Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

mi is sokat vagyunk a szabadban, mi az óhegy park felé járunk sokat.

köszönjük meggyógyultunk újra jó a kedvünk és az étvágyunk. rosszak is vagyunk de nagyon ámKép

hozzánk is jönni fog egy kislány az ovi leállásával mindennap egész augusztus végéig. hétvégén volt a nagy bemutatkozás, ismerkedés. roppant aranyosak voltak együtt. nővér és hugica, édesek voltak

na megyek, rendet rakok és elkezdek valamit főzni

szép napot nektek

Kriszta
szedo

Móni!

Mi először ki szoktunk nézni a tóhóz; és ha nem találunk ismerőst akkor irány a park! Kép

Mikor szoktatok lemenni?
Mi 10-11 körül, attól függ uraság mikor durmol! Kép

Ildi

delfinke

sziasztok

hát itt ez a ronda idő. bekényszerülünk a lakásba, nem tudom mi lesz Dorkával.

tegnap nem tudtam vele sok időt lenn tölteni a játszótéren, így a drágám este túltengő energiái folytán szétkapta a lakást.

mi újság van Anikóval és Emmával?
ki tud valamit Bettyről és Tomiról?

Kriszta
szedo

Sziasztok
Mi jol vagyunk,csak mostanában nagyon össze kell gyüjtenem a maradék energiákat hogy bekapcsoljam a gépet.Ugyanis kicsi fiam mindennap gondoskodik arrol hogy alaposan lefárasszon.Nem is tudom egy ilyen kis emberben honnan van ennyi energia????
A kötés végleg lekerült rola,csak a nagy nyom maradtKép25-én kell visszamenni,akkor majd bizti megmondják mit tehetek rá,hogy halványuljon egy kicsit.
Amint olvastam mindenki másfele sétálgat.Mi inkább a sportligetben voltunk mostanában,de tegnapelött Tomi ugy kiesett az egyik homokozobol,hogy nem merem oda vinni többet.
Tegnap a Margit szigeti játszon voltunk,és képzeljétek pont énekelt Halász Judit.Jo buli voltKép
Gottianiékkal mi ujság?Olyan régen irt már!
bizzo

Kép
Kép
bizzo

De édes a kislegényKép hamarost visszakérjük a bioptron lámpát, és azt kölcsön adom neked, hogy lámpázd a heget. jó. Jutka nénit mi is élvezettel hallgatjuk.

na megyek, mert a nyakamba mászik

Kriszta
szedo

Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok,h hiányoltokKép Jól vagyunk.
Tegnap kapta meg Emma a 15 hós oltást. Eygenlőre nics tőle panasz, de ez az a szuri aminek 7-10 nap után lehet tünete (láz). Reméljük megusszuk!
Képzeljétek, Emma ma tett először egyedül 2 lépést. Tudom,h nektek ez már nem olyan nagy dolog, mert ti nagyrészt ezen túl vagytok, de én nagyon örülök nekiKép Erre is sokat vártunk, mint Emmának a legtöbb dologra.

Mi a véleményetek az agyhártyagyull elleni szuriról? És a bárányhimlő elleniről? Beadatjátok a gyerkőcöknek?

Üdv Anikó&Emma
gottiani

sziasztok lányok

hű de meglepődtem, milyen változás állt be a fórumban:)

Anikó én nem adatom be a bárányhimlő elleni oltást, az agyhártya gyulladásoson már túl vagyunk. (azt hiszem legalábbis, majd megnézem pontosan az oltáskönyvünket)

Na megyek, mert kopogtat az ajtón a gyerek, leszáll az ágyról, de nem tudja kinyitni az ajtót, így kopogtat:)

remélem kisüt még ma a nap

mindenkinek szép napot

Kriszta
szedo

Sziasztok!

