Új privát üzeneted érkezett!

Ezt nem hagyhatom szó nélkül!
Arabella hozzászólásai engem is bántanak. Volt egy gyönyörű kislányunk. Nehez estem teherbe. Fannika. 20 hónapot tölhetett velünk,mert orvosi mulasztás miatt sérülten született. A sérülése nem hagyott neki sok időt. 3 napja angyalka lett.
Januárban teljesen véletlenül baba fogant. Ő 12 hetesen ment el.
Fannika akkor már kórházban volt. Azt gondoltam ez nemtörténhet meg! Elfogatam hogy a kicsi ezt a körülményt nem élhette túl. Ő még meg sem született. DE Fannit haza akartuk hozni! És megtörtént.

Amikor a kicsit elvették a kórházban mellettem ült egy velem egykorú lány. Ő tudatosan elvettette magzatát mert idézem: "nem anyatípus".
Ez a természet akarata? Biztosan.

Férjemmel napok óta próbáljuk szavakba önteni hogy mit érzünk,de nemsikerül.

Olvastam sokat arról,hogy ilyenkor teljesen természetes érzés hogy irigyeljük azokat akiknek sikerül. Kicsit eljátszunk a gondolattal hogy ha mással is megtörténne át tudná érezni ezt. És nem azért mert rosszindulat vezérel, hanem mert addig nem tudják miről van szó! Addig üres szavak hogy részvétem. Miben is?

Legszívesebben ráordítanánk mindenkire hogy álljon le legalább egy pillanatra! De az élet megy tovább. Mi nem azért érzünk így mert nekik sikerül, hanmem mert nekünk nem!

Ne legyen lelkiismeret fordalásotok ha babakocsi láttán összeszorul a szívetek és kicsit előjön a gondolat hogy ha ők is éreznék. EZ TERMÉSZETES!

És nekem és nektek van jogotok bármit is írni a témában akár ilyeneket is, mert átélük. A többségnek sikerül. Mi tanulunk valamit olyanból ami mással szerencsére soha nem történik meg. Talán jobban becsüljük amit nagyon nehezen elértünk. Talán jobbak leszünk. Igaz mi is szeretnénk a tudatlan többséghez tartozni.De nem adatott meg. Talán egyszer már nem keresem a választ. Talán egyszer megkapjuk a választ.

Igen a fórum nyilvános. DE lehet szép csöndben olvasni és a bántó gondolatokat megtartani. Mert nincs joguk leírni!
De azért vigyázat. Nagypapám,aki most Fannira vigyáz mindig aztmondta: "a szavak visszahatnak"És igaza van.

Túl kell élni.Új játszma kezdődik. Ebben talán nem kapunk mattot!

Anikó :twisted:
poteczin

Poteczin!
Még most is potyognak a könnyeim! Őszinte részvétem!
Gondolom már fájhat ennek a mondatnak az üressége, annyifelől hallhatjátok, de sajnos nem tudok okosabbat írni. :cry:
Megdöbbentő az élet kegyetlensége!

Köszönöm, hogy ilyen élethelyzetben, ilyen érzelmek mellett is fontosnak tartottad, hogy írj ide!

Kívánom mindkettőtöknek, hogy az idő tegyen alkalmassá titeket arra, hogy megindulhasson az új játszma, amiben végre ti is nyerhettek!

Borsi
borsókás

Poteczin!

Meg kell, hogy köszönjem, hogy írtál, hiszen miattam indult ez az egész.

Szavakban nem tudom kifejezni, hogy mennyire sajnálom és köszönöm, hogy elmondtad nekünk ami veletek történt, nem lehetett könnyű.

Biztos vagyok benne, hogy nektek is megadatik amire mindannyian annyira vágyunk és talán valamennyire enyhül a titeket ért eddigi sok rossz. Én ezt tiszta szívemből kívánom nektek!!!

