Sziasztok!
Milánnak, Botinak, Bernátnak nagyon boldog névnapot!
Kata:)
Szorítok majd, hogy minden okés legyen!
Liv:)
Kuki:(
Türelmetlenség nálam is szokott lenni, bár mostanában jobban bírom, mint pl két hónapja. Szerintem ez egyre gyakoribb lesz, hiszen ezek a kismanók most kezdik csak igazán bontogatni szárnyaikat, akaratukat próbálják érvényesíteni, és már csak azért is, vagy csak azért sem megtenni valamit...
Szerintem valamilyen mértékben büntetni igenis kell, mert tudniuk kell, hol a határ, de ilyenkor kell következetesnek, és határozottnak lenni. Ha a szép szó nem segít, szerintem rá kell tudni szólni, és az, ha bezárod két percre nem fog rá óriási tarumaként hatni, viszont elgondolkodik, hogy akkor most mi is van. Ők már nagyon okosak, tudják, hol a határ és ezt feszegetik!
Lelkifurka akkor legyen, ha ok nélkül bünteted, vagy olyan szabályokat szabsz, amik nem ésszerűek.
Szerintem minden olyan dolgot tiltani kell, ami balesetet okozhat, kárt tehet őbenne, lakásban, értékben...meg kell tranulnia vigyázni a tárgyakra. Én még a könyv rongálásáért is rászólok. Nálunk nincs könyvre állás, könyv dobálás, a játékaira is vigyáznia kell!
Én attól vagyok kiakadva, hogy manapság mindenre "nem" a válasz:) Éhes vagy? Nem. Közben meg bevág egy tányér levest, plusz a másodikat, meg még ebéd után egy kis nasi...meg ilyenek...szóval tégy belátásod szerint, de szabályok és korlátok kellenek a gyereknek, ésszerű értelmes határok között.
Anyuszi:)
Szobatisztaság: ahogy elkezdtünk gondolkodni azon, hogy vegyünk egy bilit, elfelejtett a kisasszony szólni, ha kaki van. Azelőtt általában szólt néha előtte is, de utána mindig. Most meg szívesen ül benne...pisit szerintem nem is érzi, bár ha nagyon tele van a pelus, fogdossa.
Judy:)
fülfájás nagyon nem jó. Fül orr gégész mit szól ehhez?
Noémi:)
Azt a szép tulipános fülbevalós képet tedd be a profilba Helénáról! Az úgy tetszik!!!
Macs:)
Nyuszik helyesek, tényleg sokat nőttek, nem is gondoltam volna!
Mi lesz velük?
Edit:)
Bálint fütyi puszija:)
Adtatok rá végül?
Lili is tartja az épp aktuális "szervét" gyógypuszira, és ha látja, hogy nekünk fáj valami, ő is ad gyógyítót. Sőt, ha ő csap rám, vagy harap meg, akkor a következő másodpercben jön, simi-simi-mondja, és csinálja, és adja a gyógypuszit.
Tegnap levágtam a haját géppel, de igyekeztem nem kopaszra, hanem formára vágni(ollóval nagyon béna vagyok), szerintem jó lett, majd teszek képet:)
Most megyek, millió puszi: Móni