Új privát üzeneted érkezett!

Köszi neked is Plutó, olyan jól esnek ezek a nyugtató szavak. Kicsit túl parás vagyok az a baj velem :)
vikike_

Muszkuru!
De megtapogatta a nőgyógyim a hasamat, de nem mondott semmit, lehet azért nem, mert nem volt biztos a dolgában és nem akart hitegetni.
Három tesztet csináltam, és az is poz., gondolom három már csak nem téved. Na de nem nyafogok tovább, várok aztán majd meglátjuk.
vikike_

Vikike
én értelmezem rosszul, vagy tényleg nem csinált hüvelyi vizsgálatot?
Nekem a méhszájnál érzett valamit, ami terhesen felpuhul :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bocs,hogy így eltüntem,de tegnap vendégeink voltak,ma reggel meg vérvételen voltam.

Candi!
Remélhetőleg jövő hónapban egy másik teszt is kétcsíkos lesz.

Hoppá!
Örülök,hogy jobbkedvű vagy.Én is úgy éreztem az elején,hogy nem biztos,hogy hamar összejön,és lám,mégse így lett.Ne parázz ezen.Lehet,hogy csak annyi kell,hogy elmenjetek nyaralni,és egy más környezetben,kipihenten összejön a dolog :D :D

Nektarin!
Jó mulatást a leánybúcsún! :D
Más is kérdezte,engem is érdekelne,hogy hova mentek nászútra :?:

Muszkuru!
Gratulálok!És szorítok,hogy ne legyen gond :)

Vikike!
Nyugi!
Az első alkalommal,az én dokim sem volt megnyugtató.És ezért is mondtam mindenkinek,hogy nem kell annyira sietni a dokihoz.Igaz,hogy ilyenkor mindenki arra vágyik,hogy megerősítse egy orvos is a terhességét,de ahol nincs hüvelyi UH,ott a 6.-7.hétig nem sok mindent tudnak mondani.Vagyis szerintem hülyeség,amit a tesztekre ráírnak.Mármint,hogy pozitív teszt esetén minél előbb keresse fel orvosát.Vagy legalábbis azt is közölni kéne,hogy kb.hányhetesen.Megmentenének egy sor izgalomtól,meg a felesleges pénzkidobástól.
A lényeg,hogy nincs semmi gond,ott a baba,csak még bújócskázik. :D

Bea!
Jól esett,hogy kerestél. :D

Cosmo!
Jó,hogy Pesten ilyen kórházak vannak :)

Málna!
Jó pihit,és tanulást a Tiszánál :)

Akiket most kihagytam bocsi :oops:
takido

Sziasztok!

Bocs,hogy így eltüntem,de tegnap vendégeink voltak,ma reggel meg vérvételen voltam.

Candi!
Remélhetőleg jövő hónapban egy másik teszt is kétcsíkos lesz.

Hoppá!
Örülök,hogy jobbkedvű vagy.Én is úgy éreztem az elején,hogy nem biztos,hogy hamar összejön,és lám,mégse így lett.Ne parázz ezen.Lehet,hogy csak annyi kell,hogy elmenjetek nyaralni,és egy más környezetben,kipihenten összejön a dolog :D :D

Nektarin!
Jó mulatást a leánybúcsún! :D
Más is kérdezte,engem is érdekelne,hogy hova mentek nászútra :?:

Muszkuru!
Gratulálok!És szorítok,hogy ne legyen gond :)

Vikike!
Nyugi!
Az első alkalommal,az én dokim sem volt megnyugtató.És ezért is mondtam mindenkinek,hogy nem kell annyira sietni a dokihoz.Igaz,hogy ilyenkor mindenki arra vágyik,hogy megerősítse egy orvos is a terhességét,de ahol nincs hüvelyi UH,ott a 6.-7.hétig nem sok mindent tudnak mondani.Vagyis szerintem hülyeség,amit a tesztekre ráírnak.Mármint,hogy pozitív teszt esetén minél előbb keresse fel orvosát.Vagy legalábbis azt is közölni kéne,hogy kb.hányhetesen.Megmentenének egy sor izgalomtól,meg a felesleges pénzkidobástól.
A lényeg,hogy nincs semmi gond,ott a baba,csak még bújócskázik. :D

Bea!
Jól esett,hogy kerestél. :D

Cosmo!
Jó,hogy Pesten ilyen kórházak vannak :)

Málna!
Jó pihit,és tanulást a Tiszánál :)

Akiket most kihagytam bocsi :oops:
takido

De végzett hüvelyi vizsgálatot is, annyi van a leletem, hogy:rendes nagy uterus afv-ben, szabad környezetben.
vikike_

Helló!!!Ki van itt??Megint senki :?: :?: :?: :?:

