Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy kicsit kényelmetlenül érzem magamat, hiszen csak a profilokból ismerlek benneteket, meg a legutóbbi hozzászólásokból.
Eddig asszem kétszer olvastalak benneteket - sajnos, de most Halacska kruppos beszámolója után le akartam írni a tapasztalatomat.
Egyáltalán nem akarom "osztani az észt", de én is nagyon megijedtem, amikor nálunk először előfordult a fulladás, pedig ilyenkor a gyors cselekvés életet menthet. Anyósom nem sok mindenbe szól bele, talán ez volt az egyetlen, amire már jó előre felkészített: mit kell tenni ha befullad a gyerek (mivel férjem is krupp laringhythises volt). Elso lanyom, Gréti (2002.12.26.) 11 hónapos korában fulladt be először. Akkor ugyanazt csináltuk, mint Halacskáék. Paplanba csavarva hideg levegőre vele! Doki mondta, hogy nyugi - ez hajlam (világos szem, bőr, haj). Persze ez nem nyugtatott meg. Állítólag, ha a kruppos kisgyerek épp egy olyan nátha vírust kap el, amelyiktől megduzzad a garat nyálkahártyája is, akkor elkezd ugatva köhögni, fullad. Azóta ugató köhögés esetén csutkára leveszem a fűtést, meg megy a hideg párásítás. (Doki mondta, hogy kórházban is hidegvizes lepedőt tesznek a kruppos kisgyerekek ágya fölé) Ja, és Rectodelt kúpot is tartunk itthon, ha fulladna.
Kezelni kell a kruppot, és akkor nem alakul ki belőle asztma. Ezt a férjem mondta. Õ kb 7-8 éves korára nőtte ki. Többször volt szanatóriumos kezelésen emiatt.
Remélem adott valami segítséget, amit leírtam.

Nagyon jó volt elovasni a legutóbbi hozzászólásokat! Viszont nem igazán akarok - Zsikéhez hasonlóan - egy jól összeszokott csapatba betolakodni. Én nem is olvastalak benneteket rendszeresen - most éppen erre jártam, mert nagyon letört a mai nap, vagy ki tudja miért.

Sok örömet a manókban és nagy türelmet hozzájuk!:
Móni
irpir

Sziasztok,

Gumicukor,
Tok jok a kepek Danirol. Micsoda szemek... Kép
Meg szeretnem kerdezni, hogy van-e valami jo szakirodalom amit olvasol, vagy ez az ismerosod okit, es Tole jegyzetelsz? En itt vettem nemreg egy aromaterapiarol/illoolajokrol szolo konyvet(amit az Amazonon sokan dicsertek), de sajna pont mostanaban nincs mar energiam a tanulmanyozasara, ugyhogy
jo olvasni a Te tanacsaidat Kép Ugyi vagy, hogy a munka mellett meg ilyesmiben is el tudsz merulni.
CsengohangKép

Bea,
Most alig tobb mint 8 hetes vagyok meg elvileg, felido tajan lesz az UH amikor megprobalnak majd tippelni Kép Fiunevekkel nagyon hadilabon allunk, a lanyok neveiben mar ilyenkorra mindket alkalommal biztosak voltunk es az az igazsag, hogy lanynevunk mar megint van;)
Ahogy irtam ;) mindketten programozok vagyunk szakmailag, es hogy meddig maradunk...barcsak tudnam a valaszt... 10 eve azt mondtuk hogy 3 ev maximumKép
mindenesetre az elkovetkezendo nehany evben egeszen biztosan nem fogok tudni megszervezni egy akkora produkciot mint egy hazakoltozes.
Nagyon aranyosak a kepek, nagyon szep kislanyod van.

Sasha,
Gabor is nagyon jokepu, nagyon cuki a Szintias is Kép
TakonykorKép Remelem a pici nem kapja el.

Kata,
Tok rendes vagy, hogy odaajandekoztad a ruhakat. A szinte allando faradtsag, almossag engem se kimel. Le a kalappal elotted, hogy ennek ellenere gyurod a munkat. Lehet, hogy ha Nektek is lanyotok lesz, akkor a Tesod is jobban "elhatarozza" magat Kép

Magdi,
Jok a kepek, tenyleg hogy hasonlitanak. A borzas, es a kendos/katicas Kép
Nekem Reka utalja ha barmi 1 percnel tovabb van a hajaban (az egyetlen kivetel a furdes). Persze nagyon tud lelkesedni a boltokban a mindenfele csicsas csatokert, hajrafokert es ott mindig meg is igeri, hogy igen, hordani fogja, csak vegyuk meg... en meg mindig bedolok neki Kép

Ilke,
Jol hangzik a hetvegetek. Irj majd Te is az Anyaknapjarol. Olyan jo olvasni a beszamolokat.

Mi egy het mulva repulunk, ugyhogy sokasodnak a szokas szerint utolso pillanatra hagyott tennivalok. Holnap lesz eloszor jelenesem a szulesznomnel az elso hivatalos vizsgalatra a babaval kapcsolatban. Jon velem a ket lany is, ugyhogy erdekes lesz. De mar nagyon varom. Nem tudom ilyenkor szokas- e mar szivhangot hallani, jo lenne.
Na megyek, mert meg a konyha ram varKép

Zsike

Ui: elfelejtettem megkoszonni a kedves szavakat a lanykaimmal kapcsolatban...
zsike74

Sziasztok
Most kivételesen megy a gép, kérdés, hogy meddig..Kép Általában pár percre felenged, de aztán leáll az egész. Tegnap is kb. 20-szor irtam, de nem tudtam elküldeni, igy le kellett menjek a boltba elküldeni az üzimet. Remélem azért most elmegy.....

Ilke
Igen, ahogy Gumicukor is irja, ezek gyárilag "szorulnak" kissé pontosan a kontrafék miatt. Az elején, amig bele nem jön a gyermek valóban picivel nehezebb, mint az örökhajtós (ami ugye szinte magától megy). De nagyon hamar bele fog jönniKép. Kell, hogy érezze, hogy Õ tekerKép.

Gumicukor
Persze, gyertek csakKép. Hátha épp ott leszek, úgysem láttalak már ezer éve. A legjobb lenne, ha Dani is jönne, és akkor látnád a különbséget a 2 bringa között. Közben eszembe jutott, hogy mit akartam még neked irni. Ilyen botot, amit kérdeztél nem árulunk, de nem is tartjuk jó megoldásnak. A legjobb (persze fárasztóbb egy kicsit) lehajolni a gyerekhez, fogni a nyereg alatt, és futkosni vele picit. Sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, és könnyebben elindul utána egyedül. Ezt igy nem tudom annyira jól megfogalmazni, de ha jöttök, akkor szólj erről és elmondjuk normálisanKép. Volt aki 5 perc alatt tanult igy meg 2 kerekezni, de volt akinek "kemény" 30 perc is kellett hozzáKép.

Zsike!
SziaKép. Még nem is volt alkalmam üdvözölni. Gratula neked is a 3. babáhozKép. Merész vagy az utazással igy egyedül! Remélem simán veszed majd az akadályokat.

Zsuzsa, Halacska
Köszönöm, megvagyok, bár elég felemásan... Sokszor fájdogálok itt-ott, ezért is vagyok mostanában inkább itthon pihenőüzemmódban. Közben programozom a Babyt, hogy ne akarjon idő előtt kibújni. Főleg ezek az össze-vissza frontok viselnek meg nagyonKép. 33 hetesek vagyunk.
Bea, biztosan minden oké lesz az uh-n. Neked az AFP nem ez a triplateszt dolog??? Nekem olyan volt a Kútvölgyiben. A MOM értékem nekem sem volt túl rózsás (alacsonyKép), de mindhárom tesztre negativot hoztak ki.

Anyáknapi muriról mi lemaradtunk a barihimlő miatt, de igazából nem sajnálom annyira. Nem is az volt a lényeg, hogy mindenki előtt énekeljen nekem. Itthon is megkönnyeztem a köszöntést. Elénekelte nekem az "Orgona ága....." dalocskát, majd közölte, hogy mennyire szeret és "Boldog névnapo Anya" (ugye ha anyák napja van, akkor az az én névnapom szerinteKépKépKép) Cukorpofa volt.

Irpir-MóniKép
SziaKép. Sztem gyere nyugodtan irni, ha van kedved. Szivesen fogadjuk mindig az újakatKépKépKép!

Most jön az ima, hogy el tudjam küldeni.....

