Új privát üzeneted érkezett!

Na ujra itt vagyok, kozben megreggeliztunk.

Nadine!
Nekem ugy igazan egyik gyerek sem volt hasfajos, de amikor csikart a hasuk en is a Gripe Water-t hasznaltam, es nekunk bejott. De mondom, olyan igazi hasfajosoknal nem tudom mennyire jo. Majd te megmondod. :D

Most egyebkent megint ugy irom ezt az uzenetet, hogy az utolso hozzaszolasnal az "idezet"-re mentem ra, es igy feljott az iro ablak, mert kulonben nem volt az aljan...

Gabi!
Ugylatszik nem figyeltem elegge, de milyen hagyateki targyalasra vartok? Ennyire meleg van nalatok? Neztem a soproni webkamerakat (az utobbi idoben 6 db van - regen csak egy volt a Fo teren), es ugy nezem Sopronban elegge borongos az ido, es 20 fokot irnak. Ma nalunk is ilyesmi egyebkent.

Tegnap este olyan szomoru voltam, mert meg ket eve vettem egy nagy napernyot, olyat amit az asztal kozepebe lehet allitani. Tok szep fa nyele volt, meg a merevitoi is fabol, es a vaszna meg zold. Ugy tetszett, na mult heten kaptam hozzavalo asztalt meg szekeket, az is fa, gondoltam egyutt milyen szep lesz. Meg az asztalt nem allitottuk fel, mert gondoltam ugyis nemsokara utazunk, akkor ne verje itt az eso amikor itt sem vagyunk, igy csak a regi muanyagot vittem ki, es annak a kozepebe allitottam az ernyot. Tegnap du. jott egy nagy szel, belekapott a nyitott ernyobe, es asztallal egyutt felboritotta, es a vaszon merevito lecek kozul 3 aprora torott. :cry: Meg bogtem is. A fene egye meg! Remelem kapok ugyanilyet, mert megut a guta. Ugyhogy most el is megyunk ernyo vadaszatra.
agi

Megesz a méreg!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
kb.fél órája próbálok feljönni,mindig azt irja ki,hogy nincs uj hozzászólás és nem adja be a lapot.Most az jött be,hogy új válasz küldése.Megnézem így sikerül-e.
hajnus

Viol!Remélem megtaláljátok amit jó Dorka pocikájának és elmúlnak ezek a csúnya hsifájós napok.

Ági!Ez még csak a hagyatéki volt,hogy mostantól eladhatják a fiúk a házat és feszabadul az otp számla is.
EJ-ej napernyőcske.Talán vesznek neked még szebbet ami volt.ekkora szél volt nálatok?!! :( :(
Az előbb nálam sem volt ablak ahova írni tudtam volna,de már van.Ne mérgelődj lepd meg magad egyel.

Na megyek egy újabb hidegvizes fröcsit kell adnom a fiamnak,mert megint hisztizik.
Vendég

Gabó,
nemtom webcím miatt nem engedi-e a képeket, de szerintem nem... passz
De ha gondolod, küldd nekem. :D

Ági,
húúú, sajnálom a napernyőt, bosszantó és szomorú is egyben... :( :(
Gripe-re én is kíváncsi vagyok, még elkiabálni nem akarom... :D

nadine81

Hajnus nekem is tök sokszor azt írta :!: :!: :evil: :evil:

nadine81

Akkor ha nem bánnád majd elküldeném holnap.
Vendég

Na,talán így jó lesz.Gondoltam amíg alszik a Bence feljövök.Erre eltököltem itt az időt,mindjárt felkel. :evil:
Viol,gondolom fél 2 az időpont :) ,mindenkit ugyanarra hívnak.
Fel is ébredt.Vége a nyugalomnak.Tegnap óta mászik :D nincs egy nyugodt pillanatom se.Négykézlábból felül,aztán meg eldől és már koppan is a feje a kiságy rácsában.
Tök sok mindent akartam írni,de elfelejtettem a nagy mérgelődésben.Kép
hajnus

