Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Csak egy kis gólyahír... Tegnap összefutottam Tünivel (nincs netük már rég óta, mert elköltöztek, ezért nem ír), náluk is jön novemberre a harmadik baba Kép. (Beszti, te is elkotyoghattad volna Kép)

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Kataa! De jó, hogy Riték már otthon vannak! A Szopi meg biztos be fog indulniKép
KolléganőKép Kép lesz kivel megbeszélni a pocaknövesztés részleteitKép
Csövesek-agresszió: nehéz az ilyen dolgokat megértetni a gyerekekkel, azért is háborodtam fel annyira. Miért kell egy 4 évesnek szembesülnie azzal, hogy ilyen világban élünk, bárkit bármikor megverhetnek az utcán fényes nappalKép Kép Azt nem tudom, hogy mit intézkedtek a Vevőszolgálaton, én elmondtam a hölgynek, hogy mit tapasztaltunk, -ő is nagyon megdöbbent- azután valakit hívott telefonon.

Panda! ugyan nem ismerem Tünit, de gartulála a pocaklakóhozKép

Zita! Mi a helyzet a barikkal?

Zsike! Jó utat Nektek!

Nyuszika! Annyira klassz csaj vagy, hogy belevágsz a boltba. Egy csomó kérdésem lenne, (nekem is hasonló terveim vannak, igaz nem cipőbolt) egyszer összefuthatnánk. Eljöhetnétek a gyerkőcökkel egész napra a nyári szünetben! Na nem csak egyszer, többször is!Kép

MEdveczky I.: jó lenne, ha ennyi idős koromban ilyen alakom lenneKép Nekem az a bajom vele, hogy nagyon mesterkélt, természetellenes az egész nő.
Hernádi J.: Õ tényleg nagyon csini, bár rajta is szabtak-varrtak rendesenKép
Hű, de gonosz vagyok... jó-jó tudom, először nézzek a tükörbe, aztán kritizáljakKép

Tapasztalt valaki olyat, hogy betegség előtt 1-2 nappal tiszta lepedékes lesz a gyerek nyelve? Képzeljétek Márknak szörnyű ronda a nyelve, be is taknyosodott. Megmutattam a dokinéninek, és azt mondta, hogy vannak ilyen típusú emberek.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Haliho

Koszi szurkolast a boltugyben, aranyosak vagytok. Kép Mostmar tenyleg ki kene valami nevet talalnom, csak azon gondolkodtam, hogy a Gumicukor Nyulcipos otlete azert nem annyira jo talan, mert ha esetleg mast is fogok arulni akkor elegge lekorlatoz a nev.Kép Ugyhogy lehet valami mesefigura lesz megis.(Pinokkio, Bambi ilyesmi)

Gumicukor

kaddugo.Kép jot rohogtem...
RR: nagyon elszabdult a sztarsagban sztem, mar nem tudja mit csinaljon hogy hires maradjon es ne csak mint a Norbi felesege. ABban en is nagyot csalodtam, hogy mennyire feladta a szoptatast. Nem tudom ugyan mennyit probalkozott, az teny, de valszeg nem eroltette nagyon, ha maris plasztikai muteten van tul. Gondolom azt nem csinaljak meg amig tej van a ciciben es az meg nem tunik el egy-ket honap alatt.

Medveczky I:
Persze en is orulnek ha ilyen koromban ilyen alakom lenne, na de ilyen sotet fejnek mar egyaltalan nem...Kép

Magdi

Szivesen megyunk mi is hozzatok.
Mi is megbeszeltuk delelott a csajokkal, Zsuzsa meg Halacska neni Kép voltak itt ,hogy legyen junius vegen megint Godi talit, csak most hogy mar nagyobbak a skacok egesz napos. Majd kitalalunk elore valami kajat amit elore megcsinalok, vagy lehet rendelni is, nagyon kiraly pizzeria van itt Godon...Kép
Aranyos vagy hogy igy dicsersz, bar en most nem klassz csajnak, hanem inkabb kicsit betojtnak erzem magam, mert eleg sok papirt kell intezni, meg bolthelyiseg meg arukeszlet, meg ilyesmi. Neha azt sem tudom merre kezdjem. De remelem be fog jonni az otlet. Szivesen megosztok minden tapasztalatot, nekem is marha sokat segitett az a debreceni csajszi, akivel levelezek. Nekik is cipo-ruha boltjuk van. Ti mit is tervezel, ha nem titok?
Jobbulast Marknak!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,

Jó rég írtam ide. Pedig néha, amikor sikerült beleolvasnom, akkor akartam, csak valahogy mindig elment az olvasással az idő.