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok,

Tegnap nalunk is megkerdeztek az oviban hogy junius kozepetol az osszevont csoportban akarom-e Alexot vinni.Mondtam hogy mivel mindketten dolgozunk,igen.Ha esetleg nem igy lesz akkor sem biztos hogy szolok nekik,mert egesz nap programot csinalni neki mar pocakkkal nem lenne egyszeru.Nekunk ezt a kertes haz sem oldana meg,mert nincs kint egyedul sokaig,meg megunja a homokozast,hintat,motort 2-3 oran belul ha nincs jatszotars...
Ugyhogy kicsit azert fura, hogy ennyi szabija van egy ovononek, (Panda bocsiKép,de pl:Te megerdemled,mert a te munkad sokkal farasztobb )
amikor nemigen dolgozik csak napi 6 orat..... Nekunk a 8 orara van evi 22 napKép

Nyuszi
Hat pont ezzel az unokatesoval nem igen tartjuk a kapcsolatot.Szegeny depresszios es kicsit nehez vele a kommunikacio. En nagyon aggodtam de allitolag jol szedi a gyogyszereket es meg sem erezte a baby boomt Kép belejott anyu szerint varakozason felul a dolgokba Kép

Parazita
Koszi a diot, ki is probalom a hetvegenKép

Banyoci
Csak szugerald a kisocsit es biztos marad meg bent par hetigKép Pihenjel mast ugy sem tehetszKép

Ilke
Jol hangzott a hetvegeKép
Most elszant vagyok es megkerdezzuk a baba nemet,amint kiderul valami akkor ugyis szolok,mert tenyleg nagyon sok szep ruhank van Alexrol,de mint tuti fius.
Aztan majd kooperalhatunk a te ruhaiddalKép

Bea
Amint latod nem irtam.Mi volt az UH-n???Irj gyorsan,szoritottam nagyonKép

Moni
Udv itt,gyere gyakran,orulunk at ujaknakKépEzek szerint ket lanyod van?
Ja most olvasom a profilod hogy TE is babat varszKép Gratulalok,tudjatok mar a nemet???

Zsike
Hat tudod akarmekkora is a hajtas itt bent,Alexet szorakoztatni nehezebb dio volna ,ugyhogy itt napkozben "pihenek" aztan otthon meg mindent beleKép

Pusza,rohanok ceges ebedreKép kiulunk egy etterem teraszara,juhejjKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,
Gondolom az óvónénik is úgy vannak vele, mint a tanárok, hogy évközben nem vehetnek ki szabit. Anyósom is sokszor panaszkodik miatta, ő énektanár és sajnos csak helyettesítéssel hiányozhat, de ugye azt vissza is kell adni.
Egyik ismerősünknél láttam olyan teraszajtót, ami magától behúzódott, szerintem nézz körül a boltokban, biztos van erre valami szerkezetKép.
Augusztusban nyitsz, csak ámulok, ügyi vagyKép! Akkor ezek szerint már megvan a hely is? Névvel kapcsolatban végül mit döntöttélKép?
Dackorszakot ne is mond, Balával is nagyon nehéz mostanában. Ráadásul durvul is, tegnap úgy megharapta Lili karját (persze miután Lili elvette a játékátKép), hogy tiszta véraláfutás lett, sőt még picit a bőr is lejöttKép. Nem tudom mit tegyek vele, mert a szép szó egyáltalán nem használ, na meg azt sem tudom a durvaságot is honnan veszi. Hihetetlen miket művel, csíp, harap, üt és mindemellett rettenetesen anyás. Lesz még gondom ezzel a kispasivalKép. Neked viszont nem lesz a beszoktatással ahogy elnézemKép.

Banyóci,
Ok, köszi.

Kataa,
OkKép. Teraszos étterem, ez aztán jól hangzikKép.

Tegnap volt szülői, úgy néz ki, hogy május végén megyünk kirándulni (szülők is) busszal. Szerencsére apa hajlik rá, hogy kivesz egy nap szabit és itthon marad Balával. Szerintem mindkét gyereknek jó lesz, mert ritka az amikor Lilivel egyedül lehetek (figyelhetek csak rá és nem kell Bala után szaladnomKép) és apa is nagyon ritkán van kettesben Balával, szóval alig várom már.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Banyó,
Úgylátom, te vagy a bringaszakértő, úgyhogy megkérdezlek, hol lehetne 16-os (vagy 14-es) küllős fémfelnit gumival kapni? Kontrást vagy racsnist javasolsz? Most műanyag gumis műanyag kerék van rajta, és kicsúszik.

Zit
parazita

Hahó

Megvagyunk mi is, Gergő ma ment először oviba, mert kötőhártya gyula volt, a kicsi is csupa fikusz. Ja, és szóltak, hogy a színházba menjünk ma Nagygéért. hát, mivel hiányzott, nem is tudtuk, hogy lesz színház. így persze a kedvenc rémes pulóverében mentKépKép
szerintem ő is itthon lesz nyáron, bár még nem nyilatkoztak. most annyira nem bánom, elég jól elvoltak az öcsivel, ők szeretnek az udvaron is. aztán majd nyáron jól megbánomKépKép de én is így vagyok, hogy jövő nyáron ki tudja hogy leszünk.
az egyetemen kezdődnek a vizsgák, úgyhogy tanulnom kéne. most isKépKép mondjuk addig jó lenne ha oviba járna, míg leviszgázom.
kedden voltak az utsó előadások, apa maradt itthon a kölkökkel, persze a kicsi a motorjával kiugratott a garázsból, fejjel a betonra, le is jött a bőr a homlokáról, orráról. érdekes Nagygé is mindig le volt nyúzva, mikor ennyi idős volt, mert vele meg a betonon focizott apjuk.

dackorszak nálunk is van már a kicsinél. de én nem lepődöm meg Nagygé is így nyomta annoKépKép

Kataa
hát én ezért irigylem a pedagógusokat, az őszi, téli, tavaszi nyári szünetek. meg a munkaidőKép

Bea
Mi volt?

pusz mindenkinek, megyek tanulni.
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Most estem haza, nagyon fáradt vagyok. Kép

Banyóci
De uazt a tesztet csinálták, nekem is minden negativ volt csak a kissé magasabb érték miatt mentem ma check up-ra. De hogy milyen nyűg ez lányok. Vagyis nem ez a legjobb szó rá de mindig van miért igzulni és ez kicsit rossz szájízt kölcsönöz a babaváráshoz. A Shcöpfis dokinak nagy műtét esett be, csak szonográfus volt, aki ugyan dolgozott de egyedül lassan haladt. 9-re mentem, negyed 12-kor be is hívtak. Liza valóban Liza, és nem Lázár Képmindene megvan és a helyén. Elsőre a lepény és a víz is stimmelt, aztán gondolt egyet a csajszi vagy mégis látott vmit, de azt írta a papírra, hogy átlagosnál mérsékelten több magzatvíz. Torch vizsgálat elvégzése javasolt.
Rögtön hívtam az orvosomat, aki holnapra behívott erre a vérvételre, vírusokat néznek, de mindjár utána nézek, hogy mi is ez a vizsgálat pontosan. Tehát még nincs vége. De mostmár én is érzem, hogy minden ok, max. túl alapos mindenki. De inkább így legyen mint fordítva. Kép

Alig értem oda délre a fodrászomhoz a Szilágyi E. fasorra, utána pedig megejettem a fél éves fogászati szűrést is. Ma mazochista voltam, egyedül a fejmasszázs volt jó a figarónál. Amúgy a fogdokinál előttem egy szintén hasonló korú kismama volt és elmesélte a saját kálváriáját a dokinak. Nekem már az orovos mondta tovább és mintha én meséltem volna olyan volt...

Erősen gondolkodom, hogy ne legyek-e pedagógus. Soik gondom, kiv. az anyagiakat megoldódna. Kép De sztem türelmem sajna nem lenne elég a mai fiatalokhoz.

Ilke
Hová mentek kircsizni? Jól hangzik.

Nyuszika
Mindig elfelejtem kérdezni, hogy végül kell vmi suli a bolthoz, vagy hogy oldod meg?

Kata
Hol és mit ettetek?Kép

Zsike
8 hetesen már van szívhang. Én is 7 hetesen mentem csak, pont ezért, és már akkor is volt. Kép
Amúgy egy ismerősöm nem régen költözött haza kintről. Igaz, hogy apósa helyben volt de kintről vezényelte le egy ház építést. Mondjuk a hölgy nagyon belevaló szal mindent cakk-pakk sikerült megszerveznie. Kép Biztos menne neked is ha nagyon jönnétek. Kép

Móni
Köszi a leírtakat. Nekünk, mint írtam is nem írt fel Rectodelt a dokinéni mert azt mondta, hogy bitang sok szteroid van benne. Pedig biz isten nem nyomtam volna azonnal Pancsiba. Remélem több ilyen action nem lesz.