Nekem bejön az új fórum.:) Gyorsabbnak tűnik. Eltelik majd kicsi idő, amíg megszokjuk, de nagyon jó szerintem :)

Anyukám ma reggel ment haza és az itt töltött napok alatt extrán kényeztette a fiamat. :) Úgyhogy ma reggel már a sokadik bömbin vagyunk túl. Gergő vhogy nem akarja megérteni, hogy anya nem fogja egész nap ölben cipelni. :lol:

De olyan jó, hogy itt volt. :) Neki köszönhetően egy csomó mindenben utólértem magam a háztartásban. A vasalást kivégezte teljesen. :(
Sajnos annyira fájnak a lábai, hogy csak egyszer tudtunk kimozdulni a Sparig, de jöttünk is haza, mert már alig bírt jönni. :(

Bizzo: Tomi olyan édes a képen. :) Remélem, hamarosan elfelejti, ami vele történt. :) És azt is, hogy csak pici nyoma marad az egésznek.

Delfinke: Tegnap láttunk Téged Marcival, éppen a Plus mögött mentetek 10 óra után. Akartunk integetni, de már nem néztél felénk. :( Anikó ismert meg. :) Na, majd legközelebb. :)

Szedo: Hogy áll a lelkivilágod a munka miatt? Szerinted lesz valami lehetőséged? A közelben esetleg? Ha már a saját munkahelyed ilyen pozitívan áll hozzád. :(

Gottiani: Aztán megörökíteni a lépéseket. :)

Csajok! Szerintetek lesz még jó idő?
Engem elszomorít ez a változékony időjárás. És az is, hogy az egész lakótelep egy szemétkupac, amit még jobban szétszórnak a lomtalanítás őrültjei. :( Kinézni sincs kedvem. :(
Emellett hajnali 4-kor egy megfelelően ittas pasi legalább 20 percig politizált a parkban. Ordította a saját véleményét.
Úgy érzem, egyre rosszabb ez a lakótelep. :(

Azért szép napot mindenkinek!

Kép 1148020139.41.jpg

KépKép
KépKép
kelimoni

szia Móni

hát le vagyok törve, mint a bilifüle:(

de majd csak találok munkát itt a közelben, bár a nyári időszakban pang a kereseti piac.

hát ennyi.

én sem szeretem ezt a vacak időjárást, Dorkával nem lehet majd bírni annyira be lesz fordulva hogy nem mehetünk ki.

holnap viszont vidékre megyünk vele, jön az édesapám, így nagypapi hétvégénk lesz:)

biszlát, ahogy Dori mondja, majd még be be nézek

Kriszta

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 259.94.jpg[/img] 1148024259.94.jpg

Kép 1148024287.36.jpg
szedo

Kép 1148024369.91.jpg
szedo

Sziasztok!

Anikó!
Hatalmas gratula az első önálló lépésekhez!Még nekünk is hátravan az elindulás;bár ugye Marci más tészta! :roll:
De amik késik nem múlik; majd rohanhatok utána! :lol:
Én az agyhártyagyulladás ellenit beadattam; a bárányhimlő elleniről nem is halottam!

Móni!
A ltp-et már én is kezdem utálni nagyon; ezért akarunk elmenni innen!Engem mondjuk a sok hajléktalan zavar, és egyre többen lesznek! :? :?
Igen, tegnap mi voltunk a Plus mögött, gyalogoltunk haza! :wink:

Ildi
delfinke

Sziasztok!

Kelimoni
Egy kicsit irígy vagyok,h nálatok volt az anyukád ilyen hosszú ideig, jó lehetett :oops:

Delfinke
Köszi a gratulát, azóta pihenteti a dolgot Emma. Szépen áll egyedül de utána leül, majd nagy vigyor követi a dolgot részéről. Próbálom inspiráni,h lépegessen de félénk azt látom. Inkább leül :?

Oltás ügyben azt hiszem bennem már nagy kavarodás van :(
Mert van az ágyhártyagyull elleni oltás ami 4100,-körül van, és mint megtudtam a kullancs elleni az egy másik oltás. Az 1800,- a gyerekeknek. De akkor a kullancs elleni mi ellen véd,mert a Lyme -kór ellen nem, az agyhártyagyull ellen pedig másikat kap????

A bárányhimlő elleni oltás nálam nagy dilemma, azért is kérdeztelek titeket. Van ez ellen is oltás, mert az utóbbi időben több mellékhatása is volt állítólag Pl. vakság, ezért ezzel meg lehet előzni (mármint a bárányhimlőt). De nem jobb ha esetleg mégis túl esik ezen a betegségen???