Kép
bea27

Na jó,csajok :!: :!: :!: Mennem kell :( :!:
Holnap nem leszek itthon,mert elutazunk Zircre,de vasárnap jövök,valamikordélután,vagy este :!: Jó hétvégét,mindenkinek :!: :!: Akinek aktuális most húzzon bele a babába :oops:
Jó éjt :P

Kép
bea27

Szép hétvégét mindenkinek :!:
Azért remélem valaki lesz itt a hétvégén is :P , és cseveghetünk.
Majd be-be nézek.
Nika, Málnának teljesen igazat adok, megvan az a munka nélküled is :evil: Vigyázz magatokra, ez most a legfontosabb.
Puszi mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,olvasgatlak benneteket folyamatosan,de amikor írnék,a netem elmegy.. :cry:
Viki,ne aggódj,3 a magyar igazság...ott van a babóca!!!
Nika,beteontörés???!!!???Azonnal tegyél le róla,én amióta próbálkozunk,még az 50l-es virágföldet sem vagyok hajlandó megemelni,aki vásárol mindog azt mondom,hogy nem tudok segíteni,mert meghúztam a derekam...kegyes hazugság,de nem kockáztatok....

Lányok,elmúlt a betegségem,kijött az allergiám...nagyon szenvedek,de gyógyszert nem szedek,majd valami homeo bogyót kikisérletezem...

Fura az új babanet,remélem én is 2x küldök el mindent :D

Mennem kell ki dolgozni,mindenkinek jó pihenést!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Tetszik nekem ez az uj babanet :D
Jo sok mindent lehet beszurni :) :o :lol: :roll:
Tegnap nem tudom mi volt a nettel, annyira lassu volt...

Mindenkinek nagyon jo hetveget kivanok :)

Kis-pluto, nagyon aranyosak a lurkok :P
icus

Sziasztok,nem valami aktív ma a társaság...én is csak bekukkantottam,este jön egy barátunk háztűznézőbe,mióta itt lakunk,még nem is volt nálunk....pizzát sütünk,házit...fini-fini!!!Majd küldök mindenkinek egy szeletet!!!
Puszi mindenki!!!

Kép Kép
meli1118

Anyusziszi
tudom, hogy ma nem olvasod a soraimat, de akkor is ma szeretnék Neked boldog születésnapot kívánni!

Gabi Kép 1148204198.59.jpg

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Tényleg nem volt valami nagy a forgalom.Sajna én is ritkábban tudok jönni,mert egy kicsit szerul vagyok a gép előtt.Remélem,ez minél előbb elmúlik :?

Meli!
Nekem is kezd kijöni az allergiám,és már vettem is rá egy homeopátiás készítményt,a patikus ezt ajánlotta coryzalia a neve.Sok tapasztalatom még nincs vele kapcsolatban,de szerintem 700 ft-ot egy próba megér. :)
Remélem jól sikerült a pizzás háztűznézés :lol:

Kis_Plútó!
felétek is ilyen szomorkás az idő :?:
Nálunk sajna esik az eső :cry:

Anyusziszi!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép 1148207231.38.jpg

EGY ILYEN AJÁNDÉKKAL: Kép 1148207423.12.jpg
takido

Sziasztok!

Tényleg nem volt valami nagy a forgalom.Sajna én is ritkábban tudok jönni,mert egy kicsit szarul vagyok a gép előtt.Remélem,ez minél előbb elmúlik :?

Meli!
Nekem is kezd kijöni az allergiám,és már vettem is rá egy homeopátiás készítményt,a patikus ezt ajánlotta coryzalia a neve.Sok tapasztalatom még nincs vele kapcsolatban,de szerintem 700 ft-ot egy próba megér. :)
Remélem jól sikerült a pizzás háztűznézés :lol:

Kis_Plútó!
felétek is ilyen szomorkás az idő :?:
Nálunk sajna esik az eső :cry:

Anyusziszi!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép 1148207231.38.jpg

EGY ILYEN AJÁNDÉKKAL: Kép 1148207423.12.jpg
takido

Bocsi,nem akartam duplázni :oops:
takido

Sziasztok!
Sziszi Nagyon boldog szülinapot kívánok :lol: :lol:
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje,nekem nagyon,olyan jól kipihentem magam....a pizza nem lett egy világklasszis :cry: :cry: ,a tésztája túl kovászos lett,nem kelt meg eléggé,férjem túl sok élesztőt pakolt bele....nem baj,majd legközelebb...
különben magamról csak annyit,hogy a hőm elkezdett 37 körül fennmaradni,de nem vonok még le semmilyen következtetést és nem "gyártok" magamnak tüneteket,nehogy megint átverjen a testem...még csak most vagyok a 21.napon,még akármi lehet...

