Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

GyöreszKép
Köszi, hogy leírtad. Több barátnőmtöl is hallottam, hogy a két hétre kapják meg a második szurit. Az már három hét lenne a nyaralásig. Viszont a dokinővel sem akarok okoskodni. És hát nem tudni azt sem, hogy a mostani pöttyei is lehet, hogy az oltástól van, az meg már két hete volt. SZóval tipródom rendenesen. Mert egyrészt azt sem akarom, hogy a nyaralás rémálom legyen (elég már az is ha állandóan rettegek, hogy nehogy vmi baja legyen)másrészt meg félek ezektől a rohadt kullancsoktol is. Ha nem lett volna ez a három hónap csúszás az oltással akkor ez a gond nem is lenne.

MelindaKép
Én már arra is elismerően nézek aki bevállalja a második gyereketKépKépKépKépKép
Épp most olvastam egy másik topikon,hogy van aki bőrproblémára bioptron lámpát használ. Esetleg kérdezd meg a dokitokat. Nekünk van egy, szívesen kölcsönadom ha ki akarjátok próbálni.
Ügyes Marci, hogy a bilibe pisilt!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda, remélem minden rendben volt a dokinál és nem találtak semmi komoly problémát!!!!! Gratulálok a nagy teljesítményéhez!!KépKép
Remélem jól vagy! A doki 6 hetesnek látta bébikét az UH-on.

Györesz,
remélem Norbikának többször már nem ment a hasa!
Ügyes volt, hogy ilyen jól viselte az oltást, büszke is lehetsz rá Kép!

Gigi,
remélem Olika már jól van!!!

Lányok, úgy érzem itt az ideje, hogy sajnos lemondjam a taliházigazdaságot Kép. Sajnos most már egészen biztos vagyok benne, hogy nem bírnám, most legalábbis, semmiképp, mert nem akar múlni a rosszullétem Kép. Viszont, ha Gigi, úgy érzed mégsem vállalod valamiért (sőt, akkor is ha igen), szívesen bevállalom valamikor nyáron, ha túlleszek a nehezén (az első pár hét nehezén Kép)! Remélem megértitek!

A betegeskedő manócskáknak sok gyógypuszi!!!

Jó éjt!

Puszi:Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek, majd máskor igyekszem többet írni

Gigi
nálunk is a 15 hós oltás után kb 2héttel jöttek elő a pöttyök, tiszta pötyi volt szegénykém, és kb 3 napig láza is volt, enyhén piros torokkal.
Szerencsére pont akkor jött hozzánk a doki néni így látta és megnyugtatott, hogy az oltás haratása.
Remélem kicsit sikerült megnyugtatnom.

Évi
Hatalmas gratula nektek! Nagyon vigyázz magatokra! A nagyobb gyerkőcöknek elmondtátok már a jó hírt? Most jut eszembe mekkora szerencse, hogy Rolcsi már nem használja a kiságyat.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy merjek-e sokat írni, mert félek, hogy meg sem jelenik. Egy kicsit megszeppentem az új design láttán. Tudom, hogy meg kell szokni, de nekem egyenlőre a régi barátságosabbnak tűnt. A lényeg, hogy működjön :)

Ahogy látom - remélem nem velem szórakozik csak az új Bnet -, ma még senki nem jelentkezett :( , de remélem jöttök majd...

A lényeg, hogy tegnap voltunk a dokinéninél, aki rögtön rábólintott a diagnózisomra (tejallergia), megjegyzem sajnos. Marci sajnos tőlünk (mármint Gábortól és tőlem) erősen örökölte a hajlamot az allergiára, asztmára, így sajnos Nála alkatilag hajlamos arra, hogy pár hónap tünetmentesség után előjöjjön a tejallergiája :( Sima tejet még nem is kapott, "csak" tejtermékeket. Emellett abban is igazat adott nekem a dokinéni, hogy a 15. hós oltása nagyon megzavarhatta az immunrendszerét, ami szintén elősegítette az allergia kijövetelét.
Kaptunk beutalót a törökbálinti tüdőgondozóba, mivel ott vérvétel :( útján meg tudják állapítani az ételallergiát. A "poén" az, hogy június 13-ára (!!!) kaptam időpontot. Utánajártam, hogy a Madarászba is érdemes elmenni, ahová június 22-ére (!!!) adtak időpontot. Igazán köpni-nyelni nem tudtam, amikor bemondták az időpontokat, utána csengett le igazán a dolog. Holnap lehet, hogy rápróbálkozom az érdi SZTK bőrgyógyászatára, ahol Gábornak is meg tudták nézni vérből az ételallergiát. Hát meglátjuk... Szorítsatok!

Remélem mindenki jól van :)

Végül jó sokat írtam...

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda (26+6)
bujka

Sziasztok!

Nekem tul.képpen tetszik az új design, csak a pici képek újan furák :roll: !

Márti,
te mindig olyan szépeket írsz nekem, köszönöm!!! :) :)
Vivikémnek elmondtam már a picit, ő nagyon boldog!! Amikor ment el hétfőn a táborba, megpuszilta a hasam és a picinek is elmondta, hogy "szeretlek":), nagyon meghatódtam!

El kell, hogy mondjam, azért örülök ennyire, ha elismerésben van részem a 4 manócska miatt, mert nagyon sokan még a 3 gyerekes szülőkre is azt mondják, hogy felelőtlenek! :evil: Sokan megkérdezték, hogy Rolcsika becsúszott, vagy hívők vagyunk, ezért a "sok" gyerek? :twisted:
Én úgy érzem igenis felelősen döntöttünk a kis prücsök mellett! Hiszem, hogy igenis sok-sok törődésben, szeretetben lesz része és mindent megfogunk tenni apával, hogy mind a négyen nagyon boldogok legyenek, és nem az állam "nagy" támogatása miatt csúszott be :lol: :lol:

Melinda,
sajnálom, hogy végül mégis tejalergia :( ! Viszont én azt hallottam, hogy az ilyen picik még kinőhetik, nagyon jól lehet őket kezelni és szerencsére nagyon sok tehéntej mentes tejtermék van már piacon!!! Ne izgulj anyuci! :)
Ezek a júniusi időpontok?! :x Remélem sikerül az SZTK-ban elintézned, hogy megnézzék, biztos vagyok benne, hogy ott is tudnak segíteni!
Édesanyád jól van?Te hogy érzed magad mostanság, keresztcsontod? Picibabó? Remélem jól vagytok!! :)

Gigi :)
Innen is megy a drukk édesapádnak +++++++++++++++++++
:) :) :) :) :) :)

Ma végre hazajönnek az én drágáim :D :D :D :D :D
Már nagyon szeretném magamhoz szorítani őket!! FInom palacsintával várom a két drágámat!!!!

Többiek hol vagytok????? Remélem jól van mindenki!!!

Puszi minden babának és mamának:
Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok! :o

Ezt a meglepetést! Mily átalakulás!

Melinda
remélem sikerül korábbi időpontot találnod, szörnyű, hogy hosszú heteket kell várni egy vizsgálat elvégzésére.
Mi újság a pociban? Babóca mozgolódik rendesen?

Évi

Végre élvezheted akkor estére a nagy családot ismét, hogy itthon vannak a nagyok is. Sikerült valamelyest kipihenned magad? Részemről semmi gond, hogy nem tudsz fogadni bennünket, megértelek emlékszem én is ennyire fáradékony voltam az első hetekben.
Azokkal akik megbotránkoznak, hogy nem csak egy vagy két gyermeket vállaltok, hanem többet is nem kell foglalkozni.
Akik ismernek azok tudják, hogy nem a hatalmas állami támogatás miatt teszitek :P , és szépen megfelelő környezetben fel is tudjátok őket nevelni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok :)

Csak gyorsan..
Ma bevittem aput a kórházba szívkatéterzésre. Szerncsére semmi de semmi baja. Mondták, hogy 100 évig fog élni. Úgyhogy nekünk kell majd agyoncsapni :lol: Viszont a vizsgálat után elájúlt, úgyhogy jól betojtunk anyuval. De már jöhet is haza, úgyhogy remélem mindjárt itt a Viktor és megyek be értük. Este majd írok bővebben.

Puszi

Tök jó, hogy lehet látni azokat a kis képet a név mellett
gigi28

Sziasztok!

Végre itt vagyok én is.
Volt egy kis technikai malőr, ami miatt nem tudtam belépni.
De szerencsére Andrej tudott segíteni így most már tudok írni.

Először is, nagyon hiányoztatok nekem, persze olvastalak benneteket, de az mégsem ugyanaz mintha én is írtam volna.

Évi!

Nagyon sajnálom, hogy nem érzed jól magad, de kitartás, pár hét múlva biztosan jobban leszel.
Gratulálok mégegyszer a babácskához, jó lehetett látni az Uh-n.
Részemről, megértem a tali dolgot és nem haragszom.

Melinda!

