Új privát üzeneted érkezett!

<font color="660000">A tegnap éjjeli hozzászólásom:
Lányok!
Jó sokat írtatok. Csak kapkodom a fejem.
Sajna most ritkábban tudok jönni, begyorsult a munka és ezerrel járunk sétálni de. és du.

Benikének innen üzenem, hogy utólagosan is Isten éltesse feledik születése napján. S azt is, hogy nemsokára mi is utolérjük.

És a rosszhír: most egyelőre úgy néz ki, hogy nem tudunk menni a jövő heti talira. VAgyis én nem érek rá - az újság miatt -, Andris menne, de nélkülem, ugye... De ígérem, ha aznap úgy látom, mégis ráérünk, akkor mi leszünk a meglepetés.

Mancs, Mancsbá: nagyon jók a képek!!! Jó hogy ennyit tudtok jönni.

ÉS a lényeg: én, mint aggódó anyuka, elmentem a héten a dokinénihez, hogy nem elég a tejem, mit csináljunk, este már nagyon nyűgös (így is eszik 2x gyümölcsöt, 1x főzeléket). Lemérték. Tudjátok mennyit hízott 3 hét alatt???
NAjó, leírom: majdnem fél kilót. Szóval most 8,5 kilónál járunk.
Azért lassan örülnék, ha leállna, mert kezd irtó nehéz lenni és lelassulni. Ekkora tömeget mozgatni ugye...
ÉS mit mondott a dokinéni?
Anya, nem a főzeléktől és az almától hízik a gyermek. A tejtől. No comment.
És két kép, hogy el ne felejtsetek minket. </font>
Kép
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Jó reggelt!

Gabi:

Jók a képek!!Kép
Szilvi is kábé félórát aludt tegnap,az élszakát meg nem is mondom,de nem vitte túlzásba!

Tegnap megint megvolt a napi tornám:mikor jöttünk haza a közös sétánk után jól felpakolva,na mi volt kiirva a liftre?Bizony,éppen szerelték!Tehát,felpakolva cuccokkal+Szilvivel nekivágtam a 11 emeletnek.A babakocsit lent hagytam,mert nem birtam volna.Aztán jött az újabb kör,hogy felhozzam a kocsit.Szupi volt!Kép

Na ennyi!Vége a panaszkodásnakKép
Most porszivózás,majd séta!

Mindenkinek szép napot!!!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

Engem nem nagyon ismerhettek ezen a topicon, csak egyszer írtam. Most is egy kis segítségre lenne szükségem, ismeri valaki közületek dr. Sziklai Pétert?
Úgy alakult, hogy az orvosom pár napig nem lesz és erre az időre átadott Sziklai doktornak. Elképzelhető, hogy nála fogok megszülni, ugyanis már pár nappal túlhordtam a babát...
A keresőben csak egy érdemleges hozzászólást találtam róla, gondoltam hátha itt ismeri őt valaki.

Előre is köszi:
Szeee

Kép
szeee

Timi,
elég soxor rossz a lift nálatok is...

Mi majd délben indulunk, remélem Livicsek nem akad ki a fél órás metrózástól. Bezzeg most alszik, pedig arra spóroltam, hogy majd akkor.Kép

Vvolga,
Nagyon ügyin eszik Endi!Kép Mik a kedvenc kajái?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Megváltozott a topic http címe tegnap óta, és én ugye bookmarkból nézegetem, s nem értettem, hogy tegnap dél óta miért nem jelentkezik senki, mikor én elérem a bnetet. Szóval csatlakozom a szeretem és ezért eltűröm táborhoz.

Novum,
11. emelet? Akkor én innentől befogom a számat, mert nálunk ugyan rendszeresen rossz a lift, de nekem csak az elsőre kell cipekednem.

Jelentem, a testvérfelülő (majdnem) tökéletesen bevált, kollektíven imádjuk!!!
Ami gond van vele: nem férek be vele a liftbe, tehát a földszinten kell szerelnem, mi ugyan csak fél perc, de azt Benedek végighisztizi, hogy miért nem ülhet már fel. A másik gond, hogy Benedeknek annyira tetszik, hogy a játszón le se akart róla szállni, majd fél óra csúszdázás után kijelentette, hogy akkor most menjünk vele világot látni. No meg elég nagy feltünést keltünk vele, de mindenkinek nagyon tetszik. Egy háromgyerekes anyuka meg is kérdezte, hogy honnan van, csak náluk az a baj, hogy kettő kellene a két nagyobbnak ugyebár...

