Sziasztok!
Én is üdvözlöm az újonnan csatlakozókat!
Látom a pociméret az egyik téma......én azoknak a táborát kell megerősítsem,aki arra szavaznak,hogy a második előbb látszik.
Cicmerák!
Nagyon édi az első képed a picikédről,olyan jó neked! nekem még nem adtak,remélem a 12 hetesen már bőkezübbek lesznek.....
Brigó!
Köszi a sok linket,amit felraktál,jókat lehet belőle mazsolázgatni!
Egyetértek a szülészdokikról alkotott véleményedről,teljesen mindegyj,csak emberséges legyen...
Irigyellek,hogy nem hízol,én már két kilót simán fölszedtem,pedig szoktam émelyegni,sőt hányingerem is van,de az étvágyam ettől ugyanolyan .
Snoopy!
Mi volt Szegeden?
Nolina!
Üdv!Örülök,hogy megszüntek a görcsök.Kiderült már,hogy mitől voltak?
Gyugyi!
Én is gratulálok harmadik babához!A többiek mekkorkák?
És jó a pocakod!Azért már látszik,ahhoz képest,hogy csak 5 hetes körül van.
Szdorka!
Üdvözöllek! Gyere amint tudsz!
Bnéhtimi!
Szia és gratulálok!
Csernusn!
Megvolt az uh? És nálatok felveszik videóra már most? Melyik kórházba?
Borbolya!
Az én pocim is előbb látszik most,nemcsak a puffadás miatt,teljesen átalakul az ember formája,nemcsak a belei...Igaz a picike még nagyon pinduri,de körülötte már kezdenek kialakulni a dolgok.
Kislányod miket tud már?
Szamy!
A tábla az jó ötlet!
Az elsőnél elég későn látszott a pocak,kb. olyan 3-4 hónaposan,és akkor is inkább úgy lehetett észrevenni,hogy eltűnt a derekam. Igaz akkor 55 kg-ról indultam,most meg 62-ről.
Ki mennyiről indult? Csak kíváncsiságból,....
Kataa!
Nem semmi méretei vannak már a picurkádnak!Örülök,hogy minden rendben van nyaki redő fronton!
Akartam is kérdezni,hogy nálatok is van olyan,hogy egyik nap szinte semmi émelygés,másnap meg van mikor többször is.De akkor másnál is előfordul.
Most a 18. heti a genetikai Uh? Nem a 12???Én idáig teljesen azt hittem,hogy a 12.i az.
Én hétfőn megyek a 12.uh-ra.
Te fogsz még az Istvánban szülni,igaz?
Havtünde!
Üdvözöllek!
Anita!
Jó nyaralást! Az imélkét elküldöm mégegyszer,nem tudom miért nem sikerült. (Pdf formátumú volt-lehet,hogy azért?)
Mikor indultok?
Beszti!
Gratulálok a csemetékhez!Nagyon szép neveik vannak!
Hanna majdnem az én Dávidkámmal egyidős.
Hogy fogadták a kistesó hírét?
Marica,Zsike,Ldanita,Réka??????????
Remélem senki nem maradt ki!
Én is úgy érzem különben,hogy nagyon nagy a hasam,ahhoz képest,hogy csak 10+5 vagyok.
Itt egy kép:
Igaz ez még csak 9+5.
További szép napot!
Ildikó