Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Tücsimami,
kapok még egy kis időt a dvd-re a következő taliig? Ha kell visszaviszem. Ne haragudj, hogy nem néztük még meg! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[quote="gabuska"]
írta:
gabuska
Connie,
leírtam délután a dokit, most nem ismétlem meg, mert összezavarom a lányokat, azt hiszik, megint délután van. :lol:

Ó, bocsánat, valahogy átugrottam azt a részét a hsz.-ednek. :shock: :oops: Akkor jó, ha mindent rendben talált. :lol:

KépKép
connie

Elfelejtettem,

Connie,
de jó télleg hogy itt vagytok!!!! Nagyon nagy már Ákos! Iszonyúan rohan az idő!!! Gyere csak gyere gyakrabban, vagy ha havonta az is jó, legalább tudunk rólad!!! :D:D:D
bubek

Connie,
:lol: :lol: :lol:
Apropóóóóó, boldog 13. hófordulót Ákosnak!

Bubek,
köszi szépen, szemügyre vesszük azt a kispárnát! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Connie,
holnap a Pecsa melletti réten leszünk, köhöm-köhöm... 12-től. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

hűűű de kafa ez a volnalzó!!!...:D
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Csajok, akkor mikor találkozunk? Ugye délben a Pecsánál? Ki jön addigra oda? Gabi, Ilba?
Vendég

Bubek, annnyira jóóó az álmodozós kép! Nagyon-nagyon aranyos Marci rajta.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni. :(
Jó találkozót nektek!

Kép Kép
Kép
vvolga

Eszti,
Amennyit én tudok, Ilba, Timi, Bubek, Tücsimami, én megyünk, de ezt csak emlékezetből írtam, a többiek lesznek a meglepi! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ok, akkor délben a Pecsánál. :)
Vendég

És mi is megyünk, igaz mi csak 1-re, de ott leszünk.
Jól van Gabuska, ezt meg én jegyeztem meg :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
de azért meglepinek lenni is jó, nem? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Igen, mi is megyünk, megpróbálunk délre ott lenni. Ugye maradunk megint addig, mint múltkor? Csak hogy ugye nem egyedül fogok Benivel a fa alatt ülni és fejek??? :oops:

Bubek,
köszi az SMS-t! Te aztán korán kezded a napot! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, én ma szeretnék minél tovább kint maradni, szóval nem maradsz egyedül a fa alatt, amint fejsz :) :)
Vendég

Ilba mi a múltkor is maradtunk, úgyhogy most is számíthatsz ránk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

ok, megnyugodtam. :D
Csajok, ugye a Napocska előbújik még ma?? Itt egyenlőre nyoma sincs a jó időnek. :(
Nemsokára indulunk!!! :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Basszus, most mondták, hogy nem jár az 1-es!!!!
Most hogyan menjek??????

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi csak 1/2 2 körül érünk oda Bubekkal, megvárni ám!!!

KépKép
Vendég

[quote="gabuska"]C írta:gabuskaonnie,
holnap a Pecsa melletti réten leszünk, köhöm-köhöm... 12-től. :lol:

Gabuska,
köszi, ma pont nem jó, randim lesz délután. :lol: Hetente egyszer jön egy főiskolás csajszi vigyázni Ákosra, és ma is férjem meglóg fél 3-kor a melóból, úgyhogy megyünk csavarogni meg moziba. De majd legközelebb csatlakoznék, ha jól vettem ki, már taliztatok - akkor gondolom még fogtok is. Kár, hogy nem tudunk ma menni.:( Bár vsz. sokat nem látnátok belőlünk, csak elsuhanni egy kicsi árnyat a bokrok között a kutyák irányába, egy nagyot meg loholni a kicsi után. :lol: :lol: Esetleg még némi kiabálást, hogy "Ákos, ugye nem eszed a kavicsot!" :lol: :lol: De legalább jó a kondim. :lol:

KépKép
connie

Sziasztok,

Bubek,
annyira jó Marciról az álmodozós kép. Ez pnt az a kép amit ki kell nagyitani és kirakni a falra :D

Talira lehet, hogy bekukkerolunk, de nem hiszem.

Aztán tegyetek fel képeket!!!!!!

Jó mulatást és fejést :lol:

Connie,
én is örülök, hogy hallottam felőletek
A gabuskától a multkor kérdeztem, hogy hogy vagytok ám :lol:

pussz

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Na ne örüljetek, Mancsbá vagyok :twisted:
Gondoltam benézek, meg amúgy is megigértem a zasszonynak , hogy írok :P
látom szép új oldal készült :idea: lehet, hogy 6ott a mottóm :?:

Mancs és Petike Ózdon pihengetnek, most éppen nélkülem, tegnap hazajöttem, majd megyek értük hétvégén. Petike persze nagyon élvezi a kiváltságos létet, a nagy és dédszülők, valamint a keresztpapa tutujgatását, így a napközbeni sírások kevésbé jönnek elő :lol: persze az is jó neki, hogy szinte egész nap a kertben van locsolgat, kapálgat, füvet nyír (na jó, nem, fekszik a babakocsiban és élvezi a tologatást)
Viszont egyre többet mosolyog, és a fürcsinél se nyivákól már, csak ha éhes és mi ilyen dolgokkal húzzuk az időt:)

Tök jók a képek, ez így mindenkinek szól, legalább már kezdem nagyjából tudni, ki kivel van.