Sajnálom, hogy Marcika tejallergiás, nem lehet könnyű.javascript:emoticon(':(')
Sad
Ha belgondolok, hogy Lilike már mióta issza a tejet tisztán, és mindenféle tejterméket eszik, imádja a joghurtokat, túrót stb...
Nem is tudom mit tudnék neki adni.
Remélem kaptok előbb időpontot, szorítok.
És veled mi van? Jobban vagy már egy kicsit, vagy még mindíg fáj a keresztcsontod?

Gigi!

Olika nagyon cuki a képeken.
Nagyon örülök, hogy Apukád jól van.
Az ájulás biztosan az izgalomtól volt.
Kívánom, hogy 100 évig éljen.javascript:emoticon(':)')
Smile

Márti!

Nektek is üdv.javascript:emoticon(':)')
Smile
Olyan furi volt látni a kis képen Gigit, milyen picik voltak.
Pedig nem is volt olyan rég.

Rólunk:
Ma van vége Liliána 10 napos karanténjának.
Holnap már kimehetünk az utcára.
Már nagyon ideje, mert nem hiszem, hogy sokáig bírtam volna ezt a feszültséget.
Rendesen leamortizáltak a manócskáim.
Szegénykém, azért nem mehetett ki mert annyira nagy pöttyök lettek rajta,hogy olyan volt mintha fekélyek lennének. javascript:emoticon(':(')
Sad
Attól félt a dokinéni nehogy elfertőződjön neki.
Nagyon csúnya volt, de most már szépen száradnak le a sebecskék.
Ezt is átvészeltük, bár mindenkit megviselt, nem csak őket.
Bogikát egész héten anyósom hordta haza az oviból, mert én nem mehettem ki Lilikével.
Hát, mit ne mondjak az sem tett túl jót nekem, hogy minden nap találkoztam anyóssal, tisztára kiakasztott az okoskodásával.
És a hab a tortán, hogy állandóan azzal szekál, hogy Ő is eladja a lakását és vegyünk közösen egy nagy házat.
Vagy ha építünk akkor olyat amibe ő is elfér.
Hát tisztára ki vagyok készülve, már más nem is hiányozna, mint vele összeköltözni.
Azt hiszem keresztet vethetnék a házasságomra rögtön.
Remélem Istinek sikerül leállítania, mert ha nekem kell, attól félek, hogy nem fogok finomkodni.

Hát ennyit rólunk, legközelebb remélem már csak jó hírekkel tudok jönni.
A hétvégén nem nagyon leszek, mert holnap repülősnapra megyünk, vasárnap meg anyuéknál lesz búcsú,és oda vagyunk hivatalosak.
Mindenkinek szép hétvégét.

Sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Végre itt vagyok én is.
Volt egy kis technikai malőr, ami miatt nem tudtam belépni.
De szerencsére Andrej tudott segíteni így most már tudok írni.

Először is, nagyon hiányoztatok nekem, persze olvastalak benneteket, de az mégsem ugyanaz mintha én is írtam volna.

Évi!

Nagyon sajnálom, hogy nem érzed jól magad, de kitartás, pár hét múlva biztosan jobban leszel.
Gratulálok mégegyszer a babácskához, jó lehetett látni az Uh-n.
Részemről, megértem a tali dolgot és nem haragszom.

Melinda!

Sajnálom, hogy Marcika tejallergiás, nem lehet könnyű.javascript:emoticon(':(')
Sad
Ha belgondolok, hogy Lilike már mióta issza a tejet tisztán, és mindenféle tejterméket eszik, imádja a joghurtokat, túrót stb...
Nem is tudom mit tudnék neki adni.
Remélem kaptok előbb időpontot, szorítok.
És veled mi van? Jobban vagy már egy kicsit, vagy még mindíg fáj a keresztcsontod?

Gigi!

Olika nagyon cuki a képeken.
Nagyon örülök, hogy Apukád jól van.
Az ájulás biztosan az izgalomtól volt.
Kívánom, hogy 100 évig éljen.javascript:emoticon(':)')
Smile

Márti!

Nektek is üdv.javascript:emoticon(':)')
Smile
Olyan furi volt látni a kis képen Gigit, milyen picik voltak.
Pedig nem is volt olyan rég.

Rólunk:
Ma van vége Liliána 10 napos karanténjának.
Holnap már kimehetünk az utcára.
Már nagyon ideje, mert nem hiszem, hogy sokáig bírtam volna ezt a feszültséget.
Rendesen leamortizáltak a manócskáim.
Szegénykém, azért nem mehetett ki mert annyira nagy pöttyök lettek rajta,hogy olyan volt mintha fekélyek lennének. javascript:emoticon(':(')
Sad
Attól félt a dokinéni nehogy elfertőződjön neki.
Nagyon csúnya volt, de most már szépen száradnak le a sebecskék.
Ezt is átvészeltük, bár mindenkit megviselt, nem csak őket.
Bogikát egész héten anyósom hordta haza az oviból, mert én nem mehettem ki Lilikével.
Hát, mit ne mondjak az sem tett túl jót nekem, hogy minden nap találkoztam anyóssal, tisztára kiakasztott az okoskodásával.
És a hab a tortán, hogy állandóan azzal szekál, hogy Ő is eladja a lakását és vegyünk közösen egy nagy házat.
Vagy ha építünk akkor olyat amibe ő is elfér.
Hát tisztára ki vagyok készülve, már más nem is hiányozna, mint vele összeköltözni.
Azt hiszem keresztet vethetnék a házasságomra rögtön.
Remélem Istinek sikerül leállítania, mert ha nekem kell, attól félek, hogy nem fogok finomkodni.

Hát ennyit rólunk, legközelebb remélem már csak jó hírekkel tudok jönni.
A hétvégén nem nagyon leszek, mert holnap repülősnapra megyünk, asárnap meg anyuéknál lesz búcsú,és oda vagyunk hivatalosak.
Mindenkinek szép hétvégét.

Sok puszi,Saxi
saxi

Bocsi!

Inkább kétszer mint egyszr sem. :lol: :lol: :lol:
saxi

Sziasztok!!!!!

Ma jól rámijesztett ez a nyavajás babanet! Az istenért nem akarta elfogadni a jelszavamat, ha meg kértem a jelszó emlékeztetőt, akkor meg folyton azt írta ki, hogy ehhez a felhasználóhoz nem tartozik ilyen e-mail cím! Szóval jól felidegelt!!!!!

Most csak rövid leszek, mert hulla vagyok! Ma is voltam ezen a Kangoon és mostmár nagyon élveztem, csak totál kikészültem tőle!

Gigi!
Örülök, hogy apuddal minden rendben!
Multkor írtam Neked egy hosszút még az oltásról, de már nem tudtam elküldeni! Még annyit akartam, hogy a mellékhatásoknál nem írja, hogy késöbb is lehet bármi baja, csak 24 órán belül! Meg szerintem egy próbát megérne a dokinéninek megemlíten ezt a két hetes dolgot! Bocsi ha okoskodtam, csak segítettem tipródni!

Melinda!
Na megpróbáltatok a bőrgyógyászatra időpontot kérni? De jó lenne, ha mégiscsak kiderülne, hogy nem tejallergiás Marci!!!!
Olyan fura, hogy lassan a 30 hetet taposod és már számolhatsz vissafelé!!!!

Évi!
Teljesen megértem, hogy nem vállalod be a talit és szerintem ezzel mindenki így van!!!!
Na jól megölelgeted a gyermekeidet?

Márti!
Puszi

Saxi!
Örülök, hogy túl vagytok a nehezén! Mostmár jó Nektek, mert egy életre letudtátok a bárányhimlőt!
Húúúú anyós miatt nem irigyellek!!!!!!!!

Kata!
Mi újság veletek????

Múltkor nem akartam reklámozni, hogy Norbi pár éjszakája milyen jól alszik és csak hajnal fél 5 körül kel előszőr és akkor jön mellém, meg hogy három órákat alszik délután, mert féltem hogy elszólom magam! Hát így is visszatértünk a sz.r éjszakákhoz, bár most törnek át a szemfogai, de akkor is! Múl éjjel is már háromnegyed 12-gől mellettem volt és egész éjjel dobálta magát meg folyamatosan búgott, már majd szétdurrant a fejem!!!!!
Hétvégén megint apáéknál leszünk, remélem ott ismét jól fog aludni!!!

Lehet, hogy már csak hétfőn írok!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!!!!!

Ma jól rámijesztett ez a nyavajás babanet! Az istenért nem akarta elfogadni a jelszavamat, ha meg kértem a jelszó emlékeztetőt, akkor meg folyton azt írta ki, hogy ehhez a felhasználóhoz nem tartozik ilyen e-mail cím! Szóval jól felidegelt!!!!!

Most csak rövid leszek, mert hulla vagyok! Ma is voltam ezen a Kangoon és mostmár nagyon élveztem, csak totál kikészültem tőle!

Gigi!
Multkor írtam Neked egy hosszút még az oltásról, de már nem tudtam elküldeni! Még annyit akartam, hogy a mellékhatásoknál nem írja, hogy késöbb is lehet bármi baja, csak 24 órán belül! Meg szerintem egy próbát megérne a dokinéninek megemlíten ezt a két hetes dolgot! Bocsi ha okoskodtam, csak segítettem tipródni!