Persze mindenkinek köszönöm, hogy elmondta a véleményét.Nekem is van továbbra is, higgyétek el, de értelmetlennek találom leírni, hisz kedves új topiktársunk (mert azt tudnotok kell, hogy tegnap ezért regisztrálta magát, mert eddig még soha nem írt erre a fórumra) kiforgatja a szavainkat. Úgyhogy igyexem a véleményem megtartani magamnak, bár megmondom őszintén nagyon nehezemre esik.

Egyébként tegnap igencsak elgondolkodtam, hogy írjak-e továbbra is ide, még mindig nem döntöttem. Titeket nagyon megszerettelek és hiányoznátok, de ez a tegnapi eset mélyen elgondolkoztat.
Most itt tartok....

Borsi, Alinkat, Bandika!

Babaragacs, durkk hegyek!!!
Remélem jól vagytok. :)

Lois, *!

Tüszőnövik ezerrel!

tiko

TIKO!
Ilyesmin ne is gondolkozz! Szerintem ha egy ilyen eset történik, nem annak kell távoznia a topikról, aki régóta együtt él a társasággal, megosztja annak örömeit, kudarcait a többiekkel.
Tény, hogy nyilvános a fórum, aki olvas minket, reagálhat is rá. Volt már ilyen, és lesz is még.
Ezen nem tudunk változtatni. De meg kell szokni őket, hogy ne zavarják meg a topik életét!

Én nagyon sajnálnám, ha nem írnál nap mint nap ide!!!!!! :wink:

Borsi
borsókás

Borsi!

De ari vagy, köszike.

Én még nem találkoztam ilyennel, amióta itt "lakom". :D

Megpróbálom feldolgozni, még egyenlőre tuti jövök. Remélem sikerül, amúgy sokat számít, hogy hiányoznék. :)

Beszéltem a drnővel. A köv.ciklusban lesz a hiszteroszkóia. 8-10. cn. között kell menni. 30.000 Ft.

A genetikai vérvételt is megbeszéltem, kb. 3 hét mire van eredmény.

tiko

Tiko :)
Én is csak egyszer éltem meg ilyen külsős által indított vitát itt, akkor az engem is alaposan összezavart.Időbe telt, mire feldolgoztam, hogy hátrányai is vannak ennek a nyitott fórumnak.
De ezek mellett is többet ad a fórum, semhogy emiatt itthagyjam.
Hát persze hogy hiányoznál! NAponta "beszélgetünk", és feltünően hasonlóan gondolkodunk.( Még kismama-ügyben is! :twisted: )

Te aztán határozottan nekiindultál a folytatásnak! NAgyon profin csinálod! :) Akkor júni végén,júli elején meglesz a hystero. A Kaáliban csináltatjátok? A genetikait is megcsinálják ott?

Dolgozgatsz már?

Borsi
borsókás

Borsi!

Igen, a Kaáliban csináltatjuk mindkettőt. Én nem akarok máshová menni, itt már megszoktam.

Ugyan olyan altatás, mint a punkciónál, kb. ugyan annyi ideig is tart. Csak itt nem szúrnak, csak bekukucskálnak a méhbe.

Nem mondtad hogy vagy, érzel vmit? Bírod a várakozást még?

tiko

Tiko :(
Először is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!! Bocsi, hogy nem írtam vissza szombaton, de lemerült a kártyám. :( Én azt mondom nézd a jó oldalát most 3 hónap spontán örömködés!! :) :lol: A kötekedőkkel pedig tényleg ne foglalkozz!! Mi Veled vagyunk!! :)
És köszi a petinövesztőket, néha elég rendesen érzem őket! :)
Amúgy pont forrón váltottuk egymást mert épp akkor álltál ki amikor mi befordultunk, kár, hogy nem taliztunk!!

Lois :)
Küldtem neked mailt nézd meg lécci!!

Borsi :)
Jól vagy kedves?? Minden rendben??

Kép
Kép
kiscsillag

Kis Kép !
Én is küldöm neked a tüszinövesztőket. Az nagyon jó, ha érzed is, hogy ott vannak. Hány szurin vagy már túl? Bírod még őket?

