Sziasztok Lányok!
Még meg kell tanulnom, hogy miket tud az új babanet, de tetszik.
Viszont tegnap rosszul voltam, hogy nem tudtam rólatok!
Nektarin:
, de a lánybúcsú biztosan eltereli a figyelmedet és a nászút meghozza a sikert! Hová is utaztok?
Cosmo: szavaztam én is, csudi aranyosak a csajok!
Nika: inkább etesd, itasd a fiúkat, de ne pont most betonozzál, párod biztosan úgysem hagyná
Málna: nagyon jó a Mátés grafikon és látom a táblával is egyre több dolgod lesz!
Muszkuru
, ugye már felhívtad a dokit, biztosan nem lesz nagyobb gond, ha pozitív volt a teszt, ott van a Baba, csak lehet, hogy a szervezeted emlékszik a mensesekre. Sok embernél van ilyen!
1148033924.58.gif
Plútó: még mindig van nálunk is vasalnivaló, elküldjem, te annyira szereted csinálni, nem?
Sziszi: én sem leszek a hétvégén, ezért most szeretnék Boldog Szülinapot kívánni neked!
1148033908.82.gif
Bea: neked jó hétvégét, ha nem találkoznánk, legyél sokat a levegőn, akkor talán elkerülnek a szagok, vagy egy gázálarc
Takidó: te nem émelyegsz még, mint Bea? Mikor lesz szünet az oviban? Lassan ballagások vannak nem?
Hoppá: ez az, így kell hozzáállni és akkor biztosan sikeres lesz ez a hónap
Képzeljétek tegnep este végre 3 hónap után az ovulációs tesztem pozitív lett, hát legalább úgy örültem neki, mintha egy másik fajta teszt lett volna. Megállapítom, hogy valami lehet a levegőben, ami csíkokat hoz :
. Ezért később is jöttem dolgozni, végülis ki kell használni a csíkokat
Meli: engem kihagytál a felsorolásból, de én is így vagyok vele, hogy remélem senkit nem hagytam ki. És mindenkinek puszika.
1148034295.81.gif