Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ildi
Jucu1975@hotmail.com az msn-m.
Nem akarok hülyeséget mondani,de ahogyan én nézegettem a bőrzén és a neten kb.20-25000.-ért voltak pierre c.kocsik.A sport is kb ilyen árba van.
Miért untad meg?Habár igazad van én is újat vennék!:)
Vettünk apának 2 inget ,meg 1 gatyót/len/ jól áll neki nagyon :)
Móni
Mesélj még!Irigyellek ,három gyermek.....:P
Neked is most megy suliba a lányod?Én már most izgulok a gyerek helyett is.
Évi
Várom a beszámolód!
Csilla,Dia ti is gyertek .......

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Ildi
Jucu1975@hotmail.com az msn-m.
Nem akarok hülyeséget mondani,de ahogyan én nézegettem a bőrzén és a neten kb.20-25000.-ért voltak pierre c.kocsik.A sport is kb ilyen árba van.
Miért untad meg?Habár igazad van én is újat vennék!:)
Vettünk apának 2 inget ,meg 1 gatyót/len/ jól áll neki nagyon :)
Móni
Mesélj még!Irigyellek ,három gyermek.....:P
Neked is most megy suliba a lányod?Én már most izgulok a gyerek helyett is.
Évi
Várom a beszámolód!
Csilla,Dia ti is gyertek .......

Kép

Kép
jucu

Hali!

Igen a Brigi most megy majd suliba,megkaptuk a listát multkor szülőin,ja meg még mondtak hozzá pár dolgot.
Ti milyen suliba iratátok?
Olyan furcsa,hogy suliba megy,olyan gyorsan megnőnek.Augusztus végén megyünk ismerkedős táborba,csak az elsősők mehetnek a szülők és a tesok is,3-rom napos lesz.15 ezer ft / 5 fő ebben bent van a kaja meg a szállás is.

Én most megint hormont szedek,mert szeretnénk kistesót.Jó lenne még egy kislány,talán az őszre összejön.Már okt. óta probálkozunk,igaz a Dávid is 1 év alatt jött össze.

Ha minden igaz a nyáron elkezdünk építkezni,már jó lenne költözni,már nagyon utálok itt lakni ebben a lukban.
Önkormányzati lakás,nem is azzal van a gond,hanem itt soha nincs csend,mindig valaki kalapál,fúr stb.Éjjel meg a vandálok űvöltenek a játszótéren.

Igen az Éviéket ismerem ,szoktunk néha találkozni,sajna mostanában nagyon kevés időm volt,a jövőhetem már nem lesz ilyen húzos.

Most megyek mert a Brigi akar játszani a géppel.

Puszi:Móni
memó

Jucu!

Felvettelek a partnereim közé! :lol:

Köszike a véleményed! Még meggondolom,hogy mennyi lesz!Végül is van hozzá hordozó is,meg pelenkázó táska is,így majdnem 60.000-ba van csak a Pierre C. Nem tudom,lehet,hogy még várok,mert sokat buknék rajta mindenképp,lehet,hogy jobban járok,ha megtartom.

Olyan nehéz......

Legfeljebb csak a babakocsit adom el,és 28 alatt semmiképp nem adom oda. :roll:

Többiek?

Na puszi!

Ildikó
ilgya1

Kis fogyókúrás lángos :)
Kép 1148228777.31.jpg
Ildi
Azért tedd fel a netre ott hamar elmennek.LÁtod most meg csak így engedi a képet.Fincsi lángost sütöttem:) nesze fogyókúra!!
Móni
Még egy kiscsaj?De jó!
Hormonkezelés?Már az elsó babusnál is volt gondod?Mióta kezelnek ,milyen hormonnal?
Pusz Jucu

Kép

Kép
jucu

Móni
Angol,torna szakos az osztály ahova irattuk.Nekünk jövő kedden lesz szülői értekezlet.Ismerkedős táborról még nem hallottam nálunk,legaláb is eddig nem mondta az igazgató.
Az építkezés miatt nem irigyellek ,de biztosan jobb lesz kertesben.:)
Jucu

Kép

Kép
jucu

Hali!

Mi magán suliba irattuk,a református egyháznak van nálunk iskolája,meg nekik van táboruk is Zselickisfaludon oda viszik a gyerköcöket minden évben kétszer.A Brigi labda osztályba jár majd,ez nem sport osztály,csak 2 tesi órával több van nekik a héten mint a többieknek.Ő is angolt tanul majd,meg mennek minden héten úszni.Nem azért megy oda mert anyira valásosak vagyunk,hanem mert ez a legjobb suli Kaposváron,legalábbis szerintünk.

Hormont csak a Bencénél nem kellett szednem.A slágergyogyszert kapom,clostilbegytet.De lehet,hogy íratok másikat,mert látászavaraim vannak tőle ( mindenhol ugráló vonalakat látok,és nagyon zavar).

Elbúcsúzom,mert már hulla vagyok,holnap jövök.

memó

Sziasztok!!

Olyan sokat írtatok hogy nem győzök válaszolni:):)

Ildi:

Igen a szmájlik:):):

jó színe van a babakocsidnak, a sport kocsi is jó azt láttam élőbe, azt miért nem tartod meg a picinek?szerintem az szuper kocsi:)

Dávid már nem használ babakocsit?? De ti autóval jártok boltozni meg erre arra?
flórával szoktunk babakocsizni, de már nem olyan sokat csak a boltig, de sokszor üresen tolom.
A p.c.kocsihoz nem tudom menyniért lehtne eladni, mert ezeket nem néztem anno mikor én árultam az enyémet.

Judit:
Jó a Bencis kép!!

Látom Benci is tud rosszalkodni:) Flóra anyuéknál volt a hétvégén , ott nem rosszalkodott, mert minig volt aki játszon vele, ha más nem akkor a dédi.

Ezt sajnálom, hogy ilyen meszse lakunk és egyedül vagyok itt.:( nincsenek meszse, de mindennap elmenni úgy igen.

gondoltam, hogy tetszik neked a da vinci kód:)

Jucu:

Apa nem semmi elszakította kéziféket... már bíztos elvittétek megcsináltatni, amúgy milyen autótok van?

Milyen injekciót kaptak az ismerőseid?
Felvettelek msn-re partnerek közé.

