsz-om alá!
Megnéztem a talis képeket :D Sajnálom, hogy most nem lehettünk ott. Nagyon csúcs fotók készültek!
Mamac, igaz nem talis, de a ti képeitek is nagyon tetszenek! Gratula a varrógéphez. Az enyém a dobozában alszik és várja a szebb napokat :lol:
Eszti, te gyereked aludt a 2. szuri után? Az enyém semmit. Inkább felpörgött volt mint kiütött.

No, lassan ráveszem magam egy visszaolvasásra ha a csajom engedni, mert nagyon ébredezik és a párom meg még aludni szeretne. Adok neki még fél órácskát :)

N.

Kép Kép
natasa1975

Hellóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!

A kölek húzza a lóbőrt, én meg alig bírom visszafojtani a nyerítésem, már amit ti itt csináltatok Coolasa, Gabus, Bubek :lol: :lol:

Bubek:
az én gyerekem egy csomót hagy engem mindenfélét csinálni, amikor olyanja van. Például újabban tornázom, tudjátok azóta, hogy megláttam magam a talis képeken, és a legmélyebb depresszió bugyraiból kellett visszamásznom, úgy utáltam magam. Persze azóta nemhogy fogynék, de szerintem vastagabb a combom meg a derakam, a fene érti ezt. Na szóval Rubint Réka 40 percét végigizzadom, addig a gyerek ott fekszik a játszóba és rötyög rajtam. Szerintem a kalimpálásaimra azt hiszi, őt szórakoztatom :P :P Szóval olyan rendes gyerek. Igaz néha rájön, akkor aztán hurcibálni kell, mert úgy szeret a vállaim fölött a biztonságból nézegetni.

Tegnap jól meggyötörte a gyógytornász néni. De nagyon szeretek odajárni, olyan idős csaj mint én, nagy szingli, de imádja a kölkeket. Jó sokat dumálunk kezelés közben. Igaz ezt csak ilyen emeltebb hangon lehet, hogy értsük egymás szavát a gyerek üvöltése közben. Már egészen belejöttem. Nem azon kínlódom, hogy én ne bőgjem el magam. :roll:

Gabus:

jó kis móka lesz a lakásfelújításotok. Mi meg keresgélünk lakásokat, aztán költözés. Ezért próbálok olyat keresni, ahol nem túl sok mindent kell csinálni. bár elég soxor elmegy a kedvem, olyan hihetetlen árakat akarnak kérni. 15 mill egy panelért? Na nem fárasztalak ezzel benneteket.

Mamac:és hol volt a torta, amíg nem ettétek meg?

Coolasa:én csak kisebbre vettem a képpontot, aztán az elég volt, elfogadta. de az office picture managerével lehet tömöríteni is, azt próbáld meg, én azzal kicsinyítem ide a képeket.

Ilba:
Mikor talizunk nálatok? Szerdán varrónőhöz kell mennem 12-re, úgyhogy csak délután érek rá, csütörtökön 1/2 12-kor végzek a gyógytornásznál, utána jó.
Neked Bubek?

csaó!!
Vendég

Tücsökmami, az én gyermekem is enged engem mindenfélét csinálni, amikor OLYANJA van! Azt hiszem ez a kulcsszó :D
Rékázol????? Én még csak napi 10 percet edzem, mióta láttam magam a képeken :oops: Lehet újra kellene néznem a fotókat :roll:

Coolasa, még Noémi barnára sült a szoliban, addig Szonja átment maciba :lol:

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa:
Az a helyzet, hogy régen hobbiból nagyon sokat sportoltam, kb heti 5-6 x 1-2 órát. Úgyhogy volt kondim. Így aztán manapság a 40 perc meg sem kottyan, na jó azért a víz folyik rólam, de semmi hatása nincs. Nyilván ugyanazt a terhelést kellene fölvennem, de arra lusta vagyok. Sőt mondom, a combom vastagabb lett.
Vendég

Sziasztok!!

A mai éjszakánk csúcs volt!Szilvi legalább 8-szor!!!! kelt fel orditva,Tibi úgy horkolt és köhögött,hogy majdnem összedölt a ház,ezért úgy érzem magam ,mint akin átment az úthenger :(

De olvasva a hozzászólásokat már jókedvre is derültem :D

Coolasa:

Te hogy hogy a Bókay strandra jártál?Nincs messze tőletek?

Én is sokat jártam oda Fannival,van fajátszója is meg kis gyerekmedencéje.Azt nem szerettem,hogy a napközis táborból odavitték a gyerekeket és akkor nagyon zsúfolt volt a medence.

Kispesti anyukák:
Ma meg holnap a Skálában 20% kedvezményvan a gyerekrucikra,játékokra.

Gabi:
Vetetek is valamit a fürdőszobába?

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?