Sziasztok!
Na ne örüljetek, Mancsbá vagyok
Gondoltam benézek, meg amúgy is megigértem a zasszonynak , hogy írok
látom szép új oldal készült
lehet, hogy 6ott a mottóm
Mancs és Petike Ózdon pihengetnek, most éppen nélkülem, tegnap hazajöttem, majd megyek értük hétvégén. Petike persze nagyon élvezi a kiváltságos létet, a nagy és dédszülők, valamint a keresztpapa tutujgatását, így a napközbeni sírások kevésbé jönnek elő
persze az is jó neki, hogy szinte egész nap a kertben van locsolgat, kapálgat, füvet nyír (na jó, nem, fekszik a babakocsiban és élvezi a tologatást)
Viszont egyre többet mosolyog, és a fürcsinél se nyivákól már, csak ha éhes és mi ilyen dolgokkal húzzuk az időt:)
Tök jók a képek, ez így mindenkinek szól, legalább már kezdem nagyjából tudni, ki kivel van.
Gabuska: azon a képen, amin Petike mögött egy kisebb kocsma látható... na szóval az a kisüveg gyűjtemény lesz az, amit valószínűleg elsőként el kell pakoljak
, amint a gyerek mobilizáálja magát. Bár egy fél hubitól biztos még jobban aludna (persze mindenki hallotta nagyanyáink meséjét a pálinkás kenyérről)
hétvégén a "csigabigagyerekis" és a "cifrapalotazöldazablaka" felsőket bírta viselni
jobbulást Livikének!!!!
majd tőtök fel 1-2-3 képet is, amiket persze nem hoztam magammal a munkahelyre, úgyhogy ezek csak holnap várhatók! Addigra feltehetően új taggal bővül a fórum, ugyanis Mancs "temiértnemregisztrálsz?" kijelentéseire reagálva beléptetést kértem a helyi tanács résziről, de még nem kaptam meg a zengedélyt. Szegény Mancsnak legalább nem kell szembetalálnia magát a neve alatt írt baromságokkal...
Pá mindenkinek!
M-bá