Új privát üzeneted érkezett!

Mangó meg tudtad kérdezni?Milyen lett?

Én már nem dolgozom február óta.Mikor megtudtuk hogy lesz baba én már nem akartam,ez nem jelenti azt hoggy lusta vagyok de annyira nem szerettem bejárni hogy arra vártam mikor leszek terhes hogy itthon tudjak maradni.3 év kinlodás után ennyi jár.
Én is akartam menni tornára,nálunk van de mindig reggel egyedül meg nem igazán szerettem vlna. Így az is kimaradt.Most épitkezünk igy van mozgásom elég.

Ti egyedül tervezitek a felkészítőt vagy apástól mennétek?

Baltschik és a Márkus között vaciláltam az elején és végül a Márkus mellett döntöttem. Majd szeptember végén megmondom jol választottam e.

yniki
 
 


Sziasztok Lányok!

Hú, örülök én is, hogy fellendült a fórum!Kép Épp akartam már Nikinek ajánlani, hogy lassan kezdjen el szülésfelkészítőre járni és fűzzön be csajokat ott, akikkel itt beszélgethet.
Szerintem nagyon jó a felkészítő,márcsak a ráhangolódás miatt is. Kevésbé fél az ember a megpróbáltatásoktól. Engem például teljesen megnyugtatott, hogy már ismertem a kórházat szülés előtt. Egy előadásról késtünk el anno, a légzésről, hát nem is ment a szülés alatt Kép, (mostmár mosolygok Kép ).
Meg tényleg az összes info amit tudok a fórumnak és szülésfelkészítőnek köszönhető. Úgyhogy menjetek ha tudtok mindenképpen.
Még mindig keddenként van 5-kor, mert két hete még amikor bent voltunk a kórházban és sétáltunk Farkassal a folyosón akkor az ott lévő kismamák mosolyogtak ránk Kép.

Doren, a szülési fájdalmakkal kapcsolatban csak azt szeretném mondani, hogy nem biztos hogy olyanok mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nekem pl egyáltalán nem voltak rendszeresek.10 percesekkel indultunk el ami aztán visszaállt 30 percesre.Nem is hitték a szülőszobán, hogy ezek valódiak, mégis 1+3/4 óra alatt megszületett Farkasom.Figyeld a jeleket és ne szégyellj bemenni, ha kicsit érzed, hogy ez már az. Szorítok nagyon!!!!

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri és szerinted nem fognak kinézni a nagypocakosok,hogy még mit keresek ott?

yniki
 
 

 
 

Sziasztok!

yniki, az afp eredményem normál lett, nagyon örülök neki :)

köszönöm nektek a számot!!! :)
hogy vagytok kismamik?
mangó
 
 


Sziasztok,

Melba, hát igen, végül minden jó lett :) Vérnyomást senki sem mért, most a védőnő mindig méri, meg hát én is itthon ellenőrzésképp. De most nem vizesedem. A lánykánk: Virág :)

Az elsőnél jártam a felkészítőre, nekem tetszett, tutdtak egy pár dolgot mondani, amit szerintem a dokik nem mondanak automatikusan. Meghát már nem ismeretlenül mész oda.

Mangó, Niki szerintem elég a 30.hét környékén kezdeni a felkészítőt.

Niki, köszi az infot, egyenlőre minden jelre azonnal azt gondolom, hogy az és állandóan az órát nézem :D

Szerdán voltam ctg-n, és nem úgy néz ki, hogy a héten megszületik a lányka, nem akar nekem szülinapi ajándék lenni :lol:
A doki azt mondta, inkább május vége. De érdekes volt, hogy akik voltak ctg-n és már nagyon a vége felé, még senki nem "akart" szülni. Lusti babák vannak mostanság :)

Doren
doren
 
 


Sziasztok:)
Csak egy gyors bekukk:)
Üdv.Minden pocakosnak:)vigyázzatok magatokra ebben a változékony időjárásban
Mircike:)Mi újság Veletek?
üdv.Vera:)és a srácok
vera70
 
 


Sziasztok:)
Csak egy gyors bekukk:)
Üdv.Minden pocakosnak:)vigyázzatok magatokra ebben a változékony időjárásban
Mircike:)Mi újság Veletek?
üdv.Vera:)és a srácok
vera70
 
 


