Sziasztok!
Elég későn sikerült hazaérnünk a Cinimuzikáról,mert átmentünk még anyukámékhoz is,és nemsoká megyek angolra,de ezt a sok szép képet nem hagyhatom szó nélkül......
Akkor csak szépen sorban...
Jucu!
Tényleg helyes a családod!!!Az a lényeg,hogy sikerült a feltöltés,akár segítséggel is.....
Majd beszélünk,de tényleg be vagyok havazódva.....,reggel apa bekapcsolta a gépet,de bunkó módon nem közölte a lányokkal,hogy nem én vagyok a számítógépnél,csak utólag láttam,de akkor már ti nem voltatok fönt,,
Ne haragudjatok......(Évi,Judit)
Tényleg nagyon jó apa rucija,olyan nyárias,és tetszik ez a stílus,nálunk sajnos nem ez nem menő,mert apa sötét mániás.....
Fehéret még pólóban se tud elképzelni......Sajnos
Jól is áll neki,meg jó a ruci is...
Nagyon aranyos a Dius a képeken,már igazi nagylány,mekkora segítséged lesz,ha jön a picur,azta.......Tök jó!!!!!
Az apás ölelkezős a kedvencem.......
És mennyi szép virágod van...............Imádom!!!!!
Judit!
A te képeid is szuperek,és már megint új rucija van a Bencusnak,és az a kendő.......................Nagyon babás.......
Az első képet azt hol csináltad?a szigeten?
Nem is tudtam,hogy vízesés is van...
Memó!
Örülök,hogy jobban van a fejed....
Én most a bárányhimlő ellen oltatom be a Dávidot,csak még nem telt el 1 hónap a kötelező védőoltás óta,így a most a hűtőben figyel...Majd a kullancs ellen is beakarom,de meggondolandó,mert megint kell várnom egy hónapot,majd ezt is újra kell oltani 1 hónap múlva ,addigra már elmúlik a nyár.....
De ha az oviból is hazahozzák a gyerkők,akkor ................Már megint jól kell tudni dönteni........................
Ezt a 7000 forintot én is soknak találom.....Hány gyerek van? Vagy mit vesznek aranyórát lánccal?Ez durva......
Most ha 10 gyerek van,akkor is 70.000 forint,mit akarnak venni?
És ne érezd magad zsugorinak,mert inkább venne az ember a saját gyerekének valamit a pénzből,az ovónőnek elég lenne egy jelképes valami,most nem akarok rosszindulatú lenni (a családomban sok ovónő van,nem vagyok ellenük),de úgyse fognak emlékezni,hogy kitől kapták,20 év múlva....Meg nem is várják el.....
Dia!
Gáborka szokás szerint nagyon cuki....Azon az alvóson,meg kell zabálni.....
Milyen hosszú....Hány cm?
Kaja:)
A plüss birka gyilkolászásnál szét röhögtem az agyam....
Vanna ilyen időszakok a babáknál,mikor rosszabbul esznek,(na nem a Bencire gondolok),de a Dávidnál elég sűrűn előfordult.....
Spenótot adtál már neki?Azt is már lehetne...Vagy céklát-krumplival,
Vagy pedig keverni szoktad már? Krumplit-paradicsommal,vagy krumplit tökkel például...Bébi kajcsit nem is vettél még neki?Vagy nem is akarsz azt adni?
Nem baj,ha szereti a gyyümit,az jó,van amelyik baba meg se eszi......Szerencsére az nálunk is menő volt ,és a mai napig eszik mindennap......
Ha visszamész az archivumban,én akkor kezdtem el írni,mikor Dávid 6 hós volt és éppen a hozzátápival kapcsolatban kérdeztem a csajokat,hátha találsz egy-két trükköt,persze csak ha ráérsz....
A játékszeretetedet megértem
Ismerős az érzés.......
Arra gondoltam,hogy minden hsz-nél irok a Zitának egy pár sort,hátha visszatalál egy kicsit hozzánk,olyan jó lenne..............
Szóval ti is irjatok neki,hogy érezze,hogy várjuk!!!!!!!!!!!!!
Zita!!!!!!!!!!!!!
Sokszor puszilunk! Remélem jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözöljük Doncit és Annát is!
Évike????????Csilluka?????????????????
Most menek angolra,tsók!
Ildikó