Dóri,köszi a tippet,ki fogom próbálni,ha már nagyon nem bírom...most,hogy hűvösebb az idő,nem olyan vészes,de ha bejön az igazi meleg... :x

Attól tartok,ma már nem jövök,további szép napot mindenki!!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
De jó, hogy valaki jelentkezett :D
Mi tegnap kirándultunk, de, hogy :twisted: jött velünk a szomszéd kislány is, ugyhogy 3 gyerekkel mentem. Először itt a környéken sétáltunk, aztán nem messze innen a városon kívül van egy focipálya, kimentünk oda. Mellette gyönyörű meredek domboldal, kitalálták a gyerekek, hogy fel akarnak menni. Fel nem is volt gond, de ott képtelenség lejönni annyira meredek. :( viszont a kilátás az gyönyörű volt :lol:
Na gond nem is lett volna, mert a túlsó oldal nem meredek annyira, és majdnem a mi utcánknál kötöttünk volna ki :evil: , ha nincs egy nagy kutya. Eddig sétált a kicsi utána már cipelni kellett.
Jó messzire el kellett mennünk, hogy le tudjunk jönni, ott viszont jó vizes, lápos rész volt :evil: :evil: . Nagy nehezen leértünk, ott meg ott volt a patak átjáró nélkül. Ja, én papucsba ugye :) , na mezítláb át a patakon, ami jó hideg volt, és tele kövekkel :( :( , ráadásul Adrikám nem húzta fel a nadrágját ami térdig vizes lett.
Hová értünk ki, hát az itteni ugymond urinegyedbe. Jó mocskosan, Adri a felhajtott nadrággal, én tiszta karistos lábbal battyogtunk haza. órán keresztül vittem a kicsit(14kg) ma is alig tudom emelni a kezem olyan izomlázam lett. :x
Ráadásul este jött haza a párom és mondja, hogy vele mi történt...
tetőt csinál az egyik haverjáéknál, és leszakadt alatta az állás.
Szerencsére kissebb zúzódásokkal megúszta.
Én a patak miatt kaptam hideget-meleget. :(
Ha már sokan nem írunk én írtam nektek hosszú történetet, ugyhogy olvassatok :!: :!:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!

A másik topicbol irok ,ott ma nagyon kihallt a topic gondoltam átnézek ide!Ugye nem zavarok? :)

Sziszi !
Nagyon boldog szülinapot kívánok,és sok-sok ajándékot

Kép 1148221802.81.gif

Magamrol annyit ,hogy mi is nagyon szeretnénk már (férjemel)babát ,de a januári vetélésem ota még nem sikerült
:( !!
Vendég

Szia Keditke!

Örülök, hogy jelentkeztél nálunk. Hát itt is elég kicsi hétvégén a "forgalom". :cry:
Sajnálom ami veled történt, kívánom mielőbb, hogy ujra kismama lehess :) :)
Gyere nyugodtan bezélgetni, még ma is, de máskor is nyugodtan jöhetsz, jó kis társaság ez :lol: :lol:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Csajok :!: :!:
Megérkeztünk,csak gondoltam benézek,de nem maradok sokáig,mert fáradt vagyok.Holnap jövök reggel :!: :!:

Kép
bea27

Sziasztok!!!
Remélem mindenkinek szépen telt a hétvége :) :)
Ha igaz, a köv. hétvégén az én párom is itthon lesz végre :D . Én nem biztos, hogy meg tudnám ezt szokni, hogy csak este látom Őt. Nálunk olyan jó, mert a 2 műszak miatt valamelyik napszakban itthon szokott lenni.

Muszkuru, mi van veled? Teszteltél azóta?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Anyusziszi!
Boldog szülinapot kívánok.

Vikike!
A kispicurod biztos szégyenlős azért nem akarja megmutatni magát.

Kis_plutó!
Jó kis túlélős történetet írtál le. Látom a gyerekek mellett nem unatkozik az ember.

Keditke!
Üdv köztünk!

Málna!
Milyen volt a Tiszai kirándulás?

Túl vagyunk a betontörésen falbontáson.+ alapozáson. A párommal megoldóttuk a dolgokat, sokat segített nekem.
Elfáradtam. Most úgy érzem, mintha átment volna rajtam egy úthenger.

Péntek késő este egy kicsit babáztam.

Muszkuru!
Hogy vagy?

Candi!
utána néztél a Gynexnek? kipróbálod ill. kipróbáljátok!

Meli!
Kitartást az allergiával.
.
nika04

Jó reggelt!
Alergiások, írjátokmeg, ha bevált valamelyik gyógyszer, én még nem jöttem rá melyik a legjobb. Én is csak homeopátiásat szednék idén :)
Nika: utána nézegettem, de még nem döntöttem el , hogy mikor kezdeném szedni, mert most Aloe verával vagyok ellátva :roll:
Plútó: túlélted a tegnapot, kipihented magadat? :shock:
Vikike: nyugi, a dokik néha csak tapogatnak és inkább a negatív oldalát mondják mindennek, nehogy szó érje a ház elejét :evil:
Bea: gyere mesélj milyen volt?! :D
Sietek dolgozni, de jövök még! :lol:

Andi
candi

Sziasztok

mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! Takido ajándéka tényleg nagyon jó lenne :wink:

Velem semmi nincsen, de tényleg. A 18. napon tartok és még mindig nem volt pé-m. Azért dolgozunk minden másdodik napon rajta, de szerintem teljesen feleslegesen :cry:
El is vagyok keresedve... Még jó, hogy van már egy szuper kisfiam.