Móni

örülök, hogy ide találtál:)

Na most válaszolgattam erre arra,de elég felületes:(

szombaton 5-kor indultunk Pozsonyba.jó korán kelett kelnünk, mert gyalog mentünk le a buszhoz. Kellemes volt hajnali 4-kor sétálni:) a busz rettenetesen lassan ment. Rajkánál mentünk át a határon. Pozsony maga módján szép város, de semmi nagyobb nevezettésség nincs. budapest százszor szebb!!
Megnéztük a pozsonyi várat. Kívülről nagyon szép volt. !-tornya van ami úgy néz ki mint egy asztal lábai:)
Belül a vár nagyon csúnya.Az ablakok és pár dolog elég fúrcsa ízlés szerint lettek felújítva.

Az épületek olyanok mint 20 éve.Bár mem jártam ott még, de látszik, hogy semmit se újítottak a házakon.
Láttuk a magyar, japán, amerikai,francia konzulátust, nagykövettséget. A sétálón ötletes szobrok voltak.

Az árak ugyan olyanok mint nálunk. Pár dolog olcsóbb, de nem sokkal. A sörük az olcsó és nagyon finom:) Voltunk a tescóban onnan hoztunk ajándékot Flórának meg sört.
11 óra körül értünk haza.

Tegnap nem jöttem hírt adni magunkról, mert de. már mentünk anyuékhoz. Este meg rámjött a fáradság.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Szia Évi!

Örülök,hogy megjöttél.... :D
Látom nem nyűgözött le annyira Pozsony, a sőrt akartam írni,hogy finom,de amúgy én se voltam sosem. Végül is hogy hogy mentetek? Kirándulni vagy csak vásárolgatni?

Nem használunk már babakocsit a Dávidnál,egy testvér fellépőt akarok venni,ha mégis megyünk sétálni,de tényleg kocsival megyek a legtöbb helyre.De babakocsi azért mindig kell,főleg egy csecsemőnek....

Te eladtad különben a tiedet?Mert a honlapon még fent van.....

És Abc-t vettél?Már nem emlékszem pontosan.

Rádjött a fáradtság? :wink: :roll: :roll: :oops: :oops: Mikor is kell megjönnie?

És fényképezőt vittél remélem.......Flóra elvolt a mamával?

Judit!
Én is gondoltam rád,mikor beharangozták a Da Vinci kodot,én is elkezdtem olvasni,de megmondom őszintén nem volt időm befejezni,a lényegről lemaradtam,de majd megnézem a filmet. :cry:

De jó lenne a kocsi a kistesónak,eredetileg az volt a terv,de mostanában olyan jópofa babakocsikat láttam,hogy szívesen váltanék.Ha jó árban elmegy akkor eladom,ha nem akkor megtartom,majd felrakom a babaszobára.

Jucu!
Tényleg guszta az a lángos,de még,jó,hogy nem látszik jobban,így is csurog a nyálam.... :D

Nem akarod lefényképezni apát az új cuccokban? Nagyon kiváncsivá tettél.!

Memó!
Sokat kell fizetni a suliért? (Írtad,hogy magán)
Milyen változások vannak....,tök,jó hogy van labda osztály meg ilyenek...

Dávidka miket tud már?

Csilla? Dia? Merre vagytok?

Puszika! Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Szia Évi!

Örülök,hogy megjöttél.... :D
Látom nem nyűgözött le annyira Pozsony, a sőrt akartam írni,hogy finom,de amúgy én se voltam sosem. Végül is hogy hogy mentetek? Kirándulni vagy csak vásárolgatni?

Nem használunk már babakocsit a Dávidnál,egy testvér fellépőt akarok venni,ha mégis megyünk sétálni,de tényleg kocsival megyek a legtöbb helyre.De babakocsi azért mindig kell,főleg egy csecsemőnek....

Te eladtad különben a tiedet?Mert a honlapon még fent van.....

És Abc-t vettél?Már nem emlékszem pontosan.

Rádjött a fáradtság? :wink: :roll: :roll: :oops: :oops: Mikor is kell megjönnie?

És fényképezőt vittél remélem.......Flóra elvolt a mamával?

Judit!
Én is gondoltam rád,mikor beharangozták a Da Vinci kodot,én is elkezdtem olvasni,de megmondom őszintén nem volt időm befejezni,a lényegről lemaradtam,de majd megnézem a filmet. :cry:

De jó lenne a kocsi a kistesónak,eredetileg az volt a terv,de mostanában olyan jópofa babakocsikat láttam,hogy szívesen váltanék.Ha jó árban elmegy akkor eladom,ha nem akkor megtartom,majd felrakom a babaszobára.

Jucu!
Tényleg guszta az a lángos,de még,jó,hogy nem látszik jobban,így is csurog a nyálam.... :D

Nem akarod lefényképezni apát az új cuccokban? Nagyon kiváncsivá tettél.!

Memó!
Sokat kell fizetni a suliért? (Írtad,hogy magán)
Milyen változások vannak....,tök,jó hogy van labda osztály meg ilyenek...

Dávidka miket tud már?

Csilla? Dia? Merre vagytok?

Puszika! Ildikó
ilgya1

Hello!

Lányok,
ez igen, hirtelen ennyi babaváró! :shock: Teljesen el vagyok kenődve, hogy nekünk nem lesz több.... :( Igaz, mit panaszkodom, hisz én még babázom, nekem még babám van..... :lol:
Mindenkinek nagyon örülök, hogy lehet!!!!!!!!! Jó lesz majd jövőre, mindenkinek picije lesz. :D

Móni,
örülök, hogy itt vagy. Ennyi gyerek, és még szeretnétek! Tök jó!!!!!

