Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, bocsi Beni, tudom, nem a kanalazással van gond, hanem azzal, ami benne van.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília,
mikor mentek? Mi úgy 4 körül. Ha láttok egy piros 3 kerekűt Benivel, akkor szóljatok ránk!!! Ja! Mi a Váci útiba megyünk.

Kép
Kép
Kép
ilba

Majd jövök, már elkezdtem a hozzászólásom még délután Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
No még beugrottam pár mai képpel.Kép
Kép
Kép
Kép
Vanília!
Igen,tuti,hogy vigyázni kell majd Domira mert a végén idő előtt nagymamit csinál belőlem.KépKép

Gabi!
Köszi,aranyos vagy.Kép
Körömvágás.KépNagyon szépen eszik Livi(most mégKép ),de majd ha 3-4 kanállal szeretne stb......KépLátom,már gyerekbiztos a szekrényajtó.KépNálunk Domi már ezt is szétszedte.Kép

Ilba!
Ha majd ideérszKépnagy cupit küldök a morgós Benidnek.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Talán holnap este még benézek(após szülinapját ünnepeljük).Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

könnyebb volna lefotózni 100 zsák kukacot...
Kép

Kép Kép
coolasa

Dia,
nem eszik ám így, csak az első 2-3 kanálnál, utána már bulizik.Kép

Itt például hosszasan könyörgök, hogy figyeljen rám:
Kép

Domi jól kizavarta a többi gyereket a homokozóból!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Elköszönni ugrottam be, jövő vasárnapig Kecskeméten leszünk. Kérek majd sok fotót a taliról, amiről megint sikerül lemaradnom...

Gabuska,
nekem sokkal könnyebb volt a második gyerekkel, a szoptatás is, ha majd még érdekel a téma egy hét múlva is, akkor kifejtem, most ezerrel csomagolok.

Dia,
köszi a vonalkódokat, ráérsz a feladással, itt se leszünk, no meg decemberig tart az akció. Nem válaszoltál, hogy kellenek-e a kuponok.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi,
persze, érdekel!Kép

Livinek megint 39 a láza... Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Kormi!
Na jó,akkor majd akkor adom fel ha hazajöttök,kb:9db-ot sikerült megtalálnom.Köszi a DM-es kuponok nem kellenek.

Gabi!
Jobbulást Livikének!Domi is köhécsel olykor-olykorKépremélem nem lesz belőle komolyabb.

Felhívás!Kép
Van 18db Liberos nyulambulam,akinek kell sikítson!Kép
Puszpusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszi Dia!

Bemásolom a skype-os irományomat, amit Ilbának írtam előbb, hogy megspóroljak egy kis időt.

"És megint milyen nap van? Persze, hogy vasárnap...
Jött Zoli Anyukája látogatóba. Megérkezett, Livi felébredt, ami nem baj, mert már másfél órája aludt. Kivettem az ágyból, egyből éreztem, hogy nagyon meleg. De nem akartam Anyósomat rögtön lázméréssel rémisztgetni, meg kajaidő is volt, úgy voltam vele, hoy evés alatt figyelem, aztán lázat mérünk. De már láttam, hogy a fejét is nehezen tartja, és ... az etetőszékből is majdnem kifordult. Na, egyből be a lázmérőt, közben itattam, hogy nyugton legyen (ekkor már sírt). 39,1. Adtam neki kúpot és csináltam neki tápszert, mert a tökfőzeléktől öklendezett, meg az ráadásul folyadék is, úgyhogy duplán jobb a főzinél ilyenkor. Zoli megetette, lassan hatni kezdett a kúp is, csak szegény Anyósom volt nagyon feszült, el is ment, hogy ne zavarjon. Mondjuk attól nem lesz lázasabb, ha ő itt van, de nem akartam erőltetni. Szerintem még a kapun sem ment ki, mikor Livi már kimászott a konyhába, utána meg szétrámolta a lakást.Kép
Most megint szundikál, valószínűleg megint felmegy közben a láza, majd meglátjuk.

És végre kitaláltuk, hogy felújítjuk a lakást. Évek óta szerencsétlenkedünk, hogy eldöntsük: költözés vagy felújítás. Több érv szól amellett, hogy itt maradjunk, ezért inkább felújítunk. Jó kis móka lesz.
Azé' jó itt lakni, mert közel van minden: vili, közértek, ovi, piac stb., normálisak a szomszédok. Csak nagyon le van már lakva. Az eredeti '83-as konyhabútor, fürdőszoba, ajtók, ablakok. Minden csap csöpög, nehezen záródnak az ajtók, a beépített szekrény ajtajai meg vannak hajolva, meg ilyesmi."

Bocs, hogy csak így, de ugyanerről akartam írni ide is.

Többiek, hol vagytok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Én is bekukkantok egy kicsit!

Gabi:
Remélem Livi leküzdi a betegséget hamar!KépSok puszit küldünk neki!!!
Nagyon helyes,hogy nem költöztök el!!!KépA lakásfelújitás nem lesz kis munka,de apránként egyszercsak a végére értekKépés igy olyan mintha új lakásba lennétekKép
Nálunk most Tibi lett beteg,köhög és fáj a torka,remélem a lányok nem kapják el!
Igy sehová nem mentünk a hétvégén pedig tök jó idő voltKépSzilvit azért napi 2x megsétáltattam.Igy legalább aludt is valamit a levegőn.