Sziasztok:)
Csak egy gyors bekukk:)
Üdv.Minden pocakosnak:)vigyázzatok magatokra ebben a változékony időjárásban
Mircike:)Mi újság Veletek?
üdv.Vera:)és a srácok
vera70
 
 


Bocs az ismétlésért :oops:
Vera
vera70
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a sok érdekes véleményt. Azért még mindig nem vagyok teljesen biztos, benne hogy járni fogok. Nem akarok beparázni. Kicsit tartok tőle, hogy ha elmegyek akkor nem csak mint távoli jövő lebeg a szülés a szemem előtt, hanem egy reális valami lesz, ami mindjárt itt van. Egyelőre nem szeretnék nagyon tudatosan foglalkozni vele. Persze lehet hogy ez butaság. Ja, meg nem tudom ti hogy vagytok vele, de azt meg pláne ki nem állhatom, ha a hasam méretét kritizálják, és ahol sok pocakos van ez elkerülhetetlen: pl: te még csak 29 hetes vagy és már EKKORA a hasad? :) és már ennyit híííííztál??
Na biztos az időjárás miatt vagyok ilyen negatív..
jó péntek délutánt mindenkinek!
Zsófi
29+6
kerekpocak
 
 


Ja nem tudjátok apukák mehetnek?? vagy hogy van ez?
kerekpocak
 
 


Szia Zsófi:)
Valóban nagyon kellemetlen amikor az ember hasát kritizálják...
én még csak a hatodik hónapban voltam és már azt kérdezték hogy mikor szülök :oops:mondjuk átlagon felüli méretem volt mire megszültem ...emlékszem hogy mentem CTG-re és a Molnát doki szt kérdezte :ikrek? :oops: :oops: :oops:
Én nem jártam előkészitőre mert az első babánál benn laktam a kórházban és végig kérdeztem mindent amit lehetett minedenkitől aki benn volt éppen...meg aztán a szülést ahogyan én elképzeltem az egy dolog de semmi sem valósult meg belőle ...talán a harmadik szülés volt egy kicsit "szebb"és kértem EDA-t az nagyon sokat segitett
Üdv.Vera
vera70
 
 


Sziasztok!
Nem találom a János Kórházas anyukák topikját!
Segítség,please!!!!

Szívesen segítek,ha valami érdekel Titeket a kórházzal,szüléssel kapcsolatban!
logi
logi
 
 


Sziasztok!

Kellett egy idő, mire rájöttem, hogy már rég működik a babanet... :cry: Hát hiába, már csak nyúlfarknyi a kismami agyam... :wink:

Köszi a véleményeket az előkészítővel kapcsolatosan mindenkinek! Azt hiszem, én hamarosan elmegyek és megnézem magamnak. Inkább most, mint óriás pocakkal. És azért csak jobb ismerni a terepet. :wink: Csatlakozik még valaki?

Mangó, gratulálok az afp-eredményedhez! Azért mindenképpen megkönnyebbülés gondolom. :wink:
Én nagyon szeretnék kismama tornára járni, de még nem találtam a közelben. Budaörsi vagyok, a belvárosba nem szívesen utaznék csak ezért. Talán Érden találok egyet.

Doren, szép neve van-lesz a lánykátoknak! :wink: Egy kicsit irigykedem, mert nekem és a férjecskémnek is ez a név tetszik legjobban, de a húgomék lenyúlták második névnek. Azaz ők így tulajdonképpen nem használják, de majdan a mi lánykánk nem lehet Virág.
Húha, lehet, hogy már azóta meg is szültél?

Niki, tényleg sok Hanna van mostanság? Az Inez is szép név. :wink: Én egyébként itthon vagyok jan. 30. óta. Szeretek dolgozni, de egyrészt Budaörsről Kispestre jártam át minden nap, ez volt kb. napi 2-2és fél óra utazás. Másrészt sokat küzdöttünk ezért a babáért, végül inszeminációval sikerült, nem is elsőre. No meg ikerterhességgel indítottam... Szóval nagyon aggódtunk, így gyorsan kiírattam magam. Nem bántam meg. :wink:

Hogy viseltétek a frontokat? Engem többször megviselt, de most ismét süt a nap.Olyan jó! :wink:

Szép napot Nektek! Melba (21+0)
melba
 
 


Sziasztok!