Ha ugyanannyit érzékelsz majd abból is mint a pungiból, akkor kibírható lesz.
Kicsit butát fogok most kérdezni azt hiszem. Neked kb. azonos ciklusnapon jelentkezett a miku most, mint az első lombikodnál? VAgy a beültetéstől számítva volt kb. azonos az a bizonyos nap? Érted mit akarok kérdezni? :oops:

Lányok!
Velem egyelőre még minden rendben. Semmi jele mikunak, de babónak se. Ma egy hete volt az ET, tehát kb. a felénél vagyok a 2 hétnek. Már elég nehezen viselem. De ma süt a nap és ez sokat segít!

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Ma reggelre teljesen jól lettem! :P
Megszűnt mindenféle hasfájás. Egyedül a mellem fáj még nagyon!!!

Leghamarabb hanyadik napon lehet tesztelni a transzfer után?

Üdv Nektek!
crys74

*!

Semmi gond, hogy nem jeleztél vissza, nem azért írtam.
Köszi a kedves szavakat, igyexem nem foglalkozni az ilyen hszk-kel.

Borsi!

Igen, nekem nagyjából ugyan akkor kezdődött a barnázás. Mindkét alkalommal az Et-től számítva a 10. napon jelentkezett.
Neked hogy volt az elsőnél?

Sétálj egyet, tényleg szép idő van. Én meg porszívózom.

tiko

Kis Kép !
Én is küldöm neked a tüszinövesztőket. Az nagyon jó, ha érzed is, hogy ott vannak. Hány szurin vagy már túl? Bírod még őket?

Ha ugyanannyit érzékelsz majd abból is mint a pungiból, akkor kibírható lesz.
Kicsit butát fogok most kérdezni azt hiszem. Neked kb. azonos ciklusnapon jelentkezett a miku most, mint az első lombikodnál? VAgy a beültetéstől számítva volt kb. azonos az a bizonyos nap? Érted mit akarok kérdezni? :oops:

Lányok!
Velem egyelőre még minden rendben. Semmi jele mikunak, de babónak se. Ma egy hete volt az ET, tehát kb. a felénél vagyok a 2 hétnek. Már elég nehezen viselem. De ma süt a nap és ez sokat segít!

Borsi
borsókás

Sziasztok!
Hát csak most olvasom álmélkodva, milyen kis heves pengeváltás történt itt :lol: Bocs a mosolyért, de az ilyen kéretlen, kirekesztő és nem utolsó sorben rasszista észosztáson csak nevetni tudok.. Ne hagyátok, hogy kiborítson, vagy akármilyen hatást lásson nálatok, mert pont az a célja. Több szót nem is érdemes rá fecsérelni. Bár még annyi, hogy elképesztő, hogy mennyien reagáltak rá, akik ezek szeint nap mint nap olvassák ezt az oldalt, és támogatásukról biztosítva írtak is a mostani érintetteknek.
Borsi, Alinkat. Bandoka!
Rajtatok a fórum szeme :shock: !! Már csak nagyon kicsit kell kibírni :wink: :wink:
Kis*!
Mindjárt megnézem mit írtál, csak most gyorsan írnom kellett!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Hát csak most olvasom álmélkodva, milyen kis heves pengeváltás történt itt :lol: Bocs a mosolyért, de az ilyen kéretlen, kirekesztő és nem utolsó sorben rasszista észosztáson csak nevetni tudok.. Ne hagyátok, hogy kiborítson, vagy akármilyen hatást lásson nálatok, mert pont az a célja. Több szót nem is érdemes rá fecsérelni. Bár még annyi, hogy elképesztő, hogy mennyien reagáltak rá, akik ezek szeint nap mint nap olvassák ezt az oldalt, és támogatásukról biztosítva írtak is a mostani érintetteknek.
Borsi, Alinkat. Bandoka!
Rajtatok a fórum szeme :shock: !! Már csak nagyon kicsit kell kibírni :wink: :wink:
Kis*!
Mindjárt megnézem mit írtál, csak most gyorsan írnom kellett!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

*!

