Új privát üzeneted érkezett!

Ezer bocs Szonja mellett kifelejtettem Zsófit, de neki is boldog névnapot!
Kép

Ilba,
nem lehet, hogy Beni délben nem nagyon éhes? Petra 4 hete délben nem akar kajálni. Úgy bereggelizik, hogy örömtáncot lejtek, ha délben 90-et kajál, amúgy meg soha nem adja 150 alá.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
ne is írj kérlek ilyet, hogy nem adja 150 alá! Kép
Beni hajnalban szopizik és utána, ha rajta múlna este 7kor enne legközelebb. Kép
Szóval a bereggelizés nálunk elmarad. A mai nap:
10-100mili, 13:30-100mili előtte 30mili alma, 17-150mili és 19:30-160mili, de egy részét kihányta.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Jelentem kibújt az első fogacska, azt nem tom mikor ma este vettem észre. Nem volt nyűg, sírás. Majd lehet ma este.
Sok boldog névnapot a névnaposoknak!Kép

Kép
vanília

Boldog névnapot Csajócák!

Vanília, gratula a fogacskához! Majd fényképezd le!Kép

Vuka neked pedig hepi börszdéj! Milyen ruhákat kaptál?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ÚÚÚÚÚÚÚRISTEN, meztelenül fotóznak!!!
Kép

Gyorsan hátat fordítok!
Kép

Még mindíg nem hagytátok abba?!
Kép

Nincs más hátra, meglépek...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, miután hosszasan "vitáztunk" a férjemmel, hogyan is mutassam be a ruháimat, döntöttem és íme (életben még jobban néznek ki, hát még rajtamKép)
Kép
Apósomnak is ki kell küldenem e-mailen, hogy mit kaptam ajándékba és a férjem szerette volna, ha rajtam van a ruha, de én utálok pózolni. Ti hogy vagytok ezzel?
Ja kaptam még egy szép virágcsokrot is Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na most nézem, hogy Livicsek meg milyen bátor volt, Õ még meztelenül is vállalta a fotózást Kép
(Mondjuk sokkal jobban is néz ki, mint én!!!!!)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
és ezeket csak úgy egyedül vásárolta vagy Te is ott voltál? Tök jók!!!! Ügyi!
Zolinak még a saját ruháit is én veszem.KépKépKép
Egyébiránt én is utálok pózolni, de egy fotób@zi férj mellett hozzáedződtem. Claudia Schiffer amatőr kezdő hozzám képest.KépKépKép (Pózolásban, külsőleg nem annyira...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok

Egy gyors bekukk... csak, hogy lássátok még élek...

...bár igaz elég vacak a kedvem... Kép
...mióta megvan babszem elég sokat marakodunk férjecskével... olyan kiálhatatlan vagyok, hogy csak na... anyóstól már kaptunk ejnye-bejnyét... nem mintha az ő házasságuk mintaértékű lenne... (három éve elváltak és itt ölik egymást) Ide mi nemjutunk el... nincs is nagy baj, csak fáradtak vagyunk én meg egy kicsit depis is...

Házassági évfordulónk nekünk még csak az első lesz most vasárnap... viszont sajnos a férjem vizsgázik és már vasárnap el kell utaznia Keszthelyre két napra, így úgy döntöttünk, hogy megyünk vele... nemtudom mi lesz... egy kicsit izgulok! Kép

Gabuska
Klassz a képregény! Kép

...megyek is aludni mert hulla vagyok... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
mi is sokat vitatkoztunk a első hónapokban, egy házisárkány voltam és mindig Zolinak volt igaza. De tudta, hogy nem neki szól. ELMÚLIK!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

MAmacka!