Jaj, azt elfelejtettem mesélni, hogy felbuzdulva Tücsökmami fürdetőmódszerén, no meg lustaságból, szerda este együtt fürdött a két srác. Benedek már a kádban lebzselt, amikor nekiálltam a kicsi fürdetésének, s nem volt kedvem elővenni a kiskádat, beállítani a nagy melle, stb., szóval gondoltam egyet, a nagykád egyik sarkából elkotortam a játékokat, s betettem Leventét Benedek mellé. Mondjuk kicsit több volt a víz, így végig tartottam a kicsi felsőtestét, de mindketten nagyon élvezték. Benedeknek nagyon tetszett, hogy Leventének mindene olyan, mint neki, Levente meg leste a bátyját, s élvezettel nyújtózkodott. Akkor vettem ki, amikor Benedek már mindenáron a szájába akart belenyúlkálni, meg a fröcskölős dinóját próbálta a kicsi kezébe nyomni. Csak akkor tört el a mécses Leventénél, amikor kivettem, de azt nagyon sérelmezte. Mivel egyedül voltam otthon, nem tudtam fotózni, pedig nagyon jó lett volna.

Ma délelött megrohamozzuk a távolabbi bébijátszóteret...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi,
nagyon klassssz, hogy bevált a szerkezet!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szijjasztok!

Na én is itt volnék!

Ilba:
Isten éltesse Benit. KépKépKép szokás szerint nagyon szép, főleg a seprűnek álcázott szempilla.KépKép
Szerintem neked már rég be kellett volna szerezni elektromos fejőt, nem semmi amit te csinálsz. Egy hős vagy. KépKép

Gabus:
bejelöltelek, nem baj? KépKép

Novum:
Nagyon jól áll Szilvinek a fülbevaló, hát még az a rózsaszín sapi KépKép

Wolga:
ne maradozzál már el léci-léci. Jól értem, te gyerek mellett dolgozol? Hát, őszinte elismerésem. Andris nagyon jól fejlett baba, ne félj, majd csak elkezd jobban mozogni, akkor bizony szükség lesz a tartalékokra, amit most felhalmoztok. És gyere az Orczy kertbe léci.

Vuka:
jó úszkálást, majd számolj be léci.

Egyébként sajnos elkiabáltam hogy Gergő nem bukik. Most mintha egy hajszállal jobban enne, így többet is bukik. Két hét múlva megyünk súlykontrollra, amit ugye én erőltetek, és ha nem hízik eleget, én egy életem egy halálom, elkezdem a hozzátápit. Végül is csak 1 hónappal leszek elmaradva az ajánlottól.

Már olyan régen raktam föl képet, hogy most ha megengeditek:
Kép
Kép

nagyfőnők vagyok
Kép
Vendég

Sziasztok!

A babanetre nincs megfelelő szó. Használhatatlan. Mancs a mottó találó, csak nem az én fiamra. Sajna.

Vvolga! Mennyi idős a babód? Ádi öt hónapos hasonlóan 8,5 kg. Mondjuk néha kap csak gyümit. A doktornő állandóan azzal macerál, hogy fordul már? Én meg teljesen el vagyok kenődve, hogy talán az oldalára. Néha.
Már kezdi kinőni a kis hordozót a babakocsival majd elránt a lépcsőn. Már azt várom mikor vágódok el vele egyszer.
Szerintetek még nem tud ülni vehetek neki sport babakocsit és nagyobb autósülést? Utánnanáztem a neten az ülések úgy vannak 9-18 kg-ig és 8hótól. De az én gyerekem lassan kilenc kiló és fél éves sincs. Ekkor mi van?

Novum! Minden tiszteletem a lépcsőmászás miatt. Én szerintem sirvafakadnék, ha egyszer rosz lenne a lift és mászni kellene a tízig. Ilyen még nem volt.(lekopogtam)

Vuka! A babaúszásról számolj majd be. Minden érdekel. Ádit is el akartuk vinni, de a gyerekorvos nem nagyon ajánlotta. Én meg nem akarom kihúzni a gyufát.

Gabi! a jövő hétem bármikor sétálhatunk nincs fix időpontunk semmire, vagyis egy tanácsadást be kell iktatni. nagyon édi a kiscsaj.
A párom FTC szurkoló, de mivel a Gera már nincs ott így W.B.A. szurkoló is lett. Hajrá!!!

Coolasa jóvoltából végre van kép is manóról.
Pusz!Kép

Kép
vanília

Na jó megbocsátok, ezekért a képekért érdemes volt várni. Annyira jók, hogy otthagytam mindent és már megint a babanet előtt lógok, így soha nem készülök el a takarítással. Este a vendégeknek majd beárullak Titeket Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
persze, jó másra kenni, mi?!KépKépKép

Vanília,
van 0-18 kg-s ülés is, a miénk is olyan. A Soroksárin vettük, Nania márkájú.
Sportkocsit is vehetsz, gondolom úgyis megdöntöd még valamennyire a háttámláját. Férjedről tegyél fel lécci olyan képet, amin az egész "búrája"Kép látszik, hátha ismerem. Persze csak látásból!Kép
Jövőre már a Charltonnak fogunk szurkolni, ha minden igaz, Gerzson oda igazol.