Tomi nem alszik 3 napja, most éjjel majdnem végig fennt voltunk. Nem tudom, mi van vele. Apa és én is hullák voltunk reggel. ő meg annyira júkedvű... Hogy csinálja?
Vendég

Anyusziszi
ilyen nálunk is szokott lenni. :(
Nekünk a multkor ugye lázas is volt még plusszban.Neked is küldök egy kóbor spermácskát, Muszkurunak szerencsét hozott :lol: :lol: Kép 1148281745.12.gif , igaz, hogy nem rózsaszín, de olyat nem találtam :)

Candi nasgyjából már kipihentem magam. A karom még mindíg nem az igazi. Nem is megyek arra megint biztos egy jó darabig :lol: , azt azért nem mondom, hogy soha.
A kilátás nagyon tetszett.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vikike!

Ezt találtam egy szülés-nőgyógyász tollából:

""Pozitív a tesztem, mégsem vagyok terhes?"
Csodálkozik így számos leendő kismama, akiknek az első ultrahang vizsgálat során nem sikerül egyértelmű válasz kapniuk erre a cseppet sem közömbös kérdésre. Nos, "a hiba nem a MI készülékünkben" van!
Arról van szó, hogy az Önök kezében van a terhességet legkorábban kimutató módszer, az üzletekben kapható egyszerű terhességi teszt. A ma kapható korszerű terhességi tesztek már a menses kimaradása előtti pár napban képesek vizeletből kimutatni a terhességet jelző un. béta-hCG hormont, mely azt jelzi, hogy a szervezetben valahol terhesség van jelen. Ha ekkor, vagy a menses elmaradását követő napokban végzünk ultrahang vizsgálatot, teljesen természetes lehet, hogy a terhesség még nem látszik, nőgyógyászati vizsgálattal pedig nem tapintható. Ekkor hangozhat el a címben feltett kérdés a leendő kismama részéről, akit ilyenkor kontroll ultrahang vizsgálatra hívunk általában a következő hétre. Mindenesetre a helyesen elvégzett és pozitív eredményt adó terhességi teszt bizonyíték arra, hogy a szervezetben valahol terhességi szövet "működik". A menses kimaradása után kb. egy héttel elvégzett ultrahang választ ad arra, hogy ez jó helyen, azaz méhen belül történik e, kizárva ezzel a veszélyes méhen kívüli terhesség lehetőségét. A kimaradt mensest követő második hét vége felé pedig látható lesz a hőn áhított magzati szívműködés, mely a terhesség végső bizonyítéka.
Akkor mi a javaslat, ha a menses kimarad? Érdemes a terhességi teszttel kezdeni, ezzel sokat segítünk a nőgyógyásznak, hiszen ne feledjük, a legérzékenyebb módszer a mi kezünkben van. Ha nincs egyéb panasz, ezután várhatunk néhány napot, és elég, ha a kimaradt mensest követő második héten jelentkezünk orvosunknál, aki ekkor már ultrahang segítségével, jó eséllyel kimutatja a magzati szívműködést, ezzel igazolva az élő terhességet. "

Beszti
beszti

Vikike!

Ezt találtam egy szülés-nőgyógyász tollából:

""Pozitív a tesztem, mégsem vagyok terhes?"
Csodálkozik így számos leendő kismama, akiknek az első ultrahang vizsgálat során nem sikerül egyértelmű válasz kapniuk erre a cseppet sem közömbös kérdésre. Nos, "a hiba nem a MI készülékünkben" van!
Arról van szó, hogy az Önök kezében van a terhességet legkorábban kimutató módszer, az üzletekben kapható egyszerű terhességi teszt. A ma kapható korszerű terhességi tesztek már a menses kimaradása előtti pár napban képesek vizeletből kimutatni a terhességet jelző un. béta-hCG hormont, mely azt jelzi, hogy a szervezetben valahol terhesség van jelen. Ha ekkor, vagy a menses elmaradását követő napokban végzünk ultrahang vizsgálatot, teljesen természetes lehet, hogy a terhesség még nem látszik, nőgyógyászati vizsgálattal pedig nem tapintható. Ekkor hangozhat el a címben feltett kérdés a leendő kismama részéről, akit ilyenkor kontroll ultrahang vizsgálatra hívunk általában a következő hétre. Mindenesetre a helyesen elvégzett és pozitív eredményt adó terhességi teszt bizonyíték arra, hogy a szervezetben valahol terhességi szövet "működik". A menses kimaradása után kb. egy héttel elvégzett ultrahang választ ad arra, hogy ez jó helyen, azaz méhen belül történik e, kizárva ezzel a veszélyes méhen kívüli terhesség lehetőségét. A kimaradt mensest követő második hét vége felé pedig látható lesz a hőn áhított magzati szívműködés, mely a terhesség végső bizonyítéka.
Akkor mi a javaslat, ha a menses kimarad? Érdemes a terhességi teszttel kezdeni, ezzel sokat segítünk a nőgyógyásznak, hiszen ne feledjük, a legérzékenyebb módszer a mi kezünkben van. Ha nincs egyéb panasz, ezután várhatunk néhány napot, és elég, ha a kimaradt mensest követő második héten jelentkezünk orvosunknál, aki ekkor már ultrahang segítségével, jó eséllyel kimutatja a magzati szívműködést, ezzel igazolva az élő terhességet. "