SEGÍTSÉG!!!
Tényleg ELTŰNT a másik topikunk! :shock:
Keresek valami moderátor félét, s reklamálok, hátha még nem késő, s visszaállítható a dolog. :roll:

Timi
timtom
 
 


Hali!
Hát tényleg felszívódott az anyukás topikunk! :shock:
Írjatok ha tudtok valamit!
Addig is íme Kép Végre nevet! Kép Kép néhány kép Nikiről! Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok !

Nnnnaaa.. egyszer nagy ritkán írok, akkor is eltűnik, mire választ kaphatnék :shock:

Szóval írtam a másik topikba egy kérdést, de valóban elszállt ...
Remélem azért előkerítik az illetékesek hamarosan...
Gyakorló Jánosos kismamáktól kértem véleményt az 1 ágyas alapítványi szobával és a normál 2 ágyassal kapcsolatban...

Az elsőnél főképp az ára érdekelt, a másodiknál pedig az, hogy mennyire szóval mennyire volt zavaró (?) esetlegesen a látogatók érkezése és maradása a szobatársnál, v. egyáltalán a nagy boldogság mellett fel sem tűnik ha van még ott valaki idegen?? Főleg itt a szoptatás és egyéb hasonló "intim" részére gondolok... pl. mondjuk ha elönt a vér éppenséggel és tele van a szoba idegen férfilátogatókkal...
Tényleg, egyébként szabad a bejárás egész nap, vagy -tól - ig látogatási idő van?

Szóval kérem a tapasztalatotokat !

Köszönöm
Alon

PS. nagyon szép Niki-baba ! Gratulálok !
alon
 
 


Sziasztok!

Írtam a babanetre,hogy állítsák vissza topicunkat.

Judy
judy1
 
 


Alon!

Én nem alapítványi, 1ágyas korházi szobában voltam. Azt hiszem 5000 v. 4500Ft volt éjszakánként. Volt külön fürdőszobám is. A külömbség az alapítványihoz képest, hogy nem volt TV meg hűtő, de nem is nagyon hiányzott. Én nagyon örültem, hogy sikerült egyágyast kifognom, azt csináltam és akkor amikor akartam. Tudtam pihizni is, nem kellett alkalmazkodnom senkihez. Látogatni úgy tudom bármikor lehet (ameddig a kapu nyitva van), tőlem volt, hogy este 10-kor mentek el. A többágyasról nincs tapasztalatom.

Köszi a gratulát!

Üdv.!
Reni
szuvajdzsity
 
 


Zsófi!

Én nagyon ajánlom a felkészítőt! Nagyon sokat segített! És nagyon sok apuka is jár. Az én párom először alig akart eljönni, de nagyon élvezte. Szerintem érdemes elmenni. És inkább megnyugtató, hogy tudod mi mikor történik és sokat kérdezhetsz is!
szuvajdzsity
 
 


Ma írhatnékom van :lol:
Vagyis van ídőm írni, Niki jól viselkedik, és alszik :D

Benne lesz Niki a TV-ben vasárnap! A M1-en a Stílus című műsorban délután négy körül! Az én kis büszkeségem :D ! Persze aludt végig a forgatás alatt :lol:
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a véleményeket, még nem döntöttem. Most még dolgozom ezerrel, meg meleg is van, de aztán lehet hogy ráveszem magamat. Mondjuk a 34. hétig dolgozni fogok, szóval akkor már késő lesz.

Van ám más kérdésem is. Tudja valaki hogy mennyit szokás adni a Jánosos dokiknak? pl engem Baltschik "árfolyama" érdekel leginkább, mert ő maga azt mondja, hogy amennyit gondolunk, de az pontosan mennyi kellene hogy legyen? Tud valaki egy tól - ig árat? ill. változik a tarifa, ha könnyű-nehéz a szülés, éjszaka vagy normál időben, ha ő alig csinál vmit vagy nagyon sokat kell dolgoznia, császár vagy normál szülés???

Ill. a vége felé amikor hetente kell menni vagy naponta és nem ctg hanem mondjuk orvosivizsgálat (van ilyen? az a magánrendelőben zajlik vagy a kórházban???) akkor kell neki fizetni naponta-hetente, mint a havi vizsgálatok során vagy nem?