Orbáncfű cseppeket tudom ajánlani melegen. Elvileg szó szerint isKép A lényeg, hogy szopi mellett is lehet szedni, mert csak gyógynövény semmi több. Amire lehet szedni: Depi, vagyis a megfogalmazás a papírkáján: nyugtalanságra, ... húha, most kilibbent a fejemből ... nyugtalan eredetű idegességre, vagy valami ilyenKép Patikában vettem és homeopata doki ajánlotta. Nekem segített a Daninál is ilyen ügyben és most is hamizom, mert én is észrevettem magamon már, hogy a viselkedésem hagy némi kivetnivalót... jó.
Kb 800 forint

sasha

Kép
sasha

Házassági évvforduló? Az mi a szösz?Kép Nekünk együttlevős fordulónk van, de csak kb-raKép Kb 10 év vagyunk együttKép

cupp
sasha

Kép
sasha

Mi is csak az együttlévőst tartjuk számon, a házasságira csak rácsodálkozunk aznap, hogy jééé!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szijasztok,

Házassági évforduló??? Hűűű, azzal mi gondban lennénk, mert nem vagyunk házasok, vagyis vadházasságban élünk, hihihi Kép Kép
Bár néha már megkérte a kezem, de szerintem csak viccből. Kép

Mamacka, idővel jobb lesz, hidd el, mi is eléggé feszültek voltunk az első időkben, amíg meg nem szokjátok, hogy már nem ketten, hanem hárman vagytok. Ez önkéntelenül feszültséget hoz két ember közé, ráadásul mindketten fáradtak vagytok.
Menjetek Balcsira nyugodtan, nagyon jó lesz, hidd el! Áron is élvezni fogja!! Kép

Utólagos boldog névnapot a csajocskáknak!

Vuka, nagyon jók ezek a képek, ügyesek vagytok az úszással. Kép

Tegnap Bence egész nap evett, de komolyan, óránként evett, de úgy, mintha napok óta nem evett volna, pedig higgyétek, hogy kapott előtte is Kép. Nem tudom, ma mi lesz, nektek volt ilyen?
Lehet, ez a 3. hós gyarapodási ugrás, vagy mi. Nyűgi is volt a drágám.
De éjjel jól aludt, és most is vidám. Kép

Puszika
Vendég

<font color="660000">Eszti
nálunk dettó ugyanez volt tegnap. Kép Andris egész nap szopott volna, ha meg nem, üvöltött. Még séta közben is, pedig azt nem szokta. Aztán mikor hazajött a férjem, akkor végre kitombolhatta vele a feles energiáit (rengeteg van neki Kép). Én valahogy képtelen vagyok levezetni. Mégse dobálhatom egész nap a 8,5 kilós gyerekemet. Szóval tegnap nagyon kiakadtam megint.

Mamacka: ez nálunk is így volt, sőt én még most is elég hülye vagyok és sokszor baromi türelmetlen. Kép Úgyhogy kipróbálom Sasha tippjét. Köszi!

Ilba
Dolgozom, de nem a köcsög főnökömnek, úgyhogy sajna nem járok arra. Kép
Egyébként mielőtt elkezdtem ott dolgozni, a Kenyeres-Szőlő utca sarkán lakott a bátyám másfél évig. Szóval sokat jártam arra.
Szívesen átadnám neked kicsit Andrist, hogy végre beszéljék meg egymás között. Kép Beninek: hogy milyen jó szopizni és enni. Andrisnak meg, hogy néha azért ki kell bírni tovább is, mint 3 óra és mozogni is kéne. Kép

ÉS a legfontosabb:
pénteken estefele séta közben elkezdett beszélni Andris. Egyik percről a másikra. Kb. így: hagyabagya-hagyabagya, úgy magyaráz, mint egy széles szájú kisbéka (ha még emlékeztek a viccre). Kép
Este is folytatta az ágyban. Azt hittem megzabálom, olyan édes volt és olyan komolyan csinálja. Nekem meg nevethetnékem van, már a férjem mondta is, ne nevessem ki, mert nem érti. Kép
Mindenkinek szép napot!
Kár, hogy elmarad a tali. Kép Mostmár biztos nem lesz? Mi jövő héttől majdnem 2 hétig Bicskén leszünk, de ott is van net... </font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga, jó ez a hagyabagya...... Kép Kép Jót nevettem Kép
Vendég

Örülök, hogy mindenki házisárkány volt! Kép
...ez egy kicsit megnyugtatott! Kép KépKép

Aranyosak vagytok! Kép

Eszti
Mi ma megyünk a dokinkhoz! Kép
Tegnap voltunk hat hetesek!