Majd ha legközebb megyünk a gyerekdokihoz akkor még kifaggatom ezekről.

Friss képem most nincs Emmáról, de igyekszem majd készíteni.
Sziasztok! Anikó
gottiani

sziasztok

Aniko
Én beadattam Tominak az agyhártya elleni oltást,mert sok ismerös ajánlotta.Azt mondták 10évig nyujt védelmet.Azt hiszem 2részben kapta,de vissza lehetett igényelni a pénzt.
Most a kullancs ellenit szeretném neki beadatni.A bárányhimlö ellenin még nem is gondolkodtam,meg voltam gyözödve hogy ezek a kötelezö oltások az ellen is védnek.
Gratula Emmának,tudom milyen öröm ez nektek,mi is átéltük,bár most sokszor visszasirom a régi idöket... :P

Szedo
Jo lenne az a lámpa...Gondolod hogy halványitana rajta?Hogy álltok az ekcémával?

Kelimoni
Jo lehetett neked....itt volt anyukád.Amikor enyém jön még pelenkázni sem enged engem....annyira ki tudok kapcsolodni olyankor.Bár nagyon ritkán jön:(
Nagyon aranyos a pici fiad.

Képzeljétek Tomit megint utolérte a hányos-hasmenös korszak.
Olyan elegem van már.Ma elvittem és találjátok ki mit mondtak:fertözés.Azt mondta a doki biztos a korházban szedte össze.Ilyen erövel akár én is lehetek orvos,mindenre fertözést mondanék.Szerintem nagyon legyengitette a sok antibiotikum,és most elég volt neki egy kis por is....De nagyon jol viseli szerencsére.

Minden jot nektek,és tegyetek képeket.
bizzo

sziasztok

Bizzo, szerintem halványítana valamit rajta. majd utánna nézek a könyvében. köszönjük meg van az ekcémánk, szerintem tuti pollenallergiánk van:(

tegnap készült képek:

kinn voltunk a keresztszülőknél, az uncsi 10 hónappal idősebb Dorkánál.

(a nyuszi túl élte a két gyereket)

(kommentár nélkül)

Kép 1148205160.01.jpg

Kép 1148205183.99.jpg

Kép 1148205198.73.jpg

Kép 1148205220.22.jpg

Kriszta
szedo

Sziasztok!

Bizzo: örülök, hogy jelentkeztél. :) Sajnálom, hogy a kisfiadat ismét nem kíméli a betegség. :(
Egyszer csak vége lesz ennek az egésznek és jön egy nyugodt, egészséges, problémamentes időszak. :)

Szedo: De jó nektek, hogy mindehol kertes házban lakó rokonaitok vannak. Nekem mostanában hiányzik a levegő és a csend.
Édes a kiscsajod, látom, bárhol, bármikor feltalálja magát. :)

Delfinke: Engem a hajléktalanok nem zavarnak, köztük, értük dolgoztam. Bár ezek, akik itt üldögélnek, nem hajléktalanok, hanem csövesek. De tök mindegy. Ami engem különösen felháborít, hogy mindegyik mellett ott van a kis boros müanyag flaska. Ez írtóra bosszant.
Emellett az is zavar, hogy a Plus körül többen, - nem csak hajléktalanok, hanem a lakótelepen lakók is - ott ülnek a kutyájukkal, amin se póráz, se szájkosár. Mi van ha....:(

Gottiani: Ügyike Emma hány lépést tett már a kicsi lépéseihez? :)
Beszereztünk a babaúszáshoz mindent. :) Olyan édes kis fürdiköppenyt vettem a fiamnak. :) Tescos és nem volt 800 Ft. Kíváncsi leszek, szívja e a vizet.