Kösssssssssssssssssszzzzzzzzziiii az infókat
Zsófi
kerekpocak
 
 


Szuvajdzsity !

Köszönöm az infót - titkon én is az 1 ágyasra hajlok, pont az általad leírtak miatt, csak az árral nem voltam tisztában. Amikor meg CTG-re megyek, meg nem volt "merszem" felmenni és megkérdezni a nővérektől :oops:

Remélem azért a többi lány is megírja majd nekem a tapasztalatát.

Látom korán kezdi Niki a médiavilágot :)
Miért lesztek adásban? Igazából még sosem láttam egyetlen részét sem ennek a műsornak, nem tudom miről szól.

Alon
alon
 
 


Alon!

A cégünk, ahol dolgozom női ruhákat gyárt, és a Stílus egy divattal foglalkozó műsor ahol most a mi ruháink lesznek bemutatva. És most gyereknapi adás lesz, ezért került Niki is bele.
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok,

még itt vagyok(unk) :D
Holnap megyek megint ctg-re. Kiváncsi vagyok van-e valami változás a gép szerint, én speciel nem olyan fájdalmakat érzek, hanem már nagyon nehéz a pocakom és nagyon lent szúr, ha fél órát állok, vagy megyek...

Melba, átérzem a gondotokat a névválasztás illetően, mi is belecsöppentünk hasonlóba, így kell megoldani, ez van :)

Csajok, nem is baj, hogy kicsit eltünt az anyukás topik, mert látunk ilyen csudaszép babákat, is mint Niki :lol:

Zsófi, ctg-re majd hetente kell járni a 36. héttől a kórházba, engem nem vizsgált meg minden alkalommal, de mindig megnézte a papíromat. Nemtom pl., hogy holnap lesz-e vizsgálat. Ez a tarifakérdés mindig egy kényes ügy, általában azt mondják rendes szülésnél a magánrendelési díj 10-szerese (mindegy, hogy mennyit volt ott és hogy mennyire volt komlikált), császár valamivel több (nemtom miért). :?

Alon, én személy szerint legalább két ágyasba szeretnék menni, két éve háromágyasban voltam, engem nem zavartak mások látogatói. Ez egyéni is, hogy ki milyen. Viszont szeretek tapasztalatokat cserélni, ha nincs látogató, beszélgetni, stb... :lol:

Doren
doren
 
 


Szaisztok!

Reni, gyönyörű a kicsi lány!!!! Gratulálok!!! :D

Melba, köszönöm a gratulációt, holnap meg megyek uh-ra, már nagyon várom!

Lányok, Ti mikortól kb. kezdtétek érezni a baba mozgását?
mangó
 
 


Mangó!

Én a 17.-héten éreztem először, hogy mocorog. De ez olyan érzés volt még mintha egy lepke röpködne a pocimban :lol:

Köszi a gratulákat! :)
szuvajdzsity
 
 


Mangó, én már a 16. hétn éreztem a buborékokat és nagyon lassan hétről-hétre erősebb és egyértelműbb lett. Aztán sokáig még csak én éreztem, mert másnak szégyenlős volt. most meg már nem rúg, hanem mozgolódik, aminek hatására az egész hasam hullámzik. Nagyon jó gyerek egyébként semmiben sem zavar a mozgolódása.
Szia
Zsófi
30+3
kerekpocak
 
 


ja és Reni annyira szépek vagytok!!!
kerekpocak
 
 


Mangó, nekem csak a 20.hét környékén érződött valami - vagy legalábbis akkor lett egyértelmű, hogy a baba az. Engem az "őrjített" meg eleinte, hogy nem tudtam mit kell érezzek, csak figyeltem magam.
Kérdezgettem a védőnőt, hogy egyértelműen tudni fogom hogy a baba az, vagy csak saccperkábé. Mert olvastam én is lepke-repül-bent feelingről, meg a kis buborékok pattanásáról, hogy majd ilyen lesz.. de nem tudtam elképzelni. És állandóan lestem magam, hogy mi van, és (most már így utólag vágom) néha egy bableveses kaja megtévesztett... :oops: de a 20.héten egyszer csak TÉNYLEG egyértelmű volt hogy a baba az, és nekem a legeslegelső egy lefekvés előtti este volt.