Vajon hány read onlynk van? Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Haliho

Zsike

Nekem is mindket torpenek mar 7 hetesen volt szivhang, sot mar latszottak is a monitoron...Kép

Ilke

Nalunk verekedes meg nincs, csak Danny vag foldhoz dolgokat, ha valamit nem engedek neki es kozli: "Ledobtam!"Kép De lehet hogy meg utosse is elfajul egyszer... jatek elvetel az van persze, kicsi elveszi elszalad vele, rendszerint a kozelembe menekul.Kép Emi mar fifikasabb, probalja lecserelni valamivel eloszor, aztan ha nem jon be a manover akkor nyafizik.Kép
A bolt neve meg nem tudom mi lesz, mert nem biztos, hogy a jovoben csak cipo lesz benne. Foleg ha a cipon nem lehet megelni, kenytelen leszek boviteni, massal is probalkozni. A hely megvan ,ketto is, csak az egyiket renovaljak es csak osszel lesz kesz. De az nagyobb lenne ugyanannyi penzert, igaz nem a fouton van. De addig valszeg megnyitok a masik helyisegben, vagy itthonrol csinalom. Meglatom, majd kozhirre teszem, ha mar lesz keszletem es lehet jonni vasarolni, akit erdekel. BAbanetesket mindenkeppen kapnak engedmenyt...Kép

Ovi

En csak azt nem ertem pl. a delutani alvasnal miert hivatkoznak helyhianyra az ovonenik, mikor van annyi agy, tehat meg tudnanak agyazni. Meg gyakran 3 egymas melletti csopit osszevonnak, ha fele letszammal mennek a csopik es egy teremben altatjak oket. NAmost osszevonva mar megtelik a terem, tehat akkor mar nem is baj hogy teleagyaznak egy termet? Meg ebed utan alvas van, tehat sok nyug nincs veluk. Vagy rosszul gondolom? Aztan meg ugyis megy ertuk a szulo.Na mindegy.
Azon haborodtam fel legjobban, mikor egyik 4 gyerekes anyuka meselte mi tortent veluk. 2 vel van otthon, egy 2.5 evessel, meg egy 7 honapossal, es amikor nemreg kettesket atirattak oda, ahova egyeske jar oviba, kozoltek vele, hogy ebed ELOTT menjen a gyerekert, mert erre a 2 honapra mar minek egyen ott. Szoval anyuka a 2 kicsivel minden nap nyargalhat 3/4 12-kor a kislanyert, aztan meg 4kor a legnagyobbert megint.Kép Ezt aztan nevezem megertesnek. Nem eleg hogy nem alhat ott, ne is ebedeljen. Hadd ebedeltesse anyuka 2fele a 3 gyereket.

Bea

Tok jo, hogy minden rendben.Kép Errol a vizsgalatrol meg nem is hallottam. De biztos lehet rola talalni valamit a neten.
A boltot csak ugy nyitom jul-aug ban, ha az en diplomamat elfogadjak. Hetfon megyek okmanyirodaba es addig nem jovok el, amig ki nem deriti nekem az ugyintezo, hogy mi a helyzet.
Ha kell valami tanfolyast csinalni, legfeljebb kesobb nyitok. De remelem nem kell.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
A szokásos gyors bekukk, sajnos most épp nem a legjobb időszakot éljük......... Kép

Bea
Örülök, hogy minden rendben van Veletek Kép

Ovi
Tényleg nem járhat otthon lévők gyereke. Előírás. Én fel voltam rá készülve, erre nekem meg azt mondták, hogy természetesen mehet, csak a szokásos 3 hét takarításra ne vigyem. De a héten is itthon volt, takonykórság. Szokásos. Járt 4 napot.

Anyáknapja
Holnap megyünk. Kép

Banyóci
Pihenj sokat! Kép

Gyerekruha
Lány-fiú. Nálunk is van egy halom. Szóljatok, ha kell valamilyen.

Dackorszak
huhh, akkora veszekedéseket nyomnak le, hogy apával csak pislogunk. Ugyanakkor meg úgy imádják egymást, hogy elolvadok tőlük. Nálunk Szilcsi a vadabb. Tomi a kis belenyugvó, bár szerintem már nem sokáig tűr KépKépKépKép

Nálunk lakás romokban, fürdőszobánk helyén egy hatalmas homokozó (fél méterrel a benti szint alatt), napközben rendszerint semmi víz, áram, gáz. Derekam megadta magát, alig bírok járni, és ma temetésen voltunk, meghalt vasárnap a nagymamám. Szóval kaki a köbön, ennek megfelelően eléggé ramatyul, de majdcsak jobb lesz minden.
szilcsike

Szilcsi,
Hát most eléggé összejött neked minden... Tarts ki, ezután már csak jobb lesz!

Bea,
Csongival nekem is volt az a sok magzatvizes téma. Hát emiatt igazán ne aggódj. Persze nekem is csináltak valami vírusvizsgálatot, de csak hogy azt ki lehessen zárni. Tényleg agyrém, hogy mindig lehet valamiért ronyózni....

Nekem most jó dolgom van, a héten apa jobbára szabadságon volt (mivel még nem kapta meg a fele fizetését múlt hónapra), és így hawaiikodunk együtt. Tegnap tornázni voltam, ma kozmetikus Kép

Zit
parazita

Sziasztok,

Ilke
Hat azert en emleszem hogy a tanarok is mentek szabira,persze hogy helyettesitessel.A baratnom kozepiskolaban nyelvtanar es amikor a fia beteg volt mindig otthon tudott lenni,ugyhogy ez sem megoldhatatlan.Ja es a nyari meg egyeb szunetek mellett csak 8-2ig van a munkaideje...
Jo esz ez a kirandulas boztosanKép
Bala ezek szerint tipikus fiu, ellentete a szereny LilidnekKép

Judy
Jobbulast a kicsinek.Jot nevettem Gergo puloverenKép Lehet hoy am eleg megoldja majd a dolgot es akkor hajlando lesz levenniKép

Bea
Na hat ez nem igaz hogy mindig paraztatnak valamiert...Bar ez am agzatviz dolog nagyon gyakori.Nekem meg kevesebb volt az atlagnal,de nem izgutam miatta.Szoval bizti minden Ok ha ez a szonografus is ezt mondtaKép
En is fogorvosnal voltam,az eves checken,meg kertem ecsetet a kiskonyvembe is hogy az is meg legyenKép
Mire elindultunk elromolott az ido,tropusti szelvihar lett ugyhogy maradt a Paulaner.Tarkonyos ozragu levest+Roston lazacot ettem hejaban krumplival KépKép Emelett eltorpult az hogy velem szemben ult a Finn trainer Kép

Nyuszi
De izgi,lassan boltos leszelKép Szolj majd es megyunkKépKép

Szilcsike
Reszvetem a nagymamadertKép Remelem ha kesz lesz a furdo es a derekad is helyrejon csak szebben latod majd a dolgokatKép
Hat ez a az eloiras majrha erdekes az oviban,amikor mi jartunk meg nem volt ilyen...
En tuti nem fogom annyiban hagyni jovore ha otthon leszek mar a kicsivel.Plane ha esetleg protekciosoknak lehet ugyeKép Majd szerzekKép

Parazita
Jo dozsolest apavalKép

Tegnap hivtam Ritet de meg egyben vannakKépKép

Ja es szerdan voltunk Fabry Show felvetelen,annyit nevettunkKép Vendegek csucsa :Kapocs Zsoka onmegvalosito maca volt...
Utana meg a Leroyban 10-kor meg bevacsiztunkKépugyhogy jo kis este voltKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa! Rit még egyben? Kép Nagyon jól érzi magát a pocaklakóKép Üdvözlöm őket!!

Magzatvíz: Márknál nekem is sok volt (állítólag). Tényleg paráztatják szegény kismamákat, bár az igaz, hogy jobb, ha alapos az orvos, mintsem később gond legyen.

Nóri ma nem ment oviba, képzeljétek tegnap úgy jött haza, hogy tiszta piros volt az egyik szeme és váladékozott. Azt mondta, hogy belement a homok a szemébe. Jól kimostam a szemét, kamilláztattam, reggelre nagyon szép lett. Azért elmentünk ma a dokihoz, biztonság kedvéért felírt szemcseppet (egy picit még váladékozik), nehogy kötőhártyagyuszi legyen a vége.
Azért eléggé mérges lettem, az óvónők azt sem mondták, hogy "mukk". Ha ők nem mernek hozzányúlni, akkor legalább telcsizhettek volna, hogy mi történt.

Szilcsike! Nem irigyellek, nálunk 1 napig nem volt áram és víz az utcában (végre megcsinálják az utat), nagyon rossz volt. Hiába, hozzászoktunk a civilizált életmódhozKép
Nagymamád miatt részvétemKép Remélem most már csak szép és jó dolog történik Veled.
A hátfájás miért van? Megerőltetted magad?