Hajnus!Ne mérgelődj!!NAAA NEEE!! :D :D
át tudom már érezni milyen ha mászik a poronty.Mióta Levi lavírozik mint a villám feláll mindenhova azóta a szemem mint a sasé.Épp tegnapelőtt este ment fel a vérnyomásom ezerrel.Bent volt a Balázzsal az ágyon mondtam neki kijövök figyeljen nehogy leessen.Erre egyszer csak hallom ám a dübörgést hát mit ad isten leesett a gyerek.Apám ha leül a gép elé v. nézni a tv se lát se hall.Mint egy süketnéma.Néha a tököm kivan vele.Olyan bosszantó mikor az ember direkt szól és tessék.Már nem ez volt az első ilyen alkalom meg gondolom nem is az utolsó.Néha olyan felelőtlen.

Na itt mindjárt megered az eső.
Vendég

www.bebietel.hu

Van hűségakció! Ajándékokra válthatóak az Univer emblémák! :)
nicika

Nálunk is mindjárt esik. :cry:
Pont tegnap mondta Isti,hogy egyik nap majdnem leesett a Bence mikor én a fürdőben voltam és rá meg az apjára bíztam a Bencét.Én előbb most már biztosan meggyőződöm róla,hogy érti e amit mondok(Apa),mert a számítógép egyértelműen süketséget okoz.Sokszor csak ül és röhög magában.Aztán látom,hogy msn-en beszélget. :D
hajnus

Bébiételről jut eszembe,nagyon durva,hogy Istinél azt mondták mindenképp főzzek neki,nem olyan jó az üveges kaja.Most meg a védőnő meg a gyerekorvos kimondottan tiltja 1 éves korig.Azt kérdeztem mi lesz akkor a turmixolt húslevessel? :D A nagymamák meg is őrülnek,ha nem adhatnak neki :D
hajnus

Hajnus,
jesszus, képesek megcsinálni, hogy mindenkit ugyanarra az időpontra hívnak???? És mit kezd az, akinek már pl kajás a gyereke??? Mi mondjuk kaja után mennénk, de akkor is... Kb mennyit fogunk várni? Fél óra, óra?
És ez UH lesz vagy csak megtapogatja? Ki csinálja? Mozsolits?

Gabó,
ejj, te se mérgelődj ám!! :D

Bébiétel:
minek tiltják, ha elvileg tök természetes meg egészséges? Vagy ez csak reklám-duma? :?

nadine81

Azt tiltják,hogy te főzz!Inkább 1 órára számíts.Én első alkalommal lefejt tejet vittem cumisüvegben.UH az egyik vizsgálóban,aztán újra sorban állás a másik vizsgálóhoz,ahol megtornáztatják.Más-más doki van a két helyen.
hajnus

Sziasztok!A Virág csak az itthon főzzött kaját ette meg az üvegeseket kiköpte.Nem is lett tőle semmi baja.Mindig kitalálnak valamit,hogy nem jó.Annak idején mi 2órát vártunk a csípőszürésnél.Tényleg tolakodni kell.
Apa nálunk se hall ha számítógépezik :wink:
kola2

Szinti sajnos egyáltalán nem fogadja el a cumisüveget, pedig próbáltam itatni vizzel is meg teával is. De csak annyit csinál hogy megfogja az üveget és rágja a cumit! Ha megy valami a szájába, azt kiköpi! :)
nicika

Nercsi!
Ma mi is megkaptuk a Pampers játéklapot! :O
nicika

Én még a két gyerekkel sosem vettem bébiételt, nem is ették volna meg, mert egyszer kaptunk és az is a macskáé lett!!!!!!!!
Profi voltam előre készítésből, 20-asával főztem a főzelék alapot amit mindig valami mással egészítettem ki, de Janka már nem volt hajlandó ilyet enni, ő csak 14hónaposan volt hajlandó bármit is megkóstolni, de az is a mi kajánkból előre kivett étel volt. Márton is egy évesen kezdett főzelékezni, ők ilyenek voltak, na és persze szerencsére rengeteg tejem volt, szépen fejlődtek, minden ok volt, a gyerekorvos sem harapott meg sosem, hogy még félévesen is fel kellett írni a konakiont.

