Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez hülye 3* elküldte.
Vendég

Na jó van erre nem mondok semmit,mert a végén csúnya szó hadja el a számat.
Azért be kell,hogy valljam jó volt apa nélkül egy kicsit.Ez már hiányzott.
Vendég

köszi Amica! :D :)
katus78

Kép képek Még ez is a Szonjáé! :D :D
Vendég

Na mi most eldzsaveszolunk a városba este még jövök ha tudok apától.

Szép napot!! :lol: :lol:
Vendég

Gabó,
épp két hónap, júli 20-ra vagyok kiírva, de én hamarabb szülős voltam eddig. Most meg majd túlhordom? :lol:

Még olyan szokatlan ez a net, az előbb egyszerre két topikban voltam :mrgreen:

Üdv Katus :!:
amica

Gabó!

Nagyon szimpi voltál nekem, remélem ha jössz találkozunk. :wink:
Jaj, ugy utálom az esőt, még sétálni sem tudunk menni ! :cry:

Kép 1148041384.12.gif
katus78

Hajnus!

Írd meg a telszámodat, vagy én is megírom az enyémet, ha küldesz egy e-mail címet
Kép 1148043048.37.gif , és jövő héten megbeszélhetünk valami sétát. :)

tanti78@gmail.com

Amica!

Mi is talizhatnánk, ha van kedved, időd hívj a jövő héten.:)
katus78

Hajnus!

Írd meg a telszámodat, vagy én is megírom az enyémet, ha küldesz egy e-mail címet
Kép 1148043048.37.gif , és jövő héten megbeszélhetünk valami sétát. :)

tanti78@gmail.com

Amica!

Mi is talizhatnánk, ha van kedved, időd hívj a jövő héten.:)
katus78

katus78

Helloka

Húúú, de megváltozott minden....
Most feldobom Gabi képeit, aztán később megpróbálok visszaolvasni is, meg írni is...

Basszus, valamiért nem tudom őket feltenni...
Még próbálkozok!!
nadine81

Helló Gabó!

Végre újra köztünk!

Megkérdzehetem kinek ki a gyerekorvosa és szereti-e?

Kicsi Alíz: :cry:

Nem baj, az is nagyon jó hogy eddig tudtad csak szopiztatni, van aki egy napot sem tud! Aztán hamarosan ő is ehet többfélét!! Humana állítólag finom...

Amica!
Tök szép virágok!!
Janka szerintem hiányolt, azért cipelteti magát és hisztizik. Azért ne nagyon emelgesd még ha nehéz is megállni!

Néha én is belegondolok, mi van ha tévedtek és mégis lány! :?: :?: :?:
Vendég

Basszus, miért nem megy???
Ugyanúgy tesztek fel képeket, ahogy eddig? A méret már jó, lecsökkentettem, de mindig azt írja ki, hogy hiba történt...
Mit nem tudok??
:( [/img]
nadine81

Na beletelt vagy 3 napba amig rajottem, hogy miert nincsenek uj uzenetek. Nekem a kedvencek kozott van a soproni topic, es a regi fajta ugye. Most nincs idom visszaolvasni, de majd igyekszem.
agi

:evil:
nadine81

Sziasztok!

Gabóca!
Köszönjük a 3 ajándékot! :P
Jó újra otthon?

Vero!
Ez csak természetes! :P

Amica!
Türelemmorzsákat küldök neked! :lol:

Ma volt a Sonjáéknak az évzárójuk és egyben az anyák napja.Olyan ügyesen szerepelt!
Küldök pár képet róla(ha megy) Kép 1148054571.86.jpg
Kép 1143860297.99.jpg
eszti76

Eszti de aranyos! :D
Milyen kicsi az utolsó képen!
Pedig már olyan nagylány!!!!8)

Énekelt is, vagy szavalt valamit?
Felvettétek videjóóra?
Vendég

Eszti de aranyos! :D
Milyen kicsi az utolsó képen!
Pedig már olyan nagylány!!!!8)

Énekelt is, vagy szavalt valamit?
Felvettétek videjóóra?
Vendég

ez hülye ez az új babanet!
Vendég

Vero!

