Új privát üzeneted érkezett!

Kép 1148027944.04.jpg

málna2162

Hát persze, hogy tesztelek még - ebből is jó sokat vettem 8) , úgyhogy megvan a holnapra való is :D

Sziszi, nemsokára követtek ti is bennünket - pl a következő hónapban ? :D

Én még nem merem ajánlani az ehavi módszeremet, megvárom, amíg erősebb csíkot produkálok, csak utána jártatom a számat 8)

Málna, köszönöm a táblicskut, nagyon-nagyon tetszik az a zebra a nevem mellett :D

Musz

KépKép
muszkuru

Ja, és hála az új fórumnak, megjavultak az ő és ű betűim

mostmár nem csak krikszkrakszok jönnek ki helyettük

szóval őőőőőőőőőőőőőőőőőő és űűűűűűűűűűűűűűűűűű :D :D :D

Musz

KépKép
muszkuru

Lányok!

Légyszives szavazzatok Bodnár Csengére, vagy Petrára. (iker kislányok, de külön indulnak.

Köszönöm szépen

http://apps.haon.hu/tools/myfavorite/we ... at=success

2. sorban vannak
Vendég

Cosmo,

Szavaztam :D

Tényleg nagyon szép kislányok.

Musz

KépKép
muszkuru

Köszönöm! :)
Vendég

Muszkuru!
gratula te is a párom vagy. hárman párban.
Kiváncsian várjuk a módszereteket.

Cosmo!
Szavaztam!
Gyönyörűek a kislányok!

Kis_plutó!
Hogy állsz a vasalással?

Málna!
Tök jó a tábla.

A hétvégén én se leszek anyuéknál törjük a betont. S a törmeléket hordjuk a padlásra. Egy kicsit félek tőle. Remélem nem lesz baj. Nem akarom még nekik doki elött elmondani.

Szép időt mindenkinek
nika04

Nika, köszi :D
Vendég

Csajok, gáz van - vérzek :cry:

de nem úgy, ahogy akkor szoktam, amikor piri jön

akkor először maszat, utána 2 nap múlva erősödik

most viszont kapásból megvan, bár nem erősen

mi ez? :?:

Musz

KépKép
muszkuru

Nika

Ugye most nem mondod komolyan?!
Akkor mond azt,hogy nem érzed jól magad,elrontottad a gyomrod,vagy fáj a hajad.
Nehogy már aszfaltbetyárrá változzál és egy talicskát tologass,mert most rögtön odrohanok és fenékbe ruglak!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

málna2162

Szerintem hívd fel az orvosodat.Mond meg hogy mit teszteltél tegnap

málna2162

Ma teszteltem, reggel

Le kellett volna fényképeznem a telefonommal, hogy meg tudjam neki mutatni... :?

Mindegy, felhívom a rendelőt, hogy mit mondanak, Málna köszönöm a tanácsot

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
Menj el dokihoz minál előbb. Nekem is volt piri de szex után. Inkább ilyen seb vérzés. Arra írta Kis_Plutó, hogy ő is járt már így, mert ő volt alul. Lehet, hogy méhszájsebed van?

Málna!
Köszi, hogy így vigyázol "ránk". Remélem kitudom vhogy bulizni a párom is mondta, hogy majd kitaláljuk azt, hogy meghúzodott a hátam. :))
nika04

Ha nem viszel fényképet akkor is elfogják hinni,hogy ott volt a csík.A beágyazódástól is vérezhetsz.Van aki a terhesség alatt is menstruál.Ne ilyedj meg!!

málna2162

Méhszájseb?????????Ne temessük már el szegény csajt rögtön :D
Nyugi!!Majd a doki megmondja.Simán vérezhetsz a beágyazódás miatt is.Ha nem görcsölsz és nincsenek fájdalmaid akkor nem lehet nagy a baj!!

málna2162

Muszkuru, gyorsan hívd fel a dokidat!!
Vendég

Muszkuru,
mindenképp beszélj a dokiddal. Csak betétet... tudod.