Nagyon szép Ádi!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hahó!

El sem hiszem, hogy működik ...

A tegnap délutáni hozzászólásom:

Vanília,
Ajjjajjj, nekem is legalább ennyit kéne vasalni ...
Apjuk nálunk is hasonló.
Köszi a dicséretet, Rólatok is láthatunk képeket???

Mancsné,
Látom jól vagy, ennyi vigyorgó fejet rég láttam! Kép

Mancsbá,
Nagyon jó a játszószőnyeg, Petika cuki pofa rajta, de mintha Neked már picit szűkös lenne, nem? Kép
Jól áll a sárga türcsi is!!! Kép
Oldal mottó: KépKépKép

Kormi,
Fotót!!!!!

Gabi,
Nálunk is vili jár!!!! Köhöm-köhöm!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsimami,
nem gondolod, hogy egy kissssssé nyomulós vagy? Megjelöltél? Hogy merted?! Úúúúúúúúúúúúúúúgy visszajelöltelek, hogy csak úgy porzott a bal egérgomb!!!!KépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A többi jön, ahogy időm engedi.

Tali!!!!
A ráérések alapján jövő hét csütörtök? És akkor egész napos?
MONDJATOK MÁN VALAMIT!!!!
Megnéztem, csütörtökre 25 fokot mond, de egész héten záporok, zivatarok várhatók. Bár mi ebben már edzettek vagyunk. Kép
Van WC az Orczy-kertben?

Megyek ma fodrászhoz, este meg a kézis talira! Drukkoljatok, hogy kinézzek valahogy és tudjak mit felvenni. Még tanácstalan vagyok. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
Te melyik kezeddel használod az egeret?
(Szimplán kíváncsi vagyok)

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
mind2-vel, amelyik oldalon éppen van.
Gitározni jobb kézzel szoktam régesrégesrégen, jobblábbal focizok, de írni csak ballal.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

<font color="660000">GAbi, Endi Kép
Kedvenc kajái: minden. Kép Kivéve a sima krumpli. Azt utálja. A gyümölcsöket szereti, de ha túl savanyú, akkor fintorog, de aztán hozzászokik és megeszi. Azon kívül eddig evett krumplipürét meggyel, paradicsommal és salátával. Nemsokára a gesztenyést is kipróbáljuk. Kép Szereti a Frutapurát is. Kép Szóval mindenevő, és legfőképpen azt enné, amit mi. Kép

Tücsökmami, aranyos vagy, köszi. Kép
Próbálok jövögetni, általában az olvasás megy, de az írás már... Kép
Igen egy újságot korrektúrázok kéthavonta, de most már húzódik másfél hónapja és még nem ment ki. Nagyon elegem van már belőle, csak hát kéne a pénz. A legjobb az egészben, hogy fél éve nem fizetnek... Kép
Megpróbálok eljönni, ha nem hosszú időre is. Kép Melyik nap lesz?

Vanília,
üdv. közöttünk. NAgyon szép kisfiad van. Kép És neki is szépek a méretei. Kép
Andris jövő csütörtökön lesz féléves. Õ már megfordult 4 hónaposan oda-vissza, de aztán nagyon lelassult, de most újra jobban mozog.
Van autósülés 0-18 kg-ig, ami általában dönthető is, mi ilyet kaptunk a sógornőmtől. Igaz, mi még a hordozóját használjuk, mert amióta nem kell annyi cucc rá az idő miatt, újra belefér. Kép
A forgás miatt neizgulj, inkább segíts neki és gyakoroljátok.</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

ezt még tegnap próbáltam elküldeni...
---------------------------------------

Kedves Rita (Boksay): nem akarlak elkedvetleníteni, de viszonylag kevés esélyét látom, hogy vki pont a szülésével akarjon betörni hálivúdba... és ezért még telefonálgasson is.. (de biztos nemes célt szolgál a hírdetés, így sok sikert kívánok...)

Gabus: Marsi Lajosról lemaradtam, csakúgy, mint Andréról, mivel most jöttem meg egy céges nemzetközi büntetőjogi konferenciáról, holnap délelőtt is ott okosodom majd. Amúgy azóta, hogy Zámbó Árpy tv nyilvánosságot kapott, rájöttem, hogy nem is vagyok olyan toleráns, mint amilyennek fénykoromban hittem magam.

Vanilia: nem írtam marsianikónak, de én is pont azon bosszankodtam a minap, hogy egész értelmesen öltözött föl, nyilván direkt, hogy gonoszul rámcáfoljon.

Ja, Gabus köszönjük, hogy beavattál minket a felteendő képek sorszámaiba&#8230;.hasznos info, isszuk minden szavad!

Mancs: édes a kis Mancsbá, látszik mennyire élvezi a játszószőnyegét, amit bizonyára a 57378895693853. hófordulójára kapott...

