Sziasztok!
Talán lesz egy kis szuszanásnyi időm és be tudok jelentkezni egy csöppet.
Na szóval, a rossz idő ellenére nagyon jól telt a hétvégénk,lent voltunk a Balcsin anyósomék nyaralójában. Dávidnak is jót tett a levegőváltozás,rólunk nem is beszélve.
Hétfőn átruccantubk Veszprémbe az állatkertbe,annak ellenére ,hogy reggel óta zuhogott az eső. Persze esernyőt nem vittünk magunkkal,gondolván,úgyis eláll,mire odaérünk.
Dávid szépen bealudt a kocsiba egy félórával azelőtt,hogy megérkeztünk volna a tett színhelyére,így nem zargattuk,hadd aludja ki magát alapon...
Apa elsétált esernyőért az állatkert előtt ácsorgó,fázó árusokhoz.......,bőrig ázva vissza is érkezett kis idő múlva hozzánk szerencsésen egy hatalmas nagy kockás esernyővel és egy nagyon aranyos kis babáknak való esőkabáttal.
Szóval felvértezve az eső ellen vártuk,hogy a mi kis babánk felébredjen,hogy bevezethessük őt az állatok birodalmába.
Nem sokat kellett várni a mi édesünk ébredezni kezdett és meglepődve vette tudomásul,hogy nem az ágyikójában alukált,hamarosan és csodák csodájára az eső elállt,a nap kisütött (először aznap)
Kicsit félve indultunk neki az utnak,de szerencsére csalódnom kellett jó irányba,a kis 19 hónapos kópém nagyon odavolt az összes állatért,de főleg a "cicák" érdekelték.
Minden cica volt a tigris az oroszlán,a puma, a leopárd,szóval minden ami kicsit hasonlított a kis házi kedvenc macskához,sőt az is cica volt,ami nem hasonlított.Szóval volt sok cica,és cica.És még több cica.
Puszilkodós cicák
Fánülő,mintás cica
Ormányos cica:
Csíkos cica:
Aranyos földetúró cica:
Na ennyit a cicákról-----
Most egy kicsit visszafelé megyek az időben...
szombaton délelőtt a kedvenc dokinknál voltam és úgynéz ki,hogy sikerült összehoznunk egy kis pocaklakót,kistesót a Dávidnak.Már kb.8 hetesek vagyunk,jövőhét kedden megyek ultrahangra,és akkor többminden kiderül.Már most kaptam egy csomó beutalót,papírt...amit annyira nem várok,de ezzel jár,és a picurkám kárpótolni fog ezért a sok hűhóért
Mostmár nem lógók ki annyira a sorból,remélhetőleg Niki is hamarosan csatlakozni fog!
A család örömmel fogadta a hírt,és már most elkényeztetnek minden finomsággal,aminek persze nem tudok ellenállni,így akkora a valagam mint egy ház,és a pocakom is hatalmas,állandó puffadással küzdök,és az émelygés is rámtört egy pár napja.Ez elég kellemetlen,mert Dávidnál nem voltak ilyen tűneteim,az aluszékonyság és fáradtság és a farkasétvágy is elég sűrű vendégeim,úgyhogy ne lepődjetek meg,ha elalszom írás közben és valami kimarad,nem direkt lesz.
Kicsilány!
Megnéztem Aliz baba fríssített oldalát,látszik,hgoy értő kezekben van az oldal,napról napra szebb és szebb,persze Alizkával együtt!
Itt a link,ha gondolod,nagyon aranyos vagy,hogy kiteszed!
http://www.gportal.hu/portal/davidbaba/ Tényleg nekem is fura,hogy nem kukacka van Alizka lába között,pedig előtte el se tudtam volna képzelni én sem ,hogy milyen egy kukis baba,most meg egy lány lenne fura
Aranyos az alvós kép,de miért van felhuzva rajta a ruha? És body-t nem szoktál rá adni?Én olyan fázós vagyok,hogy meg is borzongtam......
Én sem szeretem másra hagyni még most se a Dávidot,és az első időkben főleg nagyon hiányzott,ha el kellett mennem valahova,de később higgyétek el,kell a kikapcsolódás,még ha csak egy órára is ,de ott kell hagyni a nagyszülőkre,apára,barátnőre is ki kell kapcsolni,még ha csak egy séta erejéig is,én se hittem ebben,de ha a mama megnyugszik agyilag,lelkileg,a baba is megérzi,és kell a feltöltődés,akár egy fodrász,vagy kozmetikus formájában.
Mi van a csincsikkel?Megszokták már az új "jövevényt"?
Gombocka!
Gratula Artúrkának az átaludt éjszakához,csak így tovább!Nagyon ügyeske!
Várjuk a fényképeket a masszázsról és a rucikról is! Sokat!
Én elképzeltem a veszekedős babákat,olyan kis édesek,biztos is,hogy értik egymást......
Szabus!
Örülök,hogy raktál fel képet magadról!Zalán baba tiszta anyukája!(Apuka kép hiányában,de nem .....tényleg hasonlít,mostmár összetudnám pározni a babákat,ha lenne egy olyan feladat,hogy ki kinek a babája
)
Ez a sztori a kaikról és a pisiről annyira ismerős....
De még mindig olyan jót tudtam nevetni,mint akkor mikor velünk esett meg...
Szakadtam a nevetéstől,mikor Dávid eljátszotta ezt velünk,sőt kicsit kárörvendő módon nálunk az anyósom volt közelebb,hát spriccelt rendesen jó sokat,ahoyg kihuztuk a lázmérőt,úgye a pelenkázó pont hasmagasságban van,így szépen telibe talált minket is,arról nem is beszélve,hogy fel pisilt a falra a pelenkázó mögé,az még egy csúcs volt,hát ilyen helyzetekre az ember nem tud felkészülni,de szép emlék az biztos,ha még bosszús is,mikor megtörtént.
Remélem nyertek a lottón
És puszikálom a kis spriccelős hőst,nagyon ügyes volt a vérvételnél!!!
És olyan édesen alszik,miért ilyen cukik?????Imádom őket!
Na megyek aludni,mert eléggé elzsibbadtam,jók legyetek!