Először is gratula Rit-éknek Kép (Mi ez a titokzatosság körülötte?)

Azta' mennyi kismama van, gratula nekik is! Kellemes gömbölyödést kívánok! Kép

Rólunk: Megvan az utolsó félévem is a főiskolán, már csak az államvizsga van hátra (látszik a fény az alagút végénKép
Lili oviba jár (a héten éépen itthon van, mert beütötte a buksiját, és egy hét pihenőt javasolt neki a doki)Amúgy cserfes nagylány lett belőle. Egyszer tündérként viselkedik, máskor meg, mint egy igazi kis boszorka.
Ja, és van egy hírem: Mi is csatlakozunk lassan a két gyerekesek táborához. Augusztus végére várjuk a tesót. Az UH-k szerint minden rendben van vele, és fiú lesz Kép

Lányok,
Mit mondtok/tatok a nagynak, hogy születik meg a kistesó? Egyszerűen fogalmam sincs, mit mondjak Lilinek. már pedzegette a témát, akkor visszakérdeztem, és azt mondta, h kipukkad a hasam...máskor meg, h az egyik mesekönyvben látta, hogy tojásból kel ki a kisbaba. Én azért valami életszerűbbel szeretnék előrukkolni...
gombolyu

Gombolyu!
Emléákszel a Sehány éves kislány c. kiskönyvre? Én az alapján mondtam az igazat, bővebb felvilágosítás nélkül persze. az majd kb 10 év mulva leszKép

Nyuszika!
Nekem még mindig tetszik a Nyuszi boltja. Aztán meg nem kell mindenkinek tudnia, hogy ki is az a nyuszi és ez alatt bármit lehet árulni és micimackós dekorral is lehet díszíteni... de a döntés persze úgyis a tied, és az is bizti tetszeni fogKép

Rit!
Millió gratula és sok drukk a szopihoz, de tudod, ha tápi is kell akkor se dől össze a világ, csak nyugi

Kép
sasha

Lanyok
Rit mindenkit nagyon puszil,ma volt nalam,mert beszereztem neki egy specko aromaterapias olajat a szopihoz.Alakul az is,ugyhogy szerencsere minden jol megy nekikKép
Eeeesss lattam a kis tunderkejet isKép nagyon cuki,igazi kislany KépKép Kedvet kaptam egy ilyen kis csomaghoz de nagyonKép

Gomb
De jo goy irtal,meg egy kismamaKép Gratulalok a vegyesparos tesokhozKép Ez itt a topicban ritka madarKép
A vizsgakkal is ugyi vagy nagyonKép
Nekem csaszar lesz, ugyhogy Alex ezt a verziot tudja,latta mar a heget amivel o szuletett es teljesen megertiKép

Zit
OKKép Bar lehet hogy ha megyunk nyaron mashova akkor mar Becs ugrott,de barhonnan hozok barmit aki megbizik az izlesembenKép

Gumicukor
Na akkor jo tanulastKép
Jol nevelted apat hogy vasal isKép Enyem is,de nem akarom terhelni mert igy is O vasarol be mindigKépvasalni is szokott , csak akkor ha mint liba este kiterulok Kép
A Jeans Klubban en 100% pamut inget meg 8000-9000 alatt nem latam,te melyikbe jarsz???
A Fenomenba kell kartya?Egyszer regen voltam csak akkor meg nem volt gyerekem tehat nem tudom milyeneke vannak.Nekem itthon mindig csak a szinekkel van bajom,hogy minden kek-szurke egy fiunak...
Benzin: Na ja, ceges kocsival meg plane nemKépKép