Beszti
beszti

Sziasztok!

Hát szombaton már nem volt plussz csíkom a reggel megcsinált teszten, és vasárnap megjött a Mikulás.
Málna, kérlek írd majd be a táblába a ciklus első napjaként a május 21-et. Köszönöm.
A péntek reggeli tesztemet elraktároztam, hogy meg tudjam mutatni a dokinak, és megkérdezhessem, hogy mi történt velem.
Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani.
Szerencsére nem volt alkalmam sokáig bánkódni, mert eseménydús hétvégénk volt, babalátogatással, barátnőzéssel és indiai vacsival, vasárnapi vásárolgatással.
Cosmo, jól emlékszem, hogy pénteken voltál fogfehérítésen? Milyen volt? Hogy vannak a fogaid? Én most megyek szerdán
Nika, örülök, hogy túlvagytok a betontörésen 8)
Gabi, mozgalmas napod volt, de gyakorolhattál a 3 gyerekre 8)
Sziszi, volt nagy ünneplés hétvégén?

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Muszkuru,

nagyon sajnálom.
Nekem ilyen még nem volt, hogy teszt mutatta volna.
Karácsonykor nekem elment egy terhességem - 99%-ra mondta a doki. Én nem csináltam tesztet, csak az erős vérzés előtti napon, akkor 1 csík volt már :cry: .
Barnás dolog jött pár napig, tünteteim is voltak bőven, de aztán szilveszterkor nagyon erősen megjött. A szokottnál pirosabb volt és mennyiségben is rengeteg.

Ünneplés nem volt fergeteges, csak csendes családi. Az jól sikerült.
Tomi és apa gyönyörű virágot hoztak és vettem a kedvenc tortámból is.
Vendég

Sziasztok!

No a haj dolog teljesen megodódott:)
Tök jó lesz:)
A lánybúcsú is nagyon jól sikeredett, ettünk, ittunk, táncoltunk és nagyon jót beszélgettünk:)

Már csak az esküvőt kell túl éljem, de még annyi kavarás van, hogy csak na, valaki most szólt, hogy mégsem tud eljönni, még nincs meg az üleltetés...
Tegnap beköltöztünk:) bár még nincs ajtó, meg egy csomó minden, de legalább a saját ágyunkban aludtunk:)
Nászúton ráhajtunk a baba dolgora is, addig is drukkolok mindenkinek, én még holnap vagyok aztán sokáig nem:)
Remélem mire visszajövök sokan babásodunk:)
Eszti

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

No a haj dolog teljesen megodódott:)
Tök jó lesz:)
A lánybúcsú is nagyon jól sikeredett, ettünk, ittunk, táncoltunk és nagyon jót beszélgettünk:)

Már csak az esküvőt kell túl éljem, de még annyi kavarás van, hogy csak na, valaki most szólt, hogy mégsem tud eljönni, még nincs meg az üleltetés...
Tegnap beköltöztünk:) bár még nincs ajtó, meg egy csomó minden, de legalább a saját ágyunkban aludtunk:)
Nászúton ráhajtunk a baba dolgora is, addig is drukkolok mindenkinek, én még holnap vagyok aztán sokáig nem:)
Remélem mire visszajövök sokan babásodunk:)
Eszti

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!

Most csak bekuk ,de nagyon aranyossak vagytok,hogy befogadtok :D !!

Szia Muszkuru,

nagyon sajnálom!!

Sziszi!!
Tudom,milyen szar érzés. :( én is + teszteltem 3-szor és erös vérzéssel végzödött De sejtettem h valami nincs rendbe mert sokáig barnáztam ,talán igy jobb is mintha vmi baja lett volna a babámnak!!Most elhatároztam ,hogy veszek babymarkot ,mert már nagyon szeretnék megint terhes lenni!!

Nektarin!!

De jo ,legalább külön lakásotok van!! :D

Most sajna mennem kell jön a tesom megnézni h milen lett a kisszoba

Kép :D
Vendég

Lányok!
Annyira nehezen tudok belépni, most sikerült csak írni, ha nem jönnék, azért olvasgatlak titeket, csak nem tudok írni :twisted:
Nektarin: Ha nem jössz addig: sok boldogságot és nagyon jó pihenést és miegyebet nektek a nászúton Kép
Muszkuru: most már elárulhatom, ezért izgultam a múlt héten. Sajnálom nagyon :cry:
Velem 3 hónapja ugyanez volt, azt mondta a doki, hogy nem tudott rendesen megtapadni a baba.
Jövő hónapban is kitartást, ezek szerint működik a módszeretek :oops:
Keditke: szia! :lol:
Puszi mindenkinek!

Andi
candi

Sziasztok!

Nem voltatok valami bőbeszédüek a hétvégén :D
Nálam ilyen a babanet és eléégé morcos is vagyok Kép

Na mind1!

Muszkuru
Sajnálom... :(
De van valami aminek lehet,hogy van jelentősége.
Lehet,hogy mi leszünk párban?!
Mi nagyon ügyesek voltunk ebben a hónapban mert nekem is tegnap jött meg.(gondolom ez téged nem vigasztal,de én most kimondottan örülök neki)Most a héten elvérzek aztán elcsattogok az orvosomhoz.Hátha kapunk zöldutat erre a hónapra.

Takido

Kirándulásnak nem igazán volt nevezhető a hétvége.Majdnem két hónapja votunk lennt utoljára.Volt mit csinálni.Az volt a szerencse,hogy jó idő volt és Máté szabadon garázdálkodhatott.
Tanulnom is kellett volna.Egy kicsit tudtam.
Találkoztál Beával?

Tök jó volt a Megasztár!!!Láttátok?Máté teljesen bevolt pörögve .Egész este ugrált az ágyon,az istennek nem akart elaludni.Akkor aludt el de úgy mint akit megbabonáztak amikor a Magdi elkezdte énekelni azt az Enya számot.Nem hittem a szememnek...Biztos transzba esett a gyerek :D

Kis_plutó

Látom ti sem unatkoztok!Szerencse,hogy párod ennyire megúszta!
Máté is imád vizezni. :? Állandóan résen kell lenni!

Nika

Gyerek mellett unatkozni?!Az mi?!De látom te nem unatkoztál a hétvégén...ejnye-bejnye... :twisted:

Lehet,hogy most megfogtok kövezni azért amit írók de sebaj.
A legtöbb amire az embernek, a szeretet mellett szüksége van a gyerenél az a TÜRELEM!
És Én bevallom férfiasan időnként ledobja az agyam az ékszíjjat.Amikor már milliószor szólók valamiért és még mindig ,hát időnként eldurran az agyam.És senki ne mondja nekem,hogy nem érti az a kis ördög ,hogy mit mondok neki,MERT NEM IGAZ!!!
"Mindent "megért csak épp a NEM szót törölte a szótárából...
Szóval nem egyszerű.Én azt veszem észre,hogy Máté most keresi a határokat.És feszegeti.Tegnap este nagyon összevesztünk.Állandóan elszedte a telefonomat ,ezzel még nem is lenne baj ha nem vágná földhöz.Persze most mondhatjátok,hogy tegyem olyan helyre ahol nem éri el,tök minde1 akkor talál magának mást amivel nem kéne játszani.
Rászóltam vagy ezerszer na utolsónál elkaptam ak ezét és rávertem.Visszaütött...Kapott mégegyett de csak a kezére!
Leültem a fotelba mondtam neki hogy anya most szomorú mert ilyen kis buta vagy.Ment az apjához,de most nem talált lelki társat.Teljesen megvolt döbbenve hogy apa nem áll az Ő oldalán.Eltetelt 5 perc addig sírt.Rá sem néztem,aztán odajött belemászott az ölembe elkezdett puszilgatni meg ölelgetni a nyakam és azt mondat,hogy :szeet

Szóval tudja,hogy hülyeséget csinál!És mégis!
Na ez van.Én is csak ember vagyok :oops: Vagy mi?!

Megyek tanulni. Kép
Néha majd bekukkakntok
Puszi

málna2162

Kép

Keditke

Szia

málna2162

Segített Apának füvetnyírni

Kép

Néha a betont :D
Kép

Figyelek

Kép

:D
Kép

Nézzük a vizet.Apa szerinted apadt?!
Kép

Motor.Máté szerint:nyotor
Kép

Kinyúlva...
Kép

Albérlők
Kép

málna2162

Andi, honnan sejtetted?
Azért, mert csak vékonyka volt a csíkom?
Szóval a módszer jó, csak az én készülékemben van a hiba? 8)
Ezek szerint most azon törhetem a fejemet, hogy miért nem bírt megtapadni :?