Gabi!Livi milyen nyugodtan tűri a körömvágást!Kép
A szobája pedig egyre szebb lesz!Kép

Dia:
Domi korán kezdi az udvarlást!!!Kép

3+
2Menn0000em kell,mert SZilvi nem hagybékén,ütögeti abille23ntyűket

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Megjöttünk a nagy brendon látogatásból, jól szétnéztünk és arra döntöttünk megvárjuk míg nagyobbacska lesz manó, és akkor cserélünk babakocsit. De természetesen elszórtunk egy valag pénzt. Már délután vasaltam és mostam is.
Ádi alig aludtdélután persze most, hogy fürödni kellene kifeküdt. Mi lesz az esti lefekvés programmal?
Gabi! Javulást Lívikének. Nem bánjuk, hogy nem költöztök el. jó meló lesz a lakásfelújítás.
Lidicsi nagyon vagány kiskölköd van!
Coolasa száz zsák kukac nem ér fel egy babával.

Mennem kell fürdetni! Apa most rendelte meg vacsira a pizzát és a somlói galuskát. Hát nem tom Update 100-as? Ma sem fogok fogyni.

Kép
vanília

Vanília,
somlóit mi is ettünk ma! Hozott Zoli Anyukája. Kép

Timi,
azért fényképeztük le, mert ritka alkalom, hogy nem balhézik. Nem is terveztem, hogy vágjak neki, de láttam, hogy épp nyugis, így nekiestem.
Ha költöztünk volna, akkor is a körnéyken maradtunk volna, úgyhogy ha ránk untok, Nektek kell majd elköltöznötök!KépKépKép

Jobbulást Tibinek!

Ja, természetesen megint 39.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

Egy kipróbált jó és viszonylag baráti áron dolgozó fodrászt és kozmetikust keresek a környékről. Tudnátok ajánlani valakit? Aktuális lenne egy renoválás.
Köszi! Mariann

Kép
vanília

Vanília,
sajna nemtok segíteni, fodrásznál életemben ecccer voltam, kozmetikusnál még annyiszor sem.Kép

Régóta laksz Kispesten? Ha igen, melyik suliba jártál?

Ki a dokid az Istiben?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília,
barinőm fodrász, szupppper, csak sajna Óbudán dolgozik. Kép
Mikor voltatok a Brendonban? Mi 4 után értünk oda és fél6-ig voltunk.

Gabi,
irigy-irigy a bőrödre!!! Kép

A hozzászólásom fele már megvan, igyekszem. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nem azért nem járok kozmetikushoz, mert nem kéne, csak ez nekem valahogy kimaradt. Mint pl. a szolárium, szauna. A szolinál például aztatat nem értem, hogy az mé' baj, ha valaki télen nem barna. Barátnőim mindig mondják, hogy jaj, már el kéne kezdeni a szolit, hogy a strandszezonra ne legyek ilyen fehér. Na de ez pont arról szól, hogy jön a nyár és az ember szépen lebarnul. Télen meg nem. De semmi bajom vele, meg a kozmetikussal, manikűrössel, pedikűrössel (mi va még?Kép) sem, csak én nem élek velük. Hajam itthon festettem (Livi előtt), vágni a végét Apu, később Zoli szokta, a körömömet nem növesztem, nem lakkozom már, addig meg megcsináltam magamnak, a pattanásaimat "kikezelem"Kép, de a kamillás krém is tök jó rá, a szeplőimet néha alapozóval elhalványítom.
Na, most hogy elmeséltem az életem történetét... (Ez is bűnvadászok idézetKép)

Kiscsaj tök jól tűrte a hűtőfürdőt.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!Kép
Vanília!
Igen,valóban egy vagány,ördökfiókám van.KépMa mi is somlóit ettünk ebéd utáni desszertként.KépÉn fodrászhoz a Hunyadi utcába járok(sorház sárga szinű-szépségszalon).A plus-nál.Nagyon aranyos fiatal csaj a fodrász és van ott kozmetikus is(az is szimpi)és szolárium.Utoljára festés-vágás volt nekem 2900ft-ért.

Gabi!
Láz.KépMi is 1-2 hónap múlva nagy lakásfelújításba kezdünk,már alig várom(persze a kupit nem).KépNálunk teljes nyílászárók cseréje lesz(panel+program),Domi szobájban fal kiverés,tapétázás,padlóburkolás,bútor vásárlás,hálószoba bútor csere,konyhabútor csere?(itt még puhítom apát,mert 1 éve lett felújítvaKép),előszobaszekrény csere,nappali ülő csere.hát hirtelen ennyi jutott eszembe.Kép

Timi!
Véletlenül nincs hospitálási naplód mutatóban?Kép

No eldugulok,nem tom mikor tudok legközelebb jönni mert holnap ünnepelünk(7 éves házasok leszünkKép ),keddtől pedig gyakszim indul.Deeeeeee küldök magunkról 2 képet,nehogy elfelejtsetek.KépPuszi.Mindenkinek jó éjt!Dia
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Hűűű, Dia, nagyon csini vagy ebben a kékben!

Figyi, Ti hogy "oldjátok meg" Domit a munkálatok ideje alatt?