Apa vett a kisfiának egy csónakot. Azt mondja, muszáj elkezdeni Gergőt ránevelni a horgászatra. :D

A szobában kipróbáltuk. Remélem, sosem jön el az az idő, amikor valamelyik tóban csónakáznak.
Kép 1148211600.05.jpg Kép 1148211612.02.jpg

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok

Kelimoni
Mikor lesz babauszás?
Mi is csatlakoznánk ha lehet.Aniko mondta egyszer hogy szoktak járni de olyan nehezen veszem rá magam az uj dolgokra....De elöbb a dokit kell megkérdeznem:(Mekkora szemei vannak ennek a kissrácnak....Nagyon aranyos.

Szedo
Én is irigyellek ám a nagy udvarért.El is képzelem a Tomi mit rendezne :lol: Szegénykém ma is huzott az ajtohoz hogy menjünk sétálni,de hát ez az idö...

Engem sem zavarnak különösen a hajléktalanok,ugyanis csak a Plusnál szoktam látni öket,akkor meg inkább betérek a sétányra és ott megyünk végig.Itt a mi környékünkön szerencsére nem látni öket.
Olyan lett Köbánya mint egy szeméttelep.Bármerre mész csak lom.Nagyon szörnyü látvány.
bizzo

jó reggelt

az a baj a nagy udvarral az öcsémék esetében, hogy ősszel ők is, ha minden jól megy már boldog panell tulajdonosok lesznek, így nem lesz udvar, ahova, csak úgy kimenjenek. (öcsém nem is tudom, hogy hogy fogja bírni, és Dani sem fogja szeretni)

a szeméttel és lomtalanítással kapcsolatosan annyit, hogy világosan leírták, hogy a mi környékünkön a szemét elhelyezés napja 23. , mert csak másnap viszik el. ezzel szemben az emberek eszeveszett kapkodásba kezdtek és már 19-én délután kettőtől folyamatosan pakoltak és pakoltak. aztán megjelentek a guberálók, és folyamatos azóta a veszekedés verekedés a lomokért.

teszek fel képeket még a csemetémről:)

Kép 1148269493.43.jpg

Kép 1148269513.21.jpg

Kép 1148269530.56.jpg

Kép 1148269546.56.jpg

Kép 1148269564.15.jpg

Kép 1148269578.07.jpg
szedo

Sziasztok!

Szedo: nem tudtál aludni, hogy ilyen korán? :)
Édes a kiscsajod: Tetszik a kajcsis kép. :)

Bizzo: hétvégén van babaúszás, szombaton délelőtt és vasárnap délután.
Szombaton, ha jól emlékszem, 9-10-11-12 és vasárnap 17 és 18 óra.
www.pancsmancs.hu
Szerintem bármilyen korosztályú gyermeket lehet vinni, (úgy tudom, ide 3 éves korig )mert a víz szeretete a lényeg. Bár Gottiani Emmája már nagyon ügyi kis hableány. :) Látszik, hogy régen uszizik.

Csajok, ez a lomtalanítás nekem is az agyamra megy. Óriási harcokat vagyunk kénytelenek végighallgatni. Tegnap egy őrült az ablakkereteket akarta elvinni, ezért az összes üveget kiverte belőle kalapáccsal.Amellett, hogy óriási hangja volt, kíváncsi leszek, hogy ki fogja az üvegdarabokat a fűből kiszedni. Csak remélem, hogy sem ember, sem állat nem fog belegyalogolni.:(

Egy ideig kint laktam Ausztriában, ahol számos lomtalanításnak voltam tanúja. Összehasonlíthatatlan. Ott is csak akkor volt kupi, ha megérkeztek a magyarok. :(

Tegnapi játszós képünk.:) Ha apa itthon van, én nem is számítok Gergőnek. :( :) Kép 1148273006.25.jpg

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Hajléktalan kérdés: miután mi Plus mögött lakunk;így engem nagyon érint a dolog!
Engem nagyon zavar, hogy itt isznak, és üvöltöznek; a buszmegállóba nem tudok beállni a gyerekkel stb.
De sajnos ez megoldatlan marad mindig! :roll:

A lomtalanítást én sem értem; miért kell két héttel előtte kirakni a szemetet; iszonyat mi van. :cry:

Nagyon édesek a gyerekek; Gergő nagy kópé a képek alapján! :wink:

