Na ujra itt vagyok, kozben megreggeliztunk.
Nadine!
Nekem ugy igazan egyik gyerek sem volt hasfajos, de amikor csikart a hasuk en is a Gripe Water-t hasznaltam, es nekunk bejott. De mondom, olyan igazi hasfajosoknal nem tudom mennyire jo. Majd te megmondod.
Most egyebkent megint ugy irom ezt az uzenetet, hogy az utolso hozzaszolasnal az "idezet"-re mentem ra, es igy feljott az iro ablak, mert kulonben nem volt az aljan...
Gabi!
Ugylatszik nem figyeltem elegge, de milyen hagyateki targyalasra vartok? Ennyire meleg van nalatok? Neztem a soproni webkamerakat (az utobbi idoben 6 db van - regen csak egy volt a Fo teren), es ugy nezem Sopronban elegge borongos az ido, es 20 fokot irnak. Ma nalunk is ilyesmi egyebkent.
Tegnap este olyan szomoru voltam, mert meg ket eve vettem egy nagy napernyot, olyat amit az asztal kozepebe lehet allitani. Tok szep fa nyele volt, meg a merevitoi is fabol, es a vaszna meg zold. Ugy tetszett, na mult heten kaptam hozzavalo asztalt meg szekeket, az is fa, gondoltam egyutt milyen szep lesz. Meg az asztalt nem allitottuk fel, mert gondoltam ugyis nemsokara utazunk, akkor ne verje itt az eso amikor itt sem vagyunk, igy csak a regi muanyagot vittem ki, es annak a kozepebe allitottam az ernyot. Tegnap du. jott egy nagy szel, belekapott a nyitott ernyobe, es asztallal egyutt felboritotta, es a vaszon merevito lecek kozul 3 aprora torott.
Meg bogtem is. A fene egye meg! Remelem kapok ugyanilyet, mert megut a guta. Ugyhogy most el is megyunk ernyo vadaszatra.