Mi pont ma 13 éve, hogy együtt vagyunk (Ilbának írtam is, csak azt nem másoltam be ide, hogy jó kis ajándékot kaptunk Livitől. Elintézte, hogy ha eddig nem voltunk babonásak, akkor mostantól azok legyünk.Kép), házassági évfordulónk meg 6-án lesz majd, a nyóóóóóócadik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Gyerek 5-kor kelt, úgyhogy én is itt vagyok.

Dia:
nagyon szépek vagytok Kép komolyan, Te is!

Coolasa:
úgy látszik Noémi nem egy sztáralkat, nem szereti ha fotózzák:KépKép

Gabus:
Jobban van Livi? Ez most megint az a 3napos láz?
Jó kis mókát találtatok ki lakásfelújítás ügyben. Majd kérjük a folyamatról a képeket, így aktív résztvevői leszünk a munkálatoknak KépKép

fodrász-kozmetikus-szoli-szauna:
nekem már volt részem mindben. hajam 14 éves korom óta őszül Kép és most már az otthoni festés nem az igazi, pedig a párom már egész jól belejött Kép, sajnos a kozmetikust igénybe kell vennem nemkívánatos szőrszálaim miatt légyen az lábon, arcon stb.Kép, szauna az tök egészséges és finom, már a gyerek is komázza, a szolit meg sajnos minden strandszezon előtt muszáj igénybe vennem, mert tinédzserkorom vadító élményei között szerepel a malacrózsaszínre perzselődés kb. fél óra alatt, ami után tejfölös kenegetés+hűtőfürdőzés dukál. ja és a hetekig tartó hámlás Kép Na ez meg az én életem története Kép

7 meg 13 év????? Atyaég, csajok mi a magunk 4,5 évével úgy látom igen le vagyunk maradva KépKép

Tegnap meg a kölök szembehányt, majdnem visszaadtam neki KépKép
Vendég

Tücsimami,
hát, nemkívánatos szőrszálak terén én sem küszködök hiányosságokkal, de itthon elintézem őket, a naptól való leégést meg kimondottan szeretem. Apuval minsig versenyzünk, ki ég le előbb.Kép Utána persze rossz (annyira nem, mint Neked, csak Írix-eznem kell pár napig), de a piások is isznak, pedig utána rosszul lesznek.Kép

Livicsek ugyanúgy van. Megyünk délelőtt a dokihoz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Csak beköszönök, hogy még élünk.
Mi valószínűleg költözünk és most minden gondolatom,a mi szabira megy és nem Szonja körül forog az a költözés meg ház körült ténfereg. Közben ismét vonulnak a hangyák a lákásunkbanKép Így a ma éjszakát a nappali kanapéján töltöttem miután, arra ébredtem, hogy hangyabolyban fekszem. Most is kirázz tőle a hideg!
Részünkről a tali elmarad, de remélem még lesz alkalom találkozni!

Fodrász: néha eljárokKép A koliban a szomszédban lakott egy fodrász csaj, az maga volt a királyság. Festeni magamnak szoktam, mert Hennát használok hébe-hóba.
Kozmetikus: mákom van, mert soha nem voltam pattanásos és a miteszerek se támadnak meg. Esküvő előtt is alig foglalkozott velem a kozmetikus, de a szuperérzékeny bőrre való krémtől kiütést kaptam.
Szauna: már a meleg fürdőben is rosszul vagyok. Egyszer lehet ráveszem magam az infrára. Állítólag az kibírhatóbb?!
Szoli: hát,..magam sem tudom miért, de idegenkedem tőle. Ráadásul nem szeretem magam barnán. A napon sem szeretek, a nyrata sem szeretem. Irány SkandináviaKép
Gabus, engem megdobhatnál pár szeplővel, azokat pl szeretem még magamon is!

Natasa

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok,

ezer és egy éve, hogy nem jártam erre, merthát ez a fránya jó idő annyit szólit minket kifelé, hogy mire hazajövünk, már nincs is időm itt poshadni a net előtt.

Most is csak pár képet raknék, hogy lássátok, élünk, aztán megyünk is a szabadba.

puszi

Kép

Kép

Kép
Vendég

Még valamit elfelejtettem:
Csütörtök nekünk nem igazán jó, 11-től fél 12-ig gyógytorna, úgyhogy ezt most akkor kihagyjuk. Sajnálom KépKép

Ilba:
folyamatosan hajigálom ki a lefagyasztott tejet, Beni elfogadja? Még meg is kóstoltam, és tényleg qrva szar. Nem csodálom, hogy öklendezett a gyerek. De öklendezik a gyümölcslétől is meg a banántól is.
Vendég

Sziasztok!

Vanilia:
Mi is kedden megyünk negyed 1-re tanácsadásra,de mi Nagy doktornőhöz a Berzsenyibe.Kép
Áruld el,hogyan vasalsz úgy,ha Ádi is fenn van,mert én Szilvi mellett ezt képtelen vagyok csinálni.A vasalnivaló kupac pedig egyre nő!Kép

Gabi:
Mi biztos nem költözünk egyhamarKépA lakást se újitjuk fel mostanában,bár az ablakokat ki kéne cserélni,mert ha kint fúj a szél a függönyök igencsak mozognak a csukott ablakokon keresztülKép
Fanni nyafog,hogy fessük ki a szobáját narancssárgára,mert most ez a szin tetszik neki,de remélem ez még odébb leszKép
Tibi köszöni a jókivánságot,és reménykedik,hogy tényleg jobban lesz,ezért el is ment dolgozniKép
Majd ird meg mit mondott a doki .mitől lázas Livi!

