Új privát üzeneted érkezett!

Rejo Angel!

Köszi a válaszotokat.Rejo ugorj be máskor is hozzánk Kép! Akkor megnyugodtam.A PCO-s topikba már volt hogy bekukkantottam de olyan érzésem volt mintha 1 orvosi továbbképzésbe csöppentem volna.KépJól átlátják a lányok ott a dolgokat.

Gizmix
Ha fizetőssé teszed csak akkor aktiválódik újra.

Okr!
Én rendszeresen az 1es tételre "programoztam" az agyam (merrr az még ment Kép )és meglepően gyakran azt húztam!!

Kép
katica_75

Szia Bali
Hogy vagytok?
Mi ez a muzsika?Aranyos Kép

Kép
katica_75

Bali!Kép
Jó ez a valami!Kép

Kriszti!Kép
Drukk, hogy belehúzz a megtanult témába!Kép
Én most nem Clostyzom, HSG után kihagytunk egy hónapot. Jövő héten megyek a dokihoz és követkző ciklustól újra Closty.
És várom a leveled. Ha kicsit levegőt kapsz majd a tanulástól, írj ám!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Vizsgán én mindig a pár meg nem tanult tételt húzomKép
Pl. utóbb 3 tételt nem volt már időm megtanulni,csak útközben a vizsgára néztem bele.Hát nem kihúztem az egyiket?! 43-ból pont beletrafáltam.Szerencsére tudok rögtönözniKép

Junko
Remélem jól vagy,csak pihizel otthon!Kép

Zsóka
Mail ment!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szasztok, megjöttem... (bocsi, csak bekopizom amit a PCOsba is...)

Semmi jó hír... ha tegnap este írtam volna, még ujjongtam volna... aztn este lefekvés előtt mértem és 36,3 volt... na ez egyértelmű... másnap megjön... és tényleg... ma reggel 36,4 :-( Meg is jött azonnal. Jól átvert:-( (egyébként elég lightosan jött meg, tehát nem Niagara... úgyhogy tuti, hogy nem voltam terhes... csak rendes volt és nem akart kiszúrni velem az utazás alatt...)Szóval ez egy 40 napos ciklus lett a végére... bazi hosszú 2. szakasszal...

Kép
csakegysokadnick

Csakegy

Sajnálom Kép pedig a vége olyan szépen alakult. Na de majd a köv. ciklus ...

Nekem ma feljebb ment a hőm, igaz nem sokkal de felfelé indult el. Úgyhogy reménykedek. Azt lehet ...Kép

Kép Kép
kokusz

Kép
Sziasztok!
MĂŠg mindig remĂŠnykedhetek!Kép Kép Kép
gizmixxx

SEHOL SENKI???!!!!!!!
gizmixxx

Sziasztok!

Nekem végre megjött, műtét után 36 nappal. Ez azért nem olyan rossz. Ma van a 2. cn.
Viszont olyan hervatag vagyok, legszívesebben most ledőlnék aludni.

Csakegy
Milyen gyorsan eltelt az a kis kiruccanásod.
És igazán sajnálom, hogy nem lettél babás. De azért ez már egy nagyon szép görbe!

Kép
regina3

Hát ma jókat röhögtem... nagyon tipikusak a ciklusaim... és megjegyzem, hogy TÖK MÁS a Norcolutos utáni, mint a spontán mensis...

ld. Norcolutos ciklus utáni mensi első két napja: 36,4 - 36,1 (tehát azonnal lefelé indul)
Spontán mensi utáni előző ciklus első két napja:
36,4 - 36,6 (tehán előbb még felfelé és csak utána megy majd lefele)
Mostani spontán utáni első két nap:
36,4 - 36,6

Izgi... nem?Kép Most azt fogom lesni, hogy mi lesz a folytatásKép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Csakegy ez érdekes Kép
Mindenki kinn van a szabadban. Még jó hogy mára rossz időt mondtak a meteorológusok ....

Nekem ma még feljebb ment a hőm ....

Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz: hűha Kép vagyis HÛHA Kép Kép Kép Kép

Na most lehet szurkolni Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Mikor kell leesnie a hőnek a beágyazódáshoz? Nekem ma 36.8 volt egy picit feljebb ment.
gizmixxx

Kokusz!

