Sziasztok!
Kedves párom kitörölte az eddig megírt és elmentett hozzászólásom.
Nem baj, akkor tehát:
A hétvége szokásunk szerint megint mozgalmasra sikeredett, annak ellenére, hogy mindig elhatározzuk, hogy "na most csináljunk egy nyugis hétvégét". Az az érzésem, nekünk ez már nem fog összejönni.
Voltunk tegnap Brendonban körbenézni, hogy milyen autósüléseket és milyen etetőszékeket lehet kapni. Hát dobtam egy hátast, mikor láttam, hogy ha mindkettőből azt venném meg, amire ha ránézek, azt mondom, hogy igen, ezt jónak találom, akkor összesen kb. 100 ezernél járnánk. De jó volt, találtunk egy normális eladót, elmondott egy csomó mindent, Benit többe is beleültettük, így már van elképzelésünk. Olyan ülést veszünk, ami 0-18kg-ig jó, olyat akartunk, ami 9-36kg-ig van, de meggyőztek minket és mi is láttuk a tényleg nagy különbséget. Szóval holnap nyílik itt nálunk a Babycenter nyitási akciókkal, megnézzük. Meg még a Mária nagykert akarom, aztán szép lassan dönteni kell, mert a nyaraláshoz meg akarom venni ezeket, a mostani hordozóban már bekötni se nagyon tudom, tök felelőtlen, ahogy most visszük.
Tali: hát ha ennyien nem jönnek, akkor én is lemondom.
Viszont úgy néz ki, hogy hétvégén kimegyünk a Szigetre a Családi Napra, akinek van kedve csatlakozni szóljon!!!! Tök jó lenne!!!
Timi,
Szilvi nagyon csini ebben a rózsaszín cuccban, most olyan tiszta kislány arca van.
Esernyő: a tiétek is nagyon mozog? Mert a Brendonban nem vettük meg, mert rátettük a kocsira és nagyon inogott rajta. Vajon mind ilyen????
11 emeletet gyalog? Húúúúúúúúúúú.
Vvolga,
Dolgozol? És nem jársz erre? A Selmecitől 2 utcányira lakom, kb. 5 perc séta.
Már csak azért is kéne talizni, hogy Andris beszéljen már a fiammal, mert annyit, de annyit szenvedek mostanában az evéssel, hogy néha már sírok és tök ideges vagyok. Tegnap vettem babavizet, ma már akarok neki adni, mert annyira keveset eszik, hogy rossz a pisije (kikristályosodik és már tudom, hogy ez akkor van, ha nem eszik eleget).
Kormi,
Kérünk fürcsis és fellépős fotókat is!!!!
Vuka,
Milyen volt az úszás?
Férjed:
Tücsökmami,
Nagyon cukor pofa Görgő Nagyfőnök, rakhatsz föl sok-sok képet!
Gyermekeink nagyon egymásra ütöttek kaja terén. De Beni elfogadja a fagyasztottat szerencsére.
Vanília,
Nagyon szép szöszke fiad van!
Gabi,
Dédi nagyon jó fej lehet, tök jó ez a kártyás kép!
És a piros pulcsis, vallomásos képhez már nem tudunk mit írni.
Benedek: I love You too.
Ázsiai felnőtt pasik hogyismondjam:
Nekem Münchenben tök jó helyekről voltak osztálytársaim, a legjobban a Seychelle szigeteki Adamre emlékszem, aki egyszerre több lányt hívott el moziba, ide-oda, és mondta is, hogy ő több barátnőt, később több feleséget is szeretne. Cuki pofa volt, korom feketén.
Livi szobája nagyon szép lett.
Ezt a Vukot és Malackát hol vetted?
Hogy van Livi?
Szépülés: fodrász a barátnőm, most, hogy rövid, kb. 5-6 hetente járok nyirbáltatni.
Kozmetikus: tavaly februárban voltam utoljára. Amúgy kb. 5-6 hetenként jártam, ramaty bőröm van, muszáj tisztíttatni.
Szoli: nem élek vele
Szauna: jártam konditerembe, ott heti 1x infráztam, nagyon szerettem.
Masszázs: Hugi gyógymasszőr.
Ritkán élvezem ennek előnyeit.
Műköröm: esküvőre tettek fel (nekem, aki a kézi miatt tövig vágta mindig körmeit), másnap a nászúton 2 órán keresztül áztattam le, aztán a maradékot lerágtam.
Szopi téma: csak nekem nem fájt a szopi soha? Nem értem, pedig Beni igazán bénácska volt a nyelve miatt.
Sasha,
Aztán nem depisedni!!!! Itt a jó idő, hallgass jó zenét, irány a kert és a gyerkőcök majd felvidítanak!!!!
Jó lett a Lasagne?
Tök jók ezek az ovis képek, már én is alig várom, hogy nekem ilyenek legyenek!
Bubek,
Nyugi én sem tervezem a gyors visszatérést a munkába. Pedig elég nagy munkamániás vagyok (voltam?). Legkorábban 5 év múlva szeretnék újra dolgozni.
Dia,
Szerelmes Domi nagyon édes!
És a rosszcsont játszós is!
És szépek vagytok együtt!
Sok sikert a gyaksihoz!!!! Dia néni.
Eszti,
Nagyon nő ez a gyerek ...