Dia:
Nagyon jól néztek ki együtt a fiacskáddal!!Kép
Meg fogsz lepődni,de valószinű van hospitálási naplóm,mert minden vackot elpakolok,ami az óvival kapcsolatos.Az aaz a füzet amiben megtervezed,hogy aznapra mit kell csinálnod,majd a nap végén leirod,hogy mit sikerült megvalósitani.Legalábbis nekünk még ilyen volt.

Fodrászhoz még visszajárok Lőrincre,kb. félévente.
Kozmetikusnál már ezer éve nem voltam,szerencsére nincs sok pattim,inkább az arcmaszirozásért mennék.Szőrtelenitést otthon végzemKép
Szoliba viszont tervem,hogy járok,mert én is percek alatt leégek ,aztán hámlás.És jobban tetszem magamnak egy kicsit barnábbanKép

Natasa:
A hangyákat én is utálom,hát még abban ébredni!Kép
Az új lakás milyen lesz?

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Gyorsan rendbe kaptam a lákást, már megint vasaltam is. Gyerkőc alszik sokat, remélem nem lesz beteg.
Én egyszer voltam szaunában, azt mondták nem is volt bekapcsolva, de nekem irtó melegem volt. Mikor kijöttem negyed óra múlva úgy éreztem magam mint akin átment az úthenger. Min. egy óra és egy liter ásványvíz után lett jobb a helyzet.
A masszázst nem bírtam mert annyira csikis vagyok.
Szoliba szeretek járni, már ha van időm és pénzem.
Egyszer még műkarmokat is rakattam fel, borzaszó volt, nem tudtam vele csinálni semmit.
Novum és úgy vasalok, hogy leteszem a játszószőnyegre magam elé, hogy lásson. Tők jól elvan. Tetszik neki a sok szines izé.

Gabi remélem Lívi jobban van,tesóm kislányai is betegek. Láz piros torok orrfolyás.

Dia köszi a tippet kipróbálom.

Üdv. mariann

Kép
vanília

Sziasztok!

Kedves párom kitörölte az eddig megírt és elmentett hozzászólásom. Kép Nem baj, akkor tehát:

A hétvége szokásunk szerint megint mozgalmasra sikeredett, annak ellenére, hogy mindig elhatározzuk, hogy "na most csináljunk egy nyugis hétvégét". Az az érzésem, nekünk ez már nem fog összejönni.
Voltunk tegnap Brendonban körbenézni, hogy milyen autósüléseket és milyen etetőszékeket lehet kapni. Hát dobtam egy hátast, mikor láttam, hogy ha mindkettőből azt venném meg, amire ha ránézek, azt mondom, hogy igen, ezt jónak találom, akkor összesen kb. 100 ezernél járnánk. De jó volt, találtunk egy normális eladót, elmondott egy csomó mindent, Benit többe is beleültettük, így már van elképzelésünk. Olyan ülést veszünk, ami 0-18kg-ig jó, olyat akartunk, ami 9-36kg-ig van, de meggyőztek minket és mi is láttuk a tényleg nagy különbséget. Szóval holnap nyílik itt nálunk a Babycenter nyitási akciókkal, megnézzük. Meg még a Mária nagykert akarom, aztán szép lassan dönteni kell, mert a nyaraláshoz meg akarom venni ezeket, a mostani hordozóban már bekötni se nagyon tudom, tök felelőtlen, ahogy most visszük.

Tali: hát ha ennyien nem jönnek, akkor én is lemondom. Kép Viszont úgy néz ki, hogy hétvégén kimegyünk a Szigetre a Családi Napra, akinek van kedve csatlakozni szóljon!!!! Tök jó lenne!!! Kép

Timi,
Szilvi nagyon csini ebben a rózsaszín cuccban, most olyan tiszta kislány arca van. Kép
Esernyő: a tiétek is nagyon mozog? Mert a Brendonban nem vettük meg, mert rátettük a kocsira és nagyon inogott rajta. Vajon mind ilyen????
11 emeletet gyalog? Húúúúúúúúúúú.

Vvolga,
Dolgozol? És nem jársz erre? A Selmecitől 2 utcányira lakom, kb. 5 perc séta.
Már csak azért is kéne talizni, hogy Andris beszéljen már a fiammal, mert annyit, de annyit szenvedek mostanában az evéssel, hogy néha már sírok és tök ideges vagyok. Tegnap vettem babavizet, ma már akarok neki adni, mert annyira keveset eszik, hogy rossz a pisije (kikristályosodik és már tudom, hogy ez akkor van, ha nem eszik eleget).

Kormi,
Kérünk fürcsis és fellépős fotókat is!!!!

Vuka,
Milyen volt az úszás?
Férjed: KépKépKép

Tücsökmami,
Nagyon cukor pofa Görgő Nagyfőnök, rakhatsz föl sok-sok képet! Kép
Gyermekeink nagyon egymásra ütöttek kaja terén. De Beni elfogadja a fagyasztottat szerencsére.