Megyek mert nyűgizik! Kép

pussz

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihóka!
Mamacka! nyugodj meg, én is tiszta hülye voltam csak nem vitatkoztam, hanem mindenért bocsánatot kértem. Tiszta gáz. Nálunk addig amíg éjszaka is kellet kétoránként kelni nem is volt jobb. Olyan voltam mint a zombi. Így utólag nem is tudom, hogy bírtam ki. Ajánlom a sétát nekem jót tett. a levegő. Csak akkor volt vagy mínusz akárhány.
A párommal a múlt héten volt egy jó hetünk szegényhez nem szóltam normálisan egyszer sem talán. Jött sajna a havi egy női probléma. Szerencsére gyerkőc nem vette észre, szopizik mint máskor.
(Ma megint vasaltam, agyrém)
Gabi! Lívike hogyan van?

Puszkó

Kép
vanília

Gabuska,
apa egyedül választotta a ruhákat. A gatya és a blúz jó, de a ruhából azért megnézném a 38-as méretet, mert ez most a melleimnél ippeg jó. Ha egyszer lesz időm akkor melltartókat kell vásárolnom, mert szörnyű, hogy mennyivel megnőttek (régen se voltak kicsik). Nem tudom mi lesz ha jön a következő baba és még nőni fognak, már most sem bírom el őket, szaladni meg végképp nem is tudok Kép
A helyesírásos e-mail nagyon jó volt. Köszi!

Mamacka
kitartás, lesz ez még így se!

Vanília,
nálam se ártana egy vasalás, nyugodtan jöhetsz ide is Kép (Pedig egy csomót vasaltam mostanában, de soha nem akar elfogyni.)

Mi a házassági évfordulókat és az összejöveteles évfordulókat is ünnepeljük, nem árt a sok hétköznap után. Az ünneplés nem jelent mindig ajándékot is, max. étterembe megyünk, vagy romantikázunk.

Ma éjjel először riasztott a légzésfigyelő, még soha nem csinált ilyet. Kíváncsi lennék ez most valós volt, vagy csak Petra feküdt rosszul (bár a szokásos helyén volt). Petra nem ébredt fel a szörnyű visító hangra, csak mocorgott egy kicsit mire átmentem, aztán aludt is tovább. Szóval nem tudom???

Vvolga,
tök jó, hogy már így tudsz Andrással beszélgetni. Én is úgy meghallgatnám.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, nekünk múlt héten szólalt meg először a légzésfigyelő, szintén éjjel, hasonalváskor. Noémi olyan mélyen aludt, hogy mikor felvettem, még akkor sem ébredt fel, hanem változatlanul az összegömbölyödött kis magzati pozíciójában folytatta az alvást. És én sem tudtam, hogy ez most mi volt.

Mamacka, én nem voltam házisárkány, A legkevésbé sem. Nem is kergettem Noémi apukáját őrületbe a gyilkos ironizálásommal. Legfeljebb csak egy kicsit. Ilyenkor valamiért a teljes környezetem kipusztult körülöttem, és mindenkinek halaszhatatlan dolga akadt máshol, pl fedettpályás magasbanézés, vagy hogy üveges tekinettel meredjen a semmibe, lényeg, hogy messze tőlem. Valahogy senki nem bírja 2 percnél tovább, ha élceimet rajta tökéletesítem, ki érti ezt.

Kép Kép
coolasa

Pedig Coolasa nagyon jó a stílusod, nem értem miért ritkul néha a környezeted KépKépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, köszönöm, de én viszont tudom. Itt veletek kedves vagyok meg cukimuki, de ez a stílus nemes célokra is használható, pl. mások gyengeségeire rávilágító kritikai észrevételek megfogalmazására. Természetesen segítő szándékkal, ehe.