Kataa! Mennyi jó program!! Fábryt én nagyon bírom, a Kapócs Zsóka meg régen tökre tetszett, de most olyan mű lett ő isKép

Mit szóltok a Megasztárhoz? Én nagyon sajnálom, hogy kiesett az Angéla, szerintem tök jó lett volna egy Magdi-Angéla döntő. De így elég uncsi lesz, úgyis a Magdi nyeri. Én neki drukkolok az elejétől fogvaKép

Mit akartam még?????
Na, majd később még benézek,
szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hali

Szilcsike
RészvétemKép most mát tényleg csak jobbakatKép

Bea
magzatvízhez nem tudok hozzászólni, de akkor a többi szupiKép a kislányhoz még nem is gratuláltamKép

Magdi
óvónőkKép velünk meg azt nem közölték, hogy ma nem lesz oviKép úgyhogy potyára mentünk. és nem az első eset. mi most gyógyultunk ki a kötőhártya gyusziból.
én nem szerettem az Angélát, vagyis a hangja jó, de az állandó grimaszai nagyon idegesítettek.
én a Szabó Esztert favorizáltam, úgyhogy az utsó 3 már nem izgi nekem annyira, a Ferit szerettem, de nagyon gáz, hogy elhagyja a családját.
A Magdi meg nagyon furcsa, hogy állandóan olyan búskomor. de jó hangja vanKép

Kataa
Fábryt én is csípemKép

már megint nem tanulokKép és még takarítanom is kellene.
amit ma műveltek az agyrém volt. azt hittem szépen elhomokozak, míg én üldögéltem kint, közben a nagy telerakta a kicsit homokkal, de úgy, hogy még a pelusba, meg a fejére is jutott...
a kis pontagyíú birka meg csak tűrte...és ez csak egy rémség a sok közül...

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Ma jön haza apa Tatáról, furi volt nélküle, olyan üres volt a ház, főleg este, amikor Dani már aludt.
Tegnap átrendeztem a nappalit, a páromnak direkt nem mondtam, de szerintem nagyon jó lett Kép

Kataa
Kapocs Zsóka.... én az röhögöm, hogy az összes "szépségkirálynő" a Kenó számsorsoláson köt ki, és olvassák a számokat. ez aztán önmegvalósítás. meg a plasztikai műtétek tömkelege is az önmegvalósítás része? azt néztem, hogy a Horváth Éva is nem tudja rendesen tartani a száját, mert félre van benne csúszva a szilikon. Kelemen Annuskáról nem is beszélve: darászcsípés utáni allergiás szájdagadásával.. na erről ennyit.

Én is mehettem volna tanárnak, mert az egyik végezttségem az. de valahogy a szakmai kihívás ott kevésbé erős, mindig uazt mondani, uncsi lenne. nem mondom a szünetek jól jönnének, bár tudom, akkor meg értekeznek is meg ilyenek, de ha már választhattam, akkor olyan helyet, ahol szakmailag is fejlődhetek, és azért a fizu sem utolsó. meg a sok gyerekekhez nem bizti, hogy lenne idegzetem.

Bea
Bár tegnap már beszéltünk, de jó, hogy minden rendben látszik, ez a következő vizsgálat is biztosan meg fog nyugtatni. majd írd meg mi volt!

mennem kell, holnap jönnek anyuék, be kell vásárolnom, aztán tűz az oviba, aztán meg a páromért.

szép hétvégét!

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó,
Végre itthonKép, egész nap rohangáltam, épp hogy beestem Lilihez az oviba. Persze megint folyik kicsit az orra, de már nem mondok semmitKép. Hétvégén jön anyóspajtás, festjük a mosókonyhát, meg őrületes szelektálást tartunk, mert annyi a lomunk, hogy már nem férünkKép. Anyós pedig addig vigyáz a gyerekekre, remélem elég lesz rá a hétvége.
Voltam gyerekdokinál, elhoztam a homeós bogyót Lilinek a hányásokra. 3 napig kell szedni, aztán írni kell minden változást, kíváncsi vagyok nagyon, mi fog változni.

Halacska,
Kirándulásra eddig két verzió volt: kisvasút vagy a Margit-sziget. Végül az utóbbi lesz úgy néz ki, ott állítólag nagyon szépen fel van újítva a vadaspark és van pónilovaglás is.

Nyuszi,
Nagy kalappal a bolthozKép! Mi is megyünk majdKép.
Szegény 4 gyerekes anyuka, jól kitoltak veleKép. Bevallom én nem hagytam volna magam, nehogy már arról szóljon az egész nap, hogy az ember ingázik az ovi és a lakás között.

Szilcsike,
Részvétem a nagymamád miattKép. Kitartás, ha a lakás végre rendben lesz, biztosan a kedved is jobb lesz, ja és kíméld magad, gondolom a derekad sem a sok pihiben adta meg magát. Nem mindig éri meg ha az ember túlhajtja magát.

Kataa,
Hát igen, vannak olyan tanárok, akiknek tényleg nagyon kedvező a munkaidejük, de anyósom pl délutánonként tanulószobát is vállal, ahol együtt írják a házikat a gyerekekkel, így aztán szinte egész nap bent van. No meg egy kisvárosi suliban, ahol néha tanárhiány is van, nem olyan egyszerű, nem beszélve a kamaszok stílusáról. Apósom matektanár volt (most már nyugdíjas), és volt, hogy hónapokig zaklatták telefonon, mert valakit megbuktatott. Szerintem én 1 hét után idegbajt kapnékKép. De nem akarok erről vitát nyitniKép, csak más szemmel látom ezeket a dolgokat, mióta tanár is van a családban.
Hát, mostanában Lilit sem kell már félteni, főleg ha játékról van szóKép.

Judy,
Pontagyu birkaKépKépKép, Bala ilyen esetekben minimum ordít, rosszabb esetben csíp, de úgy hogy az ember csak üvölteni tud tőle.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Tanarokat meg is ertem, meg nem is. Kb mint az egeszsegugyi dolgozokat. Lehetne ragozni ezt a temat, de szerintem nem erdemes.
Jajj, lattatok a Rubint Rekat tegnap a Fokuszban? Most szerintetek miert kell aktfotokat nyomni magarol? Vagy a fittness izebol mar nem lehet jol megelni??? KépNa meg a mumellei!

Megasztarban en is csalodtam, szerintem lehet hogy jo hangja van a z ANgelanak, de a stilusa tok gaz. Aztan a Magdi meg sosem mosolyog, vajon miiert???? Pedig szenzacios hangja van. Ferinek nem vagyok annyira elajulva a hangjatol.Szerintem uncsi donto lesz.

Szilcsike

Reszvetem.Kép
Remeljuk most jo szeria kovetkezik.Kép

Kataa

Te aztan tudod hogy kell elni!!! Irigy vagyok a sok jo program miatt!Kép

Nyuszi

Judy

Mostanaban enyimeknek is sokszor van olyan napjuk, hogy semmi sem jo. Ilyenkor varom hogy vegre Danny is ovis legyen...Kép

KépKép
KépKép
nyuszika

Megasztart en nem nezem,ugyhogy ebben nem vagyok otthonKép Csak kapkodom a fejem Kép

Kapocs Zsokahoz meg annyit:
Amikor dolt a sok okossag a szilikonos szajan, a baratnommel (ciki nem ciki)felhangosan velemenyeztuk...Kép A Fabry is kinezett rank ,de azzal a huncut egyeterto mosolyavalKépKép

Magdi
Igen meg egyben van Rit,ma is hivott,bar nala az esemenyek gyorsan jonnek mint tudjukKép
Norinak cseppnetes hetveget,lehet hogy tenyleg a homok.Nekem amig aktiv jatszoteres anyukaKép voltam tobbszor begyulladt a szemem a homoktol.

Judy
Kitartast a tanulashos,hos vagy hogy meg erre is van idodKép
Kisge ezek szerint isteniti a nagyot ha meg ezt is hagyta neki KépKép

Gumicukor
EgyetertekKépTenyleg nem tudjak mar mit operaltassanak meg,pont az ellenkezojet erik el veleKép
En mar megelegednek akkora cickokkal is mint ami most igy babasan vanKépKép De hat tudom mulando az ugyKép)

Ilke
Persze ertelek en, tanar es tanar kozt is kulnbseg vanKép Csak az nem szimpi hogy azok sirnak a legtobbet akik tenyleg nem dolgoznak sokat.
Jo pakolast a hetvegenKép Drukkolok hogy Lilinek segitsenek a bogyok,majd szamolj beKép

Nyuszika
Nem lattaam RR-t de el tudom kepzelni.Szegenynek eleg nagy leheta szereplesi vagya,ja meg hat meg kell keresni a penzt a babyszittyora,mert O ugye nem sokat van otthon...
Most ugy erzem, amig meg mobilis vagyok menjunk mindenfele,mert ha mar meglesz a teso kettot ugysem tudok otthon hagyni...

Beszti
Hogy vagy?hanyinger?