Semmi gond, hogy nem jeleztél vissza, nem azért írtam.
Köszi a kedves szavakat, igyexem nem foglalkozni az ilyen hszk-kel.

Borsi!

Igen, nekem nagyjából ugyan akkor kezdődött a barnázás. Mindkét alkalommal az Et-től számítva a 10. napon jelentkezett.
Neked hogy volt az elsőnél?

Sétálj egyet, tényleg szép idő van. Én meg porszívózom.

tiko

Három szurin vagyok túl, holnap UH és megtudom, hogy kell -e még szuri, én nagyon remélem, hogy nem kell!!! De biztos kell, mert holnap még csak a 10. napon leszek. Na mindegy. :) Nem érdekel! :) :mrgreen: :mrgreen:

Oké. És válaszolj is lécci!! Én már nagyon izgulok!! :)

Fel a fejjel! Nem is kell velük foglalkozni, én már rájöttem (Borsi segített kicsit) !! :) Ismered a mondást, okos enged, szamár szenved!! :D

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

A provokátorokkal nem kell foglalkozni. Magukról állítják ki a szegénységi bizonyítványt.

Crys!
A dokim szerint már a 13. napon lehet tesztelni!!! Én sosem bírom addig. :lol:

Lányok! Én már fel sem merek kellni az ágyból. Vagyis csak pisilni és mindig reménykedem, hogy ne legyen semmi vérzés. áááá :shock:

Kiscsillag!
Nagyon drukkolok neked, meg a petikéidnek!
alinkat

NAgyon egyetlen irányba járnak a gondolataim, ezért kérdeztem ezt. :lol: Nekem a 25. cn-on jött meg legutóbb, szintén 10 nappal az ET után. Most már túl vagyok a 25. cn-on, de az ET-től még csak 7 nap telt el. Tehát csütörtök környékén lesz a kritikus időszak.

Nem kéne ilyenek rágódnom, igaz?!!! :wink:

Növesztgeted szorgalmasan a tüsszencseket? Küldöm hozzájuk a növesztőket, és a drukkokat neked is!
HAJRÁ EGYSÉGFRONT!!!!!

Borsi
borsókás

LÁNYOK! Először is elnézést kérek hogy felhozom megint a témát, de én este már nem voltam net közelben és felháborít amit olvastam!

Arabella!
Örülönk neki hogy Te azon szerencsések közé tartozol akik hipp-hopp tehresek lettek látszik is mert nem tudod értékelni azt amit az élet a kezedbe adott. Tudod mi ezért a csodáért küzdünk a párommal már három éve és igenis van hogy összeszorul a szívem amikor kisgyereket látok de ez nem irigységről szól, hanem fáj hogy nekem nincs. Annak ha egy topiktársamnak sikerül nagyon boldoggá tesz még akkor is ha az első lombikja.
Sőt két barátnőm a minap jelezte hogy ők is babát szeretnének és velük fogok tudni örülni ha nekik összejön.
El kéne egy két dolgon neked is gondolkodni hogy ha már ilyen szerencsés vagy és ennyire baromira jó a genetikátok hogy nem volt természetes szelekció akkor nem kéne azokat bántani akik amúgy is lelkileg mélyponton vannak.
Ne haragudj de ez az emberi primitivség amit te itt műveltél és elzavarsz a topikról olyan embereket akiket mi itt megszerettünk és szükségünk van rá ahogy neki is ránk.

Kérlek keres magadnak olyan fórumot ahol jól érzed magad és ha ennyire nem tetszet eddig sem és a világ selejtjének látsz minket akkor köszönjük de mi nem kérünk a TE véleményedből.

Talán lehet hogy Te magad vagy féltékeny arra hogy itt egy ilyen jól összeszokott csapat van és neked nem adatot meg a hozzáállásod miatt hogy legyenek barátadid még így virtuálisan nem.