Jól néz ki, csak így tovább.
gizmixxx

Csakegy
Akkor most jön a babás hónapod!Kép

Kokusz,Gizmixxx
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam:
Most már nagyon bánom,hogy nem szakítottam időt UH-ra,mert asszem cisztákat dédelgetekKépA hőm egy egyenes vonal(már amióta mérem azt is),a arcom pedig tele van pattivalKépNoincs is kedvem semmihezKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Kriszta,
nehogymár ciszta legyen! Kép Kép
Megnézeted dokival?

Én 3.napon vagyok. Épp arra a napra vártam, úgyhogy legalább szép rendszeres! Kép

angel37

Sziasztok csajok!

Komolyan jólesik, hogy így érdeklődtetek. Nincs otthon net, a pénteket meg kihagytam, mondjuk nem is tudom, hogy gondoltam, hogy majd bejövök.

Történet-hosszú-és nem izgi Kép

Reggel bementem 11-ig aludtam egy jót a kórteremben, forgattam a szemem az altatás után ébredező női szobatársak szexuális élcelődésein aztán mentem.Doki megnyugtatott, hogy a túlélési arány egészen jó, így annyira nem aggódtam, ám csütörtök óta tapasztat rossz kedvem nem múlt. Az egész dolog nem volt több tíz percnél, mondjuk vicces volt micsoda vasak és szerkezetek figyelnek kifelé. Kép Átjárható vagyok, simán átment a kontraszt anyag és csak kicsit feszített. A méhem azonban jó hátul van meg kicsit ballra, kicsit szűk meg, kicsit kicsi. (Takidó ezért örültem annak amit írtál a kicsi méhedről). Állitólag ez nem akadály, inszemnél, meg lombikánl meg aztán végképp nem. Nem tudom, azt tudtam hogy átjárható vagyok, de erre a "rendellenességre" nem számítottam. Dokinéni nem volt megygőző. Aztán kicsit sirdogáltam (ne kérdezzétek miért), kora délután hazamentem és befeküdtem a kempingágyba a diófa alá, és aludtam.
Ezután egy nagyon nagyon jó hétvégém volt, és most pihentetem a dolgot. Engem ez a clostyzás megviselt, meg ez az egész herce-hurca, így azt beszéltük meg a dokival hogy 2 ciklus után majd jelentkezem. Hát ennyi.

Takidó!
Gratulálok a bébihez, a szoptatáshoz nem tudok hozzászólni, de nekem is hülyeségnek tűnik. Aztán meg majd kiderül, nem?

Regina!
A rosszkedvet biztos a menzid hozta. Remélem már elmúlt.

Beszti!
Mi van veletek, hogy vagy? Mesélj egy kicsit.

Monyó!
Azért várjunk még egy-két napot ezzel a hővel.

Kriszti!
Példát kéne vennem rólad, nekem annyi tanulni valóm van. Kiváncsi vagyok a holnapi hődre, még simán felmehet.

Bee!
Akkor azért szorítsunk, hogy mihamarabb megjöjjön? Lehet egyszer én is kinézek egy meccsre, szégyen hogy még nem votlam. Főleg hogy a férjem tud jegyet szerezni és ezt csak most mondja!!!

Zsazsó!
Az egyik barátnőm a 4. clostyval esett teherbe. Kép

Angyal!
Én is júniusban lépek tovább leghamarabb. Jó volna azért tényéleg ha addig történne velünk valami. Kép

Kokusz!
Jónak tűnik ez a görbincs.

Csakegy!
Kép

Na most eldugulok, pusszancs és még egyzser megköszönöm, hogy gondoltatok rám.

j.
Vendég

Angyal
Ég a pofám,hogy eddig nem mentem,pedig kellett volna,így aztán reménykedem,hogy mensivel kiiürül majd.