Anno én 5 gyereket terveztem, aztán a való életben rájöttem, kicsit sok lesz. Most örülök Gabinak, aztán meglátjuk. Vissza megyek majd dolgozni, férjem is remélem megembereli magát a melóhelyén és idővel még több lesz a fizuja, és akkor igen, elgondolkodhatunk majd....majd. Végülis van még időm, 27 leszek a nyáron, a férjem meg 4 ével idősebb nálam. 8) Csak emlékszem, mikor tavaly áprilisban megbeszéltük, hogy jöhet a baba és jött is, igaz fél évvel a terv elött, de olyan jó volt! És most ahogy olvaslak Titeket nagyon nagyon vegyesek az érzéseim. :oops:

Elfelejtettem írni az itteni Brendonról. Szóval voltunk, és kiakadtam. Minden aranyárban van!!!!! Egy pici sapi 3450 Ft?! :shock: Kiakadtam. Viszont arra jó, hogy mindent megnézek és máshol beszerzem jóval olcsobban. :wink: Igaz, van itt Imrén egy bababolt és az még ennél is drágább, hát oda még nézelődni sem járok. :cry: Pedig nem vagyunk szegények, mégis drágának tartom. :roll:

Sajnos a bevallásokat nem pénzért csináltam, mind a családomé, így plusz lóvé nincs, csak a meló. :? De vége!!!! Legalább is egy évre biztos. :roll:

Gabika nem nagyon javul, tegnap este is telibe hányt, most várok, 2 óránként etetem, hátha.... :( nehéz egy ilyen kis zabagéppel.

Viszont, jó hír, védőnő azt mondta, tehetem picit ferdén a kocsi hátát, mert olyan erős a gyerek. :D

Csináltam már vonalzót, csak nem tetszik, akarok másikat és akkor majd azt felteszem.
dianab

Kép

a híd tartó pillér:
Kép

Napóleon könyököl:
Kép

A vár
Kép

többi az oldalamon található(kirándulás)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Móni
Nem jók ezek a mellékhatások:( Nekem a fejem fájt a clostytól az első próbálkozásnál/migrénes volt/.,most meg az utrogestan- tól szenvedtem,állandószédültem és olyan voltam az elsó napokba mint aki be van lőve.Akor hívtam a dokit és elosztotta 3× adagra/nap.
Judit
Szépek a képeid.Gyakran jártok fel?Milyen melóhelyed van?Nem megoldható,hogy heti 2-3 napot dolgozz csak?
Igen ez a gyógyszer peteérés segítő.Valamint van PG53 nevű ovulációs teszt ami még jó, és a cseppentős amit DM-be lehet kapni ,de nem jut eszembe a neve.Nekem 3 hónap alatt egyszer sem mutatot a Pg páfrányokat és a hőgörbém is egysíkú volt nagyon.Ekkor indultam dokihoz és kiderült ,hogy jók a hormoneredményeim ,de nincs peteérésem.Várom mint a messiást:)
Évi
Csatlakozom Ildihez a látottakkal kapcsolatosan:(
W.Jetta ,kicsit öreg ,munkába járni tök jó. Valamint arra jó volt ,hogy újra beleszokjak a vezetésbe 9 év kihagyás után.
Apának van a céges peugeot.
Most kicsit pipa lett és azt mondta veszünk egy újat.,aminek én nem örülök:( nekem inkább gyerek jöjjön most mint kocsi.Annyi pénzünk meg úgysincs ,hogy egybe kifizessük az autót ,hitelt meg nem akarok még pluszba .
Tényleg furi ,álmosság ,fáradság......mikorra is nem várod a "miki"t?
Ildi
Küldok majd képet ,de száradnak a cuccok:), és feltéve ha sikerül kicsinyítenem.:O
Dia
Ne keseregj.biztosan nektek is megoldódnak a problémák és utána lesz még picuritok:)
Megértelek nálunk is voltak annó gondok azért nem tudtuk előbb vállalni...most meg.....:(
Melyik brendonba voltatok?Én sem szerettem,mert valóban k...a drága.Viszont Kispesten volt egy jó bolt a Hunyadi mozival szemben.Szegény Gabika:( ,de azért jókedvű,vagy nagyon megviseli?
Puszka Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Ildi:
Persze, hogy rám jött fáradság, szombaton reggel fél 4-kor keltem és éjfél körül feküdtünk le.Utaztunk 2x6 órát+mászkáltunk kb-5 órát Pozsonyban.
Busszal mentünk és kirándulni, de vásároltunk is hamár ott voltunk.
tudjátok rózsaszín rucit Flórának:):) (ez Jucusnak is szól)

Igen én eladtaam a nagy babakocsimat,ami fent van az oldalamon az megmaradt,mert vissza hoztam a nőcitől(erről már meséltem, hogy miért)

Cam apollot vettem helyette és nagyon szeretem:) Annyira könnyű tolni. Hónap végén kel megjönnie vagy kitudja talán a jó Isten:):)

Vittem fényképezőt ide is raktam fel pár képet.A többi az oldalamon van a Kirándulás alatt.

Judit:
Gyönyörűséges képeket csináltál mint mindig. Farkinca szerelő Benci:) Édi:)

Dia:

Remélem Gabika meggyógyul most már...

Nekem nincs semmi bajo a clostytól.Szerencsére, de azért remélem nem kell sokáig szednem.
Ezt az ovulációs tesztet mikor és hogyan kell alkalmazni.Ha valakinek erendszertelen a "miki"-je?? Jucus ezzel kíváncsivá tettél. Te mikor nézted a 14. napon??

Jucus:
Autót így már értem. szerintem is jó gyakorolni és munkába járni. A férjed mit dolgozik?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

tudom, hogy a fáradsággal csak jóra gondoltatok ám

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi
Megtaláltam ,Corax LH ovulációs teszt a neve,A tezszt alkalmazásának első napját úgy tudod kiszámolni,hogy a ciklus napjainak számából kivonsz 17-et.Pl:ha a ciklus 28 napos,akkor az első meghatározást a 11.napon kell csinálni.

Ciklus hossza 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
meghat.kezd. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
a megtermékenyülés legnagyobb valószínűsége akkor van ,amikor a 2.fogamzóképes napon vagy.1 nap az elsó kimutatott LH emelkedés.
Ha változó a mensi akkor fél év alatti legrövidebb ciklus hosszával kell nézni a fenti adatokat.
5 nap elteltével sincs LH kilövelés akkor folytatni kell még 1 teszttel.
Ha rendszertelen akkor szerintem jobb a PG 53,de nem tudom igazából ezt dokinak nézni kéne,mert nem biztos,hogy uabban az időben van mindig.
Én általában a 7.naptól néztem, mivel nekem 24 napos a ciklusom,de volt kevesebb is.
Apa számítástechnikában dolgozik.Hála istennek egy nagyon jól fejlődő cégnél,jó beosztásba megbecsülve!!!!!Ami a legfontosabb.
MÁr én is nézegetem a babakocsikat :):):):)

Kép

Kép
jucu

Kép igen igen.

Kép

Kép
jucu

Hali!

