Megvan a fiú név is, bár kettő közül nem tudtunk választani, így valószínűleg mind a kettő marad: Botond Bendegúz. Ha lány, akkor Veronika. Bizonytalan, hogy mikor érkezik meg a pocakból, az orvos szerint június vége, az életet adónk szerint még e hó vége. Már tervezgetem, hogy hogy rendezzük át a szobát, hogy mikre van szükség, miket kell vennünk. Annyira izgalmas és örömteli!
Bálint mintha megérzett volna valamit, ma egész nap olyan édes volt, huncutkodott és sokat bújt! Még nem mondtuk el nekik, így arra kérnélek Benneteket, hogy a szombati talin Vivien előtt ne beszéljünk a leendő kistesóról! Köszi
Amneris: Zitus nagyon édes, köszönjük a mosolyokat!
Matiba: De kár, hogy nem tudtok jönni!
A június 10-re már lehet, hogy mi nem tudunk menni
Tirza: Milyen színű lesz a gyerekszoba? sikerült megvenni ma a festéket? Nálunk könnyen ment a várakozás, mert Vivienre mindössze 6 hónapot vártunk, Bálintnál pedig ugye itt volt a lánykám, aki mellett már nem volt olyan "üres" az élet
Most pedig...
Az adatokat megkaptam, köszi, beírom a táblába!
Idusa: Jaj de jó, hogy végre megkönnyebbülhettek és kiderült, hogy Lilinek nincs semmi baja!!! Megkaptam az adatokat, köszi, beírom a táblázatba!
Mera: Nem tudok válaszolni a kérdésedre. Harmadik gyereket amúgy is terveztünk
Kizsó: Hát igen, ültünk a padon és beszélgettünk a harmadikról
Nekem is annyira hihetetlen!!! Amikor anyukáddal beszéltem, hol elakadt a szavam, hol könnyeztem, hol meg vihogtam, mint egy kiskamasz...
Süni: Olyan jó olvasni, hogy milyen szépen fejlődik a kisfiatok és hogy milyen klasszul összetartoztok már!
Nagyon várom a szombatot!!!
Napsugi: Nagyon jó lett a fotóalbum, köszönjük szépen!!!!
Gabszi: Együtt babázunk!
Ígértem Neked bébijátékokat, de ha nem haragszol, mégis megtartanám őket....
Vasárnapig nem leszek, mert már holnap megyünk fel Bp-re és én Viviennel ott is maradok, csak a fiúk jönnek haza. Puszi nektek és akkor szombaton találkozunk!!!