Sziszi, mi a kedvenc tortád? Ha engem megkérdeznének, nem is tudnám, mit mondjak... Csak elkezdeném sorolni... :lol:

Editke, én is arra gondoltam, ha valami nem stimmel, tényleg jobb, ha még az elején elrendeződik.

Nektarin, milyen lett a nyerő frizura?

Málna, úgy tűnik, együtt működünk :D
De ahogy látom, csak ebben a hónapban, mert az én ciklusaim rövidebbek.
Ami egyrészről jó, mert gyakrabban próbálkozhatunk, másrészről meg - idézet kedvenc férjemtől : "Nálad mindig itt a Mikulás?!" :?
Hát Máté alakítása nem semmi. De ugye minden jó, ha jó a vége :D

Cosmo, hol vagy?!

Musz

KépKép
muszkuru

Málna!!

Jaj de édes a Máté :D de tényleg!!!
Vendég

Málna!
Nem is hiszük el, hogy rossz tud lenni a gyönyörű kisfiad
Nem is lehet ráharagudni.

Nektarin!
Sok boldogságot nektek. S érezzétek jól magatokat ez a legnagyobb buli.
Képeket küldj majd persz e nászútról is.
nika04

Sziasztok!

Keditke!
Üdv közöttünk! :D

Muszkuru!
Nagyon sajnálom :cry:

Candi!
Én igértem neked egy orrkenőcs nevét,már jó ideje hordozom a papírját a táskámban,csak mindig megfeledkezem róla.A neve:Dr Theiss Alergol(pollen blocker)Én még nem vettem,de kolléganőimnek bevált :) .Én most a coryzalia nevű homeopátiás bogyót használom :)

Nika!
Remélem nem erőltetted meg magad túlzottan.

Nektarin!
Kívánom,hogy az esküvőtök úgy sikerüljön,amilyennek megálmodtad,és hogy maradandó élmennyel térjetek haza a nászútról :D

Málna!
Sajna nem találkoztam Beával a hétvégén.
Teljesen érthető,a reakciód Máté viselkedése kapcsán.Nemrég voltam egy előadáson,amit a pápai nevelési tanácsadó vezetője tartott,és azt mondta,hogy már az elején meg kell húzni a határokat,hogy mi az amit megengedsz,és mi az,amit nem,És igenis eréjesen kell felépni,ha a gyerek feszegeti a határokat.Amint látszik nem vette zokon,és nagyon is tisztában volt vele,hogy miért kapta.

Egy kicsit ideges vagyok,pénteken voltam laborvizsgálaton,és ma hoztam el az eredményt.A Hgb,meg a Htk-it kicsit alacsony lett,de ez még nem is bánt annyira,hanem a vizelet eredményem elég pocsék.Találtak benne fehérjét,gennysejtet,hámsejtet+baktériumokat.Most izgulok,hogy nem lesz-e ebből gáz. :roll:
takido

Málna: nekem az a fő mumusom, ha egy kisgyerek kezet emel egy felnőttre, én sem vagyok egy odacsapós, mikor bölcsiben dolgoztam akkor is próbáltam végtelen türelmes lenni. De tényleg kell, hogy meglegyenek a határok húzva ez a gyerekek jövőbeni érdeke is. És látod Máté is tudta, hogy valamit elszúrt, legközelebb lehet, hogy meggondolja a dolgokat kétszer. Egyébként egy tündérke, ahogy mindig" segít " nektek :lol:
Muszkuru: én nem tudtam,csak szorítottam, hogy nehogy az legyen , mint velem,de jó, hogy eltetted a tesztet, mert én nem tettem és a doki szépen meghazudtolt, de aztán mégis azt mondta, hogy volt valami :roll:
Takidó: leleteiddel mikor mész vissza az orvoshoz? Köszi az orrkenőcs nevét, ezt már próbáltam nálam sajna nem vált be, de keresgélek tovább!
Lányok én most megyek haza, kis kerti munka lesz így estére :?
Remélem holnap be tudok ide jutni. Szép estét mindenkinek!

Andi
candi

Andi, így már értem. Jó kertészkedést. Én is szívesebben piszkálgatnám otthon a virágaimat, mint a számítógépet itt bent 8)

Takido, ne idegeskedj a leletek miatt, biztos szóltak volna a laborban, ha valami komoly aggodalomra ad okot!
Van csillagozott eredményed?
Mikor mész vissza a dokihoz, hogy megbeszéljétek?
Nincs eü-s ismerősöd? Ők tudják nagy vonalakban, hogy mire érdemes odafigyelni.

Musz

KépKép
muszkuru

Takido

Ne aggódj a leletek miatt.
Pocsék?!Nézd meg az enyémet...
Csak,hogy megnyugodj.tudják kezelni!