Megjöttem,nagyon fáj a fejem,jön a hideg mert a bal oldalon fáj.
De-t nem tudtam írni nem tudtam belépni.De most itt vagyok. :D

A suli úgy magánsuli,hogy a református egyházé.Nem kell pluszba fizetni semmit.Úgyan úgy van mint az önkormányzati suliknál.Nekünk a könyvek ingyen vannak és az étkezés is csak a felébe kerül ( nagycsaládos kedvezmények ).Csak az angol könyvet kellett megvenni ( 1500 ft ),és egyensálat hordanak az ünnepségeken ezt kellett még megvenni ( 1000 ft ),meg ami a listán van.Toltartó ha minden igaz nem kell,mert ad az önkormányzat.Anyiban más még,hogy reggelente van 10 perces áhitat ( imátkoznak,énekelnek stb. ),és havonta egyszer kötelező templomba menni.Az ünnepségek is a templomba vannak.

A Dávid elég sokmindent csinál,csak beszélni nem akar,de majd elkezdi és akkor majd benem áll a szája. :lol:
Mindenhova felmászik ahova lehet,és ahova nem,emeletes ágyra,szekrényre.Ja és mindent szétpakol.Rámászik a tesóira és rajtuk ugrál.Képzeljétek ma bilibe pisilt du-án.Reméllem a nyáron leszokik a pelusról jó lenne.

Megyek teletömöm magam fájdalomcsillapítóval és nyugovora térek.

Legyetek jók,és vigyázzatok magatokra.

memó

Móni!
Pihend ki magad!Frontos vagy?
A suli tök jó és nagyon szimpatikus.Ügyi nagyon a kis Dávid,szerencséd van mert itt a jó idő és könnyebb lesz!
Nekem is Diussal hamar ment.Már bülcsibe úgy kerólt ,hogy napközben nem volt pelus.,pedig nem eröltettem neki.
Pakol,rámol ,mászik.....jaj mi vár rám,!!!!!:) édes csíntevések:)
pusza nektek Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Bocseszka,csak most tudtam jönni,mert elhúzodott az angol,mostanában konzultációk is vannak,így 7 nél előbb nem érek haza.Lesz egy hosszú szünet juliusban és augusztusban,emiatt kicsit bele kell huznunk.

Judit!
Örülök,hogy képeztél!Kép

Budapest gyönyörű!!!!!Persze a fótós is egy zseni!
Mint egy képeslap,komolyan!

Aranyos a kis malacszerelő Bencike,jó kis sapija van,de hol voltatok különben?Melyik játszótéren?

Da Vinci kód :shock:
akkor megpróbálom elolvasni mielőtt megnézem,köszi a tanácsot!

Mi van a Lost-tal? :roll: :wink: Vannak már új részek?

Dia!
Jó,hogy jöttél....

Szegény Gabusnak mennek a tündérkék!KépHogy mielőbb meggyógyuljon!

Nekem tetszett a Brendon,jó közel van hozzánk,és legalább olyan minőséget kapok,amit elvárok a pénzemért,sőt továbbmegyek,ott legalább van mindenből olyan méret,amit szeretnék. Nem mondom,hogy olcsó,sőt,de legalább egy helyen meglehet venni bármit a babakelengyétől a pelenkáig,én a Mega Toys-al voltam így,amíg megvolt,de most a Brendon lesz a favorit. Sajnos amik kis boltok vannak a közelünkben,mind irtó drágák,és választék sincs.
Az Auchan meg a hasonló kaliberű áruházakban is vannak gyerekcuccok,de hiába olcsó,ha gagyi a minősége,egyszer kimosod,és kifakul,kinyúlik,soha többet nem bírod ráadni a gyerekre,akkor hol éri meg?????Én is szoktam ott is venni,meg piacon is,félreértés ne essék :oops: de néha azért inkább megveszem a minőséget,mert az tartósabb.

Évi!

Most nyugtass meg légyszi,hogy nem a férjed ül melletted a padon. :D :roll: :roll: :roll: Vagy fasirtban voltatok? :mrgreen:

Szépek a képek,ez alapján tetszik Pozsony! Majd megyek és megnézem a többit is.

Jól van na,gondoltam,hogy azért vagy fáradt,de azért reménykedünk,és szorítunk,és mindjárt itt a hó vége is.....

Tudtam,hogy valami hárombetűs kocsit vettél,de tényleg mostmár beugrott.A nőcis sztorira meg emlékszem,azért annyira még nem lukas az agyam,de nem sok híjja van. :wink:

Jucu!
Egyetértek,előbb gyerek,aztán kocsi Kép

Hogy ti miket tudtok te jó ég,én se hallottam sosem ilyenekről...ezt mennyi próbálkozási idő után kell szedni? És honna tudjátok,hogy mennyi pontosan a ciklus? Nekem csak átlagosan 28,nektek nem?

És még én voltam elkeseredve,hogy nem jön össze,pedig szoptatok,mostmár szégyellem magam,de tényleg.... :cry: :cry: :oops: :oops:

Szólj,ha látsz valami jó babakocsit!

Memó!
Szegényke,Csilla tudna mesélni,ő a fejfájós a topikban....
Neked is mennek a gyógytündérek,hogy enyhítsék a fájdalmadat...Kép.Dávid is megérzi a hideget :cry:

Az jó,ha nem kell fizetni a suliért,olyan becsapós volt a neve miatt.Ennyi belefér szerintem,a 10 perces áhítat és a havi egy templom is. Én is református vagyok különben. És tényleg ad az önkormányzat tolltartót? Jól teszi!

Évi,Fló is ebbe fog járni?

A sál aranyos lehet,én szeretem az egyen cuccokat, a matróz bluzt is mindig úgy szeretttem felvenni. :oops:
ilgya1

Sziasztok!!

Jucus:
Lehet, hogy majd beszerzek egyet. Köszi a termék bemutatót és a használati utasítást :)

Móni:

Flóra is azért volt olyan rossz tegnap, mert frontos.délután aludt egy nagyot utána már lehetett vele bírni :cry:

Ildi:
Az a pasi aképen nem a férjem, de hasonlít :roll: Nem voltunk fasírtba :D Nyugi...

flóra nem abba a suliba fog járni amibe Móni kislánya, hanem ami itt van a másik utcában.
Én arról is jókat hallotam.