Vanília,
Nagyon szép szöszke fiad van! Kép

Gabi,
Dédi nagyon jó fej lehet, tök jó ez a kártyás kép! Kép
És a piros pulcsis, vallomásos képhez már nem tudunk mit írni.
Benedek: I love You too. KépKépKép
Ázsiai felnőtt pasik hogyismondjam: KépKépKép
Nekem Münchenben tök jó helyekről voltak osztálytársaim, a legjobban a Seychelle szigeteki Adamre emlékszem, aki egyszerre több lányt hívott el moziba, ide-oda, és mondta is, hogy ő több barátnőt, később több feleséget is szeretne. Cuki pofa volt, korom feketén. Kép
Livi szobája nagyon szép lett.
Ezt a Vukot és Malackát hol vetted?
Hogy van Livi?

Szépülés: fodrász a barátnőm, most, hogy rövid, kb. 5-6 hetente járok nyirbáltatni.
Kozmetikus: tavaly februárban voltam utoljára. Amúgy kb. 5-6 hetenként jártam, ramaty bőröm van, muszáj tisztíttatni.
Szoli: nem élek vele
Szauna: jártam konditerembe, ott heti 1x infráztam, nagyon szerettem.
Masszázs: Hugi gyógymasszőr. KépKépKép Ritkán élvezem ennek előnyeit. KépKépKép
Műköröm: esküvőre tettek fel (nekem, aki a kézi miatt tövig vágta mindig körmeit), másnap a nászúton 2 órán keresztül áztattam le, aztán a maradékot lerágtam. Kép

Szopi téma: csak nekem nem fájt a szopi soha? Nem értem, pedig Beni igazán bénácska volt a nyelve miatt.

Sasha,
Aztán nem depisedni!!!! Itt a jó idő, hallgass jó zenét, irány a kert és a gyerkőcök majd felvidítanak!!!! Kép
Jó lett a Lasagne?
Tök jók ezek az ovis képek, már én is alig várom, hogy nekem ilyenek legyenek! Kép

Bubek,
Nyugi én sem tervezem a gyors visszatérést a munkába. Pedig elég nagy munkamániás vagyok (voltam?). Legkorábban 5 év múlva szeretnék újra dolgozni.

Dia,
Szerelmes Domi nagyon édes! Kép
És a rosszcsont játszós is! Kép
És szépek vagytok együtt! Kép
Sok sikert a gyaksihoz!!!! Dia néni. Kép

Eszti,
Nagyon nő ez a gyerek ... Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bocsi, kicsit hosszú lett. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

IgyekszemKép A gyerkőcök meg nem törik magukat, hogy felvidítsanak ám, most mindkettő büntiben van a saját ágyikójában, így kicsit nyugisabb azértKép Mindjárt viszem a kakaót aztán szunya lesz.

A Lasagne nagyon jó lett, mindenki megnyalta utána a 10 ujját,sőt a másnapi zöldbabfőzinek meg mégnagyobb sikere volt, a Dani 3 tányérral vágott be belőle, az 3 merőkanál... hmm. A fazékkal el is fogyott még aznap, nem is sikerült belőle ennemKép Jó szép nem szép, én kockákkal főzök. Beletettem 1 db füstölt ízű kockát, meg 1 db csirke húsleves kockát és ez lett belőle.Kép A lasagnéből meg csak azért maradt másnapra 2 adag, mert hatalmas tepsivel sütöttemKép Tudod, ami elfoglalja az egész sütőt majdnemKép

Dia!

Tök csini vagy!

Natasa!
Kirázott a hideg, a hangyák miatt. Márcsak azért is, mert mi is hangyásak vagyunk! Szerencsére csak a sima kicsi fekete hangyák laknak bent, mert a kertben hatalmas vöröshangyák tanyáznak, na attól rendesen parázok, de csak magamban, nehogy a gyerekekre átragasszam. Én fogtam egy hangyaírtó sprét és körbefújtam az ágyakat, már alapbólKép Mert 1-2 azért mindig betéved az ágyba nálunk is, de már nem szerencsére. És az innivalót is váltottam. Bolerot adok a nagy fiúknak, mert nem cukros, így a hangyusz sem jön rá, mert locsolkodnak vele rendesen. A Bolero italport még azért is szeretem, mert a 1,5 l helyett 3 is kijön belőle olyan intenzív az íze... Jó, hogy édesítőszeres, meg sok izé van benne, de a hangyáktól a falra mászom, rengeteg van belőle.

na megyek altatni

sasha

Kép
sasha

Ilba:
Amiért ilyen rosszul eszik Beni nem lehet kérni a dokitoktól egy kis étvágyjavitót?Példáuk Vitacolant,az egy kanalas,bár nem rudom mennyi idős kortól lehet adni.Ez az evés mizériátok kisértetiesen hasonlit arra amit én is végigcsináltam Fannival,mert ő is rettentő rosszul evett.Mikor már ehetett főzit vagy 3 félét csináltam és már előre idegeskedtem,hogy meg fogja e enni vagy sem.Lehet,hogy Beni már érzi amikor eteted,hogy feszült vagy és már ezért se akar enni.Egyszer olvastam,hogy az evésnek oldott hangulatban kell folynia,annyit egyen a gyerek amennyit szeretne,legfeljebb a nap folyamán többször meg kell kinálni.Vagy arra is gondoltam,hogy egyáltalán éhes-e Beni amikor etetni szeretnéd?Én nem mindig tudom,hogy Szilvi mikor éhezik meg,mivel közben szopizik is.Bocsi ha hosszú lettem,nem okoskodni akartam,csak láttam a talin is mennyire akarod,hogy Beni egyen.,teljesen elszánt arcot vágtálKépNem bántásból irtamKép

A talival kapcsolatban:szeruntem is el kéne halasztani.mert alig leszünk,a hétvégén jó lenne elmenni a szigetre,remélem sikerül.