Málna,
a Szt Imrében nem lehet bemenni a kórtermekhez. Társalgóban és az előtérben, kertben lehet találkozni. Babát üvegen át lehet nézegetni, mert az üveg mögé oda kell húzni a "bevásárló kocsiban".
Vendég

Sziasztok Lányok!
Még meg kell tanulnom, hogy miket tud az új babanet, de tetszik. :D Viszont tegnap rosszul voltam, hogy nem tudtam rólatok!
Nektarin: :cry: , de a lánybúcsú biztosan eltereli a figyelmedet és a nászút meghozza a sikert! Hová is utaztok?
Cosmo: szavaztam én is, csudi aranyosak a csajok! :)
Nika: inkább etesd, itasd a fiúkat, de ne pont most betonozzál, párod biztosan úgysem hagyná :P
Málna: nagyon jó a Mátés grafikon és látom a táblával is egyre több dolgod lesz! :wink:
Muszkuru :D , ugye már felhívtad a dokit, biztosan nem lesz nagyobb gond, ha pozitív volt a teszt, ott van a Baba, csak lehet, hogy a szervezeted emlékszik a mensesekre. Sok embernél van ilyen! Kép 1148033924.58.gif
Plútó: még mindig van nálunk is vasalnivaló, elküldjem, te annyira szereted csinálni, nem? :wink:
Sziszi: én sem leszek a hétvégén, ezért most szeretnék Boldog Szülinapot kívánni neked! Kép 1148033908.82.gif
Bea: neked jó hétvégét, ha nem találkoznánk, legyél sokat a levegőn, akkor talán elkerülnek a szagok, vagy egy gázálarc :roll:
Takidó: te nem émelyegsz még, mint Bea? Mikor lesz szünet az oviban? Lassan ballagások vannak nem? :?:
Hoppá: ez az, így kell hozzáállni és akkor biztosan sikeres lesz ez a hónap :P
Képzeljétek tegnep este végre 3 hónap után az ovulációs tesztem pozitív lett, hát legalább úgy örültem neki, mintha egy másik fajta teszt lett volna. Megállapítom, hogy valami lehet a levegőben, ami csíkokat hoz : :wink: . Ezért később is jöttem dolgozni, végülis ki kell használni a csíkokat :oops:
Meli: engem kihagytál a felsorolásból, de én is így vagyok vele, hogy remélem senkit nem hagytam ki. És mindenkinek puszika.
Kép 1148034295.81.gif

Andi
candi

Málna, Andi
Köszi a gratulációkat.

A kisfiam is már nagyon várja, hogy meghúzhassa a fulemet :D
Biztos jól rá fog csimpaszkodni, edzek is már...
Vendég

Sziasztok
Még élek :D
Beszéltem a dokimmal, nincs nagy gáz, amíg nem görcsölök vagy nem fáj nagyon.
Egyelőre egyik tünetet sem produkálom, nem érzek semmit, csak a betétem árulkodik egy kicsit.
A doki azt mondta, hogy pihennem kell és relaxálnom, úgyhogy azt hiszem magamra csukom az ajtómat itt az irodában :)
Ha viszont nem javul, berendel magához a kórházba - ma nem rendel, de ott megtalálom.

Szex miatt nem lehet, mert pont a beágyazódás miatt már 3 napja nem voltunk együtt apával.
Amikor polipom volt, akkor vérezgettem együttlétek után, de ez nem olyan.

Kicsit megnyugodtam, de azért szemmel tartom magamat 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok
Még élek :D
Beszéltem a dokimmal, nincs nagy gáz, amíg nem görcsölök vagy nem fáj nagyon.
Egyelőre egyik tünetet sem produkálom, nem érzek semmit, csak a betétem árulkodik egy kicsit.
A doki azt mondta, hogy pihennem kell és relaxálnom, úgyhogy azt hiszem magamra csukom az ajtómat itt az irodában :)
Ha viszont nem javul, berendel magához a kórházba - ma nem rendel, de ott megtalálom.

Szex miatt nem lehet, mert pont a beágyazódás miatt már 3 napja nem voltunk együtt apával.
Amikor polipom volt, akkor vérezgettem együttlétek után, de ez nem olyan.