ÖSSZES KEDVES topiktársam!
Mutassuk meg az ilyen embereknek hogy miért is küzdünk mi és hogy igenis gyönyörűbnél gyönyörűbb babákat sikerül nekünk is összehozni!

Poteczin!
Átérezni nem tudom a fájdalmadat, de megérteni igen. Kívánok nagyon nagyon sok erőt mindkettőtöknek hogy mielőbb siekrüljön felállni és megtalálni a boldogságot. Igazán megérdemelnétek.

Külön köszönet azért hogy ilyen fájdalmak mellett kiálltál a mi kis csapatunk mellett.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Három szurin vagyok túl, holnap UH és megtudom, hogy kell -e még szuri, én nagyon remélem, hogy nem kell!!! De biztos kell, mert holnap még csak a 10. napon leszek. Na mindegy. :) Nem érdekel! :) :mrgreen: :mrgreen:

Oké. És válaszolj is lécci!! Én már nagyon izgulok!! :)

Fel a fejjel! Nem is kell velük foglalkozni, én már rájöttem (Borsi segített kicsit) !! :) Ismered a mondást, okos enged, szamár szenved!! :D

Kép
Kép
kiscsillag

ZSebi :)
A szívemből szóltál!!!!!Nem hagyjuk magunkt!!! Kép

Alinkat!
Én is félek már minden pisiléstől, tudom mit érzel!!! :lol:
De kitartás, mindjárt tesztelhetsz, és gondolj arra amit a dokid mondott a legutóbbi UH után!
Őszintén szorítok neked! :)

Bandika :)
Mizujs veled???????

Kis*!
Már biztos szépek a tüszikéid, lehet hogy nem is kell már több szuri nekik. De ha mégis, már 3-at kibírtál, egy utolsó sem fog megkottyanni. Igaz? :)

Borsi
borsókás

Kiscsillag mekkorák most a tüszőcskék??
Ági28

Kiscsillag mekkorák most a tüszőcskék??
Ági28

Edzett vagyok kívűl-belűl!! :D :D :D Ugyis a sors dönt, mi csak alá vagyunk rendelve....
S.O.S. Hogy csináltátok ezt a szép aláírást :?:

Ági :)
Még nem tudom!! :roll: Holnap lesz az első kukucska. :oops:

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Én csináltam Tikonak is ajándékba. Szeretnél te is? De megadhatom az oldalt is, amin csináltam:
http://www.glittermaker.com/
Ezen lehet csillogó szavakat készíteni, csak aláírja a hnlap nevét is. Mivel engem ez zavart levágtam róla, de így már nem csillog. De szerintem így is szépek!
Szólj, ha esetleg nem boldogulsz vele, szívesen segítek![

Borsi
borsókás

Te Kiscsillag!
Megnézted az előző üzid dátumát????? :mrgreen:

Borsi
borsókás

Péntek óta próbáltam belépni, most sikerült.. nem vagyok odáig az új babanettől :mrgreen:

Kiscsillag : ügyes vagy, látod, menned a szurik szépen sorban !
Az eredménye is meg lesz , drukkolok !

Háát, látom szép zebrás hetünk lesz, hajrá lányok !! :lol:

Rólunk dióhéjban annyit, hogy Pötyikének már szép nagy a szikhólyagja és láthattam a pulzálást is. Boldog vagyok, remélem ezt a boldogságot most már Ti is átélhetitek, tudjátok, hogy mennyire drukkolok mindenkinek !!!!
mniki

Niki!
Érezni lehet a soraidból, mennyire kerek lett körülötted a világ!
Ha tudsz, gyere gyakrabban! jó lenne Pötyikéről mindig friss híreket kapni, sőt az Uh-képért sem fogunk megharagudni!!!! :lol:

Kiscsillag! :)
A frissítéskor már jó dátumot láttam én is, de mikor írtam, április 12-i dátum volt az üzid tetején.
Sikerült megnyitnod az oldalt?