Sajnálom a mensitKépÉn bíztam benne,hogy egy csodával tértek haza Ciprusról

KépKép

KépKép
okr

Junko
Ne keseredj el!A méhed majd babás korszakod alatt többszörösére nőKép,az pedig már nem sokat váratmagára,meglátod!!!!Kép
Szuper jó,hogy átjárható vagy!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Junko, Kép
Jó, hogy átjárható vagy! Kép Így azért sokkal több az esély! Kép Meg ugye lehet, hogy volt egy kis lökdösődés! Kép
Azt nem tudom, mit jelent, mennyire nehezít, hogy hátul van a méh, de hogy kicsi, az biztos nem baj! Kép Van erre példa a környezetemben! Kép Ja, és az enyém is kicsi, de nem ettől nem megy! Kép

Kriszta,
ne sajnáld! Kép Komolyan, én nem is vártam mást! Kép A nyaralást meg eleve úgy szerveztem, hogy véletlenül se pé környék legyen, hogy majd azzal csesszem el az egészet!Kép Az a korszak már elmúlt! Kép

Akkor megvárod, míg megjön? Honnan fogod tudni, hogy kiürült-e? Azért utána mindeképp menj el! Kép

angel37

Okriszti: Én a helyedben most mindent hagynék a francba 1-2 hónapig (ld. Clostyl) és hagynám, hagy működjön a Metformin... hátha szépen letisztul minden ...

Mindenesetre nagyon remélem, hogy nálad ez a sima vonal csak a "vihar" előtti csend... egy 20. napi PÉ is PÉ Kép
Vendég

Hát skacok... kísérteties a görbém...

Előző PÉ-s ciklus első 3 nap: 36,4 - 36,6 - 36,5
Mostani: 36,4 - 36,6 - 36,5

Na akkor lehet szurkolni, hogy a folytatás viszont a 14-15. naptól tök más legyen Kép
Vendég

Ja... ezek szerint holnap 36,1 lesz Kép
Vendég

junko.Orulok hogy athjarhato vagyKépegy akadallyal kevesebbKép

nem igazan tudok mit irni mert szomoru vagyok nagyon.
felrakom a gorbem.Ocsmany.Nem ilyenre szamitottam.
Kép

Kép
monyoka

Junko,

Én is voltam átjárhatóságin és az orvos azt mondta, hogy az nem csak egy vizsgálat, hanem egy beavatkozás is. Könnyíti a teherbeesés esélyeit. Fel a fejjel. A lényeg, hogy átjárható. Teljesen megértelek. hogy ha megviselt az elmúlt időszak, mindenkinek vannak holtpontjai de nem szabad feladni!!!!!!!!
Kriszti!
Biztos, hogy ciszta??? Nézesd meg telejesen kiakasztottál. Ez mitől alakulhatott ki nálad? Felszívodik magától?
Kép
Én itt tartok!
Nemsokára megyek dolgozni, estefelé benézek.
Mindenkinek kellemes napot.
gizmixxx

Sziasztok!

Okr köszi a drukkot, nagyon ránkfér Kép Mikor mész uh-ra? Hátha nem ciszta ....

Csakegy Kép ez már tényleg vicces .....

Én meg izgulok még pár napot ....

Kép

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

Okriszti köszi a drukkot.Kép
Figyu! Nem lehet hogy a sok tanulás / stressz ügylettől lett tele az orcád patikkal?? Ha én tanulok, az a bőröm látszik meg leghamarabb, és
az agyamon legutoljára.Kép
Ciszták: lehet hogy nyugodtabb lennél, ha megkukkoltatnád valahol. Vizsga előtt eggyel kevesebb teher lenne.

Junko! No ennek örülök!Kép Ez a két ciklus pihenés meg egyenes szuper! Nagyon halkan jegyzem meg: többen "szünet" közben lettek babásak.Kép
Meccs: itt az alkalom - csütörtök!Kép Nagy derbi lesz. És ne aggódj ha péntek délben, még nem hallasz.Kép

Angel! Khm....Kép Téveszméket eloszlatom: nem vagyok papucs-fetisisztaKép
Rutinos nyaraló vagy!Kép

Katica! S milyen sokat lehet a PCO-s fórumon tanulni!Kép

Csakegy!Kép Vagy: Kép Én csak irigy, irigy, irigy...rádKép Hogy sikerült a tolmácsolás?