Gabuska: azon a képen, amin Petike mögött egy kisebb kocsma látható... na szóval az a kisüveg gyűjtemény lesz az, amit valószínűleg elsőként el kell pakoljak :cry: , amint a gyerek mobilizáálja magát. Bár egy fél hubitól biztos még jobban aludna (persze mindenki hallotta nagyanyáink meséjét a pálinkás kenyérről) :) hétvégén a "csigabigagyerekis" és a "cifrapalotazöldazablaka" felsőket bírta viselni :) :) jobbulást Livikének!!!!

majd tőtök fel 1-2-3 képet is, amiket persze nem hoztam magammal a munkahelyre, úgyhogy ezek csak holnap várhatók! Addigra feltehetően új taggal bővül a fórum, ugyanis Mancs "temiértnemregisztrálsz?" kijelentéseire reagálva beléptetést kértem a helyi tanács résziről, de még nem kaptam meg a zengedélyt. Szegény Mancsnak legalább nem kell szembetalálnia magát a neve alatt írt baromságokkal...

Pá mindenkinek!

M-bá
mancs

Helllllllllllllllóbelllllllllllló!

Megint nagyon jó volt veletek, kár, hogy a hülye csúcsforgalom miatt el kell jönnünk 3 körül mindig. :(

Mikor hazaértünk, nem tudtam eldönteni, melyikünk a koszosabb, bár assszem Livi nyert, mert nekem csak a lábam volt az, neki meg a két lába végig, meg a kezei, arca, nadrágja. :lol: Így jár, aki bejárja az egész rétet négykézláb...
Szal megérkeztünk, a liftben feltérképeztem a gyereket, aztán úgy döntöttem, hogy ha felértünk, marad a babakocsiban koszosan, amíg én a futóműveimet gyorsan lemosom, aztán következhet ő.
Itthon szabadon kigarázdálkodhatta magát, nem hajtogattam folyton, hogy nem vesszük el más játékát, nem nyúlunk Beni/Szilvi arcába, nem nyúlunk más táskájába, nem esszük a füvet stb. Gondoltam, majd elálldogál belém csimpaszkodva élvezve az új tudományát, mint a múltkor Szilvike, de neeeeeeeeeeeem, szélvész kisasszony úgy döntött, Anya ma nem társalog. :lol:
Alig vártam, hogy elaludjon :lol: és mehessek babázni! Azé' rendi volt, hogy hagyott egy kicsit érvényesülni. :lol:

Most csak pár képet teszek fel, mert lusti vagyok mindet átméretezni. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Szilvi most aludt el.én meg gyorsan irok pár sort!

Megint nagyon jó volt a tali,csak kár,hogy hamar haza kell jönni ahogy Gabus irta. :D
Hazafelé elég nehézkesen toltuk a babakocsikat Gabival,azon nevettünk,hogy mintha a villamosig hosszabb ideig tartana kigyalogolni,mint amikor jöttünk :D

Nagyon jók a képek :!: [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148411354.25.jp
g[/img] [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148411390.66.jp
g[/img] Kép

Kép

Kép
novum

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
novum

Kép Kép

Kép

Kép
novum

Olyan jó nézegetni a képeket! :D

Bubek,
kipróbáltuk a párnát, ki kéne a levegőt belőle engedni, de akkor ki kéne szúrni. Megengeded?

Livi sem aludt mostanáig, nagyon pörgött.

Legközelebb a két legkisebb ugrifüles sem marad ki a Gabi féle babagyömöszölésből!

Megint szeretném kérni, hogy amikor van egy pici időtök, küldjétek el a fotókat eredeti méretben! Ha nem gond, jöhet mind, de ha csak azokat külditek, amin Livi rajta van, azt is nagyon megköszönöm! De nem életbevágó, szal nyugodtan fordíthatjátok értelmesebb dologra is a szabadidőtöket. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na akkor a mi képeink is idesorakoznak... (nem sorban vannak, mert szarakodott egy kicsit a bnet) :D

Gabi, persze, ez a párna a tiétek! Én örökbe adtam! Használjátok egészséggel, örülök, ha jó, és tudtam segíteni! :wink:

Nem kommentálom a képeket, pedig némelyiket lehetne ám.... :wink: :wink: :roll:

Na jó éjt!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
köszi szééééééééépen!