Kép Kép
coolasa

Csak ugye kár, hogy ezt a segítő szándékot nem veszik észre? Kép

Na most megyünk baba-mama tornára, múlt héten kimaradt az oltás és a vendégek miatt, így ma tuti meggebedek a feladatok súlya alatt.

Coolasa Neked is irány ki a jó levegőre!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Köszi Szonja nevében a névnapi köszöntést. Tőlünk csak egy nagyobb puszikát kapott. Majd talán a hétvégén. Sajnos most rémes a lakás, mert a háló is a nappaliban van, hogy rendesen tudjuk irtani a hangyákat. Téboly! Szerencsére Szonját nem viseli meg. Mostanában este 9-től alszik hajnal 5-ig. akkor szopi majd 9-ig durmol tovább, de akkor már a mi ágyunkban.
Én született sárkány voltam. Mikor terhes lettem és most, hogy Szonja megszületett átmentem mintanőbe Kép Persze, csak a sárkánykodást illetően. A férjem mindig örömmel meg is jegyziKép Lehet csak a hormonok visszaállásáig tart?!
Vuka, nekem a nadrágos összeállítás tetszik jobban!
Eszti, tegnap Szonja is zabagép volt.

Kép

Kép Kép
natasa1975

Vuka,
az e-mailt nekem is Ilba küldte!Kép
Mi sem ajándékozunk, bár most kértem egy varródobozt, mert a régi már nagyon elnyűtt.

Natasa,
ezt a képet tuti kitenném háttérnek, ha nem lenne saját, külön bejáratú csemetém!Kép

Vvolga,
hagyabagya KépKépKépKépKép
Nálunk most a blüblü van terítéken.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szakácskönyv pasiknak

Először is, moss kezet! Igenis, moss kezet. Ez elengedhetetlen. Ebben
hajthatatlan vagyok: moss kezet! Rendben van.

Most menj a hűtőhöz, és vegyél ki 5 tojást. Azt a 4 tojást,amit
sikeresen kivettél a hűtőből, törd fel egy tálkába. Emeld fel a tálkát a
padlóról,és töröld fel a kiömlött tojást. A jövőben ügyelj arra, hogy
semmit se verj le a másik kezeddel. Vegyél ki a hűtőből újabb 5tojást,
és azt a négyet, ami megmaradt belőlük, törd fel egy tálkába.

Vegyél ki a konyhaszekrényből egy pohár lisztet és egy fél pohár
cukrot. Csukd be a tisztítószerek szekrényét, és nyisd ki a
konyhaszekrényt. Ez só. Tedd vissza a szekrénybe, és vedd ki a cukrot.
Próbáld a cukrot a pohárba önteni. Söpörd össze a cukrot,ami kiömlött.
Vedd elő a mixert, és és keverd benne a tésztát, amíg sűrű lesz.
Tisztítsd meg a falakat, a plafont és a padlót a tésztától, amit kevertél.
Nem, ez nem elég. A kutya nyalogatja a falat. Vegyél egy kendőt, és
tisztíts meg mindent. Legközelebb próbáld meg óvatosabban indítani a
mixert. Ez nem egy légpuska. Így szokták a fedelét rátenni, felülről. A
töltelékhez végy 10 almát, hámozd meg és vágd fel őket. Tegyél
ragtapaszt a sebekre az ujjadon. Jegyezd meg: felvágják az almákat,
nem meggyilkolják.

Göngyöld be az almákat a tésztába, és tedd be őket a sütőbe egy fél
órára. Ha egy fél óra múlva a tészta még nem sült meg, ez azért van,
mert elfelejtetted begyújtani a sütőt. Gyújtsd be, és várj újabb fél órát.

