Lanyok
Rit mindenkit nagyon puszil,ma volt nalam,mert beszereztem neki egy specko aromaterapias olajat a szopihoz.Alakul az is,ugyhogy szerencsere minden jol megy nekik
Eeeesss lattam a kis tunderkejet is
nagyon cuki,igazi kislany
Kedvet kaptam egy ilyen kis csomaghoz de nagyon
Gomb
De jo goy irtal,meg egy kismama
Gratulalok a vegyesparos tesokhoz
Ez itt a topicban ritka madar
A vizsgakkal is ugyi vagy nagyon
Nekem csaszar lesz, ugyhogy Alex ezt a verziot tudja,latta mar a heget amivel o szuletett es teljesen megerti
Zit
OK
Bar lehet hogy ha megyunk nyaron mashova akkor mar Becs ugrott,de barhonnan hozok barmit aki megbizik az izlesemben
Gumicukor
Na akkor jo tanulast
Jol nevelted apat hogy vasal is
Enyem is,de nem akarom terhelni mert igy is O vasarol be mindig
vasalni is szokott , csak akkor ha mint liba este kiterulok
A Jeans Klubban en 100% pamut inget meg 8000-9000 alatt nem latam,te melyikbe jarsz???
A Fenomenba kell kartya?Egyszer regen voltam csak akkor meg nem volt gyerekem tehat nem tudom milyeneke vannak.Nekem itthon mindig csak a szinekkel van bajom,hogy minden kek-szurke egy fiunak...
Benzin: Na ja, ceges kocsival meg plane nem
Zsike
Jo es konnyu utazast nektek a lanyokkal
Itthonrol nem tudsz jelentekzni?
Tesomek is jovo hetfon jonnek,mar egesz csalad izgalomban van
Gratula az UH-hoz
Panda
Aztaaaa, Tuninek nagy gratula es minden szepet kivanok nekik
Magdi
Hat kollegano eleg fura szerzemeny, volt mar hazas,az elso eskuvoje egy napon volt a mienkkel
aztan elvaltak azota beszerzett egy uj ferjet es mar babas is
Bar eddig szentul bizonygatta hogy neki aztan gyerek nem kell....Na meg hat azaz okoskodo fajta,hiaba van mar tapaszatalatom ,O mindent jobban tud
Mar most osztja az eszt a tobbeiknek hogy mi lesz majd a babaval...En meg csak mosolygok,hogy persze ahogy azt O elkepzeli
Nyuszika
Szerintem RR mar a kislany utan megcsinaltatta melleit,nem?nekem ugy jott le,es akkor meg persze hogy nem volt teje.Szerintem azert nem szoptatott mert az nagyon helyhezkotne nem tudna mindenhol ott lenni
Sasha
Geri tovabbra is jo baba? Gabid megbekelt mat?
Nalunk ma volt a szuloi az oviban, altalanossagban beszeltek mindenrol,ugyhogy nem volt nagyon izgi.
Megkertek mindenkit hogy az osszevont csopira csak az hozza akinek nagyon muszaj...
Kernek szepen holnapra drukkokat,megyek UH/nyaki redo meresre,mar ugy varom
Kataa