Zsike
Jo es konnyu utazast nektek a lanyokkalKép Itthonrol nem tudsz jelentekzni?
Tesomek is jovo hetfon jonnek,mar egesz csalad izgalomban vanKép
Gratula az UH-hoz Kép

Panda
Aztaaaa, Tuninek nagy gratula es minden szepet kivanok nekik KépKép

Magdi
Hat kollegano eleg fura szerzemeny, volt mar hazas,az elso eskuvoje egy napon volt a mienkkelKép aztan elvaltak azota beszerzett egy uj ferjet es mar babas isKépBar eddig szentul bizonygatta hogy neki aztan gyerek nem kell....Na meg hat azaz okoskodo fajta,hiaba van mar tapaszatalatom ,O mindent jobban tudKépMar most osztja az eszt a tobbeiknek hogy mi lesz majd a babaval...En meg csak mosolygok,hogy persze ahogy azt O elkepzeliKépKép

Nyuszika
Szerintem RR mar a kislany utan megcsinaltatta melleit,nem?nekem ugy jott le,es akkor meg persze hogy nem volt teje.Szerintem azert nem szoptatott mert az nagyon helyhezkotne nem tudna mindenhol ott lenniKép

Sasha
Geri tovabbra is jo baba? Gabid megbekelt mat?

Nalunk ma volt a szuloi az oviban, altalanossagban beszeltek mindenrol,ugyhogy nem volt nagyon izgi.
Megkertek mindenkit hogy az osszevont csopira csak az hozza akinek nagyon muszaj...

Kernek szepen holnapra drukkokat,megyek UH/nyaki redo meresre,mar ugy varomKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hűha, Ritéknek megvan a kistesó? De jóóó? A szopihoz drukkolok, nekünk is nehezen ment, de belejöttünk. sok sok kitartást!!! mi lett a pici neve? Kataa?

Nyuszi
Kár a Nyúlcipőért... Sötét fej KépKép

Gömbölyű
Nálunk még nincs kistesó, de Dani tudja honnan jön ki, teljesen természetesen vette. én inkább attól tartanék, hogy mikor kérdezi, hogy hogyan tettük oda bele.... valakinek tapasztalat? én nem vagyok híve a gólyamesés hülyítésnek, viszont az sem lenne jó, ha esetleg az oviban előadná, hogy is készül a gyerek. nálunk ilyen szinten nem érdekli még a téma Kép a császrt is tudja, hogy van, akinek a hasán át bújik ki a baba.
Nekünk van kisvakondos dvd, és az egyik mesében a nyuszilánynak lesz sok kisnyuszi, frankón úgy jönnek ki a nyuszik, ahogy kell, kisvakond a szülészorvos. de készülés csak nagy ölelésben nyilvánul meg a 2 nyuszi részéről. először nagy szemekkel néztem, de nem vészes, inkább aranyos.

Sasha
Sehány éves kislány! De szerettem!!! Kép

Kataa
Nem az én nevelésem, így kaptam. Kép De egyébkéntnem egy házimunkamegragadó típus. csak ha szólok neki, akkor.. egyébként szaladhat a lakás 3 hétig is... Az Árkádba, amikor Action van. Kell kártya, nekem van, ha érdekel, viszont csak kp-vel lehet fizetni.
RR még a terhességek előtt megcsináltatta magát, tényleg nagyon mini volt neki. a kaziján tűnt fel, hogy mióta legutóbb láttam a suliban, igencsak kimellesedett.

na, mentem, mert tanulásból lógtam el.
ma sikerült a próbaviszgám, 1 ponttal éppen átlendültem Kép de a holnapi lesz az igazi... drukkot kérek, csak finoman

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Megint csak beugrani van időm. Zajlik az élet körülöttünk. Burkolót elzavartuk tegnap, 2nm-nyi területet sikerült neki felvakolni 10 óra alatt, és még sok minden más ok miatt. Legjobb az volt, hogy a férjem kolléganője jött el neki megmutatni, hogyan is kell lerakni a szigetelést a fürdőben. A csajszi 25, a burkoló 60 éves. Ciki.....
Így aztán az elmúlt két nap burkoló, kőműves és egyéb melós keresésével telt. Talán jövő péntekre lesz fürdőnk.