Letelt a fél óra, hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből.
De most már komolyan! Hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a
sütőből!! Vedd ki a tálcát most rögtön!! Gyönyörű, nagyokos! Ez már
elégett. Most menj a legközelebbi cukrászdába, és vegyél almás pitét.
Menj haza, és fogyaszd el a vásárolt almás süteményt. Előbb vedd le a
nylon csomagolást róla...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szakácskönyv pasiknak

Először is, moss kezet! Igenis, moss kezet. Ez elengedhetetlen. Ebben
hajthatatlan vagyok: moss kezet! Rendben van.

Most menj a hűtőhöz, és vegyél ki 5 tojást. Azt a 4 tojást,amit
sikeresen kivettél a hűtőből, törd fel egy tálkába. Emeld fel a tálkát a
padlóról,és töröld fel a kiömlött tojást. A jövőben ügyelj arra, hogy
semmit se verj le a másik kezeddel. Vegyél ki a hűtőből újabb 5tojást,
és azt a négyet, ami megmaradt belőlük, törd fel egy tálkába.

Vegyél ki a konyhaszekrényből egy pohár lisztet és egy fél pohár
cukrot. Csukd be a tisztítószerek szekrényét, és nyisd ki a
konyhaszekrényt. Ez só. Tedd vissza a szekrénybe, és vedd ki a cukrot.
Próbáld a cukrot a pohárba önteni. Söpörd össze a cukrot,ami kiömlött.
Vedd elő a mixert, és és keverd benne a tésztát, amíg sűrű lesz.
Tisztítsd meg a falakat, a plafont és a padlót a tésztától, amit kevertél.
Nem, ez nem elég. A kutya nyalogatja a falat. Vegyél egy kendőt, és
tisztíts meg mindent. Legközelebb próbáld meg óvatosabban indítani a
mixert. Ez nem egy légpuska. Így szokták a fedelét rátenni, felülről. A
töltelékhez végy 10 almát, hámozd meg és vágd fel őket. Tegyél
ragtapaszt a sebekre az ujjadon. Jegyezd meg: felvágják az almákat,
nem meggyilkolják.

Göngyöld be az almákat a tésztába, és tedd be őket a sütőbe egy fél
órára. Ha egy fél óra múlva a tészta még nem sült meg, ez azért van,
mert elfelejtetted begyújtani a sütőt. Gyújtsd be, és várj újabb fél órát.

Letelt a fél óra, hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből.
De most már komolyan! Hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a
sütőből!! Vedd ki a tálcát most rögtön!! Gyönyörű, nagyokos! Ez már
elégett. Most menj a legközelebbi cukrászdába, és vegyél almás pitét.
Menj haza, és fogyaszd el a vásárolt almás süteményt. Előbb vedd le a
nylon csomagolást róla...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, honnan ismered ennyire a főzési szokásaimat? Viszont büszkén jelentem, hogy a teafőzés már megy.
Kishíján.

Kép Kép
coolasa

Bocsi a duplázásért!

Coolasa,
FÉRFIAKNAK!
Vagy tán... Csak nem?!KépKépKép

Kukaborogatás ...
Kép

... utána meg büntiKép
Kép

Lábamat lógatom, jól érzem magam, én, a Kistehéééééééén
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, haha, jó ez a kistehenes fotóaláírás, bár úgy látom, ravaszul gárfildnak álcázza magát...

Kép Kép
coolasa

Szisztok!
Megpróbáltunk sétálni, de heves ordítás lett belőle noha árnyékban voltunk szigorúan. Most alszik a csemete,...
Coolasa, könyvet ír a gyermeknevelésről. Gabus meg képregényt:o) Tuti siker!
Gabus, nálunk még az 1. napos kép szerepel apánál nálam meg a régi, gyermektelen virágos. Rossz anya vagyok Kép
Kép

Kép Kép
natasa1975

Natasa, az én gyerekneveléses könyvem az egy egészen vékonyka kiadás lenne.
Esetleg mégis egy vastagabb, "Hogyan neveljünk gyerekeket" címmel, ahol a neveljünk előtt kis helyet kihagynék, hogy majd néhány év múlva a találati arány fényében a NE szócska könnyedén eléhelyezhető legyen.