Matróz blúzt én is úgy szerettem volna felvenni, de az osztálytársaimmal nem sikerült megegyezni, így fehér blúzban és sötét szoknyában voltunk :cry:

Ma nagyon meleg lesz,nem sokat leszünk kint.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Megnéztem mindenkinek a képeit! Nagyon jól sikerültek!

Évi! Nálad külön ki kell emelnem még Flóra rajzát,annyira édes!És nagyon tetszett még a helytörténet menüpont is,abba is beleolvastam.Nagyon jó!

A kirándulós is szuper a híd az nagyon tetszik!

Gondoltam,hogy nem apa,de nagyon hasonlít :D :D :D

Judit!
Úgy látom apa egyre többször elkísér titeket sétálni,ez nagyon helyes!Látom nálatok is nagy kedvenc a labda,mi most tanutuk meg egymásnak gurítani,és elég jól tudja már írányítani,eddig csak rugta vagy dobta,de most egymással szemben ülünk,és gurígatjuk.

Ja és mi az hogy nem tapétázol többet,igenis tessék tapétázni kérem!!!!Sokat!!!!!Persze attól az oldaladat megnézzük természetesen,úgyis van mindig rajta valami látnivaló!

Persze,a Brendonos cuccok között is van ami elszakad,de a rosszabb minőségnél hamarabb megvan az esélye.
Én még azokat szeretem amit örököltünk,mert azok sokkal tartósabbak voltak,mint a maiak,van egy-két ősrégi darab,de jobb a minősége,mint akármelyik mai cuccnak. :oops: Most úgyis a retro a divat! :roll: :D :shock: :shock: :shock:

Puszika,mennem kell!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Judit:

Tapétázz csak nyugodtan!!!!!Annyira jó képeket készítesz, hogy csak ámulok és bámulok :D
A képeidet látva ilyen látványosságokat képzeltem pozsonyban is.
Benci kép nagyon jó!!!

Ildi:

Flóra elég hamar megtanult labdát gurítani, de elkapni azt nem tudja .Mostanában már néha sikerül elkapni ha dobom. Rúgni azt jól tudja :)

Igen ez a rajz az első amin tényleg lehet látni, hogy mi van :wink:
A hűtőre van felakasztva, hogy mindig lássuk.

Flóra ma kinnt fürdött a teraszon, jól érezte magát kb egy órát pancsikál. Most bejött egy kicsit, de pár percenként kimegy megmártózik és vissza jön :)

És mást nem vettél észre az oldalamon???? (felül?)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

De észrevettem,csak azt már nem írtam.De tényleg jó. Apa segített?

Nem kell elmondani ám,hog kell csinálni,nem érdekel......

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nálatok olyan jó idő van,hogy Flóra kint tud pancsizni? ittt kicsit fúj a szél.

Mi is kimegyünk délután,apával levitettem a csúzdát.Most éppen alszik,én meg megyek ebédelni. :D

Még jelentkezem:Ildikó
ilgya1

Szia Ildi!

Igen a férjem csinálta :D

Nem tudnám elmondani, hogy ,hogyan azt nem láttam csak a végeredményt :D

Igen itt nagyon jó idő van nem fúj a szél sem.a teraszunk nagyon védett a meleg is megreked és egész nap süti a nap.

Flórának az elöbb hasmenése volt, remélem nem szedett megint össze egy vírust :? Talán csak valami mehajtotta a menzás leves vagy nem tudom ma nem evett semmi különöset, kakaót és az ebédet levest és sapgettit.Az utóbbit apa főzte így tudi bíztonságos és abból mi is ettünk tegnap.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Judit!!

Igen a kép sem ugyan az és színátmentes és még a kicsi_evi is oda van írva :)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

Nagyon jó lett az új vonalzód!

Csak vicceltem,úgyse tudnám megcsinálni,hiába magyarázná el akárki . :oops:

Judit!
Ne szerénykedj! Kép

Nálunk inkább az unokatesó olyan,hogy mindig az kell neki,ami a Dávidnak,elszedi tőle,és két perc után eldobja valahol :oops: :oops: :oops: Nagyon mérgesítő,a fiam meg engedi,hogy elszedjék tőle,olyan kis mamlasz!Meglátszik,hogy nincs tesója,senkitől nem vett el még semmit!

Lehet, hogy később majd megembereli magát,de most nem kell neki ami a másé,vagyis nem szerzi meg. :oops: lehet,hogy titokban szeretné.......

Mi jót esztek?

NA pá!

Ildikó Kép
ilgya1

Szegény Flóra! Reméljük nem vírus!

Kép Kép Kép
ilgya1

SZIASZTOK!

Nemrég jöttünk meg a sétából,vagyis lent voltunk az udvaron,ma a biciklik és a motorok voltak a sláger,máskor rá se ül,ma csak szinte azt gyakorolta....

Ez a motoros: Kép

Itt biciklizik:
Persze még nem mindig sikerül eltalálnia a pedált,de ügyeskedik:
Kép
Na azért homokozott is egy kicsit!!
Kép

Judit!
Benci édes lehet,amint udvarol a "néniknek" :)
Dávid is féltékeny az apjára ,de nem vészes,remélem a kistesóra egyáltalán nem lesz!

Szép estét Mindenkinek!

Holnap szerda,Cini muzsikára megyünk,délután angolom lesz,de igyekszem benézni!

Csilla! Hova tűntél?

Ildikó

Zita!!!!!
Ha olvasol,akkor jelzem,hogy folyamatban van a válasz!
ilgya1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ismét csak segítséggel sikerült a feltöltés!
Ildi
Értekezzünk a progiról majd jó?????
Visszaolvasok holnap,de nagyon lefáradtam mára!!!A szülöui 7.45 -ig tartott és KO vagyok.
Apa nem ilyen ám éltalában ,de ő is hulla fáradt.
Puszi Jucu
Puszi

Kép

Kép
jucu

Hali!

Megprobálkozom megint az írással,egyszer már írtam ,de mire elküldtem volna addigra eltünt.

Én ma már jól vagyok,reggelre mulott el a fejfájásom.Sajna én is frontos vagyok ,mindegyikre már 14 éves korom óta.

Csilla te mit szedsz a fejfájásra?
Nekem csak a Voltaren kup használ,de az olyan mint egy lórugás.

Ma megyünk oltásra,beadatjuk a kullancsellenit a Dávidnak.A többiek már megkapták.Multkor a Bence az oviból hozott haza kullancsot.

