Sziasztok!
Nem tűntem el és nem felejtettelek el Benneteket, csak pihiztem pár napot a Balcsinál.
Olyan jó volt és pont kifogtuk a jó időt!
Szuvajdzsity, Niki baba gyönyörű!
Nagyon gratulálok!!!
Alon, én is az egyágyas szobára pályázom majd...
Zsófi, ismerősök, akik mostanában szültek (igaz nem a Jánosban) azt mondták, úgy 50-70 a jelenlegi "tarifa". De szerintem normális dokinál adsz, amennyit tudsz és annak is örülni fog.
Doren, akkor mennek hét elejére a drukkok!
Aztán ha tudsz, majd gyere mesélni!
Mangó, én 16+2-kor éreztem először a babámat, de csak rá két napra tudtam biztosan. hogy ő volt. Nekem olyan rugdosós élmény volt.
Később voltak csak rebbenések, de a bökdösődések megmaradtak. Mostanában nagyon aktív, átszeli sokszor a méhemet és olyan, mint aki rengetegszer átrendezi a lakosztályát.
Anyu azt mondta, én voltam ilyen mozgékony mindig. De nekem mázlim van, mert hátul van a lepény és vékony a hasfalam, így könnyebb érezni. Ismerek olyat, aki csak a 22. héten érezte először és úgy is teljesen rendben volt.
Türelem, jut ebből az élvezetből majd bőven!
Nekem is kaja után, ha lefekszem és nyugiban vagyok, esetleg zenét is hallgatok, akkor mindig aktívabb.
Köszi Niki, érdekelne az a pátyi torna. Kocsi szerencsére van és szívesebben mozgok kifelé, mint a belváros felé.
Yukatan, nagyon megköszönném, ha majd írnál a tanfolyamról. Kérdezd meg légyszi, lesz-e nyári szünetük! Előre is köszi.
Fiút vagy lányt vársz?
Mi a hideg frontot nem bírjuk, az erős lehűlést esővel. Elég gáz. Olyankor görcsölök, babuci nem mozog szinte semmit és a görcsök végén mindig beáll a fejfájásom.
Nálatok is van hasonló? Elég rémisztő.
Legyen nagyon szép a hétvégétek, pihenjetek sokat!
Melinda