Mostmegmár totál úgy néz ki, ahogy Reni leírta.
Ja, és az enyém akkor szeret mocorogni, ha én is nyugiban vagyok, ülök v. fekszem és akkor, ha eszem - ez utóbbi állítólag a megemelkedett vércukorszinttől van. Ha "pörgök", vagy jövök-megyek-ténykedek, akkor ő pihenőállást vesz fel.

Alon
alon
 
 


sziasztok Lányok!

köszönöm a válaszokat, én a múlt héten éreztem csiklandozást belülről, de azóta semmit, és már annyira várom.....

Alon megnyugtattál, hogy Te a 20. hét környékén kezdted érezni.

Mangó
18+4
mangó
 
 


Sziasztok!

Csak sikerült megtalálnom már 1 pár napja nem tudtam belépni.

Reni nagyon szép Niki baba de hát a Nikik már csak ilyenek :lol:

Mango én 2 hete érzem a babát akkor voltam 21 hetes.Szerintem még nem vagy elkésve semmiről.
Én is csak akkor érzem mikor én is nyugsiba vagyok, ha jövök megyek akkor nem.

Melba én Pátyon lakom nálunk van terhestorna. Ha gondolod meg tudom érdeklődni.Bár ide csak kocsival tudnál átjárni.

Doren hogy birod ezeket a frontokat vagy lehet hogy ma már tul vagy rajta? Virág nagyon lusti.Mikorra vagy pontosan kiirva?

Niki(22+6)
yniki
 
 


Sziasztok,

Mangó, én is kb. félidőtől éreztem mindkét gyereket :D
Azért érezni őket jobban, ha ti pihentek, mert mikor az anyuka jön-megy, ő "elringatózik", így nem mozog annyit...

Niki, hát volt 20-ai dátumunk, meg 27-ei is (az én ciklusaimhoz nem lehetett belőni a szülés dátumát). Igazán május vége. Doki szerint már nem fog magától megindulni, így hétfőn be kell feküdjek, és valószínűleg kedden császár lesz...

Doren
doren
 
 


Doren hogy hogy nem fog magátol beindulni? Mindenféleképp császárral szülnél?
Képzeld az egyik barátnőm is igy járt hogy nem akart neki előbujni a baba őt is befenyitették hogy hétfőn be kell feküdnie,befeküdt és még a dokija közölte vele hogy elutazik és lepasszolja másnak,errre éjfél körül beindult neki a szülés és igy még a saját dokija is ott volt. Hátha Virág nálad is megilyed.
yniki
 
 


Sziasztok mindenki!

Most írok először. A 30. hetet taposom, Jánosban Balog doktornál fogok szülni. Picit visszaolvastam, de nem nagyon a fórumban. A férjemmel jövő hét kedden tervezzük, hogy felmegyünk a szülés felkészítő tanfolyamra. Kiváncsi vagyok! Majd megírom a tapasztalatokat! Üdvözlök minden kismamát!
yucatan
 
 


Szia Yucatan!

Várom az infot mert lassan én is szeretnék eljárni a szülésfelkészítőre.
yniki
 
 


Sziasztok!
Ti hogy bírjátok a frontokat?? a hőmérsékletingadozást????

Zsófi
30+6
kerekpocak
 
 


Sziasztok,

Yucatan, üdv itt :D

Niki, sajna az én babám nem hiszem, hogy "megijed", a frontok sem érdeklik.
Azért lesz császár, mert az előző is császár volt, és azt hiszem ezért nem indítják, hanem kikapják...

Doren
doren
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el és nem felejtettelek el Benneteket, csak pihiztem pár napot a Balcsinál. :wink: Olyan jó volt és pont kifogtuk a jó időt! :wink:

Szuvajdzsity, Niki baba gyönyörű! :lol: Nagyon gratulálok!!! :lol:

Alon, én is az egyágyas szobára pályázom majd...

Zsófi, ismerősök, akik mostanában szültek (igaz nem a Jánosban) azt mondták, úgy 50-70 a jelenlegi "tarifa". De szerintem normális dokinál adsz, amennyit tudsz és annak is örülni fog.

Doren, akkor mennek hét elejére a drukkok! :wink: Aztán ha tudsz, majd gyere mesélni!

Mangó, én 16+2-kor éreztem először a babámat, de csak rá két napra tudtam biztosan. hogy ő volt. Nekem olyan rugdosós élmény volt. :wink: Később voltak csak rebbenések, de a bökdösődések megmaradtak. Mostanában nagyon aktív, átszeli sokszor a méhemet és olyan, mint aki rengetegszer átrendezi a lakosztályát. :wink: Anyu azt mondta, én voltam ilyen mozgékony mindig. De nekem mázlim van, mert hátul van a lepény és vékony a hasfalam, így könnyebb érezni. Ismerek olyat, aki csak a 22. héten érezte először és úgy is teljesen rendben volt. :wink: Türelem, jut ebből az élvezetből majd bőven! :wink: Nekem is kaja után, ha lefekszem és nyugiban vagyok, esetleg zenét is hallgatok, akkor mindig aktívabb.

Köszi Niki, érdekelne az a pátyi torna. Kocsi szerencsére van és szívesebben mozgok kifelé, mint a belváros felé.

Yukatan, nagyon megköszönném, ha majd írnál a tanfolyamról. Kérdezd meg légyszi, lesz-e nyári szünetük! Előre is köszi.
:wink: Fiút vagy lányt vársz?

Mi a hideg frontot nem bírjuk, az erős lehűlést esővel. Elég gáz. Olyankor görcsölök, babuci nem mozog szinte semmit és a görcsök végén mindig beáll a fejfájásom. :cry: Nálatok is van hasonló? Elég rémisztő.

Legyen nagyon szép a hétvégétek, pihenjetek sokat!
Melinda

KépKép
melba
 
 


Sziasztok!

Doren hétfőtól megy a drukk ezerrel,majd jelentkezz hogy mi volt.

Melinda hétfőn utánaérdeklődök hogy megy nálunk a torna.

Yucatan a frontokat én nem nagyon érzem,szerencsére nem visel meg.

yniki
 
 


Sziasztok!

Yucatan, mesélj majd a tanfolyamról kérlek! :)

Kerekpocak, hogy döntöttél megnézed a felkészítőt?
Rám nem nagyon hatnak a frontok, csak szomorú leszek ha esik, és nem lehet sétálni nagyokat.

Lányok, poci keményedés szokott lenni Nálatok?
mangó
 
 


Sziasztok lányok!

Én kb másfél hete, amióta a lehülés elkezdődött nem alszom rendesen éjszakánként, és lehangolt vagyok. szedem a magnéziumot, különben görcsölnék nagyon. néha olyan fura, ahogy Samu (mert hogy Samu lesz a babónk) mocorog tejesen elpirulok, szóval érzem hogy az arcom piros, tök fura. néha hányingerem van (miért most???? az elején nem volt!!) és képzeljétek tegnap rosszul lettem a metróban, ki kellett szállnom és háromszor sötétült el minden.. elég íjesztő volt, aztán hazajöttem és aludtam másfél órát.
ettől eltekintve nagyon virgoncok vagyunk, rengeteget kavirnyál Samu a hasamban, helyezkedik, kidugja valamelyik testrészét, nagyon édes. hihetetlen hogy már itt tartok! nem tudjátok ma miről lesz szó a szülésfelkészítőn? hátha elszánom végre magamat.
sok puszi mindenkinek??

Zsófi
31+2
kerekpocak
 
 


mármint ez nem kérdés, hanem sok puszi mindenkinek!!
kerekpocak
 
 


Zsófi!

Én is rosszul voltam a vége felé, főleg ha tömegben vagy zárt helyen voltam. Tényleg ilyesztő volt... Egyszer én is alig jutottam ki egy bevásárlóközpontból...
Azért is lehet a rosszullét mert Samu elnyom egy eret a nagy mocorgás közben.
Ja, és menj el a felkészítőre! Megéri!

Üdv.!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Kedves Reni és mindenki!

Elmentem!! és iszonyú jó volt. az utolsó témára futottam be és nem is értem hogy gondoltam, hogy úgy szülök, hogy előtte nem tájékozódom.

nagyon szórakoztató, informatív volt. nagyon klassz. szóval megyek a jövő héten is, akkor lesz az első téma: szülés-vajúdás.
Köszönöm a bíztatást.
Zsófi
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Dorennek már biztosan meg van a babója... :wink: Nem tudtok Róluk valamit?