Jo hetveget Kép
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Köszönöm a részvéteket, és a jobbulásosokat is. Jól esett nagyon.

Derékfájás: tavaly is volt egyszer, akkor 5 napig feküdtem, járni sem tudtam. Most megúsztam két kemény nappal, ma már jobb volt. Mindkétszer a gyerekeket emeltem fel, akkor kattant egy nagyot, és ennyi. Utána már csak a fájdalom volt. De nem tudom mitől, bár apa szerint lapátolni nem kellett volna előtte nap. MIndegy, ez van.

Képzeljétek, hatalmas hírem van, fent van a kazán, és van vizünk, ráadásnak akkor van melegvíz, amikor csak akarjuk. Hát mit ne mondjak, isteni érzés. 4 év bojler után maga a csoda.

RR
én azóta nem követem, mikor legutóbb azt nyilatkozta, hogy a két gyerek szoptatása után csináltatta meg a mellét. Első szopizott 4 hónapig, a 2. meg két hétig. És már az első után nagy volt a melle.

Ilke
drukkolok a hányásmentességhez!

Mellműtét
nyugodtan nevessetek ki, de én gondolkodtam rajta, sőt irhatnám jelen időben is. No nem szilikon, és nagyobbítás, csak igazítás. 3 év non-stop szopi után már nem olyan, mint volt. Oké, nem veri a hasam, sőt apa is ellenkezik, de én szeretném. Arról nem is beszélve, hogy nekem van rajta két műtéti hegg, azokat is jó lenne eltávolítani onnan. Egyszóval még vitázunk rajta egy sort, de én szeretném (nagyon)

Ovi
mi valószínűleg ovit váltunk, még gondolkozunk rajta, de elég nagy rá az esély. Az idősebbik óvónéni egyre unszinpatikusabb, nem szeretném hozzá járatni még 3 évet a lánykát. Ma anyáknapján pl. közölte, hogy ha többet hoznám a Szilcsit oviba, beállt volna a többi gyerek közé. Mondtam neki, hogy ha nem fogadnának beteg gyerekeket, és nem pulcsiban lenne egész nap a teremben, és nem abban vinné le a szélbe, akkor az én lányom sem lenne 4 nap ovi után beteg 2-3 hétig. Egyszóval jót beszélgettünk. Végignéztük a kicsiket, Szilcsi mellettem, aztán eljöttünk.

Nyuszi
Drukk a bolthoz!

Kataa
Irigy a sok mászkálásért. Ezer és egy éve nem jutottam el sehová.

Most a fürdőszoba (ami még 1,5 hét legalább) után állunk neki a másik nagy feladatnak, terasz beépít, házhoz hozzátold, új szoba a kölyköknek. Már csináljuk az engedélyeztetést, papírozást, remélem hamarosan azt is elkezdjük.
Na lépek, ülni még mindig nem esik jól. Még szerencse, hogy egész nap nem tudtam leülni KépKépKépKép

Pusza
szilcsike

Sziasztok!

Öröm olvasni, hogy nagyon sokan babát várunk! :-)
És azt is, hogy több a gyerek, mint ahogy a profilokból sejtettem :-))

A közvetlen közelemben Gréta (ő a 3évesem) korosztályának nincs kistestvére. PEdig a kistesó szerintem többet ér, mint egy hiper-szuper játék!
Azt még nyomozom, hogy ki mikorra várja a babát...

Kataa
a neméről még csak annyi, hogy az AFPutáni 20hetes ultrahangon azt mondta a doki, hogy a zászló most talán inkább a fiú felé hajlik...hogy mit láthatott - sejtésem sincs (nem a saját dokimnál voltam)

Parazita
eddig azt hittem, hogy csak az én férjemnek van ilyen agyrém munkahelye, ahol nem képesek pontos időben pontos fizetést adni...

JUti
a pedagógus szakmában - igaz csak egy évet tanítottam egy középiskolában - a tanárok is legjobban a szüneteket várják, szeretik (legalábbis én)

Halacska
én azért meggondolnám, hogy megérné-e tanárnak menni a szünetek csábításáért. Nem is annyira a mai fiatalok miatt, inkább az oktatás lesüllyesztése miatt...

Kataa
8-2-ig munkaidő egy kezdő tanár esetében másképp alakul... dolgozatjavítások, dolgozat előkészítés, pótdolgozat, ismétlő dolgozat előkészítés az esetleges hiányzóknak, átlagszámítások, minden hónapban az összes osztály összes tanított diákjának magatartás-szorgalom-jegyét átnézni, naplóírás, órára készülés, esetleges elmaradt órák szaktárgyi helyettesítése stb (nem akarlak untatni benneteket). Emellett nem könnyű a lelki oldala sem... Első iskolai napomon az egyik osztály, ahol duplaórát tartottam, a második órára már felírt a frissen festett táblára egy verset - a melleimről (az alapos törlés után is még olvasható volt :-)) )

Juti
A homokozás kapcsán írtad: "a kis pontagyíú birka meg csak tűrte" :-))
Szerintem tök jó, hogy hagyod, maguk oldják meg a dolgokat egymás között.

Gumicukor
...én is éppen keresek egyik másik szakmát...
Tudjátok mi a kiszurás... Kétszakos tanári diplomával (angol bölcsész, mat. tan) olyan mintha két külön diplomám lenne -így gyes/gyed mellett nem jár kedvezmény a továbbtanulásnál. Ugyanúgy le kell perkálnom a nem éppen olcsó tandíjat, mivel csak távoktatásban vagy esti, levelezőn végezhetném a sulit.

Kataa
azok sírnak a legtöbbet, akiknek sok ideje van (lehet, hogy amiatt, hogy nem dolgoznak sokat?!) -sajnálni magukat...

SZép hétvégét! - kialvósat ;-)
M
irpir

Sziasztok!

Szilcsike! Nekem semmi bajom a plasztikai sebészettel. Nagyon hasznos dolog, sok nő önbizalmát tette helyre. Én örülnék neki, ha pár számmal nagyobb cickóim lennének, de mivel nyuszi vagyok, és igazándiból nincs kirívó bajom velük inkább nem műtetném meg magam.
Nekem azzal van a bajom, hogy a mai világban ez a trendi. Huszonéves, csinos, fiatal lányok önszántukból műtétek sorait vállalják. ez tök nem normális. Megnézed, a szépségiparban szinte mindenki átszabatta magát. A Kapocs Zsóka azért is kirívó eset, mert ő alapból egy tök helyes csaj volt, És teljesen elvesztette a báját ezzel a nagy átszabatással.
RR: Nagyon szép alakja van ennek a lánynak, de a mellei .... Tényleg, mint 2 laszti...nagy csúnya lett. Bár, ha neki tetszik, és boldog vele, tegye Kép csak ne akarják elhitetni a fiatalsággal, hogy ezt így kell csinálni mindenkinek.Kép Kép

Oviváltás: Nagyon fontos, hogy milyenek az óvónénik, hiszen évekig foglalkoznak majd a gyerekekkel. Ha ennyire gáz, akkor tényleg váltani kellKép

Megasztár: Angéla stílusa tényleg nagyon furi, de azért 10000x jobb hangja van, mint a Ferinek. Nekem ez a Feri gyerek eléggé semmilyen.

Irpir! Üdv közöttünk! Bizony, jó dolog a tesóKép
Nagyon egyetértek azzal, amit Judynak írtál, hogy hagyni kell a tesókat problémát megoldaniKép Többnyire én sem lépek közbe, ha balhéznak a gyerkőcök, csak ha nagyon nagy ordítás vanKép

Mennyi pedagógus van a csapatbanKép Én nem az vagyok, bár szemezgettem a szakmával. Szerintem nekem lenne türelmem tanítani, nem lenne rossz. De már öreg vagyok a pályamódosításhozKép

szép hétvégét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

sziasztok

Magdi

Mi van, nem tudsz aludni?KépKépKép
En kis koromban tanar akartam lenni, folyton tanitosat jatszottam a babaimmal. Asszem lenne turelmem hozza, de megis orulok hogy nem lettem az.

Kepzeljetek tegnap este a parom elment kollegat bucsuztatni, vagyis jo keson jott haza munkabol es mikor tortenjen valami izgi, ha nem akkor, mikor egyedul vagyok a gyerekekkel. Danny napok ota azzal bosszant, hogy apro dolgokat a szajaba vesz es mutatja, varja hogy ra szoljak, hogy nem szabad.Kép Este sikerult neki lenyelni egy penzermet...Kép Kozolte velem, hogy megette. Nem volt nagy, de azert felhivtam az ugyeletet, meg a vaci korhazat... azt mondtak par napig figyeljem a kakit es ha nem jon ki, akkor rontgen. Remelem nem lesz gond, az ugyeletes dokino azt mondta, neha szoget is lenyelnek es hiaba hegyes, hosszu, altalaban gond nelkul kijon az is.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika!