Kép Kép
coolasa

most hívtak az aegon biztosítótól, hogy szeretnének velem egy időpontot egyeztetni egy találkozóra, ahol elémtárnának egy pénzügyi tervet arról, hogy hogyan használja majd fel N. a babakötvényes pénzét. Biztosítottam, hogy én komoly esélyeket látok arra, hogy N. okosan dőzsöli majd el ezt a 40 000 ft-ot, ami akkor már a 80 000-res magasságokban szárnyal majd, mikor 18 év múlva rendelkezhet vele. A hölgy nem tágított, felhívta figyelmem, hogy mi ehhez tehetünk is hozzá pénzt, és akkor támogatjuk gyermekünket, mire én biztosítottam róla, hogy eddig is terveztük támogatni gyermekünket, gondolok itt arra pl, hogy nem fogjuk dolgoztatni azért, hogy hozzájusson a napi betevő bébiételéhez, hanem teljesen ingyen kívánjuk ezt számára biztosítani. A hölgy ezt követően kifejtette, hogy biztosításaik is vannak arra az esetre, ha velünk, szülőkkel, tragikus hirtelenséggel történne valami, mire megígértem neki, hogy majd alaposan felöltözünk, hogy elkerüljük az influenzát, és kizárólag zöld jelzésnél fogunk áthaladni az úttesten...

Kép Kép
coolasa

Na sziasztok csajok!!!

Látom jó a hangulat!Kép

Ma voltunk tanácsadáson,Szilvike persze végig orditott ,deeeee hizott 40 dkg,igy 8840g lett!Kép
És a doki néni mondta,hogy felül már jön a foga,bár én nem látok még semmitKép

Már pár hete keresem a nyaralási lehetőségeket a családnak az interneten.Már jojozik a szemem a sok olvasástól.Kép
Zsófik és Szonja utólag is boldog névnapot Nektek!!!

Vuka:
Jó a babúszásról a képek!Petra még a szemét is becsukta,úgy élvezi a vizet!
A közeli képen most láttam,hogy milyen szép kék szemei vannak!!Kép
A ruhák tényleg jók!!!Nagyon ügyes a párod,hogy magától ilyen rusikat választ!

Gabus:
Ez a szakácskodás férfiaknak nagyo találóKépLegalábbis ami Tibit illati kábé igy képzelem a konyhába ténykedésétKépBár még sosem láttam arra feléKép
Livike ezek szerint jól van?

Vanilia:
Én is akartam irni,hogy jöhetsz hozzám is,de Vuka megelőzöttKép
Mi újság a tanácsadáson?

Natasa:
Szonja tényleg hasonlit rád,ezeken a közeli képeken jól észre lehet venniKép

Coolasa:
A biztositó engem is megkeresett,éppen óriási hangerővel orditott Szilvi,mire megkérdezte,hogy ugye jó időpontba keresemKép

Kép

Kép
novum

Timi,
sikerült már eladni a babakocsit?
Azt el is felejettem tegnap írni, hogy Livi 20 dekát hízott csak, amin egy kicsit meglepődtem, mert nagyon jó az étvágya. De az is igaz, hogy egész nap rohangál mint a mérgezett egér.Kép

Van még láza, de semmi más.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:

Sajna nemKépLevittük a pincébe,de azért még teszek fel hirdetést.

Szilvi is a múlt hónapban keveset hizott,úgyhogy tuti a sok mozgás teszi a kis hizástKép

Kép

Kép
novum

Lányok,
cáfoljatok rám, vagy erősítsetek meg!
Már megint láttam egy "Beneveztük a kisfiunkat egy szépségversenyre. Kérlek szavazzatok rá!" hsz-t, egy erre a célra létrehozott topikban. Nekem kinyílik a bicska a zsebemben az ilyenektől! Tök gáz kuncsorogni a szavazatokért, nem? Szépségverseny, nem jótékonyság. De lehet, hogy én vagyok a hülye, lécccci írjátok meg a véleményeteket, mert nem fogok tudni aludni!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, szerintem is felháborító, kivéve, ha majd én toborzom itt a híveket Noéminak. De kérlek, addig se izgasd magad, még felszökik a vérnyomásod, amit veszélyes lehet a te korodban... (haha, csak picit vagyok élemedettebb nálad!)