Melinda!
Na megpróbáltatok a bőrgyógyászatra időpontot kérni? De jó lenne, ha mégiscsak kiderülne, hogy nem tejallergiás Marci!!!!

Évi!
Teljesen megértem, hogy nem vállalod be a talit és szerintem ezzel mindenki így van!!!!

Márti!
Puszi

Saxi!
Örülök, hogy túl vagytok a nehezén! Mostmár jó Nektek, mert egy életre letudtátok a bárányhimlőt!

Kata!
Mi újság veletek????

Múltkor nem akartam reklámozni, hogy Norbi pár éjszakája milyen jól alszik és csak hajnal fél 5 körül kel előszőr és akkor jön mellém, meg hogy három órákat alszik délután, mert féltem hogy elszólom magam! Hát így is visszatértünk a sz.r éjszakákhoz, bár most törnek át a szemfogai, de akkor is! Múl éjjel is már háromnegyed 12-gől mellettem volt és egész éjjel dobálta magát meg folyamatosan búgott, már majd szétdurrant a fejem!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!!!!!

Gigi!

Melinda!

Évi!

Márti!
Puszi

Saxi!

Kata!
Mi újság veletek????

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Bocsi lányok, de ez az új bnet hyperérzékeny!
györesz

Sziasztok!

Látom, Nektek is voltak gondok a Bnettel. Nekem egyszerűen sem délután, sem most 1 órán keresztül nem jött fel a társalgó rész :( Illetve du. már feljött, amikor Marci épp felkelt...

Évi!
Remélem jól megölelgetted, megpuszilgattad a gyerkőceidet :D Vivike puszija a pocakodra engem is meghatott :D
Keresztcsontom most szünetel, viszont a gyomrom jelentkezik, mármint nem fér el a helyén.
Anyum jól van, dolgozgat otthon, a kertben rendeszkedik, nem nagyon pihen, de nem is az volt a gond, hanem a stressz. Rendszeresen méri a vérnyomását, ami most rendben van, meg persze szedi a gyógyszert. 2-3 hét múlva megy vissza kontrollra.
Rosszullétekhez kitartást és sajnálom :( Biztos nagyon kapaszkodik a Babóca :D

Gigi!
Örülök, hogy Apukáddal minden rendben :D , de azért az ájulása biztos ijesztő volt. Gondolom a vizsgálat, meg a körülötte levő izgalom okozhatta.

Györesz!
Sajnálom az éjszakákat :( , ez tényleg szörnyen hangzik. Norbikának hány foga van most? Drukkolok, hogy gyorsan bújjanak ki a most kikéredzkedők. Ja és küldök fogmanót, mert nálunk mostanság csak sziesztáznak :)
Bizony, már nagyon közelítek ahhoz az időhöz, amikor szépen lassan (na jó, 1-1,5 hónap múlva) előveszem Marci régi ruhácskáit és elkezdem őket kimosogatni, kivasalgatni, mert igazán nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni. Félek, hogy a végén már nem fogom bírni. Épp ma lepődött meg Hozzád hasonlóan is egy barátnőm, hogy hihetetlen, hogy ma már a 27. hetet is betöltöttem.

Saxi!
Örülök, hogy Lilikévle túlvagytok a nehezén. Szörnyen hangzik, hogy mennyire nagyok lehettek a sebek Szegénykémen. Ugye, nem vakart ki egyet sem.
Anyóstól én is hülyét kapnék, mármint a sajátomtól. Még a gondolattól is borsózik a hátam. Szurkolok, hogy ne legyen belőle családi gubanc, elsősorban Isti és Közted!
A tejtermék-mentes időktől előre félek, de bízom benne, hogy teljesen elhagyni nem kell majd őket. Utánaolvastam és a tünetek súlyosságától függően kell kiiktatni őket, majd meglátjuk.
Keresztcsontom most okés, inkább a hátam és a gyomrom helye okoz gondokat :(

Márti!
Babóca jól van, mozgolódik ezerrel. Épp tegnap csinált egy olyan bulit este, hogy csak lestünk. A hasam hihetetlen formákat öltött, amikor éppen valahol kidugta a kis kezét, lábát, fejét, fenekét vagy valamilyét. Nagyon élveztem, de már kezd néha egészen kellemetlen lenni, mármint elég erősen és hirtelen rúgdos jó nagyokat :D Persze élvezem!!!

Igazán nem volt sikeres a mai telefonálgatásom sem. Az érdi bőrgyógyászaton egy ritka bunkó nőszemélyt sikerült kifognom, aki közölte, hogy 1,5 éves korban nem szoktak allergiát vizsgálni. Azt hittem, kiesik a kagyló a kezemből, de lehülyézni nem akartam. (Egyébként Húgom is ezt csinálja egész nap, hogy liszt- és egyéb ételallergiákat szűr vérből, többek között kis csecsemők véréből is. Egyetlen probléma, hogy mindezt Debrecenben... ) Nőcikém végül megállapította, hogy ha a tejre gyanakszom, akkor egyszerűen ne adjak neki. Na köszi, ez aztán a diagnózis a 21. században. De nem hagytam magam. Végeredményben, kissé szájhúzogatással közölte, hogy háziorvosi beutalóval fogadnak (egyébként simán lehetne menni hozzájuk beutaló nélkül is). Nem lettem túl boldog a beszélgetéstől, sőt egy kiadós sírásban törtem ki. Miért gondolja valaki, hogy egy édesanya tiszta passzióból akarja elvinni vérvételre a 1,5 éves gyermekét??!!! Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne erre az egész procedúrára szükség.

A lényeg, hogy hétfőn beszélek a dokinéninkkel (ma valahogy nem volt hozzá lelkierőm), mit szól a helyi bőrgyógyászathoz és meglátjuk, egyáltalán megyünk-e. Ha nem, akkor kivárjuk a törökbálinti időpontot. Addig is napi 1 joghurtot adok Marcinak és már utánanéztem a neten kálciumgazdag recepteknek, így megpróbálok Neki ilyen kajcsikat adni.

Én Ketteskével elvagyokk, de inkább csak Ő, mocorog ezerrel, Mártinak már írtam, hogy hihetetlen erővel, hirtelenséggel tud néha rúgdosni. Néha egészen kellemetlen is tud már lenni. Tegnap este is olyan amorf formákat öltött a pocakom, hogy csak nevettünk Gáborral :D
A keresztcsontomat most nem érzem, viszont a gyomrom egyre inkább nem fér el a helyén. Nagyon figyelnem kell már a késő délutáni, esti étkezésemre, mivel ha túl sokat, vagy nehezet eszek, akkor este, éjszaka megbosszúlja magát: gyomrom a tüdőm helyére próbál férkőzni. Most is ez van, pedig nem is ettem sokat, de lehet, hogy a rakott krumpli már nehéz kajcsinak számít az én koromban :lol: :( Ja és az rémiszt meg a legjobban, hogy Marcival talán csak az utolsó 1-1,5 hónapban voltam ilyen gázul :(

Azt hiszem eldugulok.
Holnap apósékhoz megyünk délelőtt :( , már előre rosszul vagyok a "kedves" fogadtatástól. Remélem nem lesz, mit mesélnem Nektek.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Puszi: Melinda (27+0)
bujka

Sziasztok!

Látom, Nektek is voltak gondok a Bnettel. Nekem egyszerűen sem délután, sem most 1 órán keresztül nem jött fel a társalgó rész :( Illetve du. már feljött, amikor Marci épp felkelt...

Gyorsan próbálok írni név szerint is, de nem sokat, mert betojok annyira vacakul vagyok.

Évi!
Remélem jól megölelgetted, megpuszilgattad a gyerkőceidet :D Vivike puszija engem is meghatott :D
Keresztcsontom most szünetek, viszont a gyomrom jelentkezik, mármint nem fér el a helyén.
Anyum jól van, dolgozgat otthon, a kertben rendeszkedik, nem nagyon pihen, de nem is az volt a gond, hanem a stressz. Rendszeresen méri a vérnyomását, ami most rendben van, meg persze szedi a gyógyszert. 2-3 hét múlva megy vissza kontrollra.
Rosszullétekhez kitartást és sajnálom :( Biztos nagyon kapaszkodik a Babóca :D

Gigi!
Örülök, hogy Apukáddal minden rendben :D , de azért az ájulása biztos ijesztő volt. Gondolom a vizsgálat, meg a körülötte levő izgalom okozhatta.

Györesz!
Sajnálom az éjszakákat :( , ez tényleg szörnyen hangzik. Norbikának hány foga van most? Drukkolok, hogy gyorsan bújjanak ki a most kikéredzkedők. Ja és küldök fogmanót, mert nálunk mostanság csak sziesztáznak :)
Bizony, már nagyon közelítek ahhoz az időhöz, amikor szépen lassan (na jó, 1-1,5 hónap múlva) előveszem Marci régi ruhácskáit és elkezdem őket kimosogatni, kivasalgatni, mert igazán nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni. Félek, hogy a végén már nem fogom bírni. Épp ma lepődött meg Hozzád hasonlóan is egy barátnőm, hogy hihetetlen, hogy ma már a 27. hetet is betöltöttem.

Saxi!
Örülök, hogy Lilikévle túlvagytok a nehezén. Szörnyen hangzik, hogy mennyire nagyok lehettek a sebek Szegénykémen. Ugye, nem vakart ki egyet sem.
Anyóstól én is hülyét kapnék, mármint a sajátomtól. Még a gondolattól is borsózik a hátam. Szurkolok, hogy ne legyen belőle családi gubanc, elsősorban Isti és Közted!
A tejtermék-mentes időktől előre félek, de bízok benne, hogy teljesen elhagyni nem kell majd őket. Utánaolvastam és a tünetek súlyosságától függően kell kiiktatni őket, majd meglátjuk.
Keresztcsontom most okés, inkább a hátam és a gyomrom helye okoz gondokat :(

Márti!
Babóca jól van, mozgolódik ezerrel. Épp tegnap csinált egy olyan bulit este, hogy csak lestünk. A hasam hihetetlen formákat öltött, amikor éppen valahol kidugta a kis kezét, lábát, fejét, fenekét vagy valamilyét. Nagyon élveztem, de már kezd néha egészen kellemetlen lenni, mármint elég erősen és hirtelen rúgdos jó nagyokat :D Persze élvezem!!!

Igazán nem volt sikeres a mai telefonálgatásom sem. Az érdi bőrgyógyászaton egy ritka bunkó nőszemélyt sikerült kifognom, aki közölte, hogy 1,5 éves korban nem szoktak allergiát vizsgálni. Azt hittem, kiesik a kagyló a kezemből, de lehülyézni nem akartam. (Egyébként Húgom is ezt csinálja egész nap, hogy liszt- és egyéb ételallergiákat szűr vérből, többek között kis csecsemők véréből is. ) Nőcikém végül megállapította, hogy ha a tejre gyanakszom, akkor egyszerűen ne adjak neki. Na köszi, ez aztán a diagnózis a 21. században. De nem hagytam magam. Végeredményben, kissé szájhúzogatással közölte, hogy háziorvosi beutalóval fogadnak (egyébként simán lehetne menni hozzájuk beutaló nélkül is). Nem lettem túl boldog a beszélgetéstől, sőt egy kiadós sírásban törtem ki. Miért gondolja valaki, hogy egy édesanya tiszta passzióból akarja elvinni vérvételre a 1,5 éves gyermekét??!!! Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne erre az egész procedúrára szükség.

A lényeg, hogy hétfőn beszélek a dokinéninkkel (ma valahogy nem volt hozzá lelkierőm), mit szól a helyi bőrgyógyászathoz és meglátjuk, egyáltalán megyünk-e. Ha nem, akkor kivárjuk a törökbálinti időpontot. Addig is napi 1 joghurtot adok Marcinak és már utánanéztem a neten kálciumgazdag recepteknek, így megpróbálok Neki ilyen kajcsikat adni.

Én Ketteskével elvagyunk, de inkább csak Ő, mocorog ezerrel, Mártinak már írtam, hogy hihetetlen erővel, hirtelenséggel tud néha rúgdosni. Néha egészen kellemetlen is tud már lenni. Tegnap este is olyan amorf formákat öltött a pocakom, hogy csak nevettünk Gáborral :D
A keresztcsontomat most nem érzem, viszont a gyomrom egyre inkább nem fér el a helyén. Nagyon figyelnem kell már a késő délutáni, esti étkezésemre, mivel ha túl sokat, vagy nehezet esek, akkor este, éjszaka megbosszúlja magát: gyomrom a tüdőm helyére próbál férkőzni. Most is ez van, pedig nem is ettem sokat, de lehet, hogy a rakott krumpli már nehéz kajcsinak számít az én koromban :lol:

Azt hiszem eldugulok.
Holnap apósékhoz megyünk délelőtt :( , már előre rosszul vagyok a "kedves" látogatástól. Remélem nem lesz, mit mesélnem Nektek.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Puszi: Melinda (27+0)
bujka

Sziasztok!

Jó az új design! :wink:

Most csak életjel,mert nagyon fáradt vagyok.Raul tegnap belázasodott,éjjel már majdnem 40 fok lett a láza,semmi nem használt.Összehányta szegény az ágyat,majd jelentkezett hasmars barátunk is. :(
Professzorasszonyunk megint nem tudott értelmeset kinyögni,többek közt görcsoldót(?) írt fel.
Szerencsére volt még itthon Normaflore.Ma estére jobban lett,nem lázas és foshi is távozóban.
Csak félek,Patrik megússza-e... :roll:

Szóval éjjel aludt órák száma=0,így most lefekszem végre.

Holnap remélem tudok jönni.

Puszilok mindenkit. 8)

Kata
ruszlána

Hát hogy is mondjam, engem nem túlzottan szeret az új Bnet, gondolom azért, mert tegnap leszóltam... :roll: Csak azért, mert abszolúte nem azt az üzenetemet rakta fel, amit akartam, ez az eredeti változat. Ja és ezt is kb. negyedórás nyökögés után sikeredett felvarázsolnia.

Kata!
Raulnak jobbulást!!! Drukkolok, hogy megússzátok komoly baj nélkül és persze Patrikot teljesen elkerülje!
Professzorasszony tényleg gáz :(
Remélem most jobb éjszakátok lesz!

Pusz: Melinda
bujka

Sziasztok!

Most megint csak röviden.Sajnos nem tudunk menni 27.-én. :(
Csak akkorra hozható össze Ruszlán szülinapi meglepetés-bulija.Nem így terveztem,de összejött pár dolog,ami így hozta.
Remélem csináltok majd sok-sok képet nekem!

Raul alakulgat. :) Most nekem fáj a fülem. :cry:

Este jövök.

Pusz.

Kata
ruszlána

Kata :)
Jobbulást Raulnak. Nagyon rátok jár a rúd mostanában. Nem lehet dokit váltani?????
Hátha már végre jó idő lesz. Mióta tavasz van még nem volt egy olyan hét, hogy ne esett volna az eső és a meleg után ne jött volna a hideg :evil:

Melinda :)
Nekem tetszik az új design. Majd még a képfeltőltést akarom kipróbálni.
Most lehet, hogy hülyeség amit mondok, de mi lenne ha lemennétek a tesódhoz és ott csinálnák meg a tesztet?? Kirándulásnak is jó lenne, aztán meg már akkora pocakod lesz, hogy tuti nem lesz kedved utazni.

Évi :)
Meséltem az anyunak, hogy jön nálatok a negyedik pici. Neki is az volt az első kérdése, hogy vallásosak vagytok??? :lol: Ezt még biztosan sokan fogják tőletek megkérdezni.
Remélem épségben hazértek tegnap a nagyok és Tibinek is sikerült a vizsgája.

Györesz :)
Kérlek ne bombázz többet az oltás infókkal mert már olyan jól megbeszéltem magammal, hogy ősszel kapja meg :lol: Ne fokozzuk a tipróbásomat! :wink:
Jó apázást!!!

Saxi :)
Örülök, hogy már túl vagytok rajta. Szörnyű lehetett!!!

Tegnap fél 10-re értünk haza a kórházból. :? Jöhettünk volna hamarabb is, csak a doki egyfolytában műtött és más meg nem vehette le az apu kezéről a kötést. Úgyhogy Olikám az apját boldogította :wink:

Én nagyon szívesen bevállalom a bandát szombatra!!!! Ugye jöttök??

Puszi
gigi28

Márti :)

Köszönöm szépen, hogy leírtad, hogy Gigi is pöttyös volt. Legalább már nem hiszem azt, hogy Olikám ennyire gyenge immunkrendszerű. Amikor elöszőr beszéltem a dokinővel akkor azt mondta, hogy a pötty nem lehet az oltástól.

Bocsi, hogy így külön írtam neked, de közben főzök :oops:

Puszi
gigi28

Sziasztok!

Fosti elég ragaszkodó. :?

Gigi!
Orvost lehetne váltani,de a másik pilisi dokkernő hasonló kaliberű. :( Magánok vannak a szomszéd településeken,de mindhez két heti hideg élelemmel kell menni,annyian vannak.
Örülök,hogy Apukád túlvan ezen.
Oli jól elvolt Apjával?

Évi!
Olyan kíváncsi vagyok mit meséltek a nagyok a táborról!
Rolcsi meggyógyult teljesen?Alvás helyreállt?
UH :D
Mica biztos nem harapja le a fejem,de beszéltünk Vele arról,hogy vannak igazán anya-típusú nők.Tudod,olyanok,akik úgy csinálnak mindent a gyerekek körül,ahogy azt pl. én is szeretném.
Nos,mindig azt hittem,hogy én ilyen vagyok,egészen addig,míg nem lett a két puszilganivaló gyerkőcöm.
De Te-ebben Micával tökéletesen egyetértettünk-olyan anyuka vagy,akitől bizony van mit tanulnunk :!:
A negyedik babóért szintén felnézek Rád! :wink:

Melinda!
Tejallergia :( :(
És érdi bőrgyogyó :twisted: Elképesztő!
Olyan jó volt olvasni a pocialakváltogatásról! :D Nosztalgiáztam rendesen!
Nagy gratula Marci bilibe pisiléséhez!!! :lol:
Te allergiád mennyire jelentkezik mostanság?
Örülök,hogy Anyud jól van! :D
Raul ebéd után hazajön az oviból,soha nem aludt ott.
A pesti lakásunkat rengetegen megnézték,de végül mégis ügynökségen keresztül tudtuk csak eladni.
No,ilyen jó volt a mai ebéd,hogy nem jöttél??? :shock:

Györesz!
Remélem a mostani hétvége is jól telik majd,és Norbika is jól alszik! :wink:
Fosi elmúlt Nála teljesen?

Saxi!
Örülök,hogy túlvagytok a himlőn és felétek most már a bárányok hallgatnak! :D
Gondolom jó volt kiszabadulni!
Miééééért nem szeretnél együtt lakni Anyóskááááával???? :lol:
Mesélj majd a repülősnapról és a búcsúról!Mi itthon dekkolunk egész hétvégén.

Puszi.

Kata
ruszlána

Szia Kata!

.....hm..hm..hm..hm.Nos,nem jut eszembe semmi,amiről írhatnék magamnak. :roll:

Remélem mindenki jól van ezen a gyönyörű,esős napon.
Kismamáink és a pocibabák is! Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
ruszlána

Látom milyen jól elszórakoztattad magad :lol:
Addig morogtunk a rossz idő miatt, hogy most meg kitört a nyár :P
Éviről nekem is pont ugyanez a benyomásom. Tipikus anyuka :) Pedig akkor még nem is ismertem őt személyesen.
Hogy van Raul???

Most ennyi mert kotyvasztani kéne valamit, mindjárt ebédidő.

Este jövök, puszi
gigi28

Sziasztok!!!!!!!

Melinda!
Jó volt olvasni, hogy milyen aktív Ketteske! :)
Emlékszem mennyir élveztem a ruhamosást, vasalást, de gondolom ez most Neked nem fog akkora élményt nyújtani, úgy hogy közben ott egy örökmozgó a lábadalatt! :) Na de azért biztos rengeteget fogsz nosztalgiázni ahogy előveszed Marci ici-pici ruháit!!!!!
Érdi bőrgyógyászat :evil:
Milyen volt apóséknál????
Norbinak most tört át a 13. foga, de a többi három szemfog is nagyon kikivánkozik!

Kata!
Remélem Raul azóta teljesen meggyógyult!
Azért ez nagyon szörnyű lehet, hogy nincs egy megbízható gyerekorvos a közelbe! :evil:
Sajnálom, hogy nem fogunk találkozni szombaton, de biztos nagyon jó lesz a szülinapi buli!!!
Norbinak elmúlt a fosija viszont azóta is napjába kétszer-háromszor kakil, de gondolom ez most a fogától, ráadásul mindig nagyon kimarja a fenekét, zacsiját a kaka!

Gigi!
Oltás felejtve!!! :D
Mi nagyon szívesen megyünk hozzátok szombaton!!!!!!! Remélem Mártiéknak sem jön közbe semmi és akkor tudunk együtt menni!!!!!!

Évi!
Hahóóóóóóó! Merre vagy?
Gyerkőcökkel minden rendben????? És Te hogy vagy??????

Márti!
Szombat?
Nagyon kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni a manóknak az egymás mellett utazás az autóba!

Saxi, Mica!
Puszi Nektek is

A hétvége ismét nagyon jól telt apáéknál, majd megpróbálok egy pár képet feltenni! Norbi beszélőjéke nagyon beindult, szinte mindent mond utánnunk, persze amihez nincs kedve azt nem és főleg olyanokat nem amit tudna napjába többször használni, mint pl. kérem, tessék, köszönöm.
Apáéknál leamortizálta a kutyát! :lol: Van a kutyának egy labdája, amit folyton vitt oda neki és tömködte a szájába, aztán a fejére ült, a szemét majdnem kinyomta, az orrába belenyult, a szájába, stb., aztán szegény kutya megelégelte és arébb feküdt, de Norbi ment utánna és vitte a labdát........
Éjjel és délután egész jól aludt ismét! Szóval tényleg minden jó volt!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Kata!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira :( Ennek ellenére Boldog szülinapot Ruszlánnak :D
Klassz, hogy Raul füle javul :D , de hogy a Tiéd nem stimmel az nem jó :( Jobbulást!!!
Allergiáról már akartam írni, hogy mostanság egész elviselhető (kop-kop!!!). Ugye már hosszabb ideje szedem a homeós bogyeszokat, és lehet hogy mostanra jött ki a hatásuk :D Persze még fújom az orrom, de korántsem olyan elviselhetetlen, mint a legelején. Te hogy vagy? Remélem a felírt gyogyók Neked is karban tartják a dolgokat :D

Gigi!
Sajnos a debreceni út most elég nehézkes lenne, mivel a hétvégék a vérvétel miatt nem lennének túl jók :roll: , viszont Gábor mostanság nehezen tudna kivenni szabit, mivel új embert tanít be és emellett új állás után is nézeget... Ha össze is jönne a szabi, szinte a Tbálinti időpont előtt nem sokkal, akkor meg már nem akarom csinálni a hacacárét. Viszont most Marcikám bőre nagyon szépen rendbejött. A furcsaság az - ami végülis az elmúlt 1 hónapban is volt -, hogy változatlanul adok Neki tejterméket (napi 1 joghurt, esetleg főzibe tejföl) és ennek ellenére szép a bőre. Most erre kössek csomót :roll:
Viktor hogy bírta Olival este fél 10-ig??? :lol:
Mi tutira megyünk szombaton!!! Lassan el kéne kezdeni tervezgetni, ki, mit visz. Én bevállalok két adag muffint, meg üditőt, ásványvizet, meg persze amire még szükség van.
Látod, lehet hogy mégiscsak az oltástól voltak a pötyik, de bezzeg nekem nem hittél!!! Na ezt jól megjegyeztek ám!! :twisted:

Györesz!
Marci érkeztekor én is nagyon odavoltam a kisruha pakolás, mosástól, és már az én fejemben is megfordult, hogy Marci közreműködése lehet hogy visszaveszi a mostani kedvemet. De azért élvezni fogom most is és a nosztalgiahullám tutira ránk fog törni Gáborral :D
Apósékat el lehetett viselni, Anyós pajtás különösebben nem zavart sok vizet, próbáltam én is felületes dolgokról beszélni velük. De az azért mindig elgondolkoztat, hogy vajon miért nem érdekli őket, hogy hogyan is vagyok így pocakosan: rá sem kérdeztek. No comment. Mindig elvacilálok, hogy hogyan lett Gáborból ilyen klassz ember... Persze Anyukáját nem ismertem.
Gratulálok Norbika 13. fogacskájához :D
Klassz, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek :D Szegény kutyus :lol:

Évi!
Remélem nem az elviselhetetlen hányinger, rosszullét miatt nem jösz. Ha még is gond lenne, próbálj B6 vitamint bevenni, az segíthet. Reggel pedig ne kelj fel éhgyomorra, legyen valami harapnivaló (pl. száraz sós keksz) az ágy mellett és kapj be belőlük párat és csak úgy kelj fel. Nekem ez valamelyest segített, persze a hányinger teljesen így sem tűnt el.

Mindenki másnak, akinek nem írtam dupla puszit küldök!!!

A hétvége gyorsan eltelt. Ugye szombat délelőtt Apósék voltak porondon, onnan 2-re hazaértünk, Marcit rögtön vittük volna aludni, de a kis szaros 3-ig nem volt hajlandó bealudni. Utána persez 6-ig húzta a lóbőrt, de szerencsére fél 10 magasságában simán elaludt este :D
Tegnap amíg szép idő volt, Gáborék kinn voltak a kertben, amíg én főztem. Aztán ebéd, szunya Marcinak, míg a kipurcant szülők is csendespihenőztek. Persze időközben beköszöntött a szutyok idő, így délutánra beszorultunk a lakásba.
Valahogy most rákattantam az olvasásra és 5-6 oldal után rámjön az alhatnék és inkább szunyáltam, mint gépet kapcsoltam volna...

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje :D Ma hirtelen milyen nyár lett! Bezzeg szerdán megint itt a sz@r idő :( Remélem a talin nem fog esni az eső.

Na dugó van nálam!
Mindenkinek sok pusz: Melinda (27+3)
bujka

Sziasztok!!! Itt a sötétség fejedelme :lol:
Kata, Te mikor írtad, hogy nem tudsz jönni??????????? Húúú innen látszik, hogy milyen felületes vagyok. Bocsi :oops:

Na mocorgás van fönt!!!
Gyorsan: ki kéne találni, hogy akkor, hogy legyen hétvégén!

Dr. Bujka :) Leborulok a tudásod elött :lol: :lol: :lol:

Puszi
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Most eszméltem, hogy Patrikod is betöltötte a 1,5. születésnapját! Kívánok Neki minden szépet és jót e neves alkalomból :D

Kép

Gigi!
Na jó, megbocsájtok :lol:
A kép feltöltése ugyanúgy megy, mint a régi Bneten. :D
A tali gondolom kora délutántól lenne jó. Mi valahogy korábban ágybadugjuk Marcit, hogy időben odaérjünk, mert Ő általában 1-2-től alszik akár 5-ig is. De ezalkalommal megreformáljuk a kis tököst :lol: Apropó, Ti hogy gondoltátok a talit?

Pusz: Melinda (27+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Hát ez az új bnet engem minden nap megviccel!!!! Ma délbe írtam egy hosszút erre teljesen úgy tünt, hogy elszállt, itt dühöngtem, erre most meg mégis itt van!!

Gigi!
Szerintem is valahogy úgy kéne a talit csinálni, hogy valahogy 3-4 óra magasságába! Akkor minden manó még otthon ebédelne, tudnának otthon vagy útaban Ti felétek a kocsiba szunyálni egyet. Persze ccak ha Nektek is jó így!!!!

Melinda!
Apósodék :twisted:

Na ha ezt sikerül elküldenem akkor megpróbálok feltenni egy-két képet a hétvégéről!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Hétvégi képek:

Apával:
Kép
Kutyával:
Kép
Épp a kutya szemét próbálja kinyomni:
Kép
itt meg az orrába turkál
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 327127.jpg[/img]
együtt a kis család:
Kép

Puszi
györesz

Sejtettem, hogy nem fog valami sikerülni!

Na szóval, itt meg az orrába turkált a kutyának:
Kép
györesz

Tali:
Szerintem is ez a kora délutáni időpont a jó mert ha nem alszanak a törpék akkor itt gáz lesz. Olikám is dél körül szokott elaludni.
Milyen kaja legyen???

Melinda:)
A Lillypit minden nap frissited??? Vagy, hogy van?? Én egyszer megcsináltam ezt a csíkot de, hogy tudod úgy lementeni a gépedre, hogy az minden nap változzon??? Homályosíts már föl légyszíves.
HOgy lehet valaki olyan bunkó, hogy nem kérdezi meg egy terhes nőtől, hogy hogy van?????????????????? :evil: Ez mínősití őket. Sajnálom Gábort, hogy ilyen az apja.

Györesz:)
Képet-képet!!!!
Kutyus :) Szerencse, hogy ilyen békés természetű apa kutyája. Olivér is nagy kutyabuzi. De úgygondoltam, hogy szombaton átviszem a kutyát anyuékhoz. Nem szeretném ha valamelyik törpét fellökné.

Hol jársz??? Elmesélhetnéd, hogy hogy érezték magukat a nagyok!! Rolcsi megnyugodott, hogy megérkeztek?? Tibi vizsgája???

Pénteken jól elvoltak a fiúk egyedül. Este nyolckor csak kolbásszal tudta becsalogtani OLikát az apja :lol: Fürdetés alatt végig énekeltette a faterját, aztán fél tízkor bevonúlt a szobájába és mutatta, hogy be akar menni az ágyba. Aztán szépen elaludt.

Puszi
gigi28

Látom közben megérkeztek a képek!
Nagyon szuperek!!!! Merre laknak apáék??? Nagyon szép a kertjük. És az a kutya!!!! Szívem csücske a berni pásztor, annyira szép. Látom Norbika már a nagyobb fajta motoron garázdálkodik. :) Olyan nagyfiú................... Mindig rácsodálkozom, hogy mekkorák.
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Nagyon klasszak a képek :D Mindegyik nagyon tetszik! Szegény kutyus, tényleg jól kidőlt Norbika hatására :lol: Helyesek vagytok együtt hárman :D

Gigi!
Talikaja jó kérdés! Jók voltak a kis virslik a rakletteteken (vagy hogy is nevezzem) megsütve. Hozzá kenyér, esetleg valami saláta. Egyéb extra szerintem nem kell. Mindenki hoz valami sütit, üdcsit és egy hétig dőzsölhettek a tali után :lol: De mindenki írja meg, hogy mit gondol. Manóktól - ahogy a sajátkámat ismerem - úgysem sokat fogok egy helyben ülni és enni :wink:
A Lilypie-t ma csináltam, de valahogy feltételezem, hogy magától frissít. Marci születési dátumát kellett ugye megadni, gondolom, hogy frissítik napról-napra. Egyszerű berakni: a profilodban a középső részen van az Aláírás. Oda kell belinkelni a Lilypie-s hivatkozások közül a középsőt. Remélem érthető voltam :lol:
Gábor most jött be a szobába és a talis kajára megemlítettem a virsliket: rendesen felcsillant a szeme, hogy az jóóóóóóóóó! :lol: :wink: Ja tényleg, ugye Gábort is vihetem a talira???? :roll:
Tetszik Viktor kolbászcsalogatása :lol:

Apósról még csak annyit, hogy sajna Anyóspajtás vitte el rossz irányba. De a talin inkább ne hozzuk fel (bár tudom, hogy nem ez lesz a fő témánk :lol: ), mert Gábornak így sz@r érzés az egész.

Mindenkinek jó éjszakát!
Pusz: Melinda (27+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Györesz!
Nagyon jók a képek,különösen a kis család tetszik! :D

Melinda!
Köszi a köszöntést! :D

Sajnos nekem kiment a fejemből,hogy Patrik másfél éves lett.Sajnos Raul nem gyógyult meg.Még mindig hasmenése van,és-bocsi,nem akarok gusztustalankodni-tegnaptól vér is ürül.
Nagyon-nagyon aggódom. :(

Puszilok mindenkit!

Kata
ruszlána

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy személyenként nem írok.
Sajnos az eltűnésem oka a rosszullétem! :( A hétvégénk még elég tűrhető volt, a szokásos hányingeren, szédelgésen túl fáradt voltam csak. Vasárnap anyósoméknál voltunk, akik igazán kedvesen körülugráltak, így tudtam pihenni. A tegnap viszont horror volt :( . Egész nap iszonyú fejfájás gyötört, borzasztóan fájt a gyomrom és folyamatosan hányingerem volt, még a hasam is ment! Mivel reggel apa is panaszkodott, remélem "csak" valamiféle gyomorrontásról van szó, de még ma is pocsékul érzem magam, ráadásul 33 fokot mondanak :evil: !
A hab a tortán, hogy apa eladta az autónkat! Tul.képpen csak érdeklődés szintén adott fel hirdetést, mivel kinőttük a bébikével a jóöreg Volvot, muszály valami kisbuszt nézni. Tehát pénteken feladta, hogy lesz-e vajon érdeklődő, erre tegnap jött egy srác és elvitte. Nyilván örülünk, de így fogalmam sincs hogy megyünk Gigiékhez, a dokihoz a leletemért és hasonlók! :?: :x
Most tényleg nem tudok többet írni, majd még jelentkezem!

A beteg babócáknak jobbulást kívánok!!!!

Puszi: Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Nagyon sajnálom Rault! Mindenképp hívd fel a dokinőt, de ha az nem mond semmit akkor vigyétek be valami kórházba. Szerintem az lenne a legjobb ha tudnál mintát is vinni a székletéből. Te is megnyugodnál és segítenének meggyógyúlni a nagyfiúnak. Szorítunk!

Sajnálom, hogy ennyire rosszúl vagy :(
A tali miatt ne izgulj, vagy én vagy a Viktor szívesen áthoz titeket!

Egyértelmű, hogy jöhet Gábor!!!! Viktor már készül rá :D

REmélem nem ártott meg a nagy kiruccanás :lol:

Puszi
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Szerintem is nagyon szép apáék kutyája, nyert is egy halom kupát régebben meg kb. egy hónpja is nyert egy versenyen!
Norbit leginkább az zavarja, hogy ahogy csóválja a Kvini a farkát néha kap egyet, de semmi komoly, persze arra figyelni kell, hogy nehogy felborítsa, mert nagyon tud Norbinak örülni!
Apa a 17.kerbe lakik, ez Rákoskeresztúr.
Igen apáéknál már egy nagyobb motorja van, de bevallom őszintén, hogy azt egy ottani játszóról hoztuk magunkkal, mert azt vettük észre, hogy egyedül vagyunk a játszón és ott az a motor, ott voltunk kb. egy órát, de senki nem jött érte, úgyhogy hazavittük, így legalább ott is van! :lol:
Norbi is imádja a kolbászt!!! :D
Szerintem ne nagyon készülj kajával, tényleg max. amit Melinda mondott, a többit majd mi szervírozzuk!

Kata!
Véres kaka? Az meg mitől lehet????
Remélem semmi komoly baj nincs Raullal! Drukkolok!!!!!!!

Évi!
Ez a rosszúllét elég szörnyű lehet, remélem hamarosan jobban leszel!

Bocsi, hogy csak ennyit írtam, de épp szőnyeget sikálok, azt majd jön a fodrászom (unokatesóm)!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Kata!
Raul véres széklete elég rosszul hangzik :( Én a helyedben a dokinénit is felhívnám és egyeztétnék, hogy hová lehet székletmintát vinni. Nagyon szorítok, hogy semmi komoly baj ne legyen! És nem is lesz! :D

Évi!
Sajnálom, hogy még mindig és ilyen erősen rosszul vagy. Drukkolok, hogy a hasmenés ne legyen semmi komoly.

Gigi!
Akkor jó, hogy mehetünk mind a négyen :lol:
Olikának teljesen elmúltak a pötyijei?

Györesz!
Mit csinálnak a hajaddal? Festik? Vagy vágják? Csak azért, mert egész rövid volt a képen...

Most ebédkor úgy felidegesített Marci, hogy majd felrobbantam. Tökfőzeléket csináltam, amit régen simán megevett, most már a látványától elkezdett nyivákolni és még megkóstolni sem akarta. Nagy nehezen megkóstoltattam vele, erre kilökte a szájából. Aztán megebédeltem előtte, hátha kedvet kap, de továbbra is cirkuszolt, így lefektettem kajcsi nélkül. Nem tudom mi volt ez, remélem csak egy hirtelen jött cirkusz. Délután gondolom triplán akar majd uzsonnázni. :?

Mindenkinek szép napot! Én már elég nehezen viselem ezt a nagyon meleget :(

Millió puszi: Melinda (27+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Nem volt rövid a hajam csak össze volt hátul gumizva, amúgy vágattam!

Lányok!
Norbinál mostmár biztos, hogy elkezdődött a hisztikorszak, hihetelen hisztiket tud levágni, ha valami nem úgy van ahogy akarja. Ebédnél totál kiakasztott! Norbi a mai napig úgy eszik, hogy valamivel játszik közben, pl. autó vagy könyvet nézegetünk, stb. Ma tök szépen ebédelt, amikor hirtelen eszébe jutott, hogy neki az új kismotorja kell, igen ám csak hogy én sehol nem találtam, mondtam neki, hogy nem találom, majd ebéd után megkeressük, erre Ő törka szakadtából elkezdett visítani, sírni és a nála lévő kisautóját tiszta erőből puffölte az asztalhoz és nem tudtam semmivel elterelni a figyelmét. Totál felhúzott, mert azt a rohadt kismotort közben sehol nem találtam, azt hittem szétdurran a fejem, aztán mégis megtaláltam, odavittem Neki, erre Ő mint akit elvágtak, abbahagyta a hisztit, közölte, hogy "Na" és evett tovább! Tudom, hogy nem kéne hagyni, hogy eléje amit akar, de ha egyszer torka szakadtából visít, akkor mit csináljak? Na persze ha nem lett volna meg a motor, akkor ment volna az ágyába, míg le nem higgad!
Hát ez csak egy példa volt, de ezek a hisztik kezdenek minden napossá válni!

Más:
A fiacskám elkezdte ezerrel túrni az orrát! Nézte a kisvakondot és tettem a dolgom, de azért rá-rá néztem erre látom, hogy hol az egyik kezével, hol a másikkal könyékig az orrába, hát elkezdtem nevetni, de nem szoltam rá, mert tudom, hogy akkor annál jobban csinálja. Aztán abba is hagyta, viszont véres lett a kis orrlyuka annyira belemászott! Mit csináljak? Szóljak rá, ha legközelebb csinálja, vagy.........???

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Györesz :)
Motor :lol: Remélem, hogy az a rákoskeresztúri anyuka nem olvassa aki ott hagyta a játszón :wink: Olika jót röhög ha a kutya a nagy farkával lecsapja. :lol:
Hiszti: asszem fel kell, hogy kössük a gatyánkat. Helyedben én is megkerestem volna azt a sz@r motort. Az okosok azt mondják, hogy nem szabad ilyeneket ráhagyni a gyerekre. Nekem viszont nincs olyan idegzetem, hogy hallgassam az ordítást. Szerintem az olyan dolgokban kell következetesnek lenni ami rá vagy másra veszélyt jelent. Olivér ha valamit nem akar és én arráb akarom vinni akkor azt csinálja, hogy teljesen elhagyja magát. De annyira, hogy nincs is rajta fogás :evil:
Furkálás: egy ideig ő is furkált. De csak annyit csinált, hogy bedugta az ujját. Ilyenkor szólt, hogy anya és vigyorgott ezerrel. Na ilyenkor nem kéne röhögni rajta........ de én nem bírom ki :lol:

Na kajált ez a nagyfiú?????? Nálunk is ez van. Egyszer eszi a kaját mint egy őrült, legközelebb már fújjól rá :x Volt, hogy már mondtam neki röhögve, hogy rákenem a hajára, erre közölte, hogy jó :lol:
Pötty már nincs. Ahogy jött el is múlt. Lekopogom, nincs semmi baja. Marci bőre továbbra is szép??

HOgy van Raul???? Voltatok orvosnál???? Légyszi írj egy pár szót.

Mi van veletek??????????

Mentem pihizni!!! Puszi
gigi28

Sziasztok!
Végre jobban vagyok bár még kicsit gyenge, de ezt a pár napot senkinek sem kívánom :(
Végülis arra jutottam, hogy a vasárnap az Auchanban vásárolt kaszinótojás volt a ludas, egy jó kis gyomorrontást kaptam, ami az amúgy sem éppen fitt szervezetemet nem kicsit viselte meg! Remélem most már tényleg minden rendben lesz és a picurkámnak sem lett baja, bevallom érte izgultam legjobban!

Kata,
Remélem most már jól van a nagyfiad, ez a véres széklet, tényleg nagyon ijesztő :( , írd meg, kérlek, mi volt! Addig is sok puszi nektek!!! Köszönöm a dicséretet! :oops:

Melinda,
nagyon jól csináltad Marcival! A legtöbb szülő ott rontja el, hogy ilyenkor ad valami turó rudit, vagy hasonlót, hogy legalább valamit egyen az a szegény gyerek! Naná, hogy édességet eszik és már ki is alakult a rossz étvágy! :?
Ma ismét hűvös van, én is örülök neki, csak ne essen!
Pici babó jól van?

Györesz,
nagyon édes a képeken Norbi és szép az a kutyus is, ráadásul igazán gyerekbarát, ha ezt az atrocitást szó nélkül tűrte :lol: Nagyon örülök, hogy ilyen jól megvagytok apával!!!

Gigi,
Mit vigyek a bulira? Kitaláltátok már, hogy kire mi jut? Gondolom azt azért meg kellene beszélnünk, hogy ki milyen sütit, kaját, üdítőt visz! Apának nem sikerült a vizsga, de szegényem még így is örül, hogy túl van rajta, legalábbis őszig, mert akkor 3 vizsga lesz így! :(

Márti,
már túl vagy a nagy hajtáson? Gigikéd jól van? és te?

Mica,
akinek laptopja van :), nagyon eltűntél! Hogy vagytok?

A nagy gyerekeim természetesen épségben hazaértek, Martin nagyon jól érezte magát, sokféle foglalkozás volt: kézműves szakkör, bátorsági próba (persze ez volt a kedvenc :wink: ), stb.
Vivi már kevésbé volt feldobva (már csak azért is, mert éjfélkor feküdtek le és iszonyú fáradt volt), ők inkább csak kirándulni jártak, megnézték pl. a Festetics kastélyt, ez nagyon tetszett. Viszont nem véletlenül féltettem, képzeljétek éjfélkor még fent voltak és este 10 után a kutya se nézett rájuk, hogy ki hol van és mit csinál? :evil: Azért mégiscsak 11-12 éves gyerekek!

Remélem mindannyian jól vagytok!
Puszi: Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Saxi,
te is jól eltűntél, hogy vagytok :?: :?: :?:
Puszi nektek!
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Györesz,
azt még elfelejtettem, hogy én is megkerestem volna az autót Norbikának. Annak ellenére, hogy az ember fejben pontosan tudja, hogy mi a helyes, amikor bömböl kicsi porontyunk nehéz nem a szívünkre hallgatni! :)
puszi!
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Csak gyors bejelentkezes, hogy megvagyunk, csak az idomet teljesen lefoglalta a kerites-epites koruli teendok es rohangalasok, utana pedig Zolcsi, aki osszeszedett vmi nyavajat, es hasmeneses lett. Utana pedig a csalad nagyresze, mondhatom ugy, hogy a ferfi reszleg..
Vmi jarvany lehet, mert parom melohelyen is sokan betegek, meg it is hallom masoktol.
Kedden kuldtunk el szekletmintat, hatha kiderul, hogy mi is (volt) ez. Mar most jobb a helyzet, vegre eszik is rendesen.
Kozben az orra is folyik, szoval nem egyszeru az eletunk, mertugye kozben melo is van ezer, nagyfiameknak pedig hetvegen lesz az ovi evzaro, mert felujitjak az ovodat, es tarthatatlanok az allpotok, ami ott van.. Jovohettol masik oviba mennenek at, de ott is keves a hely, igy itthontartom ot, szoval megyek is hajfesteket venni, mert tuti, hogy megoszulok majd :D
junius 12-tol nem leszek, mert megyunk regeneralodni Anyukamekhoz.

A tali sajnos nekem kiesik, mert szombaton kora delutan lesz az ovis evzaro, elotte pedig ebedre vagyunk hivatalosak az egyik ballago kissrachoz (akiket szallitottam mostanaban az oviba, gipszeltlabu baratnom nagyobbik fia).

Most puszi mindenkinek, remelem tudok meg jonni holnapig.

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Bocsi, de nagy a fennforgás nálunk.
Beindult ezerrel a ház projekt.
De nagyon úgy néz ki, hogy nem tudunk építeni, mert nincs rá elég idő.
Jött egy vevő a lakásra, aki elég jó árat kínál, de két hónapon belül költözni akar.
Ha nem akarjuk elszalasztani akkor egy házat kell néznünk, hogy ki tudjunk költözni.
Szóval baromi nehéz és bonyolult dolog, és mindezt úgy intézni, hogy Isti 12-órázik már két hete, így a rohangálás, keresgélés nagy része rám marad.

Hétvége jó lett volna ha nem zuhog az eső vasárnap.
A szombati repülősnapon viszont szép idő volt, és a rendezvény is nagyon jó volt.
Egy kicsit tartottam ugyan a tévében szajkózott baleset miatt, de végül nem volt semmi baj, és nagyon szuper model bemutatókat láttunk.
Lányok nagyon élvezték.

A végére hagytam a rosz hírt.
Sajna nem tudunk elmenni a talira,pedig nagyon szerettem volna. :(
Istinek megint be kell mennie dolgozni, már annyira elegem van, olyan rosz egyedül kínlódni egész nap.
Lányok is egyre többször mondogatják, hogy híányzik az apa. :(

Most megint rohanok,ha lesz időm írok.

Mindenkit sokszor puszilok.
A betegeknek jobbulást.

Saxi
saxi

Saxi,
sok erőt kívánok a rohangáláshoz! Én is még élénken emlékszem ezekre az idegtépő körökre, sajnálom, hogy egyedül kell mindent :(:(
Az viszont jó, hogy végre mindenki egészséges!!! :P

LÁÁÁÁNYOK!!!

Ez így nem jó, hogy Micáék sem jönnek, Saxiék sem jönnek, talán Katáék sem! :( :?

Áttegyük egy későbbi időpontra a talit, hátha nagyobb számban veszünk rajta részt, vagy tartsuk meg ilyen kevés létszámban, mi legyen :?: :?: :?:

Gigi :?: :?:

Évi
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Lanyok,

Pont javasolni akartam, amit Evi irt, hogy esetleg toljuk 1 hettel a talit, mert akkor mar jobb lesz a helyzet talan, bar Saxieknal nem biztos. Kataek most tuti nem ernek ra, talalkoztam vele a heten, jartak itt Irsan, amikor Raullal kerestek dokit.
Junius 3 kinek jo? Nekem okes.

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Györesz!
Így már értem, hogy vágattál, jól eldugtad a vágatnivalót :lol:
Hú, ez a hiszti nem semmi! Valszeg én is kerestem volna azt a hülye motort... Én már nagyon tartok ettől a hisztis időszaktól, aminek néha még csak a gyenge előszele ér el hozzánk, de már attól is rosszul vagyok néha. Tartok tőle, hogy Ketteske megérkezése körüli időszakban fog minket megörvendezteti a hiszti :( Neked kitartást és sok-sok türelmet!!!
Orrturkálás nálunk is játékos volt egy ideig, de hogy írtad Norbikáét, rájöttem, hogy mostanság abbahagyta ezt a foglalatosságát Marci. Olikához hasonlóan Marcim is éppen hogy turkált, de én rászóltam, aminek hatására egyszer vagy abbahagyta, vagy még inkább csinálta. De azért ilyen mélyen nem járt, hogy fel is sértette volna az orrát.

Gigi!
Persze délután Marci ette a szilvát, amire múlt héten kissé húzta a száját, mert gondolom most totál éhes volt. És utána is bevágott egy jó adag meggyes-szilvás sütit :D Aztán a Cora-ban végig járt a szája, stanglival tömte magát, mondjuk mint rendesen, minden heti bevásárláskor. A poén kedvéért estére szintén nem kellett Neki a főzi, pedig Apja adta Neki, másfajta tányérból, így rögtön mehetett fürdeni :x
Örülök, hogy a pötyik elmúltak gyorsan Olikán :D Marcinak szerencsére még mindig szép a bőre (kop-kop!), remélem most tényleg így marad. De mondjuk nem értem, mert a joghurtját még mindig kapja...
A Lilypies "vonalzó" frissít, sőt olyannyira, hogy a két nappal ezelőttin is a mai korát mutatja a gyerkőcöknek :roll: Azért visszafelé talán nem kéne frissítenie...

Évi!
Kaszinótojás :( Hú, én ilyen romlanó cuccokat (franciasali, kaszinótojás stb.) nem merek venni, inkább megcsinálom, de gondolom most Te is így leszel egy darabig :wink: A lényeg, hogy most már jobban vagy :D Maradjon is így!!! Babócának nem lesz semmi baja!!!
Klassz, hogy a gyerkőcök jól érezték magukat, bár Vivikédet sajnálom, hogy nem volt felhőtlen a táborozása.
Köszönöm a megnyugtatást, hogy nem csináltam semmit rosszul, hogy kaja nélkül küldtem Marci aludni. Azért filóztam rajta, hogy jól csináltam-e és nem kellett volna-e valami mást is adni Neki (ha nem is túrórudit), de akkor máskor is eljátszotta volna ezt velem, az tuti. Remélem a mai ebédnél nem fog kiszúrni velem...
Ketteske jól van, bár furán fáj az alhasam már tegnap késő délután óta, kisebb megszakításokkal. Mintha kést szúrkálnának a pocakba :( Remélem semmi komoly, de holnap úgyis megyünk a dokihoz és majd megnéz.

Mica!
Zolcsinak jobbulást!!! Annyi ilyen fosis vírus van mostanság, hogy hihetetlen :(
A kerítésépítés hogy áll? Nem zavar be a vacak, esős idő?
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni :( Azért jó szórakozást szombatra :D

Saxi!
Hajrá házprojekt!!! Gratulálok az eladáshoz, gondolom azért ennek nagyon örültök, ha most gyorsan is kell lépni! Akkor használtat vesztek és így elestek a szocpoltól? :( Ez azért szomorú, hogy azért nem jár használtra, mert "csak" 2 gyerkőcöt mer/tud vállalni az ember. No comment családtámogatás :twisted:
Annyira sajnálom, hogy Ti sem jöttök :( Gábor is biztosan szomorú lesz, hogy nem láthatja a kedvenc Livikéjét :( Remélem a Tündérkéd már jól van, és a bőre is javul. Puszi az egész családnak és kitartást a sok 12 órázáshoz Istinek és Nektek is a hiánya miatt!

Kata!
Raul hogy van??? Remélem már javul! Írj pár sort!

Mi jól vagyunk, leszámítva Marci tegnapi evését. Elég furcsa volt, amit művelt, Gábor is kiakadt rajta egy pillanat alatt :roll: Ma sült krumplit, meg fagy. pulykamellet csinálok, mert nem akarok megint úgy felsülni, mint tegnap, így kisebb erőfeszítések árán elkészített ebéd remélem sikeresebb lesz, mint a tegnapi tökfőzi (ami tök :lol: jól sikerült).

Tegnap késő délután elkezdett furcsán fájni a hasam alsó része, szúrkált élesen és a derekam is rákezdte (most nem a keresztcsont, hanem a rendes derekam). Este rosszabb lett, aztán kaptam egy kis masszírt Gábortól, ami javított egy kicsit, de az éjszakám elég horror lett, egyik oldalamon sem volt jó feküdni :( És még hátra van a leggázabb 3 hónap :roll:

Évi kérdezte, hogy ki mit visz. Én ismét leírom, hogy ha nincs ellenvetés, akkor viszem a szokásos (és eddig jól sikerült) meggyes-csokis muffinomat, sós perecet (igazi bolti :oops: ), ásványvizet és üdítőt. Ha kell még valami szóljatok!!!

Mindenkinek szép napot, bár az idő nem túl szép. Mindenkitől bocsi, én azért élvezem ezt a lehülést, mert a tegnapi meleg már nem esett jól nekem.

Dugó van nálam!!!

Puszi: Melinda (27+5)

KépKép

KépKép
bujka

Lányok!

Nekünk nem jó a 3-ig hétvége :(

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint