Sziasztok!
Nekem bejön az új fórum.
Gyorsabbnak tűnik. Eltelik majd kicsi idő, amíg megszokjuk, de nagyon jó szerintem
Anyukám ma reggel ment haza és az itt töltött napok alatt extrán kényeztette a fiamat.
Úgyhogy ma reggel már a sokadik bömbin vagyunk túl. Gergő vhogy nem akarja megérteni, hogy anya nem fogja egész nap ölben cipelni.
De olyan jó, hogy itt volt.
Neki köszönhetően egy csomó mindenben utólértem magam a háztartásban. A vasalást kivégezte teljesen.
Sajnos annyira fájnak a lábai, hogy csak egyszer tudtunk kimozdulni a Sparig, de jöttünk is haza, mert már alig bírt jönni.
Bizzo: Tomi olyan édes a képen.
Remélem, hamarosan elfelejti, ami vele történt.
És azt is, hogy csak pici nyoma marad az egésznek.
Delfinke: Tegnap láttunk Téged Marcival, éppen a Plus mögött mentetek 10 óra után. Akartunk integetni, de már nem néztél felénk.
Anikó ismert meg.
Na, majd legközelebb.
Szedo: Hogy áll a lelkivilágod a munka miatt? Szerinted lesz valami lehetőséged? A közelben esetleg? Ha már a saját munkahelyed ilyen pozitívan áll hozzád.
Gottiani: Aztán megörökíteni a lépéseket.
Csajok! Szerintetek lesz még jó idő?
Engem elszomorít ez a változékony időjárás. És az is, hogy az egész lakótelep egy szemétkupac, amit még jobban szétszórnak a lomtalanítás őrültjei.
Kinézni sincs kedvem.
Emellett hajnali 4-kor egy megfelelően ittas pasi legalább 20 percig politizált a parkban. Ordította a saját véleményét.
Úgy érzem, egyre rosszabb ez a lakótelep.
Azért szép napot mindenkinek!
1148020139.41.jpg