Gumicukor
Én meg pont nem így kaptam, úgyhogy csak gratulálni tudok :D Holnapra megy az óvatos drukk!

Gömbölyű
Gratula a tesóhoz. A kétnemű tesók tényleg ritkák a fórumon, itt nálunk :) Szilcsi két évesen még nem kérdezte, de a mai napig emlegeti, hogy mekkora hasam volt este, és reggelre meg nem volt. De nem kérdezi, eddig legalábbis nem tette :O

Kataa
Megy a drukk nagyon holnapra! Én nem viszem Szilcsit nyári szünetben, így is itthon van folyton. Mint most is két hete. 4 nap ovi után.

Zsike
jó utazást! Gyönyörűek a lányok :)

Rit
Itt, ezúton is gratulálok a kicsihez! Drukk a szopihoz, én már tudom, hogy ez nem csak az anyukán múlik! Szilcsi két évesen még szopizott, Tomit meg soha nem érdekelte, 8 hónaposan egyik napról a másikra abbahagyta, és addig is inkább csak szenvedgettünk vele. Pótolni kellett neki végig.

Puszi mindenkinek, és bocsi, hogy megint nincs időm-erőm reagálni mindenre!

Szilcsike
szilcsike

Oooooh, most látom, hogy Tomi tappancsa került be képnek! :oops:
Még mielőtt bárki félreértené, nincs baba pocakban, csak úgy látszik még nem cseréltem le a képet :lol:
szilcsike

Halihó!
Micsoda változások!

Arra mindenképpen jó, hogy frissÍtsük a képeket.

Gömb
Gratula a tesóhoz! mostmár gyere gyakrabban!

Beszti
Hogy vagy?

Liza mindjárt lerúgja a gépet az ölemből annyira bulizik.
Kata
Keveset vagyok gép közelben, ezért nem vagyok ott, amit kérdeztél. Amúgy minden ok.

Gumicukor
Hogy sikerült? Nehéz volt?

csáó!

b.

halacska

Sziasztok

Gyorsan bejelentkezem,mert ma szabin vagyok es Alexxal megyunk mamazni+baratnozni, apanak csinalunk egy szabad hetveget 8)

Megvolt az UH-m. Nyaki redo rendben,es a baba CRL-je: 67mm :lol: Kapalozott ezerrel,eloszor a doki meg sem tudta vizsgalni :lol:
Nemere vonatkozolaig is mondott szerinte 96%-ra valamit,de azert megvarom a 20.hetit hogy igaza volt-e :roll: Addig apaval titkoljuk kettecsken :lol:

Gumicukor
Rege/Karen a neve babanak.
Vizsga biztosan sikerult,ugyi csaj vagy te :wink:

Szilcsike
Remelem mostmar talaltok egy hozzaerto szakit,

Pusza, jo hetveget mindenkinek 8)
Kata
kataa

Sziasztok!

Hűha, micsoda új designe!

Kataa!

Nem éééééééééér, legalább nekünk mondd el mit tippeltek, esküszöm nem mondjuk el senkinek :lol:

Manó
manó

Kataa!

Tényleg nem ér titkolózni, most akkora, de akkora luk lesz az oldalamon, hogy itt fog nekem tátongani!

Manó!
Láttalak ám!:) Kiírja az összes aktuális felhasználót és hogy az mit csinál, téged is mutatott és gyorsan meglestelek :lol:

Profilban képet nekem is kell váltanom, abból ami most van nem látszik így semmi, de bizti ki lehet nagyítani...

sasha
sasha

Sasha!

Miiiiiii? :shock: Hol?

Manó
manó

Lányok!
Nézzétek meg a profilokat, ott be lehet állitani egyet s mást!
:shock:

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Lányok!

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Lányok!

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Azért ennyiszer nem akartam elküldeni :oops: bocsika!