Kép

Kép
novum

Edóka Zsófija, és Natasa Szonjája!
NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK.

Kép

Ilba:
a pisi kristályosodás nekünk sajnos nagyon gyakori KépKép ha egy hétig nincs, már verem a hátsóm a földhöz örömömben. Beninek azért a súlya nagyon jó ám.
Vendég

Timi,
nem tudom, mikor éhes és mikor nem, de ugye mivel kanalazunk, így tudom mikor mennyi van benne. Szóval szombaton hajnalban szopizott egy keveset (ezt nem mértem ugye) és utána 1(!) órakor imátkoztam bele 100at. Szóval ilyenkor nálam már nincs mese, fél napot nem lehet folyadék nélkül. A 8 kilójához szerintem nem vagyok nagy igényű a napi 600-700 milivel, de ez azért legyen meg!!!

Most viszont a Hipp almapüréből benyomott 30 grammot!!!!! Kép Nem falta, de nem is öklendezett. Kép

Reménykedek egyébként, hogy a főzelékeket szeretni fogja, a Hugom volt ilyen, hogy a tápit és a gyümölcsöt kanalanként tapsoltuk bele, de a főzit nagyon szerette.

Kép
Kép
Kép
ilba

még annyi, szerintem sosem éhes Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:

Ezek szerint délelőtt semmit nem fogad el,még szopizni se szeretne?Mert akkor jogos,ha 1 órakor etetni akarod!Kép
A főzit mikor kezded el neki adni?

Kép

Kép
novum

Szopizni már régóta (kb. 2 hónapja) egyáltalán nem szopizik csak fürdés után és éjjel. Hogy ekkor meg miért, máskor meg miért nem .... ????

Szeretném még ezen a héten a gyümit adni, talán most ráérzett az ízére Kép és jövő héttől főzizni. Vettem Hipp alma-sütőtököt, talán ez a legfinibb szerintem, csak ez most nincsen friss. És a krumplit, csak még kiszaladok szombaton a biopiacra, hogy fincsi legyen neki.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ez a családinap izé melyik szigeten lesz? Margit? Óbudai?
Én nem tudom hogy rá tudom e venni apát ilyenre, ez nagyon nehéz lesz, de megpróbálom. Van egy kis tömegundora.
Vendég

Tücsimami:

Margitsziget,és szombaton is és vasárnap is.Hát igen,még Tibi se tudja,hogy mire készülökKép

Kép

Kép
novum

Margit

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek, aztán megyek ki az udvarra teregetni. Ma mosómedve-nap vanKép
Tegnap borzadály napunk volt, Petike csak olyan 4 órát aludt egész nap, és ebből 3-at séta közben. A többit nagyrészt tombolással töltötte. Bármit csináltam vele, nem hatott. Ismét meglett az eredménye: fél 9-kor evett, lefektettem, rögtön beájult és húzta vagy fél 2-ig. Úgy veszem észre, hogy a szeles időjárást megérzi. A múltkor is pont ez volt.

Gabi,
hogy van Livi? Láza? Szegénykém! Látom, beizzítottátok a gyerekzárakat a szekrénysoronKép Benne vagyok, hogy összefussunk! El is jöhettek hozzánk, de együtt is elmehetünk vhova. A Városháza után lévő szép parkba szoktatok járni?

Vanília,
nekem van itt Lőrincen egy bevált kozmetikusom! Az 50-es viliről a Darányi Ignác u-nál leszállsz, és pont azzal szemben van, az Üllői másik oldalán egy új emeletes ház, vmi világos színű. Annak az aljában van a Magnolia Kozmetika. Nagyon szép, jó kis nyugis hely, nem az az ordítós, pletykálós "tipisch" kozmetika. Tök jól ki lehet kapcsolódni. És az árak sincsenek elszállva, bár ma már semmi sem olcsóKép

Ilba,
írtam mailt.

Mancsbának már mondtam, hogy regisztráljon, mert kezd tudathasadásom lenniKép

Egy darabig most nem leszek, mert holnap védőnénizünk, csütörtökön Heim Palizunk, utána meg megyünk haza Ózrda 1 hétre, vagyis több, mint 1 hétreKépKép Már nagyon várom, irtó rég voltam otthon... Még pocakosan... Nem tudom, ott hogy lesz időm netezni, majd meglátjuk.

Pusza!

Kép
mancs

Ilba,
pár héttel ezelőttig Livi is inkább a zőőődségeket csípázta, a gyümölcsökből köszönte, de nem kért.