Évi,hogy izlik a mogyoróvaj?
Képzeld vettem epret a szolgáltatóháznál,és isteni finom,850 ft/kg.
Ma milyen rossz idő lett,ezért voltam én rosszul.

Tele van a hócipőm az ovis ballagással.
Jucu,ti is vesztek közös ajándékot az ovónőknek?
Ti mennyit adtok be ?
Nekünk 7000 ft kell,mert az egyik szülőpáros kinézet valamit,mi meg fizessünk.De megse kérdeztek benünket,hogy tetszik-e az ötlet.Nekem ez egy kicsit sok,vagy én vagyok ilyen zsugori ?

Megyek,mert a Dávid a hűtőbe van,állandoan ott pakol.Tultesz a másik kettőn. :lol:

memó

Hello!

Képek Tökiről:

Kép
Kép
dianab

Kép
dianab

Sziasztok!

Hát ilyen a nagyfiú. Nincs sok új kép, mert nem nagyon szeretem az új gépet, meg kell szoknom. :x

Gabika alig akar enni, válogat, én meg megőrülök a sok pepecseléstől. Tegnap pl csak szilva kellett volna neki, így belekevertem a tejpépbe, nem mertem töményen nyomatni neki egész nap. :? Valahogy a gyümik jobban csúsznak nála. Ma is a tejpéppel szórakozott, úgy imádkoztam bele, a körte meg simán csusszant lefelé. Persze jár keze lába, nevetgél, miközben én már a plüss bírkáját gyilkolnám legszívesebben mérgemben. :evil:
Igazi türelemjáték..... :oops: de biztos én is lehetnék türelmesebb... :oops:

Nem írnátok egy két kanalas trükköt, meg hogy ki mit hogyan adott ennyi idős korban a csemetéjének! Légyszi!!! :wink:
Esszük már a répát, krumplit, tököket mind, paradicsomot, gyümiből alma, őszibari, szilva, körte, levekből: szinte mindent, amire rá van írva, hogy 4 hós kortól mehet, alma, szőlő, nari,körte, barik, stök,erdei, pari, stb....

Mindenkinek a képei klasszak!!!!!!!!

Judit,
jó hogy a vár közelében laktok, szeretem azt a környéket nagyon. Van egy varázslatos hangulata. Anno a Ponty utcába jártam mérlegképesre, heti 3x mentünk este hazafelé, felejthetetlen... :roll:

Ildi,
nálatok is van játék dögivel, olyan a kertetek mint egy vidámpark. Én is majd mindenfélét akarok venni, hiszen jövőre már használhatja őket. Arra gondoltam, megvárom az őszi árleszállítást és akkor bevásárolunk. Idén csak egy nagy sátrat-pavilont veszünk, hogy az alá be tudjam tenni a kinnti járókát meg magamat, ja és egy pici medenkét a Tökinek.

Addig is a járókája van tele, meg a nagyágy, meg a kiságy, a pelenkázó, mondtam, egy egész bölcsinek nincs ennyi vacka mint Gabinak. :lol: Persze én tehetek róla, imádom a játékokat, ezért mindig ha olyan helyen vagyunk, veszek neki vmi újat, mert hogy olyana még nincs és kell... :lol: kicsit mániákus vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jucu,
tök helyes a családod!!!!
dianab

Sziasztok!

Elég későn sikerült hazaérnünk a Cinimuzikáról,mert átmentünk még anyukámékhoz is,és nemsoká megyek angolra,de ezt a sok szép képet nem hagyhatom szó nélkül......

Akkor csak szépen sorban...

Jucu!
Tényleg helyes a családod!!!Az a lényeg,hogy sikerült a feltöltés,akár segítséggel is.....
Majd beszélünk,de tényleg be vagyok havazódva.....,reggel apa bekapcsolta a gépet,de bunkó módon nem közölte a lányokkal,hogy nem én vagyok a számítógépnél,csak utólag láttam,de akkor már ti nem voltatok fönt,, :oops: :oops: Ne haragudjatok......(Évi,Judit)

Tényleg nagyon jó apa rucija,olyan nyárias,és tetszik ez a stílus,nálunk sajnos nem ez nem menő,mert apa sötét mániás.....
Fehéret még pólóban se tud elképzelni......Sajnos :cry:
Jól is áll neki,meg jó a ruci is...

Nagyon aranyos a Dius a képeken,már igazi nagylány,mekkora segítséged lesz,ha jön a picur,azta.......Tök jó!!!!!
Az apás ölelkezős a kedvencem.......

És mennyi szép virágod van...............Imádom!!!!!

Judit!

A te képeid is szuperek,és már megint új rucija van a Bencusnak,és az a kendő.......................Nagyon babás.......

Az első képet azt hol csináltad?a szigeten? :oops: Nem is tudtam,hogy vízesés is van...

Memó!
Örülök,hogy jobban van a fejed....

Én most a bárányhimlő ellen oltatom be a Dávidot,csak még nem telt el 1 hónap a kötelező védőoltás óta,így a most a hűtőben figyel...Majd a kullancs ellen is beakarom,de meggondolandó,mert megint kell várnom egy hónapot,majd ezt is újra kell oltani 1 hónap múlva ,addigra már elmúlik a nyár..... :cry: De ha az oviból is hazahozzák a gyerkők,akkor ................Már megint jól kell tudni dönteni........................

Ezt a 7000 forintot én is soknak találom.....Hány gyerek van? Vagy mit vesznek aranyórát lánccal?Ez durva......

Most ha 10 gyerek van,akkor is 70.000 forint,mit akarnak venni?
És ne érezd magad zsugorinak,mert inkább venne az ember a saját gyerekének valamit a pénzből,az ovónőnek elég lenne egy jelképes valami,most nem akarok rosszindulatú lenni (a családomban sok ovónő van,nem vagyok ellenük),de úgyse fognak emlékezni,hogy kitől kapták,20 év múlva....Meg nem is várják el.....

Dia!
Gáborka szokás szerint nagyon cuki....Azon az alvóson,meg kell zabálni.....