Hát mit mondjak, én se vagyok elragadtatva az új rendszertől! Szörnyen lassú!

Borsi
borsókás

Szörnyen lassu Nálam is. :( grrrrrrrrrrrr..... brrrrrrrrrrrrr.... Segíthetsz egy kicsit, mert kivágni nem tudom. Te hogy csináltad???

Mniki :)
Köszönöm szépen a drukkot!!! Örülök, hogy Neked sikerült!!! :) Minden jót a továbbiakban!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Borsi!

Nekem teccene ez a rendszer, ha nem lenne ilyen szörnyű lassú. De remélem tudnak róla és javítani fognak a redszeren Legalábbis bízom benne.

Most voltam sétálni, iszonyatos meleg van, folyt rólam a víz. te nem mész ma?

Nem is mondtam: a kék a kedvenc színem. :)

*

!Drukkolok holnap a tüszőnézéshez. Reggel mész?

tiko

Kép
Elmentettem a képek mappába, és az ottani szerkesztővel vágtam le a felíratot, majd tüntettem el a hátteret. Szépet csináltál!

Tiko!
Tudtam én, hogy a kéket szereted!!! :lol:
Én úgy tervezem, hogy csak a 2 órai utro után megyek sétálni. Talán akkor már kevésbbé lesz meleg. Be kéne mennem a házidokinénimhez rendezni a táppénzes papírt.
Este meg megnézzük a Padlást Vígszínházban. Láttam már 10-12 éve Egerben, de érdekel itt milyen lehet. Kell egy kis kikapcsolódás! :wink:

Borsi
borsókás

Borsi!

Látom azért nem unatkozol, örülök. Minden napra van valami program.
Én most már dolgozgatok, de annyira sok kedvem nincsen. :)

tiko

Tiko!
Igyekszünk minden napra szervezni valamit, mert különben teljesen befordulok. Rosszul bírom a várakozást.
Most kb. egy fél órája vártam már, hogy betöltse magát a rendszer! Én is nagyon remélem, hogy ezen tudnaak az illetékesek változtatni! :(

Borsi
borsókás

Utána hogy tegyem be??? Letudod írni?? és én meg bemásolom a profilba!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Biztos van egyszerűbb módja is, én így csináltam!
1.Elmentettem a képek mappába az aláírást.
2.Mintha új üzenetbe akarnám képként küldeni, feltöltöttem mellékletként ebbe az ablakba, ahova most írok.
3.Kijelöltem, másolásra kattintottam
4.Megnyitottam a profilomat, és beilleszt gombra kattintva másoltam be az aláírás mezőbe.

Remélem követhető volt!

Borsi
borsókás

Köszi szépen, úgy látom sikerült!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Én is úgy látom!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szívesen!

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Én még új vagyok itt ezért mindenkinek üdv! Mi is a Kaáliba járunk a párommal, a második próbálkozásnál tartunk. Szerdán megyünk a (remélhetőleg) utolsó ultrahangra. Ha minden rendben lesz akkor 8 hetesek vagyunk. De azért koránt sem vagyok nyugodt. Azt hittem, hogy ez majd a tesztnél elmúlik, aztán azt gondoltam, hogy az azt követő ultrahang után,de koránt sem. Szerintem végig aggódom az egészet.
Azért is írtam most mivel szerdán megyek utoljára a Kaáliba és tudom, hogy mindenért fizettem, és azt is tudom, hogy nyilatkoztam, de szerintetek szoktak ilyenkor adni valamit az orvosnak (doktornőnek), aszisztenseknek? Bár én sohasem láttam, hogy vitt volna valaki, de azt hallottam, hogy ajándékot szoktak. Szerintetek?
Bocs, hogy ilyen butaságokat írok ide, mikor tudom, hogy sokkal nagyobb dolgok foglalkoztatnak benneteket, csakhát.....én ilyen mindenkinek megfelelni akaró tipus vagyok!
Ha segítetek előre is köszi!

