Sziasztok csajok!
Komolyan jólesik, hogy így érdeklődtetek. Nincs otthon net, a pénteket meg kihagytam, mondjuk nem is tudom, hogy gondoltam, hogy majd bejövök.
Történet-hosszú-és nem izgi
Reggel bementem 11-ig aludtam egy jót a kórteremben, forgattam a szemem az altatás után ébredező női szobatársak szexuális élcelődésein aztán mentem.Doki megnyugtatott, hogy a túlélési arány egészen jó, így annyira nem aggódtam, ám csütörtök óta tapasztat rossz kedvem nem múlt. Az egész dolog nem volt több tíz percnél, mondjuk vicces volt micsoda vasak és szerkezetek figyelnek kifelé.
Átjárható vagyok, simán átment a kontraszt anyag és csak kicsit feszített. A méhem azonban jó hátul van meg kicsit ballra, kicsit szűk meg, kicsit kicsi. (Takidó ezért örültem annak amit írtál a kicsi méhedről). Állitólag ez nem akadály, inszemnél, meg lombikánl meg aztán végképp nem. Nem tudom, azt tudtam hogy átjárható vagyok, de erre a "rendellenességre" nem számítottam. Dokinéni nem volt megygőző. Aztán kicsit sirdogáltam (ne kérdezzétek miért), kora délután hazamentem és befeküdtem a kempingágyba a diófa alá, és aludtam.
Ezután egy nagyon nagyon jó hétvégém volt, és most pihentetem a dolgot. Engem ez a clostyzás megviselt, meg ez az egész herce-hurca, így azt beszéltük meg a dokival hogy 2 ciklus után majd jelentkezem. Hát ennyi.
Takidó!
Gratulálok a bébihez, a szoptatáshoz nem tudok hozzászólni, de nekem is hülyeségnek tűnik. Aztán meg majd kiderül, nem?
Regina!
A rosszkedvet biztos a menzid hozta. Remélem már elmúlt.
Beszti!
Mi van veletek, hogy vagy? Mesélj egy kicsit.
Monyó!
Azért várjunk még egy-két napot ezzel a hővel.
Kriszti!
Példát kéne vennem rólad, nekem annyi tanulni valóm van. Kiváncsi vagyok a holnapi hődre, még simán felmehet.
Bee!
Akkor azért szorítsunk, hogy mihamarabb megjöjjön? Lehet egyszer én is kinézek egy meccsre, szégyen hogy még nem votlam. Főleg hogy a férjem tud jegyet szerezni és ezt csak most mondja!!!
Zsazsó!
Az egyik barátnőm a 4. clostyval esett teherbe.
Angyal!
Én is júniusban lépek tovább leghamarabb. Jó volna azért tényéleg ha addig történne velünk valami.
Kokusz!
Jónak tűnik ez a görbincs.
Csakegy!
Na most eldugulok, pusszancs és még egyzser megköszönöm, hogy gondoltatok rám.
j.