Sziasztok,
Majd ma este remélem küldöm a talis képeket szépen sorban nektek. Még asszem a múltkorit sem küldtem, vagy igen? Írjatok már hogy igen vagy nem.
Eszti
utólag is boldog névnapot!
Tücsökmami, Sajtine, meg akit még esetleg érdekel
Elmentem az usziba, egész jónak ítéltem.
Csak szombatonként van 8h -11h-ig, de akkor megyünk amikor akarunk, de azt kérte a csaj, hogy 10h-ig érjünk oda. 2 csajszi van, egy okítós, meg egy védőnéni. 1200/1 szülővel 1500/2 szülő egy alkalom.
El lehet menni és csak megnézni is, akkor csak papucs kell!
Tücsökmami, a víz gyerekuszoda is, és elég nagy a medence, viszont van tök jó kissebb része is, ahol a gyerekek szoktak úszni.
Most is voltak, és leért a lábuk.
Mindenféle orvosi igazolás kell:
Kell a babának a gyerekorvostól hogy mehet usziba, kell anyának apának, nagyszülőknek (ez minek!!!????) börgyógyásztól, hogy mehet usziba.
Kell úszósapka mindenkinek aki bemegy a vízbe, és az a gumipelus, vagy mi. Ez csak a gyereknek - hehe.
Tök aranyos volt a csajszi.
Amikor odamegyünk, először mindenkinek zuhanyozni kell, és utána be a vízbe.
Az öltözőt megnéztem, leginkább gyerekek voltak csak, és van 4 pelenkázó is, mondom nekem egész tisztának, jónak tűnt.
Na, most ennyi jutott eszembe.
Sajtine,
megvan már a diplomád????
Menjünk mán együtt sétálni mán kérem alássan hékás!
:D
Gabi,
nagyon szívesen, mondtam - de ne köszöngesd mán meg minden bejelentkezéskor, jóvan????:D:D:D
Coolasa,
bemásoltad a lilypie.com-ról a linket az aláírásodba? Vagy még: amikor írod az üzit, akkor alatta van hogy "Aláírás hozzáadása (az aláírás megváltoztatható a profilban)" ez be van pipálva?
Mamacka,
csúúúúúúúúúúúúúúúúcsok a képek! Szenzációsak, komolyan mondom! Annyira cuki ez az Áronbaba. Meg olyan jól néztek ki együtt is, apával is meg veled is, meg mindenhogyan...
Ilba,
télleg jó vót a répa? vagy csak a pofira jutott? És mennyi répát evett meg egyszerre?
Wolga,
neked meg mindig elfelejtem írni - de most nem, jippiájé!!!!!!
szóval köszi, aaszem beváltak a bogyók, azóta is eszem őket úgy ahogy írtad, és ha nem is mindig fagyasztok, de fejni mindig tudok olyan 100-130 miliket naponta. Csak ezt este Marci általában meg is eszi. Vagy legalábbis egy részét. 80 milit kb.
Ja és tök jó a járóka. És Andris meg annyira cuki!!!! Nem is néz ki 8 és fél kilósnak. Vagyis kinéz, de nem úgy. éééééérted....
De egyébként nálunk is hasonló a helyzet, mármint a hiszti gyanánt, mivel Marci is ilyen. Nem tudom magárahagyni, sőt a játékaival kb 2-3 percnél tovább egyedül nem hajlandó játszani, egyszerűen igényli a foglalkozást. Meghát már nagyon mászna, csak még nem tud, és ez bazira idegesíti. De majd megtanulja.
Na jó most ennyi fért bele.
Megyek mert el kell mennünk halkaját venni.