Én tudnék aludniKép Márk viszont reggel 6-kor kipattan az ágyikójából, odaáll a fejemhez és addig mantrázik, hogy "Anya, gyeje", amíg fel nem kelekKép Persze nap közben bepótolja, alszik 2-3 órát, míg erre nekem nincs lehetőségemKép

Jaj, nekem mindig ez volt a félelmem, hogy lenyelnek valamit.Kép Szerencsére már nem vesznek semmit a szájukba. Remélem hamar viszontlátod a pénzérmét!

Magdi

Magdi
mléna

Magdi

A bosszanto az, hogy o sem vesz semmit a szajaba 1 eves kora ota, csak mostanaban szeret jatszani a turelmemmel. Siman visszadumal, kategorikusan megtagadja ha valamire kerem, amikor rossz passzban van direkt sorra veszi, amiket nem szabad. Piszkalja a mosogatogepet, szetszor puzzlet a foldon, felmaszik ide-oda, folyton leveszi a nadragjat...Kép Kisordog.
Ez az "ANya gyeje" ismeros.Kép Ezek szerint Markod mar nem racsos agyikoban alszik? En is most gondolkodom a masikon, mert lassan ki tud maszni a babaagybol.Kép
A nyari tali jo otlet, lehet nalunk is, akar egesz napos, kicsi fiam mostanaban bebizonyitotta, hogy siman kibirja neha a napot delutani alvas nelkul.Kép

megyek gyomlalok egy kicsit, amig alszanak

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

hali

hurra! Kijott a penzerme... nemi nyoges kisereteben....Kép apro oromok az eletben.Kép

megyek teregetni, meg mert nemsoka vendegek jonnek

pusz
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Irpir,
Sajnos egyáltalán nem ritka az ilyen munkahely szerintem Kép

Nyuszi,
Örülök, hogy a pénzes probléma megoldódott. Nekem Csongi adta elő a múltkor, hogy jött öklendezve. Nyúlok be a szájába, semmi, öklendezik tovább, aztán egyszer csak kihányt egy adag kölest meg egy 2 forintost... A szívszélhűdés jött rám.

Kata,
Egy megrázó élménytől mentettünk meg benneteket a bábszínházzal Kép. Felnőtteknek kész agyhalál, de a gyerekek is hallhatóan unták több helyen. Szerencsére Solyminak végső fokon tetszett, és bár kétszer már haza akart menni, végül mégis kihúztuk a végéig Kép

Zit
parazita

Lanyok

Ma reggel Pisztacia lett beloleKépKép Minden Ok mindenkivelKép

Aki nem volt a talin es nem erti szoljon!!!Kép ,kuldok mailtKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
MEgint egy esemenzdus hetvegen vagyunk tulKép Szombaton Becsben voltunk baratokkal vasarolgatni,a belvarost celoztuk meg ,lejartuk a labunk.Hat a kondim nem a regi ugyhogy nagyon kifaradtam estere a sok maszkalastol.Viszont minden kismami rucim megvanKép es Alexnek a nyari ruhatara is feltoltveKép Olyan jo kis elenk szineket vettem,narancssarga,keki,lila,zold .Szerencsere hiu kis alak ugyhogy orult nekik nagyon, probalgatta ezerrelKépApanak is jo sok mindent vettunk ugyhogy kiselejteztem a ruhatarunkat es elvittuk ahhoz a csaladhoz ahova mindig szoktuk.
Ma meg anyueknal volt az anyaknapi ebed Kép Egesz delutan ettem KépKép Ugy nez ki kezd megjonni az etvagyamKép

Szilcsike
Remelem mar jobb a derekad.Ezek szerint az emelgetessel kell vigyaznod,Tomi is mar nagyocska,csak nem kell marannyit emelgetnedKép
Mellmutet szerintem ha csak felvvaras nem gaz,az tenyleg jot tesz az onbecsulesnek ha nem altod minden nap hogy nem aregi.
Ovi valtason ha gondolkozol akkor bizti van ra okod.Lenyeg hogyO hogy erzi magat.Mit mond Szilcsike,szereti ezt az ovonenit???

Moni
Na akkor gonodlom nagy az orom ket lany utan KépPersze tudom biztos csak akkor lesz ha megszuletikKép

Nyuszi
Orulok hogy megoldodotta penzerme kerdesKépKép Ez aztan nem apro oromKép
Nyari taliba mi is beszallnankKép Tok rendi vagy hogy most is vallalodKép

Parazita
Bocsesz,nem tudtam hogy ennyire szornyu a darab...Kép Nem direkt voltKépKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,
Örülök, hogy sikerült viszontlátni a pénzérmétKép.
Nem láttam a Fókuszt, de ezek szerint nem vesztettem sokatKép. RR-ról a Hócipőben láttam egy fürdőrucis képet, rá is csodálkoztam, hogy ezek a mellek tuti nem igaziak.
Nyári talira mi is szívesen mennénkKép.

Zita,
Ez a legrosszabb szerintem, amikor az ember nem látja, hogy mi történt, csak a végeredményt, de a lényeg, hogy nem lett baj CsongivalKép.

Kataa,
Pisztácia? Kérhetem azt a mailt?Kép
Ügyik vagytok, hogy így bevásároltatok, mi majd 1 éve tervezzük, hogy kimegyünk, de még nem sikerült összehozni. Viszont legutóbb a párom hozta fel, hogy menjünk már ki, szóval talán idén lesz belőle valamiKép. Mailben esetleg meg tudnád írni, hogy merre (melyik boltba) érdemes menni, mert mi még nem voltunk?
Jó, hogy visszatért az étvágyad, növeszd azt a kis pocakotKép.

Szilcsike,
KazánKép.

Lili szedi a homeós bogyókat, igaz nem hányt a napokban, viszont elég erős érzelmi ingadozásai vannak, szóval úgy néz ki, hogy nem ez az igazi szer.
Hétvégén nem sok pihi volt, viszont cserébe alakul a mosókonyha. Anyós tök rendi volt, míg du aludtak a gyerekek, egy csomó mindent kivasalt, szeretem az ilyen dolgaitKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Kataa! Én nem voltam a talin, de vannak sjtéseim, hogy mit jelenthet, amit írtál. Remélem jól sejtem, ha nem, akkor én is kérek egy mailtKép Kép Gartulálok a kis Pisztáciához!Kép Kép

Tegnap mi is mentünk egész nap, végigkirándultuk egész Dunakanyart. Szob-Nagymaros-Rád (barátaink itt laknak). Jó volt, bár Nóri igen taknyos volt egész nap.

Zsuzsa! Nálunk egy ideig jó volt az óraátállítás után, de mióta 6-kor világos van, azóta Márk is kel a nappal együtt Kép Kép

Nyuszika! De jó, hogy kijött a pénz!!!Kép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Kataa!

Én alapjáraton egy rettenetesen kíváncsi nőszemély vagyok ámKép Persze, hogy kérek elmilt!KépKépKép

sasha

Kép
sasha

Kataa!

Köszi a mélt, majd itt mert nem tudom az emilcímét... De Gratulálok azért így isKép

sasha

Kép
sasha

Kataa,
Megbocsátok Kép Kép

Magdi,
Nekem se az igazi a cicim, bár igazából nem is az "acskó" lóg, hanem csak a bimbó, de én nem merném rászánni magam egy műtétre Kép

Zit
parazita

Kataa!

A pisztácia azt jelenti, hoyg Alex ruhái eladók?KépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Csak bekukk Kép, látom, volt esemény Kép!

Kataa!
Add át gratulációmat Kép!

Anyák napja
Õrület Kép. Mindkét gyereknek ugyanarra a napra tették GRRR!!! De eredetileg nem így volt, csak megy a nagy variálás. Most jövő szerdán lesz 1/4 4-kor Ádáméknál az összevont anyák napja-évzáró, 4-kor Noémnek az évzáró. Remélem, gyorsan lemegy Ádáméknál a dolog, így nem kések el Noémiéről sem.

Bocs, de mennem kell, csak kiszöktem egy kicsit.
A gépet már összetette otthon a férjem, csak még egy-két dolog hiányzik, hogy netünk is legyen. De legalább halad a dolog Kép.

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Mano
Neeem,nem azt jelenti,meg nem tudjuk a nemetKép
Irok inkabb sms-tKép

Ilke
Most a Kertner Strassen meg Maria Hielfer-en voltunk,de foleg a H und M,meg C und A volt a cel,mert itt lehet olcson talalni nagyon jokatKép Sokkal jobb a valasztek mint nalunk es nem utolso sorban olcsobb.Pl.Alexnak polo : 1000-1500ft,Rovidnadrad 1500-2000Ft,de ezek nagyon jo minoseguke mar,tehat jo az ar-ertek arany szerintemKép
Nalunk apa 100% pamuting manias (en meg vasalasnal aldom Kép )es itt kb 3000-5000ert mar nagyon jokat veszunk,itthon a duplaja altalaban.
Baratokkal feleztuk a benzint,es egy tank eleg volt,igy megerteKép
LEhet hogy Lilnel csak atmenetike ezek a valtozasok,igy reagal a szerekre ,remelem a doki kitalal valami okosat.