Eszti, Vero, merre vagytok?

Viol, talán ha 3hónapos lesz Dorka szépen elmúlik majd a hasfájás is, addig tarts ki, tudom sokszor nehéz, de amennyit megtesztek annál több már nem hiszem, hogy van
:wink:
amica

Megvagyok még egyben, doki szerint beilleszkedett a feje, nyitva a méhszáj (mondjuk eddig is nyitva volt), és a szülésznő azt mondta könnyen meg fogok szülni (úgy legyen ámen :)). Azt mondták bármikor elkezdődhet, az előjelek szerint.

Utálom ezt az új babanetet.

Gripe Water nekünk nem jött be, még csak jobban fájt neki tőle.
Mondjuk nekem egyik csodaszer sem segített, csak a masszázs és a hasamon altatás...
Kitartás Viol!!!
Vendég

Kaptam ernyot, de nem egeszen ugyanolyat mint a regi volt. Mas a vaszna, meg kicsit mas, de ez is fa. Hiaba, mert nem tudok mit csinalni, a regit ki kell dobni. :cry:

Bebietel:
En a Bencenek csak hazi kajat adtam, mindenfele zoldseg lepurezve es jegkocka tartoban lefagyasztva, majd bezacskozva volt a hutoben, meg husi, maj stb, igy hamar lehetett valami kajat csinalni neki, es valtozatosan. Eleteben nem evett egy fel uveg bolti kajat sem. Ugyanezt terveztem a Balinttal is, de egyszeruen nem volt hajlando megenni a hazi kajat, csak a bebietelt. Nagyon nagy dilemmaban voltam, mert igazan nem akartam boltit adni neki, de enni meg muszaj. Szoval igy jartunk, meg most is neha vannak periodusai (mint a napokban), hogy inkabb bebietelt eszik. Amugy o nem kimondottan jo evo sajnos.
agi

Sziasztok!
Veró, lehet már a héten mehetünk látogatni??? Izgi..... :lol:

Nálunk tegnap a csípőszűrésen minden rendben volt. Viol, mi háromnegyed 2-re mentünk oda, és kb. fél 3-kor végeztünk. Rengetegen voltak. Ha ott a doki, már gyorsan megy, de álltalában sokat kell rá várni. :evil: Kedden a Mozsolics van, csütörtökön a Nábrády.
Reni, itthon 2× kell menni alapesetben egyszer 1 hónaposan, majd 4 hónaposan.
Voltam a Tiboldinál is. Azt mondta ebben a formában ez a folyás még természetes, míg szoptatok nem áll vissza még a szervezet a régi kerékvágásba. Val.szeg el fog múlni utána. Ha nem akkor megyek vissza.

Alíznál elkezdtük a pótlást. Még csak délután, meg este kap szopi után. Mértem és ilyenkor csak 100-120-at evett, mikor 200 az adagja. Először ordított mikor bedugtam neki a cumisüveget, aztán a sokadik próbálkozásnál egyszer csak elkapta, és egy szusszra kiitta az egészet. Aranyom!!! :P

Erika
nercsi

Kép Kép Kép [/img]
nercsi

Első képen a nővérem van, ő a keresztanyu.
Harmadikon: nővérem, én, Peti, sógorom, ő a keresztapu. :lol:
nercsi

Eszti!!

Kép

Tök jó képek Nercsi!
Örülök, hogy minden ok Alízzal, meg persze veled is!!

Ági!
Akkor az új ernyő most ugyanúgy tetszik? Vagy a másik jobban tetszett? :?:

Bébiétel: én is főztem neki mindenfélét, anyatejjel meg minden. Utálta, és kiköpte...
Most is megpróbálom majd, persze meg kell nézni honnan van a zöldség...

Még egyben...
Vendég

Na, még egy ezt én csináltam csak neked!
(Majd kapsz Te is Gabóca!)

Kép [/img]
Vendég

Eszti!
Isten éltessen! Kép
amica

Hajnus!Akkor látom nálatok is vannak ilyen jellegű "problémák".
Azt tíltják,hogy te főzz neki!!De miért?Ez baromság!
Levi se igen ette meg az üvegeseket talán 5-öt kapott összesen.

Vero!HMM azt hittem már talán akció van.Ez egy jó hír,hogy könnyen fogsz szűlni.Kívánom,hogy úgy legyen.ÓÓ ez a Vin kép mindjárt elalélok bár tudom Esztié!!!!!!!

Nercsi!Nagyon jók lettek a képek!Édes Alízka!! :) :)
De jó akkor rácuppant a tápikára és tele a kis bendője.

Eszti!Boldog Névnapot!! Kép képek Kép képek
Vendég

Vin kép: :lol: :lol:
Mikor van pontosan a szülinapod Gabó? Most valamikor igaz?

Nincs akció...
A kicsi már most önfejű. :P Imádom érte! :P :P

Azért nem engedik nagyon a főzést, mert szinte minden amit gyerekkajciba főz az ember (lánya) a föld alatt terem. A gyökerek (sárgarépa, krumpli, leveszöldség, stb) pedig különösen szereti elraktározni a káros anyagokat ami az esővízzel bekerül a földbe. Nitrát úgy emlékszem, ami a legdurvább. A bébiételbe tett pl répát kötelező ellenőrizni, míg Pista bácsi répájáról a piacon nem biztos hogy megmondod ránézésre. Szal, ezért...
Vendég

most mit láttok a szalagjaimból lányok?
Vendég

Eszti, nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép
nercsi

Veró,én nem látom a szalagodat. :(
nercsi

Vero!Június 16.-án van a szülinapom.
Aha akkor így már világos.

Betűket látni belőle.
Vendég

Gabó, mikor lesz meg a kocsitok? Már megvettétek? Új lesz?
Hogyan lehet képet tenni a nevemhez :?: :?: :?:
nercsi

két hét múlva vesszük meg és ha nincs itt Zala-megyében akkor egy hónap amíg legyártyák.Igen újat veszünk.

Fent a segéletekre menj rá ott a profilra és alul az avatar beállításnál tudsz feltölteni.
Vendég

lihlkugbvib
Vendég

,kjbnkéjb
Vendég

jklgblkj
Vendég

ÓÓÓÓ itt már esik az eső! :(
Otthon milyen az idő?
Vendég

Ma vagyunk ám 1-évesek
Úgyhogy ma nem fogok mérgelődni akár mi is lesz ez a husikám napja.Most kértem neki egy számot a Kanizsa rádióba a kívánságműsorba.Asszem bőgni fogok majd bár már reggel óta vagy 3* rámjött.
Egy éve ilyenkor tettek fel az infúzióra.Rémálom"most" :D :D :D kezdődnek a kínjaim,de azért ez a kis szaros megérte.
Vendég

Köszi Gabó, megpróbálom. Itt is esős az idő. :twisted:

Szupi lesz az új kocsi!!!
nercsi

Remélem sikerül!
Vendég

Sziasztok!Gabó!Nagyon boldog szülinapot a Kis Husinak!!!
Eszti!Boldog Névnapot!
kola2

Gabó, látod a múltkor még kérdeztem is mikor lesz a szülinap.

Kép
Levinek boldog szülinapot kívánunk!!!!

ÉN IS SÍRTAM VOLN :cry: OLYAN MEGHATÓ
nercsi

Levinek és Gabónak is vele együtt
Boldog Szülinapot!!!!!!!! Kép
amica

JDFCBMC
nercsi

Köszi Zsani!
Vendég

Köszönjük szépen.Asszem ma ilyen pityis napom lesz,mert megint rám jött pedig aztán engem nehéz megbőgetni.
Vendég

Boldog Szülinapot Levi! :)
nicika

Egy kérdés!
Ti mikor kezdtétek el szoktatni a gyerekeket az egyedüli evésre?
Vendég

Köszi Niki!
Vendég

Most játszák a számunkat és már bőgök is
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?