Piros a torka, kicsit köhécsel, de semmi komoly. Nem kell gyógyszer, csak a köhögésre mucopront. Szerencsére most is jó a közérzetttye. 37,7.
Jó sokat vártunk a dokinál, közben meg10óraiztattam gyümivel, szegény többi gyereknek csorgott a nyála.Kép

Vukékat egy hobbi boltban vettük itt Kispesten.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
szeles időjárással nálunk is gondok voltak.

Aha, szoktunk a parkba járni. A keresztelő is ott lesz mögötte a templomban.

Jó hazázást!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most olvastam utánatok, úgy látom, őszinteségi roham söpört végig a babanetezők közt tegnap szépségápolás témakörben. Akkor hát nem titkolózom én sem, főleg, hogy annyit követelőztök, hogy valljak már színt, mert hiszen mindenkit mennyire lázba hoznak az én ilyenolyan szokásaim. Úgyhogy most bosszúból tényleg elmesélem.

fodrász: legutóbb 3 éve volt, de rájöttem, hogy melírozni úgyse tudják úgy, ahogy én megálmodtam, és amúgy is 2003-ban fizettem 5-7000 ftokat...viszont egyetem alatt magamnak festettem, úgyhogy gondoltam egy merészet, elsétáltam a legközelebbi fodrászkellék boltba, és beszereztem oxigentát meg szőkítőt, így a hajfestésem kb fél évre a gumikesztyű árát is hozzáadva manapság 300 ft-ra rúg. A teljes festést nem nekem találták ki, mindig utánfesthetném a lenövő tő miatt, ezért a melír, amit akkor követek el, ha épp kedvem van, és mindenképp napszítta hatást kelt.

szauna: gőzös semmiképp, infrá többször próbáltam (van otthon), nekem azért az is meleg, pedig előtte azt olvastam, hogy áááá, dehogy.

kozmetika: hosszú ideig semmi, nem azért mert nem lett volna rá szükség, hanem mert egy arckezelés az meglehetősen fájdalmas, a masszírozás persze mennyei, de azt vallottam magamnál, hogy amíg nincs tisztítva a bőröm, addig no masszázs, mivel gyenge alapokra felesleges építkezni. A fogfehérítést sem úgy szokta gondolom a fogorvostársadalom végezni, hogy a páciensnek volnának lyukas fogai... Mostanában kozmetika átlag 2 havonta betervezve, de sokáig azért nem látogattam az ilyen műintézményeket, mert az 1. élményem katasztrofális volt: anyukám bejelentett a kozmetikusához a tizenéves engem, és dolgoztak kozmetikustanulók is ebben az üzletben, akiket közben okított is az egyébként nagyon ügyesnek mondott tulaj. Ezt úgy kell elképzelni, hogy életem 1. kezelésén, ahol az arcom a prepubertás kornak hála valószínűleg kész csatatér volt, elkezdett rajtam fájdalmasan motoszkálni valaki, akinek minden mozdulatát fölém hajolva 3 másik fej kísérte, mintha legalábbis agyműtét miatt kellett volna orvoskonzíliumot verbuválni. És ha még ez sem lett volna elég, a 3 tanulólány időnként sajnálkozva fennhangon olyasmiket kiáltott, hogy "szegény, hogy fájhat neki, még soha nem volt kozmetikusnál, nézd milyen a bőre".. Ja, és tudjátok, akkor még nem volt iontoforézis, mindez a jóöreg gőzölős arcpuhító eljárással történt, ami után az ember kezelés nélkül is kritikán aluli látványt nyújtott volna... szóval felnőttként megdöbbent, mennyire híján volt mindenki pedagógiai érzéknek abban az üzletben, képzelhetitek, milyen szorgosan látogattam a tetthelyet ezek után.

A vasalás viszont számomra nem trauma, mivel minden este csak azt vasalom ki, ami következő napra kell, ez max 5 perc. Otthon mindig azt láttam, hogy a női létnek tagadhatatlanul vannak bizonyos árnyoldalai, ezeknek egyik megnyilvánulási formája a kb 2 hetente megejtendő vasaló maraton, aztán a ruhákat benyomorítjuk a szekrénybe, hogy jól összegyűrődjenek, így amikor fel akarjuk venni, úgyis rá kell vasalni. Ez olyan, mint valami népi játék, amiről a saját háztartásunkban vizont nagylelkűen lemondtam (persze ez a napi vasalás csak úgy kivitelezhető, hogy van elég terem ahhoz, hogy az állvány ott állhasson folyton egy sarokban, mert ha minden nap elő kellene venni és utána elcsomagolni, akkor villámgyorsan forradalmasítanám a fenti elképzelést..).

szoli: néha jártam, de annyira nem az én stílusom, meg hetente többször úgysem jutok el, a heti 1 viszont a következő hétre lekopik, így elhagytam. Felfedeztem viszont helyette egy sokkal idő, pénz, stb barátabb megoldást: szedek egy biz. bio-karotin nevű terméket (gyakorlatilag sárgarépa, csak fogsárgító hatás nélkül), a pharma nord gyártja, bordó bogyók elegáns barnadobozos kiszerelésben. Nincs 2000 ft egy csomag, ami ha jól emlékszem 2 hónapra elég (napi 1 bogyesz) (tehát jóval olcsóbb, mint a szoli), és figyelem.....ta-ta-ta-tam.... akkor is barnul tőle az ember, ha nem napozik. Na, ez pont nekem való, mert utóbbihoz egyáltalán nincs türelmem...