Magdi
TalaltKépKép Ugyi vagyKép

Panda
Neknk is ugyanakkor lesz az Anyak napja,fel 5-kor.Legalabb dogozo anyabarat az idopontKép

Csics
Mi ujsag veletek?,ugy eltuntel.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Köszi, így már OkKép A Pisztácia jelentését értettem ezek szerint csak egyebet nemKépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa! Nem vagyok ügyi mégsem, teljesen összezavarodtam! Kép Kép Én azt hittem, hogy a nemére vonatkozik a Pisztácia megnevezésKép
Most már én is kérek szépen mailtKép magdolnamate@freemail.hu

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

ÁHÁÁÁÁÁ!Kép Kép Kép Kép Most már minden világos!!!! Abban nem volt tiszta a kép, hogy kinek kell gartulálni a kis PisztáciáhozKép Kép Kép Hatalmas Gratula még1x!!!Kép Kép Kép

Képzeljétek, én a kishitű anyuka vettem Nórinak puzzle-t, 30 darabosat (egy Micimackósat és egy Némósat), gondoltam jó lesz az kezdésnek. hát maximális a sikerélmény, kb. 10 perc alatt kirakjaKép Kép nagyon élvezi, még szerencse, hogy 2 db-ot vettem, amíg az egyiket rakja, addig a másikat szétszedemKép
Egy kisebb puzzle már volt neki, de eddig nem nagyon foglalkozott vele. Tegnap a vendégségben a kisfiúnak (5 éves) 60 db-os puzzle-je volt, azt is nagyon élvezte. Lehet, hogy vehettem volna nagyobbatKép

Fú, ma meg nagyon döbbentes és szomorú dolgot tapasztaltunkKép: A Tescó parkolójában éppen egy csövest vertek agyba-főbe a "biztonsági" emberek. A csövi bűne az volt, hogy elkunyerálta a bevásárlókocsikból a pénzt, és egy picit alkesz volt. De teljesen ártalmatlan. Ezek az állatok meg felszólítás nélkül egyből ütlegelni kezdték majd üvöltöztek vele, hogy "takarodjon, mert....."
Mindez Tőlünk két lépésre, a gyerekek szeme kikerekedve, Nóri majdnem elsírta magát úgy megijedt, én is tökre megijedtem.
Bementünk a Tescóba és szóltunk a Vevőszolgálaton, hogy nézzenek utána az esetnek, mert ez egyrészt nem megoldás, hogy eltávolítsanak egy csövest, másrészt a kisgyerekek-vásárlók szeme előtt így intézkedniKép Kép Kép Kép

Megyek, Márk ébredezik
Magdi

Magdi
mléna

Mi van?KépKép Jó, mert én már semmit nem értek...Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Zsuzsa
Várlak szerdán 9-kor!

Ritnek
Gratula a pisztáciához!!!KépKépKép

Magdi
Vevőszolgálaton mit mondtak? Legalább ott normálisak voltak? Sajnos nagyon sok biztonsági őr esik túlkapásokba. Kép

Nyuszika
Örülök, hogy megoldódott pénznyelés. Danny bébi érméket kakkant. Kép

Kata
Írok mélt a párna miatt.

Megasztár:
nekem Angéla nem jött be. Feri igen, még az elején, de őt meg meguntam. Egyértelmű, hogy ki nyer. Kép
Én az rtl-es táncos műsort is nézem, bevallom nekem tetszenek ezek a táncok. A múltkoriban, az élő adás varázsa is megmutatta magát, hiszen az egyik zsűritag, Medveczky Ilona, meglehetősen lehordta Mónikát, aki nem a szívem csücske de nagyon félremagyarázott sztem Ilonka.

Mi jól vagyunk, mindannyian Kép, növögetünk, hányinger még sajna elő-előfordult.

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Zsuzsa,
Örülök, hogy legalább a beszámoló tetszett Kép. Én sajnos nem raktam el se a kettest, se azt a golyót, amit Solymi nyelt be és nyomott ki annakidején. Hirtelen felindulásból mindig kidobom az ilyeneket.

Kataa,
Add át gratulációmat a Pisztáciának Kép Én is akarok már menni Bécsbeeee!!!!!! Legközelebb vigyetek magatokkal...

A Marcipáncicán azért volt egy jó poén: a mesélő néni felteszi a kérdést, hogy szegény M. cicának nincs pénze, hogyan jusson el akkor a nagyvárosba? A nézőtérről bekiabál egy kislány, hogy "Dolgozzon!" Kép

Az oviban elkezdett dúlni a bárányhimlő, a csoportból többen betegek, Solymi egyik nagy haverja is, úgyhogy szerintem csak idő kérdése - fogadni mernék, hogy az évzáró műsoron pont nem tudunk majd ott lenni Kép

Zit
parazita

Nyuszi, Zita!
"aranyat tojó kakasok" Kép.

Anyák napja
Hogy tuti legyen, Ádámékét még egy picit későbbre tették, így már szinte biztos, hogy nem érek oda időben Noémiére. Bár, mondta az óvónő, hogy megvárnak, de tavaly is vagy 100-an voltunk, és ha nincs ott legalább negyed órával előbb az ember, már a terembe se fér be Kép. Majd beszervezem anyukámat is, hogy menjen, legalább valaki ott legyen nála is. Ráadásul Noéminek még ovis ballagása is lesz.

Képzeljétek, kész a konyhabútorunk, csütörtökön jönnek szerelni KépKépKép! Már alig várom. Csak a gardróbunk várat még magára (ismerős csinálja...), aztán lassan a finisbe érünk.

Zita!
Menjen dolgozni Kép! Bárányhimlő Kép.

Valamelyik nap olvastuk este a Tesz-Vesz várost, és az apa cica mosogatott benne reggeli után. Mire Ádám:
-Miért az apuka mosogat, nem is lány! No comment Kép.

Na, itt az idő, kezdődik a meló. Ma tuti nem tudok kiszökni, de a férjem otthon van, talán lesz ideje megcsinálni az a nyamvadt gépet, akkor talán tudok egy kicsit később is jönni.

Panda

panda
Halásztelek

Zsuzsa

HAt en sem tettem el a penzecsket, bevallom ugy megorultem neki, hogy kijott, hogy gyorsan pelenkastul kidobtam...Kép

Halacska

En lattam a Szombat Esti Lazban Ilonkat, nagyon gaz az oreglany, lehet hogy nagy tancszakerto, bar sztem a masik ket fiatal tancos sokkal szakszerubben ertekel. Ilonka meg probal szornyen szinpadias dumakat levagni es ettol nagyon mesterkelt. Monika musora nem az en stilusom, de a csajt birom, sztem nagyon profi abban amit csinal. Ilonka azert is felremagyarazta a dolgot, mert valszeg Monika amugy sokat dolgozhat, tehat Ilonka megjegyzese, hogy "most legalabb izelitot kapott belole, hogy mi az igazi munka " eleg gaz volt.Sztem a tobbi zsuritagnak egett a feje miatta.Kép

Panda

De ciki, hogy igy egybesik a ket musor...Kép
Konyhabutor, hurra!Kép
Adam megjegyzese..KépKépKép

Beszti

Mar Te is lassan atmesz read-onlyba???Kép

Ilke

Nagyon ugyesek vagytok a mosokonyhaval! Aranyat er egy ilyen anyos! Nalunk anyu imadja a parom ingeit vasalni....Kép

Kataa

Nagyon vagany ez a bevasarlas, ugyik vagytok.

Vegre tegnap kiderult az okmanyirodaban, hogy elfogadjak a kozgaz diplomamat kereskedelmi vegzettsegnek, ugyhogy nyithatom a boltot. Vagyis intezhetem elobb a papirokat.Erkolcsi bizonyitvany miegymas. Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa,
Köszi, remélem nyáron el tudunk menniKép. Igaz mi gyerekestül mennénk, mert sajna ugye senkire nem tudjuk bízni őket. Lili a hétvégén be is bizonyította anyósnak is, hogy miért. Kb. havonta 1x szoktak találkozni, de még mindig nem segíthet neki az öltözésben, nem törölheti ki a fenekét ha kakil és sorolhatnám, no meg Lili valahogy nagyon nem bírja tolerálni, hogy más másképpen csinál dolgokat. Reklamál vagy nagy duzzogva ő csinálja, aztán sértődés és hiszti, ha nem értik, hogy pontosan miért is. Ja és mindkét gyerek megint az extra anyás korszakát éliKép, el nem tudom képzelni, hogy miért jön ez néha elő, de bevallom nem egyszerű. Amikor legutóbb mentünk kirándulni a barátainkkal és autóztunk oda-vissza jókorákat, többször elkezdett kérlelni Lili, hogy: Anya, gyere ülj ide mellém, olyan messze vagy! Az első ülésen ültem, baromi messzeKép és egész nap együtt voltunk, sőt szinte mindig abban a felállásban, hogy én Lilivel és apa Balával. Szóval amikor legutóbb felmerült, hogy Lilit esetleg otthagynánk anyóséknál pár napra, csak jót nevettemKép.