Kicsit megnyugodtam, de azért szemmel tartom magamat 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Candi: köszi :D

Sziszi: Bár babonából nem szoktam senkinek szülinapot kívánni előbb, de nem akarom, hogy azt gondold, hogy nem köszöntlek fel pedig itt vagyok, úgyhogy BOLDOG SZÜLINAPOT! :D

Komolyan a Szt Imrében ilyen komoly szabályok vannak? Ahol én fogok szülni ott még a férjem is bent alhat velem és ott van végig a baba. Nem is tudtam, hogy még van zárt szülészet! :shock:
Vendég

Muszkuru: örülök, hogy egy kicsit meg tudott nyugtatni a dokid. Nem tudsz előbb lelépni és inkább otthon pihizni egy nagyot? :?: :o
Egész hétvégén izgulni fogok érted!
Cosmo: Melyik kórházról van szó. Ahova én járok ott is szigorúak a szabályok, de én biztosan saját felelősségre le fogok előbb lépni, ha minden rendben lesz. Kórházfóbiám van :oops:
Ahol régen dolgoztam ott is nyitott a Papák számára is az osztály egy része!

Andi
candi

Candi: Flór Ferenc kórház. Vannak 2 ágyas szobák ahol egy másik kismamával vagy és a babáitokkal, és van "családi szoba" ahol egyedül vagy, és bent alhat veled a férjed és végig ott lehet a baba, van saját fürdőd, légkondi, plazma tv.
Én is utálom a kórházakat, de nem jönnék ha előbb, ez végülis olyan, mint egy szálloda. :D
Vendég

Cosmo: így érthető, szállodai szolgáltatásról én sem mondanék le! :lol:
Ezek nem fizetős szobák? Nem kérdeztem mostanság, de mi újság a szőrszálakkal, nem lett semmi mellékhatása a kezelésnek?

Andi
candi

Cosmo
Én ott szültem és SZUPER!!
Ki az orvosod?

Muszkuru
nyugi,nyugii
Örülök hogy rendben vagy!

málna2162

Candi:
De igen, fizetősek, ha jól tudom akkor a 2 ágyas 4000 Ft / éj, a családi szoba 10.000 Ft /éj. He valaki megengedheti magának szerintem érdemes ilyen szobába menni, sokkal emberségesebb és úgyis csak 4-5 éjszakát van bent az ember normál szülésnél ha nincs komplikáció.
Ma voltam szőrtelenítésen megint. Háát, a bikinivonal és a hónapj nem volt kellemes, de túléltem. Szerencsére minden ok! :wink:

Málna:
Komolyan? De jó! Örülök, hogy szupernek tartod!!! Dr. Erdélyi Zsolt az orvosom és Bakos Zita a választott szülésznőm. Mindkettőt nagyon szeretem!! Tündéri emberek. :D
Vendég

Candi:
De igen, fizetősek, ha jól tudom akkor a 2 ágyas 4000 Ft / éj, a családi szoba 10.000 Ft /éj. Ha valaki megengedheti magának szerintem érdemes ilyen szobába menni, sokkal emberségesebb és úgyis csak 4-5 éjszakát van bent az ember normál szülésnél ha nincs komplikáció.
Ma voltam szőrtelenítésen megint. Háát, a bikinivonal és a hónalj nem volt kellemes, de túléltem. Szerencsére minden ok! :wink:

Málna:
Komolyan? De jó! Örülök, hogy szupernek tartod!!! Dr. Erdélyi Zsolt az orvosom és Bakos Zita a választott szülésznőm. Mindkettőt nagyon szeretem!! Tündéri emberek. :D
Vendég

Candi:
De igen, fizetősek, ha jól tudom akkor a 2 ágyas 4000 Ft / éj, a családi szoba 10.000 Ft /éj. Ha valaki megengedheti magának szerintem érdemes ilyen szobába menni, sokkal emberségesebb és úgyis csak 4-5 éjszakát van bent az ember normál szülésnél ha nincs komplikáció.
Ma voltam szőrtelenítésen megint. Háát, a bikinivonal és a hónalj nem volt kellemes, de túléltem. Szerencsére minden ok! :wink:

Málna:
Vendég

bocsi nem akartam 3x elküldeni, de valami nem stimmel nálam a Babanettel :(
Vendég

A reggeli kapkodás és délelőtti izgalom után most sikerült visszaolvasnom.