Kép Kép
coolasa

36,7!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, most épp bevallottad az igazi korod? Mindegy, ne keseredj el, jól tartod magad..

Kép Kép
coolasa

Hát, ha annyi lenne Livicsek testhőmérséklete, ahány éves vagyok, akkor nagy sz@rban lennénk.KépKépKép

Esti életkép (így jár a szülő, ha a gyerek nem alszik bele a vacsiba...)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, hogy valami értelmes is jusson mára tőlem, ezt a nyáriaktól "csórtam", hogy mit kell tenni, ha a gyerek megeszi a szobanövényeket:

Ciklámen
Ellátás:
A szülő feladata elsősorban a hánytatás. Az orvos - a tápcsatornába került mennyiségtől és tünetektől függően - alkalmazhat gyomormosást, adhat hashajtót vagy aktív szenet. Súlyosabb esetekben a nyugtalanságot, a fellépő görcsöket és légzési elégtelenséget is kezelni kell.

Diffenbachia
Ellátás:
A "zöld menü" elfogyasztása esetén itassunk sok folyadékot gyermekünkkel, amíg a segítség megérkezik. Az orvos - ha szükséges - gyomormosást végez. Halálos kimenetelű mérgezés ennél a növénynél nem ismert.

Filodendron
Ellátás:
Ha testfelszínen jelentkező tüneteket tapasztalunk, bő szappanos vízzel öblítsük le a viszkető bőrfelületet, így a kellemetlenség hamarosan megszűnik. Amennyiben a gyermek megrágta vagy lenyelte a gyökeret haladéktalanul forduljunk orvoshoz.

Fikusz
Ellátás:
A mérgezést követően haladéktalanul adjunk sok vizet és aktív szenet a gyermeknek, majd hívjuk ki az orvost.

Kroton
Ellátás:
Természetesen meg kell szabadítani a gyomrot a méregtől. A gyereket hánytassuk, majd adjunk aktív szenet és nagymennyiségű folyadékot.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus: Még szerencse, hogy nálunk hirtelen fellángolás-szerű locsolási szokásaink miatt minden növényzet kihal a lakásban előbb-utóbb (előbb)..

Kép Kép
coolasa

Nekünk is olyan növényeink vannak csak, amik igénytelenek.KépKépKép

Vanília,
van babaúszás a kispesti usziban is!
Mikor még jártam úszni oda, akkor szombat délelőtt volt. Jópár hosszal megrövidítették a teljesítményemet, mert mindig őket néztem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nekem egy darab növényem van, az kroton..........
Vendég

mi az a kroton?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:

Tegnap elfelejtettem megköszönteni Livit,ezért:

LIVIKE NAGYON NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KIVÁNOK NEKED!!!KépKép

Kép

Kép
novum

A kroton egy pozsgáslevelű növény, és ilyen piros és sárga foltok is vannak a levelében. Valahogy így. Lefényképezzem? Kép
Vendég

Atya ég!!!!!
Livicsek!
Kérlek ne haragúdj, h.lye anyósodra, hát ezt balhézta az én fiam tegnap este, hogy köszöntsük már Livikét!!!
Szóval NAGYON BOLDOG 9 HÓNAPOS SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Szilvike!
Neked meg boldog 10 hónapos szülinapot!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti,
köszi! Így már tudom!

Köszi lányok!Kép

Szilvikét mi is pusziljuk!

du. megyünk szemészetre szűrésre. Ott legalább nem kell levetkőztetni.KépKépKép

Kép

Kép