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!
Jól vanna!!! Megnézem :D
sasha

Sziasztok!

Jó ez az új design, csak éppen használni kell tudni :lol: .

Remélem, sikerül elküldenem, aztán megnézem a profilomat is, hogy mi mindenfélét lehet beállítani.

Panda
panda
Halásztelek

HAli

Ez tok jo lett, nagyon tetszik! :)

en is cserelek kepet...

Nyuszi
nyuszika

hali!
tegnap levizsgáztam, vegyes érzelmekkel jöttem ki, igenis meg nem is, de szinte mindenki. aztán otthon már úgy éreztem, hogy meglett. de csak 2-3 hét múlva lesz meg az eredmény, mert Hollandiában javítják.

még nem néztem meg a teljes design-t. első blikkre tetszik, kérdés, az archívokat is le lehet-e kérni, vagy azt már kereshetjük...?

Dani nagyi weekendezik, holnap mozizunk, vagy Mission III. vagy DaVinci kód. Az angyalok és démonokat még csak most olvasom, utána jön a kód.

mennem kell, pusza
g
gumicukor

Gumicukor!

Lehet, hogy már meg is találtad, de azért leírom.
Az Archívokat az aktuális topik legtetején találod, csak már nem hónapokra van lebontva, hanem számozva van. Most klikkeltem éppen az 1-esre és rájöttem, hogy még én nyitottam ezt a topikot, hehe:)

Kép
sasha

Manó!

Van a társalgó főoldalának alján egy olyan kérdés, hogy Ki van itt?
Mikor reggel írtam az üzimet láttam ott, hogy te is épp itt vagy.

Kép
sasha

Hali

Nálunk megint fülgond van, hétfőn indult mandulagyuszival Gergőnek, szerdán már fájlalta a fülét, este már mind2-ből dőlt a trutyi. már 3-szor voltunk a fülészeten. annyira sajnálom szegényt, őrjöng a fájdalomtól pedig már egy vagon gyógyszer benne van.
ma azt kérte tőlem, anya vegyél nekem egy új fület :( :cry:

szerencsére a kicsi jól van, túlságosan is, pl a hollóházi tányérokat töri, a homokozóvödörből issza az esővizet és társai.

közben próbálnék tanulni de nem igen megy, mind1 is, csak gyógyuljon meg Nagygé.

mindenkinek jobb 7végét.

juti
juti

Hali

Valaki tudja hogy lehet 6kb-nal kisebb meretu kepet csinalni???? :cry: :x

Nyuszi
nyuszika

Vsak bejelentkezek, majd jövök.

KépKép
KépKépKép
beszti

én is gyártásban vagyok :lol:

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

gumicukor
biztos sikerült!! kár, hogy pár hétig kétségek között hagynak titeket!

Beszti :lol:
látom, az új dizájn idecsalt és végre nem a keresztszemet választottad, hanem minket! :wink:
hogy vagy?

Juti
fülecske :(

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vagyok, csak még mindig tré az otthoni net :evil: . Most épp lent csücsülök az üzletben, és látom, hogy megújult itt minden.

Bea
Szép pocid van :D

Na, majd próbálok jönni...

KépKép
KépKép
banyóci

:lol: :lol: :lol: pont 100 nap van köztünk

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
klassz a visszaszámlálód!!

Kata
Fú??

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!

Nem az új dizájn :lol: csalt ide, akartam írni, csak előbb a társalgó átalakítása miatt nem tudtam, aztán meg kicsit komolyabb dolog tartott vissza.
Csütörtökön délelőtt kórházba kellett mennem, és még csak most is saját felelősségemre (vagy felelőtlenségemre :) ) vagyok itthon.
Az történt, hogy begörcsöltem, és elég erősen elkezdtem vérezni (menzeszjellegűen).
Persze nagyon megijedtem, mert attól tartottam, hogy a baba nem akar velünk maradni :cry: .
Hannát átraktam a szomszédba, aztán taxival be a kórházba (persze a dokival konzultátlam előtte).
Nem túl sok jóval bíztatott, amikor meglátta a betéten a vérmennyiséget (elég sok volt, pedig indulás előtt közvetlen raktam be), de a manuális vizsgálatnál zárva találta a méhszájat, és később az UH-n egy élő babát találtunk, jó szívhanggal :lol: .
A vér valahonnan máshonnan jött a méhemből. (Az is biztató volt, hogy van egy jel, ami a fenyegető vetélésre utalhat UH-n (valami tölcsérszerű behúzódás), de ilyet nem talált a doki.)
Felvett az osztályra. A vérzés elállt, ma már csak pici barnázás volt. Ezért hazajöttem (persze a doki mondta, hogy a vérzés maitt 4-5 napig bent kellene maradni hivatalosan, de hazamehetek saját felelősségre (gondolom ha nagyon olyannak találta volna a helyzetet, akkor az mondja, hogy mindenképpen maradjak)). A baba a mai UH alapján is teljesen jól van (mocorgott is:)), de egy hematóma alakult ki a méhemben. Amitől még vérezhetek, de csak akkor kellene bemennem, ha még nagyobb lenne a vérzés, mint csütörtökön.
Minenesetre nem vérzek.:)
Szóval ennyi.
Remélem minden rendbejön és a baba is jól fogja magát érezni a továbbiakban is. (Ja, tudom, hogy nagyon korai, de szerintem kedden már éreztem a mocorgását is :):).)
A másik kicsit rossz, hogy emiatt Hannát el kell választanom :( . Nem amiatt, mert ő okozta, hanem azért, mert persze kapok gyógyszereket, és nagyon nem kellene görcsölnöm (ugye a szopi méhösszehúzódást válthat ki). Amikor hazajöttem, akkor persze az volt az első kérése, hogy szopi, de végül sikerült lebeszélni. Remélem továbbra is sikerül, de inkább a reggeli cikis, mert akkor mindig kapott (máskor már nem mindig szopival aludt el).

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Na újra.
Rid onli korszaknak remélem nemsokára vége. Ági neked is? Könyvelsz gondolom :D

Újaknak Üdv!

Judy, gyógyuljatok hamar! A hugomék is folyton fülesek. Nagy lázzal.

Rit, hatalmas gratula :D :D

Megasztár: Én néztem végig, Angélának szurkoltam, grimaszok ide vagy oda, legalább sosemjátszotta meg magát. Nem úgy mint a "férjek". Újabban milyen divat otthagyni a családot és hirtelen halálosan szerelmes lenni :x

Nálunk minden ok, dióhéjban, mert a gondokról egy lavórnyit tudnék mesélni. A ház még mindig nem kelt el, sőt alig van érdeklődő. Még egy két hetet várunk aztán megy közvetítőbe. Talán úgy jobban elmegy. Én szenvedek rendesen a közlekedés miatt, mert csak akkor érek be időbe a munkahelyemre, ha az M0-n megyek, ez napi 20 km többlet, így 50 helyett 70-et megyek. Ráadásul baleset esetén ácsorgok, lemenni nem lehet róla.
Szóval már nagyon várom a költözés lehetőségét.
Betti jár a bölcsibe még júli 24-ig. Voltunk beiratkozni az oviba is, Betti mindent ki akart próbálni, simán ott is maradt volna.

Forti, Csics mi újsi?

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Beszti, remélem minden rendben lesz, próbálj meg pihizni, amennyit csak tudsz!

conti

Beszti!

Örülök, hogy nincs komolyabb baj. Remélem Hanna probléma mentesen lemond a ciciről.

Kép
sasha

Beszti
:?
Mostmár remélem minden ok lesz! Végül nem derült ki, hogy miért véreztél? Lehet h hormonális oka volt "csak". Kismuki kapaszkodik akkor ha jó helyen volt és a szivecskéje is vert! :)
Elhiszem, hogy érezted már a mozgást, korai idő ide vagy oda. Lizát én is 12 hetesen éreztem először, Pancsin 14 hetesen. Liza most is rúgdos, annyira jóóóóóó! :D

Conti
Szia! :)
Hess gondok! Lelkileg ok vagy :?:

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halihó,
Micsoda változások, hirtelen azt hittem rossz helyen járok :D . Az oviban tegnap megvolt az évzáró és az anyák napi ünnepség, egész jól sikerült. Nagyon cukik voltak ahogy énekeltek és táncikáltak, az meg főleg, amikor minden pöttöm becsücsült a mamija ölébe és ott énekelte el az anyák napi énekeket. Kaptunk virágot, kidekorált szívecskéket meg kézlenyomatot kifestve. Míg el nem felejtem, tettem fel új képeket az albumba :) .
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=235

Kataa,
Örülök, hogy minden rendben a picikével!

Beszti,
Pihi ezerrel, drukkolok nektek nagyon, hogy minden rendben legyen továbbra is!

Halacska,
Nagyon szép kis pocid van már :) !

Pusz,
Ilke
ilke

Halihó,
Micsoda változások, hirtelen azt hittem rossz helyen járok :D . Az oviban tegnap megvolt az évzáró és az anyák napi ünnepség, egész jól sikerült. Nagyon cukik voltak ahogy énekeltek és táncikáltak, az meg főleg, amikor minden pöttöm becsücsült a mamija ölébe és ott énekelte el az anyák napi énekeket. Kaptunk virágot, kidekorált szívecskéket meg kézlenyomatot kifestve. Míg el nem felejtem, tettem fel új képeket az albumba :) .

Kataa,

Beszti,

Halacska,

Pusz,
Ilke
ilke

Halihó,

Kataa,

Beszti,

Halacska,

Pusz,
Ilke
ilke

Sziasztok!

Ilke! Nagyon aranyosak a gyerkőcök, Bala is milyen nagyfiú már! Tök érdekes dolog tűnt fel a képeken: Lilid mindegyiken csukott szájjal mosolyog :lol: Észrevetted? Nagyon kis cuki.

Beszti! Drukk, hogy ne legyen semmi gond. A hozzáállásod szuper, csak ilyen optimistán végig és nem lesz semmi gond! Azért pihenjél minél többet!

Halacska! Nagyon helyes a pocakos képed, csini kismama vagy!

Conti! Házeladás :cry: Nagyon telített a piac, nekünk ingatlanosnál van bennt az ikerház. (5-6 ingatlanosnál). Az egyik fele elment fél év után, a másik még nem. Az is baj, hogy a többség úgy akar új házat venni, hogy a régit eladja, de sajnos a használtlakásokat még nehezebb eladni.
Férjek :evil: Megasztár Feri: hát én is eléggé csalódott voltam, amikor elhagyta a családját, ő olyan normális pasinak tűnt. Szegény gyerekei :cry:

Nyuszika! Bót-ötletemről majd mesélek személyesen!!!! :wink:

Kataa! Örülök, hogy minden rendben a kis pocaklakóval!!!!!

Judy! FÜL :cry: :cry: Jobbulást Gergőnek!

Képzeljétek jövő hét szerdán Állatkertbe viszik az ovisokat. Én úúúgy parázok!!!!!! Mondtam Apjuknak, hogy álruhában a csoport nyomába szegődök és lesem Nórit!!! :lol:

Szép hétvégét Mindenkinek:
Magdi
mléna

Nem tudok új képet berakni a profilomba :cry: :cry:
Most nem érek rá, de majd kísérletezem.

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Ilke, csuda édesek a csemeték! Lili is imádja a rucikat látom, nálunk is minden nap 6x átöltözik Betti esténként, ráadásul a kopogós magassarkúmban imád topogni a kövön. Végül a Vezér utcaiba írattam be, de remélem addig azért elköltözünk, de ha mégsem az is szép ovi.

Bea, kösz a kérdésedet, lelkileg egész jól vagyok,alakulnak dolgok, viszont fizikailag nagyon megviselt a másfél éve tartó stressz. Most vizsgáltatom épp ki magam, várok az eredményekre. Helyes kis pocid van :D

Magdi, akkor ti is költözés előtt álltok? Tudom, hogy nem megy könnyen az eladás, de hogy ennyire...
Az állatkert biztos ok lesz :)

Na megyek könyvelni :(

conti

Juti!

Jajj, szegény fülesmackó! :roll: Én is úgy parázok, hogy Daninak megint bedurran a füle. ugyanis már egy álló hete betegek vagyunk. Ismét Gabi tűrte a legjobban, ő már jól van, de a Dani még mindig csúnyán köhög. Az éjjel olyan köhögő rohama volt, hogy a végén 2x hányt az előlködéstől. Elő szokott fordulni, nagyon hányós, ha félrenyel és túl sokáig és erősen tart felköhögni, akkor is kidobja a taccsot, de akkor is borzadály. Ma reggel is itt nyafizott és megpiszkálta az egyik fülét, hát afrász jött rám, de aztán elhessegettem, mert végülis éjjel aludt. Ha nem alszik és nyűglődik na az baj. Dokinál már voltunk, de a gyógyikat már beszedte mégsem javul. Igaz a köptetőkre sose reagált valami fényesen.
Nekem szerintem ugyanaz a bajom, és én sem bírok kijönni belőle. Köhögök, fáj a torkom és tele az orrom. Szerintem Daninak is.

Conti!
Drukkolok, hogy mihamarabb elkeljen a ház! Ha telített is a piac, attól még egy kis szerencsével hamar elkelhet.

Magdi!
Én is paráznék az állatkert miatt, de úgy gondolom, hogy az óvónőkre valahogy jobban hallgatnak. Ők nem az anya, és kinek "rossz" a gyerek? Hát az anyjának :)

Ilke!
Biztos szuper lehetett az anyák napi ünnepség:) Megyek meglesem a képeket amiket feltettél.

puszi mindenkinek

Kép
sasha

Halihó!

Magdi
Bibibi, találtam Liliről nyitott szájas fotót, az 1-es és a 3-as. Ezeken nagyon hasonlít a gyerkők nevetése.

Ilke
Azon a képen ahol 3-an vagyok szvsz simán elmennél a gyerekek nővérének! :lol:

Pocakdicséretet köszönöm! :D Annyit változtam, hogy most, félidőben akkora a pocakom, mint amikor Pancsival szülni mentem. :roll: Remélem Liza is nagyobb lesz, 3kg-mal kiegyezek. 8)

Conti
Drukk, hogy a leletek jók legyenek!!! Én az epeműtétet szeretném majd vhogy megúszni! :shock: Azóta nem volt vele gondom, persze nem is nagyon eszek ártalmasakat.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!
Most sikerült egy picit olvasgatnom...

És most látom csak, hogy Ritnek megszületett a babája :) :) :)
Szivből gratulálok, és jó egészséget :P !!!

Beszti
Nagyon szoritok értetetek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Pihenj sokat!!!

Conti
Kitartást! Minden lakásnak megvan a maga vevője, csak ki kell várni. Tudom, hogy nem egyszerű.... :? Remélem a kivizsgálásnál nem találnak semmit.

Judy
Jobbulást szegénykének!!! Én is csak a fülessapi előnyeit tudnám újra és újra elregélni.... :oops:

Kataa
uh :P , szuper, hogy minden szuper :P :lol:

Bea
Tényleg szép kerek már a pocid :P . Kiváncsi vagyok mekkora lesz a végére :wink: . Engem mostanában "mindenki" azzal idegesit, hogy ne mondjam már, hogy már itt járunk időben, mert hogy milyen "kicsi" a hasam. Hozzáteszem, sztem egyáltalán nem kicsi, sőőőőt, de ilyenkor persze mindig sikerül beparáztatniuk... :shock: :oops:

Ilke
Nagyon jók a képek :)

KépKép
KépKép
banyóci

Hali

Nagyon edesek voltak a musorban, bizony nehanyszor konnybe labadt a szemem.:)
Nehany kep az ovis evzarorol:

Kép
nyuszika

Kép 1148128894.66.jpg [/img]
nyuszika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148128942.52.jpg[/img] 1148128942.52.jpg[/img]
nyuszika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148128998.74.jpg[/img] 1148128998.74.jpg [/img]
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?