Sziasztok!
Nem voltatok valami bőbeszédüek a hétvégén
Nálam ilyen a babanet és eléégé morcos is vagyok
Na mind1!
Muszkuru
Sajnálom...
De van valami aminek lehet,hogy van jelentősége.
Lehet,hogy mi leszünk párban?!
Mi nagyon ügyesek voltunk ebben a hónapban mert nekem is tegnap jött meg.(gondolom ez téged nem vigasztal,de én most kimondottan örülök neki)Most a héten elvérzek aztán elcsattogok az orvosomhoz.Hátha kapunk zöldutat erre a hónapra.
Takido
Kirándulásnak nem igazán volt nevezhető a hétvége.Majdnem két hónapja votunk lennt utoljára.Volt mit csinálni.Az volt a szerencse,hogy jó idő volt és Máté szabadon garázdálkodhatott.
Tanulnom is kellett volna.Egy kicsit tudtam.
Találkoztál Beával?
Tök jó volt a Megasztár!!!Láttátok?Máté teljesen bevolt pörögve .Egész este ugrált az ágyon,az istennek nem akart elaludni.Akkor aludt el de úgy mint akit megbabonáztak amikor a Magdi elkezdte énekelni azt az Enya számot.Nem hittem a szememnek...Biztos transzba esett a gyerek
Kis_plutó
Látom ti sem unatkoztok!Szerencse,hogy párod ennyire megúszta!
Máté is imád vizezni.
Állandóan résen kell lenni!
Nika
Gyerek mellett unatkozni?!Az mi?!De látom te nem unatkoztál a hétvégén...ejnye-bejnye...
Lehet,hogy most megfogtok kövezni azért amit írók de sebaj.
A legtöbb amire az embernek, a szeretet mellett szüksége van a gyerenél az a TÜRELEM!
És Én bevallom férfiasan időnként ledobja az agyam az ékszíjjat.Amikor már milliószor szólók valamiért és még mindig ,hát időnként eldurran az agyam.És senki ne mondja nekem,hogy nem érti az a kis ördög ,hogy mit mondok neki,MERT NEM IGAZ!!!
"Mindent "megért csak épp a NEM szót törölte a szótárából...
Szóval nem egyszerű.Én azt veszem észre,hogy Máté most keresi a határokat.És feszegeti.Tegnap este nagyon összevesztünk.Állandóan elszedte a telefonomat ,ezzel még nem is lenne baj ha nem vágná földhöz.Persze most mondhatjátok,hogy tegyem olyan helyre ahol nem éri el,tök minde1 akkor talál magának mást amivel nem kéne játszani.
Rászóltam vagy ezerszer na utolsónál elkaptam ak ezét és rávertem.Visszaütött...Kapott mégegyett de csak a kezére!
Leültem a fotelba mondtam neki hogy anya most szomorú mert ilyen kis buta vagy.Ment az apjához,de most nem talált lelki társat.Teljesen megvolt döbbenve hogy apa nem áll az Ő oldalán.Eltetelt 5 perc addig sírt.Rá sem néztem,aztán odajött belemászott az ölembe elkezdett puszilgatni meg ölelgetni a nyakam és azt mondat,hogy :szeet
Szóval tudja,hogy hülyeséget csinál!És mégis!
Na ez van.Én is csak ember vagyok
Vagy mi?!
Megyek tanulni.
Néha majd bekukkakntok
Puszi