Kép Kép
coolasa

hova tűnt mindenki? verőfényes szép időben tessék ugyanúgy a lakésban poshadni, mint ahogy én...

Kép Kép
coolasa

[color=#66000]Én is itthon vagyok, csak dógom vót. A gyerek meg alszik egy nagy hiszti után. Kép[/color]

Kép Kép
Kép
vvolga

Coolasa,
bíííírlak!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is itthon maradtam, hugom sétáltatta Petrát egy órácskát, addig kiporszívóztam és felmostam. Tök büszke vagyok magamra, a lakás csillog-villog, a gyerek alszik a kiságyban, már csak a vendégeket várom.

A következő képet Mancsbának ajánlanám, apát nagyon megihlette a kacsás kifogós kép
Kép

Coolasa,
Te miért gubbasztasz ilyen szép időben bent a lakásban?

Ilba,
megy a drukk az öltözködéssel kapcsolatban, de saját tapasztalat, hogy ilyenkor semmi sem felel meg. Ha valami jót mégis kigondolsz, akkor az tuti a szennyesben van Kép. Kérünk fodrász utáni képet!

Kormi,
valamikor taliznunk kellene, hogy élőben lássam miként élvezkedik Benedek az új szerzeményével.

Tücsökmami,
úgy néz ki meglesz a könyv egy kis protekcióval, mert már nem lehet kapni. Egyébként megengedem, hogy erről az aranyos kis fiúcskáról máskor is rakjál fel képeket.

Novum,
Szilvike igazi kis hölgy a fülbevalóval, és hozzá az a sapi szuper.

Na most mennem kell.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na, uzsi betolva a gyerekbe! Nagyon jól sierült a munkahely-dédimama körút, Livicsek élvezte a metrót, meg a társaságot is. Én meg a meleget!!!

Dédi tanítja a jóra LivitKép
Kép

Jól csinálom?
Kép

Belelendültünk
Kép

Hellllllósztok! (Csak az a hülye vaku ne lenne...)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És ma nagyon kellemesen csalódtam az emberekben, mert annak ellenére, hogy ketten voltunk Anyuval, mindig felajánlotta valaki a segítségét a lépcsőknél.Kép

Viszont az egész város tiszta por, 2 centi vastagon van a számban, pdig már elvégeztem az előbb a szájhigiénés műveletet.Kép

Annyira felbuzdultam, hogy nemsokára elmegyek Livivel egyedül Anyuékhoz (Õrsnél laknak, 1 busz + 1 villamos).

És az ucccsó örömhír, hogy a Nagymamám most is olyan fitt volt, hogy szerintem a sóbertnorbit röhögve lefutná a közértig meg vissza!KépKépKép 82 éves.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanilia:

Nagyon szép a kisfiad!KépÕ is ilyen szöszkehajú ha jól látomKép
A lépcsőmászásnál majdnem én is sirvafakadtam!Jövő héten mikor mész tanácsadásra,mert nekünk is mennünk kell.Melyik dokihoz tartoztok?

Ilba:
A talihoz jó a csütörtök,de csak 1 óra felé érek oda,mert előtte be kell ugranom a kórházba a dokimhoz.
Jó talizást!Kép
Wolga:
Andris jól néz ki a pucér fotónKép

Mancs család:
A két fiú jól mutat a játszószőnyegen!!!Kép

Tücsökmami:
Végül vettél Spongyás cuccokat?Irj,ha vegyek valamit ,a talira viszem.

Gabi:
Jók ezek a dédis képek!Ez a lány nagyon ki lesz művelve kártyábólKép

Kép

Kép
novum

Kormi!

Típus, márka, ára, hol mennyiért, kéééépet kérek rólaKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Sasha,
a miénkről még nincs kép, de neten sokat találtam. Swiss Strolli Rider a neve, a vázon Bibi márkajelzés van. Brendonban kb 35-36 Eft, a Soroksári úti Babaoutletben most nagyon leárazták, 15 EFt-ért vettük, ez volt az utolsó dobozos példányuk, volt még két bemutató darab.
Nagyon jó a rugózása, a rögzítésnél két tengely mentén is csuklós, tehát nem mereven követi a kocsit. Az ülés hátulján van egy fogó, extra magas járdaszegélynél annál fogva megemelem a kis fenekét, azt húzunk tovább. Benedeknek is tetszik a fogantyú, néha annál fogva tolja az egész babakocsit. Töredéke idő alatt eljutunk a játszótérre, Benedeknek kifejezetten tetszik a zsírégető gyorsgyalogló tempó.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Csajok utólagos engedelmetekkel garázdálkodtam egy kicsit az iwiw-en. Nem mertem magam felvállalni, így mindezt a férjem neve alatt tettem, szóval ne lepődjetek meg ha egy ismeretlen férfi próbál zaklatni benneteket.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ezt a szerelmi vallomást!!!
Nagyon édes Livicsek.