43. cn-et taposom. Kisebb hisztik kezdenek kitörni belőlem.Kép Szerencsére párom jól bírja.

Szia Bali!Kép

Jól láttam? Tontica nem volt hétvégén?Kép

Bee
beebeey

Bee: ne aggódj, nemsokára Te is itt újságolod majd a tökéletes PÉ-det és a max. 30-40 napos ciklusod Kép

(a tolmácskodás jó volt, csak fárasztó... )

Kokusz: hát... a szurok továbbra is megy ezerrel Kép
Vendég

Sziasztok!

Bee: olyan aranyos vagy, egybol fulig ert a szam amikor meglattam hogy hianyoltal! Kép
A hetvegem nagyon suru volt most meg takaritok, fozok megprobalom utolerni magam. Tegnap egy elsoalldozasra voltunk hivatalosak, jol elfaradtunk, az iszonyu magassarku cipomben kergettem a fiam egesz du. Kép

43 cn? Hat... akkor most azert drukkoljunk hogy megjojjon vagy azert hogy ne? Kép

Kriszti: hat ez a gorbed tenyleg mas mint az elozo de most a vizsga legyen az elso es utana majd visszaterhetsz a babakkal kikovezett utra. Kép

Csakegy sajnalom hogy megjott tenyleg, pedig izgi volt a vege. Kép

Kokusz szerintem Te egyertelmuen eselyes vagy!!! De ne eld bele magad nagyon mert az utolso napokban kifordulsz magadbol mint en legutobb. Kép Probald lazabban venni!

Gizmixx a Te gorbed is nagyon szep!!!

En itt tartok Kép Kép Kép
(csak a vicc kedveert) amugy tegnap ota van tojasfeherjem es mehszajam is tiszta nyitott, latjatok megsem birom ki hogy ne nyuljak magamhoz Kép viszont nincs boszorkanykodas, ma vagyok a 11. napon ezert tegnap este volt utoljara gumi nelkuli szex Kép amit nagyon sajnalok mert holnap lesz a szulinapom. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Kép
Ha valami nem jo szoljatok mert biztos el vagyok maradva egy-ket dologgal pl. a megjegyzesekben.

KépKép
KépKép
tontica

SZia Tontica,
magassarkús üldőzés... Kép
A görbéd eddig szuper! Kép

Nem lehetne a apát leitatni szülinapi ünneplés címén? Kép

Bee,
43 Kép
Volt már ilyen hosszú?

OK, csak ezt a papucs-dolgot tisztázni akartam! Kép

Miért is vagyok rutinos nyaraló? Kép

Kókusz,
ez eddig tankönyvi babás görbe! Kép

Csakegy,
drukk a ciklusodhoz! Kép

angel37

Tontica!

Édi vagy, hogy megelőlegezted, de még csak 20+3Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Tontica

Igyekszem nem beleélni magam .... teszteléssel is várni fogok jó sokáig ha esetleg nem jönne meg.

Angel

Remélem az is marad Kép

Tegnap voltunk babázni a férjemmel a kolleganőjénél, 3 hónapos a kislány. A férjem oda meg vissza volt a gyerektől, de megfogni mnem merte Kép

Kép Kép
kokusz

Bali, irulok-pirulok! Bocsika!!! Kép

Angyal: szerintem unneples sem igazan lesz Kép majd talan a hetvegen es apa leitathatatlan, tul jozan eletet el, eletemben nem lattam reszegen. Kép Lehet kikotozom es megeroszakolom? Kép Lattam egyszer a teveben hogyan csinaljak. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: hajrá Kép Vagy szerezz bilincseket Kép

(hát én legközelepp a 17-18. dpo előtt tutira nem fogok tesztelni... semmi értelme... lehet, hogy nekem mindig ilyen hosszú a luth. fázisom...)

Tényleg... az mire utal, ha valakinek több, mint 14 nap? A rövidebb az tudom, hogy rossz... na de a hosszabb ... ?
Vendég

Azon gondolkozom hogy Pittypalatyot ki kene venni a tablabol mert nagyon regen jelentkezett. Mit gondoltok? Es Anettel mi van???