Ildi
delfinke

sziasztok

Moni:

korai kelés az azért van, mert a férjem hajnali ötkor kell fél hatkor indul, és nem mindig tudok visszaaludni.
ma ráadásul még az édesapám is indult a nyírségbe.
Dorka meglátta a fiadat és közölte velem, hogy anyuci Dejgő pancsizik. Hatalmas fiucska lett belőle. :)

negyed órája jöttünk meg az óhegy parkból kis asszony éhesen szomjasan lefeküdt aludni.

tanultuk az egyedül fel a lépcsőn és le a lépcsőnt:)

megyek készítek valami ételt mire felébred legyen neki, vacsojája (mostanában reggel délben vacsojázik, vacsora időben jeggelizik)

Kriszta

Kép
szedo

sziasztok

Moni:

korai kelés az azért van, mert a férjem hajnali ötkor kell fél hatkor indul, és nem mindig tudok visszaaludni.
ma ráadásul még az édesapám is indult a nyírségbe.
Dorka meglátta a fiadat és közölte velem, hogy anyuci Dejgő pancsizik. Hatalmas fiucska lett belőle. :)

negyed órája jöttünk meg az óhegy parkból kis asszony éhesen szomjasan lefeküdt aludni.

tanultuk az egyedül fel a lépcsőn és le a lépcsőnt:)

megyek készítek valami ételt mire felébred legyen neki, vacsojája (mostanában reggel délben vacsojázik, vacsora időben jeggelizik)

Kriszta

Kép
szedo

Mindenkinek ilyen mosolygós szép napot kívánunk

Dorka és Anya

Kép
szedo

Hahó Lányok!

Ma szörnyen kezdődött a napunk. :(

Hétvégén ettem egy kis hideget, amitől begyulladt a mandulám. Nem volt vészes, de ma reggelre borzalmasan éreztem magam. Úgy fájtak az ízületeim, a nyirokcsomóim is beduzzadtak.

Gergő biztosan érezte, hogy valami nem oké, mert reggel fél 6-tól ordított könnyek nélkül, csak ölben volt hajlandó elmaradni.

Úgy éreztem magam, mintha mázsás súly lenne rajtam. Jó lett volna feküdni, de nem jött össze, illetve együtt feküdtünk a habtapin. Hogy ott milyen jóóóóóóóóó! :( :)

Remélem, hamar összevakarom magam. :)

Szép napot Nektek! Olyan Dorkamosolygósat. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

sziasztok

Moni nagyon sajnálom, hogy lebetegettél. Mi hál az istennek, csak növő fogaink fájdalmát nem bírjuk. Délelőtt egy fél órát tudtunk lenn sétálni jobban mondva galambokat kergetni. fűben szaladgálni, miután anya kicsit hangosabban elbeszélgetett két emberkével akik kutyájukat kakiltatták a fűben.

segítsetek hova kell fordulnom azért, hogy a közterületfelügyelők gyakrabban járkáljanak a környékünkön és büntessék meg az embereket?

nem akarok senkinek rosszat, de szeretném ha a csemetém gondtalanul rohangálhatna a fűben, szedhetné a virágokat, és ne kelljen mindig figyelnem, hogy hol van ürülék, és hol nem?

Kriszta

Kép
szedo

Sziasztok!

Móni!
Jobbulás neked!

Szedo!
Ez a kutyakaki téma ugyanúgy megoldatlan marad szerintem, mint az összes többi gond!Az emberek felfogásán kéne változtatni; az pedig nehezen megy! :roll: :roll:
Tegnap teljesen megsértődött egy plázacica; mert a kutyája belepisilt a homokozóba a gyerekek mellé; és rászóltunk!Még neki állt feljebb! :roll: :roll:

Képzeljétek:
Ma nagyon feldühitett egy doki az orthopédián.Már a múlt héten hívtam őket, hogy ha még nem jár önállóan Marci csak kézenfogva, menjünk-e kontrollra vagy majd később! Válasz: persze-persze, menjünk csak nyugodtan, a doktornő megnézi így is!
1 1/2 óra várakozás után mikor bementünk, közölte hogy minek hoztam a gyereket majd ha önállóan elindul jöjjek vissza!
De vegyem le a cipőjét azért megnézi. A gyerek előttem állt és nekemtámaszkodott, én a papírokat adtam az asszisztensnek; a doktornő fogta Marci kezét!
Egyszercsak elengedte Marcit(nem tudom milyen megfontolásből) és Marci akkorát esett hogy a vér meghűlt bennem!Fél órán keresztül üvöltött; és a fülén felhasadt a bőr egy picit!
Hát amit a doktornő kapott tőlem, nem tette zsebre!
Azóta tök gyomoridegem van; folyton nézem Marcit; de nem látszik rajta semmi.
Hogy lehet ennyire felelőtlen egy doltornő??????????

Bár én vagyok a hülye; mert paraszt eszemmel azt gondoltam ha tartja a kezénél, nem fogja elengeni Marcit! Tévedtem!

Mamacka!
Mi van veletek?

Ildi
delfinke

Sziasztok!

Jó rég jelentkeztem, de nem volt jó a net, nem találtam a babanetet, érettségiztem, lakást kerestünk stb.... ne haragudjatok:)

Viszont ma aláirtuk az adásvételit, így már csak a hitel miatt kell izgulni... szeretnék már saját lakásban lenni....

A mélytó utcába nveszünk lakást. Ki lakik ott a közelben?

Pusz

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsa!
Gratulálok a lakáshoz!
Nem véletlenül egy első emeleti lakás? Barátnőmék pont most adták el az övékét!
Én speciel a közelében lakom(egyenlőre) :wink:

Ildi
delfinke

Sziasztok!

Húúúúúú, Delfinke! Azért ez nem semmi. Én biztosan írásban tennék jelentést a doktornő miatt.
Nem tudom, hogy fogod elvinni Marcit legközelebb orvoshoz, ha ilyen emléket szerzett.
Legalább elnézést kért a dokinő?

Zsuzsófi: Mi is a közelben lakunk. Én pedig szorgalmasan gyűjtögettem Neked a címeket. De ezek szerint már nincs rá szükség. :) Örülök, hogy végre sikerült. :)
Nálunk még mindig kérdéses, hogy maradunk vagy költözünk, de a napokban kiderül.

Ez a kutyagumi téma valóban érdekes a kerületben. Azt hiszem, a Terézvárosban láttam, hogy a kihelyezett zacskók és tartályok segítségével rá lehet szoktatni a kutyatulajdonosokat arra, hogy takarítsák fel a piszkot a kutya után. Itt mikor jutnak el oda az okosok?
Rejtély.

Engem - mióta Gergő megszületett (igaz, előtte is ) - írtóra zavar az is, hogy borjú emberek az ablak nélküli alig egy m2 liftbe cigarettával szállnak be. Néha megfulladunk, amikor közlekedünk. És attól is kiakadok, amikor nehezen bemászok a babakocsival a liftbe és kutyás szomszéd próbál benyomulni kutyástul a babakocsi mellé. Na emiatt már volt egy pár vitám.

Mostanában csak a negatív dolgokat látom a környezetemben. Lehet, hogy azért, mert elkívánkozom innen?

Tegnap, a délutáni kajcsinál hagytam Gergőt kibontakozni. Össze-vissza kent mindent, de nagyon élvezte. :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Delfinke, de igen:) Ismered Andiékat?

Tegnap voltak lent nálunk szerződést kötni:)

Móni köszi szépen, ne hari hogy nem szóltam....de annyi minden volt mostanában.

Nekem egyébként nagyon tetszik ott a környék, majd azért kíváncsi leszek ezekre a negatívumokra is amit mondtok. Ezt biztos majd csak ott élve tapasztalom meg:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!

Igen ismerem őket! :D Mielőtt Andi elment dolgozni, együtt sétáltunk minden nap a gyerekekkel! :wink: :wink: :wink:
A szomszédjukban is lakik egy kismama, őt is ismerem! Jó szomszédok lesznek, nagyon jó fej a csaj! :D :D :D
A környék negatívumai: csak annyira rossz ez a környék mint az összes többi lakótelep! :roll:

Móni!
A doktornő bocsánatot kért; nem írtam sehova; nagyon ideges lettem!de kutya baja ördögfiókának!
Nagyon édi maszatos Gergő! :D

Ildi
delfinke

sziasztok

Móni édes a Gergő.

Ildikó felháborít, hogy milyen felelőtlenek az emberek.

Nézzétek mit találtam ki Dorkának:)

tanuljuk az olló fogását, és a rajzolásnál a ceruza fogását :)

ma még gyurmát is készítek neki és gyurmázni is fogunk, főként, ha ilyen vacak lesz az időjárás

legyen szép napotok

Kriszta

Kép

UI: a kezén a sebek a vakarózás eredményei (ekcémás újra)
szedo

Ildi, remélem akkor majd velem is sétálsz:) Főleg hogy senki ismerősöm nincs Pesten az anyósomon kívül....

:)
Bár úgy néz ki a hugomék is költöznek Pestre, mert a párja állást kapott a Nokiánál...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!
Hát még jó hogy sétálunk! :D :D
Mikor költöztök?Ugyanis enyém fiam szeptembertől bölcsis lesz; bár eleinte csak 4órát lesz! :wink:
Biztos szeretni fogja, szeret gyerkőcök közt lenni. :wink:

Ildi
delfinke

Szia Ildi

Hát ha július végére meglesz a hitel, akkor szuper, de ez a költözés több szempontból is Andiéktól függ. Egyrészt mert van vmi teher a lakásukon, amit fel kell függesztetni, ki tudja mennyi idő, a másik hogy monták hogy még nem tudják hgoy mikor fognak kiköltözni. A szerződésben egyébként augusztus 31 van írva.

De én mér szeretnék a nyáron feljutni.

Tényleg nem jársz az ovi felé? Ha igen megkérdeznéd hogy van-e hely? Mert a fiam meg az ovit kezdené, csak nem tudom sikerül-e helyet találnunk....

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szia Zsu!
Ha arra járok, akkor megkérdezem; van itt kettő ovi is!
Van egy ismerősöm aki az oviban dolgozik; őt is megkérdezem majd nem-e tud segíteni!

Ildi
delfinke

sziasztok

Zsu drukkolok a hitelbírálathoz, melyik banktól vesztek fel?

tegnap este kekszet sütöttünk Dorkával:)

Kép

legyen szép napotok

Kriszta
szedo

Hálám örökké üldözni fog Ildi:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép
szedo

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket az oltásokkal kapcs. Majd a héten megyünk a dokinénihez és megbeszéljük a dolgokat.

Emma az utóbbi napokban nyügi, és láza is volt :cry: , azt hiszem a múltheti 15 hós szuri hatása.

Hajléktalan téma: tegnap voltunk a Plusban, és 2 hajléktalan nagyon viccesnek találta,h lépcsőn toltam Emmát babakocsival :? Mert ugye ők ott ültek, dohányoztak ahol fel tudtam volna tolni a babakocsit gond nélkül. De nem is miattuk választottuk igazán a lépcsőket, hanem a 3 kutya miatt ami velük volt,akik éppen támadták a közelükben lévő járókelőket. :x

Babaúszás téma
Emmát 7 hós kora óta hordjuk. Nagyon szeretünk járni :lol: Néha nem tudom,h mi szeretünk jobban járni apával, vagy Emma :lol:
Na jó, tényleg szereti Emma is, és már nagyon ügyes a vízben.
Az úszásoktató szerintem nagyon kedves, mi nagyon megszerettük.
Mindnkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó családi program.

További jó hétvégét Mindenkinek!
Sziasztok Anikó&Emma
Kép
gottiani

Sziasztok!
Ma sétáltunk Kelimoniékkal :) , ez lett a végeredmény: :lol:
Kép
A képet Móni készítette, köszi :lol:
Sziasztok Anikó
gottiani

hahó Csajok!

Gottiani: Na, úgy néz ki, ennyire untattuk Emmát. :D

Miközben Emma aludt, Gergő ezt csinálta:
Kép

Lassan érhet már az a szabadtéri tali? Vagy ne erőltessem?

Volt már valaki a Kada utcai, angol ruhát árúsító turiban? Ha igen, milyen?

KépKép
KépKép
kelimoni

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem és visszaolvasni sem tudtam még, csak egyszerűen nincs időm semmire.

Tegnap két barátnőmmel találkoztunk nekik már 2-2 gyerkőjük van, teszek fel képeket!
Kép
Kép
...a szopinak nagy sikere volt... azok a régi szép emlékek...

Kép
Áron kevésbé élvezte a dolgot! :) :):)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
testőrség
Kép

Kisfiam szegény este visítva ébredt úgy fájt a hasa apa sétálgatott vele úgy, hogy a karjára volt fektetve... egyszercsak iszonyat rotyizás és a lábaszárán kilövelt a kaki! :) át a peluson a rucikon... barátnőm megkérdezte, hogy elfelejtettem bepelenkázni???
Kép
Megpróbáltam lefotózni, nemtudom, hogy látszik-e a a képen... apa gatyája cipője is csurom kaka lett... :) :) :)

Öcsémmel
Kép Kép Kép

Gyereknapi sapi a nagyitól.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

szia friss anyuka:)

részemről a távolmaradásod meg van bocsájtva.

a képek tündériek:)

gratulálok a kicsihez. most inkább vele foglalkozz, néha beköszönsz felraksz egy két képet és kész. ha nagyobb lesz több időd lesz.:)

legyen szép napod Mamacka

Kriszta
szedo

Haló Anikó

hát az a fotó:) nagyon jó lett jót kacagtam rajta. legalább nem csak az én lányom produkál ilyen dolgokat.

Móni

az a legényke lassan eladó sorba kerül:) hétről hétre annyit változik, nő. Nagyon aranyos.

hát a szabadtéri találkozót még nehezebb lesz lassan megejteni, mint az otthonit...

ez a vacak időjárás....

legyen szép napotok

Kriszta
szedo

Sziasztok!

Mamacka!
Nagyon édes Áronbaba; a rotyizós képen jót mosolyogtam! :D Előjöttek az emlékek; amikor Marci ugyanilyeneket produkált! :D

Anikó!
Tök édes Emma a képen; ilyet mi is szoktunk alkotni; de főleg az etetőszékben! :D :D

Móni!
Gergő mekkora nagylegény lett; nem semmi hogy nőnek a csemeték!
Szabadtéri tali: Szedónak igaza van; lassan tényleg nehezebb lesz megejteni! :D Lassan újra elővehetjük az overállokat; ha így folytatódik az időjárás; még hó is lesz! :D :D :D
Utálom ezt az időt; Marci teljesen be van kattanva! :roll: :roll:

Napsütést akarok! Kép

Ildi
delfinke

Sziasztok!

Mamacka: édes kis manókád van, nekem a kardigános tetszett a legjobban. :) És csodálom a türelmedet, hogy 4 kisbetyárral ilyen jól elvoltatok. :) Én mindig féltettem Gergőt, most is naggggyon odafigyelek, ha valaki túl közel megy hozzá.
Nagyon sokat nőtt Áron baba. :) Itt laktok még a X.-ben?

Szedo: Delfinke: Az én fiam sem bírja a bentlétet. :( Képes hisztizni hosszú időn keresztül úgy, hogy egy könnye sincs. Próbálom húzni az időt, majd az anyai szívemnek köszönhetően.....:)
Majd csak eljön az a tali. :)
Mindennek megvan a maga ideje. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

KépKép
KépKép
kelimoni

Igen még itt lakunk... húzódik a dolog... egyre kissebb a lelkesedésünkis. lehet még maradni kellett volna meg gyűjtögetni...

töltöttem fel videót is
Ezen egy órás a törpe:
http://s59.photobucket.com/albums/g310/mamacka_photos/?action=view&current=0077.flv

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Utálom a hitelügyintézést......:(

Mamacka, édes Áronbaba még mindig:)

Többiek, édesek a törpék:)
Majd nemsoká én is teszek fel képet, csak kicsinyítenem kell...

Delfinke, nem jártál ovi felé?
Ki tudja az önkormányzat számát? És hogy meddig va nügyfélfogadás?
Ha tudjátok írjátok meg nekünk lécci!

Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?