2004.02.12
Vizelet üledék?: 14 NORMÁLIS:< 4
Fvs: 240 Normális:<3
Hámsejt :75 Normális:<3
Baktérium :6991!!!!! Normális :<1000
Na ez pocsék :D
Fogsz kapni olyan gyógyszert amit szedhetsz tehesség alatt,meg kúpot. :(

2004.05.24

Vüledék:3
Fvs:4
Hámsejt:4
Baktérium:693

Azt hiszem Pimafucin amit ilyenkor szoktak adni.Apa is kap majd valami kencét.Mert sajnos ez ilyen ping-pong "betegség".
De ne keseredj el!!

Mikor van pedagógus nap?!

málna2162

Sziasztok!!4
Málna,nem kövezünk meg,sőt...a kisfiad felérte ésszel,hogy ő volt a ludas,azért ment oda később szeretgetni!!Apa meg nagyon következetes volt,még szerencse,hogy nem kezdte el babusgatni,különben teljesen a fejedre nő...időnként fel kell lépni eréjesen!!Elmondok egy történetet,a családomban történt...a nagynéném szó szerint kinyalta a fia seggét,ha az apja nevelési célzattal oda akart csapni,akkor sosem engedte:a Tomi olyan volt kicsinek,mint az ördög...ugyanakkor a széltől is óvták,mert allergiás minden kutyafaszára,ki az udvarra nem is mehetett játszani....kb.5 évesen kinyílt a tudata(meg a szája)és ő lett a ház ura...aztán egyszer,amikor az anyja nem engedett meg neki valamit,akkor széttörte a kissámlit az anyja fején....akkor aztán jött a verés...de már későn...Erzsike kicsit szédült egy ideig :?
A lényeg,hogy csak egy kis tekintély kellett volna....

Muszkuru,nagyon sajnálom....majd következő hónapban....

Gabi,jó kis kirándulás lehetett....még jó,hogy át tudtatok kelni a patakon...apa meg vasból van :lol:

Mindenkinek szép napot,megyek ruhát hajtogatni...
egyébként a babanet nálam is ótvar :cry:

Na pusz

Kép Kép
meli1118

Köszönöm megnyugtató soraitokat :D
Közben felhívtam unokatesómat,a védőnőmet,ő is megnyugatott.Azt mondta,hogy a vérképem kezdődő vérszegénységre utal,szedjem a vitamint,és nem lesz gond.
A vizeletemre pedig azt mondta,hogy igyak sok folyadékot,és mivel nincs tünetem,lehet hogy nem lesz szükség gyógyszerre.
Bacik máshonnan is vizeletbe kerülhetnek/tek.

Málna!
Tényleg nem semmi a vizelet vizsgálati eredményed. :(
Volt valami tüneted?
De ezt,amint látom,azért szerencsére nem terhesen hoztad össze
takido

Málna!
Bocs hülyeséget írtam,pont akkor voltál terhes.
Nem paráztál nagyon?
takido

Takido

Az égvilágon semmi.Zavaros volt a vizelet.Ennyi.
Azért "nem "paráztam mert bíztam az orvosban,tudtam,hogy mire sor kerül a szülésre rendbe tesz.És így is lett.Mert ugye ez nem csak most "veszélyes"hanem főleg a szülésnél.Ezért szoktak a szülés elött kb.2 héttel csinálni mégegy tenyésztést.Ha még akkor gond van akkor tudnak adni gyógyszert és a szülésnél is adnak valamit amivel védik a baba szemét.Mert bizony komoly problémát okozhat,akár vakságot is.Pl.Ezért kell minden alkalommal amikor mész az orvoshoz pisilni a kis pohárba. :D

Egyébként annyira jól sikerült a kezelés ,hogy (kopp-kopp)azóta semmi bajom.persze apának is kellett a cucc.Ezt sajnos csak így lehet kikezelni.Sajnos sok pasi ezt rossz néven veszi.Az a baj,hogy Ők csak hordozók és nekik SEMMILYEN tünetük nincsen.Tehát simán visszaadják ha csak te kezeled magad.És nem csak szexuális úton terjed elég ha a munkahelyi Wc nem tiszta,vagy valakinek hasonló problémája van.Mert ugye ez egy gomba és annak spórái vannak...
Na nem untatok senkit :D

málna2162

Nagyon szépen köszönöm,hogy ezt megosztottad velem.Tényleg megnyugattál :)
takido

Helloka,nincs itt senki!!???Megyek lefeküdni,elég hajtós napom volt(ismét) :wink:

Bea,jó volt a pihenés?Kikapcsoltál kicsit...Pihenj sokat,most olyan álmosító idő van...

Nektarin,sok boldogságot neked!!!!
Hoppá,Cosmo???És ti többiek...

Mindenkinek puszi

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?