Verset mondott és énekelt is.Szólózni még nem szólózott de majd jövőre. :lol:
Viszont a végén egy fúvószenekar játszott és arra ropta ezerrel.
Kép 1148059804.71.gif
Anyu(anyósod)eljött velem de a kamerát is és a fényképezőt is én kezeltem.Volt,hogy egyszerre fotóztam és kameráztam.
Kaptam anyák napi ajándékot is!
Íme:

Kép 1148060036.12.jpg
eszti76

Annyira lassú ez a babanet! :x

Íme az én alváshoz készülődő még cumis Szonjácskám: Kép 1148061900.48.jpg

Nektek is nyugodalmas,szép és jó éjszakát kívánok! Kép 1148061958.79.gif
eszti76

Eszti,
nagyon aranyos Szonja!! :) Biztosan nagyon büszke vagy rá, olyan jó lehet, amikor a kislányod szaval és énekel neked anyák napján... :)
Majd egyszer én is megtudom... :)

Hogyan töltötted fel a képeket??
nekem nem megy...
nadine81

Csajok, nekem nem megy...
Ugyanazt kell csinálni, mint eddig? Mert látom ezeket a bigyókat itt fent, de mit kell velük csinálni? Be kell pötyögni valamit? Rá kell először klikkelni a "Kép"-re? Vagy? Mi a rosseb van? :evil: [/img]
nadine81

Viol!
Én ugyanúgy töltöm fel a képeket mint eddig.
Melléklet feltöltése,tallózás és a kicsinyített kép elküldése.Minden további nélkül megy.
Ennél nagyobb büszkeséggel talán eddig semmi nem töltött el.Nagyon büszke vagyok az én kicsikémre. :)
Dorkád hagy éjszaka pihenni?
eszti76

Tyűűű,
még tetű is... Nekem nem tetszik... Azóta megint próbáltam, egyelőre nem megy... Pedig lekicsinyítettem. Asszem. Úgy emlékszem. Vagy csak lementettem volna a mailből?? Húú, megnézem.

Eszti,
Dorka most úgy van, hogy kora este egész jól van. tegnap nyolc körül evett, kicsit később fürdött, aztán hamar el is aludt, tízkor kelt, evett, és negyed tizenegy körül kezdett tutulni, de akkor nagyon. Volt olyan 20 percünk is, amikor szó szerint megállás nélkül üvöltött szegénykém. Olyan éjfélig. Mert akkor evett, böfi, aztán elaludt, egészen háromnegyed ötig! :) Most kb fél órája alszik, de olyan este még nem volt, hogy ne kínozta volna... Meglátjuk. Most itt pötyögök még, ha Gábor megjön edzésről, megyek fürdök, aztán majd csak lesz valahogy. De hogy a kérdésedre is válaszoljak :) hagy aludni, mert egész jól bírom. Nappal is tudok pihenni. Szóval tűrhető.

Erika,
nektek kellemes hétvégét kívánok! Biztosan szép emlék lesz a keresztelő az egész családnak! Várjuk a képeket! :)

Reni,
mikor is jöttök? Tudom ám, hogy már többször írtad, de olyan hülye vagyok... Most megjegyzem!! :D

Vero,
húúú, kezdek izgulni!! Mindjárt te jössz! :lol: Cuccos bepakolva??
nadine81

Sziasztok!
Nincs türelmem kivárni ezt a töttyögést!!!!!!!!!! :roll:

Vero, holnap már megasztár :lol:
amica

Jó reggelt Mindenkinek!! :D
Korai vagyok, mi?? Az oka az, hogy kialudtuk magunkat, mint állat! :D Dorka babánk fél nyolckor vacsizott, nyolckor aludt egészen éjjel egyig! Aztán fél kettőkor már aludtunk is tovább, egészen most hajnali ötig!! :) És most megint alszik. És nagyokat kakil meg mosolyog. Főleg így közvetlen egymás után a kettőt!! :D
Tegnap csináltunk képeket - na jó, minden nap csinálunk... - fel is teszek párat, mert okos (buta) Viol rájött, hogy Gabó képeit azért nem tudtam feltenni, mert nem voltak lekicsinyítve!! Pedig úgy emlékeztem megcsináltam. Illetve valószínű ez volt a probléma. Tegnap este lekicsinyítettem, de feltenni már nem. Most próbálom mindjárt. Viszont ez a hülye babanet azt már nem írta ki, hogy mi a probléma, csak azt, hogy hiba történt. Azt azért mondhatta volna, hogy te hülye, hát nem látod, hogy túl nagy a kép??!! Szóval mindjárt neki is esek... :lol:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 883.88.jpg
[/img] 1148096883.88.jpg
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 918.72.jpg
[/img] 1148096918.72.jpg
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 944.32.jpg
[/img] 1148096944.32.jpg

Na, asszem megvan!! :lol:
nadine81

Tyűűű, hát nem egészen így gondoltam... De ha ráklikkeltek megnyitja... Bocs Gabi, még finomítok magamon... :oops:

Megpróbálom enyém képeket is... :?

