Lányok!
Nagyon köszönöm, a szíves fogadtatást, nem is gondoltam volna, hogy ennyi régi ismerőst találok itt
Naninga!
Én is verem a fejem a falba, hogy ezt a döntést nem 5 éve hoztuk meg, illetve csak magamat hibáztathatom, mert a férjem régebben pedzegette az örökbefogadást, de én annyira bíztam a lombikokban, hogy mást nem fogadtam el alternatívaként
Azóta már lehet, hogy két örökbebabánk is lehetne.
Matibadruszám!
Elég gyors voltam a bejelentkezéssel, ugye?
Puszi:)
Napsugaracska!
Kitalálhattam volna, hogy kit rejt ez a nick
Annyira illik Hozzád
Persze, hogy kaphatsz elefánit:
Marci_anyu!
Jaj, Istenem persze, hogy tudom, ki vagy
Sőt, Fruzsi is szokott emlegetni, a gyönyörű kisfiad képét is elküldte, ugye nem baj?
Ggabszi!
Nagy-nagy gratula Zsófihoz
Megkönnyeztem a történeteteket, annyira megható. Hiszek a sorszerűségben, ez a kislány Titeket választott. Beleolvastam anno a családi netes örökbebaba topikba, és annyira megragadott az a gondolat, amit ott írtál, az, hogy ez a ti utatok, hihetetlen gyorsan intéződtek a dolgok, és mint kiderült azért, mert Zsófi már megfogant, és mindenáron Hozzátok szeretett volna kerülni. Nem véletlenül alakultak így a dolgok. Ne legyenek kétségeid, nagyon jó kétgyermekes anyuka leszel, illetve vagy máris
A mi örökbefogadási procedúránk nagyon nehézkesen indult, akkor pont Te jutottál eszembe, hogy Nektek ez az utatok, mert minden nagyon simán ment. Nagyon elkeseredtem, hogy nekünk még ez sem megy egyszerűen, aztán nálunk is beindultak az események, még a tavaszi tanfolyamot is sikerült elcsípnünk, valamelyik pár lemondta a részvételt, így bekerülhettünk. Utána még gyorsabban zajlottak az események, mert a gyámhivatal két hét alatt meghozta a határozatot. Napra pontosan 4 hónap telt el a TEGYESZ-hez való bejelentkezés óta. Amilyen lassan indult a dolog, azt hittem, hogy ebben az évben nem sikerül papírhoz jutnunk, de aztán mégis. Kíváncsi vagyok, hányas sorszámról kezdődik a visszaszámlálás a Gólyahírnél.
Bocs, hogy hosszú voltam, de még nagyon új vagyok, tele lelkesedéssel