Ami
amálion

Ami :)
Először is üdv itt nálunk! Másodszor pedig szívből gratulálok nektek, hogy immár a legjobb úton jártok affelé, hogy kerek egész legyen a családotok. :D
Sajnos mivel én még csak vágyom arra, amit ti már elértek lassan, nem igazán tudok segíteni. Annyit azonban már láttam én is, hogy ajándékkosarat vittek az asszisztenseknek. Azt azonban, hogy a doki mit kapott, nem láttam természetesen.
Tudom, nem voltam túl nagy segítség. Viszont néhánnyal alattunk megtalálod a Kaális-babás topikot. Ők ott biztos többet tudnak a témáról!

Boldog babavárást nektek!

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Tiko!
Ne hagyd, hogy egy ilyen Arabella a beszűkült véleményével elvegye a kedved a topiktól. NEKI nincs itt keresnivalója!

Niki!
Kérünk szépen fotót is Pötyikéről lécci! Köszi a drukkokat!

Alinkat!
:D Én is ugyanígy vagyok a wc-vel! Szerencsére eddig semmi, persze én még csak a 9. napon vagyok ma. Mikor tesztelsz?

Borsi!
Egyelőre jól vagyok, míg nem látom a miku jelét, addig próbálok pozitív maradni. Nem mindig sikerül, meg nehezen bírom a várakozást. A múlt pénteken elpazaroltam egy tesztet, peersze csont negatív volt. :) Még csak a 6. nap volt, nem is tudom, mire számítottam :lol:
Csináltam én is aláírást, remélem, működni fog!

Lois, Kiscsillag,
azaz Inszem Egységfront! Mindent bele, már nem soká akció! Júniusra is kijut majd az izgalomból!

Zsebi!
Köszi a biztatást! Reméljük most már senkinek nem kell soká várni a gyönyörű bébikre!

Kép
bandika

Borsi!

A hátteret nem sikerül eltüntetnem. Te hogy csináltad?

Kép
bandika

Banika!
Hát, a 6. nap még tényleg elég korán volt! Engem valahogy nem hívogat a tesztelés. Félek tőle, nemigen fogom megcsinálni.

Csini aláírást csináltál te is! Elmentetted a képet, és ott vágtad le a felíratot? HA igen, akkor ott egy napocskás gomb jobb oldalán levő "SET TRANSPARENT COLOR" gombra kell kattintanod,és teljesen jobbra elhúzni a kis kart.
NEm voltam túl szakszerű, de biztos érted!
De közben meg is csináltam neked! :)
Kép

Borsi
borsókás

Borsi!
Nagyon köszönöm!

Tényleg öszinte szívvel szúrkolok mindannyiótoknak!
Puszi!
amálion

Bandika!

Jó az aláírásod. :)

Már kezdek lenyugodni, nagyon felháborított a hozzászólása.
Amúgy csináltam egy word doksit az ő és a ti hozzászólásaitokból. Másképp nem bírtam volna ki, hogy nem írjam le, amit gondolok.

Lányok!

Úgy néz ki hétfőn megyek a hiszterora, attól függ, hogy a drnő elfogadja-e a januári vérvétel és EKG eredményét. Bár nem tudom miért ne fogadná el, hisz benne van a fél évben.
Ja és most pénteken meg a genetikai vérvételre, azt is a kaáliban csináltatjuk.
Nem mondhatjátok, hogy tétlenkedem. :)

Borsi!

Jó színházozást! :)

tiko

Sziasztok!

Na akkor jól látom a wc a mumus :lol:

Én a 10. napon vagyok mindenféle tüneteket produkálok és már nem sokáig bírom cérnával.

Amálion!
Én úgy tudom, hogy csak akkor szoktak ajándékot vinni, amikor már megszületett a baba. És ha belegondolok, akkor ez így logikus. A nővérkék szoktak kapni virágokat, ajándékkosarakat. (amit én látok).

Bandi! Tesztről nem beszélek :roll:
alinkat

Húha Tiko!! Te aztán tényleg nem tétlenkedsz hallod-e??
alinkat

Tiko!