Milyen hosszú....Hány cm? :roll:

Kaja:)
A plüss birka gyilkolászásnál szét röhögtem az agyam.... :mrgreen:
Vanna ilyen időszakok a babáknál,mikor rosszabbul esznek,(na nem a Bencire gondolok),de a Dávidnál elég sűrűn előfordult..... :cry:

Spenótot adtál már neki?Azt is már lehetne...Vagy céklát-krumplival,
Vagy pedig keverni szoktad már? Krumplit-paradicsommal,vagy krumplit tökkel például...Bébi kajcsit nem is vettél még neki?Vagy nem is akarsz azt adni?
Nem baj,ha szereti a gyyümit,az jó,van amelyik baba meg se eszi......Szerencsére az nálunk is menő volt ,és a mai napig eszik mindennap......

Ha visszamész az archivumban,én akkor kezdtem el írni,mikor Dávid 6 hós volt és éppen a hozzátápival kapcsolatban kérdeztem a csajokat,hátha találsz egy-két trükköt,persze csak ha ráérsz....

A játékszeretetedet megértem :D :wink:
Ismerős az érzés.......

Arra gondoltam,hogy minden hsz-nél irok a Zitának egy pár sort,hátha visszatalál egy kicsit hozzánk,olyan jó lenne..............

Szóval ti is irjatok neki,hogy érezze,hogy várjuk!!!!!!!!!!!!!

Zita!!!!!!!!!!!!!

Sokszor puszilunk! Remélem jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözöljük Doncit és Annát is!

Évike????????Csilluka?????????????????

Most menek angolra,tsók!
Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Judit:

Benci már csajozik :) Aranyos lehet :D
Nekem se volt meg reggel a topic ezért el is maradt az írás.

Ildi:
Jó sok játék van az udvarotokban:) Olya húzós kocsink nekünk is van :)
Jók a képek!!

Jucus:
Aranyos családod van. Dius milyen nagylány :wink: Ezek az új cuccai apának? Jók.

Móni:
hát a mogyoróvaj elég furcsa :wink: :lol: De azért nem rossz.
Epret nagyon szeretem, de kiüt így nem ehetek belőle sokat.

Végül,hogy döntöttetek az ovis ajándékról?? Külön vezstek vagy veszel amit néztünk?

Dia:
Aranyos Gáborka :) Jók a képek!!

Flóra enyi idősen még nem sok mindent evett. A tejpépeket nem ette meg csak amit kaptunk mintát:) 4-hós gyümi deszsertet arra emlékszem, hogy evett.Almát, körtét is, tobbi tejci volt. 7-8 hós kora körül kapott húslevesből répát, krumplit, majd husit is.Aztám azokat főztem amit küldtem is mailben. Vagy baby kaját adtam neki. hipp-es gyümik nagyon fincsik és a Mildi joghurtos, túrós dolgok. Ezeket szerette. De most nem jut eszembe mennyi idős kortól lehet adni. Talán 8 hónap??? tököt, barackot , paradicsomot azt nyáron evett először. sokáig inni Mecsek teát adtam neki. Aztánén is vettem olyan gyümi léket.

Ma megjött a Níveás táskám,nagyon szuper. szombaton ezzel megyünk a falunapra majd :wink: :D
a nyakamat a múltkor legyantáztattam, mert it ott előjön pár szőr sál. Teljesen kipattogzott: :cry: Nagyon csúnya, remélem a következőknél ha már megszokja a bőröm akor nem lesz ilyen. Bekentem sudocremmel. Talán segít rajta.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi!!!

Itt vagyok,csak te gyorsabb voltál :D :D :D :D

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Őt gyerköc megy most suliba.Festett üveg vázát rendeltek az ovónőknek ( 6000 ft/ db ,3-rom ovónő van ),és még 12000 ft-ot akarnak költeni a virágokra.De megse kérdeztek minket,mikor mondtam mekik,hogy nekem az sok ,én annyit nem tudok adni,akkor meg tök bunkok voltak velem.Nekik egy gyerekük van,és a nagyszülők is segítenek nekik,ja és kétszer annyit keresnek mint mi.Könnyen ugrálnak.
Az a poén amikor karácsony elött adtunk be pénzt játékokra,500 ft-ot adtak be,mi 5000-et.A gyerekekre sajnálták,az ovónökre nem.
Nálam ez pont fordítva van.

Na mindegy nem is idegesítem magamat,mert megint megfájdul a fejem.

Két hét mulva elkezdjük intézni a lakáshitelt,az megint egy szép mutatvány lesz.Már előre félek tőle.

Képzeljétek a Dávidnak egy hangja nem volt mikor megkapta a szurit,nagyon ügyi volt.Két hét mulva kapjuk a következőt,és így hamarabb ad védetséget.Addigra csinálok a dr. néninknek matricát,találtam egy jó babás mintát.

Most megyek,elhozom a törpéket az oviból.

memó

Sziasztok!
Az előbb kisebb litániát írtam erre Dius kitörölte hmmmmm :evil:
Majd újra próbálkozom,de mennem kell most.
Puszi mindenkinek

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Ismét itt,megpróbálom újra leírni:)
Judit
Komolyan ,honnan tanultál ilyen jó képeket készítemi?Bencike igazi kis macsó azon a kendős képen.Majd űzögetheted a lányokat :lol:
A gyilok story "nekem is tetszik" :P
Dia
A te kis "tökid" is édes.Nagyon hosszú baba,tudom írtam már ,de ezen mindig meglepődöm.Az evésről mesélhetnék én is ,a repülős trükkökről,hamm elefániról...stb.....nekem is nagyon rossz evő volt.De ne idegeskedj,szépen lassan növekszik majd a hami adag,és a sok gyümi meg külön szuper!!! :D
Ildi
Pocaklakód és te jól vagytok?Majd ,ha időd van szólsz és trécselünk:)
Jó angolozást.
Annyira emlegetitek az oltást,nekem is be kéne adatnom?
Móni
Mi 3500.-Ft ot szedtünk és ebből álljuk a virágot és az ajándékot.
Találtunk egy jó képkeretezőt vele fogjuk csináltatni a keretezést antik jellegűre,kézlenyomatos képekkel kihajthatósan kartonon.
Valamint gravírozott kristályt kapnak.
Évi
Níveás táska?Bizti szép:)
Néztem a honlapod,nagyon tetszik....jók a képek:)

Kép

Kép
jucu

Szaisztok!!

Judit:

Jók a képek!!

Móni:

Nem mondtad akkor most még is csak adsz annyi pénzt ajándékra?? Vagy nem?