uff, ezt kifejtettem

Kép Kép
coolasa

Vanília,
látod, micsoda lavinát indítottál el az ártatlan kérdéseddel, miszerint ki tud jó és olcsó fodrászt meg kozmetikust!KépKépKép

Amíg otthon laktam, nagyon szerettem vasalni. Aztán mikor saját háztartásom lett, fokozatosan lecsökkentettem a vasalni való ruhák mennyiségét, már kihagytam az alsógatyákat, zoknikat, Zolit ellentmondást nem tűrve átszoktattam a textilzsepiről papírzsepire, mióta Livi megszületett a pólóit is mind kicseréltük olyanokra, amiket nem kell vasalni.KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Na végre sikeresen visszaolvastam és van is egy kevéske időm írni. Mivel kevés az időm most nem fejtegetném a kozmetikus, fodrász, szoli, szauna stb témát. Röviden: az első hármat én is rettentő ritkán, vagy egyáltalán nem látogatom, viszont a szaunát imádom, bár sajnos a terhesség miatt most elvonókurán voltam.

Kár, hogy elmarad a héten a tali, nagyon szerettem volna Veletek újra beszélgetni és a csöppségeket is jó lett volna megint élőben megnézni.

Egy kis beszámoló a babaúszásról: nagyon élveztük a dolgot, már várom a következő alkalmat.
Először egy kis tornával bemelegítettünk, közben mondókákat mondtunk. Egyébként a vízben lévő gyakorlatokhoz is mondókákat szavalunk, mert ez nyugtatja a babákat, és majd a "zsupp" stb... szavakra fognak merülni. Utána lezuhanyoztunk, majd irány a 32°C-os medence. Petrának először vacogott a foga, de utána mikor már mozogtunk jó lett. Több féle képpen úsztattuk a gyerekeket, kiültettük a medenceszélre, onnan "zsupp" vissza a vizbe. 4 gyerek + a szüleik és egy kedves oktató volt. Először mindent közösen csináltunk, majd az oktató egyesével foglalkozott a gyerekekkel. Petra most volt először, így még nem merült, csak többször lelocsolta a fejét, ellenőrizte a búvárreflexet. Volt egy gyerkőc, akit már egész szépen merítettek. A végén szabadprogram van. Minket beküldtek a melegedőbe, mert Petra kezei elég lilák lettek, pedig nem vacogott élvezte a vizet. Szóval szaunáztunk egy kicsit, bár ez csak 40°C-os volt, mikor bementünk nem is éreztem a meleget, csak mikor kijöttünk. Petra úgy elfáradt, hogy végigordította a felöltözést, egyből meg is kajáltattam és mire kijöttünk már aludt is, utána du. még rengeteget aludt.

Kép
Kép
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jut eszembe, Ti mit csináltok a koszmó ellen, hogy tudom leszedni a fejbőréről.
Ma egy kicsit kapargásztam, aztán megfésültem, ez lett az eredménye:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szia Éva!

Hol voltatok babaúszni? Mennyibe kerül. Engem nagyon érdekelne.
Koszmoról annyit, hogy nekünk a fürdés előtti babaolajozás vált be. Utánna jól megdörzsöltem fürdés közben a fejét. Kétszer megcsináltam és el is múlt.

mariann

Kép
vanília

Hahó!

Vuka,
tökjóóóóóóóóó ez a babaúszás! Irígy-irígy!
Koszmó témában nagyon otthon vagyunk sajnos, Livinek mindig is volt. A babaolaj nagyon szépen fellazítja, fél napig kapargatom a fejét, viszont a levakart koszmót szinte egyenként kell kibányásznom a nagy hajából.Kép Ritka fogú fésű, törölközős dörzsölgetés kevésnek bizonyult. Még a zuhany vlána be, de attól sikítófrászt kap Livi, ha a kellő erősségű sugárral mosom neki. Szóval nekem simán rámegy egy fél nap: babaolaj fél óra, kapirgálás egész délután, amikor alkalmom van rá, aztán a fürdésnél lejön, amennyi lejön. Már azon is gondolkoztam pár hónapja, hogy levágjuk a haját, hogy kiküszöböljuük a kurkászást, de Zoli életveszélyesen megfenyegetettKép, ha hozzá merek nyúlni a hajához.
Az még gáz egy kicsit, hogy állandóan turkál a hajában a gyerekecske, és olajos kézzel mászkál, fogdos mindent meg nyalogatja le az ujjáról.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mariann a www.babauszas.net oldalon találsz erről bővebb információt. Ez volt a középárkategória 8.000 Ft/4alk. (baba + 1 szülő), 2 szülővel 10.000, az első alkalom ingyenes.

Egyébként a www.bebilap.hu/babauszas oldalon vannak felsorolva egyéb lehetőségek.

Szülinapomra apától kaptam szép ruhákat, hogy újra nőnek érezhessem magam. Petra nagy nyűgösséggel köszöntött, főleg az éjszaka volt szörnyű.
Szonja boldog névnapot!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Zsófinak és Szonjának boldog névnapot!!! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak