Sziasztok
Ma hivott Rit,nagyon jol vannak, mar otthon!!!
Eppen a szopival szenved eppen
De en dontottem bele a pozitiv energiat
Jo kis meglepi volt ma a munkahelyen,mert az egyik koleganom (pont olyan beosztasban van,mint en) bejelentette hogy babat var.Na mikorra ha nem 2 nappal kesobbre mint en
Behivott mindenkit a szobaba es eloadta,Erre az egyik kolleganom meg megkerdezte: Mas valami egyeb bejelenteni valo? Na erre,eloalltam en is mar,hogy akkor detto kismami vagyok
Dolt mindenki a nevetesol
Ugyhogy remelem a csutortoki UH-n minden rendben lesz,ha mar igy elmondtam.Egyebkent par ven rola kollegina mar sejtette,megjegyzem hat igen volt mit
Ja es a lenyeg hogy csak hatarozott idore keresnek helyettest,ez nalunk nagyon uj,eddig nem igy volt.Ugy latszik meg akarnak tartani
Vegre honaptol hordhatom a cuki kismami ruhaim,nem kell mar takargatni a pocakom
Magdi
Ugyes Nori
Jol tetted hogy szoltal,ilyenkor ezt kell.Szegeny Ti is hogy veigneztetek
Alex ilyen esetete honapokig emlegetne...A legutobb a Keletibe amikor jottek ertem videki vonatozasbol,latott eloszor hajlektalant>nagyon megviselte ,soxor emlegette hogy sajnalja a bacsit es ha nagy lesz vesz neki hazat...
Azotai mar az oviban is meselte,hiaba na nem jarunk aluljaroban es eddig nem volt ilyen elmenye..
Parazita
Remelem barihimlo ha elkap gyors lesz.
Meglesz,legkozelebb jossz velunk
Panda
Gratula akonyhahoz.Most mar tenyleg itt az ido a koltozeshez
Nyuszi
Ez nagyon jo hir
Vegre egy gonddal kevesebb a bolt korul
Ilke
Hat ugy volt hogy mi is gyerekestol megyunk,4-en csak elbirtunk volna vele
De anyu megkimelt,allapotomra valo tekintettel
Bar vele ennyi helyre nem tudtunk volna menni az tuti,max egy bevasarlokozponton belul de egesz nap unta volna.
Azert neked sem artana a pihenes,szerintem Lili megszokna a mamat,csak ugye kene ra alkalom.Mi ugy csinaltuk hogy sokat voltam ott vele es a hely mar ismeros volt neki mire otthagytuk.
Alex is anyas mostanaban,de szerintem a teso szelet erzi.De azert a kocsiban meg megul hatul
Na emgyek mert hulla vagyok,ma eljottem hamarabb,mert bankban ugyinteztuk ketteske szocpoljat.Aztan haza,takizas ram eso resze+mosas+fozes.
Pusza
Kata