Lakáshitel ügyintézés hát nem irigyellek:( Annyi, de anyni paírt kell majd kitölteni, hogy azt nem is lehet elmondani:)

Dávid ügyes volt szurior!!

Jucus:
Öülök , hogy tetszik az oldalam:)

Flóra az elöbb káromkodott:):) p....ba ide rakom a fotelomat:) Csúcs ez a csaj:) Nem szokot így beszélni

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Szép napot Mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Szia Ildi!!

Mi van veled, jól vagy , hogy csak ennyít írsz?

Nektek is szép napot!!

Amúgy pocakbaba, hogy van ?? Hánynod kell?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szióka!Évi!!!

jól vagyok,csak jeleztem,hogy vagyok és nem soká jövök..... :D

Köszönöm kérdésed,nagyon kis ari vagy!

Jól vagyok,kivételesen ma nem volt hányingerem,és más bajom se,pedig jól bezabáltam finom hagymalevesből....
Pocibabám biztos jól érzi magát,mert állandóan kap valami finom kajcsikát, holnap usziba megyünk,szombaton meg uszodába,,.......

Visszaolvasok......

Mondtam már,hogy jó az aláírásod? :roll:

Puszika!

Ildikó
ilgya1

Nem vagyok magamnál,holnap usziba megyünk szombaton meg doktor bácsihoz.......... :oops:
ilgya1

Vissza olvastam, nem volt nagy a termés.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Memó!

Tényeg jól megkavarják ezt a pénzes dolgot.....

Nagyon ügyi volt a Dávid a szurinál,az én Dávidkám mindig ordít már a doktor bácsi látványától is égnek áll a haja....

Jucu!
Ez mérgesítő.........

Köszike kérdésed,rendi vagy....éppen most ecseteltem az Évinek,hogy nem volt ma még hányingerem,igaz ami késik nem múlik.......

Sose látlak fönt az Msn-en.......

Judit!
Jók a képek!

Csilla!
Mi van a jogsiddal?Gáborka? Boni?

Dia!
Gyönyörű kékszemű kisfiad?

Szerintetek mehetek usziba?

Még mindig szép napot!Ma csak ennyire tellett!Nem történt velünk semmi extra!!!!Ti se irtok............ :cry: Ildikó
ilgya1

Hali!

Mindenkinek szép napot.Nekem ma nagyon jó napom van,nem fáj semmim és ez olyan jó :lol: .

Dávid baba még alszik,már 3-rom napja bilizünk olyan ügyi.Ma adtam rá bugyit is,hogy azt is megszokja,és volt amikor szolt,hogy kell neki pisilni.Majd belejön.

Jövőhéten hétfőn műtik az apukámat,van egy ciszta a nyakán,már háromszor leszívták neki,de töbször már nem lehet ezért kikell venni. [img]
]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148559881.07.gif
[/img]

Ezt csinálom meg a dr.néninknek matricának.

Ildikó,én a harmadiknál már nem voltam rosszul,az volt a legjobb terhességem.A Briginél 2 hónapig folyamatossan volt hányingerem.
A Bencénél már rövidebb ideig tartott,mert ő hamarabb megmozdult ( 14.héten ).A Dávidnál csak a kávét meg a teát nem tudtam meginni,ja és somogykocka függő lettem. :D

Évi,csak a vázába adtam pénzt ( 3600 ft ),a virágba nem,azt én viszek külön.Nem nagyon tetszett nekik,de nem érdekel.
Juni. 19-től itthon lesznek a többiek is,ha van kedvetek és összetudjuk egyeztetni eljárhatnánk a játszótérre.Nem vihetem őket tovább,mert itthon vagyok.Hosszú lesz ez a nyár,már most látom :D .

Most megyek elhozom őket az oviból.

Vigyázzatok magatokra.

memó

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148560955.48.gif[/img] [/img]

Ez lesz a matrica,az elöbb nem sikerült elküldeni.

Puszi:móni
memó

Sziasztok!

Csak beköszönök,mert mingyá megyünk usziba.......(Jucus már uszik sztem... :wink: :wink: :wink: )Hívtam a dokit és mehetek azt mondta..

Csak bocsikát akartam kérni lányok a teghnapiért,elaludtam a Dáviddal,hogy mindenki értse,dumáltam a Jucussal,Dávid meg bealudt az ölembe,mondtam neki,hogy beviszem,erre felébredt,ott maradtam elaltatni,erre elaludtam....
Reggel vettem észre,hogy közben Évi is csatlakozott.....

Bocsikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!!!

Most sietek nagyon,puszika!

Jó ez a kép, Memó!Biztos örülni fog neki az ovonő! :wink:
ilgya1

sziasztok!

gondoltam gyorsan bejelentkezem, visszaolvasni sajna most sincs időm, csak futolag, ezért elnézést mindenkitől. ahogy tudok irok, válaszolok.

egyenlőre annyit magunkrol, h a jogsival bajban vagyok, annyira nem akar menni ez af orgalmi vezetés, és kedden már vizsgázom. ma megyünk pestre vezetni és csak este jövök haza, igy ma már nem hiszem h irok.

Gáborka tündéri, nagyon okos. Sajnos nagy bulit nem tudok neki tartani, de mindenképpen megünnepeljük a szülinapját. Istenem ha belegondolok h nap szerint ma dátum szerint meg holnap lesz egy éve h bearanyozza ő is a napjaimat!

Tegnap meg volt az első tárgyalása a fiamnak. Az apja egy gerinctelen, hideg érzéketlen tusko volt, két szot váltottunk, amiben annyit kérdezett h mi van a picivel... a bironő kérdésére pedig h tartja e a kapcsolatot vele, szinte büszkén!!!!!!!!!!válaszolta h nem..szerencsére a birono jol letorkolta, és igaza volt, é n nem sok mindent hallottam utána mert nem birtam tovább és elbőgtem magam. Ugy látszik nekem már csak ez jutott ki.

Bocsi lányok, de nincs tul sok jo kedvem.

Boni jol van, másodjára is nyertek egy kis előadással és jövő hét szombaton pesten lépnek fel, ha tudtok és van kedvetek menjetek el, a marcibányi téri müv házban lesz azt hizsem a fellépésük, mennek az országos versenyre. büszke vagyok rá, pedig szegénykémre most nem osztottak beszédes szerepet!

mennem kell, mindenkinek szép napot,!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?