Csajok, nagyon kedvesek vagytok, hogy aggódtok értem. Köszönöm.

Sziszi, nem leszek a hétvégén, így ezúton szeretnék boldog szülinapot kívánni : Kép 1148041638.96.gif
(csak vasárnap bontsd ki :lol: :lol: :lol: )

Nika, szerintem is hivatkozhatsz frontra, vagy egyébre, biztos akad más segítenivaló is, amit friss kismamik is elvégezhetnek :wink:

Nektarin, jó szórakozást a leánybúcsúra!

Cosmo, ez a kórház akár luxusszállónak is beillene :D

Andi, akkor mindent bele!
És kérlek ne izgulj miattam, a doki megnyugtatott.
Másrészt pedig úgy gondolom, ha valami miatt most nem jön össze a babó, annak is megvan az oka, valami miatt a természet így akarja.
Elhatároztam, hogy nem görcsölök miatta, elfogadom, bárhogy is lesz.

Vikike, vannak már híreid?
Voltál dokinál?

Musz

KépKép
muszkuru

Nálam sem...

Cosmo

Mostmár árul el nekem,ugye a XVI-ban laktok?!Én is ott laktam ,csak ezért kérdezem,sőt a szüleim még mindig ott laknak.
Nekem Dr.Fábián István az orvosom.Nem volt választott szülésznőm.És 3 -at fogyasztottam el mire Máté megszületett.Végül Tasnádi Erzsinél született meg.De a másodiknál biztos,hogy megfogom kérni Őt már előre.

Láttad már a szülőszobákat is?
Szerintem ha van lehetőség arra egy kórházban,hogy fizetős szobába menjen az ember akkor mindenféle képen használja ki.Nem "feltétlenül"anyagi kérdés csak.Főleg a végén amikor már így is eltalicskázott az ember egy csomó pénzt az orvosának.
Nincs semmi bajom a kisebbséggek amíg békén hagynak.De a Kistarcsai körházban elég sok van belőlük...Közös wc,fürdő...
Én napi 3000.- fizettem 2 éve.Megérte!

málna2162

Nálam sem...

Cosmo

Mostmár árul el nekem,ugye a XVI-ban laktok?!Én is ott laktam ,csak ezért kérdezem,sőt a szüleim még mindig ott laknak.
Nekem Dr.Fábián István az orvosom.Nem volt választott szülésznőm.És 3 -at fogyasztottam el mire Máté megszületett.Végül Tasnádi Erzsinél született meg.De a másodiknál biztos,hogy megfogom kérni Őt már előre.

Láttad már a szülőszobákat is?
Szerintem ha van lehetőség arra egy kórházban,hogy fizetős szobába menjen az ember akkor mindenféle képen használja ki.Nem "feltétlenül"anyagi kérdés csak.Főleg a végén amikor már így is eltalicskázott az ember egy csomó pénzt az orvosának.
Nincs semmi bajom a kisebbséggek amíg békén hagynak.De a Kistarcsai körházban elég sok van belőlük...Közös wc,fürdő...
Én napi 3000.- fizettem 2 éve.Megérte!

málna2162

Málna,

igen, a XVI.ker-ben lakunk.
Még nem láttam a szülőszobákat, de már készülünk megnézni és a szobákat is! :)

Milyenek?
Vendég

Na nesze neked vasalás :twisted: :twisted: , itt ülök és csak olvasok, meg olvasok...
Amugy jól látjátok nagyon szeretek vasalni, van is bőven mindíg mit. 3 felnőttről és 2 gyerekről állandóan tele a szennyestartó :evil:

Muszkuru, vigyázz nagyon magatokra :D :D , kis vérzés még belefér.. amugy gratulálok.

Apropó, nálatok is lassú a Bbnet? Mert nekem borzalmasan az :evil: :evil:
Na, majd este jövök, legyen ám itt akkor is valaki :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ha a kórházat láttad akkor gondolom nem sok jóra számítanál.
Nagyon szuper.Az az alapítvány újította fel és tartja fent aki a szobákat is.Nagyon szuper.Három szülőszoba van.A legmodernebb szülőágyakkal ,rómaiszékkel,szüllőkerékkel,pezsgőfürdős fürdőkáddal.
http://www.weborvos.hu/adat/korhaz/2005marc/48-49.pdf
itt van egy részlet a szülőszoba kialakításáról meg egy cikk is.

Az lenne az igazán jó haminden kórházban ilyen körülmények között lehetne szülni...

Lányok én most rohanok törpiért a bölcsibe.A hétvégén nem leszek,megyünk a Tiszához.Nem is baj mert tanulnom kell,legalább nem fogok itt ülni a gép elött :D
Majd gondolok rátok!!
Mindenki vigyázzon magára.És pihenjen.

Nika
Csak semmi lapátolás!!
Kép 1148045055.75.gif

Mindjárt rakok fel képet arról,hohgy mit csinálok a tesóm szülinapjára!

málna2162

Málna,

nagyon örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a szülészetről. Eddig csak jókat hallottam róla, örülök, hogy te is megerősíted! Úgy tudom, hogy jelenleg ez a legjobban felszerelt és kialakított szülészet, még a Telki magánklinikánál is jobb. (hétfőn szült ott egy közeli ismerősöm. Kislányt, 3500g 55cm-re, ma jönnek haza a kórházból)
Vendég

Hűűű de laza...

Kép 1148045563.jpg

Kép 1148045588.32.jpg

A képet itt találtam a neten.De ezt már én csináltam.Csinálok még neki decoupageal két reggeliző tálcát.Majd arról is rakokképet.Ha kész lesz...[/img]

málna2162

Málna,

nagyon örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a szülészetről. Eddig csak jókat hallottam róla, örülök, hogy te is megerősíted! Úgy tudom, hogy jelenleg ez a legjobban felszerelt és kialakított szülészet, még a Telki magánklinikánál is jobb. (hétfőn szült ott egy közeli ismerősöm. Kislányt, 3500g 55cm-re, ma jönnek haza a kórházból)
Vendég

Málna,

Vendég

Málna: nagyon ügyes kezed van! Milyen festékkel csináltad? :wink:
Plútó: akkor ma sem találkozunk, de legalább jól szórakozol :lol:
Cosmo: ráadásul a Telkiért sokat is kell tejelni, nekem is szültek már ott barátnőim!
Merre van a Flór kh.? Most hirtelen nem tudom behatárolni :oops:
Majd, ha aktuális lesz, lehet, hogy kérek tanácsot tőletek orvos ügyben.
Én a II. Női.-re járok, ott is hipermodern lett a szülőszoba, de a többi része eléggé lepukkant!
Muszkuru: OKÉ nem aggódok annyira , akkor csak drukkolok, hogy minden rendben legyen, jó?! 8)

Andi
candi

Bocsi, hogy ennyiszer átmegy az üzenetem, de állandóan lefagyok :(

candi,

A Telki kórház nagyon szép, de a világ végén van és alá kell írni állítólag egy papírt, hogy vállalod a felelősséget, hogy bizonyos sürgős ellátásokat nem tudnak ott végezni és akkor átvisznek máshova. Jó mi?
Ahogy a férjemmel számoltuk, nagyjából Telki árban lesz a szülés a Flórban is, de itt legalább közel vagyok az otthonomhoz és full felszerelt a kórház 600 ember dolgozik benne.
A kórház Kisarcsa határában van, végig kell menni az Örstől kifelé a Kerepesi úton.
Vendég

Bocsi, hogy ennyiszer átmegy az üzenetem, de állandóan lefagyok :(

candi,

A Telki kórház nagyon szép, de a világ végén van és alá kell írni állítólag egy papírt, hogy vállalod a felelősséget, hogy bizonyos sürgős ellátásokat nem tudnak ott végezni és akkor átvisznek máshova. Jó mi?
Ahogy a férjemmel számoltuk, nagyjából Telki árban lesz a szülés a Flórban is, de itt legalább közel vagyok az otthonomhoz és full felszerelt a kórház 600 ember dolgozik benne.
A kórház Kisarcsa határában van, végig kell menni az Örstől kifelé a Kerepesi úton.
Vendég

Málna,

nagyon vagány a kisfiad! :wink:
Vendég

Cosmo: így már képben vagyok. Telkibe én sem mennék, ki jönne el meglátogatni és egyébként is :o
Én mostmár ellépegetek haza, hiszen még dolgom van Apával este, addig készülök valami fini vacsival! :oops:
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok, csak az idő is jó legyen! Holnap velencén vagyok, csak hétfőn leszek
Puszi mindenkinek :roll: Kép 1148048769.81.gif

Andi
candi

Sziasztok!

Voltam ma dokinál, hát az a helyzet, hogy megvizsgált a doki, de nem érzett semmit, elküldött ultrahangra is, ott sem láttak még semmit(hasi ultrahang volt). Kérdezte az ultrahangos doki, hogy nem érzem magam terhesnek, mert ő szerinte nem vagyok az, azt hittem elbőgöm magam. Most miért mondta ezt, miért nem azt mondta, hogy lehet hogy az vagyok csak még olyan pici, hogy nem látni semmit. Azt is mondta, hogy lehet hogy téved, menjek vissza 10nap múlva controllra. Mikor mutatja ki az ultrahang a terhességet? Ja és csináltam ma még egy tesztet egy teljesen más fajtát és persze az is pozití lett, a vérzésem sem jött még meg. Sőt itt már erőssebb volt a Tcsík mint a C csík. Ez a doki jól elrontotta a kedvem :cry: . Biztos túl korán voltam nem? De legközelebb ha megyek magánhoz fogok menni.
vikike_

Candi

Üvegfestékkel csináltam

Cosmo

Mennyit kell fizetni a Telkibe?

Vikike

Nyugi!!!
Most néztem hogy neked a ciklusaid 35 naposak.Biztos,hogy csak túlkorán mentél!!!!!
Ha a teszt is mutatja akkor biztos úgy van.
Azt mondják,hogyha elmegy a baba a teszt még akkor is mutatja.DE AKKOR SEM MEGY EL NYOM NÉLKÜL,ANÉLKÜL HOGY TE AZT NE ÉREZNÉD.PL:NAGYON ERŐS VÉRZÉS!!!NEKED ILYEN NEM VOLT ÚGYHOGY NYUGODJ MEG ÉS PIHENJ!!!ÉS KERESS EGY MAGÁN ORVOST AHOL VAN HÜVELYI UH.NEM RÉG ÍRTAM,HOGY AZÉRT CSINÁLNAK AZ ELSŐ IDŐBEN HÜVELYI UH-T MERT MÉG PICI.AZON LÁTSZIK, DE A HASIN MÉG NEM BIZTOS.ESETLEG AKKOR HA NAGYON JÓ FELBONTÁSÚ GÉPPEL DOLGOZIK AZ ORVOS.EZEK SZERINT NEM AZZAL DOLGOZOTT.
NE KESEREDJ EL!!!

málna2162

Vikike én a lányommal jártam így :)
35. napon + teszt után pár nappal mentem. Mondjuk nekem vizsgálattal azt mondta az orvos, hogy valószínű, hogy az. :D
Viszont az UH-on semmilyen terhességre utaló jel nem volt :( én 1 hét mulva mentem akkor 6 hetes vérzéskimaradáskor ott volt az 5 hetesnek megfelelő petezsák. :D
Szépen meg is nőtt :D , most ugye már 7 éves.
Ne csüggedj, vigyázz magatokra, lesz ott baba :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi Málna a nyugtatást :D , most már megpróbálok lehiggadni és majd csak később megyek megint dokihoz.
vikike_

Vikike, a doki tényleg lehetett volna kedvesebb, de ne keseredj el, két teszt nem tévedhet.
Ha eljön kontroll ideje, próbálj olyan dokit keresni, ahol van hüvelyi UH.
Nem nyomogatta meg a pocidat? Ha jól tudom, ilyenkor azt is szokták.

Andi, jó főzőcskézést :D Kép 1148051427.91.gif

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?