Ezt az utolsó képet miért tetted velem? Bántottalak én Téged?! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi, kompenzáltam...:D:D

Kép
----------------
B&M
bubek

Mit? :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
Mármint a következővel...:)
De annyira jó kis kép...Igazából gőzöm sem volt hogy ilyet is csináltam, de tök jót mosolyogtam, hogy jéééééééilyen arcot is tud vágni a Gabi? Mereddig csak úgyis mosolyt láttunk meg nevetést...:D

Kép
----------------
B&M
bubek

Az hogy lehet hogy az utsó 4 üzim, mindegyik 404. :?: :?: :?:

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok,

nagyon jók a képek :D

kár, hogy nem voltunk ott
remélem szerintetek is :twisted:
de lesz még tali nem ez volt az utolsó ugye? :lol:

Tsá Mancsbá,
mostmár az aláírásból is könnyebb azonosítani ki-kivel van :lol:

nekem is csommó üzim ugyanazon a számon fut
nem igazság :evil:

jó éjt

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!!!

Nagyon jók a képek!!!! És irigy-irigy-irigy vagyok, sajnálom, hogy nem lehettünk ott. De majd legközelebb... :lol:
Mindegyik bébi nagyon édi. :P
És Tücsökmami, Gergő lábain van azért husi, ahogy látom meg a toka is megvan. :lol:
Lányok, van egy-két nagyon jól sikerült fotó, pl. Timi telefonál, mellette Szilvi és a háttérben Ilba is telefonál. :)

Megint túrtam Andrisnak egy jó rövidnacit itt Bicskén. :D

Képzeljétek, megy a harc köztünk. Eddig ő a győztes. :o
Nem hajlandó egyedül ellenni mostmár semeddig, csak Anyával. Anyának meg enni, inni, pisilni sincs ideje, nemhogy a házimunkára. JA, és egyfolytában tekeregne. :)

Nem tudom, mi lesz, de fáj a szívem, amikor úgy bömböl, pedig tudom, semmi baja.

Mancsbá, üdv! Jó, hogy kicsit helyettesíted is Mancsot. Ahol van, ott nincs net?

Kép Kép
Kép
vvolga

Jó reggelt!

Tegnap már nem volt erőm jönni. Nagyon kafa volt a tali, ezt most már tényleg hivatalosítani kellene, hogy havonta egyszer jöjjünk össze. Így előbb utóbb mindenkivel találkoznánk. Meg azt is klassz látni, ahogy fejlődnek a lurkók.

A múltkor egy csomó képet felraktam, aztán elszállt, úgyhogy most először azt pótolom.

Apa így tanít négykézlábazni: (akit érdekel, van videó is róla, 16 mega, elküldöm e-mailbe, nagyon mókás
Kép

Az előbbiek örömére jól lehányom apa fejét. Nálunk nem a "sz@rik a fejére " van, hanem a hányik.... Kép

elfáradtam.....
Kép

KépKép
Vendég

Ízelítő, milyen volt Bubekéknál:
Kép

Kép

És egy pár fotó a taliról:
Az összes fényképet amit én csináltam, megtaláljátok a kep.tar.hu/szoket webhelyen a "Találkozó a babanetes csajokkal" mappában. Ne haragudjatok, hogy nem teszem fel mindet, de már lassan ebből áll az életem, kicsinyítés, feltöltés, kicsinyítés...... :lol:

Kép

Kép

Kép

És még a webhelyen azt hiszem a múltkori találkozóról is vannak fenn olyan képek, amiket nem láttatok, mert nem raktam fel nektek, meg e-mailben sem küldtem. Ezért utólag is bocsi, én egy olyan lusta nőci vagyok :oops:
Vendég

Bocsi, egy kicsit szétszórt vagyok :oops: Mégsincs fenn a neten, a régi taliról fotók, úgyhogy most azt is felrakom.

Eszti:
Boldog Névnapot Kívánok!!!!
Vendég

Sziasztok,

Tücsökmami, köszííííí szépen!

ÚÚ, csajok, tök jó volt tegnap, és nagyon jók a képek, de rólam ezek a nagyobb típusúak félelmetesek. Máskor kíméljétek meg a cyberteret ezektől. :)
Gergő apukája azért nagyon élelmes. :)

Jó volt látni a lurkókat, olyan aranyos mind. Olyan mások, de annyira édesek. :)
Livikének iszonyú zsivány tekintete van, Gabi, lesz vele dolgotok!! :)
Zolinak főleg, ha elkezd tininek lenni :) :)

Gergő ezekszerint Marcitól tanulta más lábának ételként való kezelését, és ezt sikerrel is művelte tegnap Bence lábával. :) :) Majd megzabáltam őket.

Na csoki
Vendég

Eszti!

Boldog névnapot!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én meg olyan vagyok a Benis képen, mint egy elmebajos, a Gergősön meg mint a boldogságos Szűz Mária. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, tényleg. :lol: :lol: :lol: De jók a képek!

Tücsökmami,
az elfáradtam kép Gergőről nagyon tetszik!!! :)

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi, legalább tudjuk, hogy honnan örökölte sokarcúságát Lívia!! :)
De tényleg jók a képaláírásaid. :) :) :) Hangosan nevettem. :)

És köszi a köszöntést, meg a képet is! :)

A fiam az előbb arra ébredt fel, hogy pukizott....még ilyet :) :)
Vendég

Szép esős napot mindenkinek!!!! :lol:

A képek továbbra is tök jók! :!: :!:

Eszti:

Boldog névnapot! Kép

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?