Egész du. ilyen hisztis-durcis volt Petra, 9 előtt végre bealudt és még most is durmol, pedig 10-kor kajálni szoktunk. Kíváncsi leszek vissza tud-e majd aludni, ha most felkeltem kajálni.
Kép
Ez még az én kisruhám volt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sasha,
a 2., 3. babánál is olyan a szoptatás első pár napja, hete, mint az elsőnél? Ugyanúgy fáj a mellbimbód meg kisebesedik stb.? Vagy akkorra már megedződik?

Szegény kicsi Geri! Meg persze a frászt kapó anyukája! Brrrrrrr, mennyit rémüldöztünk mi is, mikor pici volt Livi, soxszor aszitttem megfullad.
Egyébként sokáig nem értettem, miért mondják, hogy első gyerek így, első gyerek úgy, a gyerek az gyerek, tökmindegy hányadik, de mostmár magamon is tapasztalom, hogy ha belegondolok, hogy lenne itt újra egy újszülött, már tutira nem paráznék annyira mindentől.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,
Petracselli nem is hisztis-durcás, hanem egy álmos kis manó! És milyen csini!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Üdvözlet!

Mi is megvagyunk. Ádit most tettem be az ágyikójába és nagyon remélem, hogy vagy hatig nem is találkozunk. Vasalni már sajna nincs kedvem. Délután akadt egy kis programom. Fiúcskát lepasszoltam apukának sétáljanak a jó időben. Én meg bepattantam a kocsiba. Majd meg bolondultam a melegben a forgalomban meg az a sok hüly.. sofőr. Hát meghalnék ha minden napomat a forgalomba kellene eltölteni. Én itthonülős kényelmes kismama vagyok!!!

Novum valószínű kedden megyünk tanácsadóba a doktor nénink Radványi Noémi. Jó fej csak nagyon gyorsan adja az infókat.

Coolasa ilyen jó időben kint kell lenni gyereknek a nagyon jó levegőn. Márha ez Pesten nem árt neki.

Gabi nagyon édi Lívi és a dédi is jó fejnek tűnik. Legközelebb már az -itt a piros hol a piros-t tanítja neki. Mikor talizunk?

Páka!

Kép
vanília

Gabuska a képen látható kislány éppen hatalmasat aludt és a pocakja is tele volt, csak éppen semmi nem tetszett neki Kép. Itt éppen letörli a könnyit, hogy aztán újra kezdje az egészet.
Azért most jó kislány megdícsérem. Felkeltettem puszikákkal, kajált 130-at, aztán már alszik is, remélem fél 8-ig. Bár éjszaka kétszer át kell menni hozzá és a cumit visszaadni a szájába.
Egyébként nagyon jó a kérdésed, engem is érdekel, hogy a másodid babánál is ilyen nehezen indul-e a szoptatás, mert a mellfájdalomról igencsak lemondanék.
Na most már megyek aludni, mert megint zsúfolt hétvégénk lesz. Holnap babaúszás, utána Tesco-ban vásárlás, majd kint alszunk a szüleimnél, vasárnap du. baráti összejövetel babákkal, mindez megspékelve egy kis grillezéssel (persze rossz időt mondanak). Majd hétfőn jövök újra, addig aztán jók legyetek, semmi rosszat ne halljak felőletek!!!
Jóccakát!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kormi!

Köszi, rákerestem és most már láttamKép Nagyon jópofaKép De 30-ért kicsit sok, bár 15-ért még talán én is megvettem volnaKép Totál olyan mint egy bicikli ami a babakocsira van erősítve. Jó lenne nekünk is valami hasonló, hogy a Gabinak se szakadjon le a lába.Kép

Gabus!
Rájöttem mi tetszik annyira LivibenKép Olyan édes kis szív alakú arca van, hogy na.

Bubek!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy kijött rajtam is a takonykór és csak reménykedni tudom, hogy röpke látogatásod ideje alatt nem ragasztottam át rád-tok.KépKép

Totál zizi vagyok. Tegnap egész nap puffogtam és ordibáltam mindenért és mindenkivel. Remélem, hogy nem a depi kerülget újra, mindenesetre elkezdtem adagolni magamba az Orbáncfű cseppeket, hátha megelőzhető ez a sajnálatos folyamat. 2x már elkapott. Elsőre igen nehezen ismertem fel, a Gabi már 10 hónapos volt, másodjára 2 hónapomba telt, remélem most korán elcsípemKép Mondhatni már vártam. Daninál is elég durva volt, olyan gondolataim voltak, hogy még magamtól is megrémültem.

na menjek a dolgomra. Úgy gondoltam megfőzöm az ebédet. Lasagne lesz és az úgy a finom, ha már egyszer kihűlt..

sasha

Kép
sasha

Gabuska!

Sajnos igen. Ugyanúgy megszenvedtem mindhárom szoptatás elejét a mellbimbó érzékenysége miatt. Bár csak a Gabinál sebesedett ki, a másik kettőnél nem. Gondolom, a kezdetek kezdetén nem raktam helyesen mellre, nem volt rendesen a bimbó a szájában és attól sebesedett ki, de másodjára már résen voltam és bátrabb,, mert amint éreztem, hogy nem jól van bent a cici, már kaptam is ki és igazgattam. Az egyik lett sebes de csak icipicit és pár nap alatt helyrejött. A Gerinél már egyáltalán nem sebesedett, de attól fáni még ugyanúgy fájt, bár seb nélkül jóval elviselhetőbbenKép A Gabinál még nekem is mindkettő cici sebes volt, néha vérzett is és vagy másfél hónapba telt mire begyógyultak.
Pedig nem teltek el a szopi között sok idő. Gábor befejezte a szopit és rá 10 hónapra újra szoptattam. A Dani meg még szopott mikor már terhes voltam, így talán 6 hónap volt a két szopi között és mégis fájt. Egyedül a tandem szopinál tudom elképzelni a fájdalom mentességetKép Mikor az előző is szopik végig a terhesség alattKép Na de akkor meg a terhesség miatti érzékeny bimbók kavarnak be, a Danit én azért választottam el, mert nagyon fájt.

pusza
sasha

Kép
sasha

Na sziasztok,

nem írok sokat, mert a lakás úszik, Marci alszik, apa elment dolgozniKépKépKépKép, én meg itt lógok a neten.Kép Mert már megint nem bírtam tovább, és jönnöm kellett!!!Kép

Szóval,
Sasha, nagyon szívesen, és egyenlőre nem jutott át a kór. Remélem. Marcit meg védi az anyatej.

Ne tudjátok meg. Gabit láttam, de ő olyan nagy, mintha 7-8 éves lenne. A 7 éves unokaöcsém aki kb ekkora. És Sasha meg úgy emelgette, mintha csak egy 10 kilós gyerkőc lenne. De nagyon édi volt! Tiszta apukája!KépKépKép

Gabi, bocs, hogy nem mentünk be, de MArci idegenhely fóbiáját még nem küzdötte le, és csak két szopi között mentünk el Sashahoz, és náluk sem voltunk max 10-15 percet, mert már jönni kellett haza. Még fényképet sem csináltunk...Kép

Kormi,
tök buli ez a toldalék bicaj! Nekem nagyon tetszik! És jó tudni hogy van ilyen!

Képzeljétek, tegnap volt a 15 éves érettségitalink. Elmentem este 6h-kor, és fél9h-kor már rohantam haza (Budáról, a Feneketlen-tótól 18 perc alatt itthon voltam - szerintem ez valamilyen rekord az tutiKép), mert apa felhívott, hogy most azonnal jöjjek, mert nem tudja Marcit megvígasztalni semmivel. És közben úgy ordított a telefonba Marci, hogy a szívem szakadt meg. Pedighát azért maradtam volna még egy órácskát...
Mondanom sem kell, mire hazaértem, már meg se nyikkant Marci. Tök jól elvolt a kádban fürcsiztek apával. Szóval ez volt. De azért jó volt látni a régi osztálytársaimat. Meg jó, hogy azért legalább 5 évente látjuk egymást...

Ilba, nekünk jó a csütörtök. Meg jó az is, ha ott szoptatunk. Remélem. Majd kiderül.
Valamit akartam még neked mondani, de már nem tudom mi volt.

Tücsökmami,
nekünk Tunyacsápos harisnyánk van! KépKépKép Apa vette a Corában!
Akkor jövő hét elején amelyik nap jó idő lesz, akkor átjöttök? Elszaladunk értetek Marcival. Hétfőn, vagy kedden, okés? Meglátjuk melyik nap lesz jó idő.

Coolasa,
te dolgozol???!!!

Wolga,
te is???!!!!

Jesszumpepi! Ti mikre képesek nem vagytok! Ezt nevezem! Én csak akkor kezdenék dolgozni, ha legalább 6-8 órával több lenne egy nap, és nekem min. 2 vagy 3-mal több kezem lenne. Tuti.

Ja, képzeljétek tegnap nekem is megjött, viszont semmi változást nem látok sem a tejben, sem Marci szopiaffinitásában, sem másban. Nekem fájt két napja a fejem, de már az sincs, és nem is fáj!!! Pedig én görcsoldót szedtem előtte, annyira fájt! Szóval most tök jó! És annyira más így , mármint hogy egyáltalán nem fáj semmi, mert így olyan mintha nem is lenne meg. És ez király! Kép

Na jó megyek a lakás úszását egy kicsit megpróbálom helyrepofozni, meg valami ebédet is kell magamnak kreálni...félkész tortellini....asszem ez lesz...
Na csövi!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, nem, dehogy dolgozom, N. még csak 2 hónapos múlt, arra a biz konferenciára szimpla érdeklődésből mentem el. Amúgy 1.5 éves korában (tehát jövő szept-ben) tervezem a nagy visszatérést, pluszminusz 1-2 hónap.
Többiek ti hogy vagytok ezzel?

Kép Kép
coolasa

Coolasa, én is valahogy így tervezem. mármint hogy másfél éves korában megyek majd vissza. Az jövő nyár. De majd meglátjuk.

a látszat ellenére egy kicsit már rámoltam...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Hali!

Na, mára már semmi dolgom sincsenKép Az ebéd már egy órája készen van, mostam 4 adagot, most csak egy plussz megy, a fürdőszobai szőnyeg, meg ilyenek. A lakásban úgy-ahogy rend van és néminemű tisztaság. Lehet, csak azért érzem a rendet, mert tegnap végre becitáltam a cipősszekrényt a garázsból és kitaláltam hová rakjam... Így a cipők már nem a konyhai étkezőasztal alatt hevernek szanaszét párjuk nélkül, mert az tuti mindig a másik oldalon keresendő. Sőt, reggel 3/4 8-ra már a közértet is megjártam. Biciklivel természetesen, úgyhogy a reggeli mozgás már meg is volt. Persze fogyókúrának még nem mondható, hiszen utána reggelire meg betoltam 4 teavajas kiflitKép

Bubek!

Geri sem beteg, őt is védi az anyatej remélemKép
háát, kicsit azért túlzás, hogy 6-7 évesnek néz ki a Gabi. A szomszéd kisfiú 6 éves volt most tavasszal és jó egy fejjel magasabb nála, látszik a külömbség. Na meg az oviban a csoporttársai között sem ő a legmagasabb, totál elvegyül. Itten van ni, egy kép:

Itten jönnek be vonatozva, a másikon meg a vietnámi, meg az arab kislány miatt tűnhet magasnak, de ők ketten a legkisebbek a csoportbólKép
KépKép

Kép
sasha

Ja persze, a Gabi farmerban van meg kék kiskockás ingben kiengedve...

sasha

Kép
sasha

Sasha,
sztem Gabinak főleg az arca, tekintete olyan, mint egy kisiskolás gyereké. Termetre nemtom,mert nem láttam még ugyibár, de a kis arca nem egy 3 évesé. De ezt abszolút jó értelembe véve, szóval nem jajúristen, hanem ezigen!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sasha,

én 16 kiló voltam, mikor elsőbe mentem 6 évesen.Kép
És tényleg kb ekora a 7 éves unokaöcsém. És Gabival is egyetértek, viszont az ovistársai tényleg ugyanolyan értettek! KépKép

Marci felkelt, oda a rámolás, takarítás...KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sasha, szerintem pontos személyleírás nélkül is mindegyikünk tudta, melyik a kisfiad, legalábbis én igen, pedig olyan rengeteg fotót azért nem teszel fel...
arab és vietnámi kislány a csoportban? Én az ilyesmit nagyon szeretem, mert lélekben elég nemzetközi vagyok. Tanulnak egymástól idegen szavakat, vagy ők is ugyanúgy magyarul beszélnek, mint a többiek?
amúgy a ti ovis csoportotok nem vegyes? Mármint korsztályilag. Mert akkor elképzelhető, hogy kisfiad 3 évesen "vegyül el" a 4-5 évesek közt ...

Kép Kép
coolasa

Hát én 8-dikban álltam meg a növésben, minden paraméterem megegyezik az akkori, iskolaorvos által mérttel... Van 34-es cipőm is.KépKépKép

Nálunk is volt egy vietnámi kislány az oviban, imádtuk! Nagyon szép volt, tuképpen pont ugyanúgy nézett ki, mint Gabi csoporttársa a képen, dehát ők mind egyformák.KépKépKép Nagyon komálom a fekete hajukat és a nyílegyenesre levágott fufrujukat.
Ti értitek, hogy hogy lehet, hogy az ázsiai kisfiúk mind eszméletlen szépek, helyesek, amíg kicsik, de mire felnőnek olyan hogyismondjam. Szóval vannak szebb férfiak is náluk, tisztelet a kivételnek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, értem énKép

Bubek!
Hát, izé, most mit írjak???Kép

Coolasa!
Az arab kislány nem nagyon beszélni madzsar, de a vietnamiaknak általában magyar dadájuk van. Egyébként van még egy vietnami kislány és egy kisfiú is. Nem vegyes a csoport, mindegyik 3,5-4 éves.

na megyek, mert Geri iszonyat bömbizik. nemtom mi van.
sasha

Kép
sasha

eztet mostan találtam. a lázról van szó benne, de avégén felmerül bennem egy kérdés... bennetek is?
http://www.babanet.hu/szak/laz.html

Kép
sasha

Sziasztok!
Sasha!
Pontosan merre laktok a kiserdő mellett?Itt a Diegonál????Ügyi vagy,hogy már 10re kész az ebéd!KépÉn fél 1re alig tudtam elkészülni vele pedig 8kor keltünk.......KépKép
De amiért tulajdonképpen beugrottam:Képzeld!Tegnap találkoztunk Katáékkal(Dolhi).Fura volt,hogy a játszón odajött egy "ismeretlen"csaj Domihoz és megszólította.Aztán kiderült ki is ő.Kép
Depi.KépNagyon sajnálom de kérlek ne tűnj el!Majd mi itt tartjuk benned a lelket.Kép

Kormi!
Hétfőn feladom postán a vonalkódokat.Vagy nem is lesztek otthon?????

Timi!
Ok írok priviben ha elakadok,köszi.KépJuj már nagyon izgulok.Itt a ltp-n az Arany óvodában sikerült helyet találnom.

Gabi!
Livi felsőjén Beni Love,el ájulok!!KépKép
No de Domikám se semmi.A héten barátnőm kislányával nagy szerelemben voltak íme.KépKép

Kép
Kép
Kép

Coolasa!
Én eddig azt mondtam,hogy végig(3év)itthon maradok Domival,ha már 5 évet vártam rá.Most azt mondom ha januárban sikerülne munkahelyet találnom,akkor 4 órásba elmennék dolgozni,azt a kis időt Domi is kibirná bölcsiben.Hisz szeret ott lenni.Persze addig még sokminden változhat(Pl:kistesó is besikerülhetKép ).

Vuka!
Gyönyörű ez a hisztis-durcis Petra.Kép

No,ennyire futotta ébredezik a legény.Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na sziasztok!

Tegnap már nem volt időm jönni, fodrásznál voltam (semmi extra nem történt a fejemmel), aztán este mentem a kézis talira. Hát baromi jól éreztem magam, csak az volt a baj, hogy nagyon gyorsan eltelt ez a pár óra és sajnos fél 10-re haza kellett jönnöm.
Ma meg voltunk esküvőn (csak a házasságkötő teremben), Beni egy angyal volt, volt nagy sikere, mondta a magáét, rágta az ölemben a cipőjét, ütlegelte a mellettem ülő nőt ... Kép

Nálam is van sikere az Úrnak, de még nagyobb lenne, ha nem kéne minden falat kaja között 3x elénekelnem az egy kis malacot, vagy az érik a szőlőt. A gyümölcsevésben meg már ott tartunk, hogy mind a 8 kilónyi erejével szorítja össze a száját és morog hozzá. Kép Szóval sehogy se megy. Kép

Most alszik még a hordóban, de aztán megyünk vásárolni még, holnap elnézünk a Brendonba meg ki kell vinni pár dolgot Anyunak is, szóval oda a nyugis hétvége ...

Na, megpróbálok visszaolvasni ...

Beni az esküvőn (picit homályos, Apja fotózott Kép)
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Megjöttünk a sétából és Ádi egy szemhunyást sem hajlandó mostanában a babakocsiban aludni. Összes napközbeni teljesítménye kb. három óra alvás.
Én úgy terveztem, hogy két a babi két éves kora után kellene visszamenni, utánna a segély semmire nem elég. Sajna tesó projekt letiltva. Melózni kell.

Ilba Beni nagyon édi és kereken egy hónappal idősebb kaktuszkámnál. Mi is megyünk holnap a Brendonba szétnézni.

Dia nagyon cukik a gyerkőcök, úgy tizenőt év múlva vigyázzatok!

Üdv.!

Kép
vanília

Sziasztok!

Dia,
nagyon drukkolok a gyakszihoz, meg úgy általában, hogy minden sikerüljön, amit terveztél, Domi, óvónőség, kistesó.Kép

Ilba,
kézis talis képeket tehetnél fel.Kép
Beni homályosan is egy snájdig fiatalember!
Livicseket nem vinném esküvőre, vagyis csak a lagzi részére, mert tuti végig dájdájozná a szertartást jópár decibellel.Kép

Benike, így kell kanalazni! Mostmár menni fog ugye?
Kép

Így meg Anyával együtt inni:
Kép

Összeraktuk Livi nagyszekrényét, nagyon csecse, felszabadult a kisszekrény, úgyhogy most oda pakoltam a tápszeres, tejpépes dobozokat, bébiételeket meg a kis tányérokat, csőröspoharat stb.
Kép
Kép
Kép
Kép

A szivacságyat remélem pár hónap múlva kidobhatjuk (elég tré állapotban van, csak az a narancssárga szörnyűség jól elfediKép), ha Livi már egyedül alszik a szobájában. A helyére meg kisszék, kisasztal kerül. Asszem...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?