Vannak ilyen arabellák. Sajnos. Nagyon kegyetlenek tudnak lenni - nemrég volt, hogy ilyen szokesz-félék az örökbebabás topikban osztották az észt, a Nők Lapja Cafén pedig bizonyos kódnevűk és bajtadarel-ok pedig a petesejt-donációs topikban bírták lovagolni a témát.

A lényege a dolognak mindenhol ugyanaz volt: ők valamiféle késztetést éreznek arra, hogy a névtelenség homályába burkolózva, újonnan regisztrálva, tehát el nem ítélhetetlenül gyáva módon, kéretlenül ítélkezzenek. Úgy, hogy senki nem kérdezte őket, de valahogy mindig megtalálták az apropóját annak, hogy miért is érezték magukat "megszólítva", amiért nekik bele kell törölniük a cipőjüket másba. Ez egy sajátos emberfajta. Ne vedd magadra, mert valószínű, hogy ugyanez a típus az, aki - mivel mindenhol ott van, sok ideje lévén - csak fontoskodni tud, ahol csak lehet, mert valószínűleg nem tartja őt a környezete fontosnak.

Sajnos ez a Netes demokrácia hátránya. :(

Külön szomorú, hogy meddőségünk okán valamiféle égi igazságszolgáltatásra ("miért is van ez így, hogy ide jutottál?") mutatnak rá afféle szócsőként, de közben elfelejtik az isteni tanítást, hogy "ne ítélkezz, hogy ne ítéltessél".
Hiába, nagy az a bizonyos állatkert....!
Vendég

Amálion!
Én is úgy tudom itt a többi babás lányzótól hogy csak akkor vittek ajándékcsomagot amikor megszületett a baba és bevitték megmutatni.

Gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok!

Zsu barátnője!
Délelött annyira felhúzott az a bizonyos üzenet hogy meg sem kérdeztem hogy van Zsu! Millió puszi neki. :)

Borsi, Bandika!
Már nincs sok hátra tessék kibírni és hagyni azokat a hülye teszteket inkább menjetek a 12. napon vérvéelre az legalább biztosat mutat.

Tiko!
Fú már hétfőn igaz is minek vesztegetni az időt. A genetikát akkor a Kaáliban csináltatjátok? Arra is leveszik pikk-pakk a vért.

Louis, Kiscsillag!
Drukk hegyek mennek nektek!

Lányok!
Remélem senkit nem bántottam meg azzal hogy a Z betűmhöz kibéreltem azt a zebrát de annyira beleszerettem. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Ti mennyit fekhettek et után? Egy másik topikon jött ez fel témába és minden más intézetben, de még a Szegedi Kaáliban is 1-1,5 órát fekszenek nekem mindig ilyen 20 percek voltak, de a múltkor már 10 perc után fel akartak kellteni de mondtam még csak most jöttem maradhattam egy órát mert utánam már nem jött senki szerintetek hogy van ez?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztók
Már régen jártam erre. De azért néha bekukantatok, és gondolok rátok. :wink:
Zsebikém
Csak keményen adjál a csajnak!!! :D
Arabella!!!
Nekem egy idős nénike mondta pár évvel ezelőtt " Az Isten minden BAROMNAK add gyermeket csak annak nem aki megérdemli, vagy kellene."
Nézd itt és még pár forumon sajnos olyanok vannak akiknek nagyon nehezen jön össze terhesség. Közösen örülünk, és szenvedünk. Ahelyet, hogy inkább lelket öntenél beléjük ökörségeket hordasz össze. Nem mindenkinek adatik meg, hogy apa beteszi , és már kész is!!! És mégis csak van abban valami, hogy ha könnyen kapod, akkor fele annyira fogod szeretni mint annál aki megszenved érte. Szóval hagyd békén a csajokat, és keressél magadnak olyan tásaságot aki a te szinvonaladnak való, és hajlandóak a sületlenségeidet értékelni is. :x
kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?