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
keverj vmit az italába! Kép Utána elég lesz a selyemzsinór is! Kép

Gumilukasztás?

Csakegy,
A hosszabb sárgatestfázissal én sem tudom mi van. Talán túl erős lett a progi vmi gyogyitól... De ez csak tipp.

Most hirtelen nem látom a görbédet, de nem lehet, hogy pé-d volt később?

angel37

Szia Angyal!

Te is dolgozol ezerrel? Kép Kép

j.
Vendég

Látod! Kép Kép

De ez senkit ne tévesszen meg, a MUNKA HALAD!

angel37

Koszonom a jobbnal-jobb otleteket!!! Kép Nem is tudom a boseg zavaraban melyiket is valasszam! Kép

Csakegy szerintem sem jo. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Angel: A görbém
Kép

Szerintem akkor volt a PÉ amikorra írta... (esetleg egy nappal korábban).

Mondjuk ittam a palástfüvet - de csak max. a 15. dpo-ig mert utána elutaztam... létezik, hogy az ennyire ütős volt? csodálnám... (egy gyenguska kis gyógynövénytea csak nem képes erre...)

(A mostani görbém első 3 napja meg tök ugyanúgy néz ki, mint a januári első spontán PÉ utáni ciklus első 3 napja Kép lesek is ám keményen... csak a vége ne legyen ugyanaz mert az anno maratoni lett...)
Vendég

(ja... viszont ha ilyen ütős a palástfű akkor mindenkinek ezt kéne innia akinek túl rövid a luth. fázisa...)
Vendég

Angyal Kép

Na mi van mögötted áll a főnök? Kép
Persze A MUNKA NÁLAM IS HALAD.
Egyébként jó neked ha tényleg, engem csak kirúgnak a végén ha így haladok...

Csakegy!
Angyal tippje jó lehet. A duph. nekem is kitolta a ciklus és az progi pótló.

Tontica!
Ölég furfangos vagy te nem féltelek. Hát pedig beiddogálva, könnyebb lenne a dolgod...

Monyó!
Szegényke, nem lehet hogy csak simán később lesz pé-d? Egyébként az normális ha nem minden hónapban van pé. Sok nőnél van ez így. Aztán meg sosem lehessen aztat tudni.

Gizmi!
Köszi szépen. Neked meg jól alakul a görbéd. Azért nem adom még fel.

Bee!
Hát a csütörtököt kihagyom de legközelebb elmegyek meccsre. Csak hogy kifigyeljem hol ülhetsz. Kép

Hú de jól megy nekem ez a nem gondolok a baba témára. Egész nap a netet böngészem különböző méh + valami (hátra, előre, ide, oda) beírásával a google-ba...

j.
Vendég

Angyal! Kép

Csak viccöltem. Nehogy emiatt ne gyere...

j.
Vendég

Junko: de ha a palástfű hatása megegyezik a duph. hatásával akkor minek az a sok mesterséges hormon? A palástfű ráadásul nem a progeszteront pótolja vagy növeli, hanem csak úgy simán rásegít a luth. szakaszra...

Szóval asszem maradok a PÉ után a palástfűiszogatásnálKép (de 17 DPO alatt nem fogok a jövőben tesztelni...)
Vendég

Junko,
ja itt áll mögöttem, és úgy fórumozok! Kép Kép

Csakegy,
úgy tűnik jó helyre tette a pé-det!
Hacsak a nagy leesés nem egy fals mérés volt, és akkor 25. v. 26. nap lehetne! Több tipp nincs, eldugulok! Kép

angel37

Angel: nem hiszem, mert a nagy esés előtt 2 nappal az LH tesztem is jelzett - és asszem 2 nap eltolás az OK- az azt megelőző napon meg már ismét negatív volt... (+ a nyák is mást mutatott)... egyébként az esés napján jól mértem, úgyhogy ebben tutira biztos vagyok...
Vendég

A.

Már csodálkoztam milyen megértő a főnököd.
Kép

j.
Vendég

Junko!
Írhatok mailt?? kérnék címet...köszike

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

koeszt@vipmail.hu

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás