<font color="660000">Eszti
nálunk dettó ugyanez volt tegnap.
Andris egész nap szopott volna, ha meg nem, üvöltött. Még séta közben is, pedig azt nem szokta. Aztán mikor hazajött a férjem, akkor végre kitombolhatta vele a feles energiáit (rengeteg van neki
). Én valahogy képtelen vagyok levezetni. Mégse dobálhatom egész nap a 8,5 kilós gyerekemet. Szóval tegnap nagyon kiakadtam megint.
Mamacka: ez nálunk is így volt, sőt én még most is elég hülye vagyok és sokszor baromi türelmetlen.
Úgyhogy kipróbálom Sasha tippjét. Köszi!
Ilba
Dolgozom, de nem a köcsög főnökömnek, úgyhogy sajna nem járok arra.
Egyébként mielőtt elkezdtem ott dolgozni, a Kenyeres-Szőlő utca sarkán lakott a bátyám másfél évig. Szóval sokat jártam arra.
Szívesen átadnám neked kicsit Andrist, hogy végre beszéljék meg egymás között.
Beninek: hogy milyen jó szopizni és enni. Andrisnak meg, hogy néha azért ki kell bírni tovább is, mint 3 óra és mozogni is kéne.
ÉS a legfontosabb:
pénteken estefele séta közben elkezdett beszélni Andris. Egyik percről a másikra. Kb. így: hagyabagya-hagyabagya, úgy magyaráz, mint egy széles szájú kisbéka (ha még emlékeztek a viccre).
Este is folytatta az ágyban. Azt hittem megzabálom, olyan édes volt és olyan komolyan csinálja. Nekem meg nevethetnékem van, már a férjem mondta is, ne nevessem ki, mert nem érti.
Mindenkinek szép napot!
Kár, hogy elmarad a tali.
Mostmár biztos nem lesz? Mi jövő héttől majdnem 2 hétig Bicskén leszünk, de ott is van net... </font>