Húúú, de tetű lassúúúú....
Gabi,
szívesen! Kicsit elmaradtam vele, de az én lükeségem miatt. Vártam, mint a jógyerek, hogy mikor teszi már fel végre, erre kiderült, hogy le sem kicsinyítettem... De tényleg kiírhatta volna, hogy azért nem teszi fel, mert túl nagy neki...
Vissza tudtam még aludni, behúztam a függönyt és el is aludtam. Azért az, hogy kipihentem magam, még nem teljesen fedi a valóságot!
Volt 2-3 éjszaka, amikor kijöttem a nappaliba aludni, Dorka mózesben az egyik kanapén, én meg a másikon. Azért jöttünk ki, mert az a hét iszonyat nehéz volt, Gábor meg szegény pont azon a héten hajnali 4-re - barmok! - ment dolgozni. És ha pl. fent ordít szegény lányka éjfélig, kettő körül kajálnánk, akkor Gábornak elég mesés lenne az a három óra alvás éjféltől. Mert ugye ha 4-re megy akkor 3 után már kel. Erősködött, hogy majd ő alszik kint, de mondtam, hogy tök felesleg, mert pelenkázni úgyis a másik szobába megyek, a fürdő is kell néha (pl. fejni), ha meg sétálgatni kell vele, akkor arra a nappali a legnagyobb. Én meg úgyis rövidebb
vagyok, a hosszabb kanapé nekem úgyis kényelmesebb, mint neki, szóval kijöttem. Na az egészből azt akartam kihozni, hogy akármennyire is kialudtam magam az éjjel, tudnék bárhol bármennyit aludni. Gábornak is ezzel indokoltam, hogy higgye el én olyan jókat szoktam aludni abban az egy másfél órában a kanapén éjjel, amikor a lánya engedte...
Megasztár??? Engem annyira nem villanyoz fel, inkább az a sok finomság, amit te fogsz mellé enni!!!
Megkukkantom mi lesz a másik adón, aztán meglátom nézek-e egyáltalán valamit. Vagy tutujgatok Dorkát, vagy alszok, vagy odabújok Apához...