Ezt nem hagyhatom szó nélkül!
Arabella hozzászólásai engem is bántanak. Volt egy gyönyörű kislányunk. Nehez estem teherbe. Fannika. 20 hónapot tölhetett velünk,mert orvosi mulasztás miatt sérülten született. A sérülése nem hagyott neki sok időt. 3 napja angyalka lett.
Januárban teljesen véletlenül baba fogant. Ő 12 hetesen ment el.
Fannika akkor már kórházban volt. Azt gondoltam ez nemtörténhet meg! Elfogatam hogy a kicsi ezt a körülményt nem élhette túl. Ő még meg sem született. DE Fannit haza akartuk hozni! És megtörtént.
Amikor a kicsit elvették a kórházban mellettem ült egy velem egykorú lány. Ő tudatosan elvettette magzatát mert idézem: "nem anyatípus".
Ez a természet akarata? Biztosan.
Férjemmel napok óta próbáljuk szavakba önteni hogy mit érzünk,de nemsikerül.
Olvastam sokat arról,hogy ilyenkor teljesen természetes érzés hogy irigyeljük azokat akiknek sikerül. Kicsit eljátszunk a gondolattal hogy ha mással is megtörténne át tudná érezni ezt. És nem azért mert rosszindulat vezérel, hanem mert addig nem tudják miről van szó! Addig üres szavak hogy részvétem. Miben is?
Legszívesebben ráordítanánk mindenkire hogy álljon le legalább egy pillanatra! De az élet megy tovább. Mi nem azért érzünk így mert nekik sikerül, hanmem mert nekünk nem!
Ne legyen lelkiismeret fordalásotok ha babakocsi láttán összeszorul a szívetek és kicsit előjön a gondolat hogy ha ők is éreznék. EZ TERMÉSZETES!
És nekem és nektek van jogotok bármit is írni a témában akár ilyeneket is, mert átélük. A többségnek sikerül. Mi tanulunk valamit olyanból ami mással szerencsére soha nem történik meg. Talán jobban becsüljük amit nagyon nehezen elértünk. Talán jobbak leszünk. Igaz mi is szeretnénk a tudatlan többséghez tartozni.De nem adatott meg. Talán egyszer már nem keresem a választ. Talán egyszer megkapjuk a választ.
Igen a fórum nyilvános. DE lehet szép csöndben olvasni és a bántó gondolatokat megtartani. Mert nincs joguk leírni!
De azért vigyázat. Nagypapám,aki most Fannira vigyáz mindig aztmondta: "a szavak visszahatnak"És igaza van.
Túl kell élni.Új játszma kezdődik. Ebben talán nem kapunk mattot!
Anikó