Csics, Beszti,
Néha írjatok már, hogy mi van veletek!Kép

Magdi,
Durva ez a Tesco-s történet, jól tetted, hogy szóltál.

Zita,
Jó ez a dolgozzon beszólásKép.

Panda,
MosogatásKép, Lilinek meg szent meggyőződése, hogy csak a lányok tudnak főzni, férfi szakácsok pedig nincsenekKép.

Nyuszi,
De jó, akkor tényleg mindjárt nyithatszKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Ma hivott Rit,nagyon jol vannak, mar otthon!!!Kép Eppen a szopival szenved eppenKép De en dontottem bele a pozitiv energiatKépKép

Jo kis meglepi volt ma a munkahelyen,mert az egyik koleganom (pont olyan beosztasban van,mint en) bejelentette hogy babat var.Na mikorra ha nem 2 nappal kesobbre mint enKép
Behivott mindenkit a szobaba es eloadta,Erre az egyik kolleganom meg megkerdezte: Mas valami egyeb bejelenteni valo? Na erre,eloalltam en is mar,hogy akkor detto kismami vagyokKép Dolt mindenki a nevetesol Kép Ugyhogy remelem a csutortoki UH-n minden rendben lesz,ha mar igy elmondtam.Egyebkent par ven rola kollegina mar sejtette,megjegyzem hat igen volt mitKép
Ja es a lenyeg hogy csak hatarozott idore keresnek helyettest,ez nalunk nagyon uj,eddig nem igy volt.Ugy latszik meg akarnak tartaniKép
Vegre honaptol hordhatom a cuki kismami ruhaim,nem kell mar takargatni a pocakomKép

Magdi
Ugyes Nori KépJol tetted hogy szoltal,ilyenkor ezt kell.Szegeny Ti is hogy veigneztetekKép Alex ilyen esetete honapokig emlegetne...A legutobb a Keletibe amikor jottek ertem videki vonatozasbol,latott eloszor hajlektalant>nagyon megviselte ,soxor emlegette hogy sajnalja a bacsit es ha nagy lesz vesz neki hazat...Kép
Azotai mar az oviban is meselte,hiaba na nem jarunk aluljaroban es eddig nem volt ilyen elmenye..

Parazita
Remelem barihimlo ha elkap gyors lesz.
Meglesz,legkozelebb jossz velunkKép

Panda
Gratula akonyhahoz.Most mar tenyleg itt az ido a koltozeshezKép

Nyuszi
Ez nagyon jo hirKép Vegre egy gonddal kevesebb a bolt korulKép

Ilke
Hat ugy volt hogy mi is gyerekestol megyunk,4-en csak elbirtunk volna vele Kép De anyu megkimelt,allapotomra valo tekintettelKép
Bar vele ennyi helyre nem tudtunk volna menni az tuti,max egy bevasarlokozponton belul de egesz nap unta volna.
Azert neked sem artana a pihenes,szerintem Lili megszokna a mamat,csak ugye kene ra alkalom.Mi ugy csinaltuk hogy sokat voltam ott vele es a hely mar ismeros volt neki mire otthagytuk.
Alex is anyas mostanaban,de szerintem a teso szelet erzi.De azert a kocsiban meg megul hatulKépKép

Na emgyek mert hulla vagyok,ma eljottem hamarabb,mert bankban ugyinteztuk ketteske szocpoljat.Aztan haza,takizas ram eso resze+mosas+fozes.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Ma úgy adták haza Solymit, hogy "anyuka, üdvözöljük a bárányhimlősök táborában", de szerintem csak a hétvégén bszerzett szúnyogcsípések... Mindenesetre ez azt jelenti, hogy holnap vihetem orvoshoz, mert én nem tudom megállapítani a tényállást, viszont ha nem beteg, akkor nem akarom itthon tartani.

Nyuszi,
Hurrá, remélem, hamarosan mehetünk a boltodba Kép

Kataa,
Szavadon foglak (mármint a bécsi úttal kapcsolatban) Kép. Alex okos kissrác, biztos tényleg érzi nár a helyzetet.

Zit
parazita

Gyorsan írok, mert tanulnom kellene... a héten fejtágítéson vagyok (IT szolgáltatásmenedzsment), csütörtökön vizsga, mindez angolul.

Megasztár -én szeretem, a Ferin kicsit kiakadtam, hogy a vokálos csajszi meg minden, előtte pár adásasl meg sírdogált éneklés közben, mert annyira hiányzott a felesége... nem értem... ehhez kicsi vagyok úgy látszik. A Rúzsa MAgdi már biztosan szomszádunk lesz itt Malomdombon Kép nekem is furi, hogy nem mosolyog, szerintem a mega utáni őrületen, hogy alakul az életem c. fejezeten agyal. hétvégén letöltöttük az összes mega számot.

mellműtét - szerintem akinek csak a nagyobb mellektől lesz nagyobb az önbizalma, ott vmi más baj lehet. saját magát nem tudja elfogadni olyannak, amilyen. egyébként RR-nek még akkora cickója sem volt gimiben, mint nekem, nagy káddugóra emlékeztető mellbimbóval, fujj, de gusztustalan vagyok.... már szerintem maga sem tudja, mikor kinek és mit mondott.... mindenesetre a nagy egészséges életmód hírdetése már nem hiteles, ha csak ennyi ideig áldozott a szoptatásnak. ezzel szemben csak saját magával van elfoglalva.... az ilyen sosem fogja tudni megemészteni majd 20-25 év elmúltával, hogy bizony felette is eljárt az idő... a medveczki ilona is mint egy múmia... szörnyűűű látvány.... a hernádi judit viszont szerintem egy tök jó nő.

kataa
hát nálunk ha új ruha van, nem próbál, csak elhajítja Kép nálunk is 100%cotton a menő, de azt a párom vasalja, hihi Kép én ilyen árban pólókat, pulcsikat a Fenomán nagykerben szoktam venni daninak, a páromnak meg a Jeans klubban inget, és még benzin sem fogy Kép

na vissza a könyv fölé...
pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,

Eloszoris gratula Ritnek es csaladjanak a picihez. Sok szerencset Nekik a mihamarabbi sikeres szopizashoz.

Lanyok, bocs, hogy megint csak read-only vagyok, de teljesen el vagyok havazva tennivalokkal a holnapi utazas miatt. Majd junius kozepen jovunk haza, lesz mit bepotolnom az olvasassal ;)

Kata,
Akkor most mar hivatalosan viselheted a kismama ruhakat Kép Remelem hamarosan teljesen elmulnak a rosszulletek!

Nyuszi,
sok sikert a bolt szervezesehez... ugy latom beindultak az esemenyek (es a tennivalok, ugye Kép

Zita,
nem is tudom mit kivanjak a baranyhimlovel kapcsolatban (marmint, hhogy mi lenne jobb, ha elkapna, vagy sem)... remelem gyorsan megusszatok, ha elkapjatok.

Panda,
Biztosan nagyon szep lesz a konyhad; gondolom mar alig varod Kép

Bea,
Jo novogetest es hanyingermentes napokat ;)

Szilcsike,
Reszvetem a nagymamad miatt. Remelem mostanra mar minden fronton sokkal jobb a helyzet Kép

Gumicukor,
Sok sikert a vizsgahoz.

Magdi,
Nori ugyes a puzzle-lel.
Nem semmi az a parkolos sztori Kép

Sajna tobb idom nincs, meg Apanak(aki 1 hettel utanunk jon) ossze kene keszitenem a bepakolnivalo cuccokat (hiaba, elkenyesztettem...)
Rolunk annyit, hogy hetfon vegul voltunk ultrahangon es vegre lathattam az en pici "pajorkamat";) akit eppen 9 hetesnek josoltak. (dec 18 varhato szulessel) Hihetetlen meg ezek utan is hogy hamarosan megint fog valaki feszkelodni a hasamban.
Mindenkinek szep napokat/heteket kivanok. Remelem jo ido lesz mostanaban otthon Kép

Pusz:

Zsike
zsike74

bocs, "elkenyeztettem"
Zsike
zsike74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?