Sziasztok!
Györesz!
Így már értem, hogy vágattál, jól eldugtad a vágatnivalót
Hú, ez a hiszti nem semmi! Valszeg én is kerestem volna azt a hülye motort... Én már nagyon tartok ettől a hisztis időszaktól, aminek néha még csak a gyenge előszele ér el hozzánk, de már attól is rosszul vagyok néha. Tartok tőle, hogy Ketteske megérkezése körüli időszakban fog minket megörvendezteti a hiszti
Neked kitartást és sok-sok türelmet!!!
Orrturkálás nálunk is játékos volt egy ideig, de hogy írtad Norbikáét, rájöttem, hogy mostanság abbahagyta ezt a foglalatosságát Marci. Olikához hasonlóan Marcim is éppen hogy turkált, de én rászóltam, aminek hatására egyszer vagy abbahagyta, vagy még inkább csinálta. De azért ilyen mélyen nem járt, hogy fel is sértette volna az orrát.
Gigi!
Persze délután Marci ette a szilvát, amire múlt héten kissé húzta a száját, mert gondolom most totál éhes volt. És utána is bevágott egy jó adag meggyes-szilvás sütit
Aztán a Cora-ban végig járt a szája, stanglival tömte magát, mondjuk mint rendesen, minden heti bevásárláskor. A poén kedvéért estére szintén nem kellett Neki a főzi, pedig Apja adta Neki, másfajta tányérból, így rögtön mehetett fürdeni
Örülök, hogy a pötyik elmúltak gyorsan Olikán
Marcinak szerencsére még mindig szép a bőre (kop-kop!), remélem most tényleg így marad. De mondjuk nem értem, mert a joghurtját még mindig kapja...
A Lilypies "vonalzó" frissít, sőt olyannyira, hogy a két nappal ezelőttin is a mai korát mutatja a gyerkőcöknek
Azért visszafelé talán nem kéne frissítenie...
Évi!
Kaszinótojás
Hú, én ilyen romlanó cuccokat (franciasali, kaszinótojás stb.) nem merek venni, inkább megcsinálom, de gondolom most Te is így leszel egy darabig
A lényeg, hogy most már jobban vagy
Maradjon is így!!! Babócának nem lesz semmi baja!!!
Klassz, hogy a gyerkőcök jól érezték magukat, bár Vivikédet sajnálom, hogy nem volt felhőtlen a táborozása.
Köszönöm a megnyugtatást, hogy nem csináltam semmit rosszul, hogy kaja nélkül küldtem Marci aludni. Azért filóztam rajta, hogy jól csináltam-e és nem kellett volna-e valami mást is adni Neki (ha nem is túrórudit), de akkor máskor is eljátszotta volna ezt velem, az tuti. Remélem a mai ebédnél nem fog kiszúrni velem...
Ketteske jól van, bár furán fáj az alhasam már tegnap késő délután óta, kisebb megszakításokkal. Mintha kést szúrkálnának a pocakba
Remélem semmi komoly, de holnap úgyis megyünk a dokihoz és majd megnéz.
Mica!
Zolcsinak jobbulást!!! Annyi ilyen fosis vírus van mostanság, hogy hihetetlen
A kerítésépítés hogy áll? Nem zavar be a vacak, esős idő?
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni
Azért jó szórakozást szombatra
Saxi!
Hajrá házprojekt!!! Gratulálok az eladáshoz, gondolom azért ennek nagyon örültök, ha most gyorsan is kell lépni! Akkor használtat vesztek és így elestek a szocpoltól?
Ez azért szomorú, hogy azért nem jár használtra, mert "csak" 2 gyerkőcöt mer/tud vállalni az ember. No comment családtámogatás
Annyira sajnálom, hogy Ti sem jöttök
Gábor is biztosan szomorú lesz, hogy nem láthatja a kedvenc Livikéjét
Remélem a Tündérkéd már jól van, és a bőre is javul. Puszi az egész családnak és kitartást a sok 12 órázáshoz Istinek és Nektek is a hiánya miatt!
Kata!
Raul hogy van??? Remélem már javul! Írj pár sort!
Mi jól vagyunk, leszámítva Marci tegnapi evését. Elég furcsa volt, amit művelt, Gábor is kiakadt rajta egy pillanat alatt
Ma sült krumplit, meg fagy. pulykamellet csinálok, mert nem akarok megint úgy felsülni, mint tegnap, így kisebb erőfeszítések árán elkészített ebéd remélem sikeresebb lesz, mint a tegnapi tökfőzi (ami tök
jól sikerült).
Tegnap késő délután elkezdett furcsán fájni a hasam alsó része, szúrkált élesen és a derekam is rákezdte (most nem a keresztcsont, hanem a rendes derekam). Este rosszabb lett, aztán kaptam egy kis masszírt Gábortól, ami javított egy kicsit, de az éjszakám elég horror lett, egyik oldalamon sem volt jó feküdni
És még hátra van a leggázabb 3 hónap
Évi kérdezte, hogy ki mit visz. Én ismét leírom, hogy ha nincs ellenvetés, akkor viszem a szokásos (és eddig jól sikerült) meggyes-csokis muffinomat, sós perecet (igazi bolti
), ásványvizet és üdítőt. Ha kell még valami szóljatok!!!
Mindenkinek szép napot, bár az idő nem túl szép. Mindenkitől bocsi, én azért élvezem ezt a lehülést, mert a tegnapi meleg már nem esett jól nekem.
Dugó van nálam!!!
Puszi: Melinda (27+5)