Kép 1148097413.95.jpg
Kép 1148097231.53.jpg
Kép 1148097281.04.jpg
Kép 1148097309.92.jpg
nadine81

Pedig ugyanúgy csináltam...
Megpróbálom megint...

Kép 1148097559.8.jpg
Kép 1148097583.16.jpg
Kép 1148097601.4.jpg

Naaaaaaaaa!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
nadine81

Na, megyek, gyorsan megpróbálok még alukálni picit... :lol: :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!!

Lehet, hogy még benézek ma, nemtom. Na jó, ilyet már sokszor írtam... :oops:

De próbálkozok!!! :)
nadine81

Kipróbáltam valamit...
Aláírást...

Jééé, megy ez nekem!

Na még valamit...

nadine81

A szín még nem megy...

nadine81

Na, én is próbázok egyet a képekkel.
Igen ráérek én is! Még semmi, különben!
[img][img]http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060520/K_rte_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[/img]
Vendég

Így nem jó
na próbálom másképp
Kép 1148107284.36.jpg
Vendég

Megy ez! :P :P

Dorka tiszta anyukájaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :D :D
Vendég

[quote="Viol"]K írta:Violipróbáltam valamit...
Aláírást...

Jééé, megy ez nekem!

Hogy csináltál aláírást??????
Cserébe elárulom hogy lehet idézni!!
Vendég

[quote="vero"] írta:vero
[quote="Viol"]K írta:Violipróbáltam valamit...
Aláírást...

Jééé, megy ez nekem!

Hogy csináltál aláírást??????
Cserébe elárulom hogy lehet idézni!!

Böbőőő, tudom ám hogyan kell idézníííí........ :lol:
Aláírást fent az oldal tetején tudsz csinálni. Menj egészen fel, gördítsd le a "segédletek"-et, ott a profil, ott meg ott van valahol az "aláírás". :D

nadine81

Megpróbálom betenni a szalagomat az aláírásba!
Vendég

nem lehet, mindegy le van sz.....!
Vendég

Húúú, Vero
én meg épp ezt próbálgattam, a atavasziban olvastam, hogy hogyan kell, illetve azt hogy hol kell, azt tudtam, és még azt is írták, hogy azt a BBCode-ot kell bemásolni abba az ablakba ahol az aláírás van...

nadine81

Figyu, nektek mekkora monitorotok van? Mert én Dorka képét nem a szalag előtt látom, henem a szalag fölött. Normális ez? Illetve még azt kérdezném, azzal, hogy én ide beszúrtam a szalagot, minden nap frissülni fog? Vagy marad ez a 3 hetes és 3 napos dolog? Mert az aláíráshoz beírtam a születés dátumát, és az marad, mivel írhattam volna akár azt is, hogy "Aláírás".
Szóval frissül vajon a szalag?

nadine81

Jó reggelt mindenkinek!! :D :D

Amica!Csak nem fogod túlhordani!! :x :x Már csak két hó iszonyú gyorsan megy az idő! :? :lol:

Katus!Ha megyek minden féle képpen találkozunk.Már az Esztiéknél szervezett bulit is úgy várom. :D :D Lesz nagy dínom-dánom.

Viol!Köszi,hogy feltetted a képeket.Dorka szépen alszik és gyönyörű baba olyan édes a képeken.Úgy sajnálom,hogy nem láttam,de ami késik nem múlik.Jó korán keltél azért még tudtál vissza aludni?

Eszti!Igen jó itthon,de otthon jobb.Apa már hiányzott.Szonja édi a képeken és tényleg milyen kis picurkának tűnik az utolsó ovis képen.Akkor már nem is megy oviba?Vagy még pár hétig igen?Biztos nagyon megható lehetett az ünnepély!Az ajándék pedig szuper nagyon ügyi. :lol: :D

Vero!Azért bírod még?Nem nyom nagyon a picur.Menni bírsz még rendesen?Én a végén már úgy meneteltem mint egy pingvin.Röhelyes volt.
Vendég

HÚÚÚÚÚÚÚÚ ma lesz Megasztár!!!!Estére be kell vásárolnom finomakat!NYAMI
Vendég

Viol, én nem látom a szalagod!
Egyébkén automatikusan frissül! :P :P
Vendég

Jesszus vero, én meg látom!!! Most akkor mi van??

nadine81

Jesszus vero, én meg látom!!! Most akkor mi van??

nadine81

Sziasztok!!!

Vero!

Lara szerencsere nem kapott semmilyen gyogyszert, de biztosan az antibiotikum felszivodott az anyatejbe, mert kicsit furcsan kakil. :D Tegnapelött semmi, tegnap meg a ket nepi adag volt egy pelusba. :? Meg aztan kicsit lehet hasmenese is van! De majd biztosan rövid idö mulva rendezödik nala is minden! En mar teljesen jol vagyok! :D

Gabo!

Ugy nez ki, hogy 3 het mulva költözünk. Ma kezdtek el az ajtokat betenni a tapetazasnak is ma vege van. Meg majd festeni kell. Szoval haladunk szepen lassan elöre a cel fele! :D Jok a kepek! Szerintem nem önzes, hogy harmasban akarod megtartani a szülinapot!

Nercsi!

Miert kell tapszert adnod Aliznak? De azert mellette szoptatod is ugye?

Viol!

Nagyon szep a kislanyod! Aug.12-töl van Dieternek szabija valamikor utanna megyünk , de pontos napot meg nem tudok mondani.

Eszti!

Gondolom milyen büszke voltal a lanyodra az oviban !
reni76

Sziasztok!!!

Vero!

Lara szerencsere nem kapott semmilyen gyogyszert, de biztosan az antibiotikum felszivodott az anyatejbe, mert kicsit furcsan kakil. :D Tegnapelött semmi, tegnap meg a ket nepi adag volt egy pelusba. :? Meg aztan kicsit lehet hasmenese is van! De majd biztosan rövid idö mulva rendezödik nala is minden! En mar teljesen jol vagyok! :D

Gabo!

Ugy nez ki, hogy 3 het mulva költözünk. Ma kezdtek el az ajtokat betenni a tapetazasnak is ma vege van. Meg majd festeni kell. Szoval haladunk szepen lassan elöre a cel fele! :D Jok a kepek! Szerintem nem önzes, hogy harmasban akarod megtartani a szülinapot!

Nercsi!

Miert kell tapszert adnod Aliznak? De azert mellette szoptatod is ugye?

Viol!

Nagyon szep a kislanyod! Aug.12-töl van Dieternek szabija valamikor utanna megyünk , de pontos napot meg nem tudok mondani.

Eszti!

Gondolom milyen büszke voltal a lanyodra az oviban !
reni76

Húúú, de tetű lassúúúú.... :evil:

Gabi,
szívesen! Kicsit elmaradtam vele, de az én lükeségem miatt. Vártam, mint a jógyerek, hogy mikor teszi már fel végre, erre kiderült, hogy le sem kicsinyítettem... De tényleg kiírhatta volna, hogy azért nem teszi fel, mert túl nagy neki...
Vissza tudtam még aludni, behúztam a függönyt és el is aludtam. Azért az, hogy kipihentem magam, még nem teljesen fedi a valóságot!
Volt 2-3 éjszaka, amikor kijöttem a nappaliba aludni, Dorka mózesben az egyik kanapén, én meg a másikon. Azért jöttünk ki, mert az a hét iszonyat nehéz volt, Gábor meg szegény pont azon a héten hajnali 4-re - barmok! - ment dolgozni. És ha pl. fent ordít szegény lányka éjfélig, kettő körül kajálnánk, akkor Gábornak elég mesés lenne az a három óra alvás éjféltől. Mert ugye ha 4-re megy akkor 3 után már kel. Erősködött, hogy majd ő alszik kint, de mondtam, hogy tök felesleg, mert pelenkázni úgyis a másik szobába megyek, a fürdő is kell néha (pl. fejni), ha meg sétálgatni kell vele, akkor arra a nappali a legnagyobb. Én meg úgyis rövidebb :lol: vagyok, a hosszabb kanapé nekem úgyis kényelmesebb, mint neki, szóval kijöttem. Na az egészből azt akartam kihozni, hogy akármennyire is kialudtam magam az éjjel, tudnék bárhol bármennyit aludni. Gábornak is ezzel indokoltam, hogy higgye el én olyan jókat szoktam aludni abban az egy másfél órában a kanapén éjjel, amikor a lánya engedte... :lol:

Megasztár??? Engem annyira nem villanyoz fel, inkább az a sok finomság, amit te fogsz mellé enni!!! :lol:
Megkukkantom mi lesz a másik adón, aztán meglátom nézek-e egyáltalán valamit. Vagy tutujgatok Dorkát, vagy alszok, vagy odabújok Apához... :D :D :D

nadine81

Reni!Ahogy kimegy a szervezetedből a gyógyszer Laranak is jó lesz a kakija.Jó,hogy már jól vagy.De jó akkor nyáron már birtokba veszitek azt a gyönyörű házat.Olyan szép annyira tetszik.Ugye nem önzés szerinted sem.Akkor jó!! :D
Az jó ha akörül jöttök Eszti is valahogy akkor lesz majd szabin és lesz a buli.

Nercsi!Jó utat é keresztelőt majd tegyetek fel képeket.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?