Köszi Niki, megköszönném, ha írnál a tornáról. :wink:

Mangó, pocikeményedésem szerencsére nincs, igaz dupla adag magnéziumot szedek. Még 16 hetesen mondta a dokim, hogy ő bizony keménynek érzi a pocimat, emeljük a magnéziumadagot. Azóta már ő is elégedett. :wink: De olyan szokott lenni, hogy kisemberünk kinyomja valamilyeét, hátát, buksiját, ... és olyankor ott elég kemény a hasam. :wink: De ha apa odateszi a kezét, akkor szép lassan visszahúzódik a babánk és inkább nekiáll bökdösődni. :wink:

Hú Zsófi, Ti már eléggé a végén vagytok. :wink: Azért kívánom, hogy minél kevesebbet légy rosszul! A frontok környékén én is rosszul alszom...
Hol van pontosan a szülésfelkészítő? És hánykor? Apukák is voltak rajta? Lehet, hogy én is kipróbálnám a jövő héten. Nem szeretnék nagyon nagy pocakkal járni rá. Vagy már mindenkinek óriási a pocija ott?

Puszi Nektek! Szebb időt és kevesebb frontot!
Melinda

KépKép
melba
 
 


Szia Melinda és Mindenki!

A János nőgyógyászatán volt a könyvtárszobában, elég egyértelmű mert millióan voltak és mindenki oda várt, már az előtérben, szóval könnyű megtalálni. egyébként kb a recepcióval szemben van. főleg nagypocakosok, de szerintem nyugodtan jöhetsz, mert olyan sokan voltak és mindenki magával volt elfoglalva és nem a többiekkel. volt egy pár apuka is, én biztos viszem a férjemet jövő héten, mert a szülés-vajúdás lesz a téma amit jó ha ő is végighallagat. nagyon-de nagyon jó volt a tegnapi! tök sokat segít abban, hogy lelkileg felkészülj arra, hogy kisbabád lesz! arról nem is beszélve hogy főleg praktikus tanácsokat hallgathatsz meg, amiket pl nem tudtál előtte (legalábbis én nem..)

kitartást a frontokhoz (ezt magamnak is írom, tegnap fejfájás valakinek??)

Kép
kerekpocak
 
 


Köszi asz infot! Azt hiszem, jövő héten megpályázzuk... :wink:
Szerencsére a fejfájás elkerült. De hidegfrontkor mindig fordulnak elő görcsök... Szóval lehet, hogy inkább a fejfájást választanám... :cry:

KépKép
melba
 
 


Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok kerekpocak lelkesedéséhez! Én is tegnap voltam először az előkészítőn és nekem is nagyon tetszett! Egy szülésznő tartotta, aki jelenleg otthon van a 21 hónapos babájával. Ebben az is jó volt, hogy saját tapasztalatokat is belefűzött két órás (!) előadásába, amitől még jobban el tudtad képzelni az adott szituációt.
Felírtam, hogy mikor mi lesz a téma, úgyhogy ki tudjátok gondolni, hogy ki-mikor szeretne jönni: jövő hét keddtől 6 hétig: 1.vajúdás,szülés; 2.relaxáció,légzés a vajúdás alatt; 3.az újszülött; 4. szoptatás; 5. császármetszés, érzéstelenítés és a gyerekágy; 6. hazamenetel (ez volt tegnap is).

Szóval én is csak bíztatni tudok mindenkit, hogy jöjjön el, és szerintem érdemes férjestül! Az én férjem is örült, hogy ott volt, és akar jönni jövő héten is!

Kérdés: én már tök rég regisztráltam magam, és nem tudom mi van a profilomban. Egyszerűen nem találtam, hogy hol lehetne megnézni, változtatni rajta. Biztos én vagyok a béna, légyszi segítsetek! :)

Kerekpocak: Szerintem mi ismerjük egymást valahonnan! Csak tegnap nem szóltam, mert bizonytalan voltam. Én voltam a férjemmel, akik elöl a sarokban ültünk, az ablaknál. Majd a jövő hét keddi előkészítőn megbeszéljük!

Üdv mindenkinek!


Anikó
31+1
yucatan
 
 


Kedves Anikó!

A hozzászólásod alatt van három gomb, az első a profilod. Itt nézheted meg. Változtatni a lap tetején, a Segédletek legördülő sávban a profilt kiválasztva tudsz rajta, ha beírod a felhasználó neved és a jelszavad.

Üdv

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?